|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak u was z czasem?
czas biegnie dla wszystkich tak samo, każdy się starzeje
nie ma co nad tym rozmyślać, bo to nic nie zmieni i w ten sposób tylko tracisz czas
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez czas bardzo szybko leci... juz wakacje dobiegaja konca, czeka mnie szkola.. ;/
im czlowiek starszy tym dni szybciej mu uplywaja... ja pamietam czerwiec, jak nie moglam sie doczekac poczatka wakacji, a tu o.. zaraz znowu szkola.. i czeka mnie ranne wstawanie, szkola, powrot ze szkoly kolo 15, spacer z psem, obiad, nauka, kolacja, nauka, komputer... ;/ i oby od weekendu do weekendu... No ale coz, takie zycie... Trzeba korzystac poki mozna i nie zastanawiac sie nad "wczoraj" i "jutro", tylko nad "dzisiaj".
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego szkoda marnować chwile na pierdoły
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
czas leci o wiele szybciej jak ma się dużo rzeczy do roboty. wiele biegania, załatwiania spraw.... wtedy masz poczucie, ze brakuje godzin... i dziwisz się, że już jest czwartek, choć przecież przed chwilką był poniedziałek...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam takie odczucia, rowniez czekalam na te wakacje z niecierpliwoscia, czekalam na upragniony wyjazd do USA... rowne 2 miesiace, bez rodzicow, braci, znajomych, obowiazkow. Totalny luz. I co? W srode mam samolot powrtony do PL i 2 miesiace mam za soba
i znowu od 1 wrzesnia szkola, i tak od weekendu, do weekendu...
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale skoro masz cały wrzesień dla siebie, to biura z ofertami last minute stoją dla Ciebie otworem, mogłabyś poszukać jakiejś wycieczki, namówić koleżankę w tym samym wieku, czy kogoś z rodziny?
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedys, gdy byłam młodsza wakacje wydawały mi się długie. było sporo czasu, fajne spotkania z koleżankami itp itd
teraz, kiedy jestem starsza, czas letni ucieka jak przez palce. praca, dom, praca, dom i po wakacjach.... rok za rokiem leci, a ja pamiętam jak to było kiedy miałam 15 lat i bawiłam się na podwórku z innymi. teraz? nie pamiętam co robiłam wczoraj...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

i znowu od 1 wrzesnia szkola, i tak od weekendu, do weekendu...

tak czekałam na nie! A teraz siedzę i się nudzę i Bóg wie na co czekam...