|
|
#4531 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
„ Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość... ”
"Kochać kogoś, to czekać na niego bez względu na to, czy przyjdzie, czy nie." Pozwól mi się przekonać, jak wiele cierpienia potrafisz znieść.. "Zajrzyj w siebie! W twoim wnętrzu jest źródło, które nigdy nie wyschnie, jeśli potrafisz je odszukać." M. Aureliusz "Los dał ludziom odwagę znoszenia cierpień" "Życia nie można opisać można je tylko przeżyć." Oskar Wilde ,,Dobry człowiek jet jak małe światełko'' "Dał mi na przykład ten optymizm" "...wiara umiera ostatnia..." "Bierz życie jakim jest... I pomyśl, że na drugie nie masz szans" bawimy się w powietrze przechodzimy mijamy się wzajemnie nie warto tracic sily na rzeczy juz nic nie warte.. -Co zrobisz jak zobaczysz ze caly swoj swiat rozsypuje sie? -Odwroce sie. Popatrze na to co sie dzieje. I odejde.. -Przeciez to bedzie Twoje cale zycie!! -Tak.. i przynajmniej wtedy bede od niego wolna.
|
#4532 |
|
Rozeznanie
|
-co robisz?
-myślę o Nim. -po co ? -bo go kocham . ludzie zakochani tak robią. pragniesz by On był pierwsza Twoją myślą po przebudzeniu i ostatnią , przed zaśnięciem . nie dość że kocham to jeszcze tęsknie. nie wiem co powiedzieć , ale chyba jestem szczęśliwa. może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . nie nie kocham go. ale zdecydowanie jest na dzień dzisiejszy najważniejszym mężczyzną w moim życiu. przyznam się że wizażowy , ale nie mogłam się powstrzymać : ohydnie szczęśliwi , paskudnie zakochani
|
#4533 |
|
Przyczajenie
|
"- Co Daje Ci brak miłości? - To, że jestem bezpieczna... - Bezpieczna?.. Przed czym się chronisz? - Przed tym, że ktoś odejdzie..."
Zabiłeś piękno dzisiejszego dnia. Wypełniłam tobą moje dni ze złudzeń lepiąc czas. Jeszcze nie wiedziała, że czas z niej zadrwi… "Owszem, miała wspomnienia... ...ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Nigdy nie były dokładnie takie jak tamte chwile... ... a z biegiem czasu nieubłaganie bladły" kiedyś mogli mówić o wszystkim dziś oboje samotni miedzy murem nienawiści Nie umiem Cię pocieszyć... Kiedy patrzysz w przeszłość... Ale... Mogę wziąć dobre wino... I pójść tańczyć w deszczu... Z Tobą... |
|
|
|
#4534 |
|
BAN stały
|
nie było mnie, hm.. <liczy> no, długo mnie nie było
![]() <3_ na świecie są tacy panowie, że oddałabym tegoroczny zwrot podatku, by chociaż móc wychylić z nimi kieliszek. a ty mi proponujesz kolację przy świecach. podobno nie wypada mi istnieć. nie prowokuj. zgaś światło, zasuń rolety. usiądź gdzieś pode mną czy obok. a z czerwonym kapturkiem łączy mnie co najwyżej kolor biustonosza. wciąż nie mam wyrzutów sumienia i poranną kawę pijam wieczorami. czy mogę cię wypchnąć z pamięci tak jak konieczność ścielenia łóżka co rano? siedzę pod kołdrą, bo liczę, że zdziała coś na zmarznięte uczucia. niedokończona paczka papierosów w torebce, wydarzenie graniczące z cudem. kto teraz będzie sprawdzał, czy zamknęłam drzwi i kontrolował wyłączanie piekarnika? trzeba coś zmienić, mówią, że nie można jeść całe życie naleśników z serem. tęsknię tylko czasem, bo tak podobno wypada. |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
; ************************* ******
loveISshit- cuda.
![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-08-19 o 23:40 |
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
Tylko proszę, powiedz mi, że to co pisałeś 2tygodnie temu było prawdziwe, że wciąż się liczy, że nie chcesz tego cofnąć .
__ I kiedy upadniesz, masz dwie opcje: Odnaleźć swoją dawną osobowość... Albo zatracić ją na zawsze. Czasem ludzie zgrywają niedostępnych, żeby się upewnić, czy uczucia tej drugiej osoby są prawdziwe. I'm tired of feeling bad! I'd rather feel nothing. It's better. It's easier. / Jestem zmęczona czuciem się źle! Wolałabym nie czuć nic. To jest lepsze. Jest prostsze. / Uwielbiam to: Cześć. Tu Peyton. Wiem, że jest już późno, ale ja tylko... Co się z nami stało? Nie wiem już kim jestem. Albo jak się tu znalazłam. Tęsknię za tym, kim byłam. Chcę znów mieć dom. Tęsknię za nim. I tęsknię za tobą. Myślę, że tęsknię za tym wszystkim... Czy to ma dla ciebie jakiś sens? Cytaty z serialu ‘Pogoda na miłość” . Czy to ma dla Ciebie jakiś sens? |
|
|
|
#4537 | |
|
Przyczajenie
|
mm, dziękuje bardzo
. strasznie mi miło ;* czuj się okradziona za każdym razem . uwielbiam Twoje opisy <33Cytat:
![]() zz wzajemnością oczywiście, kochanie ![]() . <33my również ______________________ i pomyśleć, że w jednej sekundzie życie mogło stracić sens .. bo Ciebie nie ma . tęskniłam, gdy nie było Cię . zabierz mnie tam, gdzie najwolniej płynie czas .
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
kissabble Plotkaraaa RealGirl89 - pozwolicie na mały rabunek?
<3Toogether93- ![]() lovers2friends - jak to nie na długo? nie uciekaj nigdzie no! ;* ![]() Jakbyś odchodząc zabrał mnie, wszystko teraz byłoby dobrze… Jestem lżejsza od kluczy, możesz mnie nosić w kieszeniach, gdzie chcesz, tylko miej mnie przy sobie! Chyba udało mi się w końcu zmyć zapach Ciebie z moich ramion, rąk, ust – z całej siebie Ledwie oddycham, a Ty jeszcze przygniatasz mocnymi słowami Ciężko mówić szczerze kocham, gdy z ust wylewa się obojętność W Twoich ramionach zapominam nawet jak się nazywam Ujarzmię kolejne jutro, a Ty cholera szukaj mnie szybciej! Nigdy nie dzwoniłeś, zawsze wolałeś powiedzieć mi wszystko przy herbacie, teraz, gdy ją szykuję zamiast Ciebie, trzymam w dłoni głuchy telefon wiem, że trzeba to przeczekać, ale nie wiem jak będę wyglądać po zjedzeniu tylu lodów.. .
|
|
#4539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się Twoje opisy jak zwykle cudowne, więcej, więcej ;*bardzo mi miło świetne opisy anyszowska & kissabble dobrze, ze już jesteście, booooskie <3 _______________ Ja w brzuchu mam motyle. Puść sygnał to przybiegnę pod okno Twe za chwilę.
Ciepły dotyk zmrożonej dłoni. Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne.
|
|
#4540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CheeriOs ;* z innej bajki- ej, dzięki! ![]() By CIĘ dotykać deszczem staję się. Lubię deszczem być -mam nieskończenie wiele rąk. I spływam, spływam po policzkach TWYCH, tysiącem pocałunków zaklętych w małe krople. Gdybyś kiedy we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na Ciebie z miłością, Jeśli świat zrobi ze mnie dziwkę, ja zrobie z niego burdel !wiedz, żem żyć przestała." Nie ma ludzi idealnych, ale na swój sposób każdy jest cudem ![]() Każdy zachowuje się tak, jakby był pępkiem świata. Może z wyjątkiem osób naprawdę ważnych - Ci [...] nie muszą nic nikomu udowadniać . Coelho
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-08-20 o 00:24 |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
loveIsshit & Kissabble - toć to zbrodnia Was nie okraść.
<33 !_____ - myślisz, że Bóg często płacze ? - jeśli w ogóle Bóg istnienie, to powinien płakać cały czas, wyć powinien kur.wa ! boję się być absolutnie taka sama jak inni - syndrom taśmy produkcyjnej, kompleks seryjnego produktu. nie, nie zapłakałam. pomyślałam jedynie, jak przerażające jest uświadamianie sobie miłości poprzez stratę. życie nie składa się tak, jakby chcieli scenarzyści oper mydlanych.
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Mam szacunek do miłości
cenie w człowieku uczucia a nie jego posiadłości . Łapmy promienie zamiast eskalacji zła Nie ma co tłumaczyć, ty przecież wiesz co jest… Jak jest pięknie to się chce biec, z radości skakać. I to wystarczy ja też wiem co znaczy każdy gest. Do błędu się nie przyznasz, nie mam na co liczyć bardzo wysoko cenie fakt że zaistniałeś w moim życiu. Słowa niepotrzebne, im też przykro pewnie. Mieć to Ty sobie mnie mogłeś w czasie przeszłym, niedokonanym! moja samotność zaczyna się dwa kroki od Niego. Albo go kocha. Albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litosc boska
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Cześć ;d
Jestem tutaj nowa ;d od jakiegoś czasu cały czas wieczorkami czytam sobie wasze opisy i prawdę powiedziawszy niektóre są wyrąbiaste ! xd Nie raz, a nawet i nie dwa coś od Was pochwyciłam. ;D Dzięki Wam ;d a teraz ja jakoś będę się chciała Wam za to odpłacić ;d może na początek coś ode mnie dostaniecie : _________________________ _____________________ i nawet serwer nieba przeciążony. olśnienie miało kolorowe majtki i pelerynę, bohaterze. po kolana w rwącym potoku wyrachowanych myśli. zjawiłeś się nagle. bez aureoli i promieni. jak słońce malowałam na Twej buzi pocałunki nieba. nie kradnę Twojego czasu. zabieram go bezpowrotnie. bo rzucone w wiatr spojrzenia potrafią uleczyć każdą schorowaną duszę... i tylko Ty dajesz mi odczuć, że nie jestem zerem. jak widać, królewnę wywalono z zamku. nawet gdybym codziennie męła siedem ziół kolendry wymawiając Twoje imię. przeźroczyste łzy Anioła rozbite o asfalt duszy. a nam wciąż brakuje pół pietra do nieba. ona posiada już wprawę w pożegnaniach i zakończeniach. z rozczarowaniem, zawodem i gonitwą uczuć. jesteś panterą, której cętki spadają na moje usta jak drapieżność tamtych słów. geometria siedmioletnia stłuczonego lustra. i tak 'razem' jest zdarzeniem losowym, bez prawa do zaistnienia jak trójkąt Penrose'a i wszystkie inne figury niemożliwe. moje źrenice, jak okna słońce, próbują wciągnąć Cię do środka. bezskutecznie. latem będziemy malarią, która nie zaraża. dorośniemy. mrużę oczy. na końcach rzęs przebiega pantera. kiedyś się odnajdziemy. połamałabym kości na równaniach reakcji tych przyszłych - niedoszłych chwil. mam czujne kobiece oczy kupujące każdą nadzieję na uczucie. w wyobraźni uwielbiam Cię maksymalnie. na rzeczywistość przyjdzie czas. przez otwarte okna ćmy niech wylecą powoli, jak czas do ostatniej minuty, i odsłonią sufitową miłość. |
|
|
|
#4544 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kissabble nie mam słów by wyrazić zachwyt nad Twoimi opisami ![]() żeby nie było ![]() nie widziałam Cię już od 72 dni . przez jakiś czas tęskniłam za przytulaniem , pocałunkami , zapachem. ale dziś wiem , że najbardziej w świecie tęsknie za Twoim śmiechem. To prawie zbrodnia. kończy się mój ulubiony czerwony lakier. lakier który tak często zostawał na Twoim łóżku.
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje smutnych opisów .
![]() ![]() No chyba ze macie pasujace do nastepujacej sytuacjii : ![]() zee ON dziwnie sie zachowuje. raz rzuca teksty jakby COŚ miało być, a razz sie wgll nie odzywa a czasami to juz wgll da jakis opis do swojej lejjdi [aa, no bo fakt faktem jest ZAJETY ] ![]() .bardzooooooooo bym prosiła . jakies nie dosłowne . Talenciary : liczee na was _________________________ _____________________ porcja oopisów ode mniie : -i gdy noc nadchodzi trudniej śnić na jawie, łatwiej żyć we śnie. -trochę mało Ciebie mam. -poślubiłam smutek. -moje serce, Jego serce. poznajcie się. -też coś. miłości mi się zachciało! -jestem sobą nadzwyczaj zaniepokojona. -zostaw ! nie dotykaj ! (..) POCAŁUJ MNIE DO CHOLERY ! -tak ma być . -nie chcę ciastka z kremem . chcę ciebie . -bezszelestny dotyk Twoich ust... -na skórze skóra. na szyi usta. na plecach ciarki. -wycałuj mnie. teraz. -najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne , dlatego zamykamy swoje oczy kiedy całujemy, płaczemy i marzymy. -z samą sobą nie mam nic wspólnego. -chciałabym chociaz 5 sec. z tamtych chwill.. -mów mi tak aż ci nie powiem, że masz przestać. ![]() ![]()
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-20 o 01:31 |
|
|
|
#4546 |
|
Rozeznanie
|
1. Poranki zaczynam tuż po szóstej. Słońce witam w oknie porannym papierosem i kieliszkiem wiśniówki. Nie żebym tak przeżywała nasze rozstanie, czy coś...
2. Nikt nie płacze za rozdeptaną biedronką na chodniku. 3. Nie mogę zrozumieć. Po prosu nie potrafię. Nawet nauczyłam się fizyki kwantowej. Ale nauka Ciebie? To już chyba poziom licencjacki. 4. Czy ja jestem cholerną gumą do żucia, że wszyscy delektują się mym smakiem, a później wypluwają? 5. Gdy krzyczę, że Cię kocham: nie słyszysz. Gdy szepnę "spierdalaj" natychmiast się odwrócisz. 6. Tylko zakochana abstynentka może upić się do nieprzytomności, jeśli tylko wtedy widzi w snach kogoś, kogo kocha. 7. I choć narysowałam Ci drogowskazy do mego serca: zabłądziłeś. 8. -To największy drań jakiego spotkałam. Dlaczego z nim nie skończysz? -Bo tylko on potrafi tak ładnie udawać, że przeprasza. 9. Owszem, zdarzało mu się o mnie myśleć. Kiedy zakupił pudełko prezerwatyw w aptece. |
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
Wciąż czekam na sygnał od Ciebie.
To co bolało nigdy się nie stało. Zostało kilka chwil których ciągle mi mało. Nigdy nie zapomnę tych poranków gdy budziłam się w Twoich ramionach. Tylko z Toba mogłam oglądać horrory całą noc, spać tylko dwie godziny,i nie czuć zmęczenia. Nie dajmy uciec tej miłości,to nasze małe namiętności. Ponad tęczą. Ty żyjesz tam ja tu, między Nami kawałek snu. Tęsknie, za Naszymi nocnymi rozmowami, spacerami po lesie,wspólnym jedzeniu śniadania i picu herbaty.Lecz cieżko mi sie przyznać że po prostu brak mi Ciebie. Najważniejszy.<3 Słodszy niż cukierek. Niekwestionowany egoizmu król. Ty mój słodki cukiereczku. Nadal boli gdy Mijam Cie bez słowa. On mówi, Ona rozkojarzona. był sobie On i Ona była też. Dwoje ludzie, dwa światy, dwa serca, jedno bicie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
*nie zdziw się gdy zamiast łez usłyszysz śmiech. *to tylko miłość , nie panikuj . *przyjmuję postawę pt. "wdupiemająca". *'Bo wszyscy jesteśmy stworzeni kur.wa mać do szczęścia. *może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. LoveISshit <3
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
kradnij kradnij ;**
ze wzajemnością ;** no jestem jestem.< 3333333333 zabieram Twoje ;** Ty rownież < 333 dziewczyny nie macie pojęcia jak ja się za Wami stęskniłam ! ;** przepraszam za tak długą nieobecność, ale musiałam sobie wszystko poukładać, jeszcze do końca nie doszłam do siebie, ale jest lepiej ! < 33333 _________________________ _________ Głowa do góry choc życie to nie ostrygi ani konfitury .
Najchętniej bym stąd uciekła... Już sama nie wiem co widzeć, gdy na to wszystko patrze.. Jestem bezradna, nie wiem co robic, nie wiem w co wierzy, na co liczyć.. nie chce tak żyć.
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Kinderka13 - wróciłaś!
![]() boje się , że pewnego dnia się obudze , a Ty nie będziesz chciał mnie znać ..
łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami . nikt nie obiecywał , że w życiu będzie łatwo . Bo już po trochu moje serce traci wiare, traci głos .. przecież Ty i tak nigdy nie będziesz szczęśliwy . Każdego dnia żyje z tą nadzieją , że się pojawisz w moim życiu na nowo . obiecałeś , że wrócisz .. że jeszcze raz poczuje smak Twoich ust ..
|
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zachwycacie opisami. Moje przy Waszych się chowają, ale będę dodawać, bo może jakiś się spodoba.
![]() * Żuję gumę truskawkowa, pije truskawkową wodę z nadzieją, że przyjdziesz, przecież tak kochasz truskawki. * Jestem tylko cichym szeptem pośród krzyków świata, od Ciebie zależy czy mnie usłyszysz. * Zasypiam sama, sama się budzę, nie mam fotografii żadnego mężczyzny i w sercu pustkę mam. * Cicho otulam się Twym szeptem. * Kocham niebo w Twoich oczach. * Chciałabym móc zasypiać z czyimś imieniem na ustach. Kiedy mnie pokochasz? * Jestem, ale jaki to ma sens? * Może kiedyś zrozumiesz jak bardzo mnie kochasz, jak bardzo ja kochałam Ciebie. * By poczuć czyjąś dłoń w swej dłoni.
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
ridemebabe - i wzajemnie, Myszka. <3
![]() ________________ kiedy deszcz zmył wszystkie te rozproszone sny. serca są umyte w nieszczęściu. przesiąknięte benzyną. pamiętaj by nauczyć się zapominać. nie chcę żyć w nowoczesnym świecie. jestem klasą 13 w erze różnicy zdań. mogę słyszeć dźwięk bijącego serca, które krwawi. każdej nocy mam ten sam sen. o dorastaniu z każdą chwilą. rzeczy są łatwiejsze, kiedy jesteś dzieckiem. za każdym razem patrzę w moją przeszłość. ciągle pragnę tam być. popatrz na swoich przyjaciół i spójrz co robią. zapytaj siebie, dlaczego się zmienili. patrzę w dół, stoję i płaczę. nic juz nie będzie takie samo. słońce wschodzi, teraz pytam dlaczego? pojawiają się chmury i spada deszcz.
|
#4553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O jaaaa^^... Boskie sa ! Kradne !! _______________ Zajrzyj mi w oczy i powtórz : jesteś mi obojętna.
Na odwyku. Od kochania. Chyba wymienię sobie serce. ' Są momenty w życiu, które chciałoby się zatrzymać na zawsze. Na trochę dłużej. Na jeszcze chwilę... Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości.
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.. często czytam wasze opisy.. i przyznam się kradnę praktycznie wszystkie ;* mam nadzieje że nie będziecie miały mi tego za złe. ;*
teraz coś ode mnie... skromne.. i nie umywa się do waszych ale żeby nie było: jak promyk słońca w pochmurny, deszczowy dzień (...) szczęśliwe beztroskie i zawsze uśmiechnięte dziecko (...) radość i nadzieja ...I Wanna Grow Old With You... I wanna be there for you... Sharing everything you do... Bo popełnię kiedyś samobóstwo.. .noc jest piekna, piękna dziwną prawie śnioną pięknością w srebrze i ciszy, zatrzymaniu szelestu liści w nieprzespanym śnie, w nieruchomej czerni konarów,niedosłyszalnym locie cmy. |
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powyższe cudne i kradnę rzecz jasna. ; *** *
Oddam swoje życie. Jeśli jeszcze cokolwiek się liczy. W zaspanym świecie ludzie bez wad spacerują po ciężkich, moralnych chmurach. A my chodzimy po szarych betonowych ulicach chowając nasze serca i twarze przed tragicznymi skutkami wszechobecnego czasu. Kochaj, ale tak bezboleśnie.. Pokoloruję Cię żółtą kredką. Będziesz moim słońcem. Pokoloruję Cię zieloną kredką. Będziesz moim tlenem. Pokoloruję Cię niebieską kredką. Będziesz moim oceanem wspomnień. Pokoloruję Cię czerwoną kredką. Będziesz moją miłością. Pokoloruję Cię złotą kredką. Będziesz moją cenną miłością.
|
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
bez-sen-soo.
czytaj klisze z moich oczu. w tej historii jest więcej szczęścia niż podejścia. multum subkultur. to świat nas zmusza do buntu. prowadź mnie gdzie chcesz. jestem gotowa na 'cokolwiek'. pytasz czy cie kocham? rzuć monetą chłopcze. wiem, że jestem solą w oku zazdrosnych koleżanek. słaba płeć próbuje mnie oceniać. ten świat uczy jak być skurvysynem. kruszy mnie. nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. liczysz, że wesprą Cię. oni odwrócą się pierwsi. zdrada pseudo-przyjaciół boli za każdym razem. szukała męstwa, znalazła skurvysyna. im bardziej Cię drażnie, tym bardziej mnie to bawi. ta znajomość przelotna jak mrzawka otwiera mi oczy.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-08-20 o 10:55 |
|
|
|
#4557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i właśnie...pani lovers2friends nawet nie próbuj nam stąd znikać ![]() snide1 pogratulować początku...oby tak dalej anyszowska no to mamy nadzieję, że pani nam się już nigdzie nie wybiera ![]() Cytat:
![]() _____________________ skromnie.... jesteś czymś w rodzaju sumienia. Ta ziejąca dziura po sercu, jest napełniona oszukiwaniem się. wytnij mi moje serce z kamienia.ciąży mi. Na co znowu przyłazisz?Nie wystarczy ci że zabrałeś moje serce? I będę cię kochać. z każdym biciem mojego schorowanego serca. Jesteś powodem dlaczego wierze w miłość Jesteś odpowiedzią na moje modlitwy do niebios. A dziś....podcieram się Twoimi słowami. -Jesteś kompletnie pijana! -Raczej kompletnie zakochana...tylko jeszcze nie mam odwagi powiedzieć sercu, że bez wzajemnie.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:00 |
||
|
|
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
*Sen przyjdzie. Może mnie odwiedzisz.
*Ale przecież jak przyszło to i przejdzie, nie? *No...nie. *Na myśl o Tobie mam jednoznaczne westchnienie. *Tachykardie serca powodujesz. *Teraźniejszością się upijam.
|
#4559 | ||
|
Zadomowienie
|
Yyyy ale ja jestem ubrana i wesoła
![]() ![]() Cytat:
![]() zabieram te wyżej. Niezłe wejście Witamy Cytat:
![]() Po drugie: te wyżej zabieram ![]() __________________ A jak Ty byś się czuł, gdyby po Twoim sercu przejechał czołg??? Już wiem. Nie tęsknie za nim. Tęsknie za tym szeptaniem do ucha, za zapachem jego szyi, za dreszczem przechodzącym od czubka głowy aż po mały palec u stopy przy każdym jego dotyku, za tymi pocałunkami przy świetle gwiazd i za tym jego cholernym : przepraszam. On dla mnie już nie istnieje. Istnieją tylko wspomnienia... Moje serce jest puste i jest to nawet miłe uczucie. 0 nikogo. Błogo... A mówiłeś, że nic nas nie ruszy...
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
leniwie trwoni czas w czterech ścian przytulnym tle. dziś uśmiecha się przez łzy. on jest blisko obok niej i razem budzą się. pełną sprzeczności w każdym wydaniu nigdy nie opuści jej. lubi nudzić się i tkwić w bałaganie wolnych chwil. kocha niebanalny styl, koci świat i dobry film. jest jak deszcz w upalny dzień. nieprzewidywalna tak. gotów jest jej na kredyt siebie dać. całego siebie dać. nie popłyniemy już. nie ma namiętnych fal i rozpalonych ust. zauroczenie albo przeznaczenie nie chcę wiedzieć.. niech to trwa, ten błogi stan. otwieram oczy w Twych ramionach nie wiem co to strach. gdybyś okazał się mym zapomnieniem i niczym więcej niż tylko zauroczeniem. nie znamy granic. odpływamy bezwładnie. potrzebowałeś dnia, tego jednego dnia i to w co tyle lat wierzyłam rozpływa się.. to ten stan, to ten błogi stan. czy warto było ? czas pokaże. to dla Ciebie dziś cały mój świat przestał liczyć się. czy warto było mi ? tyle lat w jeden dzień. do życia budzisz mnie. [ agnieszka włodarczyk. ]
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-20 o 11:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

<3

. strasznie mi miło ;* czuj się okradziona za każdym razem . uwielbiam Twoje opisy <33
. <33

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nawet nie próbuj nam stąd znikać
pogratulować początku...oby tak dalej 

zabieram te wyżej. Niezłe wejście