|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
a ja dzisiaj zobaczę ten spacer jak świnia niebo
|
#1232 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() hellow!
|
|
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Ty mnie nie strasz,że trzeba tak szybko rezerwować Ja chciałam 3 miesiące przed ślubem:/hello ja zaraz zasiadam chyba do książki bo jakoś dziś nudzi mi się...poszłabym sobie w kimkę,ale zapewne jak prześpię się teraz to w nocy nie będę mogła.
|
|
#1234 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dzownił TZ jest u babki coś tam robi jeszcze jedzie do domu się wykąpać i przyjdzie
tylko, że już będzie 19:00oglądam mecz
|
|
#1235 | |||
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ja się nudzę, cóż porobić?
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie straszę, od się zastanawiam ;/ bo skoro ona w tyms alonie co ja chcę miała problem, to się zastanawiam, czy pod koneic roku nie zaklepać ich ;/
Kaśka spacer o 19 też jest możliwy
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj we Wrocławiu 30 stopni, więc pojechaliśmy rano z TŻ do aqua parku, ale była taka kolejka, że jak ostatnio staliśmy w trochę krótszej, to tak sobie staliśmy 1,5 godziny. No więc dzisiaj sobie odpuściliśmy i pojechaliśmy do Zoo i jeszcze nad taką wrocławską dużą fontannę. Wracając do domu przejechaliśmy znowu obok aqua parku w nadziei że już nie będzie kolejki, ale była prawie taka sam jak rano
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
kadry i płace, nie żeby mnie to interesowało specjalnie, ale to darmowy kurs, szkoda by było nie spróbować
|
#1239 |
|
BAN stały
|
Chilanes,no jasne że szkoda by było nie sprobować tego kursu.Gdyby mi taki kurs zaproponowano ( bo kiedyś nawet chciałam iśc,ale nie było ) to niezastanawiałabym się dwa razy i szłabym na ten kurs.A nóż widelec może się przydać.
![]() Miałam/lismy stosunkowo udane popołudnie a tak niewinnie się zaczeło od masażu.
|
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
Witam Witam
![]() Ja w piętek miałam pierwszy dzień wolnego (za 15 sierpnia), ale był taki wolny, że nie wolny. Poniewaz musiałm dzieci siostry pilnowac. Wczoraj miałam odpust u siebie w parafii Rano poszłm z Marlekiem na odpus a później po 13 z Mikołajem... Ahh kasy sie wydało. A dziś pojechałam do Zygier i też odpust ale naszczęście nic kasy nie wydaliśmy bo dzieci nie byli bo siostry pojechały razem na Próbę (nad wodę). |
|
|
|
#1241 |
|
BAN stały
|
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się od tż-ta,że jego kumpel z pracy pojedzie na tydzień do Polski,aby się oświadczyć swojej lubej.
|
|
|
|
#1242 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-na stażu). Nie wiem czym się normalnie zajmujesz, ale kadry i płace to fajna rzecz. Nawet w małym biurze rachukowym można mieć spoko kasę zajmując się tylko kadrami. Moich byłych szefowych koleżanka szukała kogoś do swojego biura, kogoś kto by się zajmował wyłącznie listami płac itp. Oferowała 2,5 tys netto miesięcznie, ale niestety wtedy był rozkwit gospodarki i nie było chętnych.![]() Cytat:
Jozia, kiedyś chciałam Ci już napisać, ale chyba zapomniałam. Fajny masz teraz awatarek
|
||
|
|
|
#1243 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Lain ja też chcę tak, weź mnie zabierz, spakuję się do walizki i wyślę kurierem
Cytat:
Cytat:
no właśnie gorąco będzie, a ja nie jestem jakąś fanką ślubów i wesel ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po prostu cały dzień mnie nie było, bo do taty pojechałam, a potem na grila na działkę do TŻ, ale tylko do 20 siedzieliśmy bo były małe dzieci i już jestemCytat:
Słuchajcie dziewczynki tata mi powiedział że mam się w ogóle nie przejmować gośćmi i robić wszystko tak jak mi pasuję i jak chcę żeby to wszystko wyglądało, a goście się mają dostosować do mnie też bym chciała być taką oazą spokoju trochę mnie pocieszył bo powiedział że to ja mam być najważniejsza i TŻ w dniu ślubu a nie goście przyjezdni i że mama nie powinna tak na mnie wjechać. I żebym rezerwowała kościół na 17 nie wiem jeszcze jak zrobię, chciałabym żeby mama ochłonęła i zadzwoniła i żebyśmy normalnie porozmawiały.Eh musze się trochę pouczyć bo ostatnie 2 dni nic nie zrobiłam |
||||||
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() my mamy slub na 16 i mysle że to najbardziej odpowiednia pora dla nas mamy 25 km do sali, slub tak z 45 minut, potem zyczenia osób które przyszły na sam ślub, dojazd do sali, zyczenia wię cobiad będziemy jedli 18:30 więc tak akurat![]() lain zazdraszczam piekne widoki ![]() wczoraj mielismy spotkanie z rodzicami TZta, było nawet bardzo sympatycznie no i tatuś TZta tez się na spotkaniu pojawił
|
|
|
|
#1246 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu do egzaminu na aplikację notarialną ( 19.09 )
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to chyba poważne jak obrona, ucz się kochana a ja trzymam kciukasy
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
e tak obrona to był lajcik ten egzamin to kozak 45 aktów prawnych do wykucia oczywiście jak będzie dobrze to połowę chociaż przeczytam
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Mój TŻ to Dyzio-Marzyciel. Właśnie zrobiliśmy kosztorys. Wyszło nam kosztów wspólnych prawie 40 tys. więc niby powinno mi wystarczyć te 20 tys., które już mam. Ale cholera ten kosztorys to o kant dupy Jakie zero? To że jego brat nic nie weźmie nie ma żadnego znaczenia, bo przecież jak będziemy dawać na zapowiedzi, to też księża mogą chcieć kasę (a będą chcieli na bank). No i koszty jakiś zaświadczeń i takie tam. Albo np. nauki przedmałżeńskie. TŻ "Nie pisz nic bo to żaden wydatek i zaliczka już jest zapłacona" no w taki sposób, to my w ogóle tylko chyba policzymy menu, wódkę, ciasta i napoje, bo reszty nie policzymy, bo takie małe wydatki. Albo kamerzysta "Nic nie pisz, bo bierzemy tylko na sam ślub, to nie będzie dużo kosztowało". A jak pukam się w głowę, że tak nie można, bo przecież grosz do grosza i tak się zbiera, to mi mówi "Już się na wizażu głupot naczytałaś?" Matko kochana!!!---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Eeee nieee... założę się, że psychologię A tak swoją drogą Certina, to Ty dobrze wiesz co robisz ucz się ucz kochana i zakładaj własną kancelarię notarialną. Nie powiem dlaczego tak piszę, bo mnie obowiązuje tajemnica zawodowa ale taka kasa się na tym kręci, że hej!
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-16 o 22:00 |
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
A bo mu powiedziałam, że jak chce to mu pokażę wątek o opłatach kościelnych, to sobie poczyta jak sobie śpiewają księża za zapowiedzi i inne pierdoły, a że my nie bierzemy ślubu w naszych parafiach, to i tak w jednej z nich musimy podpisać licencję i na pewno za to też trzeba będzie zapłacić. Ale TŻ chyba myśli, że na ładne oczy w podskokach ksiądz mu to spisze
![]() Ale żeby nie było. Ja nie mam nic przeciwko płaceniu kościołowi za ślub, ale TŻ myśli że to w ogóle wszystko będzie za grosze. Pewnie tak myśli, bo jego brat jest zakonnikiem i nie trzepie kasy, ale niestety nie potrafi chyba skojarzyć za co Ci księża jeżdża takimi furami jakimi jeżdżą. |
|
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas nie rozmawiano na temat wesela, bo TŻ sobie sam zbiera na swoja częśc, więc jak co to rodzice z nim rozmawiaja.. chodziło o takie zapoznanie się, chcoiaż rodzice uż mamę TZta znali, bo bylismy razem na obiedzie po naszym absolutorium ![]() a co do studiów certiny to ja się tak spytałam bo ja chociaż studiuję ochrone środowiska, to miasłam przemiot z prawa, zarządzania, filozofię i kilka takich
|
|
|
|
|
#1254 |
|
BAN stały
|
Tak,tak Jazz namiętnie ćwiczymy przed slubem.
![]() Certina,aha dobrze wiedzieć ile trwa u kogoś msza. ![]() Oglądam sobie filmiki ze ślubów na youtube i http://www.youtube.com/watch?v=DyrbDbrRpo0 jaka piękna para,ta muzyka ( Jason Mraz-Life is wonderful ). Sliczną miała suknie,też taką chce.
|
|
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
już ![]() Cytat:
hehe no wiem wiem ![]() can't niestety bez skończonych studiów prawniczych nie da się dostać na aplikację a co za tym idzie zostać notariuszem . Ja mam nadzieję, ale zobaczymy co będzie, najgorzej że nie wyobrażam sobie nauki w przyszłym roku do tego egzaminu ponownie bo przecież 17go lipca ślub, a ja i tak uczę się już teraz 3 mce to nie wiem jakbym miała czas zorganizować ślub i przygotować się znowu do egzaminu, dlatego w tym roku muszę się dostać
|
|
|
|
|
#1256 |
|
BAN stały
|
http://www.youtube.com/watch?v=8ryvq...eature=related Pan młody jak wymiata.
|
|
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzeczywiście fajnie tańczył ja się kładę, bo po wczorajszej nocy jestem dzisiaj do niczego. Sleep well |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!Ja już po kilku rodzinnych imprezkach plenerowych!A jutro jadę z chrześnicą do Chorzowa- nie wiem czy wsiądę na te wszystkie karuzele, po obejrzeniu filmików na You Tubie zaczęłam się bać!
Certina, nie przejmuj się, te 1,5 godz. naprawdę niewiele różnicy zrobią, śluby zazwyczaj są koło 17 to goście pewnie się z tym liczą, że muszą coś wcześniej zjeść i nie liczą na obiad u PM przed weselem. Na pewno mamie przejdzie i się dogadacie. My chcieliśmy ślub właśnie na 17, ale poszliśmy rok i miesiąc wcześniej i już ta godzina była zajęta Lain, ale masz cuuudowne wakacje Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Uciekam spać, bo jutro wstaję o 6!
|
|
#1259 |
|
BAN stały
|
Certina,tamten filmik to jeszcze nic.Patrzcie na to i jaki podkład muzyczny
http://www.youtube.com/watch?v=BDeOj...eature=related |
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
Wczoraj wieczorem, po dwa razy dłuższej jeździe z Bieszczad niż zazwyczaj A co u Was? Wybaczcie ale nie zdołam wszystkiego nadrobić
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

)
Ja chciałam 3 miesiące przed ślubem:/
tylko, że już będzie 19:00

Ach się rozmarzyłam
no w taki sposób, to my w ogóle tylko chyba policzymy menu, wódkę, ciasta i napoje, bo reszty nie policzymy, bo takie małe wydatki. Albo kamerzysta "Nic nie pisz, bo bierzemy tylko na sam ślub, to nie będzie dużo kosztowało". A jak pukam się w głowę, że tak nie można, bo przecież grosz do grosza i tak się zbiera, to mi mówi "Już się na wizażu głupot naczytałaś?" Matko kochana!!!
ucz się ucz kochana i zakładaj własną kancelarię notarialną.