|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chanel, Kenzo, Clinique, Geurlain - zapachy, kolorowka i inne :)
Cos u mnie za Rimmel Lasting Finish i dermacol?
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może cos u mnie za Coco lub Bambuska?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351153 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-08-17 o 07:09 |
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
posiadam wątek z oryginalnymi ubraniami, jeśli zainteresowałaby Cie wymiana to chętnie wymienię się na: Chanel Coco Mademoiselle,Givenchy Ange ou Demon i dermacol
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Niedlugo to i lade zabierzesz i nie bedzie gdzie szukac
..sluchy niosa o alienie ale on mnie tak odstrasza ze uciekam gdy go czuje a co tu dopiero mowic o posiadaniu ![]() Poza watkiem mam np. 1. Dior girly blossom http://images.amazon.com/images/P/B0...CLZZZZZZZ_.jpg 2. Diorglam 001 http://allegro.pl/show_item.php?item...p=1&aid=224833 |
|
|
|
#36 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Co do Mademoiselle to chcę i nie chcę jednocześnie, bo raz mi się podobał keidyś, a raz nie ... miałam i oddałam ![]() No ale przemyśl Kochana moją propozycję i daj znać Póki co - na dzień dzisiejszy chętna jestem na Coco, ale jeśli nie zechcesz aby poleciała do mnie - też nic się nie stanie Ale na Chanel Chance mi zależy!
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
czy za estee lauder double wear chciałabyś chanel mat lumier jakieś 70-75% kolor 30 właściwie odpowiednik estee lauder double wear 02 lub tester 5 diora 770 pink idol lub innocenta muglera?
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
coś za
Dior Bronze Poudre De Soleil 010 Healthy Look Chanel Irreelle Blush 26 Neroli Rose,
|
#39 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
niestey nic
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tym Twoim gadzetom sie zaraz poprzygladam ![]() Cytat:
![]() Zaraz sobie to wszystko rozpisze na kartce Cytat:
ale moze go w ciemno poznam...? Ile go jest? i sprawdze w domu ile mi mat lumiere zostalo i podejme decyzje czekam na znak! Cytat:
tylko nie wiem, czy wchodzi w gre wymiana nie za zapach? albo na zapach (jezeli mam cos, co moge CI dac + cos?
|
|||||||
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
innocenta mam jakąś połowę z opakowania 25ml, a jaki masz nr mat lumier? może chciałabyś go wymienić na mój?
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
za HR podziękuję jestem zainteresowana EL, daj znać, jak będzie Ci innocent za niego odpowiadał ew mój mat lumier
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja euphoria to jest tester bez korka.jak już pisałam interesuje mnie u Ciebie Dior Bronze Poudre De Soleil 010 Healthy Look Chanel Irreelle Blush 26 Neroli Rose, brązerek z diora oczywiście nowy i nieużywany? bez drobinek?
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zalaczam fotke zuzycia diora - oceniam je na ok. 5%, uzywany sporadycznie A euphoria, to edt czy edp?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
A co do drobinek, to niby jakies tam w opakowaniu ale na twarzy ich nie ma wcale
Mozesz wszystko sprawdzic bez problemu w sephorze jakby co
|
|
|
|
#49 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() No żeby nie było, że przeze mnie zamiast spać w nocy , to myśleć będziesz ![]() Rozpisz sobie, na spokojnie. Przemyśl również ![]() Ja nie naciskam, tak jak pisałam - najbardziej zależy mi na Chance, ale Mademoiselle też z chęcią przygarnę - poleży do jesieni i zimy i się pewnie wtedy do mnie przytuli ![]() Jesli miałabym oddać Addicta 2 któregoś, to tak jak proponowałam.... bo to dla mnie też moje skarby ![]() Pozdrawiam, nie myśl za dużo, bo ja będę miałą wyrzuty sumienia
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
oj myślałam że twój dior jest nowiutki
w tej sytuacji chyba nie jestem skłonna oddać euphorii.euphoria jest EDP
|
#51 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avene Ystheal+Emulsion; 14 tubek po 5ml, w kartonikach; 6 tubek leci do mintle, zostało 8 tubek Avene maseczka kojąca; 2 tubki po 5 ml; w kartonikach Galenic Elancyl; tonizujący żel pod prysznic; tubka 30 ml Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana; 5 sztuk Cytat:
Takze jestem chetna na mat lumiere 30 cendre. DW ubytek jest znikomy Cytat:
Ja to jestem emocjonalnie zwiazana z moimi gadzetami i nie przychodzi mi latwo rozstawanie sie z nimi ![]() wymyslilam cos, co nie wiem, czy Ci sie spodoba... ![]() chetnie oddam Ci chance + co tam sobie wybierzesz za MDCh ).No a jezeli jednak jej nei chcesz wypuscic spod swych matczynych skrzydel, to moze jednak oddasz mi Kylie za cos co nie jest perfumami? Ja z mademoiselle mam tak jak Ty, raz lubie raz nie no i sama rozumiesz... ![]() Cytat:
)
|
||||
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
a co ze mną, jakaś decyzja?
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: - Kenzo Flower miniatura EDP 4ml i
- Givenchy Ange ou Demon - balsam perfumowany, zostalo ok. 30ml?
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ja jestem zainteresowana wymianą, a kosmetyki, które wpadły Ci w oko, są "do wzięcia" Zapropnuj, proszę, jaki "zestaw" (tak konkretnie) interesowałby Cię w zamian za komplecik Flower. Rozumiem, że Twoje miniaturki nie były używane. Czy na mleczku jest może jakaś data produkcji? |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
Chanel Coco Mademoiselle EDP 50ml- ubytek widoczny na zdjeciu. Alenie mam nic o tak dużej objętości ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- A jeżeli chodzi o kolorówkę to zainteresowały mnie - Lancome Star Bronzer Bamboo, troche porysowane opakowanie - Dior Diorshow Powder 003 Catwalk Pink, roz, zostala ok.1/3 - Bourjois Effet Lumiere Les Roses, potrojne cienie, byc moze po terminie, znikomy ubytek - Pupa Polvere Di Luce, bialy iskrzacy i rozowy cien sypki |
|
|
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co dokladnie ja chcialabym, to zaraz napisze, aczkolwiek zawsze mam problem z "wycena" probek ![]() EDIT: Ok, to wymyslilam tak: Avene Ystheal+Emulsion; - tu nie wiem ile tubeczek? ile byloby wg Ciebie sprawiedliwe? ![]() Avene maseczka kojąca; - 2 tubki Avene woda termalna; - 1szt. Cytat:
![]() A co chcialabys kochana za: - Alien,TM 6-7/30ml -AA Mandarine Basilic 10ml odlewka w atomku i ewentualnie moja euphorie -Euphoria 12-13/30ml jak wyżej
Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-08-18 o 12:50 |
|||
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Na coco raczej nie mam szans
a jeżeli chodzi kolorówkę to za coś z niej mogłabym ew. oddać mandarynkę bo flaszki wolałabym wydać za flaszki no ale nie wiem czy wtedy jesteś zainteresowana
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

..sluchy niosa o alienie ale on mnie tak odstrasza ze uciekam gdy go czuje a co tu dopiero mowic o posiadaniu 
NIe mowilas, ze chcesz mademoiselle 

ale moze go w ciemno poznam...? Ile go jest? i sprawdze w domu ile mi mat lumiere zostalo i podejme decyzje
tylko nie wiem, czy wchodzi w gre wymiana nie za zapach? albo na zapach (jezeli mam cos, co moge CI dac