|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
aisuru - wolno. jak najwolniej. scałuj wstyd z mych powiek.. - zabieram.
angel1230 Milion myśli na minutę,a wśród nich tylko jedna osoba . Na tym świecie potrzebne mi jest tylko 1 serduszko do szczęścia. Twojego waniliowego zapachu pod daktylowym niebem szukam. i te jego spojrzenia pełne wiary, blasku... ..bo być szczęśliwą, to znaczy kochać Cię. dużo tutaj takich. tylko trzeba poszukać. _________________ Nie szukam frajera, który za plecami zdradzi mnie ze wszystkimi ulicznymi ku.rwami!
|
#4382 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam prozbe
( macie moze cos o tym ze chlopak znowu zaczyna klamac i miec tajemnice? prosze pomozcie! (
|
|
|
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby.!
Wiem, że tego nie lubicie, ale mam prośbę. Potrzebuje opisów na zdj. na nk. że leże sobie na trawie, rozmyślam, marzę, patrzę w chmury, w niebo. Nie bd wymieniać, bo wszystkie jesteście boskie.! Wszystkie was kocham.! wy moje talenciary za***iste ;* KaMa2704: zdam i będę wolna kluczyk od auta do mej wolności . nie mogę doczekać się tego słowa " zdałeś " więc wkuwam. zdałeś : wyoczekiwane słowo przeze mnie . __ jestem kompletne dno wiem.. przepraszam że tak niewiele . Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-18 o 20:48 |
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE]
świat dziwny jest dawno.. wiem to od Niemena.. kocham Cię kochać. Nikt tak pięknie nie mówił, że boi się miłości.. nie płacz. wytrzyj twarz dziewczyno. to tylko jednorazowa miłośc. może faktycznie to wszystko zależy od przeznaczenia.?? wiem, że w Twoich oczach zawsze tylko będe tylko koleżanką. Miałaś kiedyś czasem tak, że pierwszą myślą z samego rana bylo to, że nie masz żadnych planów. żadnych perspektyw.?? Napewno miałaś.. wiesz jaki to koszmar.. Wiesz co. ja mam tak codziennie od roku. Pewnie, kobiete najlepiej wykorzystać, zranić i porzucić. Bo faceci myślą tylko i wyłącznie swoim członkiem. Kobiety są lepsze, wiesz.? One potrafią kochać bezwarunkowo.. A prawdziwi faceci wygineli z mamutami ;D jak niedopałek pod butem ginie każda chwila. - Przecież wiesz , że przed miłością nie uciekniesz . - Przed miłością nie , ale przed Nim tak wiesz, pewnie jeszcze wczoraj wróciłabym do Ciebie, pewnie o wszystkim bym zapomniała, znowu kochałabym Cię nad życie. na szczęście 'wczoraj' minęło. Całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. Widzieli ich wszyscy.. Oni tylko siebie... xilooveyooux: Gdybym spisała twoje wszystkie kłamstwa , Stworzyłą bym książke . A ilościami stron przebiłaby nawet Potop . Mogłabym ją wydawać w kilku tomach tylko to przyszło mi do głowy ;*
Edytowane przez smoli Czas edycji: 2009-08-18 o 21:06 |
|
|
|
#4385 |
|
Rozeznanie
|
Never let the fear of striking out keep you from playing the game / Nie pozwól by strach przed uderzeniem wykluczył Cie z gry
Even if only for a day. I'll come back to you someday....
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
*Obserwuję ludzi. Dopada mnie chyba starość, to nie uniknione. Ten dziwny wiek, gdy już człowiek przygląda się innym kobietą i mówi, cholera jestem młodsza o 4/5 lat i czy za jakiś czas będę teżmieć takie żylaki na nogach,celulitis i tyle rozstępów.
Czy będę uśmiechać się również z tym tępym poddańczym wyrazem twarzy. *Spojrzała na niego. Zawsze ją przyciągał, jak magnez. Stale się opierała, wiem, wiem nie mogę tak. Nie do Ciebie, nie dziś, nie jutro, nawet za tydzień nie. Proszę odejdź, zniknij. Rozpłyń się jak senna mara. Nic dobrego z tego nie będzie. Ona młoda, dekadentka, on najgorsze co mogło ją spotkać. Odprawi czary. Laleczki voodoo. Zabije jego i siebie. Ona zaśpiewa arie pod prysznicem, a jej ciało znajdą nagie w łóżku. Włosy rozrzucone na poduszce, obok opakowania po tabletkach i flaszka wódki. Nienaganny makijaż. Znajdą ją, a ona nadal będzie wyglądać pięknie. Pięknie mimo, że już nie otworzy oczu. *Jestem mieszanką czegoś dziwnego, co gotuje się na parze z bazylią, majerankiem i dodaje się odrobinę żalu, nostalgii i szczęścia. Sama już nie wiem czy jestem szczęśliwa czy nie. Zgubiłam się, czuje te zmiany, ciągle. Brak mi czegos, stanowczo. Sama jeszcze nie wiem co to jest, ale brak mi. Może wiem co to i wiem co doprowadza mnie do szału, ale sama nie chcę się przed sobą przyznać. Nie zawsze jest tak jak chcemy. A ja jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia. Powinnam dawać z tego lekcje *Tak sobie myślę, cholera to życie jest strasznie nudne. Potrzebuje uniesień, przeniesień, czegoś nowego. Kopa, miłości, nienawiści. Czegoś co postawi mnie na nogi. Może chcesz pomóc? |
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leżeć na trawie i opowiadać ludziom jak wygląda świat. może odrobinkę pomogłam ; ))patrzę w niebo. jest teraz waniliowo-waniliowe. okradłam niebo z kilku waniliowych chmur teraz jest niebiesko-niebieskie. na niebie setki różowych koniczyn. a jak nie to pseplasam taka jakby troszke uśmiechnieta...((;
|
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twoje opisy na pewno przypadają komuś do gustu Łepek do góry A co do prośby to dzisiaj dodałam takie właśnie zdjęcie, więc mam kilka takich opisów: Bo ona potrafi cieszyć się wiatrem i tym, że trawa jest zielona!
Pocałować niebo, patrzeć w gwiazdy, wtulić się w chmury! A nam nad głowami rosną chmury, kłęby, dymy, grzyby, obłoki .tak zwyczajnie patrzeć w niebo.. Patrzeć w niebo, podziwiać jego błękit i liczyć obłoczki.. Śledzić wzrokiem płynące chmury i podziwiać ich rozmaite kształty.. Śledzić wzrokiem każdy błękitny obłoczek.. I niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie... Patrz w niebo i nuć. Dla ciebie też słońce świeci za darmo... ..spojrzeć w niebo i odpłynąć z chmurami Tańczyć w słońcu,w głowie nie mieć nic,tylko niebo ponad sobą... Słońce świeci, pachnie czymś i śpiewa coś. Właściwie jest przyjemnie. Bezchmurne niebo, lekki uśmiech słońca.Świat według wariata, czyli mnie!
|
|
#4389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może coś takiego ... :- "Tyle słów powiedział - słów, co nic nie znaczą .." - " Odejdź ode mnie. Zniszczyłeś to, co było takie piękne..." - " Nie otworzę, choćbyś wydrapał "PRZEPRASZAM" na mych drzwiach .." - "Nigdy Cię nie zostawię?! Nie wierzę już w żadne Twoje słowo!.." - "Gdy zerwie się wiatr... ciemna mgła... już nie cofniesz tego zła..." - "Jeszcze wczoraj przysięgałeś miłość po grób, właśnie wczoraj obiecałeś, że nie skrzywdzisz mnie znów..." |
|
|
|
|
#4390 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie utalentowane dziewczyny
. Jestem nowa i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona Bardzo proszę. )Jaki cudny czas by zaczynać! ![]() Nic nas nie może powstrzymać. Jak to być mogło, że Ona i On osobno przez tyle lat.. żyli nie ze sobą, lecz całkiem obok. nigdy nie każ mi wybierać. bo jeszcze wybiorę źle. Tak się boję o siebie. że zostanę sam. o swój psychiczny stan. daj mi pewność, że jesteś wszystkim za czym tęsknię. kiedyś dla Ciebie byłam diamentem. jeszcze, jeszcze, jeszcze... garściami mogę jeść Ciebie. nie mów nic. zrób ten krok! kochaj mnie mocno zanim wszystko straci sens, zmieni się. ...dobrze, odejdę lecz później nie biegnij za mną. Mam nadzieję, że nic się nie powtórzyło a jeśli tak to przepraszam... ![]() |
|
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć się na dłużej.. Don’t stand there watching me, follow me. Show me what You can do.. nie stój tak, podążaj za mną. Pokaż mi co potrafisz.. dla Ciebie kwitną moje sny . Niby nic, a jednak coś, niby nikt, a jednak ktoś... Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć. Chcę poczuć, jak cudownie smakuje śmiech. powodzenia! ; ) _______________ a wszystko przez miłość.
now You’re gone. Somewhere. I can’t bring You back . Odchodzisz. Gdzieś. Nie mogę sprawić, żebyś wrócił . And i can’t take it. It wasn’t fake. It happened - You passed by. Nie mogę tego znieść. To nie było udawanie. To się stało - przeminąłeś. There no way he could be my boy . Nie ma możliwości, żeby mógł być mym chłopakiem. but I'm not Your princess. You'll meet her someday, but it's not me. ale nie jestem Twoją księżniczką. Spotkasz ją kiedyś, ale to nie ja.
|
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
onax3 ;* < 3
cheerios- dziękuję . ________________ że ten nowy dzień jest wacka wart . wtedy mówię 'dzień dobry' . how could I be so blind to trust her with my man ? /jak mogłam być tak ślepa by zaufać jej z moim mężczyzną?/ devil must be playin` my mind . /diabeł musi grać moim umysłem./ finally wakin` up still dreamin` . /w końcu obudzić się , nadal śniąc./ so mischievous . /tak psotny./ every day she's smiling in my face but every night she's tryin` to take my place. /każdego dnia uśmiecha się do mnie, ale w nocy próbuje zająć moje miejsce/ I know u far too well . /zbyt dobrze Cię znam./ I'm not cryin` over yesterdays, not when there's tomorrows . /nie płaczę przez wczoraj, nie gdy jest jutro./ life in mono . /życie w pojedynkę./ drowin` past regrets in tea and cigarettes . /żałuję, topiąc przeszłość w herbacie i papierosach./ waitin` for something, playin` for time . /czekając na coś, grając na czas./ I guess she thought that she could take my man . /domyślam się, że ona myślała, że może wziąść mojego mężczyznę./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-18 o 21:34 |
|
|
|
#4393 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam prośbe coś do sytuacji że kręcę z kolesiem i bardzo mi sie podoba jako ogól (charakter, wygląd itp ) i chcę aby wiedział że mi również zależy - jednak proszę o nie za bardzo konkretne opisy. może niech się domyśla że chodzi o niego
![]() [...] petronka[...] i wiele innych bo nie sposób wymienic was wszystkie ze świetnymi pomysłami na opisy ![]() _________________________ _______________________ Nie wiem czy pomogę, ale spróbuję. : ` chodzący ideał . ![]() _________________________ _______________________ And your world is my world And my fight is your fight And your breath is my breath . / I Twój świat jest moim światem I moja walka jest Twoją walką I Twój oddech jest moim oddechem .
Edytowane przez petronka Czas edycji: 2009-08-18 o 22:11 |
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
skąd mogę wiedzieć czy masz dobre serce? nie jestem przecież kardiologiem.
"Seksu nie uprawia się byle kiedy. W każdym z nas istnieje wewnętrzny zegar, i aby dwie osoby mogły się kochać, trzeba by w danej chwili oba zegary pokazywały tę samą godzinę, a to nie zdarza się codziennie. Ten, kto kocha, nie musi uprawiać seksu, by poczuć się dobrze. Dwie osoby, które się kochają i są ze sobą, muszą cierpliwie i wytrwale ustawiać wskazówki swoich zegarków za pomocą gier miłosnych i "przedstawień teatralnych", i zrozumieć, że uprawianie miłości to coś więcej niż spotkanie obojga ludzi. To "uścisk" płci." wydryluj mnie śliną. tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemie. nadać mu imię i pokochać.
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
Chcę polecieć tam, gdzie rosną pomarańcze. ![]() -Ładny masz uśmiech. -Tak Ci mówili jak w więzieniu pod prysznicem upuściłeś mydło?
|
#4396 |
|
Przyczajenie
|
Porcja opisów na dziś
--------------------------------------------------- Czasem w naszym życiu pojawia się niepsodziewanie ktoś kto daje Ci tyle radości ![]() Znów to dziwne uczucie pustki, której nie potrafię wypełnić gdy nie ma Cię obok ---------------------------------------------------------- Mało ale nic wiecej nie wymysle ( Pozdrawiam i czekam na opinię
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie stoi, wszyscy dobrze się bawią
A może właśnie teraz Na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy Czy pomyślałeś, że to mógłbyś być ty? To nic.. nie kochasz mnie, To nic.. nie będzie naszych wspólnych dni Moze sie zdarzyć,ze kamien ożyje i kocha gorąco i żarliwie.Warto inwestować nawet w kamienie. ' i tak , miłość przerdza sie w nienawisc.Dlaczego tylko ja, potrafie tak ranic' nie warto jest kochać za dwoje
|
#4398 |
|
Raczkowanie
|
Odkąd utraciłam wiarę w nas , szukam swoich własnych śladów.
Więc staram się wierzyć. wiara trzyma cały mój świat. Pozwól mi o Tobie zapomnieć, proszę. Wracam myślami do tego, co było, tęsknie. Nie jesteś już mój, ale to nie powód by rozpaczać, kochanie. Pragniesz mnie tak samo, jak ja pragnę Ciebie. Wiem to. Budząc się codziennie rano, potykam się o własne życie. ![]()
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
ZahipnotyzowalesMnie - dziękuję bardzo.
____ w Boga trzeba wierzyć, ale Bogu niekoniecznie. miała swoją własną filozofię szczęścia. najprostszą i najprawdziwszą. dla niej szczęście w życiu było brakiem w nim nieszczęścia przeważnie jest tak, że gdy nie potrafi atakować się myśli, atakuje się jej autora. złamane serce musi się zrosnąć, tak samo jak zrastają się połamane kości. a potem potłukł jej serce. zawsze, gdy mój telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty. nawet tęsknota może być nieodwzajemniona. na spędzenie ze sobą „całego życia” mają tak naprawdę szansę ci, którzy spotykają się odpowiednio późno. potem zabijali tę miłość, jak tylko się dało przecież jak pada, to znaczy, że przestanie padać, jak przestanie padać, to wyjrzy słońce, to się zrobi ciepło, to znowu sobie będę mogła narzekać, że upał. ja tak się boję ciemności, ze jak myję twarz, to najpierw zamykam jedno oko i namydlam połowę, spłukuję i dopiero zabieram się do drugiej.
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
Mamusiu, jestem już tak duży, że ledwo się tutaj mieszczę!
Ale spokojnie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu, wiem jak się tu wiercę, to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będe się już poruszał! Mamusiu, nie chce, aby Cię bolało i nie chce, żebyś cierpiała, urodzę się więc bardzo szybko, żebyś mnie już przytuliła ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszedłem szybko i bez krzyku! ... Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku?... ... Mamusiu, wróć.. Tak strasznie tu zimno.. Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki.. Zmarzły mi rączki.. Długo tu nie wytrzymam.. Mamusiu wiem, pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będe płakał, nie będe krzyczał, żeby Cię nie rozzłościć... .... Mamusiu, przyszedł już po mnie Pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka. Nie przynoś już kocyku ani śpioszków, To niepotrzebne mi w niebie..
|
|
#4401 | ||
|
Raczkowanie
|
ciiri - zabieraj zabieraj
.Cytat:
yhhh.. facecii ;|| Kochanie wiem w co grasz, ta pokerowa twarz, nic nie da, bo ja już mówię pas . gdy zawodzi ktoś, kto zawieźć nie może.. nie potrafisz znów zatrzymac mnie,choc wiem jak bardzo chcesz. mogę mieć bałagan w szafie, ale w uczuciach lubię porządek. chcesz okazać mi uczucia? najpierw okaż siebie, bo chce Ciebie mieć dla siebie, a nie w smsie . nie widzisz jak spierdala nam szczęście ? kochanie, zanikam w Twoim sercu ? nie zostawiłam Cie, po prostu nie dałeś mi powodu abym została... moze coś wybierzesz , chociaz nie sadze ze o to chodziłooo i nie przejmuj sie, wszystko sie ułozy Cytat:
moze cos wybierzesz
.po kolana w trawie, a po szyję w chmurach.. jak anioł na niebie.. polece do Cb ! bo ja czasami tak sobie leżę w trawie i myślę... a czasami tylko leżę.. Zapach skoszonej trawy po deszczu, achh . ech . brak weny .buziammm
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś Tym czego szukam w twoich oczach widzę to zrozumienie ![]() nie chcę patrzeć jakbym Cię miała już nie dotykać wcale... Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia. Lubię patrzeć ci głęboko w oczy ![]() przy tobie mogę płakać i to nie wstawiany kit ![]() przepraszam, chyba nie pomogłam
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi na moje prośby, zabrałam wszystkie i zastanawiam się, który ustawić... Zmieniam je co 5 minut
<3_________ Jeszcze czasami oglądam się za Tobą i mam ochotę krzyknąć, byś zaczekał i przez chwilę nie rozumiem, dlaczego to robię. Przecież już Cię nie mam... Nie, wcale nie jest mi tak łatwo. Jeszcze czasami patrzę w ścianę i mimowolnie wybucham histerycznym płaczem. Znów boli. Nie tyle boli, co zabija. Ale to nic nie znaczy. To nigdy nic nie znaczyło. Te wszystkie słowa były bez znaczenia... Chodź, zabieram Cię stąd. Z daleko od ludzi, od życia, od świata... Jednak wolę udawać, że nic się nie stało, niż tłumaczyć się ludziom ze swojej naiwności... ... Nasza bajka trwa . Wyobrażałam to sobie zupełnie inaczej. Lepiej. Twoje słowa w ustach innego nie brzmią już tak pięknie... Nie kochaj mnie, nie szanuj, nie pragnij- ale bądź kochanie, bo bez Ciebie nie przeżyję… Potrafiłeś odejść bez pożegnania, łamiąc moje niewinne serce, to teraz je sklej, do chole.ry ! ... a w moim śnie siedzimy pod parasolem i kradniemy sobie nawzajem niewinne spojrzenia. Idziesz i nagle upadasz. Tak zwyczajnie, po prostu, bez powodu. Przemaluje niebo na zielono, posklejam twoje roztrzaskane serce, będę dla Ciebie idealna, tylko zostań... ... Kiedy już osiągam swój wymarzony cel, budzi mnie dźwięk mojego budzika. Mocno ściskam Twoją rękę.gdy prowadzisz mnie w nieznane. Boję się,że zostawisz mnie tam samą...
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
Każdy dzień zabija nasze sny W tłumie wiecznie obcy sobie my. Zbyt późno aby cofnąć ten czas By wrócić do tych dni... Już nie łudzę się że to ma sens Nie oszukasz mnie.. Nie mogę uciekać choć ktoś mnie goni Przykładam pistolet do swej skroni.
|
|
#4405 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
leżeć w trawie , patrzeć w chmury , liczyć ukryte marzenia . nie ma to jak położyć się na zielonej trawie i choć na tę jedną chwilę całkowicie oddać się marzeniom . z nogami w chmurach , głową w trawie i myślami w marzeniach . może pomogłam .. ;*Cytat:
kłamstwem nic nie zdziałasz . przede mną nie musisz mieć tajemnic . bynajmniej nie powinieneś . kochałam Cię , ufałam Ci . więc proszę , nie okłamuj mnie znów . nic innego nie przychodzi do głowy . trzymaj się . ;* Cytat:
a opisy świetne . Cytat:
_________________________ ________ a on nagle zabił tą miłośc . nie kochaj za dwoje , nigdy przenigdy . brak mi Twych rąk , ust , spojrzeń . brak mi Ciebie . czemu to życie jest takie trudne ? i obiecuję , że nie opuszczę Cię aż do skończenia dzisiejszego dnia .
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie mam pomysłu na prośbę ![]() Cytat:
<3Przepraszam ostatnio mam jakiś brak humoru. ![]() ~♥~
I nagle Ty stoisz w moich drzwiach, pytasz się, czy może kogoś mam Uwielbiam zapach Twoich perfum, na swoim ciele. Popołudnie bezkarnie cytrynowe Nie płacz. Ludzie potrafią ranić i odchodzić. Wracać też potrafią, wiesz? nawet nie wiesz, jak bardzo potrzebuję Ciebie tutaj. Wagony złudzeń wypełnione oddechami niepewnej miłości. Jeszcze zdziwisz się jak szybko to właśnie Tobie zabraknie mnie. Słowa które nie mogły wyjść przez gardło , a miały trafić aż do serca a gdybyś tak zobaczyć mógł, to co myśli, jaka tak naprawdę jest, tak nie wiele o niej wiesz serce, jest mi cudownie. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. pisałem do Ciebie list , atrament był jak uczuć spadkobierca to nic, wystarczy nam dialog rąk To głupie tęsknić za kimś,kogo trzymało się na dystans tylko po to, aby nie tęsknić gdy odejdzie. Kiedyś Ci opowiem, jak puste były wieczory bez Ciebie. Gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata i koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak. Ja wcale nie upadam! Czasem tylko jestem trochę słaba. Ja wcale nie czekam! Czasem tylko lubię usiąść przy oknie. Ja wcale nie kłamię! Czasem tylko próbuję zmienić prawdę. Ja wcale nie wspominam! Czasem tylko myśli biegną w złą stronę. Ja wcale nie myślę! Czasem tylko nie mogę zasnąć. Ja wcale nie tęsknie! Czasem tylko czuję się samotna. - Dlaczego sama do niego nie zadzwonisz.? - Bo pomyśli, że mi na nim zależy. |
||
|
|
|
#4408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ślubujesz mi uśmiech przy kawie,
parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? teraz to zakochaj mnie na śmierć. jestem tu. wiesz? na co czekasz? uwielbiam jego oczy. włosy. usta. całego go. śliczny obcy pan. w mym serduszku tkwi. mogłabym całe życie spijać z twych ust miód.. złap mnie za rękę i nie pytaj o nic. ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem . ! a gdybym była snem..chciałbyś dłużej śnić ? mój cały świat, po prostu sobie weź . pozwalam . mam debila na twoim punkcie ; ) chyba nie o to chodziło ![]() .buziammmm mała i powodzenia zyczeee !!
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-18 o 23:04 |
|
|
|
|
#4409 |
|
Przyczajenie
|
Jeeeeeeeejku, dziewczyny kocham Was wszystkie, okradam od zawsze <3.
Może jednak czas coś napisac od siebie ^^. Widzisz, moja tęsknota nie ma granic, tak jak moja miłość nie miała. Siedziałam jak wryta, dokładnie tak opisałabym mój stan fizyczny, łzy ciekły mi wzdłuż polikow, emocjonalnie? emocjoanlnie odleciałam, czułam jak moje ciało się pali, a Ty jakby nigdy nic jeszcze raz powtorzyles : ' to naprawde nie ma sensu '. Kocham Cię, pamietasz te słowa? Wiec nie ******* mi, ze mam zapomnieć. To życie kopie mnie w dupe tak mocno, że wymiekam. Nasze plany były naszymi marzeniami, nasze marzenia były nasza przyszłością, a nasza pszyszłość była nami. Nie znałam granicy tej miłości, karmiłam się nią, a teraz chyba nawet po całym bochenku chleba nie czułabym takiego nasycenia. A tak miedzy nami to kocham Cię ciągle, tyle, że tylko wieczorami i ewentualnie nocami.
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
ehhh coraz gorzej na forum.. kłótni nie ma z czego się ciesze ale co chwile jakieś prośby.. aż nie chce się tu wchodzić bo tylko zaśmiecają forum..
"jeszcze nie śpię, choć dawno powinnam już (...) już nie pamiętasz czy to ja Ciebie, czy to ty mnie" Oto kamikadze przejmuje nad umysłem władzę. Reset systemu, ale jakoś sobie radzę! "Nie bierz czegokolwiek.
Bierz tylko to, co jest najlepsze." Co prawda wspomnień nikt nie może mi odebrać ale i tak boli, że nie możecie być tu i teraz i chodzić ze mną razem po krętych losu ścieżkach pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach. Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale ale piękna była każda chwila spędzona razem. ''niby tacy twardzi, niby znali się na rzeczy dziś już nie ma ich wśród nas, nikt nie zaprzeczy'' Gdy trzymam Cię za rękę czuję się jak w raju. Wszystko jest dla ludzi, prawda? ![]() `Obezwładniająca siła dnia...` "Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna." do Ciebie chce, łap mnie łap pytasz: co to cud? to jest właśnie cud trzeba żyć dalej i iść do przodu z podniesioną głową !chwila, moment i świat znowu zwala z nóg ...już nie będę się odzywała, narzucała i przypominała o sobie 'Kalkuluję wszystko patrząc na mój zysk Taki to już charakteru mego rys ' ![]() " .. i gdy zawracaja mi głowe, robić im pranie mózgu
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-08-18 o 23:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

( macie moze cos o tym ze chlopak znowu zaczyna klamac i miec tajemnice? prosze pomozcie!
;*

:

.