|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
motley zazroszcze nurkowania, boze jak ja dawno nie nurkowalam
![]() baja dala zdjecia na nk! ale slicznie!!
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-15 o 19:42 |
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wersja z orkiestra ![]() Cha-cha jest szybka, zgadzam sie, ale niech ktos sprobuje w dlugiej kiecy zatanczyc do utworu "wake me up before you go go" zespolu wham. To dopiero tempo. ![]() Wszystkim dzis slubujacym skladam moc zyczen
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo przerypane.Pewnie stres przed śłubny.Ja takich wątpliwości nie mam.Tż jest moim pierwszym poważnym mężczyzną i nie zamieniłabym go na innego.To stres, przejdzie.Głowa do góry! ~~*~~ Madzialenka JA Ci nie pomogę bo jestem przed. |
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo miłosci i szczęścia dla Wszystkich wczorajszych PM !!!!!
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
o a nurkujesz? Masz skończone jakieś kursy?
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
motley w podstawowce i Lo nalezalam do klubu pletwonurkow. Mam zdany egzamin na Młodzika
ale nie mam na to zadnych zaswiadczen niestety. Klub sie rozleciał. ale co ponurkowalam co roku to moje, organizowali tez nurkowanie pod lodem itp.
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!!
nawet nie nadrabiam, bo weszłam tylko na chwilkę. Miałam wczoraj panieński. Było ekstra. Było nas razem 9 dziewczyn, dostałam świetne prezenty: długi szal z różowych piórek, kajdanki z różowym futerkiem, komplet bielizny, słomki peniski do picia, wibrator hehe, czerwony pas do pończoch, czekoladki, winko. Zabawa była w mieszkaniu, były tańce hulańce i jestem naprawdę baardzo zadowolona!! Z relacji kawalerów wiem, że mój narzeczony nie wytrzymał do końca imprezy hehe. Właśnie idę do niego i sprawdzę, czy coś pamięta ze wczoraj
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt mi nie napisze jak u was jest z zapowiedziami
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka idziesz do kancelarii i dajesz na zapowiedzi. Bo nie wiem o co teraz chodzi, nie ma jakiegos terminu min. i max
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
noo musisz zdąrzyć przed slubem z t6ymi zapowiedziami,a le jako takiego określonego terminu nie ma, tzn nikt nie wyznacxza, ze zapowiedzi max na miesiąc przed, czy coś. ważne, by w dzień ślubu zaświadczenie o zapowiedziach było już u księdza. A skoro wczoraj, czy dziś zapowiedzi nie było, to się księdzu przypomnijcie najzwyczajniej w świecie,a moze są wywieszane, a nie czytane?
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama była wczoraj w kościele i nie było wywieszonych, dziś z TŻ idziemy na msze na 18.00 to zobaczymy jeszcze raz
chodzi mi o to że u mnie w kościele zapowiedzi jeszcze nie było a do ślubu z dzisiejszą niedzielą zostały razem 4 niedziele
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-08-16 o 17:10 |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka jesli daliscie juz u Ciebie na zapowiedzi to poinny wisiec
a jesli nie, toidzcie to wyjasnic
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
My w piątek odebralismy film od kamerzysty...pierwsze oglądanie było najlepsze
teraz cały czas oglądam sobie fragmenty - slicznie wszystko wyszło CO prawda film trwa troche ponad 4 godz, a i tak żałuje, ze nie ma tam kilku fajnych fragmentów, które wydarzyły się na weselu, ale cóż - wszystkiego nie da się zawrzec w filmie.Wczoraj bylismy na koncercie Madonny...ogólnie wielkie rozczarownanie. Takiego tłumu ludzi, to jeszcze nie widzialam, aż strach. A sam koncert - przereklamowany...
|
|
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy
Pisałam Wam, że poznaliśmy się z TZ ponieważ dwie moje koleżanki z liceum dały mi na urodziny złotą rybkę. One obie będą na naszym ślubie i chcieliśmy im coś dać w ramach podziękowania. Myślałam o zawieszkach ze złotymi rybkami ale Chodzi mi o niewielkie wisiorki, podobne do tych w załączniku, złote lub srebrne. Pomocy bo ślub za dwa tygodnie a ja powoli tracę nadzieję, że je znajdę![]() Mam taką jak na ostatnim zdjęciu, kształtem jest idealna ale wydaje mi się za duża, wolałabym mniejsze.
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze zamiast wisiorka zawieszka do komórki jak w tej aukcji http://www.allegro.pl/item698926311_...ka_hade_7.html zobacz sobie na allegro jak wpisałam to pare takich zawieszek znalazłam Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-08-16 o 21:06 |
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w sumie nie smucę się, że juz nie ma tych wszystkich przygotowań, bieganiny. \kurcze mam męza, to na co czekałam tyle lat, jestem szczęśliwa, co chwila gdzies biegamy, nie ma jak narazie czasu na nudę. \dzis np. bylismy na mazurach popluskać się. w sumie to nawet nie brakuje mi tak bardzo tego co było wczesniej, bo po co będe żałowała?? czy teraz jest mi gorzej?? a wczesniej to sie sprzeczałam z TZ, kłóciłam o pierdołki \przez ten stres przedslubny ) a teraz?? czuję taki wewnętrzny spokój
no... i w koncu mieszkamy razem stanowczo wolę ten okres niż ten przed ślubem
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć...
Rety ...jak tu ostatnio cicho...
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2749 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zdjecia sa super, naprawde warto bylo dac taka kase. Cytat:
![]() Moje zapowiedzi zaczely sie ok 1,5 miesiaca przed, jesli zostaly i juz tylko 3 niedziele, to lepiej idz sie dowiedziec. Cytat:
Ja wracam do was po dlugim weekendzie.Zaleglosci w czytaniu nadrobilam. Nie mialam czasu wejsc na wizaz od czwartku, bo ciagle gdzies bylismyw rozjazdach, a to nad woda a to u znajomych i jakos tak zlecialo. Kupilam sobie bielizne na slub, ponczochy podwiazke i sukienke na poprawiny, Jesli sliczna, zdjecie wkleje jak bede w domu. Tylko, ze jest biala a ja chcialam kremowa. Chodzilam po calym miescie i nie moglam znalezc ani jednej kremowej sukienki, ktora nadawalaby sie na poprawiny. Uroki sredniej wielkosci miasta I w koncu zdecydowalam sie na te biala.
|
|||||||
|
|
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc,
Byliśmy wczoraj zawieśc ostatnie zaproszenia. weszłam dzisiaj rano na nk a tam wiadomość od kuzyna któremu daliśmy zaproszenie 3 tygodnie temu ""sory ale nie przyjde na twój ślub,mam nadzieje że sie nie gniewasz"" ani slowa o powodzie nie przyjścia.
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak można, przez nk?? |
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
,
Pewnie cicho, bo nas - odliczających dni do godziny zero coraz mniej... Ja póki co z niecierpliwoscią czekam na sygnał z salonu, ze dotarła suknia, kupiłam juz buciki Mamy załątwione USC oraz zapowiedzi i nauki, kupilismy wódkę, mamy autko - reszta w lesie ale nie lubie sie spieszyc wiec nie panikuje Ile przed trzeba zamawiać bukiet? Bo jeszcze nawet nie byłam niczego ogladac.. Wiecie, patrząc na Was, na Wasze zaangażowanie to chyba stwierdzam, że to wiek tak człowieka studzi Jestem całkowicie Waszym przeciwieństwem.Oprócz slubu, są jeszcze inne obowiązki na głowie i jakos luźno do tego podchodze. Miesiąc przed a tu tyle rzeczy jeszcze tyle do załątwienia.. i biżuteria tez nie wybrana.. ale mam o tyle dobrze, ze nie jestem wybredna. Pojde do sklepu i od ręki coś wybiore Najczęściej za coś sie biorę jak mam nóż na gardle - zawsze ze mną tak było, więc sądze, ze większość bedę załatwiał tydzień przed ;] Jak bedzie tak bedzie Czekam z niecierpliwością na relacje weekendowych PM ![]() Aha, dla rodziców zamawiamy ksiażki z naszymi zdjeciami - bedą one nie wklejone a normalnie wydrukowane - około 60 sztuk fotek. Robi to nam studio fotograficzne. Spotkałyscie się z czymś takim ??
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-17 o 08:51 |
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak przez nk. i nie podał zadnego powodu dlaczego nie przyjdzie nic
ale sie wściekłam.
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn rodzinka obskoczona ale koleżanki nie, no i pozostaje rozsyłanie zaproszeń ślubnych. A u Ciebie jak przygotowania do godziny zero? Bo my w tym samym dniu ... ![]() Buzi
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2757 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
ania lepsze to niz milczenie. Ja tak mam, wujek odmowil po wczesniejszym potierdzeniu, ale mi tego nie powiedzial, tylko zadzownil do mojej mamy powiedzial o co chodzi i chcial moj numer telefonu by zadzownic, i myslisz ze zadzownil ? Nie.
daysy przynajmniej 2 tygodnie przed slubem. ![]() Wczoraj Tz mi powiedzial, ze zaczyna się stresowac slubem
|
|
|
|
|
#2759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z mojego ubioru nie mam tylko bielizny jeszcze i branzoletke musze wymienic na inną bo to co kupiłam w salonie to jakieś takie na gumke sztywne a chciałabym jakąś lużniejszą. i tz nie ma jeszcze krawatu i koszuli na poprawiny. coś o kwiatach wspominalaś, ja byłam w kwiaciarni sie zapytać i babeczka mi powiedziała że tak 2 tyg ptzrd weselem wystarczy jak sie zamówi kwiaty.Odpidałam mu żeby napisał co sie stalo i co jest powodem jego odmowy i czy jego rodzice przyjdą. bo zaprosiłam jego z os. towarzyszącą i jego rodziców też bo to w sumie bliska rodzina jest. |
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
no może sie to fachowo i fotoksiązka nazywa
Nie znam sie A Ty Aniu sie nie martw, wazne ze powiedział Ci odpowiedni wcześnie, choć faktycznie sposób przekazania informacji urągający... poniżej krytyki, ale cóż lepiej tak niż w ogole. Nam wczoraj 6 osób odmówiło z jednej rodziny z Niemiec. Podobno ciocia miała zawał i nie dadzą rady przyjechac - olać, prosić sie nei będę. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
To mamy jeszcze czas A co do bielizny? Nie musiałaś ją mieć na 1 przymiarkę? Bo mnie powiedzieli, że bez butów i bielizny mam sie nie pokazywac ;] Moj M ma juz wszystko, w 1 salonie ubrał sie od stóp do głów - buty, garnitur, krawat, koszula, spinki. Waham się tylko nad kamizelką, ma ją kupować czy nie... ale chyba jednak nie.. Sama nie wiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

za szybka na pierwszy taniec? no co ty, my mamy SWAY Michaela Buble i to jest jeszcze szybsze
Wersja z orkiestra
To dopiero tempo.
Boję się, czy to ten JEDYNY, czy na pewno będę z nim szczęśliwa, czy ta wielka miłość kiedyś nie skończy się rozwodem, czy on mnie nie zdradzi... wiem, że to strasznie głupie pytania i głupia jestem że w ogóle o to pytam was, bo z pewnością każda tu z was tętni szczęściem, a ja tu smucę tylko