|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
ja miałam rosyjskiego niebieskiego :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam norweskiego, ale niestety miała wypadek
![]() Teraz mam MaineCoona, 2 ich córeczki i niedawno maluchy mi się urodziły, bo niezdążyłam jednej wysterylizować i mama wypuściła ją podczas rui :/. Ale nie wiem czy uda mi się jakiegoś zatrzymać.
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcialam do Poznania bo z adaleko ale jedek sie wyprowadza, ale zawsze ze Szczecina bede mogla jechac do domu kazdego dnia, przeciez to tylko 30 min drogi wiec dam rade ![]() ale mieszkanie w Sz-n do dla mnie bardzo duze ulatwienie
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam nad tym,żeby studiowac jak najdalej od domu
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Ja od kiedy zobaczyłam birmańskiego i snowshoe jestem zakochana po uszy i nie mogę ich sobie z głowy wyrzucić. Tyle, że obie nastawiłyśmy się bardziej na tego drugiego, a hodowle tych kotów są dość...rzadko występujące. Przynajmniej z tego co zdążyłam się dowiedzieć na razie.
I a propos studiowania... ja się już zastanawiam gdzie tą medycynę będę studiować
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
też myślałam, żeby się wyprowadzić, ale mama narzekała, że tyle wydali na budowę domu, a ja w akademiku nie mogłabym mieszkać.
Ale nie jest źle, moje kierunki są na 4 i 5 miejscu wśród uczelni państwowych i bym miała problem, które ciuchy zabrać, a które zostawić. No i w normalnej szafie bym ich nie pomieściła
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Smutne te Wasze historie xD Moja sąsiadka w ogóle litości nie ma kiedyś kocica im się okociła pod samochodem to wzięli od razu i potopili. A zimą kiedy lód był na rzece i suka im się oszczeniła to częśc zarżnęła siekierą a częśc spaliła w piecu bo ich bardzo dużo było
Strasznie jej nie lubie ;/ W ogóle ten jej kot to taki biedny jest ;/ Nie karmi go chyba w ogóle bo do mnie cały czas prychodzi i kiedyś na 30 stopniowym morzie na polu był ;/ Szkoda mi go (jej).Ja miałam juz kilka kotów ale większośc samochód potraciła. Mieszkam przy drodze ale takiej małej tylko dojazdowej do 'dzielnicy' xD Ale i tak wszyscy pędzą jak na autostradize. I wylecieał mój kotek i go potraciło miał rok i 2 miesiace Teraz mam drugiego i ma 2,5 roku i naszczęście nic mu się nie dizjee. Oczywiście nie liczylam kotów siostry (jeden uciekl a dwa potraciło) xD A props tej drogi kiedyś jak byłam chyba w 5 klasie podstawowki to grałam z koleżanką na drodze w klasy i samochód jechał i zęśmy się odsunęły na dwie strony drogi i jej siostra nagle przebiegła do niej (samochod byl chyba jeszcze 50 m od nas) a baba podjezdza do nas hamuje z piskiem i do niej: A jakbym tak szybciej jechałą to co? To ja sie wkurzyłam i jej powiedzilaam: To nie autpostrada- tu sie nie jezdzi szybko" a bab wkurzona cos tam do mnie zaczela przeklinac i odjechala xDD
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doobry; **
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-Jeśli kocha, to nie zostawi ![]() Edytowane przez DankHajgh Czas edycji: 2009-08-14 o 10:53 Powód: tak ogólnie to Dobry;*** |
||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany mi jest żal myszy,którą zakopałam,mimo,ze to nie ja ja prawie zabiłam,a spalać albo topic? albo siekierą no bez jaj! ja np nie moglabym mieszkac na wsi i mieć np kur bo bym sie przywiazała do nich a potem by je...i by mi było ich zal :/szukałam jednej stronki ,ale nie widze.. bo wczoraj albo przedwczoraj oglądałam z mama wiadomości chyba na trójce to było o chłopaku 16 LAT i zeby sie popisac wyrzucał koty z takiej katapulty dla zabawy i spadały z impetem z wysokości ok 10 m na ziemie :/ i był filmik..jak wyrzucił takiego kota, spadł i jeszcze do niego pies podbiegł..nie było pokazane co z nim zrobił..po prostu zaje**ła bym takiemu dzieciakowi tak mocno zeby popamietał,serio byłam tak wkurzona,że szok,ale powiedzieli że koty nie miały jakis powazniejszych obrazen. Rany jak to wygladało.. masakra. A najgorsze,ze ma 16 lat,wiec nie pójdzie do więzenia :/ grr
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurza mnie takie cos. Co komu zawiniło biedne zwierze? Nawet nie ma sie jak obronic przed takimi sku.... debilami :P
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie czytam waszych historii, bo poprostu nie potrafie
nienawidze ogladac, sluchac, czytac o takich rzeczach, poprsotu o tym nie mysle, bo mnie to przeraza ja sie boje tej wyprowdzki zabiore tylko rzeczy w ktorych chodze w zime, ale nie mam pojecia gdzie to pomieszcze tam w mieszkaniu, niby my w pokoju mamy doze szafek i szafeczek, ale jest nas dwienajwyzej bede na kartonach zyla ![]() tez nie mam pojecia jak przezyje finansowo jeju jak zle sie czuje glowa mnie tak boli i tak mi sie kreci, ze mam wrazenie, iz zaraz zemdleje
|
|
#1064 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale po jakichś 2 tygodniach zwiał, i tyle go widziałam pewnie się wkońcu najadł do syta i pofrunął poszaleć ![]() a teraz mam mojego ukochanego piesa Ropsika ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie nawet się nie obejrzał ![]() Cytat:
![]() heh, też bym chciała (czasami) już się wyprowadzić ![]() Cytat:
![]() chociaż osobiście jestem psiarą, za kotami nie przepadam ![]() Cytat:
heh, dobrze jej powiedziałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() w większości przypadków (nawet tych mordów ze szczególnym okrucieństwem) są grzywny ![]() ![]() to co się dziwić, że ci popaprani ludzie się tym nie przejmują |
||||||||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie, spokój tragedia. Też raz na zajęciach oglądaliśmy taki film, gdzie facet jako dziecko zabijał koty i psy, bo chciał zobaczyć, czy wzbudza to w nim emocje. I te wszystkie sposoby opisywał
Później zabijał ludzi. Ludzi z patologią od razu powinno się gdzieś zamykać![]() A wczoraj natrafiłam na to http://ulubiency.wp.pl/kat,89794,tit...aid=18903:eek:
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiołku może nie bedzie tak źle i faktycznie bedzie dużo miejsca ;D i pomieścisz ciuszki :P z kasą coś się zawsze wymyśli (od czego są rodzice uuu to nie fajnie .. a jadłaś coś dzisiaj ? ;>
|
|
|
#1067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
państwa prawa... tfu, bezprawia i bezkarności. na krzesło elektryczne z nią |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zatkało mnie,centralnie ![]() jaka sz.mata! grrr! patrzcie na to zdjecie tego kota
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13732070]
państwa prawa... tfu, bezprawia i bezkarności. na krzesło elektryczne z nią zgadzam sie!! Kur** tacy ludzie nie są zdrowi na umyśle!! i z jakiej racji są na wolności! to moze teraz sobie jakieś dziecko na plecaczek przerobi!! ![]()
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mama nie ma za duzo kasy, zeby mi dac etraz odkladam kase ze stazu, a mam nadziej, ze tam zlapie jakas prace ja hcce juz dod omu
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kur to może będziecie się śmiać ale boję się kur i krów xD Jestem pośmiewiskiem wsi (ale to pewnie dlatego że pół życia w miescie mieszkalam) xD Ja nie potrafię zjęśc np świeżo zabitego koguta babcia kiedyś dostała i zrobiła rosól a ja sprawdzałam czy to nie z tego koguta xD I babcia mi pokazywaa w zamrazrace ze on tam jest xD A po obiedzie babcia się pyta: I co dobre było? A ja : no tak, nawet lepsze niz zwykle. No a ona na to: Czyli jendak ci ten kogut smoakwał? Zwymiotowałam wszystko ;/ Dlatego od tamtej chwili u babci przechodze na wegetarianizm i nie jem u niej mięsa xD A moja mam w tym sensu nie widzi bo mowi ze jak jem szynke to ona przeciez tez kiedys po polu codzila (dla mnie jest to roznica bo nie widze i nie jestem siwadoma ze ktos to zabil) xD A sąsiad daleki teraz jakies klatki ma na podworku w ktorych psy są ;] I tak się zastanawiałyśmy z koleżanka po co mu te psy xD Bo są trzy duże klatki (raczej nie hodowla bo to są 3 różne rasy jeden taki wielki chyba rodwajler [nie wiem jak sie pisze] a drugi jakis maly kundel chyba) Nie weim czy nie przeprowadze dchodzenia
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do kur i kaczek sie nie zbliżam bo kiedyś kogut mojej siostrze na głowe wskoczył i ją dziobał Nowy av? ;> Śliczny
-Jeśli kocha, to nie zostawi ![]() Edytowane przez DankHajgh Czas edycji: 2009-08-14 o 13:51 |
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Zadomowienie
|
dla mnie był spoko ; >
szkoda, że taki oczywisty ^^ bo ja osobiście uwielbiam historie zakupoholiczek, a ta taka puściutka była ; ) Cytat:
skończyłam dziś `tancerzy` oglądać i w takim razie wracam do `plotkary`. Cytat:
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że będziemy
![]() Dobra Kochane ja lece bo musze na busa śmigać do Danii ;D ho ho ;D a za mną będziecie tęsknić? xD Bajoooos postaram się tam wejść na neta ![]() ![]() ![]()
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
tyn tyn ty ryn będzie ślub
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

albo siekierą no bez jaj! ja np nie moglabym mieszkac na wsi i mieć np kur bo bym sie przywiazała do nich a potem by je...i by mi było ich zal :/