|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Próbowałam być zimna, ale Ty jesteś tak gorący, że się roztopiłam/
I tried to be chill but you're so hot that I melted. zmieniasz mnie jak stację.ściszasz jak radio.
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym cofnąć to gówno, w które się wpakowałam. Marzę o cofnięciu czasu... Chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku.. Od losu szansę dostałam, lecz ją zmarnowałam. Chciałabym cofnąć czas, szansę dostać jeszcze raz.. Fajnie byłoby mieć Cię tylko dla siebie.. dotknij mnie i połóż rękę tam gdzie bije niespokojne serce - zrozum mnie i szepnij jeszcze że będzie dobrze.. próbowałam..
|
|
|
#3813 | |
|
xoxo
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() a te dwa kradnę sobie ![]() boskaś ![]() _________________________ ___ Moje sny są odzwierciedleniem Twoich słów szeptanych mi na dobranoc... Nie kocham Cię. Nie czekam na Ciebie. Ale czuję, że umieram kiedy widzę was razem. - Co ja w nim widzę? - Mężczyznę. To takie coś, co nam, kobietom, jest niezbędne do życia. Wszędzie dookoła ściany. Budzę się i widzę ściany, wyglądam przez okno, też ściany. Bliżej, dalej, wszędzie ściany. Wszystko szare. Nawet niebo tu jest małe i kwadratowe. I może sama powiesz mi , jak mam powiedzieć to Tobie , że już nie kocham Cię , nie chcę! Że kiedy patrzę na to jak jest już nie przechodzą mnie dreszcze , już nie brakuje mi powietrza! Juz nie wołam jeszcze , jeszcze , jeszcze ! Kolejna kłótnia. Znów bez sensu. Ty usiadłaś na kanapie w salonie, zanosząc się płaczem; On wyszedł, trzaskając drzwiami. Jest Ci przykro. Jednak czujesz się zbyt dumna by odebrać telefon, gdy dzwoni. Mija kilka dni. Twój lodowaty pancerz opada. Pragniesz znów go zobaczyć, przytulić się, wplątać dłoń w jego włosy. Nie zadzwonisz jednak pierwsza- w końcu to On jest facetem i to On powinien się cały czas starać. Nieważne, że to Ty zawiniłaś. Jak myślisz, jak długo będzie się prosił o Twoją miłość? Ile będzie znosił to poniżenie? Ludzie, którzy targną się na własne życie to najwięksi egoiści. Nie wiedzą, że największy cios zadają swoim bliskim... Czasem nie należy brać życia na poważnie.
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
;*.
Ha! Wróciłam i nadrobiłam . Dobrze, że nikt nie zauważył mojej nieobecności . Obyło się .Szczególnie ujęły mnie Te : snowball paulqa94 z innej bajki toogether93 xDJakJaCieLubiexD lall RealGirl89 ___ pamiętaj! nigdy do Ciebie nie wrócę, choćbyś uronił pierwszą, szczerą łzę. podjęłam ostateczną decyzję. tylko, że ja nie powiem 'to koniec'. powiedziałeś, że kochasz, a później wyparłeś się tych słów. i jak tu Ci wierzyć? oddech weź, bo najgorsze już za Tobą, przecież wiesz. a tak bardzo chciałam Cię kochać..
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
mój autobus życia zatrzymuje się.
czarna noc, czarny sen. trzymaj mnie za rękę mocno ile sił. boże mój, daj mi siły, których brak. płynie statek moich snów. Suve & 96LadyPoziomka96 <3 |
|
|
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
zamknięci za kratami życia.
tak niewiele ponad gram miłości. jak można żyć gdy nic już nie ma? tak trudno zauważyć gdzie kończy się życie, a zaczyna sen.
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
ohoho ;p długo mnei nie było
można tak powiedzieć ;P ponieważ okradałam was cały czas ![]() i musiałąm zrozumieć że on mną nie był, że ja nim nie jestem. że z nas dwa są anioły każdego dnia inne serce oglądamw lustrze Nie odchodź! musisz przecież poczekać aż wytrzepię z włosów wszystkie koniki polne chciałabym umieć kłamać tak żebyś zawsze myślał że jestem stokrotką Penetruję swój wewnętrzny kosmos i rozpaczam nad rozlanym mlekiem. Kupię sobię misia nazwę go LOS i będę codziennie kopać go po dupie Człowiek jest w stanie przepłynąć nawet ocean, jeśli mu na tym zalezy! Jest jak jest, po co zmieniać wszystko Chwilowa fascynacja chłopakiem. iłość jest jak jazda samochodem - czasami zdarzają się wypadki!! Kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi ... Czasem nie mam nastroju na słowa. czasem brak mi słów na nastroje. Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. :/ Gdybym mogła byc tą,której powiesz choć raz "Teraz wiem,ze to jest to" -on tam stoi.! boże, co mam mu powiedzieć.? -idź, nie potrzebujesz słów, ani jednego słowa. idź i go pocałuj a teraz prośbaa! poszukuję takich opisów że wiem że chłopak "daje na prawo na lewo" z wielkoma laskami w tym ze mną ale ja wierze że się zmieni. i że go mimo to kocham. coś w stylu tego niżej.. (z wizazu [agattee])wiesz co? mam satysfakcję. że teraz to ja jestem tą, z którą zdradza się te naiwne idiotki myślące, że ich facet utrzymuje celibat. Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-08-10 o 23:12 |
|
|
|
#3818 |
|
Raczkowanie
|
Błyszcząca, drapieżna ptaszyna.
Przepraszam za drogę jaką odeszłam.. Jak siedem cali od słońca w południe. moja hiszpańska Harlem Mona Lisa.
|
#3819 |
|
Rozeznanie
|
jOlsko dziękuję
bardzo mi miło meniusia4 Cholerna wiara w ludzi.. Że się zmieni.. Że będzie inaczej.. Jedna na milion a nie jedna z miliona.. I choć nie była tego pewna, wierzyła, że się zmieni.. że zrobi to tylko dla niej.. Pokazałeś mi piękno tego świata to teraz pokaż jak zmieniają się ludzie.. kiepsko o tej porze z weną.. tylko coś takiego.. Wyszłam na dwór.. Było zimno ale ja nie wzięłam swetra.. Ty dałeś mi swój polar i powiedziałeś że odchodzisz.. Bez powodu.. Bez polara.. Panie Boże ja rozumiem że ty się o mnie martwisz i zsyłasz mi 2 facetów.. Ale 5 to już chyba przesada..! ![]() Widzę cię..! Nie musisz się ukrywać.. To nic że w snach.. Ważne że jesteś.. |
|
|
|
#3820 |
|
Rozeznanie
|
czasem jeszcze za nim tęsknie. właściwie cały czas.
jest kolorowo. czarno. ale czarny to też zawsze jakiś kolor. miłość od pierwszego wylania kawy. szukam w deszczu nut Chopina. bądź blisko. tak o oddech. |
|
|
|
#3821 |
|
Raczkowanie
|
sharlen - dziękuję ;*
___ jeżeli każda historia ma swój koniec , to niech ta zacznie się na nowo .. selekcjoner nastrojów Pytam gdzie ukryłeś znaczek mety w tej *******onej grze ,którą wypadałoby już skończyć. Niespełnione marzenia nigdy nie zamienią się w rzeczywistość. bądź mym oddechem.
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały
![]() pestycydy kocham Twój avatar a raczej kobiete mojego życia którą masz tam na zdjęciu ![]() kupiłam najmniejszą ramkę i wsadziłam w nią nasze największe zdjęcie . chciałam chociaż w ten sposób zapełnić pustkę . nawet się nie pożegnałeś . po co codziennie wieczorem dzwonisz , skoro i tak jesteś tam z nią ? 30 stopni ciepła . i tak będę piła herbatę . nie nie jest mi za ciepło , w moim sercu panuje zima stulecia. bardzo łatwo oceniać mi , kto z kim kiedy i jak długo . jednak gdy do mnie się ktoś przywiązuje , po fakcie zazwyczaj odgaduje że to mogło być coś. Hania Cię nie znosi. i Ewelina też . słyszałam że Milene nie raz wykorzystałeś . po co je miałeś , skoro ja zgodziłabym się na to wszystko co one bez strojenia fochów ? kot już 4 noc ze mną śpi . nie wiem czemu , choroba w moim sercu nie minie tak szybko jak grypa.
|
#3823 |
|
Rozeznanie
|
Miło mi to czytać cudowna moja
Wreeednia, meniusia4 przepraszam, ale z próśb jestem kiepska. xxgroszek07xx, KaMa2704 kocham wasze opisy <3 ________________ Wszystko umarło, by narodzić się na nowo. Gdyby istniało coś więcej, na pewno bym to znalazła. Lepko nieco od domysłów. Lekko spojrzeniem dotknąłeś najczulszą z moich strun.
|
#3824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale jak można to jeszcze bym o jakieś prosiła _________________________ ________________________ 'My favourite place is next to you.' / Moje ulubione miejsce jest obok Ciebie. Szczęście wiruje, gdy szepczesz wyznania, tonąc w objęciach...oczarowania I've got for much love in my heart,no one can tear it apart.. (zrobiłam zbyt wiele dla mojej miłości żeby tera ją stracić) Dotyk Twój i niczego już nie jestem pewien Baby you got me doing things that I would never do. // Skarbie, sprawiasz, że robię rzeczy, których nigdy bym nie zrobiła Poznała księcia i juz go nie oddała...Chroniła go i kochała... Widziałam w Twoich oczach tamten lask, kiedy mówiłeś "kocham" pierwszy raz '(I) am (L)ucky t(O) ha(V)e a fri(E)nd like (U)' / Jestem szczęśliwy że mam takiego przyjaciela jak TY Przyjaciel to ktoś kto zagra ci melodie twojego serca kiedy zapomnisz słów Dotykiem Piszesz Po Mym Ciele Słowa Miłości Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. Dla Cb zlicze gwiazdy na niebie <3
Kocham Cię Pawełku <3 Edytowane przez miiaaau Czas edycji: 2009-08-11 o 00:02 |
|
|
|
|
#3825 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram powyższe ♥ Cytat:
i zabieram ten ![]() skarbuśku myślisz że warto zawracać sobie główkę nim.. ;( Kłamstwa, zdrady, intrygi i ja w tym wszystkim.
Wiem że nie jestem jedyną z którą sypiasz. to mało istotne, tylko chce mi się płakać, kiedy wącham Twój kołnierz i czuję jej zapach. Ile razy musisz zdradzić by dojrzeć smak wierności. Nigdy z twoich ust nie padło słowo zdrada ale ja i tak wiem co robisz na boku, pomimo wszystko i tak cholernie Cię kocham. Kiedyś nadejdzie dzień w którym będę tylko tą jedyną koło twojego boku. Wierze w to. Nienawidzę takich sztuk, to naprawdę podłe Znajdź własnego faceta, od mojego się odklej ja jestem zerem wiesz, ale przynajmniej Cię nie zdradzam. Miłość nie mija lecz wiecznie trwa,a zdrada ją niszczy od wielu juz lat <3 Kocham wszystkie gwiazdy. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-08-11 o 00:02 |
||
|
|
|
#3826 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:
a fee, nic z tego nie wyszło. uprzedzałam. ale widziałam, że dziewczyny spisały się na medal. ![]() Cytat:
<33ah i podzielam Wasze zdanie, co do 'dawnego' wizażu. Cytat:
_________ szukam Cię. ale już nie jestem cierpliwa. przepraszam, że dzisiaj pewnie znowu Cię wyśnię. to przekracza wszelkie granice. a ja ? ja tylko piszę. idź w cholerę, na wieki, wieków amen. weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź. i stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę. - co robisz ?! - nie widzisz ? uczę się żyć. ten świat jest jakiś poje.bany dziś, nie sądzisz ? pomyśl o nas. naprawdę tak ciężko było powiedzieć dwa słowa ? trzymasz mnie za ręce. i jedyne co widzisz, to blizny po 'szczęściu'.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-08-11 o 00:36 |
|||
|
|
|
#3827 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kiedy zmądrzejesz, słonko? za bardzo wrażliwa, za mało twarda, dziecinnie naiwna, głupio uparta . Czasami mam ochotę powiedzieć ze Cię nienawidzę, lub po prostu ze Cię kocham. moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w tobie coś dobrego. |
|
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
LadyPoziomka96
idealnie ;* dziękuję Ci słoneczko z całego serducha ;*niestety.. jest warto. dla niego moge znieść wszystko ;( i on to wykorzystujesnowball Tobie też dziękuję ;* również się przydadzą ;* i również pannie paulqa94 ;*** kochane jesteście przestałam już nawet odróżniać dzień od nocy. bo po co, skoro wyglądają tak samo? tak samo nie mogę jeść, spać, zacząć myśleć racjonalnie, czy w ogóle robić cokolwiek, co mogłoby świadczyć o moim człowieczeństwie. nie pytaj się głupawo, co mi jest. przecież widziałeś mnie nieraz taką. zgadza się, to miłość. ta pieprzona miłość mi się tak odwdzięcza. mam taką cholerną słabość do ciebie, że lepiej nie pojawiaj się w pobliżu, bo nie daj Boże się na ciebie rzucę wstaję o 6 rano, jeśli w ogóle uda mi się usnąć. to nic, że zobaczymy się dopiero w południe. muszę się przygotować na twoją wizytę. i nie mam tu na myśli makijażu. bo wiesz, ja nadal nie wierzę, że cię mam. codziennie patrzę w niebo narysowane na twoich policzkach... jesteśmy na haju kochanie, naćpani sami sobą. Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-08-11 o 00:39 |
|
|
|
#3829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam. ale dziewczynki już chyba pomogły. _______________ pozytywnie naszkicowana. moje życie to idealny cmentarz. umarłych nadziei. chodź poszukać ze mną szczęścia. daję coś: czasem łzy, czasem złość, ale chociaż minimum. z wolnością mi do twarzy. |
|
|
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
________._________
Człowiek-automat może ci zrobić niespodziankę, nie loda! ![]() Obiecaj mi że nie opuścisz tego świata przede mną! ![]() Wbijasz się paznokciami więc krzyczę Erato ! ![]() Malutką czcionką dopisuję myśli, później mylę podtekstem. ![]() W cyrkowo - cukierkowym świecie... ![]() "Zakochana kobieta nosi rozpuszczone włosy." ![]() .To on. Ten, który dmucha Twoje pokaleczone kolana. ![]() Nie zapomnij wspomnieć Jej o tym, że wpięłam ci we włosy kwiat nieśmiertelności - moją Miłość. -Jakim jest pani typem kobiety? -Pańskim.. ![]() Myśli o częstszym "nie chcę" niż "mogę" ![]() Będę już mniej, niż tak jak lubisz.... ![]() Konsumuję wzrokiem młode męskie ciała! ![]() ... Wiedz że to dla ciebie obcięłam sobie rzęsy, żeby cię już więcej nie kusić, ale nie mogłam sobie odmówić przeciągłych spojrzeń, bo rozpływałam się w twoich oczach. Może wiesz, nie umiałam tęsknić póki nie zatrzasnąłeś za sobą drzwi. Z czasem stałeś się pieprzonym ideałem w mojej głowie i każdego dnia noszę charakteryzację z nadzieją że spotkam cię na ulicy, bo mam do zagrania przed tobą piękną rolę roztargnionej z miłości idiotki... _________end._________![]() Nadal podtrzymuję prośbę o opisy, że jestem traktowana DRUGORZEDNIE, a chciałabym być dla niego 'kimś'. Bardzo Was proszę (
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Zgubiłam ładowarke do bateri podtrzymujacej uśmiech.
Wydrukuj naszą miłość,wole mieć to na papierze. Biurkową lampką mnie ogrzej,i rozjaśnij mój dzień. Wyglądasz jak drewniany pajac wiszący na mojej ścianie. Pójdę do spożywczaka kupie 0,7 i będę pić, myśląc że to eliksir miłości. |
|
|
|
#3832 |
|
Rozeznanie
|
i nagle poczułam jakbym stanęła obok i popatrzyła na swoje życie. milcząc pogłaskałam się po głowie.
i pewnie zapomniałabym gdyby nie to, że ciągle czuję Cie we mnie. nie mów, że nie pamiętasz smaku tamtej miłości, zapachu tamtych kwiatów, ciszy która nadal trwa. czasami warto zaryzykować i się zakochać. stawka jest duża. taka prywatna walka o wszystko.
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
Zachwycające ;
snowball & agattee .! ![]() cudowne jesteście, dziewczyny 1. Pezet - Seniorita . * seks to nasza religia . * zróbmy to tańcząc . * obiekt marzeń milionów . ![]() * mój styl Cię porrwie ^ ;P * zróbmy sobie tutaj orgię.. ^ ![]() * kotku, pieprzyć celibat. 2. Pezet & WdoWa - Takie jak ty. * w moich myślach cały czas tylko ja i ty. * potem patrzysz na mnie, patrzysz i buzuje mi się krew, gdy tańczysz dla mnie czuję, że nie wiem co to seks . * nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce . * siada przy stoliku, zakłada nogę na nogę . wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę . 3. Nie trafiłaś na frajera . * układane wersy w tylu nieprzespanych nocach.. * dla Ciebie oklaski - a dla mnie same gwizdy .
|
|
#3834 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki - dziękuje kochana bardzo pomogłaś
<3Powiedz mi sam jaki masz plan.? Kocham ziemię pod Jego stopami, Zanim będziesz próbował,i powietrze nad Jego głową, i każda rzecz której dotyka, i każde słowo jakie wypowiada. Kocham to jak wygląda, i każdy Jego uczynek, i Jego samego. odkupić ją za słowa, Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki, Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim. Ona ma siłę Nie wiesz jak wielką Umierała długo Teraz rodzi się lekko! Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady Potem patrzysz na mnie,
Patrzysz i gotuje mi się krew!
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś moim powodem dla powodu,
Krok w moją rutynę. *** I jeśli powiesz, Że to życie nie jest wystarczająco dobre, Oddałbym mój świat, aby cię wznieść.
|
#3836 |
|
Przyczajenie
|
Powiedz tylko jak zrozumieć głupie serce co wciąż kocha... Chociaż rozum każe zwątpić, ono nadal Ciebie woła... !
By być przy Tobie już zawsze, a nie tylko kilka razy do roku... -Wiesz co mała ? Chyba Cię kocham... Bądźmy razem ! -A ja jestem świętym Mikołajem ![]() Jeszcze wiele łez popłynie, zanim zrozumiesz co do Ciebie czuje. I nie ważne, że Ci to powiem. I tak na razie nie rozumiesz. Nie mam po co się starać. ![]() Mimo BUSZ, z woli DUSZ, ja cię kocham... No i JUŻ ! A w twoich oczach odbija się niebo... Mogę być pierwszą i ostatnią, ale nigdy jedną z wielu ! Ale co poradzisz, jak ty go bardzo kochasz ? |
|
|
|
#3837 |
|
Rozeznanie
|
Kilka spojrzeń, garstka pocałunków i szczypta dotyków-nic wielkiego ... A jednak pozwoliłeś mi czuć, że nic więcej mi nie potrzeba ... ;* . na przekór życia nadawać mu sens .nie zawsze będzie idealnie . nie zawsze jak z bajki .ale ważne, że to nasz świat ;* Dotknąć Cię pragnę, by won Twoją poczuć . Patrzeć, by poznać kolor Twych oczu . Zapach Twój wdychać, by poznać twą skórę . Chcę Cię całować, w ramiona brać czule . Chcę żyć z Tobą i z Tobą się cieszyć , Z Tobą dzielić niebo i z Tobą w nim grzeszyć ! miłość sprzedawana , pieniadz kochany . w wyjatkowych okolicznościach witamy . ładnie - ona ****a , a on kradnie . ` Teraz gdy ona robi to tak . Podoba Ci się jak to robi ? Teraz gdy ona tak dotyka . Podoba Ci się jak dotyka ? Teraz gdy ona tak się rusza . Podoba Ci się gdy się tak rusza ? Yo Lala błyszczysz jak Szmaragd . Mój styl Cię porwie czerwony alarm . `Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi,że docenisz to, co miałeś.` |
|
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbę dziewczyny. Potrzebne mi są jakieś ładne, poruszające, romantyczne teksty.. Mogą być fragmenty piosenek, cytaty.. Tylko chciałabym żeby były jakieś takie..wyjątkowe. Coś w stylu: Zimno.. Przytul mnie, nie mów nic. Jutro też jest dzień, opowiesz mi co chcesz. A dzisiaj tylko bądź, pozwól ciszy trwać, tylko bądź.. albo Z Tobą widzę niebo w niebie mym. Jesteś bliżej niż chce mózg. Nie chcesz schodzić z moich ust. I co jutro będzie z nami, no co? Czyli coś takiego dyskretnego, delikatnego. ![]() Mogą być jakieś teksty oparte na metaforach, nie do końca zrozumiałe.. Bardzo proszę i liczę na was! ![]() * nydee * kamisha * 12 Stonka * Cirii *rebellious * Plotkaraaa * agattee * hotiie * KaMa2704 * Paajkaa * CukrowaPanna i reszta. ... Nie zapomniałam, nie przestałam kochać.. Nie przestałam tęsknić i myśleć o Tobie. I wcale się nie pogodziłam z myślą, że już nie wrócisz. I tylko jakoś dziwnie mi, gdy widząc Cię daleko gdzieś, nadal czuję te motylki w brzuszku i łzy cisnące się do oczu. Kocham Cię wciąż, tak bardzo mi Ciebie brakuje.. Nauczyłam się już udawać przed innymi, że nic do Ciebie nie czuję. Lecz w środku nic się nie zmieniło, bo nadal jesteś najważniejszą osobą w moim życiu.. Całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. Widzieli ich wszyscy.. Oni tylko siebie... - Dokąd idziesz? - Do słońca... Nigdy nie pomyślałabym, że będę przez Ciebie cierpieć, że będę płakać kiedy nikt nie widzi (bo przecież taka silna jestem..), że będę analizowała wszystkie wspólne chwile, wszystkie Twoje słowa i szukała w nich kłamstw. Ludzie używają słów tylko po to, by ukryć swe myśli.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-08-11 o 12:53 |
|
|
|
#3839 |
|
BAN stały
|
Jak mnie tu dawno nie było :O:O
Pamieta mnie ktos tu jeszcze ? ;> Bez off'a Ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze Nawet niebo płacze deszczem. Z dnia na dzien uczysz sie czegos co popycha Cie w przód na ścieżce doskonałości, aby stać sie najlepszą wersją samego siebie. Dla was to tylko gra, dla nas, całe zycie. Chce wierzyc że to nie był sen, że to zdarzyło sie. Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź, I stój tam ze mna az sie zmęcze i spadne. A Ty maleńki swoje rób - musisz tylko bardzo chcieć. Robie to co robie i nie patrze na sumienie, może przyjdzie czas, że kiedys to zmienie. Zaczaruj mnie jeszcze raz. |
|
|
|
#3840 |
|
xoxo
|
Wychodzę z domu na deszcz,który spływa po mojej skórze.
Kiedyś to twoje dłonie błądziły po niej jak te krople-nasza miłość klarowna była jak woda... To z niej składało się 98% mojej duszy... Prosząc o spokój zapominamy jak cienka linia oddziela go od samotności. Ludzkie uczucia są przereklamowane. Ja ich nie mam i dobrze mi z tym. Wolę mieć serce zimne jak lód. Przyszłość. Próbujemy nadać jej kształt nie mając pojęcia czym jest i czy istnieje w ogóle. Wróbelku chcesz być Orłem? To nie myśl o nim! Ja jestem brzozą a ty grabem, nigdy nie będziemy żyć razem. beznamiętny pocałunek bezuczuciowy dotyk bezgłośne kocham
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

można tak powiedzieć ;P ponieważ okradałam was cały czas 
ale ja wierze że się zmieni. i że go mimo to kocham. coś w stylu tego niżej.. (z wizazu [agattee])

bardzo mi miło 

ale widziałam, że dziewczyny spisały się na medal.