|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wiersze, opisy ;)
Witajcie
Mam do was wielką prośbę Wpisujcie tutaj wszystkie wiersze, opisy, jakie znacie o zranionej miłości, ale nie takie rozpaczliwe typu "Zdradziłeś mnie, nie chce mi się żyć" tylko np. "Zraniłeś mnie, ale jeśli myślisz, że będę po Tobie rozpaczać to się mylisz". Coś w tym stylu, tylko takie oryginalniejsze i najlepiej, żeby były dłuższe |
|
|
|
|
#2 |
|
Killing me softly
|
Dot.: Wiersze, opisy ;)
Coś typu: "Zraniłeś mnie, ale poszukam w wyszukiwarce i znajdę jakiś opis, który ci dowali"?
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" Zraniłam cię...teraz to wiem... nie wyszukałam w wyszukiwarce... i będzie źle......-Wizażu wybacz mi....." a tak na serio -jest pełno tego w internecie blogi,strony itp..... nawet na Wizażu było
|
|
|
|
#4 |
|
Killing me softly
|
Chciałabym jeszcze dodać, że jeśli chłopak faktycznie olewa, to moim zdaniem taki opis na gg tylko go rozbawi, a w najlepszym razie w ogóle nie zrobi wrażenia.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, źle mnie zrozumiałyście nie chodzi mi o opis na gadu ;p Nie chcę żeby wszyscy wiedzieli, że mam za sobą nieudaną miłość;/ Nie mam zamiaru prać swoich brudów publicznie. Chodzi o to, że chodziłam z pewnym chłopakiem i on mnie zranił, bardzo zranił. Teraz udaje jakby mnie nie znał. Mam zamiar napisać mu wiadomość/list. Jeszcze się nie zdecydowałam co;p Napiszę mu tam co o nim myślę. I poszukuję jakiegoś fajnego wiersza, czy tam cytatu. Zresztą już o tym pisałam. Pewnie mi odradzicie mi pisanie czegoś takiego, ale uwierzcie mi, muszę napisać ten list, bo wtedy mi ulży, kiedy będę wiedzieć, że on to przeczyta i dowie się, co o nim sądzę. Na spotkanie nie mam odwagi... Znowu wszystko wróci;/ POMÓŻCIE
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- A i przepraszam, ale jestem nowa i nie wiedziałam, że taki wątek już był... |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znaczy, że mamy za ciebie to napisać? To ci zadanie ![]() Skąd my mamy wiedzieć, co o nim myślisz. Co myślisz, to piszesz. A ja myślałam, że to żadna filozofia, naiwna... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
ja na twoim miejscu nie pisałabym do niego listu
![]()
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jak już pisałam, nie mam odwagi na spotkanie... Nie jestem jeszcze gotowa żeby zobaczyć się z nim w 4 oczy. Dlatego właśnie chciałam napisać ten list... Nie chcę żebyście za mnie wymyślali jego treść. Myślałam tylko, że może znacie jakiś fajny wiersz lub dłuższy cytat- coś w tym stylu. Chciałam to zamieścić na końcu listu, tak żeby fajnie wyglądało... Jak na razie nie znalazłam nic takiego w internecie. Znalazłam tylko same banalne opisy na gg ;/ A czegoś takiego na pewno tam nie zamieszczę.
Mogłam to wszystko wytłumaczyć na początku wątku, przepraszam |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym Ci radziła dać sobie w ogóle spokój, jak mu napiszesz list/opis/cokolwiek zobaczy że to przeżywasz i będzie mu jeszcze weselej. Niestety niektórzy ludzie tak mają...A jak zobaczy że go masz w
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zastanawiałas się, ze On ten list moze pokażać swoim kolegom, zeskanować wsadzić na nk i miec świetny ubaw z Ciebie? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#13 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? Jesli Cie olal, to go nie wzruszy, co najwyzej mozesz sie zblaznic, a on to moze wykorzystac przeciwko Tobie. Piszac list pokazujesz tylko, ze on Cie dalej rusza. Olej i tyle. Cytat:
?? Bo co? Kazdy ma jakis obowiazek dozgonnego zakochiwania sie w Tobie?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
we mnie czy w autorce ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Wpisujcie tutaj wszystkie wiersze, opisy, jakie znacie o zranionej miłości, ale nie takie rozpaczliwe typu "Zdradziłeś mnie, nie chce mi się żyć" tylko np. "Zraniłeś mnie, ale jeśli myślisz, że będę po Tobie rozpaczać to się mylisz". Coś w tym stylu, tylko takie oryginalniejsze i najlepiej, żeby były dłuższe

? Jesli Cie olal, to go nie wzruszy, co najwyzej mozesz sie zblaznic, a on to moze wykorzystac przeciwko Tobie. Piszac list pokazujesz tylko, ze on Cie dalej rusza. Olej i tyle.