|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: puder Estee Lauder Chic to Cheek
Hej,
cos u mnie?? zapraszam |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam puder maca ale go uzywam...pozdrawiam
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zapraszam do obu wątków
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
cos u mnie?
|
|
|
|
#13 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A może u mnie?
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można negocjować Nie używam szachownicy właściwie wcale, uytek nieznaczny.. a jaki efekt dał u Ciebie ten El , jest trwały i dlaczego wymieniasz ?? ?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-11 o 09:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
moze jakimś cudem u mnie by się coś uskładało? zapraszam do obu wątków
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczyny, ale nic nie znalazlam
Cytat:
Na pewno jest praktycznie niewidoczny, bardzo lekki i delikatny, dla mojej cery az za bardzo.Co do szachownicy to poki co sie wstrzymam, przemyslalam sprawe i teraz moim priorytetem jest jakis puderek do poprawek w ciagu dnia Oczywiscie jezeli zmienie zdanie, albo nie dostane ciekawszych propozycji - odezwe sie do Ciebie. Pozdrawiam moglabys powiedziec, ktory to dokladnie puder isadory? jakie zuzycie i kolor? |
|
|
|
|
#17 |
|
spin doctor
|
A może teraz przygarniesz paletkę lub puder Chanel, które kiedyś oferowałam Ci w innym Twoim wątku
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Alez nie ma sprawy
a ja myslałam,że to taki bardziej lekki różo-rozswietlacz _Jak cos, daj znać u mnie.papa
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale używam go. Może jakieś 10 %..widać wgłębienie lekkie... no zdjęcie nie złapie, ale widać zużycie. Za diabła nie wiem jak to ocenić. kolor 69 jest bardzo naturalny. Ja mam cerę średnio jasną. Używam zimą kolorów od jasnych do natural (podkładów) i dla mnie jest idealny. Teraz jestem opalona a puder nadal mi pasuje, może jest lekko za jasny...on się tak chyba dopasowuje do cery. NIe mam niestety gąbeczki do niego bo używam pędzla. Mogę dać inną gąbkę jeśli używasz.Na dole starły się napisy polskiego dystrybutora i skład ale z wierzchu puderniczka nie jest zniszczona. Uff..więcej nie wiem co napisać. Oczywiście musiałabyś coś dobrać.
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#21 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moglabys powiedziec mi czy puder nadawałby sie do poprawek w ciagu dnia do srednio-ciemnej karnacji? Obecnie to jest moim priorytetem, wydaje mi sie ze jako bronzer bedzie za jasny.W sumie paletka nadal bardzo kusi, jakie ma wymiary? Cytat:
Postaram sie sprawdzic odcien. Poza pudrem podobaja mi sie jeszcze czworki isadory, paleta korektorow sephorydziekuje ale nic Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-08-11 o 23:09 |
||
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
pozwolisz, ze jeszcze sie zastanowie
edit: kurcze, spodobal mi sie jeszcze cien sephora moze chcialabys ok polowe opakowania l'oreal true match minerals w odcieniu S1 do opalonych buziek?
Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-08-12 o 01:00 |
|
|
|
#24 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Co do paletki wymiary: pudru brązujacego: 3cm / 3cm cieni: 2,5cm/1,5cm pomadek:1,5/1,5 cała paletka 9cm/6,5cm Kod: 8702 puder i pomadki były ciut używane(ale niewiele, struktura jest minimalnie starta, ale ją doskonale widać), cienie praktycznie użyte z raz.
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-08-12 o 06:46 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz to jest Twój. true match chętnie wypróbuję jak by co.
|
|
#26 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezeli nie uda mi sie wymienic z ennkaa - odezwe sie do Ciebie.Cytat:
![]() ennkoo dam Ci znac pod wieczor Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-08-12 o 14:43 |
||
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, sorry jeśli marudzę ale powiedz mi czy już podjęłaś decyzję bo mam zapytania o kosmetyki, które wybrałaś...jeśli potrzebujesz jescze czasu, poczekam, i je zatrzymam dla Ciebie,ale napisz jak stoi sprawa
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, ze tak długo
pasowałaby Ci wymiana: puder EL + true match za puder, cienie isadory i korektory, cień sephory?Jezeli tak to prosze o PW
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie?
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
witaj znowu
)u mnie też pewnie nic nie wybierzesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354533 po za wątkiem mam jeszcze benefit giorgia-ubytek ok 2-3%-jak nówka
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

Nie używam szachownicy właściwie wcale, uytek nieznaczny.. a jaki efekt dał u Ciebie ten El , jest trwały i dlaczego wymieniasz ?? 
pasowałaby Ci wymiana: puder EL + true match za puder, cienie isadory i korektory, cień sephory?