|
|
#1351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
W sumie to ja mam. A co masz w zamian?
Jeśli kogoś interesuje to mam też na wymianę: EDM: skunkless foptic brush - użyty kilka razy - nieaktualne, leci do One_Love sweet almond, formuła intensive - ok. pół opakowania big, mogę zrobić odsypkę fawn, formuła intensive - odsypka wielkości sampla winged butter - odsypka wielkości sampla light olve, formuła intensive - ok. pół sampla waffle cone - odsypka Kaolin powder - odsypka EGM: podkład Jeanne (zamawiałam Joann, ale napis na opakowaniu jest chyba zły, bo nie ma takiego odcienia), formuła CM - sampel, raz maźnięty na ręce w celu sprawdzenia koloru Lumiere: podkład Medium Golden, formuła VV - sampel, raz maźnięty na ręce róż/brązer Sunkissed - sampel, użyty 2/3 razy Szukam: głównie sampli podkładów Lumiere w formule VV, odcienie Light Golden i Light Medium Golden oraz różnych brązerów. Poza tym nie zastanawiałam się nad niczym więcej, rozważę różne propozycje. Zanaczam, że nie szukam cieni. Edytowane przez kaja_1985r Czas edycji: 2009-08-13 o 10:32 |
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odsypki Soft Focus Golden, Matte Veil Finishing Powder Blusche Snuggle EDM Blush of Youth EGM Coral Blusche Puder bambusowy z jedwabiem BU Puder perłowy BU Dry- flo z jedwabiem sample: MEOW Abyssinian 3 FF, Korat 2 Pampered Puss EGM Becky, Namina, Alexis CM no i jeżeli nie interesują Cię cienie to chyba na tyle
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez kaja_1985r Czas edycji: 2009-08-12 o 10:06 |
|
|
|
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
niestety sampel Peony wlasnie dzis polecial na wymianke z dziubaczkiem, wiec juz go nie mam...
|
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
No trudno, dzieki
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacja
Witajcie EVERYDAY MINERALS- BASE podkład mineralny sypki odcień Linen (formuła Intensive), pełnowymiarowy, duży -5,5 g, nowy(uchyliłam odrobinkę folii, aby się lepiej przyjrzeć )ZAMIENIĘ JEDYNIE na odcień ciemniejszy np. EDM: Sunkissed Fair, Fairly Summer, Fairly Light, Light Medium, Perfect w formułach Intensive lub matte. Mogą być w samplach, któreś z powyższych, lub jeden duży ![]() Zapraszam, może Ktoś zechce się zamienić? |
|
|
|
#1357 |
|
A cobra on my left...
|
Moja wymianka sampli EDM:
nieaktualne - Snuggle (odsypka z BIGa) - Sunlight Finishing Dust (70%) - Rice Powder Sunlight (ok. 50%) - Sandy Medium -Original Glo (ok. 60%) - Soft Touch (ok. 80%) - Pearl Beige (ok. 95%) - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Green Grass" LP25 - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Oro Pearl" LP21 - odsypka maski algowej z aloesem z serii gabinetowej Bielendy - odsypka kwasu migdałowego z Mazideł - wymianka z dziubaczek - Light -Matte (95%) - wymianka z marchewkowe_pole - Light Medium -Matte (95%) - wymianka z marchewkowe_pole - Fairly Summer -Matte (95%) - wymianka z T3kla Wymienię Eye Blending Brush (2 razy użyty) na Eye Kabuki w podobnym stanie.- wymianka z enaiv Szukam: - Silica - Soft Focus z EGM (żółty) - odsypka cienia MAC "Your Ladyship" - odsypka cienia EDM Queen Anne's Lace - małe odsypki cieni EDM: Late Checkout, Dandelions - małe odsypki: Plum Dust, Sprung! i Viki's Radiant Creation z EDM - hydrolat oczarowy BU - hydrolat lawendowy BU - odsypka pudru perłowego - odsypka pudru diamentowego BU.
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-09-02 o 09:04 |
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
Może znalazłabyś za to coś u mnie?
|
|
|
|
#1360 | |
|
Rozeznanie
|
aktualizacja
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja może jeszcze raz
![]() Cytat:
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie u Ciebie sporo, ale najbardziej zalezy mi na duzej odsypce bambusa.
dodatkowo interesuja mnie odsypki: rozow tea time - malutka odsypka, time share - odsypka np. wielkosci sampla chetnie przygarnelabym tez kilka odsypek cieni i olej zurawinowy, ale zajrzyj poki co do mnie zebym wiedziala czy cokolwiek Cie u mnie interesuje
Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-08-12 o 17:54 |
|
|
|
#1363 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Mam hydrolat różany i oczarowy
|
|
#1364 | ||
|
Rozeznanie
|
odpisałam PW
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
ok duża bambusa, czyli jeden czy dwa sample EDM? time share nie mam już tyle, żeby odsypać całego sampla - mogę tak około 1/3 cienie i żurawinka ok ![]() od Ciebie interesowałyby mnie: ekstrakt amla ekstrakt z truskawki algi-bioferment olej jojoba, olej z róży piżmowej, olej z zielonej herbaty, kwas migdałowy keratyna ile ich może być? i z The Conservatorie: odsypki małe (np. wielkości sampli) lub większe: -Superfine Silk Powder - Superfine Pearl Powder - Boron Veil - niewielka odsypka - Magnesium Stearate - Lavender Mica ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na malej odsypce time share az tak mi nie zalezy, mam jeszcze jakas odsypke od kolezanki. powiedz mi jaka date ma zurawinka? tak jak mowilam interesuje mnie odsypka rozu Tea Time a z cieni EDM: - smokey pink - sunset voyage - Jane Eyre i LaurEss: - Stunning - Intuition - Popular - Sweet Pea - cheers wymienilam mniej wiecej w takiej kolejnosci w jakiej mi zalezy. ja moge oddac: ekstrakt amla - do ok. 15ml (ok. 5-6 sampli) ekstrakt z truskawki - wlasciwie moge oddac to co mi zostalo w oryginalnym opakowaniu - ok. 2 sampli EDN objetosciowo algi-bioferment - zostalo mi niewiele, moglabym ewentualnie oddac naprawde symboliczna ilosc na wyprobowanie olej jojoba, olej z róży piżmowej, olej z zielonej herbaty - powinnam znalezc jeszcze jakies pojemniczki, moge odlac po kilka ml, np. 4 ![]() kwas migdałowy - niestety juz go nie mam, musze zaktualizowac posta keratyna - moge odlac max. ok. 3-4ml z The Conservatorie: -Superfine Silk Powder - Superfine Pearl Powder - Boron Veil - niewielka odsypka - Magnesium Stearate - Lavender Mica wlasciwie wszystkiego moge oddac spokojnie sampla/2 sample, chociaz boronu raczej 1 sampel. a lavender mici to nawet ze 3 czy4 sample edm ![]() napisz ile i czego moglabys oddac i na jakich ilosciach czego Ci zalezy, to jakos ustalimy adekwatne ilosci
Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-08-13 o 13:16 |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
szukam odsypki wielkosci sampla lub troche wiecej
-miki Pearl White z CS -silica powder z CS w zamian moge zrobic odsypke wielkosci sampla EDM: - wet sand - NR cool pink (nawet wieksza ilosc niz sampel) - NR golden tan - time share, -viki's radiant creation, - sampel korektora multi-tasking (jakies 70%) - sampel pink tan semmi mat- prawie caly |
|
|
|
#1367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(jest to mniejsza ilość)u mnie leży i się marnuje ... wysłać Ci? ![]() EDIT: Aj przepraszam, przejrzałam zbiór i znalazłam większą ilość tej miki (zrobie zdjecia, bo inaczej nie bede umiala okreslic ilosci...)(jeśli bylabys zainteresowana, to ja bym prosila o male probki NR cool pink i wet sand ^^)
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-08-13 o 21:10 Powód: ;p |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie czekam na zdjecia
|
|
|
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bambusa mogę odsypać tak około 4 sampli EDM tea time około sampla, jeśli chcesz może być i więcej ![]() cienie EDM - około 0,3 sampla w strunce cienie LaurEss - mam intuition oryginalnie zafoliowany, i już niestety nie mam reszty (zapomniałam części wykreślić, przepraszam) - ale mam za to jeszcze windswept, wondrous (zafoliowany), hug i breathless (zafoliowany), może Cię zainteresują? interesuje mnie: ekstrakt amla - około 1-2 sampli ekstrakt z truskawki - jeden sampel, albo i mniej, bo chcę tylko wypróbować algi-bioferment - tyle ile możesz (czyli tyci - na wypróbowanie) olej jojoba, olej z róży piżmowej, olej z zielonej herbaty - po kilka ml, np. 4 ![]() keratyna - ok. 3-4ml z The Conservatorie po 0,5-2 sampli (ile uważasz - żeby było sprawiedliwie boronu może być pół sampelka) :-Superfine Silk Powder - Superfine Pearl Powder - Boron Veil - Magnesium Stearate - Lavender Mica najbardziej zależy mi na Superfine Silk Powder i Magnesium Stearate |
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
kaja 1985r: wyslalam Ci wiadomosc na priv
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
tak na szybko, aparat w telefonie nie zlapal ostrosci, ale ilosc widac
![]() obok sampel edm dla porownania wielkosci sloiczkow^^ mam tez malutka odsypke Crystal Ice Mica... [też leży i się marnuje^^'']
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jest prawie pelny sampel. crystal ice mam cala probke wiec dziekuje.
a masz cos jeszcze ciekawego?
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:Lumiere - cienie (zużycie widoczne na zdjęciu): Lavender pearl Hibiskus Soft Fuscia Lumiere - róż: Violaceous (próbka przesypana do słoiczka, słoiczek ma ubytek,bardziej uszczerbek, ale w transporcie i użytkowaniu to nie przeszkadza) EDM - podkłady, rozświetlacze itd.: - Perfect o glo, sampel nieużywany - Winged butter o glo, sampel, użyty jeden raz - Light o glo, użyty jeden raz - wykonczeniowy Natural Reflections Light, sampel, zostało około 90% - maluteńka ilość różu Cookie Sheet, w słoiczku oprocz tego mogę zrobic odsypkę do struny (wszystko EDM): sunlight podoczny ![]() lavender corrector rozswietlacz Natural STF rice powder fair
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesuja mnie Hibiscus cien, rozswietlacz Natural (aktualny jeszcze?), pozniej soft fuscia.
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
jest aktualny, ale nie w sloiczku, tylko w strunie, sloiczki mi się skonczyly
![]() cienie w calosci oddam ![]() DOPISEK: aa, i jak pisalam, mnie interesuje NR cool pink i wet sand ![]() a czy NR golden tan jest bardzo ciemny?
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-08-13 o 22:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
zaden problem, mowiac szczerze ja chyba tez juz sloiczkow nie mam, musze poszukac, ale to juz nie teraz bo bym mala obudzila. wiec chce te mike pearl white, Natural, Hibiscus. ten ostatni nie koniecznie.
a Tobie zrobie probki wet sand i NR cool pink, moge tez NR golden tan (on z nazwy tylko jest golden i tan, w rzeczywistosci to ladny bezyk, jasny) |
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
OK, to wysylam PW
Golden Tana tez poproszę, z chęcią go wypróbuję ![]() Jeśli podasz mi adres teraz, to wyślę list jutro (polecony priorytet bąbelki )
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Jezeli ktos ma na wymiane skunklesa lub baby kabuki to prosze o kontakt na priv!! Nie zawsze mam okazje sledzic watek dlatego bardzo prosze o PW.
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to moze tak: ode mnie: -ekstrakt amla - około 1-2 sampli -ekstrakt z truskawki - ok. jeden sampel -algi-bioferment - na wypróbowanie -olej jojoba, olej z róży piżmowej, olej z zielonej herbaty - po ok. 4ml -keratyna - ok. 3-4ml The Conservatorie: -Superfine Silk Powder - ok.1,5sampla - Superfine Pearl Powder - ok. 1 sampla - Boron Veil- ok. 0,5-1 sampla - Magnesium Stearate - ok. 1 sampla - Lavender Mica - ok. 1,5 sampla od Ciebie: - bambus ok. 4 sampli - Tea time ok. 1 sampla cienie edm po ok. 0,3 sampla: - smokey pink - sunset voyage - Jane Eyre - cien LaurEss: intuition - olej zurawinowy 10ml pasuje Ci taka wymianka? jesli tak to mozemy juz przejsc na PW
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
dokladam sampel różu salon fun.
reszta w podpisie.
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

oddam wiele
)