|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Zrobiło się chłodniej więc wszystkie kociaki poszły sobie na wycieczkę, został tylko mój ulubieniec, wychowany prawie na własnej piersi
Na zdjęciu Kotlet a pozostałe to mój projekt sukienki. W nocy się obudziłam i narysowałam jak umiałem :P A co się tyczy TŻ to księżniczka załatwiła zespół ale po swojemu
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cześć,
Witam się i spadam, bo mam bardzo ambitne plany naukowe na ten tydzień, więc wybaczcie ale będę zmuszona rzadziej zaglądać na forum, nie wiem czy mi się uda ale muszę walczyć, ceną jest zdanie egzaminu i dalsza przyszłość tak więc wczoraj pomyślałam sobie że bardzo dużo czasu zamiast się uczyć spędzam na innych bardzo "pracochłonnych" rzeczach ( zakupy, pranie, sprzątanie, komputer) i pora to zmienić, bo do egzaminu miesiąc a ja z nauką w polu, a bardzo chciałabym sobie sobotę wolną bo mamy swoją uroczystość.Tak więc miłego dnia dziewczynki, odezwę się wieczorkiem |
|
|
|
#363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
cześć ja dziś wstałam o 5:50 zrobiłam TZ kanapkę i herbatę bo pojechał rodziców odwieźć i p 6:20 już go nie było, ale już jest w domu i zaraz przyjdzie do mnie
poza tym u mnie jest takie deszycho, że szok
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
No i oto nadszedł pierwszy chłodniejszy dzień.. raczej nie wybiore się dziś na rower. Zwłaszcza, że moje butki jeszcze nie wyschły. Matko jak musze pojechać do domu nakremować się... Moje zwłoki są tak suche.
A wiecie co.. mieliśmy iść na wesele we wrześniu do znajomych... Brat pana młodego zginął w wypadku na motocyklu i póki co imprezy jako takiej nie ma Może to zabrzmi obrzydliwie ale nawet mi to troszke na rękę bo mam w tym czasie egzaminy i będę miała te dodatkowe dwa dni do nauki (Czy jestem potworzycą???) |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z mietak jsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
tak jesteś
![]() a ja szukam mieszkania we wro bo kurde będziemy chyba pod mostem mieszkać
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak teraz wracałam do domu to tez jakis motocyklista się rozwalił i na miejscu zginął. a to nie macie mieszkać z kolezanką?
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
no mamy mieszkać w 4/6 osób, ale musimy znaleźć mieszkanie tylko nie wiem czy od września czy października. Poza tym nie wiem za bardzo jak się za to zabrać bo pierwszy raz szukam
mam kilka zapisanych na kompie, ale mam zadzwonić zapytać co i jak umówić się na oglądanie, a dalej to już nie wiem jak to się odbywa
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Zdaję sobie sprawę, że istnieją...może nie dokładnie takie, ale w kolekcji zdjęć mam wiele podobnych. Tylko, że z wielu powodów jednak wolę szyć. Taki cud tworzenia, siedzisz z krawcową i omawiasz projekt, materiały...Potem sama je kupujesz i patrzysz jak powoli powstaje coś Twojego ![]() Cena w sumie też odgrywa pewną rolę....
|
#372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej juz zacznij szukać i zaklep cos. Jak oglądniesz to później podpisujecie umowę, pewnie będziecie musieli dać kaucję w wysokości kwoty wynajmu i to Wam oddadzą jak bedziecie wyprowadzać. Jak załatwiasz przez buiro to biuro Was skasuje za swoje usługi tyle ile wynosi kwota wynajmu. Chyba tyle. Jak szukaliśmy z tz meiszkania to jak się zdecydowalismy to musieliśmy wyłozyc kupę kasy, bo własnie kaucja, pośrednik i jeszcze właścicielowi za wynajem i wyszło na dzień dobry 3xkwota wynajmu a jeszcze pralke i lodówkę musielismy kupić Brrrr nie wspominam tego dobrze. Ale za to jak się tz będzie wyprowadzał stamtąd to nam oddadzą kaucję![]() Cytat:
Chciałabym, żebysmy kiedys kupili sobie motory, ale nie ścigacze, tylko takie turystyczne. Na ścigaczu wg mnie to tylko kwestia czasu kiedy się człowiek zabije. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Na pewno jest to przyjemnijsze niż szycie na wzór.
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ewentualnie jak będzie w dobrej cenie 3 pokojowe to jeszcze jedna parka chciała ja sama szukam w necie i koleżanka nie będę komuś płącić by zrobił to samo co ja mogę
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
tylko w necie ogłaszaja sie tez posrednicy a nie własciciele, więc żeby nie było tak, ze myślisz, że umawiasz sie z właścicielem a to posrednik, który i tak Cie skasuje.
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi się nie chce tego szukać dam TZ dzisiaj niech szuka, on zawsze jakieś fajne i tanie zjanduje
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa powiem Ci, że mojego brata od niechybnej śmierci uratował pies.
Mój brat na dzień przed egzaminem na prawo jazdy na motor siedział na huśtawce na ganku i zawołał psa. Ten wskoczył na ławkę i oczywiście łapa mu spadła między szczeble. Brat chciał wyjąć i pies go uchamrał w rękę Po kilku tygodniach gdy mu już wszystkie szwy pozdejmowali i opuchlizna zeszła, braciszek odpuścił (wrodzone lenistwo mojego brata wreszcie się na coś nadało )
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wierzę, że dacie radę, w sumie w Twoim przypadku może być całkiem bezkonfliktowo i sympatycznie Życzę powodzenia w poszukiwaniach
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale byśmy musieli miec strasznie duzo kasy, żeby nas jeszcze na motory było stać, takze to takie marzenie z serii "jak będe miała duzo kasy i skończa mi sie pomysły na jej wydawanie to kupie motor"![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Idę na rowerek
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
już wrócił TZ i wszamaliśmy płątki na śniadankow-w TZ przypadku drugie
teraz muszę posprzątać dom
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny nudzi mi się... nie chce mi się sprzątać, tż jest zajęty naszym remontem, a książki od księgowości jakoś mi się nie chce czytać pewnie dziś będzie padać bo jakieś takie dziwne niebo...
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze leżę w łóżku w piżamce![]() ale ale za 3 dni będzie 3 z przodu
|
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeszcze muszę wykąpać jamnika bo się wytarzał w czymś co już dawno nie oddycha, głupol jeden
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() AJ bym sie chętnie ponudziała w domu ![]() U nas za 10 dni bedzie równy rok do slubu
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-08-11 o 12:15 |
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
angluka nooo jeszcze 10 dni i ruszy suwak
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po rowerku. Akurat jak wróciłam to sie rozpadało. Patrzę sobie w necie na rowery, bo mi się nudzi i mi włosy schną. Musze iśc do fryzjera podciąć końcówki. Pójdę przed weselem zafarbować i od razu podciąc, bo teraz mi się nie chce. Nie wiem gdzie w końcu pojedziemy na te kilka dni, chyba w góry albo na Słowację sie wypluskac, tylko żeby była pogoda, bo ja bym chciała połazić. Musze obczaic jakies noclegi a tz ma teraz szkolenie i nie moge z nim gadać, jakoś nie mam siły niczego szukac.
|
#386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zdąrzymy się obejrzec i bedzie TEN DZIEŃ
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się nudzi w domu, od rana pada. Teraz mży, ale chyba wybiorę się połazić po sklepach za prezentem dla siostry na 30 urodziny. Nie mam w ogóle pomysłu co kupić.
A mój suwak już ruszył z kopyta i jeszcze 361dni. A zaczynałam jak było 688!
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wpadłam na chwilę po radę. Otóż właśnie zmyłam czerwony lakier do paznokci i zobaczyłam że w dużym palcu lewej stopy pojawił sie taki szarawo- czarnawy znaczek, nie wiem jak to określić, troche mnie to przestraszyło, bo owszem ostatnio często maluję paznokcie na ciemne kolory- fiolety i czerwienie, ale zawsze używam podkładu przeciw odbarwieniu paznokcia, i właśnie nie wiem co to, nie mam cytryny w domu, próbowałam kwackiem cytrynowym to wywabić, ale nie wiem czy to plama od lakieru ( tzn odbarwienie paznokcia ) czy coś innego, a nie bardzo mogę w google znaleźć coś na ten temat. Wiecie coś może? Czym to posmarować albo co>?
U Was dzisiaj słaba pogoda? W Lublinie duszno, było ciągle słonecznie, teraz się zachmurzyło, podobno ma padać, ale jakoś nie widzę żeby miało z czego. Pisałyście o wypadkach i weselach. Rok temu pod koniec października w wypadku samochodowym zmarł najlepszy przyjaciel mojego TŻ, który miał być świadkiem na naszym ślubie... teraz TŻ nie wie kogo ma wziąć, bo wszyscy po ślubie i z dziećmi z najbliższych znajomych. W tym wypadku zginęło 3 osoby, kierowca,przyjaciel TŻta i jeszcze siostra dziewczyny tego przyjaciela, a dziewczyna przyjaciela była w ciąży z nim i straciła w wypadku dziecko. Przerażające, najgorsze jest to że przyjechali tylko na 2 tyg bo mieszkają za granicą żeby powiedzieć o ciąży i przedstawić dziewczynę rodzicom. Zginęli jadąc na lotnisko-odwoził ich znajomy który też zginął. Bardzo przeżyliśmy odejście R. [*] Koleś który w nich wjechał na czołowe miał złamaną rękę i nogę, a Oni we 3 zginęli ( jechali w 5os ).... |
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po mojej długiej nieobecności wszystkie PeMki
Nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście ![]() Proszę więc o streszczenie tego co tu sie działo ![]() Z Grecji wróciłam w nocy, było bardzo fajnie( upały po 40stopni dawały znać o sobie, ale i do tego się przyzwyczaiłam ) Jednak teraz złapało mnie jakieś choróbsko i lecę na lekach, może to wpływ zmiany klimatu czy cuś..Witam nowe PM(bo mam nadzieję że Nasze grono się stale powiększa). I tak wogóle to co tam u Was??
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym kolegą to masakra. Ja własnie sie boje takiej sytuacji, że ja będe jechała normalnie a ktos mnie zabije:/ Cytat:
![]() Ja nie wiem co tam, bo też wczoraj wróciłam w nad morza. Dziewczyny nie ma nigdzi emiejsc na ten weekend Asiulek była w Bieszczadach? Znacie jakis fajny pensjonat? W ogóle pokłóciłam sie z tż, bo on nie chce jechac w Tatry, bo będzie miazga na zakopiance i on chce dopiero we wrzesniu, on chce na Słowację do Tatralandii a ja nie. Chcemy w Bieszczady a on mi jęczy, że sprawdzał i nie ma miejsc i każe mi dzwonić a ja mu mówię, że nie będe dzwonic jak nic z nim nie ustaliłam a on, ze on nie ma czasu ustalać. W dupie mam nigdzie nie jade Polazimy po Ojcowie i ch.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

tak więc wczoraj pomyślałam sobie że bardzo dużo czasu zamiast się uczyć spędzam na innych bardzo "pracochłonnych" rzeczach ( zakupy, pranie, sprzątanie, komputer) i pora to zmienić, bo do egzaminu miesiąc a ja z nauką w polu, a bardzo chciałabym sobie sobotę wolną bo mamy swoją uroczystość.

mam kilka zapisanych na kompie, ale mam zadzwonić zapytać co i jak umówić się na oglądanie, a dalej to już nie wiem jak to się odbywa

Brrrr nie wspominam tego dobrze. Ale za to jak się tz będzie wyprowadzał stamtąd to nam oddadzą kaucję
ale mi się nie chce tego szukać dam TZ dzisiaj niech szuka, on zawsze jakieś fajne i tanie zjanduje