|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Dziewczyny jutro spotykamy się koło 16-16:30 - w Lo. czy ZT?(skróty coby nas nikt nie wyśledził
) Pakosto jeśli dasz radę to zapraszamy :0
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-08-19 o 18:49 |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no znowu o 16?
Ja mogę być najwcześniej o 17.45 z ZT, albo 17.15-20 w L.Głosuję za L., bo miałyśmy opijać
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wszystko mi jedno gdzie. Za to chciałam wcześniej pojechać popatrzeć sobie na lakiery China Glaze, może ktoś chce? Naaa przykład mogłbyśmy się spotkać o 16:30, pojechać na lakiery i potem do L. na 17:15 Ale jak się nikt nie znajdzie, to ja i tak pojadę, już dwa tygodnie mam ochotę na jakiś lakier ![]() Zrobiłam zdjęcia, zainteresowane wiedzą dla kogo Niestety, światło jest fatalne, więc nie widać kolorów, za to widać, że naprawdę dostałam paczkę, więc jak któraś jutro nie przyjdzie, to uduszę![]() A, z prawej strony na dole na końcu jest mój stary skośny, a obok niego - ten nowy, widać, że jest go mniej ![]() (Estello i Lizzie, przynieście proszę ze 2 pojemniczki jutro, dostałam 3 cienie i chciałabym się nimi jakoś z Wami powiedzielić, a nie mam słoiczków aaa i jeszcze mogę się podzielić korektorem pearl mint - na zaczerwienienia )
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-08-19 o 19:10 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, ja moge spotkac się wcześniej
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Angel: owszem, troche racji masz, ale z drugiej strony po takiej ilości godzin jazdy człowiek nie jest w stanie opanowac wszystkiego do perfekcji (niekiedy potrzeba na to lat). Do tego dochodzi stres, tysiące opowieści o egzaminach i egzaminatorach.
Co do gaśnięcia silnika - gdy silnik zgaśnie przy ruszaniu na światłach to raczej nie uwalają, ale w przypadku jak mojej koleżance samochód zgasł na prostej drodze, to ja nie mam pytań ... nie wiem nawet jak ona to potrafiła zrobić. Oblała. Ja się nie boję jeździć sama - ostatnio wywijałam zakrętasy pod/z góry na wąskiej drodze przecinającej las, po ciemku Co do błotników: tak, mozna je tak uszkodzić, tylko czemu w takim razie na kursach nie uczą że z wysokiego krawężnika zjeżdza sie tyłem? O błotniki się więc nie martwią ![]() Wg mnie najważniejsze jest zarobić "plusa" już na poczatku - wsiadasz, pierwsze co ustawiasz odpowiednio fotel, lusterka (nawet jesli sa prawidlowo dla Ciebie ustawione - żeby egzaminator widział, że wiesz że tak nalezy zrobić) zapinasz pasy i potem reszta. Moja kolezanka miała pretensje, że oblała już na wstępie, bo najpierw zapaliła silnik a potem zapięła pasy. Dużo zalezy od egzaminatora i zresztą tak mi "mój" powiedział: nie można od razu powiedzieć, za co można oblac, bo to zależy od wielu czynników. Pisałyście, że np. za wolne ruszenie nie oblewają - a niekoniecznie. Instruktor opowiadał mi przypadek oblania własnie przez to: kobieta bała się skręcić na skrzyżowaniu w lewo mimo, iż by kilka aut zdażyło w między czasie skręcić. Zablokowała skrzyżowanie, światął się zmieniły, samochody które teraz miały zielone światło nie miały jak przejechac, bo ona stała na tym skrzyżowaniu i bała sie zrobić cokolwiek.
|
#3096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakby co to ja też mogę się jutro spotkać wcześniej, nawet ok. 16:00, więc mogę się przejechać pooglądać lakiery. Tylko ustalmy dziś gdzie się spotykamy bo jutro od rana nie będę miała dostępu do kompa
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kochanie, jak ładnie to wszystko wygląda szkoda, że już nie można skomponować zestawu sampli, tylko są narzucone odgórnie i niekoniecznie bezpłatne ![]() jutro jeszcze potwierdzę, ale mnie jutro na zlocie raczej nie będzie kosmetycznie nie szaleję kuszą tylko żele pod prysznic (nosek )wkrótce do mnie przyleci setka Addicta
|
#3098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ano, ładnie wygląda - tak malutko tego ![]() ![]() Ale super masz z tą setką Addicta, ja mam chyba 20-stkę i go uwielbiam, choć ostatnio nie używam żadnych perfum, to na pewno wrócę do niego jesienią ![]() Aaa ciasto wyszło naprawdę dobre, nie przeszkadza to, że krem trochę ścieka Polecam, zróbcie sobie
|
|
#3099 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polonez jest super. ![]() Co się stało? Cytat:
Cytat:
Mam kolegę, który ma prawo jazdy od prawie 20 lat a jeździ tragicznie i wsiadam z nim tylko jak mam "nóż na gardle". ![]() Cytat:
---------------------- No i kupiłam kolejny żel pod prysznic. Nic tak nie działa na moją wyobraźnię jak tekst "limitowanka". Poza tym kupiłam jeszcze Blubelka zielonego i lakier do paznokci z limitowanki essence. Tak kusicie tymi lakierami że w końcu się poddałam. Uznałam że brązowozłoty będzie pięknie wyglądał na stopach.
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Cytat:
Ta maska jest na pierwszej pozycji na mojej liście wrześniowego zamówieniaBardzo dziekuję za opinię Cytat:
Pędzle wyglądają super, aż naszła mnie ochota na jakiś skośny pędzelek do różu/brązera...Ale rozpusta Ja na taką ilość tego killera chyba się nie zdecyduję. Chociaż przy zakupie setki Chance Fraiche też bałam się że nie dam rady zużyć takiej flachy a już mam resztki na dnie butli. Powoli przygotowuję się do weekendowego wyjazdu do Krakowa. Wyruszam jutro rano ![]() No i trafiła się doskonała okazja do zużycia miniatur. A wczoraj dokupiłam sobie jeszcze zestaw miniaturek Avene za 16zl; są zestawy do różnych cer/problemów skórnych.
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Organzza, gratuluje setki Addicta! Też o nim marzę! jest piękny! W ogóle teraz przerzuciłam się na takie cięższe zapachy! Mam 25 ml wanilii z karmelem, 5ml wanilii i paczuli, 10ml wanilii z mango no i jeszcze doleci 20ml czekolady. ![]() Poza tym mam jeszcze 10ml jabłuszka Niny ricci, 15ml Escady Sentiment edp., 2 ml Halloween i jeszcze dolecą próbeczki demeterków i hermes'a. Mam calą 15-tkę Demeter suntan lotion, ale kompletnie mi się nie podoba i poleci spowrotem na wymianę. Cytat:
Od dawna brakuje mi dobrego pędzla do pudru i różu, bo nie mam wcale! Na razie posiłkuję się na pędzlu essence.Kusicie tymi EDM! Sleepy, a gdzie dorwałaś te miniaturki Avene w takiej cenie?
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się najbardziej poza karmelem podoba mango.
|
|
#3103 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udanej zabawy![]() Cytat:
![]() Pamiętacie, jak Vril napisała u nas w wątku, ile ma pędzli? Ja miałam wtedy chyba 7 i myślałam, że więcej mi nie potrzeba. Teraz mam dwa razy tyle - wszystko z EDM i wszystkie są niezbędne ![]() Ach, jaki piękny dzień, poszłabym do parku na ławkę pisać, bo muszę wyrównać opaleniznę na dekolcie (z tym, co teraz mam to na wesele musiałabym chyba jechać w golfie )... Ale jestem taka chora, że wszystko mnie boli
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Doliczyłam się wreszcie ile kosmetyków już kupiłam w sierpniu i się przeraziłam.
Jak na razie 20 szt.
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam swój zbiór na zbiorach kolorówkowych. Jestem PRZERAŻONA!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post13815458 |
|
|
|
#3106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostałe flaszki mam jesienno-zimowe, a kuszą następne cięższe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koshatko, Luskap, zestawy Avene są np. w SuperPharmie
|
|
#3107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dosyć duży "zbiorek"... ale same fajniaste malowidła!!
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnóstwo śliczności Jeju, a co tutaj tak cicho? ![]() Chciałam się pochwalić, że chyba udaje mi się powoli wyeliminować niezdrowe żarcie. Staram się nie pić słodzonych napojów, w pracy popijam herbatki odchudzające, pokrzywę i wodę a jeśli zdarzy mi się napić herbaty - słodzę tylko pół łyżeczki. Dawniej zdarzało mi się nawet na raz 3 łyżeczki cukru wsypywać ![]() Chipsów nie miałam dawno w ustach, na słodycze mnie nie ciągnie a czekoladę nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam. Chyba jeszcze przed urlopem Zamiast tego jem owocki, choć oczywiście staram się nie przesadzać, bo one też zawierają cukier ![]() Oby tak dalej ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:07 |
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki A co tu taki spokój? edit: aaaaaa warszawianki na spotkaniu ale gdzie reszta kobiet?
|
|
#3110 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Z tego co piszesz, to musiało być dla Ciebie niezłe wyzwanie. Teraz dalej mi mdło, ale ciut lepiej. Po prostu się odzwyczaiłam od takiego jedzenia. Boli mnie dziś głowa, nie wiem, może to od tych farb. Najgorsze (zdejmowanie poprzedniego koloru i szlifowanie) już za mną, pomalowałam dziś sufit, jutro ściany, a jak dobrze pójdzie to w weekend będę ustawiała meble. |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na rowerze - krótko, bo niecałą godzinę.
Zbliżają się imieniny i tata już wypytuje co chcę Zażyczyłam sobie rękawiczki rowerowe, spodenki i licznik km. Chce jeszcze buty, ale to drogi interes - może kiedyś Myślę tez o nowych hamulcach (ale nie z tej pólki które kupował ex - on ma tarczowe, a ja liche linkowe ...) - strasznie skrzypią i już w ogóle nie hamują Kupiłam w Naturze lakier Astor nr 15 Na małym stoisku kosmetycznym kupiłam jeszcze lakier Joko beżowy ze srebrym brokatem i w drogerii tonik różany Ziaji. Znowu przeglądnełam zbiór (już chyba trzeci raz w tym miesiącu) i odłożyłam 9 kosmetyków. - w tym 2 maski Ziaja Pro.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-20 o 21:18 |
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, zwłaszcza odzwyczajenie się od słodzonych napojów typu Cola, Pepsi, różne napoje niegazowane, soki z kartonu....teraz jak mi się zdarzy zrobić łyka takiego picia od razu mnie muli od tego jakie ono słodkie Za to czysta woda mi smakuje coraz bardziej i faktycznie zaczynam czuć, że po niej nie chce się tak szybko pić jak np. po Pepsi.Co do słodyczy, ograniczyłam je, ale też nie rezygnuję z nich zupełnie. W niedzielę np. zjadłam kawałek ciasta (biszkopt z masą, galaretką i malinami). Ale jak kiedyś w pracy zjadałam codziennie jakiegoś batonika tak teraz ani mnie nawet nie ciągnie. Tak samo w domu: wracam z pracy i jem obiad(o 17), potem jeszcze coś na kolację lekkiego(ok. 18-19) i ewentualnie na słodko jakiś owoc albo jogurt i to wsio
|
|
#3113 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Isa, no to świetnie. Mam nadzieję, że wytrwasz w tym swoim postanowieniu.
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Isa, a te herbatkio dchudzające co pijesz to jakie? Bo jeżeli takie z senesem albo kruszyną to lepiej sobie darować. Można sobie rozwalić jelita. ![]() Cytat:
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, fajnie, że tak dobrze Ci idzie
mi trzeba 2 tygodni, żeby nie ciągnęło do słodyczy ![]() jestem zaniepokojona, że mój tonik Garnier dla wrażliwców będzie wycofywany.. w Rossmannie ostatnio był na innej półce w cenie 8.99, nie było go obok całej linii :/ mam nadzieję, że tak jednak nie będzie nic tak szybko nie łagodzi zaczerwienień (poza termalką ) i bardzo lubię używać go rano
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Koshatko ja pijam czerwoną herbatę pu-erh. Nie tykam się z kolei żadnych odchudzających, które mają właściwości np. przeczyszczające Z pu-erh też nie mogę przesadzać, bo kilka lat temu po 3 miesiącach nieustannego jej picia miałam kłopoty z żołądkiem. Teraz piję dziennie 1 wielką szklankę(zalewam 2 torebki). Wow, jestem w szoku jak szybko BU teraz realizuje zamówienia! We środę dostali kasę na konto a już wczoraj mi wysłali paczkę! A raz pamiętam - czekałam chyba z tydzień nim ją wysłali.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-21 o 11:08 |
|
|
|
#3118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy oni zwariowali, taki dobry kosmetyk wycofywać? Kurcze, jeśli to prawda trzeba będzie zrobić zapas a miałam już zapasów nie robić
|
|
#3119 | |||
|
po prostu Em :)
|
0306, strasznie, okropnie zazdroszczę Ci koncertu U2!!! Ja byłam już dwa razy.. w kinie.
Ale skoro nawet tam robi wrażenie.. I gratuluję sukcesów w życiu osobistym! Może napiszesz coś więcej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Które maski? ![]() Uff, tydzień zajęło mi nadrobienie tego wątku po przyjeździe znad morza. Co prawda większość cytatów mi się skasowała, więc nie pamiętałam co miałam napisać, ale może mi się jeszcze przypomni.
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Na samochodzie jest napis: jazda egzaminacyjna i jest logo Ośrodka Ruchu.
Maski algowe - nawilżająca i uspokajająca, zostawiłam sobie złuszczającą, bo jej najczęściej używam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-21 o 12:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

) Pakosto jeśli dasz radę to zapraszamy :0

Ja mogę być najwcześniej o 17.45 z ZT, albo 17.15-20 w L.
I wszystko mi jedno gdzie.
)

)

Poza tym kupiłam jeszcze Blubelka zielonego i lakier do paznokci z limitowanki essence. Tak kusicie tymi lakierami że w końcu się poddałam. Uznałam że brązowozłoty będzie pięknie wyglądał na stopach.
Pędzle wyglądają super, aż naszła mnie ochota na jakiś skośny pędzelek do różu/brązera...

Mnóstwo śliczności 

Najgorsze (zdejmowanie poprzedniego koloru i szlifowanie) już za mną, pomalowałam dziś sufit, jutro ściany, a jak dobrze pójdzie to w weekend będę ustawiała meble.