Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-12, 13:59   #661
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dzięki fajnie byłoby gdyby wszyscy uważali tak jak Ty
Ja to i nawet czasami 40 bluzkę nałożę ale ja mam nie za szczupłe ręce, jakby 42 takie luźne nosić to też ok. A 44-46 jak fajnie leżą to też grubo się nie wygląda. JA nie mówię ze jakiś grubasem jestem, ale jestem "puszysta":mu r: ale walczę do ślubu chce wchodzić spokojnie w 42 ( z luzem ) albo w 40
3mam za Ciebie kciuki!!!! A propo, uważam, że kobiety o bardziej okrągłych kształtach wcale nie muszą być "grube", mam koleżanki "puszyste" które świetnie dobierają sobie ubrania i wyglądają super
Stary 2009-08-12, 14:04   #662
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Właśnie ja mam grube uda i wielki tyłek. Brzuszek tez nic lepiej ale mam bardzo widoczne wcięcie w tali hehehe A spódniczki to tez nosze 44(przy dobrych wiatrach) a tak przewaznie 46. I to jest własnie wkurzające bluzka rozmiar 42 a spódnica 2 rozmiary więcej. Ale kit z tym. Jedyne co cieszy, że coraz więcej ciuchów jestw wiekszych rozmarach bo jeszcze z 5 lat temu tak nie było. A stanik to ja mam 90 C, ale jakos uda mi sie dostać. Chociaż te bardzo ładne koronkowe, nad pozostają w strefie marzen.
A spódniczki reserved jakby robili rozmiar 44 albo 46 to pewnie bym weszła a ogólnie reserved mnie wkurza, bo własnie tych większych rozmarów nie mają Ale na szczęście są inne sklepy
no ja mieszczę się w ten największy ich rozmiar czyli właśnie 42 czasami mają 44, ale głównie w 42 ich chodze. Ale bardzo fajne rzeczy spokojnie w rozmiarach do 48-50 ma next, lubię też KappAhl, marks&spencer, sporo rzeczy noszę zagranicznego Atmosphere ( u nas nie ma rozmiarów ) ale i Dunnes Stores ( też wyspiarski ) no i właśnie czasami te polskie vera moda, reserved, cubus, camaieu, promod, carry, h&m, no a do Orsaya to w ogóle nie zaglądam, chyba że za torebkami, chociaż oni chyba też mają czasami 42 w które się mieszczę, ale wolę nie przysparzać sobie obciachu jak ekspedientka pyta czy pasuje a ja że nie mogłoby być numer większe ehh

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a kiedy macie rocznicę teraz na dniach?
ja bym Ci pomogła sprzatać, ale sie obżarłam obiadem

ja mam na dniach w sobotę

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
3mam za Ciebie kciuki!!!! A propo, uważam, że kobiety o bardziej okrągłych kształtach wcale nie muszą być "grube", mam koleżanki "puszyste" które świetnie dobierają sobie ubrania i wyglądają super
no własnie mi się wydaje że po mnie tych wszystkich kg tak nie widać, bo chyba umiem się dobrze ubrać, zasłonić udka itp chociaż czasami lubię sobie i tunikę założyć ( w której każdy wygląda grubiej )

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:04   #663
kaska87
Zakorzenienie

ja mam górę przeważnie 36 chyba, że chcę dłuższą bluzkę to biorę M(38) a dół zależy czasem 36 a czasem 38

Certina4 widzę, że 6 rocznica to będzie Wasza ja będę miałą 6 w przyszłym roku w kwietniu tez w sobotę-początkowo miał byc wtedy ślub, ale trudno nowa data tez jest piękana tak wizualnie chyba nawet ładniejsza niż ta kwietniowa

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 14:07
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:09   #664
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam górę przeważnie 36 chyba, że chcę dłuższą bluzkę to biorę M(38) a dół zależy czasem 36 a czasem 38

Certina4 widzę, że 6 rocznica to będzie Wasza ja będę miałą 6 w przyszłym roku w kwietniu tez w sobotę-początkowo miał byc wtedy ślub, ale trudno nowa data tez jest piękana tak wizualnie chyba nawet ładniejsza niż ta kwietniowa
My też będziemy mieć 6 rocznicę Już niebawem, bo 6 września. Taka okrągła A 7 września TŻcik ma urodziny
Stary 2009-08-12, 14:12   #665
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie spłaszcza noooo, przyjdz posrzataj mi pokój to Ci pokażę
ja tez pewnie przyjde w adidaskach jak bidne dziecko Nie mam zamiaru sie stroic jak fircyk, żebym wyglądała na wielka panią.
Rano pojechałam do salonu w dresach, ale myślę że mój strój nie będzie interesował Pań tam pracujących lecz to jak będę wyglądać w poszczególnych sukniach
Malować też się nie będę wogóle, bo i po co i tak od rana śmigam bez make upu to nie będę się specjalnie stroiła
Cytat:

A tak wrześniowa data ładniejsza bo w ten dzień moja Mamcia świętuje urodzinki

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:13   #666
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A tak wrześniowa data ładniejsza bo w ten dzień moja Mamcia świętuje urodzinki
moja babcia tez ma wtedy urodziny i będziemy jej składać życienia i dostanie bukiet ale to tajemnica

Madziulka a masz strone tego salonu? pooglądałabym sobie suknie? kiedy jedziesz?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 14:14
Stary 2009-08-12, 14:14   #667
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
6ta ślub mógłby być w tym roku 15tego sierpnia, ale postanowiliśmy poczekać 1,5 roku od oświadczyn, bo byśmy sali nie znaleźli. Ale nasz ślub 17.07.2010 też wizualnie dobrze wygląda

Cytat:
My też będziemy mieć 6 rocznicę Już niebawem, bo 6 września. Taka okrągła A 7 września TŻcik ma urodziny
6 górą Mój TŻ 6 wrzesień urodziny a 10 wrzesień imieniny prezent już dostał prawie bo jak kupię coś to się nigdy nie mogę doczekać i daję wczesniej chociaż wcześniej pytam czy chce dostac wcześniej, ale kupiłam Mu 3 t-shirty fajne, a na imieniny dostanie wodę toaletowąjeszcze musze na nią uzbierać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 14:16   #668
BlackAngel
Adwokat diabła

Ha to ja z tą 8'smą rocznicą wyglądam jak bałwanek

kurna, nie wiem co tż na urodziny kupić a 3'ci września tuż tuż..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:16   #669
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
6ta ślub mógłby być w tym roku 15tego sierpnia, ale postanowiliśmy poczekać 1,5 roku od oświadczyn, bo byśmy sali nie znaleźli. Ale nasz ślub 17.07.2010 też wizualnie dobrze wygląda
spokojnie byście cos znaleźli u nas to przekładanie daty wiązało się z kasą...zawsze ta durna kasa!

Stary 2009-08-12, 14:17   #670
certina4
Wtajemniczenie

wszyscy Tżci nasi wrześniowi:haha ha:

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 14:18   #671
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki fajnie byłoby gdyby wszyscy uważali tak jak Ty
Ja to i nawet czasami 40 bluzkę nałożę ale ja mam nie za szczupłe ręce, jakby 42 takie luźne nosić to też ok. A 44-46 jak fajnie leżą to też grubo się nie wygląda. JA nie mówię ze jakiś grubasem jestem, ale jestem "puszysta":mu r: ale walczę do ślubu chce wchodzić spokojnie w 42 ( z luzem ) albo w 40
myslę, ze kazdy tak uważa, tylko wiadomo, że na siebie zawsze patrzy sie bardziej krytycznie niz na innych i jak ktos jęczy, ze jest tłuściochem przy rozmiarze 38 to wcale nie znaczy, ze za tłusciocha uważa kolezankę z 44

Cytat:
Mmm plany świetne, życzę abyście w pełni je zrealizowali
e tam, będę ręce nadwyrężać Od czego będzie TŻ?Niech znosi swoją kocicę Wyjść wyjdę bez problemu, to schodzenie da mi się we znaki, muszę to przemyśleć. Aaa powiem Wam, że coś ten nasz wątek chyba wpłynął na mnie, bo wczoraj TŻ mi powiedział "Ale się z ciebie kocica zrobiła"
chciałabym, mam nadzieję, że nam sie uda, bo chcialabym zrobic wypasione fotki stawówMam nadzieję, ze jak wróce to będzie sie czym pochwalićJutrzjeszy dzień będzie na dogorywanie, bo dzis tz idzie na piwo i pewnie póxniej wyjedziemy, bo na piwie się pewnie nie skończy
Chyba, że moim pojedziemy i ja bede prowadzić.

Cytat:
a kiedy macie rocznicę teraz na dniach?
ja bym Ci pomogła sprzatać, ale sie obżarłam obiadem
my nie mamy rocznicy w konkretny dzień, umownie rocznica jest w sierpniu, bo wtedy sie wszystko zaczęłoAle chyba nie będe brac sukienki i szpilek, bo jakos mi to nie pasi do gór, mimo, ze pójdziemy do restauracji jakiejs wypaśniejszej.
Jasne, kazda wymówka jest dobra
Cytat:
ja mam jedną i wygląda fajnieA i drugą mam, ale ona cały czas rosnie i troche mnie to martwi, bo jest coraz większa a to niedobrze, bo niezdrowo i w ogóle źle sie bedzie czuła jak sie spaśnie.
Cytat:
no ja mieszczę się w ten największy ich rozmiar czyli właśnie 42 czasami mają 44, ale głównie w 42 ich chodze. Ale bardzo fajne rzeczy spokojnie w rozmiarach do 48-50 ma next, lubię też KappAhl, marks&spencer, sporo rzeczy noszę zagranicznego Atmosphere ( u nas nie ma rozmiarów ) ale i Dunnes Stores ( też wyspiarski ) no i właśnie czasami te polskie vera moda, reserved, cubus, camaieu, promod, carry, h&m, no a do Orsaya to w ogóle nie zaglądam, chyba że za torebkami, chociaż oni chyba też mają czasami 42 w które się mieszczę, ale wolę nie przysparzać sobie obciachu jak ekspedientka pyta czy pasuje a ja że nie mogłoby być numer większe ehh
moja mama kupuje w Kappahl, bo sa właśnie duże rozmiaryZ Atmosphere miałam dwie spódniczki takie wielkie własnie(rozmiar 36 i 38 ale na nasze to jest na pewno ponad 40) ale sa wiązane sznurkiem, bo to takie plazowe króciutkie, ze je normalnie związywałam i chodziłam, tylko ta większą oddałam kolezance, bo ona wasnie jest taka grubsza i na nią pasowała, jej dałam ten rozmiar i byl akurat na nią a jest dośc spora.Jakąs taka pocieszająca numeracje mają
A co sie przejmujesz, ja niby grubasem ne jestem a też czasem cos jest na mnie po prostu za małe i mam to w d
Stary 2009-08-12, 14:18   #672
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie mój z kwietnia 13 i to w piątek się urodził

a moja mam jest ode mnie chudsza i TZ mi to wypomina

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 14:20
Stary 2009-08-12, 14:18   #673
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
moja babcia tez ma wtedy urodziny i będziemy jej składać życienia i dostanie bukiet ale to tajemnica

Madziulka a masz strone tego salonu? pooglądałabym sobie suknie? kiedy jedziesz?
Właśnie że nie mam strony bo przeszukałam google w celu znalezienia numeru telefonu i nic-musiałam podjechać
A jadę za chwilkę, bo mamcia kończy prace o 15 więc ją zgarnę i ruszamyNie mogę się doczekać

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:20   #674
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie byście cos znaleźli u nas to przekładanie daty wiązało się z kasą...zawsze ta durna kasa!

Kasia my chcieliśmy dać rodzicom czas na ochłonięcie i żeby na spokojnie mogli pieniążki zebrać, bo za pół roku od oświadczyn to nie wiem czy by mieli, a poza tym bardzo zależało nam na tej sali co ją teraz mamy, i terminów na początku stycznia 2009 na sierpień 2010 już nie mieli. Miał być 14 sierpień i wtedy o północy obchodzilibyśmy naszą 7 rocznicę no ale trudno. Przyszły rok- 7 rocznica- ślubn17.07- mam nadzieję że dobrze rokuje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 14:20   #675
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
są wyjątki od reguły

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:21   #676
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny zlitujcie się 10 stron od wczoraj nawet nie nadrobię tego bo nie mam czasu- dziś mama zarządziła wielkie sprzątanie a opróćz tego obiecałam tżtowi w tym tygodniu pomóc ogarnąć troszkę to nasze mieszkanko- bo już jest zrobiony dach, teraz będzie robiona nowa instalacja elektryczna przy okazji jak już wszystko rozwalone i przyjedzie jakieś tam coś co nam podłogi zaleje więc trzeba wsztsko powynosić z mieszkanka więc ja z tżtem jako najbardziej zainteresowani musimy się tym zająć- dlatego wybaczcie dziewczyny ale nie mam jak tu zaglądać bo po pierwsze nie mam swojego kompa, po drugie nie mam czasu bo sprzątać musze jednocześnie dwa domy ale strasznie się cieszę bo tż dziś był koło sklepu z meblami kuchennymi tam gdzie mi się podobały i akurat ktoś zamawiał takie jak nam się marzą- tzn ciemne szafki i jasne blaciki- no identyczne jak my chcemy i tż się w nich zakochał i cały czas mi teraz smsy pisze jak się cieszy no to ja się żegnam papapa
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:22   #677
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam podobnie góra 36, czasem 34, dół 38 w porywach do 36, ale raczej duspko bardziej 38

Cytat:
a my teraz mamy 8 rocznicę
Stary 2009-08-12, 14:25   #678
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
myslę, ze kazdy tak uważa, tylko wiadomo, że na siebie zawsze patrzy sie bardziej krytycznie niz na innych i jak ktos jęczy, ze jest tłuściochem przy rozmiarze 38 to wcale nie znaczy, ze za tłusciocha uważa kolezankę z 44

moja mama kupuje w Kappahl, bo sa właśnie duże rozmiaryZ Atmosphere miałam dwie spódniczki takie wielkie własnie(rozmiar 36 i 38 ale na nasze to jest na pewno ponad 40) ale sa wiązane sznurkiem, bo to takie plazowe króciutkie, ze je normalnie związywałam i chodziłam, tylko ta większą oddałam kolezance, bo ona wasnie jest taka grubsza i na nią pasowała, jej dałam ten rozmiar i byl akurat na nią a jest dośc spora.Jakąs taka pocieszająca numeracje mają
A co sie przejmujesz, ja niby grubasem ne jestem a też czasem cos jest na mnie po prostu za małe i mam to w d
dzieki

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
nie mój z kwietnia 13 i to w piątek się urodził

a moja mam jest ode mnie chudsza i TZ mi to wypomina
moja tez jest chudsza kiedyś była ( jeszcze 3 lata temu ) większa ode mnie, ale wyjechała za pracą za granice i tam bardzo zeszczuplała teraz to 40rozm nosi a kiedyś 46

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny zlitujcie się 10 stron od wczoraj nawet nie nadrobię tego bo nie mam czasu- dziś mama zarządziła wielkie sprzątanie a opróćz tego obiecałam tżtowi w tym tygodniu pomóc ogarnąć troszkę to nasze mieszkanko- bo już jest zrobiony dach, teraz będzie robiona nowa instalacja elektryczna przy okazji jak już wszystko rozwalone i przyjedzie jakieś tam coś co nam podłogi zaleje więc trzeba wsztsko powynosić z mieszkanka więc ja z tżtem jako najbardziej zainteresowani musimy się tym zająć- dlatego wybaczcie dziewczyny ale nie mam jak tu zaglądać bo po pierwsze nie mam swojego kompa, po drugie nie mam czasu bo sprzątać musze jednocześnie dwa domy ale strasznie się cieszę bo tż dziś był koło sklepu z meblami kuchennymi tam gdzie mi się podobały i akurat ktoś zamawiał takie jak nam się marzą- tzn ciemne szafki i jasne blaciki- no identyczne jak my chcemy i tż się w nich zakochał i cały czas mi teraz smsy pisze jak się cieszy no to ja się żegnam papapa
spoko Tancerka, każdy ma jakieś obowiązki, a z Waszym mieszkaniem to widzę praca wre i idzie pełną parą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 14:26   #679
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Nie Moje Kochanie jest ze stycznia, podobnie jak ja

A ja jestem góra i dół 38. Czasami się wbijam w 36
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:27   #680
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Właśnie że nie mam strony bo przeszukałam google w celu znalezienia numeru telefonu i nic-musiałam podjechać
A jadę za chwilkę, bo mamcia kończy prace o 15 więc ją zgarnę i ruszamyNie mogę się doczekać
łeee no to co o 16:00 będą foty nie no żartuję, ale dziś mają być
Cytat:
Kasia my chcieliśmy dać rodzicom czas na ochłonięcie i żeby na spokojnie mogli pieniążki zebrać, bo za pół roku od oświadczyn to nie wiem czy by mieli, a poza tym bardzo zależało nam na tej sali co ją teraz mamy, i terminów na początku stycznia 2009 na sierpień 2010 już nie mieli. Miał być 14 sierpień i wtedy o północy obchodzilibyśmy naszą 7 rocznicę no ale trudno. Przyszły rok- 7 rocznica- ślubn17.07- mam nadzieję że dobrze rokuje
no u nas tez rodzice TZ musieli mieć czas na nazbieranie-mimo, że zaręczeni byliśmy już prawie 2 lata a tłumaczyli to tym, że myśleli, że my nie będziemy chcieli wesela tylko do kościoła i później nie wiem co?! do domu jak gdyby nigdy nic a poza tym jakby moje dzieko nawet nie chciało wesela to równowartość kasy na wesele dałabym mu na nowa drogę życia, na wkład własny czy cos tam, ale widocznie nie każdy tak myśli
a moi rodzice to spoko, pamiętam jak TZ był w tamtym roku w USA i ja siedziałam w domu i miałam suwaczek na pulpicie i tata cos tam sobie robił na kompie ja poszłam do kuchni i on za chwilę taki wstydniś przychodzi i pyta czy TO (suwaczek) do czegoś konkretnego odlicza, a ja że no do ślubu, a tato to mam zbierac kasę ile trzebai mnie poberał bo ja za małą sume podobał, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o pewnych kosztach

moja mam nosi 36

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 14:29
Stary 2009-08-12, 14:46   #681
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
są wyjątki od reguły
Własnie - moj jest w października

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Tak jak ja
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:46   #682
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam podobnie góra 36, czasem 34, dół 38 w porywach do 36, ale raczej duspko bardziej 38

a my teraz mamy 8 rocznicę
To ja też jestem podobna Gore mam 34/36 (mieszczę się w dziecinne ubrania), a dół 36, niekiedy 38.
Stary 2009-08-12, 14:49   #683
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja mierzyłam na boso a jak cos to w salonie one maja buty do mierzenia więc możesz iśc nawet w tenisówkach jak ja
hahaha ja pewnie też takz robię, bo nie wezmę przecież przypadkowych czerwonych szpilek, byleby tylko w szpilkach być
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Znajdziemy coś kochana Trzeba myśleć pozytywnie I bedziemy najpiękniejszymi pannami młodymi na świecie Złaszcza dla naszych tztów
Dziękuję, to miłe z Twojej strony
Stary 2009-08-12, 14:57   #684
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Własnie - moj jest w października

mój też
Stary 2009-08-12, 15:02   #685
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
ja mam na dniach w sobotę
Właśnie mi przypomniałyście, że wczoraj mieliśmy 8 rocznicę od pierwszego pocałunku, no i zapomnieliśmybo innej daty, np odkąd jesteśmy razem, to nie mamy

Cytat:
6 górą Mój TŻ 6 wrzesień urodziny a 10 wrzesień imieniny prezent już dostał prawie bo jak kupię coś to się nigdy nie mogę doczekać i daję wczesniej chociaż wcześniej pytam czy chce dostac wcześniej, ale kupiłam Mu 3 t-shirty fajne, a na imieniny dostanie wodę toaletowąjeszcze musze na nią uzbierać
ja też chcę kupić TŻtowi na imieniny wodę-podoba mi się Chanel Egoiste Platinum. Muszę już zacząć zbierać

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ha to ja z tą 8'smą rocznicą wyglądam jak bałwanek
No co ty!Ja w sumie też

Cytat:
Mój październikowy

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A ja jestem góra i dół 38. Czasami się wbijam w 36
A ja jestem 36-38 góra, a 34-36 dół. Co nie znaczy, ze jestem szczupła, tzn w ubraniach i wysokich butach wyglądam na szczupłą, ale w bieliźnie czy nago, to... zwały tłuszczu i wystający brzuch. znam wiele dziewczyn, które mają dużo większe rozmiary, a mają takie plaskie brzuszki

Spadam zanieść ciotce kosmetyki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 15:19   #686
certina4
Wtajemniczenie

Chilanes, Obca jestem z Wami czytałam kiedyś na forum post coś w stylu suknia w rozmiarze XL, i były dziewczyny w naszych większych rozmiarach i pokazywały zdjęcia w sukni i wypowiadały się dziewczyny które były na weselach gdzie PM była właśnie "większa" i że te kobiety wyglądały przepięknie i wcale nie gorzej od tych szczuplutkich, więc głowa do góry, na pewno będzie super, tylko najgorzej z tym mierzeniem sukienek, stąd pomysł z krawcową bo tak jak chyba Obca pisała nie chcę usłyszeć tekstu typu: w pani rozmiarze to sukienki w LBn pani nie znajdzie" No ale pożyjemy zobaczymy, może jakoś to będzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 15:19   #687
Samoa
Zakorzenienie

nie podoba mi sie ten deszczAle niech sie dzis wypada a od jutra do niedzieli nie spadnie ani kropla.
Nie chce mi sie pakowac i nie chce mi sie sprzątać. I jeszcze taki deszcz pada.
Stary 2009-08-12, 15:20   #688
certina4
Wtajemniczenie

Luskap a ja Issey Miyake Pour Homme jest

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 15:23   #689
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Chilanes, Obca jestem z Wami czytałam kiedyś na forum post coś w stylu suknia w rozmiarze XL, i były dziewczyny w naszych większych rozmiarach i pokazywały zdjęcia w sukni i wypowiadały się dziewczyny które były na weselach gdzie PM była właśnie "większa" i że te kobiety wyglądały przepięknie i wcale nie gorzej od tych szczuplutkich, więc głowa do góry, na pewno będzie super, tylko najgorzej z tym mierzeniem sukienek, stąd pomysł z krawcową bo tak jak chyba Obca pisała nie chcę usłyszeć tekstu typu: w pani rozmiarze to sukienki w LBn pani nie znajdzie" No ale pożyjemy zobaczymy, może jakoś to będzie
wprawdzie jeszcze nie mierzyłam, więc ciężko mi to odnieśc do moich wymiarów, ale ogladalam suknie na wieszkach i były w duzych rozmiarach, na pewno to nie było 38, na pewno było to większe od 40. tak wygladało na wieszaku. Poza tym w say yes to the dress jak jakas suknia byla za mała na laske to jej nie zapinali tylko wkładali kawałek materiału, żeby nie było widac gołych pleców i luz.
Stary 2009-08-12, 15:26   #690
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
wprawdzie jeszcze nie mierzyłam, więc ciężko mi to odnieśc do moich wymiarów, ale ogladalam suknie na wieszkach i były w duzych rozmiarach, na pewno to nie było 38, na pewno było to większe od 40. tak wygladało na wieszaku. Poza tym w say yes to the dress jak jakas suknia byla za mała na laske to jej nie zapinali tylko wkładali kawałek materiału, żeby nie było widac gołych pleców i luz.

spoko a z tym materiałem, to pewnie u nas w Polsce się tak nie robi chociaż wyjdzie w praniu Idę się uczyć bo wieczorem musze jechać po borówki które tata przywiezie i zawieść je do TŻ ( 4kg ) i dla mnie 2kg podobno teraz są mutanty

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości