|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
dla wszystkich ktorym brak kodeka
maz mi powiedzial ze pojdzie na milion procent przez quick time player
|
|
|
#2492 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też brak kodeka, ale już go ściągam
działa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurde mam wizję, ale bez fonii
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-11 o 20:36 |
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
martuś poszło przez Quicka
super
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
bo na filmie nie ma glosu... bo moja ggenijalna siostra wylaczyla w trakcie mikrofon.. ale do tygodnia bede miala caly 1 taniec od pocztaku do konca z muzyka to wam przesle to taka mala probka na zachete.. chociaz nie slychac rytmu i tempa i tak te zatrzymania kijowo wygladaja no ale
![]() a tancerka to bratanica wojtka
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
Zarąbiście Wam wyszedł taniec, a maleńka lady in pink też nieźle wymiata
|
|
|
#2496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę Cię! I powiedziała Ci to właśnie Matka?! Paranoja! Ja nie lubię jak ktoś mi mówi,że rodzice mi zamykają przed nosem lodówkę że taka chuda jestem, ~~*~~ Martucha ![]() Ten kolor to Twój czy farbowany?! Bo umierammmmmm ![]() Cytat:
Baba Jaga żartuje.A teoretycznie popieram i praktycznie też. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy się dogadywać w sprawie dekoracji i to jest jakaś tragedia, u nas stroi tylko jedna Kwiaciarka i wyobraźcie sobie dekoracja:
1. ławki z tylu kościoła, które ustawione są koło środka, tego przejścia (jest ich może z 10 po kazdej sronie) udekorowane są standardowo materiałem i wiązankami 2. potem jak się idzie środkiem to stoją takie duże filary, które rozdzielają na nawy tu stoją po dwa ! stojaki z kazdej stronie z bukietami, 3. dalej jest miejsce dla młodych kawałek czerwonego dywanu pod krzesłami (taki kwadrat) - od księdza, udekorowane białym materiałem klęczniki i krzesła młodych + bukiet na ołtarz Koszt - ponad 1000 zł Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli mogę się pochwalić, wybraliśmy: 1. Czołówka - Sara Tavares One love ![]() 2. Przygotowania TZ Savage Garden truly madly deeply - boski tekst 2. Moje przygotowania Marika Moje serce 3. przyjazd do Koscioła Enya Tea hause moon (instrumental) 4. Zyczenia: M. Bajor Miłość idealna, l. armstrong what a wonderfull world, rod steward when a need you, Martine McCutchen Perfect moments 6.Zakończenie - ślub - nothing else mothers - cove lucie silvas - ciary mnie przechodzą jak słyszę , a na wesele myślimy coś wesołego, albo tańcz nie żałuj podłogi (nie znam tytułu) TZ chce Zorbe
|
||
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
żabcia wysłałam Ci zaproszenia na nk żeby nie było
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Audycja byla swietna-zwlaszcza jak naraz zadzwonili do Wojtka i Marty i rozmawiali ze soba na antenie-suuuuper i same zyczonka-boskie-az sie prawie poryczalam |
|
|
|
|
|
#2500 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Od zawsze podobaja mi sie rude i nawet sobie wiosnaufarbowalam, ale wygladalam jak sto nieszczesc bo jestem z natury brunetka i nie pasowal mi ten kolor w ogole. Wiec musialam skapitulowac i przefarbowac z powrotem na ciemny braz. A Tobie pasuje idealnie w dodatu ta Twoja eteryczna uroda-jednym slowem cudnie. Cytat:
Dziewczyny piszecie o odmowach a propo wesela. My zaprosilismy troche ponad 130 osob, ale czuje ze do 100 zejdzie. Z mojej strony odmowily 3 pary od Tż-ta na razie jakies 4. W ogole najsmiesniejsze jest to, ze osoby, które wrecz sie napalały na nasze wesele albo wpraszaly, nie mogly doczekac az ich zaprosimy, teraz odmawiaja bez podania przyczyny ![]() W sumie tak sobie z Tż-em rozmawiamy, ze wymarzona dla nas ilosc gosci to bylaby 100 i chyba taka bedzie. |
||||
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super sprawa. Ja wysyłałam sms żeby wygrać kasiorkę i cisza do tej pory. Nie mam szczęścia w grach
|
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
Martucha ślicznie wygladałaś naprawde gratuluje
i te włosy ![]()
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
martuśku pieknie pieknie i jeszcze raz pieknie
![]() macie juz jakies zdjecia z sesji w pszczynie??? w sobote jedziemy tam na wycieczke i przy okazji obadać jak mozna tam zrobic sesję juz mecze tz-a od dwoch miesiecy zeby tam sesje zrobic ![]() a w srodku tez mieliscie mnie sie własnie marzy w srodku tez
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki,musze przyznac ze dobija mnie juz stresik ktory odczowam czesto w wc
Na ostatnia chwile :autokar mielismy zalatwiony przez znajomego-koszt 600zł w dwie strony i tu nagle w poniedzialek dzwoni kolega ze tamten poszedl na urlop i jego zastepca za tyle niepojedzie!!!minimum 1100 Juz mamy dopiete wszystko na ostatni guzik w pt robie sobie pazurki,mysle ze lapki niebede mi sie trzesly i nie zrobie lewa prawej brzydko w pt zawozimy kwiaty i alkohol na sale.Jutro idziemy do kosciolka pogadac z proboszczem i z druga para.Zaplacic za ubior kosciola i organiscie.W sobote 8 fryzjer 10 makijarz 13 czesanie mamy14 ubior auta 15,30 zbiorka gosci 16,30 blogoslawienstwo 17,30 slubbbbbb
|
|
#2505 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziekuje i jeszcze raz dziekuje
![]() ![]() naprawde to jest bardzo bardzo mile co piszecie.... naprawde dodaje skrzydel i utwierdza w przekonaniu ze naprawde zrobil;am dobrze wybierajac ta sukienke nie mierzac innych i wogole ze nasza koncepcja slubu byla ta trafiona.. naprawde dziekuje ![]() zanetaa88 to nie jest moj kolor - moj jest od rudego po szary zalezy od pory roku ale w tym czuje sie jakw swoim dawaj maila to wysle ci ta wudycje.. bo juz laski wyjasnily ci oco chodzilo Scio wybralas genialna muzyke i jeszczez raz dziekuje ![]() Maggie1983 dziekuje za wyjasnienie ![]() ![]() liliputek dzieczyne brata tz ignorujemy przykro nam tylko ze wesele mimo ze udane wszyscy dzwonia i dziekuje za zabawe a ona rozsiewa plotki ze nas oszukali ze bezndziejnie itd.. wogole gdyby nawet nas oszukal to co ja to obchodzi - zazdrosna poprostu ze za tak mala kase bylo tyle jedzenia i taka zabawa.. ale tz sie na nia wkurzyl- i powiedziala ze zaraz jak tylko sie z nia spotka to jje powie co mysli bo przeggiela... ![]() to samo tesciowa ztym jedzeniem.. tragedia.. no ale bynajmniej wiemy ze trzeba z dala.. bopopsuja nam to co jest miedzy nami tak jak popsuli starszemu bratu tz i jego zonie.. Szkoda, ze nie bylo dane mi uslyszec... dziekuje za cieple slowa odnoscie wygladu i wlosow... i nie martw sie opdmawianiem nam na ponad 140 osob zaproszonych potwierdzilo ze bedzie 76 razem z nami... ale i tak bylo bosko... ![]() anika222 zdjecia z pszczyny beda a 2 tygodnie... bo to od fotografa i odrazu wam je tu pokaze.. wogole sesja boska.. zadne ustawiane tylko same takie jak my czyli zwariowane z tanczeniem skakaniem i wogole mielismy troche przed zamkiem troche na schodach na mostku i na gzymsach ale do srodka niewchodzilismy![]() dzikeuje wam jeszcze raz nie sposob kazdej podziekowac z osobna dlatego ogromne uklony w wasza strone...
|
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a wy jakie macie piosenki wybrane na wasze plyty z wesela?? napiszcie mi kilka tytułów
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
ania ja dzisiaj z tz zasiadam do komputeria i robimy spisik
![]() z moich wstepnych poszukiwan mamy takie, ale nie mamy jeszcze konkretnego miejsca na plycie dla tych kawalkow: - Beome - hello - kelly sweet - we are one - utwor z lord of the rings http://www.youtube.com/watch?v=KEOol...eature=related - she's like the wind - friday i'm in love - nie wiem kto to wykonuje ale to jest w refrenie ![]() - z gladiatora mozna cos wybrac i z american beauty - Jamie Lidell - another day - Lenny kravitz - I belong to you, belive, again, are you gonna go my way - macy gray - sweet baby, when i see you - marc anthony - you sang to me - natasha bedingfield - this words - whitesnake - is this love - foreigner - i want to know what love is - queen - somebody to love - jamiroquai - cosmic girl - reamonn - star - modjo - lady - rick wakemann i jon anderson - the meeting
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Martuś ja też poproszę o audycję
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Moniqac czy dlatego nie mozna przyczepiać/ przyklejać nic do ławek zeby nie pobrudzić?
Bo mogłabyć zawiazać jakieś zwykłe białe wstażki- zawiazać i rozwiazać- trwa moment i śladu nie zostawia Martuś jesteś jak Cate Blanchet masz taka irlandzką oryginalną urodę albo Ania z Zielonego WzgórzaStrobiluska mama ewidentnie przegięła Nie wiem co Ci powiedzieć... Moze tylko to, że szafy trzydrzwiowe są ładne. Lepiej wyglądać jak szafa trzydrzwiowa niż meblościanka przepraszam, ale tak mi się skojarzyło- chciałam Cię troche rozśmieszyć |
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś
Wybraliśmy ją po całonocnych negocjacjach. Bo ja lubie takie klimaty punkowo-reaggowe, TZ natomiast coś a'la dorsi, floydzi, kraitz, u2 ... no i to mnie się podobało, jemu niekoniecznie i na odwrót. ale najbardziej jestem zadowolona, ze go namówiłam na savage garden - piosenka taka sobie, ale tekst - za**rąbisty |
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
gold niektore lawki sa tak zbudowane ze nie obwiazesz, niestety ech
ja sie kwiatami w kosciele przestalam zajmowac, najwyzej nie bedzie hahaah za to Tż dzownil do organisty za standard plus mendelson - widocznie nie jest standarem dla niektorych par organista wezmie 200zl ![]() do tego skrzypce - mamy na wejscie i ave maryja - ale nie wiem jaka teraz cena, bo ilolsc utworow sie zmienila, ale podejrzewam ze tez 200, bo skrzypkow jest dwoch ![]() ![]() A wczoraj bedac w tesco dorwalam kolorystycznie pasujaca torebke na prezenty do tego zakupilam lizaki musujace - Ale czad!!!! wrzucialm tez gumy rozpuszczalne, krowki, michasie - tescowe, oraz cukierki vitaminki kolorowe w kolorowych folijkach ![]() 3/4 torebki zapelnione sie nie domyka biedna - wiec na bramy mam, a jak zostanie to dzieciaki na weselu beda mialy co wcinac ![]() Umowilismy sie tez wczoraj na przerobke garnituru ![]() A w tesco chcialam kupic whiskey i nie bylo, ale sie wkurzylam Dziewczynki ktora ma żoładkową czysta de luxe?? ile placilyscie za 0,5l ? Scio zgapilam ta Lucie z coverem mam nadzieje ze sie tz spodoa ![]() A mi miedzy noskiem a gorna wargą rosnie mega bolacy syfek boli jak cholera, proboje naduszac by przyspieszyc jego wykwit ale nic to nie daje echhh.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-12 o 12:59 |
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w biedronce 16.90
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
kaska w biedrze jest ?? oo to musze u siebie sprawdzic. ciekawe czy mozna kupic 40 butelek
bo ja mam w jednym sklepie po znajomosci 17.20 za 0,5l tego alkoholu
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Wtajemniczenie
|
My za organiste placimy 200 skrzypce 150 spiewaczka 150 a ubior kosciola------UWAGA 100zł
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- My w hurtowni 16,05
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płąci sie całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?
![]() ja mam zamiar kupic w annaisbridal
|
|
#2518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Tak ja placilam 60% przy zamawianiu reszta rozlozona przy przymiarce i odbiorze ale ja zamawialam w Bostonie
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
kasia tak, placi sie zaliczkę, ktora w przypadku rezygnacji przepada Ci.
![]() ja placilam 800 w dniu zamowienia i podpisaniu umowy. A resztę mogę zaplcic kiedy chcę, mogę dziś mogę jutro mogę w dniu odbioru sukni
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

maz mi powiedzial ze pojdzie na milion procent przez quick time player

I tak jak pisalam, nie umieszcze ich ani na wizazu ani na nk.

Od zawsze podobaja mi sie rude i nawet sobie wiosnaufarbowalam, ale wygladalam jak sto nieszczesc bo jestem z natury brunetka i nie pasowal mi ten kolor w ogole. Wiec musialam skapitulowac i przefarbowac z powrotem na ciemny braz.
A Tobie pasuje idealnie w dodatu ta Twoja eteryczna uroda-jednym slowem cudnie. 

masz taka irlandzką oryginalną urodę