Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 12:26   #2791
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
jaknajbardziej powinnaś przełożyć. ja obawiałabym sie nawet jakiegoś krwotoku ... zrób dla pewności zupełnie po @

o kurcze.... aż mnie się łzy zebrały... piękne!
ech, to w takim razie chyba przełoze.
a ile jest wazne takie skierowanie na pobranie krwi??

Monia ja najpierw z TZ płakałam, potem przyszli rodzice, TZ pokazał to mojej mamie i znowu wszyscy w płacz.
Wymyslialm, ze kiedys kupimy cos sobie za te pieniądze aby to było tak jakby od niej. na ksiązeczce było 2,5 tys zł. TZ bardzo sie ten pomysł spodobał.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 12:28   #2792
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Ale jestem zmęczona dziewczyny, 12 godzin podróży pociągiem w skwarze, upale i full of ludzie. Ale Mazury piękne, odpoczęliśmy bardzo, co prawda Mrągowo trochę nas rozczarowało ale jesteśmy zadowoleni. Trochę opaleni, wymoczeni w jeziorach i szczęśliwi
Zdjęcia będą ale w domu bo dziś prosto z pociągu przybiegłam do pracy i nadrabiam zaległości. Was pewnie nie nadrobię prędko. Gratuluje nowym mężatkom
Cieszę się, że jestem z Wami znowu, brakowało mi Was
Stary 2009-08-17, 12:50   #2793
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Haj żoneczki i jeszcze panienki

Kurczę czas tak nagli, a jeszcze mamy tyle spraw do załatwienia .
Chodzimy na ten kurs tańca, ale przez te niecodzienne wygibasy to teraz kaleka jestem w stopie ścięgno naciągłam albo zerwałam i wyskoczyły mi 2 kręgi na nastawianiu byłam teraz jestem poobklejana plasterkami rozgrzewającymi... i sierpień przerwy od tańców sobie zrobiliśmy...
Miara i pierwsza przymiarka sukni były, gotowa ma być w połowie września. Tż zaś jeszcze garniaka nie ma... i mój tata i teściu też nie a nie ma kiedy jeździć, jeszcze teraz brat będzie miał w przyszłą sobotę 18-stkę... a czas leci. Dzisiaj zamówiliśmy kieliszki grawerowane. Bieliznę kupiłam i podwiązkę... no i tyle narazie, uciekam bo w pracy jestem .
Aniu, Ty dbaj o siebie przed ślubem, bo jeszcze coś narobisz

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki nie mam juz siły!!!
prawie kupilismy garnitur
mowi prawie bo juz prawie kupował w salonie mody slubnej w rybniku (do rybnika dziadem pojechałam!!!) ale oczywiscie...... idziemy jeszcze do plazy poogladac mmowie cholera we wszystkich tych centrach jest to samo ale nei dociera złazilismy pol rybnik a wsiada do auta i mowi wiesz ja w poniedziałek przyjade po ten z tego sklepu

a ten co wybrał pierwotnie to troche szkoda mu kasy bo on w pierre cardin 2 koła kosztował sam garnitur

no to w koncu zdecydował ze po ten do tego salonu wroci a tez fajny jest taki ciemno brązowy połyskujący i mieniący sie jakby na bordowo.....

no i oczywiscie teściówka z nami musiała pojechac i swoje trzy gorsze wtrącać ze czarny mamy kupicbo to praktyczny no to mowie ze taaaaa niech kupi i bedzie pasował jak pięść do nosa, jak chce czarny to moze pojsc ale nie ze mna to sie uciszyła i juz nic nie mowiła
całe zycie z wariatami!!!

odebralismy obrączki!!!!

no i obiecane rożki kurde 7 sztz robiłam a pol wieczoru przesiedziałam

padam na pysk
Widzę, że odwiedziliście moje strony- do niedawna mieszkałam w Rybniku

Obrączki piękne

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
Chcisałabym sie dopisac do przyszłych żonek 2009
Mój ślub 18 wrzesnia 2009 godz 15.00
Witaj

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny czuje jakaś pustke po tym slubie nie mam narazie co planować hahah czuje sie jak bezrobotna choć przed slubem marudziłam ze wszystko na mojej głowie i zrozum tu kobiete?? Czy wy tez tak macie żony, że Wam przykro że to już po tym wielkim i jedynym dniu??
Mnie ogromnie przykro, że ślub i wesele już za nami, ale przygotowań mi nie brakuje

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a macie dom/mieszkanie? możecie planować np urządzenie go to jest lepsza frajda niż to co ze ślubem związane no chyba, że już macie wszystko gotowe to nie wiem
My już wszystko gotowe mamy Żyłam ostatnio wymeldowaniem i zameldowaniem na nowym miejscu. Jutro idę złożyć wniosek o nowy dowód

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
o a nurkujesz? Masz skończone jakieś kursy?
Mój TŻ jest zapalonym nurkiem Ostatnio suszy mi głowę o suchy skafander

stokrotko, witaj Wszystkiego dobrego

Widzę, że ja chyba byłam najbardziej płaczliwą PMką 2009
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 13:23   #2794
agnes208
Zakorzenienie

Dziewczyny ale sie nudze Tż w pracy ja ide dopiero na popołudnie no poprostu koszmar co tu robic
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 13:27   #2795
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ech, to w takim razie chyba przełoze.
a ile jest wazne takie skierowanie na pobranie krwi??

Monia ja najpierw z TZ płakałam, potem przyszli rodzice, TZ pokazał to mojej mamie i znowu wszyscy w płacz.
Wymyslialm, ze kiedys kupimy cos sobie za te pieniądze aby to było tak jakby od niej. na ksiązeczce było 2,5 tys zł. TZ bardzo sie ten pomysł spodobał.

wcale sie nie dziwie... strasznie wzruszające naprawde. I bardzo fajnie pomyślałaś o tej 'pamiątce'. coś pięknego!

a co do badania, to mysle że skierowanie tydzien powinno byc spokojnie, ale nie chce sie wypowiadac, lepiej przedzwonic do takiego laboratorium, albo lekarza.

agnes208 .... ja mam dzisiaj taki własnie dzien w pracy.... masakra!!!! nie ma co robić .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-17 o 13:28
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 13:28   #2796
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
wcale sie nie dziwie... strasznie wzruszające naprawde. I bardzo fajnie pomyślałaś o tej 'pamiątce'. coś pięknego!

a co do badania, to mysle że skierowanie tydzien powinno byc spokojnie, ale nie chce sie wypowiadac, lepiej przedzwonic do takiego laboratorium, albo lekarza.
ja skierowanie mam już od czwartku. wiec jesli nie jest wazne wiecej niez tydzien to lipa.

dzwonił wlasnie TZ. w Holandii pękł mu ząb , 7-ka, kanałowo leczony. teraz był u dentyski dostał 2 przecibólowe zastrzyki, ale dalej go bolało, wyrwała mu pół zęba zobaczyła stan zapalny dała antybiotyk i powiedziała, ze resztę mu wyrwie jak wrócimy z Pragi, czyliz a tydzien czy to normalne??

czy ona nie widziała wczesniej tego stanu zapalnego?? kurde jak to mozliwe ze mu pół zęba wyrwała i reszte zostawila.

Stary 2009-08-17, 13:34   #2797
kliwia
Zakorzenienie

madzia no widocznie stan zapalny byl gleboko. Wyrwac reszte moze dopiero jak po antybiotyku zejdzie zapalenie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 13:36   #2798
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia no widocznie stan zapalny byl gleboko. Wyrwac reszte moze dopiero jak po antybiotyku zejdzie zapalenie
kurcze mam nadzieje, że go w czechach nie zaczmnie bolec. jedziemy w ten piątek i wracamy.... sami nie wiemy albo we wtorek albo w srode.

Stary 2009-08-17, 14:05   #2799
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
po ślubie życzenia itp, i pojechaliśmy do restauracji. Po drodze mieliśmy 1 bramę- jakieś dzieciaki i pijaki. Na sali przywitali nas chlebem i solą, tz miał wódkę, ja wodę. Mąż wniósł mnie na salę, wypiliśmy szampana i jediśmy obiad. Jedzenie było dobre i bardzo dużo, dużo nam zostało, ale obsługa na początku była opiszala i po obiedzie długo nie było nic na stole, to samo po cieście. ale później się rozkręcili. W restauracyjce było mało miejsca, ale i tak ludzie potańczyli. My jakieś wolne też tańczyliśmy, ale mało i większości zabawialiśmy gości. Atmosfera była naprawdę super, wszyscy się dobrze bawili mimo braku klimy na sali. Było niesamowicie gorąco. Byliśmy na cmentarzu u taty, puźniej były podziekowania dla rodziców, i tu się popłakałam. Z niespodzianek to dostaliśmy klucz od pokoju w hotelu od znajomych na noc poślubną bo mielismy spać u teściów. Noc poślubna też była fajna bielizna z panieńskiego się przydała. Teraz mieszkamy u teściów, na razie jest dobrze, dzisiaj na zdjęcia plenerowe jedziemy. Fajnie mieć męża
Stokrotka slicznie wygladalas!! I super, ze Wam sie wesele udalo, ja na swoim niewatpliwie bede ryczec..Tż pewnie tez
Cytat:
stokrotko, super, że wszystko się udało.
Powiem ci, że ja tez byłam w szoku, ze non stop sie usmiechałam , bo myslałam, ze będe płakała, a tu ani łza mi nie poleciała.

za to płakałam razem z TZ (pierwszy raz go chyba widzialam jak płacze), jak otwieralismy koperty a w jednej z nich był prezent od jego zmarłej w styczniu babci. jej ksiązeczka oszczędnosiowa przepisana na TZ z dopiskiem "do całkowitej likwidacji" nie wytrzymłam wtedy. przepisała ją na TZ 2 listopada 2007 roku. nawet nie bylismy wtedy zaręczeni a ona tez ie wiedziała, ze bedzie chora i umrze.
Mnie tez sie łezka w oku zakrecila jak to przeczytalam..
Cytat:
o super!!! a o której godzinie? my o 17.00

My godzinke wczesniej o 16. Mozesz mi zdradzic z czego masz bukiet slubny? Ja jeszcze nie wybralam, marzy mi sie z fiołków alpejskich albo bialych tulipanów...Tylko, ze po pierwsze nie wiem jak z dostepnoscia tulipanow we wrzesniu, a po drugie nie sa to raczej trwale kwiaty..

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-17 o 14:06
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 14:25   #2800
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

za to płakałam razem z TZ (pierwszy raz go chyba widzialam jak płacze), jak otwieralismy koperty a w jednej z nich był prezent od jego zmarłej w styczniu babci. jej ksiązeczka oszczędnosiowa przepisana na TZ z dopiskiem "do całkowitej likwidacji" nie wytrzymłam wtedy. przepisała ją na TZ 2 listopada 2007 roku. nawet nie bylismy wtedy zaręczeni a ona tez ie wiedziała, ze bedzie chora i umrze.
Ale wzruszające........

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

[QUOTE=moniqac;13768210]noooooooooooo.... to bardzo sie ciesze ! bedziemy bedziemy sie wspierac... ja juz jestem taaaaaaaka zmęczona..... a tu jeszcze ani widu ani słychu o urlopie !

jaknajbardziej powinnaś przełożyć. ja obawiałabym sie nawet jakiegoś krwotoku ... zrób dla pewności zupełnie po @

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Moniqac ja bede Ślubujemy w ten sam dzien.
QUOTE]

o super!!! a o której godzinie? my o 17.00

o kurcze.... aż mnie się łzy zebrały... piękne!
My o 16
a do urlopu tez jeszcze kawał drogi.. w podróż poslubna dopiero koniec listopada...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 14:42   #2801
metkaa
Zakorzenienie

czesc

bardzo lubie czytac relacje ze slubów,

stokrotka24 bardzo ładnie wygladalas, suknia śliczna
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 15:45   #2802
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zdjecia sa super, naprawde warto bylo dac taka kase.

.

dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 15:51   #2803
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
kurcze mam nadzieje, że go w czechach nie zaczmnie bolec. jedziemy w ten piątek i wracamy.... sami nie wiemy albo we wtorek albo w srode.
Madziu, mogę wam coś polecić? jak przejdziecie przez most Karola (od strony starego miasta), to pójdzcie cały czas tę uliczką prosto aż dojdziecie do miniskrzyżowania, obierzcie kierunek "lewoskos" i idźcie chodnikiem po prawej stronie. Między jednym sklepem a drugim, będzie brama półkolista i szyld ZAHRADA jakaśtam (nie pamiętam, ale tam jest jedna). Kupcie bilety-są bardzo tanie i zobaczycie, spędzicie przepiękne popołudnie w jednym z pięknijszych miejsc w Pradze odkryliśmy to miejsce z TŻem przez przypadek, a Pragę znamy jak własna kieszeń, ale zakochaliśmy się w tym miejscu i w przepięknych kwiatach, które tam są a jakie piękne zdjęcia tam wychodzą.... jak możesz zapakuj suknie ślubną i porobicie sobie sesję

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2009-08-17 o 16:41
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 16:04   #2804
kliwia
Zakorzenienie

Jaga dala 2 foytki na nk ale niewiele na nich widac
Stary 2009-08-17, 16:10   #2805
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny zgodnie z obietnica załączam zdjecia sukienki na poprawiny. Jak juz wspomnialam, chcialam kremowa, ale niestety nie bylo. Mnie sie wydaje biala, chociaz na metce pisze ze to ivory. Chyba jestem daltonistka, bo nie odrózniam tych kolorow Sukienka jest do skrocenia i zwezenia (smieszne, bo to rozmiar s a ja nosze 38), babka mi powiedziala w sklepie ze to dopiero pare dni przed slubem, bo i tak z emoocji na pewno jeszcze schudne apo co 2 razy poprawiac. Nie wiem, teraz mam watpliwosci co do niej, wydaje mi sie taka nie pasujaca troche..Bardziej na slub niz poprawiny..ale uwierzci mi w moim miescie nie ma wyboru i nie jest to moj wymysl. Aha i wybaczcie slaba jakosc zdjec, telefonem robilam
Ps. o Dzizas! Dodatkowo sa odwrocone, mam nadzieje ze nie jest to problem, tak to jest jak kompletny laik sie bierze za cos
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (152,5 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia tył.jpg (149,8 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-17 o 16:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 16:12   #2806
kliwia
Zakorzenienie

liliutek sukienka moglaby byc rowniez suknia slubna, sliczna
Stary 2009-08-17, 16:20   #2807
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
liliutek sukienka moglaby byc rowniez suknia slubna, sliczna
Dzieki kliwia za ocene, ale wlasnie uwazam ze troche za "strojna" jest. Moj tz sie smieje nawet, ze mam 2 suknie slubne, dowcipnis jeden
Stary 2009-08-17, 16:21   #2808
zaaaabcia
Zakorzenienie

racja Jaga dodala zdjecia ze slubu tylko ze na jedym widac jej pol twarzy a na drugim to nie oni sa wogole smieszne to troche

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-17, 16:23   #2809
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
racja Jaga dodala zdjecia ze slubu tylko ze na jedym widac jej pol twarzy a na drugim to nie oni sa wogole smieszne to troche
Wiecie co ja troche nie rozumiem zachowania Jagi, jak nie chce zby ktos ja rozponzal to niech zamaze ich twarze albo cus, a nie takie robienie tajemnicy jak juz ktos wspomnial. Ale w sumie nie moja sprawa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 16:28   #2810
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co ja troche nie rozumiem zachowania Jagi, jak nie chce zby ktos ja rozponzal to niech zamaze ich twarze albo cus, a nie takie robienie tajemnicy jak juz ktos wspomnial. Ale w sumie nie moja sprawa.

dokladnie !
teraz to wyglada tak jak by specjalnie dodala zdjecia kogos innego zeby tylko zyczenia dostac ... takie jest moje zdanie ... no ale tak jak piszesz nie nasza sprawa ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-17, 16:36   #2811
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zgodnie z obietnica załączam zdjecia sukienki na poprawiny. Jak juz wspomnialam, chcialam kremowa, ale niestety nie bylo. Mnie sie wydaje biala, chociaz na metce pisze ze to ivory. Chyba jestem daltonistka, bo nie odrózniam tych kolorow Sukienka jest do skrocenia i zwezenia (smieszne, bo to rozmiar s a ja nosze 38), babka mi powiedziala w sklepie ze to dopiero pare dni przed slubem, bo i tak z emoocji na pewno jeszcze schudne apo co 2 razy poprawiac. Nie wiem, teraz mam watpliwosci co do niej, wydaje mi sie taka nie pasujaca troche..Bardziej na slub niz poprawiny..ale uwierzci mi w moim miescie nie ma wyboru i nie jest to moj wymysl. Aha i wybaczcie slaba jakosc zdjec, telefonem robilam
Ps. o Dzizas! Dodatkowo sa odwrocone, mam nadzieje ze nie jest to problem, tak to jest jak kompletny laik sie bierze za cos
piekna sukieneczka swobodnie mogła by tez słuzyc jako ślubna nie martw sie ze za strojna w końcu na poprawinach ty powinnaś być gwiazda tak samo jak na weselu i fajnie ze bedziesz sie wyrózniac
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 18:03   #2812
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny ja już po. Trochę szkoda, że już minęło, ale było super

Przed ślubem wyspałam się, nie miałam wogule stresa. Cały czas się śmiałam. Przed 11 poszłam do fryzjera, za mną przyszedł fotograf i cykał mi zdjęcia. Fryzura bardzo mi się podobała. Później z przyjaciółką-świadkową dekorowałyśmy nasze samochody i moja klatkę. Następnie się malowałyśmy. Makijaż też wyszedł super. O 14.40 zaczęłam się ubierać i jeszcze nie do końca się ubrałam a już przyjechał mój mąż. Musiał zaczekać ok 10 minut, a my szybko się ubrałyśmy. Świadkowa co chwile mi płakała a ja się śmiałam. Ona miała większego stresa niż ja. W końcu wyszłam z pokoju i tz zaczął prawić komplementy jak ładnie wyglądam. Odbyło się błogosławieństwo, rodzice płakali a my z mężem na siebie i dusiliśmy się ze śmiechu. Zawsze myślałam, że w takiej chwili będę płakać, a tu śmiać się chciało. po błogosławieństwie musieliśmy poczekać ok 15 minut u mnie w domu bo za wcześnie przyjechali. Dojechaliśmy do kościoła i jeszcze był ślub innej pary więc musieliśmy zaczekać. Cały czas mnie welon denerwował, wogule chciałam go ściągnąć, bo mi wypadał. Msza nasza zaczęła się o 16,15, szliśmy za księdzem. Miałam trochę stresa na początku i było mi strasznie duszno, cała byłam spocona. ksiądz powiedział śliczne kazanie, cały czas mówił do nas, tak trochę na wesoło. Oczywiście myliliśmy się kiedy usiąść, wstać itp. Jak składalismy przysiegę to mąż (jak to super brzmi) strasznie drzał, miał minę jakby się miał zaraz popłakać, a j mówiłam z takim uśmiechem od ucha do ucha, że aż się sama sobie dziwiłam, bo byłam przekonana, że będę ryczeć jak bóbr. Obrączki też dobrze poszły. później ksiądz kazał się nam pocałować i wszyscy bili brawo. cała msza była bardzo pogodna, my uśmiechnięci, ksiądz też
cdn.
stokrotko gratuluje Sliczna z Was para Dużo szczęścia

Wszystkim PM z 15 sierpnia chce złozyć serdeczne życzenia oby wasza miłosc kwitła i zawsze była dla was oparciem

Dostaliśmy film ze ślubu i wesela do obejrzenia wyszedł cudny, wszystko mi się przypomniało, bo miałam chwilowe zaniki pamięci, ale niestety nie da się całego wesela ogarnąć i być we wszystkich miejscach na raz toteż tym bardziej się ciesze, że mieliśmy kamerzyste
ja chce jeszcze raz...

Powoli zbieramy zdjęcia od rodziny i znajomych, te od fotografa mają być w tym tyg. Wczoraj wybierałam amatorskie zdjęcia do wywołania i trochę sie ich zebrało. Zrobimy sobie taki nasz album ze zdjęciami z wesela bo w ślubnym od fotografa mamy mieć tylko te z kościoła, pleneru i z początku imprezy.
Tak jak kliwia zdążyła zauwazyc wstawiłam fotki na nk, jak któraś chce zobaczyc to zapraszam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 18:26   #2813
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Madziu, mogę wam coś polecić? jak przejdziecie przez most Karola (od strony starego miasta), to pójdzcie cały czas tę uliczką prosto aż dojdziecie do miniskrzyżowania, obierzcie kierunek "lewoskos" i idźcie chodnikiem po prawej stronie. Między jednym sklepem a drugim, będzie brama półkolista i szyld ZAHRADA jakaśtam (nie pamiętam, ale tam jest jedna). Kupcie bilety-są bardzo tanie i zobaczycie, spędzicie przepiękne popołudnie w jednym z pięknijszych miejsc w Pradze odkryliśmy to miejsce z TŻem przez przypadek, a Pragę znamy jak własna kieszeń, ale zakochaliśmy się w tym miejscu i w przepięknych kwiatach, które tam są a jakie piękne zdjęcia tam wychodzą.... jak możesz zapakuj suknie ślubną i porobicie sobie sesję
Kochana wielkie dzięki
niestety sukni razcej nie wezmę ze sobą, bo jedziemy tazm razem z rodzicami moimi i bratem wiec nie bedzie juz miejsca, a wiadomo ile ona miejsca zajmuje
Cytat:
baaaardzo ładna

TZ mama (lekarz rodzinny) powiedziała, ze moge spokojnie isc jutro na to pobranie krwi i teraz juz sama nie wiem.

Stary 2009-08-17, 18:44   #2814
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
piekna sukieneczka swobodnie mogła by tez słuzyc jako ślubna nie martw sie ze za strojna w końcu na poprawinach ty powinnaś być gwiazda tak samo jak na weselu i fajnie ze bedziesz sie wyrózniac
Cytat:
baaaardzo ładna

.
Dzieki wielkie dziewczyny zza opinie. Podnioslyscie mnie na duchu bo mialam chwile zwatpienia.

A mnie sie nudzi i wyszukuje sobie ksiazek kucharskichw formie ebookow na necie
Stary 2009-08-17, 18:55   #2815
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Stokrotko pięknie, dobrze ze wszystko poszło dobrze. Sliczna z Was para wszystkiego naj.

Cytat:
dokladnie !
teraz to wyglada tak jak by specjalnie dodala zdjecia kogos innego zeby tylko zyczenia dostac ... takie jest moje zdanie ... no ale tak jak piszesz nie nasza sprawa ...
Zgadzam się. Przecież i tak wszyscy wiedzą jak wygląda. Wredna jestem, ale mam wrażenie,ze to po to zebyśmy się prosiły o zdjęcia i zeby podsycić naszą ciekawość.
Nie to nie. Nie moj woz nie bedzie mnie wiózł, jak to mówi moja babcia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 19:20   #2816
martucha84
Zakorzenienie

hej dziewczyny jestem juz po kilku dniach byczenia sie zabieram sie za nadrabianie madzialenka zaraz ci przesle
Stary 2009-08-17, 19:38   #2817
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
po ślubie życzenia itp, i pojechaliśmy do restauracji. Po drodze mieliśmy 1 bramę- jakieś dzieciaki i pijaki. Na sali przywitali nas chlebem i solą, tz miał wódkę, ja wodę. Mąż wniósł mnie na salę, wypiliśmy szampana i jediśmy obiad. Jedzenie było dobre i bardzo dużo, dużo nam zostało, ale obsługa na początku była opiszala i po obiedzie długo nie było nic na stole, to samo po cieście. ale później się rozkręcili. W restauracyjce było mało miejsca, ale i tak ludzie potańczyli. My jakieś wolne też tańczyliśmy, ale mało i większości zabawialiśmy gości. Atmosfera była naprawdę super, wszyscy się dobrze bawili mimo braku klimy na sali. Było niesamowicie gorąco. Byliśmy na cmentarzu u taty, puźniej były podziekowania dla rodziców, i tu się popłakałam. Z niespodzianek to dostaliśmy klucz od pokoju w hotelu od znajomych na noc poślubną bo mielismy spać u teściów. Noc poślubna też była fajna bielizna z panieńskiego się przydała. Teraz mieszkamy u teściów, na razie jest dobrze, dzisiaj na zdjęcia plenerowe jedziemy. Fajnie mieć męża
STOKROTKA!!! Wyglądaliście ślicznie i te uśmiechy! Pozazdrościć! Gratulacje i czekamy na więcej fotek

Cytat:
Sukienka super! Weź pod uwagę, że w drugi dzień też jesteś Panną Młodą więc sukienka jak najbardziej ok! Będziesz się czuła wyjątkowo przez 2 dni!

My dzisiaj już wszystko załatwiliśmy na sali, zamówiliśmy ciasto i teraz tylko zostało nam załatwienie kierowcy do odwożenia gości i chyba już wszystko będziemy mieć dograne. No i w czwartek najprawdopodobniej będę miała próbny makijaż i fryzurę.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 19:43   #2818
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martusia to fajna wycieczka sie szykuje
wycieczka byla super... tz najbardziej podobaly sie bledne skaly no i wroclaw bylo super... tak spokojnie...

mka1987 super relacja gratuluje

baja_86 ciesze sie ze wszystko wam sie udalo zycze duzooo szczescia.. ta data bedzie dla nas najpiekniejsza:

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Martucha wyglądałaś jak prawdziwa leśna wróżka Po prostu zachwycająco, piękna z Was para. Chętnie obejrzałabym Wasz filmik.
dziekuje bardzo dziekuje daj maila to wysle ci filmik
tesciowa sie nieprzejmuj ja moja tez przestalam najwazniejsze zebys byla konsekwentna i sie nie dala...
co do napoji to ci niepowiem bo wszytko zalatwial nasz organizator wiem tyle ze poszlo duzo coli i sprite a mniej sokow wody i takich orenzad... a co do tortu to byl 3 pietrowy... i zostal maly kawalek... wiec nie wiem dokladnie ile poszlo..

Cytat:
Martuś moge tez prosić o filmik ?? na pw podaje maila
wyslalam daj znac czy doszlo..

nadrabiam dalej
Stary 2009-08-17, 19:46   #2819
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Przecież i tak wszyscy wiedzą jak wygląda. Wredna jestem, ale mam wrażenie,ze to po to zebyśmy się prosiły o zdjęcia i zeby podsycić naszą ciekawość.
Nie to nie. Nie moj woz nie bedzie mnie wiózł, jak to mówi moja babcia
zgadzam sie ....
przeciez kazda z nas dodala zdjecia ze slubu ... i nie robila z tego zadnej tajemnicy ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-17, 19:55   #2820
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
A coz w tym dziwnego, ze chce zamiescic takie a nie inne fotki? Moj dzien, moje fotki, moj profil i moja decyzja w zwiazku z tym jakie fotki tam umieszcze... Zle pisze?

Aha, te zdjecie, gdzie niby to nie my to my wlasnie. Znaczy sie, ze bedziemy bogaci, skoro nie zostalismy rozpoznani.

P.S. Strasznie niecierpliwe jestescie...

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-08-17 o 20:01
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości