Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 14:50   #2971
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobietyyyyyyy
za miesiąc o tej porze będę mężątką )))))))))))
jezuuuu az mnie scisło w żołądku

anika BEDZIEMY !!!!!!!!!!!!!
hihi do mnie to tez nie dociera
wlasnie pisze do Was z pociagu bo jestem w drodze do krakowa do mojego kochanie

pozdrawiam

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 14:57   #2972
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kobietyyyyyyy
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze... te ostatnie przygotowania.. ja bym sie chciala przeniesc do dnia mojego alubu ale do chwili juz wychodzenia z domku.. bo to co sie dzialo wczesniej to byl ogromny stres.. ktory poscil gdy juz bylismy razem.. wiec gdybym jeszcze raz mogla przezyc kosciol wesele poprawiny ehssss

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ja spojrzałam dziś na suwak, a tam 17 nie wierze od soboty będą dwa tygodnie, wole nie myśleć co będzie przed...
Rybulko będę drugą po Tobie najbardziej płaczliwą Panną Młodą
pamietaj duzoooo sie usmiechac
Stary 2009-08-19, 15:21   #2973
bzyczka1
Zakorzenienie

oj martucha to nie takie łatwe ja płakał od samego rana, ale ja tak na stres reaguje i jak już ze mnie schodzi wszystko płakałam jak byłam malowana, na błogosławieństwie, na pierwszym tańcu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 15:29   #2974
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Wynik cytologii mam mieć do odbioru po 24 sierpnia...ufff...ale to wszystko mnie nerw kosztuje...
ja czekałam na wyniki miesiąc jak dzwoniłam zapytać to aż mi się ręcę trząsły

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Scio zjadlabym flakow
A tedciowi powiedz ze nie bedziesz zmieniala calego menu, zeby on mogl zjesc flaki
Pokazuj menu
my faków nie będziemy mieć bo nie wszyscy lubią

Cytat:
Ja spojrzałam dziś na suwak, a tam 17 nie wierze od soboty będą dwa tygodnie, wole nie myśleć co będzie przed...

ten czas leci

z TŻ w niedziele jak byliśmy na mszy w moim kościele jak pomyślałam że za nie cały miesiąc będziemy stać tam pod ołtarzem przed księdzem to ledwo łzy powstrzymywałam

tak poza tym z TŻ chyba się już denerwujemy bo chodzimy podrażnieni i się denerwujemy tylko nawzajem mam nadzieję że nie tylko u nas są wzmożone kłótnie przed ślubem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 16:07   #2975
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja nie wiem o co chodzi z tymi rybkami
na 18 urodziny dostałam od moich koleżanek żywą złotą rybkę (welonkę) no i oczywiście momentalnie wciągnęłam się w akwarystykę. Jakiś czas później poznałam mojego TŻ na ircu na kanale akwarium - gdzie właśnie spotykali się akwaryści żeby sobie pogadać. Później TŻ przyznał się w ogóle do tego, że już dużo wcześniej znalazł moje zdjęcie w necie z jakiejś relacji z jednego ze zlotów akwarystów w moim mieście, tylko że tam był podany tylko mój nick i nic więcej i nie wiedział jak się ze mną skontaktować. Więc jak tylko pojawiłam się na kanale (pod tym samym nickiem) to od razu się do mnie odezwał... i tak już zostało Także gdyby nie rybka podarowana przez koleżanki w życiu byśmy się nie poznali No i teraz złota rybka jest motywem przewodnim naszego ślubu - rybki były na zaproszeniach, będą na winietkach i 630 złotych rybek będzie dekorowało naszą salę. A po ślubie robimy sobie sesję zdjęciową w oceanarium w Niemczech
Ot cała moja rybia historia

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Wow i to jest argument motley !!!!!! Twoje słowa to miod na moje wystraszone serce hihi Dziekuje Ci
zawsze do usług

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 16:15   #2976
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
oj martucha to nie takie łatwe ja płakał od samego rana, ale ja tak na stres reaguje i jak już ze mnie schodzi wszystko płakałam jak byłam malowana, na błogosławieństwie, na pierwszym tańcu
wiem ze nielatwe.. bo ja wymiotowalam i mialam biegunke doppiero 2 stoperany i lokomotiv pomogly a do tego 2 tabletki ziolowe na uspokojenie jeszcze ,moi kuzyni sie zgubili i mama po nich pojechala dlugo niewracali juz byl fotograf i kamerzysta wojtek przyjechal a jej niebylo.. cofali wojtka do auta i wogole stres jak cholera dlatego najcudowniejsze dla mnie chwile bylo od wyjscia z domku na spokojnie

mezu je pierogi jest zachwycony wprawdzie troche dosalal ale mowi ze jak na 1 w zyciu pierogi to jest super ale sie ciesze
Stary 2009-08-19, 17:16   #2977
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
byłam w Sv. Vlas obok słonecznego brzegu bodajze, hotel 4* z Itaka - tu masz opinie co sie działo i jak ludzie sie truli, a dzieci były zawozone do szpitala na kroplówki bo tak wymiotowaly, ze mogły sie odwodnic
http://forum.gazeta.pl/forum/w,789,8...tel_Irys_.html

do tego jedzenie katastrofa, jedynie sie tam da jeść sałatke szopska..

A co do naszej podrózy - mama mnie straszy tsunami na oceanie indyjskim a co do rejsu po karaibach z kolei wymysliła ze tam trojkat bermudzki i przez to jej straszenie zaczęłam sie bac.. A jechac gdzies trzeba
To chyba pecha mialas megaMoi rodzice byli w Bułgarii ,znajomi tez i wracali zachwyceni.Ale nie wiem jaki to byl region.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 17:53   #2978
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
na 18 urodziny dostałam od moich koleżanek żywą złotą rybkę (welonkę) no i oczywiście momentalnie wciągnęłam się w akwarystykę. Jakiś czas później poznałam mojego TŻ na ircu na kanale akwarium - gdzie właśnie spotykali się akwaryści żeby sobie pogadać. Później TŻ przyznał się w ogóle do tego, że już dużo wcześniej znalazł moje zdjęcie w necie z jakiejś relacji z jednego ze zlotów akwarystów w moim mieście, tylko że tam był podany tylko mój nick i nic więcej i nie wiedział jak się ze mną skontaktować. Więc jak tylko pojawiłam się na kanale (pod tym samym nickiem) to od razu się do mnie odezwał... i tak już zostało Także gdyby nie rybka podarowana przez koleżanki w życiu byśmy się nie poznali No i teraz złota rybka jest motywem przewodnim naszego ślubu - rybki były na zaproszeniach, będą na winietkach i 630 złotych rybek będzie dekorowało naszą salę. A po ślubie robimy sobie sesję zdjęciową w oceanarium w Niemczech

zawsze do usług

ale superrrrrrrrrrr !!!

Madzialenka.... mam do Ciebie pytani z innej beczki - na forum gotujących żonek dałaś przepis na ptasie mleczko- właśnie sie chłodzi w lodówce powiedz mi czy do soboty wytrzyma? tzn nie zespsuje sie? bita śmietana czy cuś? owoców nie dawałam, bo mi brakło miejsca ale już widze że będzie pyyyyyyyyyyyyszne .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 18:33   #2979
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
haha tez dzis o tym pisalam ze spojrzalam na suwak a tam 17 dni i poczulam ucisk w zoladku heheh

Cytat:

zawsze do usług
piekna historia normalnie to az nieprawdopodobne prawie

A my dzis kupilismy alko na wesele tzn jakies wina itp bo wodzia juz stoi w garazu od dawna... i kupilam se sandalki na przebranie na wesele, wydawaly sie takie mieciutkie i wygodne (z rylko) a tu sie przeszlam troche po miescie i myslalam ze do domu nie dojde... ehh ja to mam nogi ;/
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 18:34   #2980
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
jutro idziemy do spowiedzi. Mam już zrobione paznokcie i już poczułam, że to za 3 dni
Na ramieniu z tyłu mam czarnego siniaka haha nie wiem skąd, ja to zawsze się gdzieś uderzę

W sobotę ma być u mnie 24 stopnie, pogodnie bez deszczu, oby tak zostało

Nie pisałam Wam...w ostatnią sobotę nasze wynajęte auto - prezent- niespodzianka rozwaliło się, ale już ponoć wszystko załatwione, że będzie takie same. Ale i tak już wiem od mamy, że to będzie biała limuzyna. Nie było to moim marzeniem, ale cóż, już się tym nie przejmuję.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 18:49   #2981
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
eh pewnie tak
a ja jestem jeszcze taka gupia ze sie tak denerwuje czasem nei potrzebnie
a jak sie denerwuje to sie telepie w środku i mam lodowate ręce
i ciagle mysle ze widac jak sie telepie a ponoc nie widac
jezuuu az się boje
juz mnie telepie w środku
czemu sie bedziesz denerowowac?
przeciez to najpiekniejszy dzien w Twom zyciu
duzo usmiechu i bedzie super

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

pamietaj duzoooo sie usmiechac
dokladnie
ja to sie smialam caly czas
az TZet mnie w Kosciele upomninal ze bede sie smiala w lokalu a nie w Kosciele
Juz nie moge sie doczekac plytki z filmem

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 20:14   #2982
atomufka
Zakorzenienie

Zabcia a wy juz z powrotem w USA?zamierzacie w ogole kiedys wrocic do Polski?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:02   #2983
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

witam!!!ja dopiero wrocilam od sobotyNiemam jeszcze zdjec profesionalnych tylko takie od znajomych

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

postaram sie w skrocie opisac:z pt na sobote kolo 2 w nocy cwiczylismy taniec w nocy jakos niemoglam spac o godzinie 8 rano bylam u fryzjera uwinela sie szybko bo juz 9,30 bylam w domciu fryzurka wyszla slicznie o 10 miala przyjsc makijazystka i zeby nie lapac stresa to te pol godzinki przeznaczylam na odkurzanieprzyszl a 10,15 a ja ze musze sobie zjesczaczela mnie malowac skonczyla przed 12 i tak se mysle co tu robic poszlam ubrac ze swiadkowa klatke o 13 poszlam do spowiedzi w miedzyczasie zakrecilam mamie walkipotem poszlam ubrac autokolo 15 czesalam mame dziewczyny zero nerwow byla gdzies 15,30 szybkiprysznic i meka z ponczochami niechcial pas chycic myslalam ze mnie szlak trafi swiadkowa mi szyla czarna nitka na szybkiegoo godz 16 zaczeli zbierac sie goscie i tu UWAGA:nasz swiadek jadac autem zgubil siew miedzyczasie przyjechal TZ boze jak slicznie wygladal i tak czekalismy na swiadka TZdzwonil gdzie jest a on ze niewieUFF FFzjawil sie rodzice zrobili blogoslawienstwo mama moja tak mnie pokropila woda swiecona ze az odchylilam sie do tylu a goscie w smiech z nerwow zapomnieli dac nam krzyza pocalowacpodchodz i mama tz a my obydwoje jak churem krzyz wez krzyzoczywiscie goscie beczeli my usmiechnieci

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

z racji tego ze kosciol mamy prawie naprzeciwko szlismy na nogach ludzie zaczymywali sie bili brawo gratulowali nawet z otelu obcokrajowcy skladali nam z okien zyczenia pod kosciolem bylismy o 17zawsze tak jest im blizej tym wczesniej poszlismy na zachrystie czekalismy na ksiedza 20 min a ze bylo duze lustro to wszyscy przegladalismy sie kamerzysta nagrywal fotograf robil fotki pelen luzik podpisalismy dokumenty pozartowalismy z proboszczem a ze znam go to mowi a ty zastanowilas sie wyszlismy na kosciol i zaczelo sie

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

gdy tylko uslyszelismy W. A. Mozart - Laudate Dominum zaczelismy powoli isc do oltarza chyba szlam szybko bo tz mi mowi wolniej ksiadz wyszed przed nas dzieci niosly mi obraczki za nami swiadkowie a za nimi starostowie na mojej i tz twarzy goscil usmiech mialam czytanie ktore czytal nam starszy syn http://www.parafia-magdalenka.pl/wp-...malzenstwa.pdf

drugie czytanie "pochwala prawdziwej milosci" przy przysiedze goscie plakali my spokojni usmiechnieci moge sie pochwalic ze mialam sliczna msze sw piekne kazanie troche nawet smiechu w nim bylo swietnie spisala sie spiewaczka i skrzypaczka az wlosy sie jezyly naprawde przezycia byly wielkie niewidzialam plakajacych osob na weselu az mi bylo glupio ale potem dowiedzialam sie ze to z naszego szczescia plakali aha wino ktore pilismy bylo mocne.Ksiadz mowil ze po co nam zdjecia przyjecie kamera jak wazna jest milosc i ze mamy byc do siwych wlosow razemwiekszosci powiem szczerze ze niepamietam Aha i ksiadz zaprosil gosci na darmowe jablka i sliwki do ogrodu wyszlismy na zyczenia do ogrodu golabek mi siadl na bukiet ale sypiacy nas platkami przestraszyli go Aha zapomnialam jeszcze jak juz grali Marsz Mendelssohna to jak szlam to spadl mi welonzlapal go swiadek tz i na glos ooooooooo pierwszy zlapalem welonpodbiegla jakas ciotka wziela mu go i zaczela mi go wpinac a ja caly czas smialam sie ui mowie welon niepisny mi a i jak wychodzilismy to bili nam brawo ups w kosciele

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:08   #2984
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

na ogrodzie byly zyczenia ale cd nastapi jutro wybaczcie zmeczona jestem a dlaczego dzis dopiero wrocilam od soboty do domku dowiecie siewklejam kilka fotek ale sa to zdjecia tylko od znajomych DSC02756.jpg,DSC02776.jpg,DSCN2484.jpg,DSCN2504.jpg,DSCN2510.jpg,DSCN2521.jpg,DSCN2552.jpg,DSCN2568.jpg,DSC02772.jpg,DSC02779.jpg

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:26   #2985
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Zabcia a wy juz z powrotem w USA?zamierzacie w ogole kiedys wrocic do Polski?
tak my juz w stanach jestesmy od tygodnia
tak jakos ciezko mi sie nastawic na zyciu tutaj ...

no tak , kiedys myslimy wrocic ale kiedy to nie wiadomo
chyba dopiero wtedy jak tutaj bedzie tak zle z praca jak w Polsce
narazie myslimy o kupnie jakiegos domku tutaj ...

Riana - slicznie wygladaliscie
wlasnie ogladalam przed chwilka fotki na nk

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 06:31   #2986
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
kobietyyyyyyy
29 dni nam zostało, ale ten czas leci

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A jak Cię ściśnie w piątek przed ślubem
Mnie napewno ściśnie od niedzieli codziennie rano boli mnie brzuch nie czuje sie zdenerwowana, samo mi sie tak dzieje nie wiem dlaczego

Cytat:
anika BEDZIEMY !!!!!!!!!!!!!
hihi do mnie to tez nie dociera
A do mnie już powoli dociera

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 06:54   #2987
kliwia
Zakorzenienie

Nie nadrabiam nawet
Troche sie dzialo u mnie
Kupilismy napoje
Bylismy poszerzyc obraczki, moja sie poszerzyla o rozmiar, a Tż przy probie powiekszenia o 0,5 rozmiaru pekla
Ale jakos nie przejelam sie tym za bardzo, w zartach i z usmiechem razem powiedzielismy, Znowu znaki!!
Az sie zlotnik zasmial, ze to wcale nie jest taki znak
Zawiezlismy garnitur do przerobienia
Szykuje juz w domku na stole w jadalni wszytskie potrzebne rzeczy, skladuje je bym rzekla :d
DO zalatwienia jeszcze duzooo zostalo - ale juz lista krotsza
typu - tort, roze, swieczniki, ew. plywajace swiece, swiece dlugie zwykle, wstazka do obwiazania albumow telefon do kam i fotografa etc etc. etc.
Dzisiaj mam probną fryzurkę pokaze wam wieczorem
Idziemy tez zaniesc jedno zawiadomienie

Z tych przykrych spraw, jest wysokie prawdopodobienstwo, ze w niedziele ta stracimy dwójkę gości - żona tz kuzyna ma problemy kobiece, i w zaleznosci od wynikow badan będzie miala operacje lub nie, więc na razie są oni pod znakiem zapytania

ps. Riana slicznie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 07:00   #2988
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
29 dni nam zostało, ale ten czas leci

Mnie napewno ściśnie od niedzieli codziennie rano boli mnie brzuch nie czuje sie zdenerwowana, samo mi sie tak dzieje nie wiem dlaczego

A do mnie już powoli dociera
Mnie już od tygodnia brzych boli i naprawde nic na to nie poradzeNiewiem co to bedzie dzień przed-chyba wyzionę ducha
Stary 2009-08-20, 07:07   #2989
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
na ogrodzie byly zyczenia ale cd nastapi jutro wybaczcie zmeczona jestem a dlaczego dzis dopiero wrocilam od soboty do domku dowiecie siewklejam kilka fotek ale sa to zdjecia tylko od znajomych
cudnie - gratuluje serdecznie

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 07:11   #2990
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
na ogrodzie byly zyczenia ale cd nastapi jutro wybaczcie zmeczona jestem a dlaczego dzis dopiero wrocilam od soboty do domku dowiecie siewklejam kilka fotek ale sa to zdjecia tylko od znajomych Załącznik 2454458,Załącznik 2454459,Załącznik 2454460,Załącznik 2454461,Załącznik 2454462,Załącznik 2454463,Załącznik 2454464,Załącznik 2454465,Załącznik 2454466,Załącznik 2454467
Riana slicznie wygladalas.

Dziewczyny z 12 wrzesnia-zostalo nam 23 dni! Musze w koncu isc dzisiaj do spowiedzi pierwszej, bo juz bardziejz Tz-em nie moglismy zwlekac Bylam wczoraj na ostatniej przymiarce i-dziewczyny ktore sa juz po pewnie nie beda zdziwione- oczekiwalam troche lepszego efektu...Wieczorkiem albo po poludniu wkleje zdjecia.

I musze sie w koncu zapisac do tej kosmetyczki, nie wiem na co czekam. Chyba na oklaski
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 07:15   #2991
kliwia
Zakorzenienie

A powiem wam co wujek ksiadz nam podpowiedzial
Na przekazaniu znaku pokoju - Mlody podchodzi z roza do mamy, mloda do swojej mamy i sie dziekuje za dar zycia To samo ojcom ale juz bez kwiatow
Beda beczec
Stary 2009-08-20, 07:20   #2992
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
piękna historia my mamy swoją związana z zamkiem ale nie chcieliśmy np makiety zamku na sali ale super są takie historie miłosne, normalnie takie romantyczne

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
i kupilam se sandalki na przebranie na wesele, wydawaly sie takie mieciutkie i wygodne (z rylko) a tu sie przeszlam troche po miescie i myslalam ze do domu nie dojde... ehh ja to mam nogi ;/
nie martw się, mnie wczoraj..... PAPUĆKI frotte obtarły

Cytat:
Nie nadrabiam nawet
Troche sie dzialo u mnie
Kupilismy napoje
Bylismy poszerzyc obraczki, moja sie poszerzyla o rozmiar, a Tż przy probie powiekszenia o 0,5 rozmiaru pekla
Ale jakos nie przejelam sie tym za bardzo, w zartach i z usmiechem razem powiedzielismy, Znowu znaki!!
Az sie zlotnik zasmial, ze to wcale nie jest taki znak
Zawiezlismy garnitur do przerobienia
Szykuje juz w domku na stole w jadalni wszytskie potrzebne rzeczy, skladuje je bym rzekla :d
Kliwiuś, mam 2 pytania-czemu poszerzaliście obraczki? za małe były? i drugie, co tam składujesz. pochwal się ja mam składzik "ślubny" w dużym pokoju, między ścianą a szafą, wiszą tam 2 garnitury-TŻ i taty, suknia mamy, jest tam wódka, wina, buty, wszystkie dodatki, słodycze...jutro ma tam "zawisnąć" moja suknia ślubna, ale-nie da rady, bo się nie zmieści...i tu problem mam-za cholerę nie mam co z suknią zrobić... a mogłam odebrać ją w czwartek przed śloubem, to nie, strobi się zachciało mieć kiecke wcześniej no cóż

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 07:46   #2993
kliwia
Zakorzenienie

stroblin porzezalismy bo zlotnik sam nam kazal mierzyc obraczke jak beda gorace dni, nieraz spalismy tez w obraczkach by zobaczyc jak to berdzie rano, gdy puchna (przynajmniej mi) mocno palce, no i ciasnawa byla i zostawiala slad na skorze, a ja nie lubie takiej bizuterii na styk. Wole luzniejsza. zareczynowy tez mam luzniejszy i jest super
Zlotnik tego mojego luzu troche nie rozumie, i tym mnie wkurza
Powiedzialam mu, ze jak po slubie bedzie mnie draznik obraczka to znowu z reklamacja przyjde powiekszyc

A co skladuję yhm.... Mam juz 2 kosze na kwiaty i drobniaki po uzbieraniu oraz na koperty w jedym koszu stoi torba papierowa ozdobna z cukierasami i lizakami dla dzieciakow na bramy
Na stole lezy juz tez w pudelku Tz kamizelka z musznikiem, buty, pasek, spinki itp. Mam dwa pojemniki z takiego materialu zamykane, w ktorych mam moj stroj na poprawiny - na razie zlozony, prasowac bede w srode i rozwieszac na wieszakach Tż 2 koszule sa w drugim pudle, krawat na poprawiny, ponczochy, moja bizuteria, 3m welon etc
Drugi welon wisi juz sposobem zahaczony na regale zeby sie rozprostowal - zabiore go dzisiaj do fryzjerki, zeby mi pokazala jak go wpiac i przymocowac by nie wypadl Bo przeciez nie bede tachac tego 3metrowego zeby sie uwalil
Na samym wierzchu lezy skoroszyt z wszelkimi slubnymi umowami itp - a jako pierwsza wpieta lista do zrobienia
W sypialni zaczynam skladowac juz kosmetyki do kosmetyczki \
A takie wieksze pakowanie zrobie chyba w czrwatek wieczorem = zeby juz w piatek, jak sie moi rodzice zamelduja, zeby zawiesc czesc rzeczy juz do ich pokoju w hotelu

Napoje i lakohole skladujemy u tescia w piwnicy

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-20 o 07:48
Stary 2009-08-20, 07:53   #2994
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kliwia jakie umowy slubne ty składujesz..... bo ja oprocz kartki na spowiedz i zapowiedzi nei mam nic......

nie mow mi ze cos pominełam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 08:05   #2995
kliwia
Zakorzenienie

anika umowa z sala, dj, salonem slubnym, fotografem, kamerzysta mialam tam tez te wszytskie zaswiadczenia z poradni itp. ale to jzu zdalismy w kosciele przy podpisaniu protokolu
Stary 2009-08-20, 08:07   #2996
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 08:14   #2997
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu czy mogłabyś mi podać aukcję albo nazwę użytkownika u którego zamawiałaś na allegro sztuczne kwiaty do przystrojenia domu? będę wdzięczna
zaraz poszukam i ci wkleję
Cytat:
super historia
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ale superrrrrrrrrrr !!!

Madzialenka.... mam do Ciebie pytani z innej beczki - na forum gotujących żonek dałaś przepis na ptasie mleczko- właśnie sie chłodzi w lodówce powiedz mi czy do soboty wytrzyma? tzn nie zespsuje sie? bita śmietana czy cuś? owoców nie dawałam, bo mi brakło miejsca ale już widze że będzie pyyyyyyyyyyyyszne .
o matko, nie pamiętam tego przepisu
to napewno ja podawałam??

Dziewczyny wczoraj z TZ kupilismy kamerę sony, 80giga twardego dysku, jakos w full HD. za 2500 ( w sklepach od 3000 zł sie zaczyna dopiero) o 20 pędzilismy po nia do wawy bo była ostatnia na 22 odbieralismy od goscia na stacji benzynowej jestem na maska nie wyspana, bo o 24 wrócilismy do domu i do 2 sie nią bawilismy a o 6 juz wstałam
to ta, tylko od innego goscia
http://www.allegro.pl/item718799875_...d_full_hd.html
polecił ją nam nasz kamerzysta. jest super.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-08-20 o 08:16
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 08:42   #2998
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobryyyyyyyyyyyy !

Cytat:
A powiem wam co wujek ksiadz nam podpowiedzial
Na przekazaniu znaku pokoju - Mlody podchodzi z roza do mamy, mloda do swojej mamy i sie dziekuje za dar zycia To samo ojcom ale juz bez kwiatow
Beda beczec
Cytat:
witam!!!ja dopiero wrocilam od sobotyNiemam jeszcze zdjec profesionalnych tylko takie od znajomych
Dziewczyny.......... jak ja Was nie lubie....... od rana przez Was płacze , jak ja mam podejść na własnym ślubie rodziców to sie ubecze - samym czytaniem sie ubeczałam!

I zawsze jak czytam relacje to mi łzy stają w oczach.... bez sensu!!!

Ubece sie na własnym ślubie jak nic!!!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 12 wrzesnia-zostalo nam 23 dni!
Kobietooooooooooooooooooo oooo Ty mnie nie straaaaaaaaaszzzz!!!!!!!! !!!!

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
nie martw się, mnie wczoraj..... PAPUĆKI frotte obtarły

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o matko, nie pamiętam tego przepisu
to napewno ja podawałam??
o kurde.... musze to sprawdzić... wybacz!!!!!!!!

EDIT: to była jednak Maggie pepasam

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-20 o 09:05
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 08:47   #2999
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

MOnia oto ta aukcja

http://www.allegro.pl/item668800415_...epne_kwms.html

od tego samego goscia brałam organzę do przystrojenia domu.

http://www.allegro.pl/item668780690_...iej_org48.html

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 08:58   #3000
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobryyyyyyyyyyyy !

Dziewczyny.......... jak ja Was nie lubie....... od rana przez Was płacze , jak ja mam podejść na własnym ślubie rodziców to sie ubecze - samym czytaniem sie ubeczałam!

I zawsze jak czytam relacje to mi łzy stają w oczach.... bez sensu!!!

Ubece sie na własnym ślubie jak nic!!!

Kobietooooooooooooooooooo oooo Ty mnie nie straaaaaaaaaszzzz!!!!!!!! !!!!

o kurde.... musze to sprawdzić... wybacz!!!!!!!!
aaaa moze to moj przepis na ptasie z galaretek i sniezki
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości