|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
a ja oglądam jak dobrze wyglądać nago
lubię toa AniołekKB kozak niby, że poszła spać a podczytuje ja się kulam spać bo znów będę siedziała do 3:00 i nie wstanę DOBRANOC i plosiem trzymać jutro kciuki za kilka rzeczy ![]() oooo! u mnie zaraz będzie padać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-17 o 23:49 |
|
|
|
#1382 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Tż mi oznajmił że burza idzie
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też się chyba zbliża. Ale to dobrze że teraz - jutro musi być słoneczko
|
|
|
|
#1384 |
|
Adwokat diabła
|
Dobranoc Kasiku
buziak ja jeszcze z Wami posiedzę
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!Nadrobilam Was
![]() Ja dziś szalałam cały dzień w wesołym miasteczku w Chorzowie ![]() Co do Mody na sukces to naprawdę istnieje 1 odcinek http://www.youtube.com/watch?v=Iqz3H7kUwnE ![]() Co do rękawiczek to chyba nie będę miała, bo sobie myślę, ze po co mi one wlaściwie będą? tylko muszę sobie przedramiona wydepilować tylko nie wiem czym ![]() Black, a koleżanka po prostu bezczelna!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-17 o 23:59 |
|
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Adwokat diabła
|
luska, wiem i dlatemuż pokaże jej raki
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
Naprawiła mi się klawiatura
Dobra idę spać, bo widzę, że tylko puste posty tutaj produkuję. Dobranoc "Buźka" Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-18 o 00:16 |
|
|
|
#1389 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
jak będziemy wybierać każda bukiecik, bieliznę, buciki... będzie super![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale super ![]() ![]() :jupi :
|
|
#1390 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a to Ci dopiero to jak PM-ki, zamawiamy????![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie zaklepania godzin w Kościele, czuję się już psychicznie uspokojona Samoa witaj z powrotem! Luskap ja też nie chcę rękawiczek Już wyszukuję w moim katalogu zdjęcia niebieskich bukietów, momencik ![]() Jazz mi też dzisiaj tak samo klawiatura zrobiła, jakiś strajk czy co myślisz o tym żeby wydepilować ręce? a nie boisz się, że będą później włoski bardziej widoczne?
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-08-18 o 00:20 |
|||
|
|
|
#1391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc - tym razem naprawdę wyłączam kompa
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Bukiety ciąg dalszy
Przepraszam za post pod postem ale inaczej nie da rady
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten bąbel to ciekawe czy po depilacji![]() Nie idź
|
|
#1394 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, piękne te niebieskie bukiety! Choć sama nigdy nie myślałam o tym kolorze
![]() Ja też nie wiem czym wydepilować te ręce Nigdy tego nie robiłam, ale na ślub i wesele nie pójdę w takich! Tylko zastanawiam się nad sposobem, warto by wcześniej przetestować i zobaczyć efekt. Bo jeśli ogolę golarką załóżmy w pt wieczorem to w poprawiny może odrosną?i będą kłuły podczas tańca?A jak plastrem czy depilatorem, co pewnie by bolało, to ciekawe czy nie wyskoczą jakieś krostki. Temat pewnie śmieszny dla blondynek, ale ja jako rasowa brunetka mam z tym problem. ![]() To też już idę spać. Dobranoc!
|
#1396 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() CHociaż ostatnio mnie kuzynka namawiała że śliczne takie rękawiczki i w ogóle Ale zdecydowanie nie w moim guście ![]() Cytat:
Jak można takie pomysły mieć w ogóle![]() Cytat:
![]() ![]() Obejrzę sobie popołudniu bo nie mam czasu teraz... Ale brecht ![]() Cytat:
A tego bym nie zdzierżyła ![]() Buźki Wam i miłego dnia
|
||||
|
|
|
#1397 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja swoje jadę woskiem. Nie mam ciemnych ale chodzi o super gładkość przedramion. A ciemniejsze nie wyrastają - wosk to nie golenie ![]() Aaaa, dzień dobry i cześć razem, zmykam na lotnisko )
Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-08-18 o 08:43 |
||
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
błenos dijas
Jazz strzeż się nadciągam na Twoją wichurę
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później smaruję kremem opóźniającym odrastanie włosów z oriflame (naprawdę działa).
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
a ciekaiw mnie czy ten roll on pod pache spowalniający i oslabiajacy wloski dziala.. sprawdzał ktoś już ??
|
|
|
|
#1401 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć, chyba wykrakałayście ten deszcz, u mnie lało od 7, chociaż na wieczór już się duży wiatr zerwał i myślałam że lunie. A dzisiaj szaro i buro i do 20stopni. Ale chyba to wolę niż wczorajsze 34stopnie
Cytat:
Cytat:
np. niedawno slysząłam że kilka lat temu odeszła ta aktorka co grała SAlly Spectre nie wiem jak inni, bo grać prawie całe życie w jednym serialu . Na pewno jeden odcinek i będziesz wiedziała o co chodzi, moja babcia nie przegapi żadnego, stąd jestem na biarzęco zorientowana w sytuacji Brook , Stephanie itpCytat:
![]() Cytat:
prawidłowe podejście ![]() eh jak mi się dzisiaj nic nie chce, wczoraj wieczorem miałam jeszcze do Was zajrzeć, ale padłam, ta pogoda mnie wykończyła, a cały dzień prawie poza domem byłam. Miłego dnia, lecę się uczyć, bo potem jadę odebrać kosmetyki zamówione przez all z LBN ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- a i odnośnie depilacji, to ja też chcę sobie ręce zrobić, ale tak się boję bólu, no oczywiście u kosmetyczki niech mi plastrami to szybko załatwi. A ja kiedyś jak miałam ciemniejsze włoski to stosowałam taki rozjaśniacz do włosów do ciała Sally Hansen, naprawdę fajny, tylko trzeba było dłużej trzymać to na rękach niż zaleca ulotka. Kiedyś też sobie maszynką przejechalam, ale potem tak masakrycznie odrastały. A co do depilacji to nigdy się na to nie zdecydowałam, bo się boję bólu |
||||
|
|
|
#1402 |
|
Adwokat diabła
|
hello,
wiecie co spałam 3h, bo mnie burza w nocy obudziła :[ Kasik, naciągnęłaś do mnie z burzą zamiast do Jazz )
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mimo, ze brunetka, to włoski na rękach mam gładkie
za to boję się co zrobić pod pachami, bo golarką to tak średnio, wosku domowego używać nie umiem, ten sposób cukrowy jakoś mi nie wychodzi tak jakbym chciała, a depilator odpada ![]() Miłego dnia wogóle
|
#1404 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
....a te kilka słów to tak od początku znajomości mam skrobnąć? ![]() Cytat:
Ja Lubelskie też więcej podglądam niż się udzielam, chociaż z wielu rzeczy korzystam. Ale nie powiem.... wielka skarbnica wiedzy tam tkwi |
||
|
|
|
#1405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisz jak się poznaliście, ile jesteście ze sobą, jakie macie plany na przyszłość, Wasza ulubiona piosenka, a teraz coś dla mnie : gdzie robicie wesele, na ile osób, w jakim kościele itp itd czyli krótkie wypracowanie bo my ciekawskie jesteśmy![]() A co do Lubelskich PM to chwała im za wiedzę o przygotowaniach do ślubu, gdzie co kupić, jaki papier do winietek, gdzie zamówić kwiaty, ciastka, owoce, suknie no po prostu ułatwiają życie szkoda tylko że dziewczyny te które już są żonkami coraz rzadziej się udzielają, niby teraz pora na nas PM 2010, ale jakoś nie wczułam się w te klimaty,l jeszcze chyba za wcześnie ![]() hi Black ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Madzia fajna data ślubu |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
no to zacznę od ostatniego postu....
ja mam 22 a mój Tż 23. Znamy się od ostatniej klasy liceum i obecnie jesteśmy ze sobą 3,5 roku (wiem... wiem... troszke krótko jak dla niektórych )poznalismy się... jak głupio o tym pisać przez portal internetowy a potem okazało się że z tej samej szkoły chodzimy . Ja tam go nie chciałam . Na 100dniówce byliśmy razem, ale jeszcze jako znajomi.... i teraz żałuję, że nie jako para ale prześzlości nie zmienię ![]() a ze slubem to tak dziwnie... bo cały czas rozmawialiśmy że ślub dopiero po magisterce... ale w połowie czerwca tak jakoś sobie pomyśleliśmy że może by chociaż za salą się rozejrzeć i dowiedzieć jak z terminami.... z salą nie było łatwo bo podliczeniu osób to na min 200 trzeba było szukać a w okolicach Lublina to jeszcze nie wiele takich lokali... żeby jeszcze łądne były ![]() znaleźliśmy kilka ale problem wynikł następujący - Ja z Lublina Tż z okolic Hrubieszowa (150 km) i problem odległości to kluczowy problem mojej mamy. Uparła się, że błogosławieństwo i ślub w Lbn. A my znaleźliśmy fajny lokalik w Hrubieszowiei ja tam chciałąm. Nie dość że taniej a przy tylu gościach to robi różnicę, to moja rodzina ta co ma dojechac bliżej ma do Hrubieszowa niż do Lbn..... no i masz babo placek - jak przekonać mamę. Zaręczyny (oficjalne) były 20 lipca i wtedy już był rozejm (teraz szczególnie info dla certiny) błogosławieńswto w Lublinie (troszkę sobie pojeźdźimy ), ślub w Kryłowie (miejscowośc mojego Tż), wesele w Hrubieszowie, fotograf i kamerzysta z Lublina (nasi znalomi) ![]() Takie " nasze zaręczyny" z pytaniem i odpowiedzią "TAK" były w Sylwestra... spędzaliśmy go razem takie romantico i wtedy mój Tż przychodzi z pudełeczkiem i mnie pyta... a ja.... nie wiem co powiedzieć :P ale w końcu wykrztusiłam to z siebie i było baaardzo miło ![]() ![]() z takich innych info to mam już upatrzoną suknię ślubną... mam nadzieję że mi się nie odmieni ![]() mam nadzieję, że narazie zaspokoiłam Waszą ciekawość
Edytowane przez madzinek87 Czas edycji: 2009-08-18 o 12:07 |
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
witam,
u mnie w nocy tez była burza, co do rekawiczek to ja bym chciała pełne takie krociutkie ale w sumie to tylko do zdjec, Cytat:
madzinek87 3,5 roku to wcale nie mało ja jestem 2,5 tylko u mnie to moze inaczej wyglada bo jestem troche starsza
|
|
#1409 |
|
Adwokat diabła
|
ale cisza
![]() Kasika nie ma więc spokój na wątku
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czekam na obiadek, dzisiaj zrobilam sobie lasagne, wiec mam troche czasu na pisanie, poza tym Lidia spi, wiec mam spokoj. Ostatnio to wieczorem padam, Lidka, jakby to powiedzie delikatnie, zrobila sie strasznie nieznosna i rece mi opadaja..... Ja nie jestem za rekawiczkami, no ale przynajmniej rekawiczki zaslonia nieogolone rece- lol . Madzinek witaj i szybko pokazuje swoją kiece, no wiesz, nas ciekawosc zawsze zżera
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

lubię to

buziak 

jestem nie wyspana i dzieciaki mnie wykończyły

Jak można takie pomysły mieć w ogóle
tak jest duszno 
ja nie chcę nosić parasolki