|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
zanim się obejrzymy to wszystkie będziemy zonkami
dobranoc
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-08-13 o 22:49 |
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#963 |
|
BAN stały
|
Welcome back Panny Młode 2o10.
Wreszcie mnie odblokowano. Masz u mnie wielkiego PLUSA. ![]() A co spraw ślubnych to: zaklepaliśmy niedawno date w Kościele na 24.09.2010 na godzine 17:00 Po drugie Ksiądz był ponoć taki super,że powiedział że nie musimy robić nauk przedmałżeńskich Co tam jeszcze zakupiłam/liśmy balony białe z napisem Just Married,nie mogłam im się oprzeć noi podkowe na drzwi Good Luck. ![]() To chyba tyle,aaa apropo rocznic,my 25 sierpnia będziemy mieć pierwszą rocznice zaręczyn.
|
|
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
madmuazelle odblokowali Cię? Pisz tu szybko co się stało
![]() dobranoc can't ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
ale Cię wyczaiłam widzę jesteś w końcu i proszę raz dwa pierwszy postwitamy z powrotem Super macie z tymi naukami, pierwsze słyszę o takim podejściu księży, w końcu jacyś normalni
|
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehe właśnie Mad pochwal się łobuzico
|
|
|
|
#966 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A banicje tymczasową dostała,bo zadarłam z zazdrośniami. Co do Księdza,bierzemy slub w Parafii chrzestnej mego tż-ta,więc ciotka mówiła że ten Ksiądz jest taki ludzki i faktycznie nie robił żadnych problemów. Jak dowiedział się,że chcemy ślub w piątek,to powiedzial i co z tego,że w piątek. W ogóle dowiedzialam,się z mojej Parafii Proboszcz dochodzi na emeryture ![]() J.w ![]() Moja/nasza podkowa. A do ślubu pozostało 406 dni.
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Mad!Chyba się nie znamy jeszcze?
a co do kac Vegas, to dawno nie oglądałam tak śmiesznej komedii
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to musiałaś tam nieźle pozamiatać no ładnie ładnieSuper ta podkowa, no i zazdroszczę Ci księdza, u nas to nie przejdzie, bo niby dlaczego mielibyśmy być wyjątkiem od reguły ![]() p.S w sobotę już 6 lat razem A w ogóle muszę Wam jeszcze powiedzieć, w tym filmie, Kac Vegas, to na końcu jest ślub no i tata prowadzi PM do ołtarza, a mój TŻ mówi o to tak jak u nas, a jak to właściwie ma wyglądać? Ja się mam przywitać z Twoim Tatą czy co? ![]() dobrej nocki, spadam jeszcze poczytać troszkę |
|
|
|
|
#969 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do filmu zamierzamy własnie go oglądnąć. ![]() Cytat:
Fajnie,że podokwa Ci się podoba. No widzisz,są Księża i Księża.Jedni są bardzo tacy służbiści,drudzy na luzie. ![]() No własnie,ja niewiem jak u nas będzie,czy mnie tato będzie prowadził do ołtarza,czy tez będe wchodzic razem z tż-tem.W smie,to niewiem jak to wygląda. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-08-13 o 23:14 |
||
|
|
|
#970 |
|
Adwokat diabła
|
hellow
![]() ciut godzinek mnie nie było.. więc miałam tu przed chwilą gay party, brechta mam do tej pory ;]
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę wchodzić razem z TŻ, jakoś mi sie to nie podoba, jak ojciec prowadzi, bo i tak młodzi przyjeżdżają razem do kościoła, później sie muszą rozdzielić
Dla mnie to trochę sztuczne, jak w amerykańskich filmach No ale każdy robi jak uważa ![]() Jak byliśmy zamawiać godzinę ślubu, to ksiądz nic nie mówił o żadnych naukach i nic nie wiem na ten temat. wow! blackAngel no to miałaś atrakcje!!!
|
#972 |
|
Adwokat diabła
|
luskap, atrakcje to mało powiedziane..
był lol stulecia,
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
A to zależy co mi wpadnie w oko, będzie mnie na to stać albo co będzie w promocji albo czy postanowię zaszaleć. Bo chciałabym na pewno kupić patelnię stalową i może jakieś garnki. Ale jak nie będę miała kasy, to zadowolę się drobiazgami. Może następną kupię tarkę do warzyw albo takie jakieś szpatułki i takie większe sztućce do mięs itd. albo tłuczek albo wałek... generalnie na razie zamierzam kupować głównie kuchenne artykuły.
|
|
|
|
#974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a film w pytęCytat:
Cytat:
spotkany się pod ołtarzem![]() a jutro będę miała 400 dni
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-13 o 23:38 |
|||
|
|
|
#976 |
|
BAN stały
|
luska,ja skłaniam się właśnie ku temu,bysmy razem z tż-tem szli pod ołtarz.
|
|
|
|
#977 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc dziewczyny
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
no i chyba ostatecznie wybraliśmy obrączki
nasze.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-13 o 23:45 |
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to i jest jakiś taki american dream, ale bardzo mi się to podoba, ja jestem bardzo związana z moim tatą i chcę żeby mnie poprowadził do ołtarza i nie wydaje mi się to sztuczne, dla mnie to będzie ogromna radość że on wychowując mnie przez tyle lat będzie oddawał mnie w ręce męża i że to właśnie On poprowadzi mnie do ołtarza. Jak mu powiedziałam to widać było że się wzruszył i powiedział że: "no to teraz trzeba szyć frak i schudnąć, bo wszyscy będą na mnie patrzyli ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Kasia Ciebie też Tata zaprowadzi do ołtarza ![]()
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też tak chcę i nie chcę jechać z TŻ do Kościoła jednym autem. |
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli po błogosławieństwie każde z Was wsiądzie w osobne auta, czy jak to ma wyglądać ![]() mnie musi TŻ wcześniej zobaczyć, bo jakbyśmy się mieli spotkać od razu w kościele to pewnie by jakby mnie zobaczył![]() oczywiście z pozytywnego wrażenia a potem z tego szoku nie mógłby wymówić przysięgi |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
my nie będziemy mieli błogosławieństwa
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pisałam nic o błogosławieństwie.
|
|
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli tak to spoko, u nas na pewno błogosławieństwo będzie, więc wsiądziemy później razem do samochodu, a potem TŻ pójdzie pod ołtarz ( podobno się wchodzi od zakrystii ).
Fajnie Wam że nie będziecie miały błogosławieństwa, ja też myślę że bym się obeszła bez problemu bez tego, ale u nas w lubelskim to tradycja i myślę że babci byłoby miło bo jest wierząca, nawet nie chcę myleć co powiedziałaby mama TŻ jakby usłyszała że nie chce błogosławieństwa, i że wg mnie jest zbędne |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Moja już zaczęła padać. Ale uważa też że pan młody nie może młodej zobaczyc wcześniej w sukni, a jak TŻ zobaczy mnie na błogosławieństwie przed ślubem czy w samochodzie, to tak samo jakbym go wzięła ze sobą na mierzenie sukni. W obydwu przypadkach widzi mnie przed ślubem. I tej wersji będę się trzymać.
Możemy ewentualnie zaaranżować jakieś błogosławieństwo na początku mszy lub w trakcie. znowu powstał jeden z tych wątków z serii jakie macie suknie, buty, majtki... PM letnie, zimowe...
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 00:58 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz jakie są ulice blisko grunwaldu, sienkiewicza...? i?
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Skłodowskiej-Curie, Reja? Te są mi najbardziej znane, bo na jednej kupowałam lapka a na drugiej chodziłam do dentysty <-- to moje ząbki szczerzę---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- A i na rondzie Regana jest Starbucks ![]() ![]() jeszcze go nie odwiedziłam, ale przejeżdżając tamtędy widziałam, że jest. I też przy tym rondzie jest Pasaż Grunwaldzi (galeria taka).No i jest jeszcze Wyspiańskiego (nie wiem czy ulica czy aleja czy coś innego) i przy Wyspiańskiego jest Tawerna - kiedyś popularna knajpa wśród studentów polibudy. Nie wiem jak teraz. Edit: sprawdziłam na mapie to jest wybrzeże Wyspiańskiego. Tak właśnie myślałam, że ulica mi do tego nie pasowała. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 01:50 |
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tych co napisałaś to nie znałam starbucks i tawera idę dalej lisić a nie wiesz czy ktos znajomy nie wynajmuje mieszkania?
|
|
#989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tam gdzie jest Starbucks to jakiś biurowiec jest, więc jak już będziesz blisko, to możesz się tam przejść i 'zlisić' jakie firmy tam są, może pracę znajdziesz blisko
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 01:58 |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba nikt już tu nie zawita a mi się spać nie chce i co? ![]() sama sobie zrobię imprezę ![]() 400 dni ![]() dobranoc
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-14 o 03:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

zanim sie obejrzysz będziesz już żonką

Dla mnie to trochę sztuczne, jak w amerykańskich filmach 

jakby mnie zobaczył
Nie pisałam nic o błogosławieństwie.
Możemy ewentualnie zaaranżować jakieś błogosławieństwo na początku mszy lub w trakcie.