Październikowe PM :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 18:58   #1231
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM

czesc

bianeczka doczytalam o twoich zmartwieniach zwiazanych z TZ, mam nadzieje, ze z czasem te klopsy u kazdej z nas sie skoncza, bo widze, ze chyba niemal u kazdej PM cos sie dzieje to w mniejszym to w wiekszym stopniu:/
gratuluje pracy

gabryna z przyjaciolka dobrze zrobilas - nalezalo sie jej zawsze uwazalam, ze lepiej jest kumplowac sie z facetami
i gratuluje szczesliwej nowiny. kolejny bobasek przybedzie
a co do tortow to z tych pokazanych wybralabym nr 4

niunka u nas ksiadz nic nie mowil o swiadectwie i ocenie z religii, ale jak bylismy u niego to dla pewnosci zabralismy ksiazeczki z ocenami z religii (takie u nas ksiadz w lo. rozdawal wiec mielismy je ze soba). okazalo sie, ze byly troche potrzebne, bo ksiadz nas spytal jakie mielismy oceny na koniec liceum z religii - podalismy mu je z tych ksiazeczek (nawet nie patrzyl, czy mowimy prawde)

judith to jest mysl poprostu postawic TZ przed faktem dokonanym i jeszcze do tego powiedziec mu ze fotografem byla kobieta

BEAMI pamietam pamietam, pokaze Wam tylko caly czas aparat jest w ruchu, a jak nie aparat to ja:/

aneczka suknia i zaproszenia swietne

dziewczyny nie pisalam Wam, ze mamy z TZ nowe mieszkanko
zamowilismy sobie juz kuchnie, sypialnie tez juz wybralismy i meble do salonu. lazienka jest gotowa. takze mysle, ze do slubu bedzie gotowe jeszcze rolety do okien i oswietlenie nam zostaje.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 19:14   #1232
malenstwoKr
Raczkowanie

zlotko855 Masz rację, że u każdej jakieś zamieszanie musi być . bianeczka trzymam kciuki, by wszystko się uspokoiło i poprawiło.

gabrynaGratuluję szkraba Ja wybrałabym tort 1 i 4. Jeśli chodzi o przyjaciółkę to uważam tak samo, jak dziewczyny.

niunka my też mówiliśmy oceny z religi. Ja miałam indeks, a mój świadectwo. Ale też tylko pytał.

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 19:15   #1233
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Oj jak ja Ci zazdroszcze tego mieszkanka... My narazie myslimy o kupnie ale niestety to sa bardzo duże koszta i nie wiem czy damy rade

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 21:24   #1234
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 super ze wam sie tak poukładało z mieszkankiem, mam nadzieje ze sie pochwalisz mieszkankiem jak sobie urządzisz. My tez mamy mieszkanko ale chyba jednak nie bedziemy w nim mieszkac.

aneczka suknia śliczna i zaproszonka równiez.
Stary 2009-08-11, 21:51   #1235
bianeczkaa
Zakorzenienie

A wiecie że w stanach ok 86% ludzi wynajmuje domy/mieszkania u nich niedorzeczne jest kupowanie domów, ale z ich zarobkami stać ich na wynajem, szefowa mi opowiadała
Kurcze ale mam sporo do nadrobienia zeby dorównać dziewczynom z zakładu, o ile to w ogóle mozliwe wiecie ile kosztuje u mnie pedicure? 80 zł z malowaniem

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 21:54   #1236
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
A wiecie że w stanach ok 86% ludzi wynajmuje domy/mieszkania u nich niedorzeczne jest kupowanie domów, ale z ich zarobkami stać ich na wynajem, szefowa mi opowiadała
Kurcze ale mam sporo do nadrobienia zeby dorównać dziewczynom z zakładu, o ile to w ogóle mozliwe wiecie ile kosztuje u mnie pedicure? 80 zł z malowaniem
no to ładnie się cenicie:P Na pewno niebawem dogonisz o ile nie przegonisz koleżani z pracy
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 22:47   #1237
addda
Raczkowanie

dziewczyny,wlasnie zarezerwowalismy autko do slubu

http://www.galaxy.katowice.pl/alfa_romeo.htm

no i teraz poszukuje dekoracji,cos delikatnego a eleganckiego

pomozecie??
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 09:26   #1238
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość

pomozecie??
mnie ostatnio podobają się kwiatki żywe do przystrojenia auta i tak też planujemy przyozdobić nasze auto, nie wiem jeszcze co konkretnie i jak, ale myślę, że tam gdzie zamówię bukiet ślubny coś mi doradzą..o może jeszcze jakieś delikatne wstążeczki np przy klamkach czy lustekach
Stary 2009-08-12, 12:14   #1239
1977nika
Przyczajenie

Przyłączam się do was Kobietki , mój ślub 10.10.2009
1977nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:38   #1240
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1977nika Pokaż wiadomość
Przyłączam się do was Kobietki , mój ślub 10.10.2009
witam, pochwal sie sukienka i czym tam masz jeszcze
Stary 2009-08-12, 13:52   #1241
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

1977nika witaj
Pochwal sie jak Ci idą przygotowania....?

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-12, 14:42   #1242
Marlen85
Raczkowanie

Witam
Jako kolejna PM przyłączam sie do Waszego grona.
Nasz ślub 24.10
Marlen85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 15:22   #1243
agatka-szoszonka
Raczkowanie

jeszcze się chyba nie przyłączyłam - 3.10
agatka-szoszonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 15:31   #1244
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka-szoszonka Pokaż wiadomość
o tak jak ja3.10!juz wszystko zalatwione?
Stary 2009-08-12, 15:41   #1245
malenstwoKr
Raczkowanie

ja też 3.10

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:

pomozecie??
Autko bardzo fajne. Ja będę stroić u Pani Agaty w Krakowie. Jestem też za czymś delikatnym i spokojnie mogą być żywe kwiaty. Jakieś rożki lub wstążki na klamkach i coś na przodzie. A Poniżej nasze autko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20070901.jpg (146,3 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez malenstwoKr
Czas edycji: 2009-08-12 o 15:48
Stary 2009-08-12, 19:25   #1246
addda
Raczkowanie

mysle o czyms takim:

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1153648172

tylko tak sie zastanawiam czy wtedy na maske tez cos czy juz nie???

Tz chce bordowe roze,ale mnie sie wydaje ze to sie zleje
Stary 2009-08-12, 19:36   #1247
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
mysle o czyms takim:

ta wersja super! Bordowe róże nie koniecznie
Stary 2009-08-12, 19:56   #1248
addda
Raczkowanie

no wlasnie,dzieki

a tak przy okazji ta na zdjeciu z tymi kwiatami to nie ja,to przypadkowe zdjecie z netu
Stary 2009-08-13, 00:21   #1249
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny ile wodki liczycie na glowe na 2 dni z poprawinami?? bo wydaje mi sie ze w pazdzierniku sie wiecej wypije bo nie bedzie juz tak goraco...?

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 09:25   #1250
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny ile wodki liczycie na glowe na 2 dni z poprawinami?? bo wydaje mi sie ze w pazdzierniku sie wiecej wypije bo nie bedzie juz tak goraco...?
czaszka_dobry temat poruszyłaś, bo myśmy ostatnio zastanawiali sie nad tym z TŻ. Z naszych kalkulacji wychodzi 36 litra(72 butelki) na wesele, 15 butelek na poprawiny + na bramy i bicie butelek jakieś (10 butelek)+ 25 win czerwonych i 15 białych.
Na weselu bedzie ok 76, wiadomo, że wszytscy nie piją wódki (tzn nie wszyscy wypiją te 0,5 litra na głowe) młode matki, kobiety, dziadkowie....moze być???
poza tym moja mama mnie meczy ile owoców kupić, a ja nie mam pojecia

witam nowe Październikowe Panny Młode;-)
Stary 2009-08-13, 09:45   #1251
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Ja będe miała ok. 70 osób pijacych na weselu a mam kupionych 120 butelek tyle że nie robie poprawin wiec mam nadzieje ze wystarczy. Oprócz tego też wina ale jeszcze nie wiem ile kupić i zastanawiam sie nad piwami???
A co do owoców to też nie wiem ile kupić...?????

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-13, 10:06   #1252
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Ja będe miała ok. 70 osób pijacych na weselu a mam kupionych 120 butelek tyle że nie robie poprawin wiec mam nadzieje ze wystarczy. Oprócz tego też wina ale jeszcze nie wiem ile kupić i zastanawiam sie nad piwami???

o qrcze niunka, to chyba musze zmienić szacunki

bianeczkaaa jak sytuacja?
Stary 2009-08-13, 10:06   #1253
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
witam, u nas ten komfort ze od znajomego z hurtowni bedziemy mieć%, jeśli zakupimy za dużo, to zwrócimy

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-08-13 o 10:27
Stary 2009-08-13, 14:28   #1254
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Iwciag no to fajnie że mozecie zwrócić... ale u nas tez sie nie zmarnuje...jak cos zostanie to sie wypije w późniejszym terminie hehe..

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-13, 19:13   #1255
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć, właśnie wróciłam ze Szczyrku, koniec leniuchowania. Strasznie dużo napisałyście, więc muszę Wam odpowiadać na raty, wybaczcieza posty po sobie następujące.
Cytat:
a ja zrobię tort o 12 a nie oczepiny, bo po oczepinach dużo ludzi się zmywa a co ja z tortem później zrobię u mnie jako takich poprawin nie ma, oczepiny nie zając nie uciekną a i tak zawsze są opóźnione Najlepiej jakby byly fajerwerki o północy, później tort a później oczepiny jakby się udało przyoszczędzicna na tym torcie z tej szkoły to bym na te fajerwerki przeznaczyła Nie zależy mi żeby tort był jakoś niesamowicie przystrojony, chociaż jeśli będzie mozliwość to żywymi kwiatami, takimi jak będę miała w bukiecie i sikam na to że teściowej sięto nie podoba, stwierdziła że wszyscy się potrują bo kwiaty wytwarzają trujace jady Chcę tort śmietanowy, lekki, owocowy Może śmietankowo cytrynowy? Zoaczymy NA pewno nie czekoladowy ani marcepanowy
Zastanawiam się jak podzielić później jedzeni co zostanie....bo moja teściowa jest i będzie chciała zagarnaćdla siebie jak najwięcej ale chyba powiem obsłudze, że jeśli to możliwe to niech całą resztęod razu dziela na pół. Oni robią sobie poprawiny w remizi, my u siebie w domu więc i tu i tu jedzenie się przyda. Tylko że u nas będzie chyba trochęmniej gości, ja tak liczę że 80-100 osób u mnie a u niego 100-120. Szczerze to nie wiem jak oni rozwiążą ten problem bo najlepiej zrobiliby na 200 osób tylko z ich strony, nie wiem jak się ograniczą, już słyszę narzekania tamtej strony, ale ja ze swoich gości nie zrezygnuje
Trujący jad dobre
Jak to, to są osobno poprawiny? Ale numer. Ciekawa jestem jak to wypadnie i to jeszcze goście w takich ilościach. Jeśli teściowa płąci to podzielcie jedzenie na pół, a jeśli nie to nie wiem, zostawcie n poprawiny a oni niech się martwią.
A jaki tort ze szoły, o co chodzi?
A smietanowy tort moze byc, bo jest lekki, ale już z dodatkeim ytryny to nie każdy lubi i może Ci go dużo zostać.
Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
SSR my jeszcze nie spadlismy, bylismy w piatek spisywac protokol i teraz tz musi isc i dac na zapowiedzi bo ksiadz z parafii gdzie bierzemy slub (ani moja ani tz) dal nam do parafii tz bo stwierdzil ze skoro tutaj dluzej mieszkam niz w poznaniu gdzie jestem na stale zameldowana to nie bedziemy przesadzac, mi tam pasuje, tz bal sie ze jak ksiadz sie dowie ze razem mieszkamy to bedzie kazania a nie chcialo mu sie sluchac w kazdym razie powiedzialam gdzie mieszkam tymczasowo i dobrze wyszlo, tylko teraz tz musi zaniesc zapowiedzi do swojej (no i mojej parafii) i ksiadz pewnie tutjeszy proboszcz dostanie zawalu jak bedzie mial wywiesic ze oboje zamieszkali na tej samej ulicy i pod tym samym numerem

i chcialam was zapytac jak bedziecie miec dekorowany kosciol.... chyba tego nie bylo w watku, a jak bylo to przeoczylam mi dekoruje florystka, ale chce dac jej gotowy pomysl bo ona to taka artystyczna dusza i boje sie ze ja inwencja poniesie nie w te strone, w ktora powinna
Spoko u nas wiszą takie zapowiedzi z tymi samy i adresami zainteresowanych i żadnej afery z tego powodu jeszcze nie było.
A co do dekoracji, to mi będzie dekorował kolega (bo sama z nim też czasem coś tam robię) i on ma też bujną wyobraźnię i swoje wizje. Ale powiem mu, że ma być ładnie i skromnie i chyba nie będzie miał wyjścia. Zresztą będzie miał tyle kwiatów co mi kwiaciarka przywiezie z giełdy więc nie za dużo pokombinuje
Cytat:
Dziewczyny ktory naszyjnik wam sie bardziej podoba-tylko sam naszyjnik,bez kolczykow,kolczyki beda inne,
ten:

http://www.bizuteria.intelishop.pl/K...ieli-p623.html

czy ten:

http://www.bizuteria.intelishop.pl/K...-k09-p491.html

tylko ze bialy.

nie moge sie zdecydowac
Oby dwa takie same się wydają, choć ten pierwszy jakiś lepiej dopracowany.
Cytat:
Mam strasznego doła Nie wiem w ogóle co się dzieje. Mój Tż mnie olewa Ma prawie cały czas wyłączony telefon albo nie odbie, a jak już odbierze to jakby na siłe rozmawiał ze mną, ostatnio nawet zapytał czy "już" bo chciał skończyćrozmowę. Przypominam że jest w Danii NApisałam dzisiaj do koleżanki która tam była ale ona też milczy, jakby o czymś wiedziała ale nie chciała powiedzieć, moje stosunki z nią trochę się oziebiły ale jeszcze przed wyjazdem ze mnąrozmawiała Mam wrażenie że tylko mnie zależy na tym ślubie Nawet nie zapytał jak z pracą a wie ze miałam w sobotę próbny dzień Prosiłam żeby zadzwonił...nic A ja mam już po prostu dość

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie wiem, ale czuje że z tego ślubu nic nie będzie NApisałam do niego ostatnią wiadomość na nk żeby dał znać co się dzieje i że jeśli coś mu leży to niech mi to po prostu powie i że chyba na tyle sobie po 10 latach zasłużyłam
buuuuuuuu Mam nadizeję, że wyjaśnicie sobie to szybko, bo nic tak nie wkurza jak jakiś problem o którym się nie mabladego pojęcia. Głowa do góry, kiedyś nie takie problemy nas czekają.
Cytat:
Napisane przez kasiuha Pokaż wiadomość
miałam napisać co u mnie i... trochę dobrze, trochę źle.
Z właścicielami sali weselnej trochę się potargowałam i na każdej rzeczy utargowałam po parę złotych, więc zawsze będzie parę groszy taniej. Moja mama wyrzuciła dwie potrawy z menu na rzecz własnej ryby, którą kupimy a oni usmażą. Też się zgodzili, więc fajnie. Z miłych rzeczy, to dowiedziałam się, że w ramach całej imprezy oferują pokój dla młodej pary.

a niestety po tych miłych rzeczach, okazało się, że mój teść jest poważnie chory...
Dużo zdrówka dla teścia A jakie ryby będziecie kupować?
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
witam dziewczynki, ja z pytaniem małym, jakie piosenki na pierwszy taniec wybrałyście? Mnie czas goni mam jeszcze m-c na decyzje a w głowie pustka, tzn jest jedna piosenka(sentymentalnaa le sama nie wiem
No właśnie już 10 miesiąc wybieramy i nie umiemy sie decydowac, a jutro mam spotkanie z zespołem i trzeba podjąć jakąś męska decyzję, dlatego mój TŻ teraz siedzi i słucha.
Cytat:
Napisane przez pilaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny troche mnie nie bylo z braku czasu. w sobote mialam cywilny i bylo oki stresowalam sie przysiega strasznie ale zadnej gafy nie bylo na szczescie,
widze ze idziecie jak burza, u mnie wszytsko stoi, bo jzu nie wiem co robic, ja juz moglabym porozdawac zaproszenia ale caly czas jestem w kropce z jednej strony mama a drugiej moj "juz" maz. mama chce zaprosic jescze 2 osoby na moj skromny poczestunek a moj maz nie bo ustalone bylo jzu wczzniej ile bedzie osob, i tka jade do domu mama naciska, jade do mojego a on mowi nie, i jak tu dogodzic im. troche mama sie wtraca i to jest denerwujace, grr juz chce zeby bylo po wszytskim:/
a i mam pytanie do was dajecie moze zdiecia jakies z dziecinstwa do kasety? bo ja tak mam i nie wiem ile ich ma byc?
iwciag kurcze piosenka :/ tez jescze nie wiem i piszcie jak ktoras ma moze cos od was sciagne:p
Wszystkiego dobrego już mężatko Pochwal się jaki miałaś bukiet
A co to za osoby, bardzo bliskie? Może powiedz mamie, że mogła z tą propozycją wyjśc wcześniej, a nie na ostatni moment. Zresztą Kochana teraz masz już męża i musisz trzymać jego stronę, więc widzę tylko jedno wyjście.
Cytat:
Cześć dziewczyny
To jest spis moich ciast:
Rolada czekoladowa, rolada śmietankowa, 60sztuk eklerkow, kokoski 50sztuk, adwokatki 50sztuk, sernik z brzoskwiniami, strucla makowa 2 sztuki, tiramisu, W-Zka, snickers, ananas, wiśniowiec, tort 3 piętrowy.
Jak myślicie wystarczy czy jeszcze cos dobrać????
O mamo, ile ciast. JA chciałam dać 3 odzaje i jakieś małe ciasteczka. Bo u mnie tort po obiediz edo kawy, to pewnie już ciastnikt nie ruszy. A później to sie zakąski słone do wódki bierze a nie słodycze.
Cytat:
ja mam wrażenie że zawsze majpierw znikają ciasteczka sama czasem chodzę na inny stół zeby podkraść jakaśrurkę uwielbiam takie ciasteczka
Też wiem, ze ciasteczka idą lepiej niż ciasta, ale to zależy co kto lubi.
Cytat:
Kurcze a ja będę musiała sama ulepić te babeczki i orzeszki i inne pysznosci no ale już mi się babcie zaoferowały
Adlaczego sama? Nie można w cukierni teog zamówić, czy to chodzi o koszta?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 19:25   #1256
malenstwoKr
Raczkowanie

Cytat:
mysle o czyms takim:

Bordowe raczej się zleją, dla kontrastu powinny być jaśniejsze kwiaty

Dalej jeszcze nie wiem co mogę dać rodzicom w podziękowaniu Nic mi do główki nie przychodzi.

Edytowane przez malenstwoKr
Czas edycji: 2009-08-13 o 19:31
Stary 2009-08-13, 20:39   #1257
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

SSR- my z mama myślałyśmy że to za mało i jeszcze dołożyłyśmy do tego 2 rodzaje ciast Galaretka i sernik z rosą. Może faktycznie jakieś babeczki wziąć zamiast jakiegoś ciasta???hmmm...musze jeszcze nad tym pomyśleć.

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-13, 21:05   #1258
bianeczkaa
Zakorzenienie

ja schudłam prawie 2 kg chętnie bym zjadła jakieś ciacho

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-13 o 21:16
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 21:08   #1259
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

jak to zrobiłas??? Ja też chce

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-13, 21:26   #1260
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
Napisane przez agatka-szoszonka Pokaż wiadomość
witamy! witamy! a którego roku bierzesz ślub? bo ja 2009?

przy okazji napiszę, że wesele stanęło pod wielkim znakiem zapytania, ale dzisiaj po rozmowie z mamą i teściową, postanowiliśmy, że wszystko odbędzie się tak jak jest zaplanowane. najwyżej może być trochę smutniej, ale jak tu odwoływać... wszystko zaplanowane, zaliczki po wpłacane, goście zaproszeni.... sam teść czuje się dobrze, tylko świadomość poważnej choroby go przytłacza.

rozwinął się temat wódki, to ja wam powiem jak liczy mój tata: 0,5l na osobę + ćwiartkę na parę. (tata przyjmuje taki schemat na każdą imprezę, więc na poprawiny chyba też tyle, choć po całonocnej imprezie pewnie juz tyle nikt nie wypije CHYBA)

SSR jak tam udał się urlop??
a co do rybek, to będą pstrągi tak ustawione "pływająco", i moja mama chce jeszcze jakąś do usmażenia, myśli o sandaczu...
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości