|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
A ja jestem załamana dekoracja kościoła
1000 zł /4 za dekoracje wartą góra 600 zł |
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas największe konflikty z teściową są na tle zwierząt. Bo ja jestem wegetarianką, mamy z TŻ w domu 3 koty a zamiast kwiatów zbieramy karmę dla azylu, z którego mamy jednego z nich. Ona natomiast pochodzi z wiejskiej rodziny i zwierzęta traktuje jedynie jako produkt spożywczy, co zresztą za każdym razem podkreśla dodając jakieś bzdety o wyższości człowieka nad innymi stworzeniami Wczoraj dodatkowo mnie wkurzyła bo powiedziała, że ona nie da nam karmy tylko książkę. Tak na prawdę, gdyby to powiedział jakikolwiek inny gość to byłoby mi to obojętne ale uważam, że rodzice powinni wspierać swoje dzieci i dawać przykład innym gościom. Powiedziałam jej, że ja jak daję komuś prezent to po to żeby sprawić radość obdarowanej osobie i przykre jest to, że ona daje prezent po to żeby sprawić przyjemność sobie. Odfuknęła, że może MI kupić 0,5kg worek karmy jak MI tak bardzo zależy. Powiedziałam, że owszem zależy mi![]() ![]() ja za swoją w Łodzi płacę ok 2200, inne sukienki, które oglądałam w tym salonie kosztowały w granicach 2000-2300
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-08-13 o 00:09 |
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
spray pokazała zdjęcia ze ślubu
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358401 |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. wiesz, ze jeszcze 16 dni?
|
|
|
#2585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w dniu slubu nie wyobrazalam sobie siebie w zadnej innej a ja zawsze mialam watpliwosci wlasnie co do jej "skromnosci" zmienia sie punkt widzenia Cytat:
miesiac po naszym bylismy u znajomych na weselu-male wesele i tak sie jakos nie kleilo i mlodzi przyszli i nas prosili bysmy rozkrecili z innymi znajomymi ich wesele ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
strobli no wlasnie nie wiem co ja bede robic jak juz bede po slubie
Zobaczymy Jest Tyyyyle watkow, a zawsze mozna zalozyc kolejny ![]() W zasadzie to juz 15 dni ![]() Stres lekko mi sie udziela, dzis ide zamowic torta i do biedronki - po podgrzewacze i zobaczyc ta wodke. No i dzis tż dzowni do ksiedza umowic sie na katecheze
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
maggie stwierdzilismy z Tż a raczej ja w moich marzeniach
że dzidziusia poczniemy w rocznice slubu w paryzu
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi to juz tak przykro , ze całe przygotowania ślubno-weselne za mną
Jak tak Was podczytuję, to żal, że już nie ma tych emocji, napięcia, wyczekiwania i odliczania. Teraz zostały tylko zdjęcia i film (mamy mieć swój jutro )
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki zrobiłam 7 rożków 4 godziny zabawy
tata sie uśmiał ze tyle zabawy i przygotowań i wogóle ![]() zdjec nie mam bo mi tz aparata zakosił dzis znow idziemy za garniturem juz neimam do neigo siły w tylu sklepach bylismy ze szok ten za mało brazowy ten za bardzo brazowy ten za prosty ten za krzywy ten ma przeszycie a ten go nie ma dzis mamy ogladac z new mena taki szyty na miare ponoc facet w jednym salonie ma dla jakiegos klienta i nawet sie erozmiar zgadza jak juz nei bedzie wyjscia to sie zamówi szyty na miarejesczez znalazlam w bieruniu salon slubny dla panów z garniturami firmy wilvorst tylko nei wiem co to za garniaki słyszła ktoras o takiej firmie ??
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa no dokładnie jak Tobie się bardzo podoba to nic dogadania kto inny nie ma. Ja będę miała podobne zielsko do bluszczu w bukiecie ale nie wiem jak się nazywa. Tak myślałam,że lampa spowodowała,że puder inaczej wygląda. Cytat:
Mój Tż wie jak suknia wygląda nie wierze w zabobony,że to przynosi pecha. A dokładną umalowaną i w ogóle zobaczy mnie i tak w dniu ślubu. Najważniejszy abym mu się podobała i sobie, a nie gościom~~*~~ Musze się wziąć za szukanie piosenek do filmu, bo kurczę jak Was tak czytam to aż mi wstyd że Ja nic nie robię, pewnie nawet wstęp sobie zrobię sama, bo podobają mi się różne czcionki ![]() Jaka beznadziejna pogoda! |
||
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
zaneta moj tez wie jaka suknia z obrazka ale mnei nei zobaczy w neij do slubu
![]() ostatnio do probnej robiłam welon sobie i juz krzyczał uciekaj mi z tym welonem nei moge cie widziec wiec chyba sam bardziej sie tym przejmuje
|
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ tez wie, jaką mam suknię, bo pokazałam mu sama fotki, poza tym ma stały dostep do kompa i wiem, ze ogląda sobie czasem moje zdjęcia, bo na pulpicie mam folder ŚLUB i tam sa różne rzeczy z tym związane, w tym moje zdjęcia z przymiarki
![]() widział też poszczególne "elementy" stroju slubnego, ale on sobie w tej swojej męskiej główce nie umie tego poskladac w jedna całość :p
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
A mój tz widzial suknie ale nie wie ze to ta wybralam
![]() I folder zatytulowany zdjecia z przymiarek sukni jest bezpieczny, sam do niego nie zaglada maggie bo zeby zaciazyc to trzeba miec wpadkę. ze zdecydowania i planowania niestety dzieci nie wychodza, zaobserowalam to na staraczkach wizazowych. Trzeba sie odstresowac wyjechac i kochac sie z mezem kiedy przyjdzie Ci na to ochota, a nie wtedy ze akurat masz owulacje
|
|
|
|
|
#2596 | ||
|
Raczkowanie
|
MKA wygladalas pieknie w dniu slubu..eh na Twoich wlosach sie trzymaja loczki na moich nie chca za Chiny Ludowe..Zazdroszcze
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dzis i jutro dzien wolny Szkoda tylko, ze pogoda beznadziejna. Ale to nic, zaraz mam zamiar wyskoczyc na miasto w poszukiwaniu sukienki na poprawiny.
|
||
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Mój TŻ też widział sukienkę na obrazku, za to wczoraj kupiłam sukienkę na przebranie / poprawiny... jeszcze nie wiem czy będę się przebierać, ale w razie czego. No i moje pytanie jak to u was z przebieraniem po północy? przebieracie się? no i jakie macie stroje na poprawiny jeśli są.... ja swoją sukienkę wkleję jak będę miała aparat bo na razie wszystkie mi pozabierali
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2599 | ||
|
Zadomowienie
|
tylko takie niezbyt oddające całosc
Cytat:
Cytat:
A tak poza tym to mieliśmy przeboje ze świadkiem TZta, który na miesiąc przed ślubem (jego super kolega, z którym mieszkają od 28 lat drzwi w drzwi i który od lutego wie o ślubie i dacie i o tym, że będzie świadkiem) odmówił przyjścia na ślub!!!!!!! Wyobrażacie sobie? Cham i tyle. Brak mi słów. Na szczęscie inny kolga, wcale nie taki bliski, ale bardzo w porzaku gość od razu powiedział że będzie świadkiem i że będzie z tego powodu przeszczęsliwy, mimo tego, że nie byl od początku proszony na wesele, i na miesiąc przed go prosimy. I jego brata. I strasznie sie ucieszyli oboje i od razu powiedzieli że będą. Na szczeście tak wyszło, ale mojemu TZ bardzo przykro było i podobno 3 innych kolegów "od dziecinnstwa" nie przyjdą. Ludzie są beznadziejni! I w końcu kupiliśmy garnitur dla TZ ... ufffffffff!!! Dzisiaj jedziemy próbowac masy do tortów a w czwartek ... za tydzień.... mam przymiarke sukni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! O jejciuuuuuuuuuuuu! .
|
||
|
|
|
|
#2600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z mila checia na poprawiny tez bym w niej poszla
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() chyba nawet nie będe nadrabiała
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję się nie przebierać i oryginałkę zostawić na poprawiny. Mama mówi że najpierw będę wyglądała delikatnie, dziewczęco, jak aniołek a potem dopiero pokażę swoją prawdziwą twarz jestem pewna że jak rodzina TŻ mnie w niej zobaczy to się za głowę co niektórzy złapią... ale będę miała ubaw |
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
moniaq na tych lawkach daloby sie zawiacac tiul, i mysle ze by ladnie wygladał
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś moge tez prosić o filmik ?? na pw podaje maila
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Madzialenka wydaje mi się, że pisałaś kiedyś, że miałaś problem z zahaczaniem się halki jak robiłaś krok do tyłu, jak go rozwiązałaś? Chyba mam to samo. A w ogóle jak było z Twoim oczkiem w dniu ślubu? Może już pisałaś ale chyba przegapiłam.
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-08-13 o 11:55 |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do halki to podszylam troszke material, koło sie uniosło i było rewelacyjnie. Stribi jak ci wykryli , ze masz cos nie tak z tarczycą?? USG czy badanie krwi?? Kurcze wczoraj byłam u gina , spojrzał na mnie i kazał isc do lekarza zbadac tarczycę. poszłam dzis do rodzinnego, wziąc skierownie na badanie krwi (morfologa, ob, cukier itp) a ona do mnie: to i tarczyce zbadamy 2 lekarzy sie tym zaciekawiło
|
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie że by ładnie wyglądał, ale niestety jest och 22 sztuki i mam tylko niecałą godzine na przystrojenie Koscioła. A poza tym... proboszcz zakazał przyczepiania czegokolwiek do ławek. Stąd pomysł na wysokie świeczniki i tiul będzie szedł od świecznkika do świecznika. Tylko że jeden świecznik z samymi margaretkami i świecą - 20zł.... ych.
|
|
|
|
|
#2608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poprosił kolege z pracy, nie ma problemu ![]() Ludzie są dziwni. Np. na mój ślub nie przyjdzie żona wujka M. (brata mamy TZ),bo w maju robiła komunie, na którą zaprosiła rodzeństwo wujka bez dzieci i żona drugiego brata ponoć się obraziła, ze nie zaproiła jej synka (23-letniego chłopa) i nie pojechali, teraz tamta się obraziła - no cyrk. |
|||
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
moniaq jak przywiazesz tiul do lawki to to nie jest przyczepianie tasma czy pinezka
a w 4-5 osob mysle ze zdazycie
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

jej plany wzięły w łeb...swoją drogą to mnie na jej miejscu głupio byłoby pytać skoro ani złotówki do wesele (kwestie jedzeniowe) nie dołożyła, ale są ludzi i ludziska ;]
a suknia śliczna
ogółem śliczn będzie z Ciebie Panna Młoda 
Wczoraj dodatkowo mnie wkurzyła bo powiedziała, że ona nie da nam karmy tylko książkę. Tak na prawdę, gdyby to powiedział jakikolwiek inny gość to byłoby mi to obojętne ale uważam, że rodzice powinni wspierać swoje dzieci i dawać przykład innym gościom. Powiedziałam jej, że ja jak daję komuś prezent to po to żeby sprawić radość obdarowanej osobie i przykre jest to, że ona daje prezent po to żeby sprawić przyjemność sobie. Odfuknęła, że może MI kupić 0,5kg worek karmy jak MI tak bardzo zależy. Powiedziałam, że owszem zależy mi
niestety przestala mi sie podobac