|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
dla wszystkich ktorym brak kodeka
![]()
![]() |
![]() |
#2492 |
Zadomowienie
|
U mnie też brak kodeka, ale już go ściągam
![]() działa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
martuś poszło przez Quicka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
bo na filmie nie ma glosu... bo moja ggenijalna siostra wylaczyla w trakcie mikrofon.. ale do tygodnia bede miala caly 1 taniec od pocztaku do konca z muzyka to wam przesle to taka mala probka na zachete.. chociaz nie slychac rytmu i tempa i tak te zatrzymania kijowo wygladaja no ale
![]() a tancerka to bratanica wojtka
![]() |
![]() |
#2495 |
Zadomowienie
|
Zarąbiście Wam wyszedł taniec, a maleńka lady in pink też nieźle wymiata
![]()
![]() |
#2496 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę Cię! I powiedziała Ci to właśnie Matka?! Paranoja! Ja nie lubię jak ktoś mi mówi,że rodzice mi zamykają przed nosem lodówkę że taka chuda jestem, ~~*~~ Martucha ![]() Ten kolor to Twój czy farbowany?! Bo umierammmmmm ![]() Cytat:
Baba Jaga ![]() ![]() A teoretycznie popieram i praktycznie też. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | ||
Zakorzenienie
|
Byliśmy się dogadywać w sprawie dekoracji i to jest jakaś tragedia, u nas stroi tylko jedna Kwiaciarka i wyobraźcie sobie dekoracja:
1. ławki z tylu kościoła, które ustawione są koło środka, tego przejścia (jest ich może z 10 po kazdej sronie) udekorowane są standardowo materiałem i wiązankami 2. potem jak się idzie środkiem to stoją takie duże filary, które rozdzielają na nawy tu stoją po dwa ! stojaki z kazdej stronie z bukietami, 3. dalej jest miejsce dla młodych kawałek czerwonego dywanu pod krzesłami (taki kwadrat) - od księdza, udekorowane białym materiałem klęczniki i krzesła młodych + bukiet na ołtarz Koszt - ponad 1000 zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli mogę się pochwalić, wybraliśmy: 1. Czołówka - Sara Tavares One love ![]() 2. Przygotowania TZ Savage Garden truly madly deeply - boski tekst ![]() 2. Moje przygotowania Marika Moje serce ![]() 3. przyjazd do Koscioła Enya Tea hause moon (instrumental) 4. Zyczenia: M. Bajor Miłość idealna, l. armstrong what a wonderfull world, rod steward when a need you, Martine McCutchen Perfect moments 6.Zakończenie - ślub - nothing else mothers - cove lucie silvas - ciary mnie przechodzą jak słyszę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
żabcia wysłałam Ci zaproszenia na nk żeby nie było
![]()
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Audycja byla swietna-zwlaszcza jak naraz zadzwonili do Wojtka i Marty i rozmawiali ze soba na antenie-suuuuper i same zyczonka-boskie-az sie prawie poryczalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | ||||
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny piszecie o odmowach a propo wesela. My zaprosilismy troche ponad 130 osob, ale czuje ze do 100 zejdzie. Z mojej strony odmowily 3 pary od Tż-ta na razie jakies 4. W ogole najsmiesniejsze jest to, ze osoby, które wrecz sie napalały na nasze wesele albo wpraszaly, nie mogly doczekac az ich zaprosimy, teraz odmawiaja bez podania przyczyny ![]() W sumie tak sobie z Tż-em rozmawiamy, ze wymarzona dla nas ilosc gosci to bylaby 100 i chyba taka bedzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super sprawa. Ja wysyłałam sms żeby wygrać kasiorkę i cisza do tej pory. Nie mam szczęścia w grach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
Martucha ślicznie wygladałaś naprawde gratuluje
![]() i te włosy ![]() ![]()
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
martuśku pieknie pieknie i jeszcze raz pieknie
![]() macie juz jakies zdjecia z sesji w pszczynie??? w sobote jedziemy tam na wycieczke i przy okazji obadać jak mozna tam zrobic sesję juz mecze tz-a od dwoch miesiecy zeby tam sesje zrobic ![]() a w srodku tez mieliscie mnie sie własnie marzy w srodku tez ![]()
![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki,musze przyznac ze dobija mnie juz stresik ktory odczowam czesto w wc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ubior auta 15,30 zbiorka gosci ![]() ![]()
![]() |
#2505 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziekuje i jeszcze raz dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zanetaa88 to nie jest moj kolor - moj jest od rudego po szary zalezy od pory roku ale w tym czuje sie jakw swoim ![]() ![]() Scio ![]() ![]() ![]() Maggie1983 dziekuje za wyjasnienie ![]() ![]() ![]() liliputek dzieczyne brata tz ignorujemy przykro nam tylko ze wesele mimo ze udane wszyscy dzwonia i dziekuje za zabawe a ona rozsiewa plotki ze nas oszukali ze bezndziejnie itd.. wogole gdyby nawet nas oszukal to co ja to obchodzi - zazdrosna poprostu ze za tak mala kase bylo tyle jedzenia i taka zabawa.. ale tz sie na nia wkurzyl- i powiedziala ze zaraz jak tylko sie z nia spotka to jje powie co mysli bo przeggiela... ![]() to samo tesciowa ztym jedzeniem.. tragedia.. no ale bynajmniej wiemy ze trzeba z dala.. bopopsuja nam to co jest miedzy nami tak jak popsuli starszemu bratu tz i jego zonie.. Szkoda, ze nie bylo dane mi uslyszec... dziekuje za cieple slowa odnoscie wygladu i wlosow... i nie martw sie opdmawianiem nam na ponad 140 osob zaproszonych potwierdzilo ze bedzie 76 razem z nami... ale i tak bylo bosko... ![]() anika222 zdjecia z pszczyny beda a 2 tygodnie... bo to od fotografa i odrazu wam je tu pokaze.. ![]() ![]() ![]() ![]() dzikeuje wam jeszcze raz nie sposob kazdej podziekowac z osobna dlatego ogromne uklony w wasza strone... ![]()
![]() |
![]() |
#2507 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a wy jakie macie piosenki wybrane na wasze plyty z wesela?? napiszcie mi kilka tytułów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
ania ja dzisiaj z tz zasiadam do komputeria i robimy spisik
![]() z moich wstepnych poszukiwan mamy takie, ale nie mamy jeszcze konkretnego miejsca na plycie dla tych kawalkow: - Beome - hello - kelly sweet - we are one - utwor z lord of the rings http://www.youtube.com/watch?v=KEOol...eature=related - she's like the wind - friday i'm in love - nie wiem kto to wykonuje ale to jest w refrenie ![]() - z gladiatora mozna cos wybrac i z american beauty - Jamie Lidell - another day - Lenny kravitz - I belong to you, belive, again, are you gonna go my way - macy gray - sweet baby, when i see you - marc anthony - you sang to me - natasha bedingfield - this words - whitesnake - is this love - foreigner - i want to know what love is - queen - somebody to love - jamiroquai - cosmic girl - reamonn - star - modjo - lady - rick wakemann i jon anderson - the meeting ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
Martuś ja też poproszę o audycję
![]()
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Moniqac czy dlatego nie mozna przyczepiać/ przyklejać nic do ławek zeby nie pobrudzić?
Bo mogłabyć zawiazać jakieś zwykłe białe wstażki- zawiazać i rozwiazać- trwa moment i śladu nie zostawia ![]() Martuś jesteś jak Cate Blanchet ![]() ![]() Strobiluska mama ewidentnie przegięła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Martuś
![]() Wybraliśmy ją po całonocnych negocjacjach. Bo ja lubie takie klimaty punkowo-reaggowe, TZ natomiast coś a'la dorsi, floydzi, kraitz, u2 ... no i to mnie się podobało, jemu niekoniecznie i na odwrót. ale najbardziej jestem zadowolona, ze go namówiłam na savage garden - piosenka taka sobie, ale tekst - za**rąbisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
gold niektore lawki sa tak zbudowane ze nie obwiazesz, niestety ech
ja sie kwiatami w kosciele przestalam zajmowac, najwyzej nie bedzie hahaah ![]() za to Tż dzownil do organisty ![]() ![]() ![]() do tego skrzypce - mamy na wejscie i ave maryja ![]() ![]() ![]() A wczoraj bedac w tesco dorwalam kolorystycznie pasujaca torebke na prezenty ![]() ![]() ![]() wrzucialm tez gumy rozpuszczalne, krowki, michasie - tescowe, oraz cukierki vitaminki kolorowe w kolorowych folijkach ![]() 3/4 torebki zapelnione ![]() ![]() ![]() Umowilismy sie tez wczoraj na przerobke garnituru ![]() A w tesco chcialam kupic whiskey i nie bylo, ale sie wkurzylam ![]() Dziewczynki ktora ma żoładkową czysta de luxe?? ile placilyscie za 0,5l ? Scio zgapilam ta Lucie z coverem ![]() ![]() ![]() A mi miedzy noskiem a gorna wargą rosnie mega bolacy syfek ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-12 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w biedronce 16.90 ![]()
![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
kaska w biedrze jest ?? oo to musze u siebie sprawdzic. ciekawe czy mozna kupic 40 butelek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Wtajemniczenie
|
My za organiste placimy 200 skrzypce 150 spiewaczka 150 a ubior kosciola------UWAGA 100zł
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- My w hurtowni 16,05
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płąci sie całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?
![]() ja mam zamiar kupic w annaisbridal ![]()
![]() |
#2518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Tak ja placilam 60% przy zamawianiu reszta rozlozona przy przymiarce i odbiorze ale ja zamawialam w Bostonie
![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
kasia tak, placi sie zaliczkę, ktora w przypadku rezygnacji przepada Ci.
![]() ja placilam 800 w dniu zamowienia i podpisaniu umowy. A resztę mogę zaplcic kiedy chcę, mogę dziś mogę jutro mogę w dniu odbioru sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.