|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
anika BEDZIEMY !!!!!!!!!!!!! hihi do mnie to tez nie dociera ![]() wlasnie pisze do Was z pociagu bo jestem w drodze do krakowa do mojego kochanie ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
oj martucha to nie takie łatwe
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ten czas leci z TŻ w niedziele jak byliśmy na mszy w moim kościele jak pomyślałam że za nie cały miesiąc będziemy stać tam pod ołtarzem przed księdzem to ledwo łzy powstrzymywałam tak poza tym z TŻ chyba się już denerwujemy bo chodzimy podrażnieni i się denerwujemy tylko nawzajem mam nadzieję że nie tylko u nas są wzmożone kłótnie przed ślubem
![]() |
![]() |
#2975 | |
Zadomowienie
|
na 18 urodziny dostałam od moich koleżanek żywą złotą rybkę (welonkę) no i oczywiście momentalnie wciągnęłam się w akwarystykę. Jakiś czas później poznałam mojego TŻ na ircu na kanale akwarium - gdzie właśnie spotykali się akwaryści żeby sobie pogadać. Później TŻ przyznał się w ogóle do tego, że już dużo wcześniej znalazł moje zdjęcie w necie z jakiejś relacji z jednego ze zlotów akwarystów w moim mieście, tylko że tam był podany tylko mój nick i nic więcej i nie wiedział jak się ze mną skontaktować. Więc jak tylko pojawiłam się na kanale (pod tym samym nickiem) to od razu się do mnie odezwał... i tak już zostało
![]() ![]() ![]() Ot cała moja rybia historia ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mezu je pierogi jest zachwycony wprawdzie troche dosalal ale mowi ze jak na 1 w zyciu pierogi to jest super ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale superrrrrrrrrrr ![]() Madzialenka.... mam do Ciebie pytani z innej beczki - na forum gotujących żonek dałaś przepis na ptasie mleczko- właśnie sie chłodzi w lodówce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my dzis kupilismy alko na wesele tzn jakies wina itp bo wodzia juz stoi w garazu od dawna... i kupilam se sandalki na przebranie na wesele, wydawaly sie takie mieciutkie i wygodne (z rylko) a tu sie przeszlam troche po miescie i myslalam ze do domu nie dojde... ehh ja to mam nogi ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() jutro idziemy do spowiedzi. Mam już zrobione paznokcie i już poczułam, że to za 3 dni ![]() Na ramieniu z tyłu mam czarnego siniaka haha nie wiem skąd, ja to zawsze się gdzieś uderzę ![]() W sobotę ma być u mnie 24 stopnie, pogodnie bez deszczu, oby tak zostało ![]() Nie pisałam Wam...w ostatnią sobotę nasze wynajęte auto - prezent- niespodzianka rozwaliło się, ale już ponoć wszystko załatwione, że będzie takie same. Ale i tak już wiem od mamy, że to będzie biała limuzyna. Nie było to moim marzeniem, ale cóż, już się tym nie przejmuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez to najpiekniejszy dzien w Twom zyciu ![]() duzo usmiechu i bedzie super ![]() dokladnie ![]() ja to sie smialam caly czas ![]() az TZet mnie w Kosciele upomninal ze bede sie smiala w lokalu a nie w Kosciele ![]() Juz nie moge sie doczekac plytki z filmem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Zabcia a wy juz z powrotem w USA?zamierzacie w ogole kiedys wrocic do Polski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
witam!!!ja dopiero wrocilam od soboty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- postaram sie w skrocie opisac: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- z racji tego ze kosciol mamy prawie naprzeciwko szlismy na nogach ludzie zaczymywali sie bili brawo gratulowali nawet z otelu obcokrajowcy skladali nam z okien zyczenia pod kosciolem bylismy o 17 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- gdy tylko uslyszelismy W. A. Mozart - Laudate Dominum zaczelismy powoli isc do oltarza chyba szlam szybko bo tz mi mowi wolniej ksiadz wyszed przed nas dzieci niosly mi obraczki za nami swiadkowie a za nimi starostowie na mojej i tz twarzy goscil usmiech mialam czytanie ktore czytal nam starszy syn http://www.parafia-magdalenka.pl/wp-...malzenstwa.pdf drugie czytanie "pochwala prawdziwej milosci" przy przysiedze goscie plakali my spokojni usmiechnieci moge sie pochwalic ze mialam sliczna msze sw piekne kazanie troche nawet smiechu w nim bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
na ogrodzie byly zyczenia ale cd nastapi jutro wybaczcie zmeczona jestem a dlaczego dzis dopiero wrocilam od soboty do domku dowiecie sie
![]()
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jakos ciezko mi sie nastawic na zyciu tutaj ... ![]() no tak , kiedys myslimy wrocic ale kiedy to nie wiadomo ![]() chyba dopiero wtedy jak tutaj bedzie tak zle z praca jak w Polsce ![]() narazie myslimy o kupnie jakiegos domku tutaj ... ![]() Riana - slicznie wygladaliscie ![]() wlasnie ogladalam przed chwilka fotki na nk ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie napewno ściśnie ![]() ![]() ![]() A do mnie już powoli dociera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam nawet
![]() Troche sie dzialo u mnie ![]() Kupilismy napoje ![]() Bylismy poszerzyc obraczki, moja sie poszerzyla o rozmiar, a Tż przy probie powiekszenia o 0,5 rozmiaru pekla ![]() Ale jakos nie przejelam sie tym za bardzo, w zartach i z usmiechem razem powiedzielismy, Znowu znaki!! ![]() Az sie zlotnik zasmial, ze to wcale nie jest taki znak ![]() Zawiezlismy garnitur do przerobienia ![]() Szykuje juz w domku na stole w jadalni wszytskie potrzebne rzeczy, skladuje je bym rzekla :d DO zalatwienia jeszcze duzooo zostalo - ale juz lista krotsza ![]() typu - tort, roze, swieczniki, ew. plywajace swiece, swiece dlugie zwykle, wstazka do obwiazania albumow ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam probną fryzurkę ![]() ![]() ![]() Idziemy tez zaniesc jedno zawiadomienie ![]() Z tych przykrych spraw, jest wysokie prawdopodobienstwo, ze w niedziele ta stracimy dwójkę gości - żona tz kuzyna ma problemy kobiece, i w zaleznosci od wynikow badan będzie miala operacje lub nie, więc na razie są oni pod znakiem zapytania ![]() ps. Riana slicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny z 12 wrzesnia-zostalo nam 23 dni! ![]() ![]() I musze sie w koncu zapisac do tej kosmetyczki, nie wiem na co czekam. Chyba na oklaski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
A powiem wam co wujek ksiadz nam podpowiedzial
![]() Na przekazaniu znaku pokoju - Mlody podchodzi z roza do mamy, mloda do swojej mamy i sie dziekuje za dar zycia ![]() ![]() Beda beczec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2992 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
stroblin porzezalismy bo zlotnik sam nam kazal mierzyc obraczke jak beda gorace dni, nieraz spalismy tez w obraczkach by zobaczyc jak to berdzie rano, gdy puchna (przynajmniej mi) mocno palce, no i ciasnawa byla i zostawiala slad na skorze, a ja nie lubie takiej bizuterii na styk. Wole luzniejsza. zareczynowy tez mam luzniejszy i jest super
![]() Zlotnik tego mojego luzu troche nie rozumie, i tym mnie wkurza ![]() Powiedzialam mu, ze jak po slubie bedzie mnie draznik obraczka to znowu z reklamacja przyjde powiekszyc ![]() ![]() A co skladuję yhm.... Mam juz 2 kosze na kwiaty i drobniaki po uzbieraniu oraz na koperty ![]() ![]() Na stole lezy juz tez w pudelku Tz kamizelka z musznikiem, buty, pasek, spinki itp. Mam dwa pojemniki z takiego materialu zamykane, w ktorych mam moj stroj na poprawiny - na razie zlozony, prasowac bede w srode i rozwieszac na wieszakach ![]() ![]() Drugi welon wisi juz sposobem zahaczony na regale ![]() ![]() ![]() Na samym wierzchu lezy skoroszyt z wszelkimi slubnymi umowami itp - a jako pierwsza wpieta lista do zrobienia ![]() W sypialni zaczynam skladowac juz kosmetyki do kosmetyczki ![]() A takie wieksze pakowanie zrobie chyba w czrwatek wieczorem ![]() ![]() Napoje i lakohole skladujemy u tescia w piwnicy ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-20 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
kliwia jakie umowy slubne ty składujesz..... bo ja oprocz kartki na spowiedz i zapowiedzi nei mam nic......
nie mow mi ze cos pominełam
![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
anika umowa z sala, dj, salonem slubnym, fotografem, kamerzysta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to napewno ja podawałam?? Dziewczyny wczoraj z TZ kupilismy kamerę ![]() ![]() ![]() ![]() to ta, tylko od innego goscia http://www.allegro.pl/item718799875_...d_full_hd.html polecił ją nam nasz kamerzysta. jest super. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-08-20 o 08:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2998 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobryyyyyyyyyyyy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I zawsze jak czytam relacje to mi łzy stają w oczach.... bez sensu!!! Ubece sie na własnym ślubie jak nic!!! Kobietooooooooooooooooooo oooo Ty mnie nie straaaaaaaaaszzzz!!!!!!!! !!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: to była jednak Maggie ![]() ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-08-20 o 09:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
MOnia oto ta aukcja
http://www.allegro.pl/item668800415_...epne_kwms.html od tego samego goscia brałam organzę do przystrojenia domu. http://www.allegro.pl/item668780690_...iej_org48.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.