|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
tak jak mój
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
już wiesz co i jak też nie chce gorsetu tylko całą suknie![]() dokładnie lepiej mieć suknie na Ciebie a nie przerabiac i to w tej samej cenie by wyszło ![]() do szczecina zamierzasz jechać? ja też tu szukam sukni![]() Cytat:
![]() Cytat:
no super,trzymam kciuki mocno! |
|||||
|
|
|
#1022 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
szana,no tak to,bo Ksiadz powiedział że sami się nauczymy,po czym jak spytał ile mamy lat,dodal że a to wy już wszystko wiecie.
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeść
Kaśka balujemy dziś!!!! ![]() ![]() ![]() Ale my jak my, czternastosierpniówki to dopiero okazję mają
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1026 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moi rodzice w dzień naszego ślubu mają 28 rocznicę ślubu Cytat:
Gratuluję okrągłej liczby! Jak ten czas leci, jak szalony! bardzo ładne obrączki Kasiu! Cytat:
Cytat:
![]() My też byśmy chcieli dzidziusia niedługo po ślubie, ale zostanie mi jeszcze pisanie pracy mgr i obrona, to nie wiem jak to będzie. Cytat:
Muszę oblookać tą stronkę co podalaśCytat:
|
|
#1027 |
|
BAN stały
|
Jestem pewna,że nieżartował
![]() Muchomorku,no to nieźle tż szykuje/planuje Wam już wyprawke. ![]() Eh,tż pojechał na lotnisko( właśnie dzwonił przed chwilą,zę juz wraca,ale będzie 17-18 bo korki są ) a ja sama w domu z bolącym zębem od czasu do czasu dający się we znaki.Trzeba się zarejstrowac do dentysty i pozbyć się dziada.
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na bolący ząb jak na razie polecam płukanki z szałwii-zanim nie pójdziesz do dentysty ,ale idź biedulko jak najszybciej |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też będę miała taką kolejność jak opisałaś, ale mój TŻ nie będzie biegł do ołtarza sam tylko sobie wejdzie od zakrystii może mam inne poglądy z tym prowadzeniem do ołtarza przez tatę ( choć nie jedyna patrz Kasia, Jazz ) ale nie lubię robić wszystkiego tak jak wszyscy po kolei wtedy byłoby chyba jeszcze lepiej
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nawet znalazł na allegro pościel do łóżeczka i becik i baldachimek...jak łatwo się domyśleć w kolorze niebieskim
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! ja znów dziś na chwilkę aby... w zasadzie to mam aż godzinkę dla siebie więc część tego czasu muszę wykorzystać oczywiście na nasz wątek
dziś u jednego jubilera na wystawie zauważyłam mnóstwo obrączek więc sobie podeszłam do okienka i tam stały aż 4 takie palety jakby z obrączkami- i to wszystkie z żółtego złota! wow! napis miały Łazur- mam wrażenie ze już gdzieś słyszałam tą nazwę- to jakaś sieciówka?? wiecie może czy drogie tam obrączki mają? muszę tam tżta zaciągnąć bo my chcemy klasyczne obrączki z żółtego złota a tam naprawdę sporo ich mieli cóż poza tym... nie mogę znaleźć butów... szukam sobie zwykłych czarnych płaskich balerinek ze skóry ale chyba jest to jakiś towar deficytowy bo dziś obeszłam całe miasto i nie znalazłam dla siebie butów trudno najwyżej będę chodzić w tych rozwalonych co mam aż mi same z nogi spadną![]() Jazzmanka- czytałam że trzymasz się postanowienia że co miesiąc będziesz kupowała coś do domku powiem wam że nudzi mnie już ten remont ciągnie się i ciągnie i końca nie widać już bym urządziłą tą chałupę naszą i w zimę miała święty spokój i bym się wymykała do tzcika ze stancji nocami ale ja nie wiem kiedy my postawimy tam jakies meble takim tempem... tż mówi żebym była cierpliwa bo to już niedługo ale póki co to ja gołe ściany tylko tam widzę i brak podłogi![]() a w ogóle to dziś doszło do mnie że za tydzień będzie równo rok do ślubu no dobra to ja już się opisałam więc teraz buźka dla wszystkich i papapa
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
Żebym nie była gołosłowna to przedstawiam zdjęcie tej pościeli a właściwie kompletu z 12 części
|
#1033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszukaj na all, tam tego mnóstwo, ja ostatnio sobie kupiłam zwykłe czarne balerinki atmosphere takie z lekkim czubkiem za 30zł ale powiem Ci że mam tej firmy już kilkanaście par i wszystkie miałam na 2 sezony, więc jak za te pieniądze to chyba warto kupić.Ja za to poluję już jakiś czas na granatowe balerinki z kokardką, ale takie mięciutki, bo twarde już widziałam. Miałam takie śliczne satynowe, ale tak je wychodziłam że mi się dziurki po bokach w satynie porobiły i już się nie nadają, a niestety były kupione za granicą a u nas tej firmy nie ma a ta firma - Łazur nic mi nie mówi, może to jedna z miejscowych firm u nas np. sławny jest Sawicki, ale pewnie Wam to nic nie powie ..---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
śliczna ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Kasia możesz podać nazwę Twoich plastrów? Zapisałam się na pon do gina i chcę zapytać może i mi je przypisze
|
||
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Certina hehehe zabawne ale dzis widziałam u mnie w mieście śliczne granatowe balerinki z kokardką- ale gdzie to nie powiem bo nie pamietam
![]() na allegro boję się kupować butów bo mam bardzo szczupłą stopę i wiele butów jest na mnie po prostu za szerokich- dziś mierzyłam właśnie kilka par ale wszystkie jak na długość dobre to za szerokie są i dupa... z resztą ostatnio koleżanka zamawiała na allegro buty i za duże są na nią... co jak co ale buty to ja muszę zmierzyć przed zakupem właśnie mi tż pisał że ociepla nam mieszkanko zeby nam dupki w zimę nie marzły zapomniałam na śmierć że to jeszcze ocieplić trzeba... matko ten remont sie chyba nigdy nie skonczy a tż niedługo zaczyna pracę i ja nie wiem kto nam to wszystko w domu zrobi może na wizażu jest jakiś wątek- jak kłaść podłogi albo płytki łazienkowe to może ja bym się tym zajęła
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Tancerka, Ja już też słyszałam o firmie Łazur, a nawet mierzyłam.
Oni zdaje się, że nie mają swoich firmowych sklepów, ale pojawiają się u różnych jubilerów. Raz mierzyłam obrączki w jednym sklepie, ale było ich tam niewiele i mi Pani powiedziała, że to z firmy Łazur i oni je tylko sprzedają i jak chcę więcej, to mogę poszukać na stronie internetowej i zamówić w tym sklepie. A cena była całkiem spoko. Jakieś 1500 za parę, a mierzyłam takie gładkie całe z białego złota. I to nie jest regionalna firma skoro jest i u was i we Wro.Tu masz ich stronkę: http://www.obraczki.com.pl/ Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 17:07 |
|
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Ty
I do lustra piłaś?? Ej a ja się pochwalę że ten pan który założył firmę produkującą obrączki Łazur to z Jasła pochodzi ![]() Ja myślałam że te obrączki to tylko na Podkarpaciu- a to nawet we Wrocławiu są
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
ja znam firmę łazur
![]() my bierzemy z apartu 4mm![]() Gosia, Muchomorka jutro będziemy miały 3 z przodu
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to śliczne te obrączki z tej firmy. Ciekawe czy na pomorzu też można takie dostać ![]() PS. Słucham sobie na youtube piosenki w wykonaniu Susan Boyle (tej z programu Britain's got a talent) i po prostu z podziwu wyjść nie mogę jej ślicznego głosu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-08-14 o 18:16 |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
Za 15 dni Ja będę miała 2 z przodu. Ale fajnie się patrzy na tę parkę na pulpicie jak już ruszyła z miejsca
TŻtowi też zamontowałam suwaczek na pulpicie |
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aha! a moje plastry to evra-są tylko jedne na rynku więc wystarczy, że powiesz plastry
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-14 o 18:20 |
||
|
|
|
#1041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
he he wstawiłam oswoje obrączki i zapomniałam, że miałam napisać, że będą miały 5 mm, bo cieńszych nie biorę pod uwagę. Ale mają paseczki cienkie, więc w zasadzie nawet nie rzuca się w oczy, że mają 5 mm Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 18:24 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1043 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
to dobrze, bo już się bałam
![]() fajnie, że się miło zaskoczyłaś w tych wszystkich salonach i wiesz już co nieco na temat swojej przyszłej sukni Cytat:
ja teraz zbieram pieniądze na jakieś fajne żelazko Cytat:
![]() bo też z TZ oglądaliśmy ten film właśnie... naprawdę fajna komedia... lubię takie a ja chciałabym już cześć nie banuj się więcej Cytat:
![]() Cytat:
takie delikatne Cytat:
po pierwsze od zawsze tak chciałam, po drugie, ale bardzo ważne jest jednak bardzo silnie związana z tatą i jeśli nie będzie go to krępowało (bo wiem, że może tak też być bo to jednak stres będzie) to bardzo bym chciała tak zrobić no i po trzecie bardzo mi się to podoba Cytat:
Cytat:
robi się Cytat:
no ale może w innym życiu a tak w ogóle to cześć ![]() jestem jakoś naprawdę wyjątkowo zmęczona po całym tygodniu pracy dobrze, że weekend mamy jadę jeszcze na jakieś małe zakupy tak wiec później pewnie do Was jeszcze zajrzę
|
|
#1044 | |
|
Wtajemniczenie
|
ohhhh YEAAAHH
party time Cytat:
Za miesiąc będą szli do księdza ![]() Ja chcę obrączki ok 5mm
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-08-14 o 18:32 |
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1046 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc chyba już ten wybór zostanie. Szkoda tylko, że nie są tańsze, bo z rabatem (wczoraj mi przyszła karta diamentowa) i tak będą kosztować około 1800 za sztukę. Ale będę się na nie patrzyć codziennie przez całe życie, więc jak mi się podobają, to nie będę żałować. A u krawcowej już sobie zaklepałam termin. W grudniu się ze mną skontaktuje i będziemy ustalać co i jak. Chociaż to będzie tańsze ![]() Ja na żelazko to raczej nie uzbieram, bo będzie droższe od mojej sukni ślubnej Już Wam kiedyś pisałam, że TŻ ma bzika na punkcie perfekcyjnie wyprasowanych koszul i marzy mu się żelazko, które kosztuje jakieś 1500 zł Koleżanki w pracy pytały czy samo prasuje skoro taka cena ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1047 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jazz te obrączki jak się okazuje i u mnie w 3 sklepach są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale się zapchałam borówkami Lecę bo zaraz TŻ przychodzi ![]() Kac Vegas- to jest dopiero fajny film, Lusmarija chyba we 3 go wczoraj oglądałyśmy bo i Madmuazelle miała zamiar ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Madmuazelle a jak ząbek byłaś u dentysty?
|
|||
|
|
|
#1048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cena może być różna. Wszystko zależy od jakości materiału i zdobień. Mamy koleżanka uszyła sobie za 1.200. A i widziałam jedną z jej prac koleżanka z pracy pokazywała mi na n-k zdjęcie znajomej, która szyła kieckę właśnie u tej krawcowej. Też płaciła tysiąc z hakiem, ale nie wiem dokładnie jaki to ten hak. Ja liczę na 1.200-1.500
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 19:32 |
|
|
|
|
#1049 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() mój tata prowadził moją sis do ołtarza.. cała idea polegała na tym, że on chciał pierwszy raz zobaczyc ją w sukni slubnej dopiero w kościele, a że on mieszkał x kilometrów od nas i u nas sie przygotowywał i rodzice chcieli młodych pobłogosławić to moja siostra kupiła sobie kremową garsoneczkę i na błogosławieństwie była w to ubrana.,. szwagier pojechał do kościoła gdzies tak godzinę przed samym slubem (bieadak naczekał się w kościele ) a moja siostra w tym czasie ubierała się w suknię slubną, do kościoła pojechała z moimi rodzicami slubnym autem.. tata prowadził ją do ołtarza tak na 3/4 odległości, szwagier po nią wyszedł, tata pocałował ją w policzek i oddał zięciowi.. oczywiście moja siostra sie strasznie wzruszyła i się popłakała.. no i tak to wyglądało i nawet to fajne było bo tez się z 2 sis wzruszyłam. ale nie podoba mi się to jak np jest błogosławieństwo w sukni slubnej, jadą razem samochodem i on idzie i czeka przed ołtarzem, dla mnie to zaczyna się robić szobką no ale takie jest moje zdanie i każdy robi jak chce więc nie naskakiwac na mnie hehe Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do zebów to ja bedę musiała mieć chirurgicznie usuwaną 8, która nie chce mi się wybi c a strasznie boli, na razie jestem na antybiotykach i zobaczymy.. zostawiam sobie to na wrzesień bo przed wyjazdem z TZtem nie chce sobie paprać![]() no i chyba mam zapalenie spojówki w prawym oku, ale mam kropelki które troszkę pomagaja. może jest to spowodowane tym że siedzę prawie 10 godzin codziennie przy kompie ![]() a i witam wszystkie nowe PMki bo nie jestem na bieżąco
|
||||||
|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście. Kiedyś przyjeżdżamy do niego, a jego mama mu mówi, że uprasowała mu koszule na cały tydzień, to się tylko zdenerwował, że się narobiła, a te koszule i tak przez tydzień się w szafie pogniotą i tak czy owak będzie musiał poprawiać. Taki to mój TŻcik. Prasuje sobie sam codziennie. Ale cieszy mnie to, bo dla mnie prasowanie to jakaś kara. ![]() A co do ząbków, to dobrze myślisz. Nie polecam ekstracji w lecie. 8 górne jeszcze da się znieść, bo w kilka dni się goją. Ale na dolnych jak ma się szwy, to je trzeba nosić 10 dni i brać silne leki przeciwbólowe. A po ściągnięciu szwów i tak często zostaje dziura, którą trzeba czyścić, bo kość się zrasta nawet do 4 miesiący. Ja rok temu usunęłam 8 dolną i jakoś nie mogę się zebrać, żeby usunąć drugą jak sobie pomyślę jak mi się jedna końcówka szwa w język wbijała przy każdym przełknięciu śliny. Koszmar. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 19:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

mój z kwietnia 13 i to w piątek się urodził

Ceny za wypożyczenie (o ile by coś na mnie było) 1000-1200, nowa 2400-3600.

trzymajcie kciuki by było coś fajnego i nie drogiego

bo dziś obeszłam całe miasto i nie znalazłam dla siebie butów

robi się