|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5791 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
Cytat:
U jakiego doctra robilas,bo widze ze jestes z Wrocka jak Ja
|
|
#5792 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem z Wroclawia, a piersi robiłam w Szczecinie. Zuzanka jest z Wrocławia.
|
#5793 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie wiem czy znajdę jeszcze foty sprzed operacji - wiesz że miałam kompa w naprawie a na pandrivie chyba nie mam.
Miałam wieeelki odstęp - o niebo większy od twojego sprzed op. Ja jestem przedstawicielką wrocławskiej autostrady Sandruniu - chcesz o tym pogadać?? |
|
|
|
#5794 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!!
Mozecie mi powiedziec po ilu dniach sciagaja szwy i jaka mam sobie kupic masc na blizny? Dziekuje za pomoc,pozdrawiam....
|
|
|
|
#5795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na blizny polecają np Veraderm, sa jeszcze plasterki Silon. Z tego co wiem jest takich maści masa, mnie polecono Veraderm i będę ją stosować choć nie jest tania.
|
|
#5796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukam dobrego doctora,bo mnostwo jet partaczy
|
|
#5797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też robiłam w Szczecinie i jak dla mnie piersi rownież są śliczne... rowniutkie, okrąglutkie, pełne wdzięku... jedyne, co mi w nich "dolega" to zbyt szeroka autostrada pomiędzy nimi. Dlatego wlaśnie ten sam doktor, ktory wykonywal pierwszą operację wykona poprawkę... żeby piersi były takie jak tera ale odrobinę blizej siebie Powodzenia w szukaniu dobrego doktorka... wg mnie chirurg plastyk nie dostal dyplomu tylko dlatego, że chcial takowy mieć
|
|
#5798 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=horo;13738568]Najlepszy jest dermatix !!!
Ja też robiłam w Szczecinie i jak dla mnie piersi rownież są śliczne... rowniutkie, okrąglutkie, pełne wdzięku... jedyne, co mi w nich "dolega" to zbyt szeroka autostrada pomiędzy nimi. Dlatego wlaśnie ten sam doktor, ktory wykonywal pierwszą operację wykona poprawkę... żeby piersi były takie jak tera ale odrobinę blizej siebie Powodzenia w szukaniu dobrego doktorka... wg mnie chirurg plastyk nie dostal dyplomu tylko dlatego, że chcial takowy mieć Kochana Ja juz mam cycusie(u tego partacza robilam) Chce sobie zrobic nowe,ale nie u Niego Twoje sa ok,tylko ta przerw Kiedy robisz poprawke?
|
#5799 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=horo;13721422]Ja u niego robiłam i u niego poprawiam... jestem pewna, ze zrobi to dobrze. Chociaż, jeśli mam być szczera, to wszystkie zrobione piersi bardzo mi sie podobają i na dzień dzisiejszy, sugerując się zdjęciami, trudno jest polecić konkretnego najlepszego doktorka... dużo jednak zależy od "wyjściówki", no i oczywiście od naszych oczekiwań
Siugos, Ty już pewnie powoli pakujesz się do kliniki? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ja już nie mogę sie doczekać idę w niedzielę do klinoki ![]() |
|
|
|
#5800 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=SIUGOS;13740440]
Cytat:
Podaj mi prosze jego stronke
|
|
#5801 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja robie u tego samego Dr co Horo.Dr Krajewski w Gryficach. Ufam u w 100% widziałam wiele jego prac i wykonuje rekonstrukce piersi |
|
|
|
#5802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawka za ok 1-2 miesiące. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Trzymam kciuki. Ja czekam na wyznaczenie terminu operacji... wrzesień-paxdziernik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
ja robilam w Szczecinie w Artplastice. i znowu tam wracam... zaufanie i pewność co do super efektu
|
|
#5803 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;13729478]Mya Diva,
w staniczku to autostrady nie ma W dotyku rzeczywiście są coraz fajniejsze... bardziej miękkie mimo, iż mam bardzoi spoiste zelki. Jak sobie pomyślę, zę znowu pół roku będe musiala czekać aż zmiękną to tylko brak autostrady jet argumentem za kolejną operacją A Warszawka? Dlaczego nie? Byloby super spotakać się gdzieś jakąś ekipą... A w moim małym miasteczku to "rasowe cycolinki" zapadlyby wszystkim na dlugo w pamięć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Też mnie przeraża to ponowne czekanie U mnie teraz jest już 9 msc. Piersi nadal zmieniają się na lepsze (a od kąd powiedziałam , że są najpiękniejsze na świecie to w ogóle mnie zaskakują Horo, przed zabiegiem miałaś naprawdę malutką przerwę. Jak to się stało, że doktorkowi taka atostrada wyszła? Jak to poprawi i zrobi taką jak była to będzie super!!!Bo cycusie zrobił naprawde równiusie.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-08-14 o 22:24 |
|
|
|
#5804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bylam na konsultacji z kumpelą (u innego dr), to własnie o to zapytalam. Dlaczego tak wyszło skoro wcześniej naprawdę nie mialam aż takiego odstępu między piersiami, a w staniku dotykały się. Niestety nie mailam ze sobą zdjęć sprzed op, ale powiedział, ze najprawdopodobniej to wina niedokładnie wymierzonej szerokości implantu (wcale nie mialam nic mierzonego, tylko dobrane na oko, żeby nie weszly pod pachy). A on to, ze niektore kobiety wlasnie takie mają piersi... szerokie, wychodzace trochę poza klatkę i że ja tak najprawdopodobniej mam. A skoro te piersi nigdy nie były duze, to nie mogłam tego zauważyć ani odczuć żadnego dyskomfortu z posiadania wlasnie takich piersi. Dlatego decyzja o poprawce zapadla tak kategorycznie... nie, zeby ulepszyć dobre, ale żeby poprawić na dobrze ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- A do tego wszystkiego zauważylam jeszcze, ze prawa pierś (ta, która mnietak dlugo bolala) jest trochę dalej od środka mostka niz lewa A moze byla "trochę koślawa" juz przed op a większe piersi to uwidoczniły Już na stole op doktorek powiedzial mi, ze mam krzywą klatkę piersiową (coś chyba wskazywał na prawą stronę) ... moze to własnie dlategoKolejna operacja sie zbliża i dochodzi masa nowych pytań
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-15 o 07:12 |
|
|
|
|
#5805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5806 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
Trzymam kciuki. Ja czekam na wyznaczenie terminu operacji... wrzesień-paxdziernik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Siugos, ja robilam w Szczecinie w Artplastice. i znowu tam wracam... zaufanie i pewność co do super efektu Horo, wiem że nasz Dr robi też w Artplastice, ale ja zdecydowałam sie robić u niego w klinice w Gryficach ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jutro jadę do kliniki ![]() tyko radocha Wypis mam w czwartek, jak wrócę wstawie zdjęcia starych cycorków i nowych |
|
|
|
#5807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piersi są rowne, ładne, okrągłe, brodawki na tej samej wysokości... tylko autostrada Wg doktorka to absolutnie nie jest błędem lekarskim (dlatego muszę coś zaplacić) i nie podciągna tego pod reklamację. Zabieg wyłącznie na moja prośbę... za zgodą doktorka i upustem ze strony kliniki ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
zatem powodzenia Niecierpliwie czekamy na fotki
|
|
#5808 |
|
Raczkowanie
|
Horo ,jak dzwoniłaś pierwszy raz na umówienie konsultacji to dzwoniłaś do Dr na kom. czy do kliniki?
|
|
|
|
#5809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- [QUOTE=horo;13744236]Słońce, ale piersi są rowne, ładne, okrągłe, brodawki na tej samej wysokości... tylko autostrada Wg doktorka to absolutnie nie jest błędem lekarskim (dlatego muszę coś zaplacić) i nie podciągna tego pod reklamację. Zabieg wyłącznie na moja prośbę... za zgodą doktorka i upustem ze strony kliniki ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Słonko ja to kumam ale ...czepłam sie tego ze dr od razu nie wstawił takich zelek jakie byc powinny czyli o odpowiedniej szerokości...sie czepiam bo lubie |
|
|
|
|
#5810 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Masza
|
|
|
|
#5811 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5812 |
|
Raczkowanie
|
Też się trochę dziwie że Horo ma autostrade, bo widziałam jego pace i były wspaniałe. Dr jest bardzo znany zwłaszcza z rekonstrukcji i wiem ,że bardzo udziela sie w tych sprawach.
Wczoraj wieczorem oglądałam program na 'E' o modelkach i prawie wszystkie miłay mega autostrady !! To chyba w tych Stanach mają partaczy ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Masza ,ja wybrałam okrągłe mentora 375 hp ,ale Dr bardziej proponuje mi 325.Jutro podejnę decyzję ostateczną ,ale chyba jednak 375 |
|
|
|
#5813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umawiałam się tylko z Paniami z recepcji. A konsultację mialam pół godziny przed operacją... może trochę "na wariata" to wszystko się potoczylo.
|
|
#5814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#5815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siugos, a czy Tobie robil jakiekolwiek pomiary? ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#5816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam do Dr ,zaprosił mnie na konsultacje (darmow) do Gryfic do swojej kliniki i tam po dobraniu rozmiaru jego prawa ręka Pani Ela wszystko mi wytłumaczyła.Może Horo lepiej jedz do niego do Gryfic |
|
|
|
|
#5818 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co zrobię, to jeśli nie będzie implantów, ktore mam mieć w dzień operqcji, to rezygnuję i czekam na kolejny termin... nie dam sobie włożyć niczego, co nie będzie odpowiednio dobrane.
|
|
#5820 |
|
Raczkowanie
|
To może uda mi się ubłagać o 350, bo po tym co piszecie chce pod oba mieśnie
Horo Dr ma miarę w oczach Pani Ela z miarą potwierdziła .Ale będą równe bo lewej sie trochę obwisło ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Nie powinno, ale w Gryficach Dr jest u siebie na swoim boisku. ![]() Jestem pewna ,że razem z Horo będziemy miały najpiękniejsze piersiątka w zachodniopomorskim Horo jak będziemy juz miały nowe baloniki to musimy sie umówic na kawkę i troche narobic zamieszania na mieście |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Życzę udanego usuwania blizny i pięknych piersi
U jakiego doctra robilas,bo widze ze jestes z Wrocka jak Ja

A moze byla "trochę koślawa" juz przed op a większe piersi to uwidoczniły