|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
mało żeście się naprodukowały przez ten czas xD
pozostawiam Was z jednym tylko wyrazem: BLIŻEJ... ![]() trzymam ciepło kciuki za Was i za wszystkie tu opisywanie relacje ; ) ![]()
#1652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Marceliiina, nietypowynick- witaj ![]() ckin2u, moniq - hejhejhej ! ![]() ![]() ![]() u mnie... bez zmian. ;/ masakra. wpadam w monotonie. jutro do pracy..14h. wiec wieczorem tutaj zajrze co u was i tyle z kolejnego dnia wakacji... dobranoooc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez bez zmian
![]() i znowu wpadlam w jakiegos dolka. Probuje sie tym wszystkim nie przejmowac (brakiem kogos..) ale czasami jak mnie zlapie to koniec ;/ nie mam ochoty na nic :/ ostatnio sobie zaplanowalam (jak bylam w swietnym humorze :p) ze schudne i ze wgl bede faaajna :p a teraz sobie mysle ze w sumie po co jak i tak nie mam dla kogo ;/ juz chyba wolalabym zeby ciagle padal deszcz i bylo szaro bo ta pogoda i Ci zakochance wszedzie tez mnie dobijaja ![]() aaaaah marudze ;\ ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- ii tak mi brakuje takich motylkow w brzuchu i wgl tego swietnego uczucia ![]() mam wrazenie ze mlodosc mi ucieka i ze nie czuje ze zyje :p teraz jestem mloda i nikt mnie nie chce to co bedzie pozniej?! :p |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
ja nie mam takiego wrażenia że coś mi ucieka ale o ile fajniej było by to wszystko przeżywać we dwójkę... a tak to wszędzie pusto... każdy do mnie d... odkręcony. Jest tyle rzeczy do zrobienia, tyle miejsc do odwiedzenia i nie ma się z kim tym wszystkim dzielić.
#1655 |
Zadomowienie
|
brzoskwiniowa no jak to??
![]() nie wiedziałam, że aż tak przynudzam ![]()
#1656 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc ja Ci zazdroszczę że motylów nie masz : ) bo masz spokój ; ] ![]() Cytat:
co ma byc to bedzie ;p
![]() |
#1657 |
Rozeznanie
|
też jestem sama. kiedyś z wyboru - po 5letnim związku przez długi czas nie bardzo miałam ochotę na angażowanie się w cokolwiek. ale teraz coraz częściej czuję ukłucie zazdrości widząc pary wokoło..
![]() przedwczoraj patrzyalm na koleżankę i jej tz i aż mnie w gardle ściskało - jak oni się kochają ..
#1658 |
Wtajemniczenie
|
jaasia, prawda jest taka, że wszystkie nas czasami w gardle ściska na taki widok.
najgorzej jest kiedy obracamy się w paczce ludzi którzy są w związkach a Ty sama jesteś singlem. Nie da sie zapomniec o takim stanie rzeczy : )
#1659 |
Zakorzenienie
|
heh teoria ze motyle bola jest prawdziwa...Moj byly po 4 mies przypomnial sobie o szczegole ze mnie nie kocha a mnie jakby ktos zrzucil z urwiska... a teraz zeszlismy wczoraj na temat "nas" i dowiedzialam sie ze mu brakuje bliskosci i jak w czwartek razem "pracowalismy" to chcial mnie pocalowac ale wiedzial,ze to nie ma sensu:/:/
cytujac pewna forumowiczkę- potne się białym jeleniem w płynie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Rozeznanie
|
BJean, oj TAK!
na każdym kroku ktoś Ci o tym mniej lub bardziej świadomie przypomina.. ![]() mnie ogólnie samej nie jest źle, już się przyzwyczaiłam, ale czasami nachodzą mnie takie myśli, że chciałabym już kogoś mieć..
#1661 |
Raczkowanie
|
U mnie nic ciekawego, daltego sie nie odzwywam, nie mam czym sie pochwalic, preseusz, rozumiem, chyba wszyscy tu czują podobnie, zdałam sobie sprawę, że czas leci jak głupi a ja cały czas sama i nie korzystam z życia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie dziewczyny po krótkiej rozłące! właśnie wróciłam z urlopu, egipskie słońce cudownie rozpieszcza zmysły
![]() ![]() nadrobiłam wątek i zwróciłam uwagę na kilka postów (przepraszam, że tak uogólniam ![]()
#1663 |
Zakorzenienie
|
evenstar jak ty to wytrzymujesz?ja kazde spotkanie wieczorem analizuje,roztrzasam co sie konczy nocnymi atakami placzu....Bo go kocham i chce zeby bylo jak dawniej a on sie nie zachowuje jakby sie cokolwiek zmienilo-przytula, mowi tak jak kiedys,robi te slodkie maślane oczka...Prowokuje bliskość a wieczorami w smsach brutalnie sprowadza na ziemie mowiac,ze to tylko fizycznosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze mnie podbuduje fakt, że nie tylko ja się kręcę w kółko wokół kogoś, kto na mnie nie zasługuje (lub ja na niego?...)
Chciałabym Wam coś powiedzieć... ; ) ale póki należę do wątku, nie chcę wyprzedzać faktów i chwalić się czymś co jest jak dmuchawiec... i wiaterek może to popsuć. Oficjalnie więc smutajmy na zaś ![]() szarlotka, odezwij się(jesli masz czas), chciałabym porozmawiać i poradzić się ![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
nietypowynick, nauczyłam się z tym życ. zdaję sobie sprawę z tego, że jestem tylko "miękkim lądowaniem" na wypadek, gdyby kogoś potrzebował. fazę analizowania mam za sobą; nie ma sensu wszystkiego rozstrząsać. jeśli coś ma być, to będzie. dlatego nie urywam znajomości. jeśli w międzyczasie poznam kogoś innego - na pewno nie zrezygnuję. ale gdzieś tam w głębi wolałabym jego. i w ten sposób jestem racjonalna w tej sytuacji pozbawionej racjonalizmu;]
ale to wymaga czasu, przyzwyczajenia. lepiej oczywiście poznać kogoś ciekawszego, lepszego, ale ostatni związek okazał się klapą i musiałam kolesia zostawić bo już przeginał. i wróciły myśli o tym pierwszym.
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Ech a ja nie umioem wyzbyc sie tych analiz zazdego zachowania, dotyku, gestu... Przez 4 miesiące stał mi się najbliższym człowiekiem i dalej nim pomimo wszystko jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
4 miesiące? ja z nim byłam 1,5 roku. Plus 3 lata to prawie 5 lat (!) znajomości. ostatnio się dosyć często widywaliśmy ale ja już przestałam liczyć na coś więcej. nie doszukuję się niczego ponad koleżeńskość w jego zachowaniu, chociaż właśnie tego pragnę. jeśli poczuje, że jednak chce do mnie wrócić, ja nie będę się wahać.
ja wiem, że to żałosne ale nie potrafię inaczej ![]()
#1668 |
Zakorzenienie
|
ech... zycie jest pogiete
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Even jutro mineloby nasze 4 miesiace, mielismy isc na seans kinowy pod golym niebem i pozniej za miasto ogladac spadajace gwiazdy. powiedzial mi jak to konczyl ze chcialby zeby to sie nie zmienialo, zebysmy spedzili ten dzien jak planowalismy. a teraz mi napsial ze odwoluje...
ciesze sie ze nie bede z nim tego przezywac ale z drugiej strony pragne kazdej chwili z nim spedzonej i chcialam jutro byc z nim... |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
heh wlasnie sie na nim wyzylam psychicznie i mi jest lzej... czasami sie ciesze,ze znam jego slabe punkty.No powazny zwiazek to na jakis sposob byl...na tyle ze potrafil zbudowac moje marzenia, wybudowac w nich nasz dom i bawic sie z naszymi dziecmi. a po chwili stwierdzic,ze nie kocha...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
no niestety bywa i tak w życiu.. ja nie lubię mówić: "będzie dobrze", więc powiem tak - głowa do góry! korzystaj z wakacji póki jeszcze są!
#1674 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny gdzie jesteście?
puk puk? zagląda tu ktoś jeszcze?...
#1675 |
Raczkowanie
|
![]() jasne, że tak. Ja np. wszystko systematycznie czytam... przynajmniej tyle, bo na napisanie czegokolwiek nieraz po prostu nie ma czasu ![]()
#1676 |
Zadomowienie
|
a ja nie mam Wam o czym poopowiadać normalnie no..
![]() kurna.. ja naprawdę przynudzam! ![]() ![]() ![]()
#1677 |
Zakorzenienie
|
zaglądam regularnie.
![]() nie chcę nic zapeszać, bo pewnie za kilka miesięcy znowu zacznę się tu systematycznie udzielać i wyżalać ![]() ![]()
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
elmanana, m0niq
![]() na dzień dzisiejszy też nie mam nic do powiedzenia... ciekawego ; ) ale w środku wyglądam tak ![]() znalazłam modlitwę o miłość i odmówiłam ją : ) <dumny> ![]() edit 16:33 Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ; *
CZYTAJ SKŁAD ! ! ! ![]() Edytowane przez BJean Czas edycji: 2009-08-17 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Raczkowanie
|
![]() hehe... oznaka życia musi być ;p dni upływają mi na TĘSKNIENIU ![]() WhiteCherry, ![]() ![]() ![]()
#1680 |
Zadomowienie
|
WhiteCherry po prostu bądź z nim szczęśliwa, bierz życie garściami!
![]() ![]() ja zaglądałam regularnie, ale jakoś nie mogłam się wbić w temat i łoo. ![]() poza tym - wspominałam już jak nie cierpię moich jesiennych malin? ![]() no właśnie. moje plany na dziś to iść biegać! ![]() ![]() trzeba nadrabiać straty. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.