|
|
#1231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
czesc
![]() bianeczka doczytalam o twoich zmartwieniach zwiazanych z TZ, mam nadzieje, ze z czasem te klopsy u kazdej z nas sie skoncza, bo widze, ze chyba niemal u kazdej PM cos sie dzieje to w mniejszym to w wiekszym stopniu:/ gratuluje pracy ![]() gabryna z przyjaciolka dobrze zrobilas - nalezalo sie jej zawsze uwazalam, ze lepiej jest kumplowac sie z facetami![]() i gratuluje szczesliwej nowiny. kolejny bobasek przybedzie ![]() a co do tortow to z tych pokazanych wybralabym nr 4 niunka u nas ksiadz nic nie mowil o swiadectwie i ocenie z religii, ale jak bylismy u niego to dla pewnosci zabralismy ksiazeczki z ocenami z religii (takie u nas ksiadz w lo. rozdawal wiec mielismy je ze soba). okazalo sie, ze byly troche potrzebne, bo ksiadz nas spytal jakie mielismy oceny na koniec liceum z religii - podalismy mu je z tych ksiazeczek (nawet nie patrzyl, czy mowimy prawde) judith to jest mysl poprostu postawic TZ przed faktem dokonanym i jeszcze do tego powiedziec mu ze fotografem byla kobieta![]() BEAMI pamietam pamietam, pokaze Wam tylko caly czas aparat jest w ruchu, a jak nie aparat to ja:/aneczka suknia i zaproszenia swietne ![]() dziewczyny nie pisalam Wam, ze mamy z TZ nowe mieszkanko zamowilismy sobie juz kuchnie, sypialnie tez juz wybralismy i meble do salonu. lazienka jest gotowa. takze mysle, ze do slubu bedzie gotowe jeszcze rolety do okien i oswietlenie nam zostaje.
|
|
#1232 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 Masz rację, że u każdej jakieś zamieszanie musi być
. bianeczka trzymam kciuki, by wszystko się uspokoiło i poprawiło.gabrynaGratuluję szkraba Ja wybrałabym tort 1 i 4. Jeśli chodzi o przyjaciółkę to uważam tak samo, jak dziewczyny.niunka my też mówiliśmy oceny z religi. Ja miałam indeks, a mój świadectwo. Ale też tylko pytał. |
|
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
Oj jak ja Ci zazdroszcze tego mieszkanka...
My narazie myslimy o kupnie ale niestety to sa bardzo duże koszta i nie wiem czy damy rade
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 super ze wam sie tak poukładało z mieszkankiem, mam nadzieje ze sie pochwalisz mieszkankiem jak sobie urządzisz. My tez mamy mieszkanko ale chyba jednak nie bedziemy w nim mieszkac.
aneczka suknia śliczna i zaproszonka równiez. |
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie że w stanach ok 86% ludzi wynajmuje domy/mieszkania
u nich niedorzeczne jest kupowanie domów, ale z ich zarobkami stać ich na wynajem, szefowa mi opowiadała Kurcze ale mam sporo do nadrobienia zeby dorównać dziewczynom z zakładu, o ile to w ogóle mozliwe wiecie ile kosztuje u mnie pedicure? 80 zł z malowaniem
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny,wlasnie zarezerwowalismy autko do slubu
http://www.galaxy.katowice.pl/alfa_romeo.htm no i teraz poszukuje dekoracji,cos delikatnego a eleganckiego ![]() pomozecie??
|
|
|
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Przyczajenie
|
Przyłączam się do was Kobietki , mój ślub 10.10.2009
|
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jako kolejna PM przyłączam sie do Waszego grona. Nasz ślub 24.10 |
|
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze się chyba nie przyłączyłam - 3.10
|
|
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
ja też 3.10
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez malenstwoKr Czas edycji: 2009-08-12 o 15:48 |
|
|
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
mysle o czyms takim:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1153648172 tylko tak sie zastanawiam czy wtedy na maske tez cos czy juz nie??? Tz chce bordowe roze,ale mnie sie wydaje ze to sie zleje
|
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie,dzieki
a tak przy okazji ta na zdjeciu z tymi kwiatami to nie ja,to przypadkowe zdjecie z netu
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile wodki liczycie na glowe na 2 dni z poprawinami?? bo wydaje mi sie ze w pazdzierniku sie wiecej wypije bo nie bedzie juz tak goraco...?
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na weselu bedzie ok 76, wiadomo, że wszytscy nie piją wódki (tzn nie wszyscy wypiją te 0,5 litra na głowe) młode matki, kobiety, dziadkowie....moze być??? poza tym moja mama mnie meczy ile owoców kupić, a ja nie mam pojecia witam nowe Październikowe Panny Młode;-)
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Ja będe miała ok. 70 osób pijacych na weselu a mam kupionych 120 butelek tyle że nie robie poprawin wiec mam nadzieje ze wystarczy. Oprócz tego też wina ale jeszcze nie wiem ile kupić i zastanawiam sie nad piwami???
A co do owoców to też nie wiem ile kupić...?????
|
#1252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o qrcze niunka, to chyba musze zmienić szacunki ![]() bianeczkaaa jak sytuacja?
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, u nas ten komfort ze od znajomego z hurtowni bedziemy mieć%, jeśli zakupimy za dużo, to zwrócimy
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-08-13 o 10:27 |
|
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Iwciag no to fajnie że mozecie zwrócić...
ale u nas tez sie nie zmarnuje... jak cos zostanie to sie wypije w późniejszym terminie hehe..
|
#1255 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć, właśnie wróciłam ze Szczyrku, koniec leniuchowania. Strasznie dużo napisałyście, więc muszę Wam odpowiadać na raty, wybaczcieza posty po sobie następujące.
Cytat:
Jak to, to są osobno poprawiny? Ale numer. Ciekawa jestem jak to wypadnie i to jeszcze goście w takich ilościach. Jeśli teściowa płąci to podzielcie jedzenie na pół, a jeśli nie to nie wiem, zostawcie n poprawiny a oni niech się martwią. A jaki tort ze szoły, o co chodzi? A smietanowy tort moze byc, bo jest lekki, ale już z dodatkeim ytryny to nie każdy lubi i może Ci go dużo zostać. Cytat:
A co do dekoracji, to mi będzie dekorował kolega (bo sama z nim też czasem coś tam robię) i on ma też bujną wyobraźnię i swoje wizje. Ale powiem mu, że ma być ładnie i skromnie i chyba nie będzie miał wyjścia. Zresztą będzie miał tyle kwiatów co mi kwiaciarka przywiezie z giełdy więc nie za dużo pokombinuje ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadizeję, że wyjaśnicie sobie to szybko, bo nic tak nie wkurza jak jakiś problem o którym się nie mabladego pojęcia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co to za osoby, bardzo bliskie? Może powiedz mamie, że mogła z tą propozycją wyjśc wcześniej, a nie na ostatni moment. Zresztą Kochana teraz masz już męża i musisz trzymać jego stronę, więc widzę tylko jedno wyjście. Cytat:
Cytat:
Adlaczego sama? Nie można w cukierni teog zamówić, czy to chodzi o koszta?
|
|
#1256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dalej jeszcze nie wiem co mogę dać rodzicom w podziękowaniu Nic mi do główki nie przychodzi.
Edytowane przez malenstwoKr Czas edycji: 2009-08-13 o 19:31 |
|
|
|
|
#1257 |
|
Zadomowienie
|
SSR- my z mama myślałyśmy że to za mało i jeszcze dołożyłyśmy do tego 2 rodzaje ciast
Galaretka i sernik z rosą. Może faktycznie jakieś babeczki wziąć zamiast jakiegoś ciasta???hmmm...musze jeszcze nad tym pomyśleć.
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
ja schudłam prawie 2 kg
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-13 o 21:16 |
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
jak to zrobiłas???
Ja też chce
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
witamy! witamy! a którego roku bierzesz ślub? bo ja 2009?
![]() przy okazji napiszę, że wesele stanęło pod wielkim znakiem zapytania, ale dzisiaj po rozmowie z mamą i teściową, postanowiliśmy, że wszystko odbędzie się tak jak jest zaplanowane. najwyżej może być trochę smutniej, ale jak tu odwoływać... wszystko zaplanowane, zaliczki po wpłacane, goście zaproszeni.... sam teść czuje się dobrze, tylko świadomość poważnej choroby go przytłacza. rozwinął się temat wódki, to ja wam powiem jak liczy mój tata: 0,5l na osobę + ćwiartkę na parę. (tata przyjmuje taki schemat na każdą imprezę, więc na poprawiny chyba też tyle, choć po całonocnej imprezie pewnie juz tyle nikt nie wypije CHYBA) ![]() SSR jak tam udał się urlop?? a co do rybek, to będą pstrągi tak ustawione "pływająco", i moja mama chce jeszcze jakąś do usmażenia, myśli o sandaczu... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

u nich niedorzeczne jest kupowanie domów, ale z ich zarobkami stać ich na wynajem, szefowa mi opowiadała
wiecie ile kosztuje u mnie pedicure? 80 zł z malowaniem

hehe..