|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
Mężczyźni zawsze kochają za coś. Za urodę, charakter, błysk w oczach. A kobiety kochają po prostu, bezinteresownie...
Jeśli coś kochasz - puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy nie było... To właśnie trudne chwile sprawiają, że znajduję w sobie wielką siłę.
|
|
#3842 |
|
Zadomowienie
|
- Spotkałem dzisiaj prześliczną dziewczynę. Tylko...
- Tylko co ? - Mimo tego, że jej usta się uśmiechały... miała najsmutniejsze oczy świata.
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuję, ale nie wiem czy dam rade ![]() bo wiesz... Ty myślisz, że ja jestem taka niedoświadczona... bo ona planem 'B' być nie chciała... i jeśli mnie nie chcesz-ja Ci pokażę. jestem jedyna na tym obszarze. meniusia4 przepraszam ale do tej sytuacji jakoś nie umiem nic znaleść a wymyśleć to już wogóle. ale dziewczyny chyba pomogły ![]() PS. życzę jak najlepiej ale byłam w takiej sytuacji i ON raczej się nie zmienił ![]() ![]() Depiluję - Ciebie ze mnie, ostatecznie.
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
boże ! to jest takie niemądre i dziecinne , a przecież jestem już dorosła! zależy mi , bo dał mi tysiące powodów by tak było. rzeczywistość Cię zgubiła. Niedoścignięte marzenia znów dają znać o sobie czas na mnie , serio.
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
już nawet nie wnikam w to, co i z kim robisz na imprezach.
wolę ślepo wierzyć w to że jesteś mi wierny .. jeden świat - tysiące ścian. nieprawda, że kocha się za nic. ja np. kocham Cię za Twój słodki uśmiech. i te dołeczki .. bez Ciebie, wszystko było nieważne. wycieka ze mnie tęsknota. ta zabawa ma to do siebie, że Ty patrzysz w górę. a ja w dół. (: weź mnie do siebie, prosze. jak zrobię tak <zasłania oczy> to przecież mnie nie widać. a jeśli tak - <zasłania serce> to nawet nie zauważysz że kocham ..
|
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
Lets pretend, you're mine. We could just pretend. Udawajmy, że jesteś mój. Możemy tylko udawać. You're not the guy I thought I knew. Nie jesteś chłopakiem, którego myślałam, że znam. What would you do if I said to you "just go ahead and cry" ? Co byś zrobił, gdybym powiedziała "po prostu spieprzaj i płacz” ? There's a whirlwind in my head. Trąba powietrzna w mojej głowie. You don't even know my favorite song. Nawet nie znasz mojej ulubionej piosenki. I don't wanna be your little picture-perfect-pretty-girl who's got nothing to say. Nie chcę być twoim małym obrazkiem idealnej, pięknej dziewczyny, która nie ma nic do powiedzenia.
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
. I bez kłótni mi tutaj-tylko ładne opisy dodawać .~
Sama nie wiem co się ze mną dzieje. Już nawet buty ubieram na opak. Nie, to nie wina pogody-napewno. Raczej to też nie jest wina wczorajszego filmu. Podejrzewam Ciebie Permanentna nuda zapanowała w mojej głowie-nic więcej nie powiem .-Chciałbym mieszkać z Tobą na bezludnej wyspie. -Gdybyśmy się tam wprowadzili nie byłaby już bezludna .Pewnego dnia kupię sobie żaglówkę, zrobię kurs, spakuję się i odpłynę zostawiając tą durną rzeczywistość, gdzieś za moimi plecami. Zapominając o najważniejszych zdarzeniach, o niektórych osobach. Zapominając, że istnieje ktoś taki jak Ty! - o tak, to dobry plan! Tamtego dnia usiadłam na ławce w centrum miasta. Zatopiłam się w błękit nieba. Słysząc tylko kroki przechodniów i jeżdżące samochody. Nic mnie nie obchodziło-czułam się jak w raju! Wakacje bezsilności. ~ |
|
|
|
#3848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to suuper ______________________ Najbardziej Ciebie,
bo jako jeden umiesz biec ze mną w najgorszy deszcz i powiedzieć na ucho: jest super ! Być kroplą, co drży na skraju Twych rzęs. marzenia prosto z pudełka. schowane miedzy czekoladkami.
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś niemożliwe stało się możliwe, a póżniej możliwe stało się problemem. i po co? pytam po co?! uważaj o czym marzysz, bo marzenia czasem się spełniają.. wypchaj się, wypchaj! nic nie czuję! słyszysz?! |
|
|
|
#3850 | ||||
|
Zadomowienie
|
jOlsko niezmiernie mi miło
Cytat:
mogę ci ino życzyc powodzenia Cytat:
boski.konfiskuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() _____________________ wizażowo. Potrzeba minuty by kogoś zauważyć, jednej godziny by ocenić, całego życia by zapomnieć. Chcę dopiąć swego, choć czar już dawno prysnął Nie wiem jak ty, ale ja tu gram o wszystko. Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć... Jeśli kochasz to wybacz, jeśli wybaczysz to nie wypominaj, jeśli nie masz sił to odejdź od niego, jeśli odejdziesz to już nie wracaj , jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał, lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość [słowa piękne i prawdziwe...kiedyś były na wizażu, i dzięki nim opamiętałam się.Zatem dla wszystkich dziewczyn które mają teraz ten problem]
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-08-11 o 15:15 |
||||
|
|
|
#3851 |
|
BAN stały
|
A na ustach malowanych
żal pomieszany z uśmiechem. powiedz mi co czujesz, kiedy mnie wspominasz ? Czekolada o smaku cytryny. Cytryna o zapachu czekolady. ~*~ rumienił powietrze swoimi spojrzeniami. |
|
|
|
#3852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
słooodki.. kradnę !
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
dotykalnie, namacalnie, uchwytnie...
Czuję Cię przez skórę Dziewczyny, a coś o tym, że przeprowadzam się do nowego mieszkanka? I że mnie to bardzo cieszy Chyba nie było.. Wymysliłam tylko: Ja tu urządzę! [IKEA]
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli już musimy pokutować, to przynajmniej grzeszmy.
Dziś, najbardziej cenię jego ciepłe spojrzenie, choć, na dzień dzisiejszy jest tylko wspomnieniem Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. i przychodzi taki moment w życiu, gdy stwierdzenie jakoś to będzie ' już nie wystarcza. Ci, których kochamy nie umierają, bo miłość jest nieśmiertelna. szczęściem był kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność. W małym pokoju, przy blasku świec, pisała na ścianach czerwoną szminką jak bardzo go kocha. zapomniałam powiedzieć, że będę czekać na ciebie zawsze Daj sobie wreszcie kredyt zaufania Masz mało do stracenia,bardzo dużo do zyskania Pragnę tylko porozmawiać z Tobą czasem. Pójść nad rzekę i zachwycać się światem. wszystko będzie takie nowe i takie pierwsze. NIE MA CIĘ. Napisałam te trzy słowa chyba już wszędzie. Ciągle nie potrafię sobie tego uświadomić. Aby teraz zaznać szczęścia musiała zapomnieć,że kiedyś miała więcej . z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka. "-A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?-spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę -Co wtedy? -Nic wielkiego- zapewnił go Puchatek- posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie." widziałam dziewczynę ze złamanych sercem mogła patrzeć nadal na niego cieszyć się zwykłym uśmiechem ale to było mało bo pamiętała te dni kiedy dzieliła z nim niebo Przyjmę bez słowa truciznę z twych rąk umierać będę z twoim imieniem na ustach -uśmiechnięta. ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wcisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku.. Wydrapała sobie serce paznokciami i zakopała je w najdalszej części ogródka, przyrzekła sobie, że już nigdy nie pokocha. - dobranoc. - dobranoc. tęsknisz za nim? - dobranoc. - to znaczy, że tęsknisz. Boże, Ty jeden jedyny wszystko wiesz. Powiedz co mi jest?! Czemu brakuje mi powietrza? Czemu czuję jakby ktoś pozbawił mnie serca? |
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
jOlsko ej, niezmiernie mi przyjemnie
dziękuję, bardzo ___________ i tak niezwykle seksownie wyglądasz, że patrząc na Ciebie nie potrafiłabym zamknąć oczu ![]() -chcę Ciebie mieć! rozumiesz?! - a ja chcę fortepian i wycieczkę na Karaiby zafundujesz? jeżeli mnie tu teraz zostawisz samą, to będzie koniec. Na zawsze. a co powiesz na moje serce i ogromne szczęście na dokładkę?
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89 & keeendy dziękuję za pocieszenie i rady ;* może z nich skorzystam
Zza ciemnych okularów, po środku miasta, nie widać oczu mieniących się od łez Westchnąć cicho i kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'. Zmienić sie?? zacznę od czegoś łatwiejszego zmienię ten świat Czasami to, czego szukasz jest tym, od czego uciekasz.... 5% Kochania 95% Zdradzania Taki Jest 100% Mezczyzna Ty widzisz we mnie coś Jak jest naprawdę? Nijak... Prawdziwe słowa rzadko są piękne, a piękne rzadko prawdziwe... a mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls Czuję twój krótki oddech na moich wargach Znasz mnie nie od dziś wiec spójrz mi naprawdę w oczy Wszystkie inne są dla mnie nawet nie warte nocy Tańcz, gdy w klubie błyszczy ultrafiolet widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrolę I mam cię na oku, odurzasz mnie jak opium |
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
i tekst piosenki,który mnie urzekł...można zamienic na rodzaj żeński
![]() A gdybyś nie istniała Powiedz, po cóż miałbym żyć By włóczyć się po świecie Bez ciebie Bez nadziei i żalów I gdybyś nie istniała Próbowałbym wymyślić miłość Jak malarz, który pod swoimi palcami widzi Rodzące się kolory dnia Nie dowierzając I gdybyś nie istniała Powiedz, dla kogo miałbym żyć Dla uśpionych nieznajomych W mych ramionach Których nigdy bym nie pokochał I gdybyś nie istniała Byłbym jedynie kolejnym punktem W tym zabieganym świecie Czułbym się zagubiony Potrzebowałbym Ciebie I gdybyś nie istniała Powiedz, jak miałbym żyć Mógłbym udawać, że jestem prawdziwy, ale nie byłbym sobą I gdybyś nie istniała Myślę, że znalazłbym Tajemnice i sens życia Po prostu by Cię stworzyć I by Cię oglądać
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
dają mi nadzieję na lepsze jutro.
trudno żyć, gdy zło daje z dnia na dzień za wygrane.. lecz czemu on tak daleko jest? a we wszystkim co robi, będzie mi okazywał jak silne jest uczucie, którym mnie darzy... żebrzesz o każdą promienną chwilę. upadłe uczucia nagle odżywają.
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
rebellious- pomogłaś
meniusia4 Może coś takiego: If I had one single wish I'd go back to the moment I kissed //Gdybym miała jedno życzenie,chciałabym wrócić do momentu,kiedy cię całowałam. Chcę Cię takiego jak kiedyś... Jestem Okazją, którą marnujesz. I chociaż wiem, że jestem jedną z wielu to... nadal mam nadzieję, że będę tą jedyną Zbrodnia, kara, grzech, litr wina i tak historia ta się zaczyna... Pokazałeś mi sny. Chciałabym, żeby stały się rzeczywistością. chyba bez sensu... ______________ Na spacer po obłokach za rękę z kimś kogo kochasz
![]() Nie wiem czy to tymczasowo, ale jest pięknie ![]() Zmieniam się. Pojawiła się świadomość że żyję, a świat jest piękny... Internetowe pocałunki nie mają smaku ...
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
InnyWymiarx3 ojej dziękuję
nie spodziewałam się Bo z tobą można śmiać się z życia póki trwa.. A gdy będzie miała zmęczoną twarz i podpuchnięte oczy, wyobraź sobie że to przez ciebie.. - Myślisz, że dobrze zrobiłam..? - Czy to ważne..? Ważne, że masz poczucie, że zrobiłaś wszystko co było w twojej mocy.. Lepiej żałować rzeczy, któe się zrobiło, niż tych o których się myślało a pozostały tylko marzeniem.. |
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Znam Cię na pamięć. Znam od zawsze.
Kiedy spytają kogo polubiłam najbardziej powiem im, że Ciebie. Ręce masz z tylu. Stoisz na krawędzi. Niczego nie żałuję. Każda chwila z Tobą była chwilą szczęścia. Nie błędem. Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam. Dziś po prostu jestem. Wiem, nie mogę Cię zmusić. Nawet nie spróbuję. |
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
jestem , ale i tak nikt nie zauważył mej nieobecności .
Słodki Narkotyku, a przecież wiesz Być Twoją kobietą słodka śmierć. Kusze przeznaczenie Mieszasz ból z rozkoszą Choć słaba tak bardzo że milczeniem mnie złamać łatwo Jej każdy skrawek ciała czekał na jego dłoń rozstania krótka chwila niszczyła go w chmurach spędzali noce a dni na łąkach snów i dziękowali Bogu, że połączył ich |
|
|
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
Na razie po prostu nie pozwalam sobie w to wierzyć. WĄTPIĘ. częściej niż Wam się wydaje.. Chcę bronić się. Ciebie też chcę.. raz wiem, raz nie. bo czasem jest tak, że nie rozumiesz samego siebie.. a więc chcesz być kochany? Śmiałe to żądanie, ale pomyśl przez chwilę, czy zasłużyłeś na nie ? Zgubiła mi się miłość.
|
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
przez łzy świat wygląda inaczej,iskrzące gwiazdy przerażającym biją blaskiem i w oczach zamglonych przeszłością żałośnie odbite wspomnienia...
wcześniej dni te długie godziny i krótkie minuty z tobą lecz bez ciebie były mym powietrzem bez którego dziś jestem tylko tchnieniem w długich godzinach nicości
|
#3865 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś jak trucizna atakująca mój umysł.Jak mgła zasłaniająca zdrowy rozsądek.Istna winorośl,której nie można rozplątać.
Nasza miłość.To jak spacer po rozbitym szkle. Mogę pomóc ci zobaczyć, wszystko to, za czym tęsknisz. Adieu dla ciebie i twoich gierek. Samotnie borykając się ze swymi lękami. Pomaluję wszystkie moje sny, kolorem twojego uśmiechu Tonę do cholery już w tym żalu i tęsknocie. Mam Cię w mojej krwi jak święte wino. Powiedzmy że nasze małe przedstawienie się skończyło. Podniosłam ołówek i napisałam "Kocham Cię" najpiękniej jak potrafiłam Nagle telefon, nawet dźwięk Twego głosu jest wciąż nowy. I czuję się zbyt głupio i dziwnie by powiedzieć słowa które zaplanowałam. Jesteś głosem, który słyszę w mojej głowie. Jesteś brakującym kawałkiem, którego potrzebuję Jesteś lekarstwem, które trudno było znaleźć
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
chcę czuć ciepło kiedy się uśmiechasz i rozpuszczać się z gorąca kiedy się śmiejesz
i opowiadać Ci o tym co we mnie najgorsze próbować Ci dać to co we mnie najlepsze ponieważ nie zasługujesz na nic gorszego Cuz we belong together now Forever united here somehow You got a piece of me And honestly My life would suck without you
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Wreeednia
If I had one single wish I'd go back to the moment I kissed //Gdybym miała jedno życzenie,chciałabym wrócić do momentu,kiedy cię całowałam. Jestem Okazją, którą marnujesz. I chociaż wiem, że jestem jedną z wielu to... nadal mam nadzieję, że będę tą jedyną a jednak;* oczywiście że pomogłaś ;* zabieram te trzy bo są perfekcyjne słonko ;* _________________________ _______________ Czasami jest tak źle, że można albo się śmiać, albo oszaleć. Wolę leżeć na ziemi i patrzeć na gwiazdy, niż próbować do nich dotrzeć mając niewielką szansę, że mi się uda. Jak żyję?Tak,żeby było wstyd opowiadać,ale warto wspominać! Nie potrzebuję widowni, by być. Nie potrzebuję oklasków, by być szczęśliwą. Nie potrzebuję owacji na stojąco, by być szczęśliwą przy Tobie. Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-08-11 o 18:13 |
|
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Samotność wyszła na ulice,
Na każdym kroku pełno jej... Za mało jest w nas Odwagi, by żyć dla kogoś choć raz ![]() Za mało w nas krwi, gorącej krwi, Co płynie aż do serca drzwi...
|
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
samotność rośnie z każdym nieporozumieniem.
uwierzmy w siebie, bez względu na to, jak daleko od siebie jesteśmy. będziemy iść razem, nawet jeśli nie ma dla nas przyszłości. to nie tak, że przestaliśmy się sobą interesować, ale raczej straciliśmy siebie z oczu. żegnaj, z pewnością jeszcze kiedyś się spotkamy, prawda? w godzinie śmierci wciąż słyszę twój głos w mojej duszy...
|
|
#3870 |
|
Rozeznanie
|
jOlsko- dziękuję. <3
________________ Czasy się zmieniły. To co było osiągalne stało się odległe. Życie kręci się jak karuzela. Nie ma żadnego postoju, aż do końca zabawy. Czasu nie da się zatrzymać, a ziemia nie zastygnie w bezruchu. Nic nie jest pewne i trwałe. I to jest właśnie sens w bezsensie : choć wszystko dobiega końca, my walczymy by całe to zawirowanie było wyjątkowe. .nadzieję wiążę z nowym początkiem. Ty i ja i zawsze jeszcze ktoś . I potrzeba tylko bezksiężycowej nocy by świat upadł tak jak kiedyś anioły. Rytm ciszy jest bezustanny. Słyszę tylko bicie mojego serca. Nie wiedziałam, że to może być takie... Przerażające? A jednak.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

(
. I bez kłótni mi tutaj-tylko ładne opisy dodawać
.
.

. Dobrze, że nikt nie zauważył mojej nieobecności 

nie spodziewałam się