|
|
#4321 |
|
Przyczajenie
|
aisuru . - miłoo . ; ** . `i pytam gdzie radość która kiedyś we mnie tkwiła . ` Wierze i ja, ze stanie się tak któregoś dnia znowu będzie jak kiedyś. Wierze i ja ze któregoś dnia, stanie się tak nie tracę nadziei. .
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale nie mam głowy. _________________ To jedna chwila, wiesz.? Jedno słowo.
Przestań wkręcać się w codzienność. Bujaj głową. Nie ufam samcom. Bo lubię te momenty, kiedy czujemy tak samo. Nieobecność powoduje, że serce traci na wadze.
|
#4323 |
|
Przyczajenie
|
Każdy czegoś pragnie..
Odkryj moje sekrety.. podejmiesz to wyzwanie? -Witaj słoneczko ty moje -Kocham jak mnie tak witasz Liczy się to,że ty wiesz jaki jesteś... nic więcej nie jest ważne.. Gdy mówisz,że mnie kochasz,myślę,że to prawda.. Chcę odnaleźć nową miłość,nowe przeznaczenie.. Dlaczego sprawiasz mi ból? Zatańczysz ze mną ten ostatni raz? ________ Przepraszam,że takie różne i bez sensu,ale brak weny..
|
|
#4324 |
|
Przyczajenie
|
Może on jest dla mnie miły bo uważa mnie za wariatkę? -jest miły bo myśli żejesteś wariatką?! -no, tak... dla wariatów zawsze jest się milym...
Jesteś jak strupek na ciele. Nie rozdrapywany goi się szybko, ale gdy go głupie dziecko rozdrapie, będzie mieć bliznę na całe życie. Mówiłam Ci już, że jestem głupim dzieckiem? Love me or not Nie chcę być ciekawym przypadkiem, beznadziejnym przypadkiem rokującym poprawę, przypadkiem w ogóle. Nie chcę być czubkiem, psychotropkiem, stukniętą wariatką. I nie chcę być normalna w waszym nienormalnym świecie. nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. jeśli najdzie mnie ochota, nie dopnę ostatniego guzika w tak skąpej bluzce i upiję się do cna. nie pogardzę też głośnymi napadami histerii i piciem wina w piaskownicy o piątej piętnaście nad ranem. Śniło mi się, że poszłam do lekarki, która powiedziała, że zostało mi osiem minut życia. Czekałam w *******.onej poczekalni pół godziny. I znów mówi mi twój głos, twój zapach szepta: chodź, chodź Masz w sobie coś co sprawia, że ci nigdy nie odmawiam przyjemnie, kiedy uderzasz mi do głowy nie zrozum mnie zle, kocham cie, ale nienawidze bardziej. nie chce twoich lez, ale czasem mam chec na nie popatrzec... choc nie chce twoich lez, chcialbym byc ich dzisiejszym powodem nie jestem z tych, ktorzy lazami sie dziela. gonie marzenia i wierze w to, ze kiedys sie spelnia. wiesz, sam je spelniam, bo mam odwage marzyc i cholerny upor, by pragnienia prawda sie staly Edytowane przez jakcukierek Czas edycji: 2009-08-18 o 00:58 |
|
|
|
#4325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... doskonały. i przepraszam, że nie pomogłam z prośbą. naaajs. i love you too. <33_______ - cóż, życie jest krótkie. - zbyt krótkie, by być złą osobą... - chciałem Ci powiedzieć, na prawdę, ale po tym wszystkim ja po prostu... - pomyślałeś, że zafundujesz mi złamane serce ? - tak. - wyszło Ci całkiem nieźle, co nie ? patrzył na mnie tak, jakbym była kimś, kto się dla niego liczy. podobno kiedy jest się zakochanym można góry przenosić. w obecnej chwili nie podniosłabym nawet kamienia. pamiętam czasy, kiedy zawsze pierwsza łyżka Twojego nowo otwartego jogurtu była dla mnie.
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
1. To zabawne. Niby, że wszyscy to nasi przyjaciele, oni tak nas kochają, ale jak umrzemy to tylko nieliczni przyjdą na nasze groby zapalić znicz pamięci...
2. Mówisz, że mnie kochasz, tak?? Skoro tak, to dlaczego wybrałeś ją?? 3. Życie jest ciekawe. Niby leci szybko, z górki. Ale czasami są takie chwile, gdy musimy wejść pod góre.
Miliony marzą o nieśmiertelności, jednocześnie nie wiedząc co ze sobą zrobić w niedzielne, deszczowe popołudnie - Susan Ert Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej. - Paulo Coelho |
|
|
|
#4327 |
|
Gość
|
hm.. przepraszam ze nie odpowiem na prosby ale moim zdaniem jest ich zdecydowanie za dużo .. co 4-6 komentarzy jakas prosba . to my naprawde sie nie wyrobimy odpowiadac :| trudno uzyc wyszukiwarki nieraz te opisy byly juz proszone !
Wiesz ? ostatnio boli mnie brzuszek .. Pomasujesz kochanie .? Chodzę w brata bluzie i co jestem w końcu skatem . ? Kocham choc nienawidze.. ;> |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
ja Ciebie jeszcze bardziej <3.Gdybym odeszła nikt by nie zauważył, nikt by nie płakał.
Ej... Bo Ty wiesz co mi leży na sercu, czego wyksztusić niemoge, co siedzi w mojej głupkowatej głowie... Przyszedl do mnie diabeł i rzekł: Popraw się bo jesteś jeszcze gorsza. Bardzo często okazuje się, że szczęściem jest nie wiedzieć wszystkiego.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-08-18 o 09:39 |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Pokonamy ciemność, odnajdziemy dzień
Twój dotyk, lekki cichy wiatr |
|
|
|
#4330 |
|
Przyczajenie
|
nom , mnie tu jeszcze nie było . hi
mam nadzieję , ze opisy się wam spodobają . moje milczenie to tylko kolejny sposób na opisanie mojego bólu . bezsilnośc . ot tak . czerwona szminka zupełnie jak jej czerwona sukienka . kolorowe, dyskotekowe światła . krótka kiecka . drogie perfumy . pachnące wlosy . chwila oderwała się od tego wszystkiego .. chciała potańczyć . lans blans . bo on zaczarował i odszedł . zupełnie jak kopciuszek . tyle , że ksiąze odnalazł kopciuszka spowrotem .. _________________________ _____ Toogether93 : choć na tę jedną chwilę stać się nią . tak bardzo boli , gdy bliska osoba zawodzi . i nigdy więcej nie mów mi , że chcieć to móc . nagle książe wybrał inną . a kiedy zrozumiesz, że to był błąd, będzie już za późno . chyba raczej nie pomogłam . 3maj się mała . ;*
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
zafascynowana 'Alchemikiem':
'Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.' 'Zawsze na świecie ktoś na kogoś czeka, czy to na dalekiej pustyni, czy w samym środku gwarnego miasta.' '...a serca nie lubią cierpieć.' 'Nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy tuż przed oczyma. Dzieje się tak dlatego - bo ludzie nie wierzą w skarby. ' 'bo gdy kochamy, zawsze pragniemy być lepsi, niż jesteśmy.' 'Dla niej wszystkie dni były jednakowe. A wszystkie dni są takie same wtedy, kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko, czym obdarowuje ich los, podczas gdy słońce wędruje po niebie.' 'Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko.'
|
#4332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bezwstydnie kradnę. ![]() a kiedy spotkasz mnie przypadkiem, nie odwracaj się. Pozytywnie. nie wyłączaj mi tego. Mr. Pomyłka. tylko mnie nie olej. jesteś moim idolem. ale Ty jesteś hardcorem! ![]() i nie mów, że chciałbyś mnie mieć, tyle że zbyt jara Cię wolność. nie lubię tanich wymówek. prawdopodobieństwo rażenia piorunem wzrasta, kiedy stoisz pod drzewem, wygrażasz pięścią i krzyczysz "mam gdzieś burzę!" nie jest dobrze. a właściwie jest cholernie źle.
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
Hej^^ chciałam się przywitać, bo jestem nowa w tym gronie ;>
kilka opisów. mam nadzieję, że się spodobają ;> no i, że się nie powtarzają .. ![]() > narkotyzowana Twym słowem. > Czasami mój umysł idzie w odwrotną stronę niż ja. > Zrobiłabym wszystko by spojrzeć w Twe oczy i abyś Ty patrzył na mnie. > być poza rzeczywistością. > o mnie troszcz się. > przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. > Kto się sparzył raz, nie ufa już do końca. > nie podzielam waszego entuzjazmu, o. > Trudno jest tak patrzeć w oczy Twe. > Love kills slowly. > Twoje najlepsze chwile? -Wtedy. |
|
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
on by z żalu świat podpalił, gdyby stracił mnie. tak współcześni aż do granic. wznieśmy swoje ręce do nieba, Ty i ja. nic nie jest zbudowane, by trwało wiecznie. jak kłamca szukający przebaczenia od kamieni. coś po stronie serca umarło. 96LadyPoziomka96 - gdzie jesteś ? ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-18 o 10:29 |
|
|
|
#4335 |
|
Raczkowanie
|
*Jak to dobrze, że upiłam Rozum. *Hate, hate your enemies Save, save your friends Find, find your place Speak, speak the truth *Love an other disasters. *Szczęścia w najczystszej formie doświadczam. *kobieta powinna umieć 70 rzeczy. 69 i dobrze gotować. ;d *każde szczęście ma swoją datę ważności. *w wyobraźni mam zakodowany twój uśmiech. ten ostatni. ton głosu. dwa cudowne słowa. ciepło ust. uśmiech twój. *chciałabym żeby czekolada nie tuczyła. kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały. a miłość istniała . <3
|
#4336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami nie chcę pamiętać koloru Twoich oczu. przeszłość oddzielić drugą kreską. w końcu to ją wybrałeś. spokojnie. nie pierwszy raz umieram. dam radę. bez Ciebie. a przecież było między nami tyle fajnych rzeczy. co się z nimi stało do cholery!? bo przyjdzie taki dzień, że i Ty poczujesz jak ściska Ci gardło żal. żal za mną. dziś przy innej się śmiejesz. może kiedyś będziesz żałował. i kłamać całemu światu, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. następnym razem postaram się kochać mniej. nic na to nie poradzę. stałeś się częścią mojego życia.a teraz odchodzisz? powiedz mi, jak to teraz będzie? chybaa nie pomogłam
|
|
|
#4337 |
|
Rozeznanie
|
miło mi. uwielbiam Cię, ale pewnie już to wiesz.
_________________________ __________ gdzieś pomiędzy kilkoma zdradami,
mnóstwem kłótni, tysiącem ciężkich słów... zgubiłam Cię. jego słowa, bardziej gorzkie niż wódka. chciałam cię od lat, a teraz nie potrafię się cieszyć że jesteś tu. trudna jestem, wiem. gdybyś kiedyś ot tak, chociażby za dziesięć lat chciał wrócić, to wiedz że wybaczyłam Ci wszystko. bo mocna kawa nie wystarcza gdy tak bardzo się kogoś chce.
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
"Wariatek się nie kocha. Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki.
nic dwa razy się nie zdarza. zrobiłeś - nie bój się. boisz się - nie rób jest coś, a później tego nie ma. jak dobrze, że jesteś. oczami dziecka. chciałabym nie pamiętać. who are you? miłość...co Ty chole.ra robisz?! nie można mieć wszystkiego. znowu zawiodłam, wiem. Twój wzrok wzbudza wystarczające poczucie winy. cześć.! to ja. Twój cały świat. zły sen I'm just a little girl lost in the moment.
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
1. Niby chcę mieć wspomnienia naszych wspólnych chwil, ale wiem, że kiedy tych chwil zabraknie, nie będę chciała ich pamiętać.
2. Mówisz: kocham Cię na zawsze. Wierzę Ci. Szkoda tylko, że kiedyś się tego wyprzesz. 3. Nie chcę pamiętać dotyku twoich ust... 4. Pustka. To jedyne określenie, tego co mam w sercu, od kiedy odszedłeś.
Miliony marzą o nieśmiertelności, jednocześnie nie wiedząc co ze sobą zrobić w niedzielne, deszczowe popołudnie - Susan Ert Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej. - Paulo Coelho |
|
|
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
DarkWoman , dziękuje ;*
______ a tak między nami to to 'uwielbiam' już dawno straciło jakikolwiek sens ! Nie znam definicji swoich uczuć . Znowu wpadłam w Twoje sidła , ale tym razem uwolnię się szybciej niż myślisz. jezu , jestem taka miękka na Twoje słowa. Szukając wyjścia zatracam się w Tobie jeszcze bardziej ..
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
*jeżeli w nocy przyjdzie do Ciebie gruby Pan, w czerwonym ubranku i będzie chciał Cię zapakować do worka, to nie przestrasz się. powiedziałam Mikołajowi, że chce Cię pod choinkę. <3
*nigdy nie rezygnuje z tego co kocham. *czasem chciałabym umieć być su.ką, wszystko co było puścić z dymem pier.dolić cały ten sentyment. *wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. *i dzięki tobie miałam 86 mokrych rzęs ze śmiechu. *- myślisz, że to racjonalne, leżeć na betonie, kiedy z nieba wali gradem, a lada chwila rozpęta się burza z prawdziwego zdarzenia? - stul pysk i ciesz się chwilą. *i choćby mi amputowali nogę bez znieczulenia, to bólu jaki zadałeś memu sercu nie przebije. *dobra, koniec imprezy. wypier.dalaj z mojego serca . ![]()
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś w każdej minucie moich wspomnień.
Kiedyś miałam pewność, że złapiesz mnie za dłoń, nawet jeśli byłaby z drutu kolczastego. Mówią, że mimo tego, że Go kocham, nie patrzę na Niego - nie chcę widzieć tego, że On nie spojrzy na mnie. Wciąż jeszcze zdarza mi się zasypiać i budzić z jego imieniem na ustach.
|
|
#4343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PONAWIAM.. _________________________ _________________________ _____
-Odgarniam kosmyk długich wspomnień. -I tylko bądź obok. I tylko patrz w tym samym kierunku. I dalej mnie rozśmieszaj. I mów mi to, co chciałabym usłyszeć.. I śmiej się, gdy ja się śmieję. I powoduj, że będę przy Tobie bezpieczna. I przytul, gdy tylko zechcesz. I ocieraj moje łzy, pocieszając mnie. I kochaj ... tak jak ja kocham Ciebie. To wszystko. Nic więcej od Ciebie nie chcę. -Poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. -Oni mogą mieć swoje gwiazdy i marzenia swoje. Mi wystarczy słowo: razem. -"To niemożliwe." - mówi rozum. "To lekkomyślność" - mówi doświadczenie. "To może zranić." - mówi duma. "Spróbujmy.." - mówi marzenie. -To przecież tylko Internet. Otworzyła folder, w którym przechowywała wszystkie e-maile od Niego. Zaznaczyła wszystkie do usunięcia. Program pytał: Jesteś pewny, że chcesz usunąć te wiadomości? (Tak/Nie) Siedziała chwilę nieruchomo, wpatrując się w ekran. Idiotyczne pytanie!-pomyślała z wściekłością. Nagle poczuła się tak, jakby od jej odpowiedzi na to idiotyczne pytanie zależało czyjeś życie. Kliknęła na "Tak". Nic się nie wydarzyło. Świat istniał dalej. Widownia odetchnęła z ulgą -Kiedy się śmieję, słyszy to cała ulica. Kiedy płaczę, wcale się nie przejmuję tym, że spływa mi makijaż i że ktoś mnie widzi. Po prostu płaczę. -trzeba bawić się życiem, nie ludźmi. . . </3 -różane policzki wypełnione tęsknotami, usta pełne szeptu i najczulszych uśmiechów. -Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, I mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, Lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę... Do kogo byś zadzwonił ? Z kim byś spędził ten czas ? I dlaczego jeszcze zwlekasz ? -I tak siedzieć sobie po prostu, nogami machać, gwiazdy oglądać, i marzenia cicho wyszeptywać.. może coś komuś sie przyda .. ![]() ![]()
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-18 o 11:38 |
|
|
|
|
#4344 |
|
Rozeznanie
|
aisuru
This is a one-shot thing we got goin’ on here. / To, co stało się wczoraj, to była jednorazowa sprawa. to tylko znalazłam. ciężka sprawa.. _____________ Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to,
żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją ?
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
` Słowa to tylko słowa, aż do momentu, w którym zrozumiesz co oznaczają. `
kochankowie zginą lecz miłość przetrwa...a śmierć utraci swą władzę Zagubiona pośród marzeń, niespełniona i spełniona... mam już dosyć zabawy w kotka i myszkę Ja od nowa skręcam skręta i łapie bucha by... by osiągnąć spokój ducha ..wielka niewiadoma - czas pokaże.. "...a niepodzielnie królująca elite stanowią kierowcy ciężarowek..." '' I gdy publika szykowała się do odlotu... zabrakło prądu'' `Już dawno wygrałam , bo mam skład, który chciałam.` "Za te dni, gdy nie potrzeba żadnych słów, Tobie dziś dziękować chcę." najpiękniejsze jest czucie bycia. raz na miesiąc kurz ze mnie zetrzesz . wy***ane na to wszystko mam, o tak |
|
|
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
aisuru, takimi chłopakami nie warto zawracać sobie głowy ; * nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło, ale może coś takiego?
why do you have to be so damn fine every single day? can't you take a break and let me concentrate on something else for a change? Boże, chciałem zatrzymać czas tyle razy w życiu. Nie wiesz czego chcę teraz? Bez kitu. "Gdyż nie jest tak łatwo walić sercem w ten pie*rzony mur..." nie martw się, będzie dobrze. Jeśli nie będzie dobrze, będzie źle. Jeśli będzie źle to też będzie dobrze, bo będzie się coś działo. wierzę w kolor różowy. wierzę, że śmiech jest najlepszą metodą na spalenie kalorii. wierzę w całowanie, dużo całowania. wierzę w bycie silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. wierzę, że szczęśliwe dziewczęta to najpiękniejsze dziewczęta. wierzę, że jutro jest inny dzień i wierzę w cuda. - Audrey Hepburn Rozglądam się za fajnym Bogiem, którego czułe ramiona stawią opór potencjalnemu ześwirowaniu. ![]()
|
|
#4347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() geenialny opiiis kradneee ! mozee ktoś jeszcze ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ale to nie takie łatweee ![]() ![]() .dziękujee zaa opisy . tez Cb okradamm
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-18 o 12:21 |
||
|
|
|
#4348 |
|
xoxo
|
Teraz czytam gazety i wielu rzeczy nie rozumiem. Wiem, co oznaczają i rozumiem je słowami, ale nie wiem, po co są. Nie wiem, dlaczego tak wszystko komplikujecie. Głównie robicie te rzeczy, których wcale nie chcecie. I tak przez całe życie. A potem tego żałujecie. Ciężko być człowiekiem.
`Prawie wszystko można powiedzieć za pomocą obrazu i dźwięku prawie nic za pomocą słów.` Dziś juz wiem kim jestem, lecz nie jestem pewna czy jutro bede tym samym... to, że się obiecało nie znaczy, że się obietnicy dotrzyma. Before you judge me, try hard to love me, look within your heart then ask have you seen. - Przyśnij mi się i spraw abyśmy byli razem w tym śnie. - Chciałabym, spróbuje to zrobić. - A później spraw, aby to nie był sen... Nie ograniczajmy się wzrokiem! Gwiazd jest więcej, niż widzimy ich na niebie. Wiele błędów popełniłam w przeszłości, ale jednego nie żałuję, że za każdym razem byłam sobą. I właśnie to do mnie dotarło. On nie wiedział, że ja go kochałam. Nie zdawał sobie sprawy jak silne było to uczucie. Nie miał pojęcia jak płakałam gdy odszedł. Myślał, że moja duma i siła charakteru pozwolą mi wyjść z tego związku bez najmniejszego szwanku. Mylił się. Do dzisiaj pamiętam mokrą pościel. Krew. Jednak to on, nie ja po kilkunastu dniach wplątał się w nowy związek. Taka to niby była wielka miłość?
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
po pierwsze dziękuję za pomoc ;* kochane jesteście <3
a teraz coś ode mnie ![]() "Uśmiecha sie i ma ten dołek w policzku, który tak bardzo lubię i ****a mać- jest śliczna. Chyba nie widzi jak w dłoni drży mi zapalniczka, ręce mi się trzęsa, nie chcę żeby wyszła może nie umiem być czasami troche lepszy lecz jeśli to nie jest miłość to chyba Bóg jest ślepy" Jeśli nie wiesz na pewno, to nie mów "kocham". Lepiej powiedzieć "lubię", "zależy mi", czy "tęsknię"... to mniej zobowiązuje i mniej rani. Czasem walę pięściami o ścianę tylko po to, by nie zrobić krzywdy innemu. |
|
|
|
#4350 |
|
Przyczajenie
|
` Wszystko zacznie działać lepiej,
jeżeli włożysz wtyczkę do gniazdka ![]() ` Nie można niczego ulepszyć , gdy wiadomo, że to nic nie da ... ![]() ` Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń ... `Ciesz sie głupstwem, chwytaj chwile ... `Uwolnij mnie, bo nie jestem w stanie Przekonać siebie, Że bez Ciebie będzie mi lepiej.. [Realese me, Cause I'm not able to convince myself, That I'm better off without you.] ` No pokaż,no pokaż mi niebo..<3 ` Pozwól mi powiedzieć, że zawsze będę Cię kochać.. [Let me say,that I`m always gonna love you..] `Za każdym razem kiedy się odwracam, coś jest nie tak..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

.

i love you too. <33

<3.