|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Dziewczyny jutro spotykamy się koło 16-16:30 - w Lo. czy ZT?(skróty coby nas nikt nie wyśledził
![]()
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-08-19 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Nie no znowu o 16?
![]() Głosuję za L., bo miałyśmy opijać ![]()
#3093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za to chciałam wcześniej pojechać popatrzeć sobie na lakiery China Glaze, może ktoś chce? ![]() ![]() Ale jak się nikt nie znajdzie, to ja i tak pojadę, już dwa tygodnie mam ochotę na jakiś lakier ![]() Zrobiłam zdjęcia, zainteresowane wiedzą dla kogo ![]() ![]() A, z prawej strony na dole na końcu jest mój stary skośny, a obok niego - ten nowy, widać, że jest go mniej ![]() (Estello i Lizzie, przynieście proszę ze 2 pojemniczki jutro, dostałam 3 cienie i chciałabym się nimi jakoś z Wami powiedzielić, a nie mam słoiczków ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-08-19 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
Iza, ja moge spotkac się wcześniej
![]()
#3095 |
Zakorzenienie
|
Angel: owszem, troche racji masz, ale z drugiej strony po takiej ilości godzin jazdy człowiek nie jest w stanie opanowac wszystkiego do perfekcji (niekiedy potrzeba na to lat). Do tego dochodzi stres, tysiące opowieści o egzaminach i egzaminatorach.
Co do gaśnięcia silnika - gdy silnik zgaśnie przy ruszaniu na światłach to raczej nie uwalają, ale w przypadku jak mojej koleżance samochód zgasł na prostej drodze, to ja nie mam pytań ... nie wiem nawet jak ona to potrafiła zrobić. Oblała. Ja się nie boję jeździć sama - ostatnio wywijałam zakrętasy pod/z góry na wąskiej drodze przecinającej las, po ciemku ![]() Co do błotników: tak, mozna je tak uszkodzić, tylko czemu w takim razie na kursach nie uczą że z wysokiego krawężnika zjeżdza sie tyłem? O błotniki się więc nie martwią ![]() Wg mnie najważniejsze jest zarobić "plusa" już na poczatku - wsiadasz, pierwsze co ustawiasz odpowiednio fotel, lusterka (nawet jesli sa prawidlowo dla Ciebie ustawione - żeby egzaminator widział, że wiesz że tak nalezy zrobić) zapinasz pasy i potem reszta. Moja kolezanka miała pretensje, że oblała już na wstępie, bo najpierw zapaliła silnik a potem zapięła pasy. Dużo zalezy od egzaminatora i zresztą tak mi "mój" powiedział: nie można od razu powiedzieć, za co można oblac, bo to zależy od wielu czynników. Pisałyście, że np. za wolne ruszenie nie oblewają - a niekoniecznie. Instruktor opowiadał mi przypadek oblania własnie przez to: kobieta bała się skręcić na skrzyżowaniu w lewo mimo, iż by kilka aut zdażyło w między czasie skręcić. Zablokowała skrzyżowanie, światął się zmieniły, samochody które teraz miały zielone światło nie miały jak przejechac, bo ona stała na tym skrzyżowaniu i bała sie zrobić cokolwiek.
#3096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby co to ja też mogę się jutro spotkać wcześniej, nawet ok. 16:00, więc mogę się przejechać pooglądać lakiery. Tylko ustalmy dziś gdzie się spotykamy bo jutro od rana nie będę miała dostępu do kompa ![]()
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kochanie, jak ładnie to wszystko wygląda ![]() szkoda, że już nie można skomponować zestawu sampli, tylko są narzucone odgórnie i niekoniecznie bezpłatne ![]() jutro jeszcze potwierdzę, ale mnie jutro na zlocie raczej nie będzie ![]() kosmetycznie nie szaleję ![]() ![]() wkrótce do mnie przyleci setka Addicta ![]() ![]()
![]() |
#3098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ano, ładnie wygląda - tak malutko tego ![]() ![]() Ale super masz z tą setką Addicta, ja mam chyba 20-stkę i go uwielbiam, choć ostatnio nie używam żadnych perfum, to na pewno wrócę do niego jesienią ![]() Aaa ciasto wyszło naprawdę dobre, nie przeszkadza to, że krem trochę ścieka ![]() ![]()
![]() |
#3099 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polonez jest super. ![]() ![]() Co się stało? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------- No i kupiłam kolejny żel pod prysznic. Nic tak nie działa na moją wyobraźnię jak tekst "limitowanka". ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3100 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziekuję za opinię ![]() Cytat:
![]() Ale rozpusta ![]() Powoli przygotowuję się do weekendowego wyjazdu do Krakowa. Wyruszam jutro rano ![]() ![]() No i trafiła się doskonała okazja do zużycia miniatur. A wczoraj dokupiłam sobie jeszcze zestaw miniaturek Avene za 16zl; są zestawy do różnych cer/problemów skórnych.
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Organzza, gratuluje setki Addicta! Też o nim marzę! jest piękny! W ogóle teraz przerzuciłam się na takie cięższe zapachy! Mam 25 ml wanilii z karmelem, 5ml wanilii i paczuli, 10ml wanilii z mango no i jeszcze doleci 20ml czekolady. ![]() Poza tym mam jeszcze 10ml jabłuszka Niny ricci, 15ml Escady Sentiment edp., 2 ml Halloween i jeszcze dolecą próbeczki demeterków i hermes'a. Mam calą 15-tkę Demeter suntan lotion, ale kompletnie mi się nie podoba i poleci spowrotem na wymianę. Cytat:
Od dawna brakuje mi dobrego pędzla do pudru i różu, bo nie mam wcale! Na razie posiłkuję się na pędzlu essence.Kusicie tymi EDM! Sleepy, a gdzie dorwałaś te miniaturki Avene w takiej cenie?
![]() |
#3102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pamiętacie, jak Vril napisała u nas w wątku, ile ma pędzli? Ja miałam wtedy chyba 7 i myślałam, że więcej mi nie potrzeba. Teraz mam dwa razy tyle - wszystko z EDM i wszystkie są niezbędne ![]() Ach, jaki piękny dzień, poszłabym do parku na ławkę pisać, bo muszę wyrównać opaleniznę na dekolcie (z tym, co teraz mam to na wesele musiałabym chyba jechać w golfie ![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Doliczyłam się wreszcie ile kosmetyków już kupiłam w sierpniu i się przeraziłam.
![]() ![]()
#3105 |
Zakorzenienie
|
Dodałam swój zbiór na zbiorach kolorówkowych. Jestem PRZERAŻONA!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post13815458 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koshatko, Luskap, zestawy Avene są np. w SuperPharmie ![]()
![]() |
#3107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeju, a co tutaj tak cicho? ![]() Chciałam się pochwalić, że chyba udaje mi się powoli wyeliminować niezdrowe żarcie. Staram się nie pić słodzonych napojów, w pracy popijam herbatki odchudzające, pokrzywę i wodę a jeśli zdarzy mi się napić herbaty - słodzę tylko pół łyżeczki. Dawniej zdarzało mi się nawet na raz 3 łyżeczki cukru wsypywać ![]() Chipsów nie miałam dawno w ustach, na słodycze mnie nie ciągnie a czekoladę nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam. Chyba jeszcze przed urlopem ![]() ![]() Oby tak dalej ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-20 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() A co tu taki spokój? edit: aaaaaa warszawianki na spotkaniu ![]()
![]() |
#3110 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Z tego co piszesz, to musiało być dla Ciebie niezłe wyzwanie. ![]() ![]() Boli mnie dziś głowa, nie wiem, może to od tych farb. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam na rowerze - krótko, bo niecałą godzinę.
Zbliżają się imieniny i tata już wypytuje co chcę ![]() ![]() ![]() Kupiłam w Naturze lakier Astor nr 15 ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-20 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, zwłaszcza odzwyczajenie się od słodzonych napojów typu Cola, Pepsi, różne napoje niegazowane, soki z kartonu....teraz jak mi się zdarzy zrobić łyka takiego picia od razu mnie muli od tego jakie ono słodkie ![]() Co do słodyczy, ograniczyłam je, ale też nie rezygnuję z nich zupełnie. W niedzielę np. zjadłam kawałek ciasta (biszkopt z masą, galaretką i malinami). Ale jak kiedyś w pracy zjadałam codziennie jakiegoś batonika tak teraz ani mnie nawet nie ciągnie. Tak samo w domu: wracam z pracy i jem obiad(o 17), potem jeszcze coś na kolację lekkiego(ok. 18-19) i ewentualnie na słodko jakiś owoc albo jogurt i to wsio ![]()
![]() |
#3113 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Isa, no to świetnie. Mam nadzieję, że wytrwasz w tym swoim postanowieniu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Isa, a te herbatkio dchudzające co pijesz to jakie? Bo jeżeli takie z senesem albo kruszyną to lepiej sobie darować. Można sobie rozwalić jelita. ![]() Cytat:
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Isa, fajnie, że tak dobrze Ci idzie
![]() ![]() jestem zaniepokojona, że mój tonik Garnier dla wrażliwców będzie wycofywany.. w Rossmannie ostatnio był na innej półce w cenie 8.99, nie było go obok całej linii :/ mam nadzieję, że tak jednak nie będzie ![]() ![]()
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Koshatko ja pijam czerwoną herbatę pu-erh. Nie tykam się z kolei żadnych odchudzających, które mają właściwości np. przeczyszczające ![]() Z pu-erh też nie mogę przesadzać, bo kilka lat temu po 3 miesiącach nieustannego jej picia miałam kłopoty z żołądkiem. Teraz piję dziennie 1 wielką szklankę(zalewam 2 torebki). Wow, jestem w szoku jak szybko BU teraz realizuje zamówienia! We środę dostali kasę na konto a już wczoraj mi wysłali paczkę! ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-21 o 10:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3119 | |||
po prostu Em :)
|
0306, strasznie, okropnie zazdroszczę Ci koncertu U2!!! Ja byłam już dwa razy.. w kinie.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Które maski? ![]() Uff, tydzień zajęło mi nadrobienie tego wątku po przyjeździe znad morza. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Na samochodzie jest napis: jazda egzaminacyjna i jest logo Ośrodka Ruchu.
Maski algowe - nawilżająca i uspokajająca, zostawiłam sobie złuszczającą, bo jej najczęściej używam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-21 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.