|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM
SSR my wszystkie będziemy robić samemu bo możemy wnieść własne jedzenie bez certyfikatów, chcemy trochę zaoszczędzić, będziemy mieli szwedzki stółz kawą, herbatą i ciastem więc nie potrzebujemu go aż tak wiele rodzai
myślę że z 5 ciast i 3 rodzaje ciastek wystarczy, ale to się jeszcze zobaczy ale może być tak że coś kupimy zobaczymy na co czas nam pozwoli ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- odchudzanie na zawołanie w mojej wersji ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-13 o 21:29 |
|
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
To ja też dołączam mój ślub 17 października - myslicie ze spadnie juz snieg?? hehhehe mam nadzieje ze nieMam suknie z Madonny http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=6.bahamas , 3, 5 metrowy welon i ostatnio kupiłam buty w ryłko- cudne są ![]() Większość rzeczy załatwione, teraz jesteśmy w trakcie prekan i zapraszania gości, jeszcze tylko kurs tańca, obrączki, bielizna, biżuteria, wizażystka.. Wiecie co... ja już z narzeczonym się nie moge doczekać tej chwili, już wiem że będzie niesamowicie i czeka nas cudowne wspólne życie
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
Bianeczka weszłam na Twój post i jeśli mozesz to przeslij mi na mail ta dietke
bede Ci bardzo wdzieczna. Podałam tam swoj email
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-13 o 22:46 |
|
|
|
#1264 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie ja już wyluzowałam. Jak mu powiedziałam, że mamy wybrać piosenkę na 1taniec, to stwierdził, że druga od góry moze być- nie widząc w ogóle listy Więc stwierdziłam, że dam mu numer od pana z zespołu i niech dzwoni, że miał 10miesięcy i nie zdążył nic wybrać. Chyba mu się głupio zrobiło, bo w końcu sie za to wziął. Ale jak do jutra nie poda mi żadnych propozycji to autentycznie każe mu do zespołu dzwonić i sie tłumaczyć, bo ja się wstydzić nie będę.Cytat:
![]() Tort jak dla mnie4 albo 5 ![]() Super, że sukienka i dodatki pasją, a butki to jakie teraz będziesz miała? musisz nowe kupić? A i jak się mogę spytać, to co wyszło w tych badaniach hormonalnych? Jaka diagnoza? A ta koleżanka to powinna nie w m..... tylko porządne lanie dostać takie, co by raz na zawsze zapamiętała, że cudzych facetów się nie rusza. Uffff ale się zdenerwowałam. Cytat:
Gratulacje, super ![]() Cytat:
Cytat:
A zaproszenia proste, klasyczne, skromne i w dodatku ładne ![]() A pokaż butki A i co Wam jeszcze zostało?Super, że piszesz o tym, bo też się nad nią zastanawiam. A pytanko czy ten długi pas się nie roluje podczas chodzenia?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-08-13 o 22:49 |
|||||
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
SSR- co do tej bielizny wyszczuplajaco-korygujacej to nie chodziłam w niej jeszcze ale tak jak ja przymieżałam i chwile miałam na sobie to wogóle sie nie ściągała ani nie rolowała. Dobrze sie w niej czułam,nawet nie czuć żeby uciskała i dlatego załuje ze nie wziełam rozmiaru S był by w sam raz
|
#1266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i hmmm nie bede oryginalna bo my tez nie mozemy sie doczekac jakie buty rylko wybralas? ja mam dwie pary i jeszcze ostatecznie nie zdecydowalam fioletowe z prima mody czy ivory z arte di roma, szpilki te same wiec moge obie pary wykorzystac ![]() sniegu nie bedzie bo ja mam tydzien przed toba a u mnie nie bedzie padac
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-13 o 23:07 |
|
|
|
|
#1267 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A możesz zdradzić czy wynajmujecie czy kupiliście? Bo mnie to własnie ten problem czeka lada chwila.Jak to dlaczego? Cytat:
Cytat:
Hello, napisz coś więcej i pochwal się, suknia, sala itp. Cytat:
i prosimy o pochwalenie się![]() No Ciebie również witamy. Mamy w tym samym dniu ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- orki za post pod postem, ale się nie zmieściło Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że u nas tak nie jedzą Ale fakt faktem kruche takie co nie trzeba wziąć na talerz, ale od razu z ręki spałaszować to szybciej schodzą.Cytat:
![]() A urlop w porządku, tyko pogoda niestabilna. Ale górki, widoczki, strumyki,ogniska do rana i kiedy ja to wszystko odeśpię? A sandacz to super pyszna ryba, a co to są te pstrągi na pływająco? Cytat:
Cytat:
Suknia bardzo ładna, a gdzie masz weselicho? No i my też się nie umiemy doczekać, to chyba normalny objaw
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Wam
Witam wszytkie nowe PM ![]() ramena suknia śliczna, jestem ciekawa które butki w ryłko wybrałas bo ja sie tam namierzyłam, ale wkóncu najlepiej czułm sie w prostych. Dziewczyny były wyniki, lekarze wciąz cos kręca niechcą powiedziec nic konkretnego. Ale moja mam to kochana osoba i załatwiła nam konsultacje u najlepszego lekarza, kazła on juz nie isc do szpitala tylko ze on wszytko porowadzi bo on ma swój mały oddział. Wykonał wczoraj poraz kolejny biopsie i wyniki 25 sierpnia. Powiedział ze z biopsji zawsze musi cos wyjsc i ze tamci cos kręca i powedział takie cos tu widac wszytko czarne na białym i nic wiecej. zlotko855 jak tam po badzniach, mam nadzieje ze dobrze kasiuha doskonale cie rozumiem, mam taką sama sytułacje i jednak tez nie zmieniamy planów bo moze byc gorzej. Najgorzej ze tesc mój jest załamany. A to moje buty: |
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SSR sami robimy ciasta i swojską wędlinę no i tyle Mam nadzieje że tak bedzie z tym dobijaniem od poniedziałku zaczynam szkolenie z akrylu, żeby mieć papierek, robią mi je jako jedynej co mnie zdziwiło i dziewczyny też ale nie są zawistne, chyba się szybko uczę bo frencha ćwiczyłam 2 dni, a jedna z pracownic 2 miesiace, ale nie wiem kiedy dostanę klientkęna pazurki, może po szkoleniu wtedy będę mogła rozwinać skrzydła już się nie mogę doczekać, ok lece bo jeszcze śniadanie, dzisiaj mam tyle roboty że nie wiem jak dojdę do domu ![]() Beami trzymam kciuki za dobre wyniki zobaczysz wszystko będzie dobrze ![]() EEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! Dziewczyny za 2010!!! Dawać tu bo nie mam zamiaru zostać sama! Ale to już!
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-14 o 10:42 |
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że macie tego nowego lekarza, na pewno coś mądrego wymyśli Cytat:
A zawiścią koleżanek się nie przejmuj, tylko rób swoje i jeszcze o Tobie usłyszymy ![]() A ja dziś mam maraton, rozmowa o staż, badania kierowców, spotkanie z zespołem i jeszcze mnóstwo innych rzeczy uffff, niech ten dzień się już skończy.
|
|
#1271 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pstrągi na pływająco.... takiego określenia użyła pani, która trzyma piecze od strony przygotowania jedzenia itp., to chyba będą jakos tam usmażone te pstrągi i ustawione na stołach, tak jakby płyneły... na weselu poproszę, żeby ktoś zrobił zdjęcie i potem tu wstawię dla pokoleń ![]() Cytat:
życzę wszystkim dużo sił w takich chwilach, bo widzę, że jest nas tu więcej! |
||
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam rozmiar M a nosze 42-44 a raczej 44
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
bianeczkaa dziękuje
SSR ciesze sie ze ci sie podobają, są proste ale strasznie wygodne. kasiuha moja teściowa tez wczesniej ukrywała pewne fakty, ale tesciu przeciez widział co sie z nim dzieje. Szybko spada na wadze, ciągle by spał i nie moze jesc, wiec czuje ze cos jest niedobrze i teraz wszytko mu mówi. Ja jestem załamana tą cała sytułacja, wiec trzymaj sie kochana |
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczęta. 3.10.2009.
nie mamy jeszcze: moich butów, mojego okrycia, wszystkich ubrań mojego tż i fotografa. generalnie powoli do przodu, aczkolwiek zaczynam się powoli denerwować
|
|
|
|
#1275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie chcę je zobaczyć![]() Cytat:
a jakich butków szukasz? a okrycie to bardziej bolerko czy futerko, etola? Nie przejmuj się mój TŻ też nie ma niczego oprócz mnie A fotografa to już chyba święty czas znaleźć
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
butki jak najbardziej płaskie-ale mam nietypową tęgość stóp zatem raczej w grę wchodzi tylko szycie na miarę (przez pewną zaprzyjaźnioną firmę w Krakowie). co do fotografa... początkowo w ogóle miało nie być takowych atrakcji, ale jednak rodzicielka mnie przekonała.
Edytowane przez agatka-szoszonka Czas edycji: 2009-08-14 o 23:08 Powód: literówki |
|
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia to świetna pamiątka, którą i Wy i rodzice, dziadkowie, chrzestni będą wertować w zimowe wieczory od deski do deski![]() Co do bucików t ja mam też tęgą stopę i też miłam szyte na mnie i jestem z nich baaardzooo zadowolona ![]() A tu jeszcze wczorajsza relacja ze spotkaniem z zespołu: Co do zespołu to było śmiesznie, bo pojechałam się czegoś dowiedzieć, a wyszłam jeszcze bardziej głupia niż byłam - będa od 11 na sali sie szykować i czekać na nas, - mamy przyjechać jako ostatni, zeby zespół mógł gości na salę zaprosić i żebyśmy wchodzili do pełnej a nie pustej sali, potem witanie chlebem i solą (przez rodziców albo właścicieli sali) i toasty i trzaskaie kieliszków,sprzątanie i zapraszamy na obiad - od momentu przyjechania zespołu na salę do 1 tańca grają za free, a od 1 tańca liczą 12 godzin i grają za 1600zł. - Pierwszy taniec, i jakiś blok muzyczny spokojny na rozkręcenie imprezy, uspokajał mnie, że ludzie będą cały czas na parkiecie bo po 1 tańcu nie pozwoli im usiąść, potem tort i my spadamy na sesję, a oni robią zabawę w kółeczkach integracyjną żeby się poznali ludzie, - Zabawy robią w trakcie wesela, a cały blok z oczepinami trwa do pół godziny, żeby się ludzie nie nudzili, - wiem, że bedą zabawy takie jak pociąg, albo karoca albo zoo i nic więcej nie wiem, bo nie chciał mi powiedzieć. Powiedział, że oni grają dla nas i mamy też mieć niespodziankę i mamy sie nie martwić, bo nie będzie żadnych rozbieranych, wulgarnych i obleśnych zabaw bo tego już się na weselach nie robi i w ogóel mamy sienie martwić - ale wiecie co ja taka panikara ale jakoś mnie przekonał, zobaczymy co będzie w realu ![]() - mamy piosenki śląskie, bisiadne - bo będzie bujanie i bsiada przy stołach, weselne, włoskie, góralskie i nowości polskie, no i z radia piekary - bo moi goście czekają na śląskie wesele, - a i mamy na nagrody przygotować jakieś ewentualne wódki i cuksy dla dzieci. - jedno co mnie TŻ i pan z zespołu przegadali, to ja chciałam, żeby na oczepinach do łapania welonu ustawiły się panny od 18r. życia, a oni na mnie naskoczyli, że jak to, że nie mają serca powiedzieć dziewczynkom, żeby nie łapały. No to dobra, najwyżej będzie na TŻ - wódki nie piją, no chyba że jednego dwa - a w listopadzie się zarzekali że nic. Ale niech TŻ myśli czy im dać czy nie, ja od tego umywam ręce. - puszczają muzykę w przerwach, żeby nie było cicho i w zależności jak się ludzie bawią to robią takie długie bloki muzyczne. Powiedział, ż enie może mi powiedzieć ile to trwa, bo jak się spodoba muzyka a ludzie będą tańczyć to będą grać, a znów jak nie to nie bedą ludzi katować, powiedział, że wszystko wychodzi w praniu, ale mamy się o nic nie martwić, bo to jest nasz dzień i oni się gośćmi zajmą ![]() - a i jeszcze mówił, że zawoła świadków do siebie, żeby ze sobą współpracowali tzn. świadkowie-zespół, żebyśmy za nic nie musieli być odpowiedzialni tylko się bawili na własnym weselu. No to tyle na razie, a jak coś zapomniałam to pytać
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ale naskorbalyście Gabryna, gratulacje tego dzidziusia w drodze! A co do tortu to obstawiam 4 albo 5 Hipka, moj Tż też wszystko na mnie spycha jesli chodzi o przygotowania, gdybym jemu zostawiła przygotowania, to pewnie by mu się dzień przed weselem przypomnialo ze garnituru nie kupil he he... Tak jak Twoj tz, tylko wyraza swoje zdanie, chociaz teraz mielismy tydzien wolnego zeby ogarnąc sprawy weselne i powiedzialam mu że jak sie nie ogarnie, to nie będize wesela. No i się ogarnął ![]() Bianeczka, gratuluję nowej pracy! Na poczatku jest cieżko bo trzeba sobie opinię wyrobić, ale potem będzie latwiej. Zlotko, załatw tych lekarzy jak najszybciej. Lepiej zapobiegać niż potem leczyć. Ja w koncu się przelamalam i poszlam na pobranie krwi (nienawidzę tego bo zawsze mdleję), żeby sobie zrobic badania, bo od dluzszego czasu chodzę ciagle senna i bez energii, wypadają mi wlosy i ciagle chudnę Tz się smieje, ze do oltarza będzie szedl on i sama sukienka. Kiedyś raczej mialam tendencje do tycia, a teraz sie martwie zeby nie schudnąc za bardzo do slubu. Cholesterol i cukier mi wyszyly za niskie (choć slodyczy jem ponad przeciętną)Iwciag, super piosenka, ostatnio tez sie nad nią zastanawialam Pilla, Twoja piosenka tez fajna, sluchalam jej kiedys w kółko, sama nie wiem czy na slub pasuje A tak w ogole witam nowe dziewczyny! W tym tygodniu zalatwilismy w koncu troche spraw. Będę miala dwuczlonowe nazwisko bo tz ma takie troche smieszne, a ja mam oryginalne imię i mi sie jakos gryzlo ogyginalne imie ze smiesznym nazwiskiem. TZ najpierw sie zgodzil, a potem w urzedzie jak juz dokumenty byly wypisane, to stwierdzil ze sie nie zgadza, ale jakos sie udalo postawic na swoim. Protokołu co prawda nei spisalismy, ale obgadalam co i jak z panią od strojenia samochodu i kościola, kupilismy obrączki, rozdalismy sporo zaproszen, papierki urzędowo-kościolowe w wiekszosci skompletowane, wodka zakupiona, napoje po czesci i zmienilismy opcję noclegów dla gosci, zmienilam tez kwiaciarkę. Moja kuzynka miala miec za tydzien wesele i odwolala wczoraj. Poszla na wieczor panienski i spotkala jakiegos faceta ktory juz od dawna jej sie podobal i ona jemu i tak jej odwalilo, ze odwolala wesele. szczgólow nie znam, bo sie teraz ukrywa przed rodzina. Myslalam ze padne |
|
|
|
#1279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę zdrówka Bardzo mnie intryguje Twoje oryginalne imię hmmmmm ![]() Pokaż obrączki I jaką wódkę kupiliście? A zmiana noclegów z czego na co?Historia z kuzynką rewelacja, a jeśli mogę spytać ile kuzynka ma lat?
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
Tez od razu nasunelo mi sie pytanie ile kuzynka ma lat
no ale dala czadu,na pewno bedzie o niej glosno hehejak cos sie dowiesz to opowiadaj ![]() u nas chwilowy zastoj,papiery do kosciola jeszcze nie dotarly,troche mnie to niepokoi ale ksiadz uspokaja,ze z zagranicy to ida bardzo dlugo. Jutro musze zarezerwowac prom,to juz bedziemy wiedziec dokladnie kiedy bedziemy w polsce. Butow jak nie mialam tak nie mam,czy jak bede w pl tydzien przed slubem to zdaze kupic?? ![]() ![]() a w ogole to zaczynam miec stresa juz???????????
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i nie chcę Cię martwić, ale jak jesteś wybredna, albo musisz mieć taki kolor i taki obcas a nie inny, to w tydzień buty kupić może być kiepsko Ja to 3tygodnie czekałam aż mi facet przywiezie mój rozmiar, a i tka nie przywiózł więc się wkurzyłam i zamówiłam u producenta, zrobił w 3dni![]() A ja mam dziś dzień potwierdzana, albo do mnie dzwonią albo ja do wszystkich i prawie już wszystkich mam Najlepszy numer, że dzwonimy do kuzynki TZ potwierdzić czy przyjeżdżają z dziećmi i przy okazji pytamy się czy nie wiedzą czy brat z os. tow. bo mieszkają obok siebie-odpowiedź na pewno sam!! Za 15minut dzwoni ten brat-kuzyn TŻ i mówi, że z osobą przyjeżdża - no nie ma jak to komunikacja w rodzinie ![]()
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
hipka daj znac jak ukladala sie wspolpraca z decorisus bo ja mialam brac od nich winietki i podziekowania dla gosci ale poszukalam opinii i sie przerazilam troche wiec zamawiam gdzie indziej, czas oczekiwania to do 21 dni roboczych i ostatnio ludzie pisza ze maja opoznienia wiec balam sie czy zdaza
ja juz ustalam ostateczna wersje dekoracji sali zamowilam podziekowania dla gosci z migdalami (te po lewej) , musze jeszcze jakies fajne winietki znalezc, zrezygnowalam z zawieszek bo te co nam sie podobaly to byly w decorisus i dodatkowo byly chyba za dlugie na pana tadeusza
|
#1284 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do obrączek to jutro wieczorem zrobię zdjęcia, kiedyś mialam wkleić także zdjęcia butów, ale jakos mi nie po drodze do sklepu po baterie do apartu. Co do wódki to bierzemy bolsa, podobno sie poprawił ostatnio. mój tz degustowal wódki ze swoim i moim ojcem i stanęło na bolsie. Mam już dosc rozdawania zaproszen, a mamy do zaproszenia cos pod 200 osób, ale obstawiamy ze max 150 będzie. Dzisiaj rozdaliśmy ok. 20 wiec jestem wypruta na maksa. A kuzynka ma 24 lata, z facetem byla jakies 4-5 lat. Facet ktorego spotkala na panieńskim ma 31 lat i byl jej wykladowcą na uczelni. Powiedzial jej ze od dawna jest w niej zakochany, nic jej nie mowil zeby slub odwolywala, ale jak widac tak namącił jej w glowie, ze odwolala. Teraz siedzi u swojej siostry w warszawie i nie odbiera telefonów od rodzicow, zeby jej nie zabili.. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Judith, napisz cos więcej odnośnie wystroju sali. Podziwiam Cię, ze myslisz o wszystkim, nawet o podziekowaniach dla gosci. Ja po tygodniu zalatwiania, o takich rzeczach już nawet mysleć przestalam. Rezygnuję z tego. A podziękowania bardzo ładne. Jedyne podziękowania jakie wymyslilam i po czesci już zrealizowałam - to podziękowania dla rodziców. Zamówiłam b. ladne drewniane albumy na zdjęcia, takie cale zabudowane, z zyczniami w srodku i chcę dokupić kosze ze slodyczami, winem itp, zamiast kwiatów. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o buty to cieżko mi powiedzieć jaki to jest model, kolor nazywa się krem (idelany pod sukienkę) są całe, nie w szpic, bo nienawidze tych długaśnych szpiców , zapinane na kostkę i na wysokim obcasie około 9-10 cm, bo ja mała jestem... Trafiałm na ślasku akurat na mój numer a ekspedientka powiedziała że bardzo krucho z tymi butami w polsce wiec sie nie zastanawiałam tylo brałam od razu!
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
judith, zaproszenia dostałam od nich nawet przed czasem. teraz zmieniła nam sie troche koncepcja winietek i zawieszek na butelke (nie mogą być fioletowe - nie pasują ), znalazłam u nich jeden wzór, który mi sie podoba, ale musi miec inny kolor wstażeczki. Napisalam im @ czy można troche zmodyfikować model i czy jak zamówie na początku września(po potwierdzeniach) to czy sie wyrobią - babeczka napisała że bez problemu. Judith - troche mnie zmartwiłaś, ale przeszukałam caly net i oni mają najładniejsze projekty winietek i zawieszek;-(( gdzie zamawiasz? mają w podobnym klimacie jak decorisus?SSR - jak jazdy? lady 1980 - niezły spontan ta Twoja kuzyneczka;-) oficjalnie już goście zostali pouinformowani, ze imprezy nie bedzie?
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-08-17 o 09:32 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
hipka podziekowania zamowilam z allegro, sprzedawca o nicku jatma dzisiaj juz dostalam maila z podziekowaniem i wyjasnilismy kolor bilecikow na ktorych ma byc podziekowanie dla gosci, z zawieszek zrezygnowalismy bo raz ze opinie dwa ze w decorisus mieli dlugie na 12cm a przy panu tadeuszu moga byc za dlugie wiec nie bedzie wcale; teraz szukam ladnych winietek w necie
co do decorisusa to ja mialam wczoraj zamawiac ale cos mnie tknelo i przelecialam opinie w necie, potem przypomnialo mi sie ze nasi znajomi mieli od nich zaproszenia i bardzo pozno wszystko dostali; byly tez pozytywne opinie ale zrazilam sie tym ze na allegro kiedys dzialali pod nickiem ktory mial mase negatywnych opinii a teraz maja juz inny nick; znam siebie i poprostu balam sie zamawiac, zaluje bo winietki byly piekne no ale co zrobic na chwile obecna zastanawiam sie nad takimi http://fontanessi.abc24.pl/default.a...031&pro=453333 lady wieczorem wrzuce zdjecia wystroju bo dzisiaj pracuje z domu i siedze na sluzbowym laptopie ![]() ramena bardzo ladne buciki a i wczoraj zamowilam na allegro tablice, ktore mozna samemu projektowac wiec bedziemy miec napisane MŁODA ? PARA taka smieszna czcionka z zawijasami
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-17 o 09:47 |
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana judith
|
|
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedna z wizazanek brala od nich zaproszenia i byla bardzo zadowolona, ja zastanawialam sie tez nad podziekowaniami ale te ktore znalazlam na allegro sa odrazu z migdalami i maja bileciki (tresc na bilecikach sama ustalam) i place 3,70pln za sztuke i przy cenie powyzej 200pln masz przesylke poczta polska gratis wiec to najkorzystniej jak znalazlam wyslalam maila do fontanessi z zapytaniem o te winietki ecru, jak wyglada czas oczekiwania, czy wyslaja probki itp. zobaczymy co odpisza. jak trafie jeszcze na jakies fajne winietki to wkleje
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-17 o 10:11 |
|
|
|
|
#1290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie martw się Tobie za niedługo też zaczną potwierdzać, albo sama dzwoń i krótka piłka przyjeżdżają albo nie? Numer z kuzynką niezły, szkoda że tak zaraz przed weselem, bo jakby taki numer wykręciłą wcześniej to by ten wykładowca mógł się z nią żenić. Trzeba by było tylko zmienić zaproszenia, listę gości i nauki i zapowiedzi Cytat:
![]() jazdy? ups chyba nie za bardzo rozumiem? Cytat:
![]() A możesz zdradzić sprzedawcę tych tablic? A ja na dzień dzisiejszy mam 65osób na weselu +obsługa w tym 59 dorosłych. Więc tak jak miało być na początku wesele na 60osób. A i lista gości zamknięta nareszcie a nie i jeszcze kwiaty....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

myślę że z 5 ciast i 3 rodzaje ciastek wystarczy, ale to się jeszcze zobaczy
ale może być tak że coś kupimy 

W każdym bądź razie ja już wyluzowałam. Jak mu powiedziałam, że mamy wybrać piosenkę na 1taniec, to stwierdził, że druga od góry moze być- nie widząc w ogóle listy
Więc stwierdziłam, że dam mu numer od pana z zespołu i niech dzwoni, że miał 10miesięcy i nie zdążył nic wybrać. Chyba mu się głupio zrobiło, bo w końcu sie za to wziął. Ale jak do jutra nie poda mi żadnych propozycji to autentycznie każe mu do zespołu dzwonić i sie tłumaczyć, bo ja się wstydzić nie będę.
SSR dzis bylam na badaniach - jutro beda wyniki i pojde do reumatologa, bo przeciez wesele na karku, wiec musze byc sprawna na parkiecie
wiecie ile kosztuje u mnie pedicure? 80 zł z malowaniem 
Nic mi do główki nie przychodzi.

), znalazłam u nich jeden wzór, który mi sie podoba, ale musi miec inny kolor wstażeczki. Napisalam im @ czy można troche zmodyfikować model i czy jak zamówie na początku września(po potwierdzeniach) to czy sie wyrobią - babeczka napisała że bez problemu. Judith - troche mnie zmartwiłaś, ale przeszukałam caly net i oni mają najładniejsze projekty winietek i zawieszek;-(( gdzie zamawiasz? mają w podobnym klimacie jak decorisus?