Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-13, 22:45   #961
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
gratuluję zanim sie obejrzysz będziesz już żonką
zanim się obejrzymy to wszystkie będziemy zonkami

dobranoc

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-08-13 o 22:49
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 22:50   #962
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

oh yes

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 22:51   #963
madmuazelle
BAN stały

Welcome back Panny Młode 2o10.

Wreszcie mnie odblokowano. Dziękuje Kasiu,za każde pzodrowienie/przywitanie kiedy to podczytywalam.Milo mi było czytać,że ktoś pamięta. Masz u mnie wielkiego PLUSA.

A co spraw ślubnych to: zaklepaliśmy niedawno date w Kościele na 24.09.2010 na godzine 17:00 Po drugie Ksiądz był ponoć taki super,że powiedział że nie musimy robić nauk przedmałżeńskich ,mamy sobie tym nie zawracać głowe,mamy pograć w tenisa i zarabiać pieniądze na ślub.
Co tam jeszcze zakupiłam/liśmy balony białe z napisem Just Married,nie mogłam im się oprzeć noi podkowe na drzwi Good Luck.
To chyba tyle,aaa apropo rocznic,my 25 sierpnia będziemy mieć pierwszą rocznice zaręczyn.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 22:54   #964
certina4
Wtajemniczenie

madmuazelle odblokowali Cię? Pisz tu szybko co się stało

dobranoc can't

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Welcome back Panny Młode 2o10.

Wreszcie mnie odblokowano. Dziękuje Kasiu,za każde pzodrowienie/przywitanie kiedy to podczytywalam.Milo mi było czytać,że ktoś pamięta. Masz u mnie wielkiego PLUSA.

A co spraw ślubnych to: zaklepaliśmy niedawno date w Kościele na 24.09.2010 na godzine 17:00 Po drugie Ksiądz był ponoć taki super,że powiedział że nie musimy robić nauk przedmałżeńskich ,mamy sobie tym nie zawracać głowe,mamy pograć w tenisa i zarabiać pieniądze na ślub.
Co tam jeszcze zakupiłam/liśmy balony białe z napisem Just Married,nie mogłam im się oprzeć noi podkowe na drzwi Good Luck.
To chyba tyle,aaa apropo rocznic,my 25 sierpnia będziemy mieć pierwszą rocznice zaręczyn.

ale Cię wyczaiłam widzę jesteś w końcu i proszę raz dwa pierwszy post

witamy z powrotem

Super macie z tymi naukami, pierwsze słyszę o takim podejściu księży, w końcu jacyś normalni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-13, 22:54   #965
gosica502
Wtajemniczenie

Hehehe właśnie Mad pochwal się łobuzico
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:02   #966
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
madmuazelle odblokowali Cię? Pisz tu szybko co się stało

ale Cię wyczaiłam widzę jesteś w końcu i proszę raz dwa pierwszy post

witamy z powrotem

Super macie z tymi naukami, pierwsze słyszę o takim podejściu księży, w końcu jacyś normalni
Dziękuje za powitanie. A banicje tymczasową dostała,bo zadarłam z zazdrośniami.
Co do Księdza,bierzemy slub w Parafii chrzestnej mego tż-ta,więc ciotka mówiła że ten Ksiądz jest taki ludzki i faktycznie nie robił żadnych problemów. Jak dowiedział się,że chcemy ślub w piątek,to powiedzial i co z tego,że w piątek. W ogóle dowiedzialam,się z mojej Parafii Proboszcz dochodzi na emeryture z czego się ciesze,bo to zrzęda i wiecznie mu coś nie pasuje,lubi robić problemy.

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hehehe właśnie Mad pochwal się łobuzico
J.w

Moja/nasza podkowa.
A do ślubu pozostało 406 dni. Coraz mniej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg podkowa-Good Luck.jpg (50,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2009-08-13, 23:05   #967
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witaj Mad!Chyba się nie znamy jeszcze?

a co do kac Vegas, to dawno nie oglądałam tak śmiesznej komedii
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:08   #968
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje za powitanie. A banicje tymczasową dostała,bo zadarłam z zazdrośniami.
Co do Księdza,bierzemy slub w Parafii chrzestnej mego tż-ta,więc ciotka mówiła że ten Ksiądz jest taki ludzki i faktycznie nie robił żadnych problemów. Jak dowiedział się,że chcemy ślub w piątek,to powiedzial i co z tego,że w piątek. W ogóle dowiedzialam,się z mojej Parafii Proboszcz dochodzi na emeryture z czego się ciesze,bo to zrzęda i wiecznie mu coś nie pasuje,lubi robić problemy.

Moja/nasza podkowa.
A do ślubu pozostało 406 dni. Coraz mniej.
to musiałaś tam nieźle pozamiatać no ładnie ładnie.

Super ta podkowa, no i zazdroszczę Ci księdza, u nas to nie przejdzie, bo niby dlaczego mielibyśmy być wyjątkiem od reguły

p.S w sobotę już 6 lat razem

A w ogóle muszę Wam jeszcze powiedzieć, w tym filmie, Kac Vegas, to na końcu jest ślub no i tata prowadzi PM do ołtarza, a mój TŻ mówi o to tak jak u nas, a jak to właściwie ma wyglądać? Ja się mam przywitać z Twoim Tatą czy co? umarłam mówię że no Tata przekaże mnie, ewentualnie pocałuje mnie w policzek, czółko i poda moją rękę Tobie A w ogóle to sama się zastanawiałam czy ma być tak jak ja to sobie wyobrażam? Widziałyście kiedyś jak to wygląda

dobrej nocki, spadam jeszcze poczytać troszkę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-13, 23:13   #969
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Witaj Mad!Chyba się nie znamy jeszcze?

a co do kac Vegas, to dawno nie oglądałam tak śmiesznej komedii
No chyba raczej się jeszcze nieznamy,ale witaj luska. A co do filmu zamierzamy własnie go oglądnąć.

Cytat:
to musiałaś tam nieźle pozamiatać no ładnie ładnie.

Super ta podkowa, no i zazdroszczę Ci księdza, u nas to nie przejdzie, bo niby dlaczego mielibyśmy być wyjątkiem od reguły

p.S w sobotę już 6 lat razem

A w ogóle muszę Wam jeszcze powiedzieć, w tym filmie, Kac Vegas, to na końcu jest ślub no i tata prowadzi PM do ołtarza, a mój TŻ mówi o to tak jak u nas, a jak to właściwie ma wyglądać? Ja się mam przywitać z Twoim Tatą czy co? umarłam mówię że no Tata przekaże mnie, ewentualnie pocałuje mnie w policzek, czółko i poda moją rękę Tobie A w ogóle to sama się zastanawiałam czy ma być tak jak ja to sobie wyobrażam? Widziałyście kiedyś jak to wygląda

dobrej nocki, spadam jeszcze poczytać troszkę
Nie,nie nic z tych rzeczy,choć w sumie no troche tam zamiotłam i był bunt.no,ale mniejsza z tym.
Fajnie,że podokwa Ci się podoba. No widzisz,są Księża i Księża.Jedni są bardzo tacy służbiści,drudzy na luzie.
No własnie,ja niewiem jak u nas będzie,czy mnie tato będzie prowadził do ołtarza,czy tez będe wchodzic razem z tż-tem.W smie,to niewiem jak to wygląda.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-08-13 o 23:14
Stary 2009-08-13, 23:15   #970
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow
ciut godzinek mnie nie było..

więc miałam tu przed chwilą gay party, brechta mam do tej pory ;]

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:17   #971
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja będę wchodzić razem z TŻ, jakoś mi sie to nie podoba, jak ojciec prowadzi, bo i tak młodzi przyjeżdżają razem do kościoła, później sie muszą rozdzielić Dla mnie to trochę sztuczne, jak w amerykańskich filmach No ale każdy robi jak uważa

Jak byliśmy zamawiać godzinę ślubu, to ksiądz nic nie mówił o żadnych naukach i nic nie wiem na ten temat.

wow! blackAngel no to miałaś atrakcje!!!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:27   #972
BlackAngel
Adwokat diabła

luskap, atrakcje to mało powiedziane..
był lol stulecia,

Stary 2009-08-13, 23:32   #973
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Super co następne w planach?
A to zależy co mi wpadnie w oko, będzie mnie na to stać albo co będzie w promocji albo czy postanowię zaszaleć. Bo chciałabym na pewno kupić patelnię stalową i może jakieś garnki. Ale jak nie będę miała kasy, to zadowolę się drobiazgami. Może następną kupię tarkę do warzyw albo takie jakieś szpatułki i takie większe sztućce do mięs itd. albo tłuczek albo wałek... generalnie na razie zamierzam kupować głównie kuchenne artykuły.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:35   #974
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A to zależy co mi wpadnie w oko, będzie mnie na to stać albo co będzie w promocji albo czy postanowię zaszaleć. Bo chciałabym na pewno kupić patelnię stalową i może jakieś garnki. Ale jak nie będę miała kasy, to zadowolę się drobiazgami. Może następną kupię tarkę do warzyw albo takie jakieś szpatułki i takie większe sztućce do mięs itd. albo tłuczek albo wałek... generalnie na razie zamierzam kupować głównie kuchenne artykuły.
Kup wypaśną deskę do krojenia, ja do tej pory nie mam bo zawsze mamy inne wydatki a by się przydała, baaardzo.
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:35   #975
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
oglądaliśmy Kac Vegas Kasia Ty chyba też widziałaś? POdobał Ci się? dla mnie super komedia, jedna z tych o wieczorze kawalerskim w której zero panien z trzęsącymi cyckami itp, taka inna, fajna Suknia na tej aktorce pięknie wyglądała, rzeczywiście ładniej niż na zdjęciu modelki, które kiedyś wklejałaś
mówiłam, że suknia cudna a film w pytę
Cytat:
nie ma za co
Cytat:
Ja będę wchodzić razem z TŻ, jakoś mi sie to nie podoba, jak ojciec prowadzi, bo i tak młodzi przyjeżdżają razem do kościoła, później sie muszą rozdzielić Dla mnie to trochę sztuczne, jak w amerykańskich filmach
ja nie będę jechać do kościoła z TZ spotkany się pod ołtarzem

a jutro będę miała 400 dni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-13 o 23:38
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:36   #976
madmuazelle
BAN stały

luska,ja skłaniam się właśnie ku temu,bysmy razem z tż-tem szli pod ołtarz.
Stary 2009-08-13, 23:38   #977
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc dziewczyny

Stary 2009-08-13, 23:40   #978
kaska87
Zakorzenienie

no i chyba ostatecznie wybraliśmy obrączki są przecudne na żywo
nasze.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-13 o 23:45
Stary 2009-08-13, 23:47   #979
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja będę wchodzić razem z TŻ, jakoś mi sie to nie podoba, jak ojciec prowadzi, bo i tak młodzi przyjeżdżają razem do kościoła, później sie muszą rozdzielić Dla mnie to trochę sztuczne, jak w amerykańskich filmach No ale każdy robi jak uważa

może to i jest jakiś taki american dream, ale bardzo mi się to podoba, ja jestem bardzo związana z moim tatą i chcę żeby mnie poprowadził do ołtarza i nie wydaje mi się to sztuczne, dla mnie to będzie ogromna radość że on wychowując mnie przez tyle lat będzie oddawał mnie w ręce męża i że to właśnie On poprowadzi mnie do ołtarza. Jak mu powiedziałam to widać było że się wzruszył i powiedział że: "no to teraz trzeba szyć frak i schudnąć, bo wszyscy będą na mnie patrzyli" co tam, że ja będę PM, wszyscy będą patrzyli na Tatę. A i podjadę pewnie do ślubu z TŻ. Wydaje mnie się że dla Ciebie jest to sztuczne, bo u nas mało kiedy zdarza się coś takiego, ale byłam świadkiem niedawno jak PM prowadzili dwaj bracia do ołtarza i super, jeśli czuła taką potrzebę to dlaczego nie???. No ale ja nie zamierzam Cię Luskap przekonywać do swoich racji, najważniejsze że dla mnie to bardzo ważne i ja bardzo chcę żeby to właśnie tak wyglądało, a mój TŻ nawet nie pytał o inną wersję, od razu tę zaakceptował

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Kasia Ciebie też Tata zaprowadzi do ołtarza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-14, 00:01   #980
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Kup wypaśną deskę do krojenia, ja do tej pory nie mam bo zawsze mamy inne wydatki a by się przydała, baaardzo.
A czym się charakteryzują wypasione deski do krojenia? My w domu mamy jedną drewnianą deskę dużą i jedną małą i jedną plastikową z rowkami dookoła. Ale tak ogólnie to one mi się wydają zwykłe i takie jak wszystkie, bo nie widziałam nigdy wypasionej.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja nie będę jechać do kościoła z TZ spotkany się pod ołtarzem
Ja też tak chcę i nie chcę jechać z TŻ do Kościoła jednym autem.
Stary 2009-08-14, 00:04   #981
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też tak chcę i nie chcę jechać z TŻ do Kościoła jednym autem.

czyli po błogosławieństwie każde z Was wsiądzie w osobne auta, czy jak to ma wyglądać mnie musi TŻ wcześniej zobaczyć, bo jakbyśmy się mieli spotkać od razu w kościele to pewnie byjakby mnie zobaczył oczywiście z pozytywnego wrażenia a potem z tego szoku nie mógłby wymówić przysięgi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-14, 00:18   #982
kaska87
Zakorzenienie

my nie będziemy mieli błogosławieństwa

Stary 2009-08-14, 00:28   #983
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
czyli po błogosławieństwie każde z Was wsiądzie w osobne auta, czy jak to ma wyglądać mnie musi TŻ wcześniej zobaczyć, bo jakbyśmy się mieli spotkać od razu w kościele to pewnie byjakby mnie zobaczył oczywiście z pozytywnego wrażenia a potem z tego szoku nie mógłby wymówić przysięgi
Nie pisałam nic o błogosławieństwie.
Stary 2009-08-14, 00:35   #984
certina4
Wtajemniczenie

jeśli tak to spoko, u nas na pewno błogosławieństwo będzie, więc wsiądziemy później razem do samochodu, a potem TŻ pójdzie pod ołtarz ( podobno się wchodzi od zakrystii ).

Fajnie Wam że nie będziecie miały błogosławieństwa, ja też myślę że bym się obeszła bez problemu bez tego, ale u nas w lubelskim to tradycja i myślę że babci byłoby miło bo jest wierząca, nawet nie chcę myleć co powiedziałaby mama TŻ jakby usłyszała że nie chce błogosławieństwa, i że wg mnie jest zbędne była by padła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-14, 00:55   #985
Jazzmanka
Zadomowienie

Moja już zaczęła padać. Ale uważa też że pan młody nie może młodej zobaczyc wcześniej w sukni, a jak TŻ zobaczy mnie na błogosławieństwie przed ślubem czy w samochodzie, to tak samo jakbym go wzięła ze sobą na mierzenie sukni. W obydwu przypadkach widzi mnie przed ślubem. I tej wersji będę się trzymać. Możemy ewentualnie zaaranżować jakieś błogosławieństwo na początku mszy lub w trakcie.

znowu powstał jeden z tych wątków z serii jakie macie suknie, buty, majtki... PM letnie, zimowe...

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-14 o 00:58
Stary 2009-08-14, 01:19   #986
kaska87
Zakorzenienie

Jazz jakie są ulice blisko grunwaldu, sienkiewicza...? i?

Stary 2009-08-14, 01:43   #987
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jazz jakie są ulice blisko grunwaldu, sienkiewicza...? i?
Skłodowskiej-Curie, Reja? Te są mi najbardziej znane, bo na jednej kupowałam lapka a na drugiej chodziłam do dentysty <-- to moje ząbki szczerzę

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

A i na rondzie Regana jest Starbucks jeszcze go nie odwiedziłam, ale przejeżdżając tamtędy widziałam, że jest. I też przy tym rondzie jest Pasaż Grunwaldzi (galeria taka).

No i jest jeszcze Wyspiańskiego (nie wiem czy ulica czy aleja czy coś innego) i przy Wyspiańskiego jest Tawerna - kiedyś popularna knajpa wśród studentów polibudy. Nie wiem jak teraz. Edit: sprawdziłam na mapie to jest wybrzeże Wyspiańskiego. Tak właśnie myślałam, że ulica mi do tego nie pasowała.

Czas edycji: 2009-08-14 o 01:50
Stary 2009-08-14, 01:48   #988
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Skłodowskiej-Curie, Reja? Te są mi najbardziej znane, bo na jednej kupowałam lapka a na drugiej chodziłam do dentysty <-- to moje ząbki szczerzę

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

A i na rondzie Regana jest Starbucks jeszcze go nie odwiedziłam, ale przejeżdżając tamtędy widziałam, że jest. I też przy tym rondzie jest Pasaż Grunwaldzi (galeria taka).

No i jest jeszcze Wyspiańskiego (nie wiem czy ulica czy aleja czy coś innego) i przy Wyspiańskiego jest Tawerna - kiedyś popularna knajpa wśród studentów polibudy. Nie wiem jak teraz.
podziękował z tych co napisałaś to nie znałam starbucks i tawera idę dalej lisić a nie wiesz czy ktos znajomy nie wynajmuje mieszkania?

Stary 2009-08-14, 01:52   #989
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
podziękował z tych co napisałaś to nie znałam starbucks i tawera idę dalej lisić a nie wiesz czy ktos znajomy nie wynajmuje mieszkania?
Niestety nie. Ale mogę spytać koleżanki, która studiowała na Polibudzie i wynajmowała mieszkanie gdzieś w tamtych okolicach, może chociaż powie na jakich ulicach najlepiej i najbezpieczeniej

A tam gdzie jest Starbucks to jakiś biurowiec jest, więc jak już będziesz blisko, to możesz się tam przejść i 'zlisić' jakie firmy tam są, może pracę znajdziesz blisko

Czas edycji: 2009-08-14 o 01:58
Stary 2009-08-14, 02:29   #990
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A tam gdzie jest Starbucks to jakiś biurowiec jest, więc jak już będziesz blisko, to możesz się tam przejść i 'zlisić' jakie firmy tam są, może pracę znajdziesz blisko
ok dzięki nie omieszkam tam zalisić

chyba nikt już tu nie zawita a mi się spać nie chce i co?

sama sobie zrobię imprezę

400 dni

dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-14 o 03:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości