|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
heh znam ten wiersz juz ho hooooo a nawet nie wiedzialam czyj on
dobrze wiedziec teraz![]() co do mamy hmm..nie moznaby tego jakos zbagatelizowac o ze upaadl i reke zlamal? chyba nie da rady bo nie daj boze bylaby jakas sprawa to i tak wyjdzie a denerwowac jej chyba nie ma sensu przedwczesnie..wkoncu niz az takiego sie nie stalo a kobieta bedzie 1,5 tyg.sie zastanawiala czy on znowu czegos nie wywinie albo czy czegos jeszcze nie ukrywacie..wiesz jak jest..
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Ok, czas spać
dobranoc
|
|
#2223 |
|
Rozeznanie
|
Cze Gwizdak
|
|
|
|
#2224 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm niby jest dobrze ale wczoraj się jeszcze pokłóciliśmy jak się spotkaliśmy.. chciałam iść do domu ale mnie dogonił i porozmawialiśmy...nawet.. . on nawet nie ma siły gadać dziewczyny właśnie od niego wróciłam po godzinie 6 ( obudziliśmy się o 5.45) bo nocowałam i był udany stosunkowo wieczór ( nie wiem skąd siłe wziął) i myślę że będzie już tylko lepiej... tylko najgorsze że on mówi że już nie da rady z tą pracą a to dopiero początek i nie mają zrobionej nawet 1/3 części.........dziś rano się tak wtulał i mówił że chciałby spędzić ze mną całe dnie..i żeby nie chodzić do pracy bo on już nie wyrabia a tż znajdzie pracę Cytat:
cudownie!! gratulacje!!! Cytat:
z olaniem chodziło tylko w tej jednej kwesti.. jego egoizmu i żeby nie rezygnować ze wszystkiego i jechać do niego tym bardziej jak jeszcze jesteś osłabiona co do alkoholu on wcale tak nie pije.. tylko przy okazjach a właśnie w weekend miał okazje.. ale fakt jak załamany tym był to pił więcej.... poza tym powiedzialam mu do słuchu właśnie o tym bo wie że tego nienawidzę i w rodzinie mam mnóstwo pijaków....moja babcia to ciągle mi dobrze życzy i mówi żebyśmy chociaż my mieli normalnie.. powiedziałam mu że nie chcę więcej w jego ustach wódki bo niech spojrzy jak on się wtedy zachowuje i jak potem się czuje... jak pił piwko częściej to też mu powiedziałam to nie pił potem.. a i on nie chce za bardzo odchodzić... to taki człowiek jest... wszystko też musi zrobić dokładnie.porządnie... poza tym ma dług u szefa do spłacenia... najgorsze że nie ma tu żadnych fachowców... że nie ma z kim pracować, albo jakieś gówniarze po szkole co siedzą i nic nie robią, albo ostatnio miał jakiegoś inżyniera co mu tak w puszce namotał że teraz nic nie świeci w jednym miejscu bo nawet tego nie umiał zrobić... teraz znów kuli te 10 pięter i ponad 120 pokoi... i latanie ciągle z góry na dół... dzisiaj znów w jakimś miejscu co tak powalona robota że szok... Cytat:
Claris współczuję.... naprawdę jak oni mogą wywyższać tak brata... dobrze że chociaż nic poważniejszego mu nie jest, ale pewnie będą go jeszcze bardziej traktować jak księcia.. Cytat:
no i się popłakałam przypomniały mi się od razu też moje..ahhhcudownie to tż zrobił,gratulacje i dużo miłości dzień dobry. ehh przebrnęłam lecę się szykować do pracy ( wróciła koleżanka po urlopie więc nie mogę z pracy pisać )
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-08-20 o 07:16 |
|||||
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
w naszej części VI mamy już 4 zaręczone, to chyba najlepsza nasza część dziołuchy!!
ależ sie ciesze, ha nawet w nocy o was myślałam ![]() ale jakby nie było oczywiście zazdraszczam również ![]() może mój tż tez kiedyś Soy no to czekamy na fotki, a ta dłoń Mayi na tle, super zrobiona fotka! ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Dlatego bądz czujna w tych sprawach |
|
|
|
|
#2226 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hello,
Cytat:
Cytat:
no jest ni ukrywam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() super ![]() ![]() ![]() joł ! ![]() kotek: ma się lepiej ale nadal nie ma imienia. Wczoraj u weterynarza zrobiono jej inhalację - siedziała 15 minut w akwarium gdzie gazowali ją czymś białym. Po wyjęciu z akwarium mruczała zadowolona. I od razu jej się polepszyło oko mniej opuchnięte, drugie też. Oczy jej wracają do głowy - bo miała tak wyłupiaste, że jakby na zewnątrz. Dzisiaj miauczenie mnie obudziło.Patrzę a ona wisi na klatce dałam jeść, to się rzuciła z apetytem. Chciałam przetrzeć oczy a one już otwarte, nie zaropiałe. Wpuściłam krople. Wsadziłam do klatki, jak wychodziłam z domu wisiała na pręcie i usiłowała złapać swój ogon ![]() TŻ oglądał 2 motory już. Był wczoraj u mnie. Przywiózł lody czekoladowe, bo stwierdził, ze trzeba mi humor jakoś poprawić. Ale już miałam poprawiony winkiem z koleżankami Lody oczywiście zjedliśmy. Powiedziałam mu że się stęskniłam, na co on, ze wariatka jestem, bo się przecież codziennie widujemy. A na początku związku mi ściemniał, że romantykiem jest...... Nie rozmawialiśmy wprawdzie o pierścionkach, ale o weselu tak pokłóciliśmy się ile osób będzie, bo ja chce mało, a on dużo ![]() Aaaaa zapomniałam: w domu net mi nie działa.... i nie mogę ani zdjęć z wyjazdu na nk wrzucić, ani zdjęć kota :/ Maya kurcze, wycięło mi, a przecież Tobie też gratuluję ![]() Jak tak dalej pójdzie, to może do końca tej części się wszystkie pozaręczamy ![]() Ktoś tu jeszcze o wygazowanej coli pisał - dobra jest i owszem, ale nie na każdy rodzaj zatrucia. Dobra cola odgazowana jest na żołądkową grypę. Ale jeśli to podrażnienie, to lepiej nie, bo może się skończyć odwrotnie do zamierzonego celu. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- kurde, jak w tej Polsce jest zimno...... Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-08-20 o 08:18 |
||||||
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
o jej ale produkcja wieczorem poszla
ale przebrnelam![]() elizko nie dziekuje zeby nie zapeszyc a Twojemu ztcze duuzo silybylam wczoraj z moim na robocie robilismy wymiane pionu ( cokolwiek to znaczy) podawalam narzedzia rozkrecalam takie plastikowe skrzynki prawdziwy pstryczek-elektryczek sie ze mnie robi Soy Marisol Maya gratuluję gratulujeGwizdak to dobrze ze juz lepiej z kociakiem ja wczoraj wieczorem ganialam sie 15min z malym kociakiem wzdluz ogrodzenia ale nie dal sie zlapac dzis tam podjade i zapytam wlasciciela czy te kociaki na wydaniu bo byly tam dwie sztuki![]() kurcze to wy x TZ-em macie takie zgodne poglody na temat zareczyn slubu itd a ja niestety moj TZ uparl sie na wesele i poprawiny i coz ja moge ![]() Pony juz tak to jest z TZ ze oni wiedza "lepiej" i mozna im mowic godzinami a oni zrobia swoje i maja pozniej pretensje siedze jak na szpilkach tak sie niemoge doczekac wyjazdu
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-20 o 09:09 |
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niekoniecznie - ja bym wolała nie mieć wesela i od razu wyjechać. On chce wesele. Ja chce małe, on duże. Ja nie chcę zabaw na oczepinach i disco polo, on chce (zabawy, bo brak disco polo nam nie będzie przeszkadzał obojgu), ja uważam że wesele powinno być takie jak my chcemy, on, że się je robi dla rodziny.... także nie jesteśmy tacy zgodni, tyle że wiem, że oboje pójdziemy na kompromis i coś wypracujemy razem ![]() Nie dziwię się też bym siedziała jak na szpilkach mieliśmy na Hel jechać jutro, ale nie mm co z kotem zrobić, codziennie do weterynarza z nią trzeba no i lipa....
|
|
|
|
|
#2230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się że z koteczkiem już tak dobrze...chciałabym mieć jakiegoś zwierzaka w domu bo u rodziców zostawiłam swoje rybki...a teraz Mojego o myszkę molestuję, już kiedyś miałam to jakoś strasznie długo żyła i taka milusińska była że hoho ja to szok przeżyłam bo powrót z 35 stopni to 20kilku to niezbyt ciekawy jest... ja chcę nad morze! ale nie to nasze...Cytat:
dzięki, dzięki... co do fotki to się ludzie na plaży dziwnie patrzyli jak 15 minut robiłam zdjęcia swojej dłoni...no co? jak szaleć to na całego ![]() a forum faktycznie szczęśliwe jakoś się zrobiło (w końcu) ps. Dzień dobry idę się kąpać miłego dnia |
||||
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tk się składa że mam jednego zdrowiejącego, pięknego, szukającego domu i miłości z tym przeskokiem to się zgadzam.... tęsknię za plażą w Hiszpanii baardzo.... ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- no nie mooogę..... ta reklama co tu wyskakuje, pewnego hamburgera...... cios w moje dietetyczne serce..... |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bym nie chciala wesela on chce itd![]() ufff... ale tez wierze ze razem dojedziemy do kompromisu ktory bedzie nam obojgu odpowiadalHel nie ucieknie jeszcze zdazycie pojechac a tak poza tematem to swietne zdjecie w przebraniu czarownicy ![]() Claris to masz niezle ziolko z brata teraz to chyba rodzice zabiora mu ten skuter dobrze ze nic powazniejszego mu sie nie stalo ale niezla nauczke napewno maja przezylam wczoraj chwile strachu: TZ napisal smsa ze zaraz po mnie podjedzie zaczelam sie szykowac itd a za jakies 10min slysze pisk opon i glosny trzask serce mi stanelo przed oczami juz wizja ze TZ mial wypadek i odrazu wyskoczylam do okna ale "na szczescie" to nie byl on tylko jakas dziewczyna palnela w tylek jakiegos samochodu ktory wyprzedzal oczywiscie sensacja wsrod sasiadow tlum gapiow a ona biedna roztrzesiona stala z telem przy uchu i nikt jej nawet nie zapytal czy nic jej nie jest a w tym drugim samochodzie jechala grupka chlopakow ktorzy nie wygladali na przejetych
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Boskie naprawde
to zapraszam na Łysa Góre na zlot czarownic
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
no wybieram się, wybieram
jakieś nowe triki opanować, bo dotychczasowe klątwy i zamienianie ludzi w wersalki mi się znudziło
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mi na mózg padło.... pomyślałam o tym kocie, pomyślałam, że nie wiem jak sie czuje, pomyślałam, że zadzwonię do domu. Potem pomyślałam, że nikogo tam przecież nie ma, to nikt nie odbierze. A potem pomyślałam:....."psa spytam" ......................... .... poważnie......
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja aktualnie mam 3 koty, dwa "swoje" i jeden przybłęda, który już się zadomawia
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
ja też 3 z tą znajdą
jak było na Hunter fest?? prawdo to że hunter się nie pojawił?
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kicia napewno wporzadku ja spadam na chwile do domu wiec zaraz wracam
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet toi-toje ![]() Troszkę fest im nie wyszedł i to już był ostatni z tej serii Pierwszego dnia tak naprawdę nic nie grało, drugiego też nie... Trzeciego dopiero było występy normalne... Gastronomii nie było, wody nie było, prądu nie było... Siedzieliśmy na dziko na polu.... Za to na Woodstocku było super, bo zagrało wszystko co miało zagrać
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie słyszałam w radio, że lipa jakaś. Szkoda trochę, kiedyś tam fajnie bywało
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
A no niestety lipa i to straszna... A co do Huntera, to oni się pojawili i grali koncert, ale w wersji unplugged i to na polu namiotowym...
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu włażę i widzę,że NORMALNIE TAK JAK JA TEŻ MÓWIŁAM- SOY ZARĘCZYŁA SIĘ W KAZIMIERZU!!!!
BAAAAAARDZO gratuluję! Cudne zaręczyny ![]() Ale naprodukowałyście ![]() Justyna ja bym poszła na te tłumaczenia. Ta nauczycielska to mi się niezbyt widzi. A zdjęcie mam z moją ukochaną 2-letnią siostrzenicą TŻta. Ona jest przezabawna,zwłaszcza,że zamiast fuj,mówi ch... Claris ja bym powiedziała. Wiesz jakie będzie mieć później do Was pretensje?A przecież nic wielkiego mu się nie stało,więc może nie będzie się aż tak zamartwiać. Ale to nie była jego wina o ile dorbze zrozumiałam? Bo jeśli tak to może się domagać odszkodowania zdrowotnego z OC sprawcy wypadku. Przy jego obrażeniach może dostać niezłą kasę (mój kolega za obity palec dostał 15 tys...).Może warto się dowiedzieć? Elizka musisz pilnować TŻta z tym piciem. Ja rozumiem,że różne są problemy w życiu,ale ucieczką "do butelki" nie ejst żadnym wyjściem i nie rozwiąże żadnych problemów. Mój TŻ wprawdzie nie pije z powodu jakichś problemów,ale czasem lubi tak dla przyjemności i baaaardzo u to ostatnio ograniczyłam. Gwizdak to Ty nie mow,żeby nie zapeszać. A my możemy. Ja tez bym wolała mniejsze wesele aczkolwiek jak ostatni liczyłam moją najbliższą rodzinę i znajomych to i tak mi wyszło 50 osób na ewentualne wesele. A co do kociaka to rozplywam się jak o nim piszesz(a raczej o niej). Biedactwo. Moja kicia tez była przybłędą i musieliśmy ją najpierw leczyć,nie umiała nawet pić z miski i dawaliśmy jej z butelki. Kochane są takie maleństwa Ale teraz już nie pozwala żadnym psom ani kotom zbliżać się do naszego domu,więc siłą rzeczy nie mogę sobie pozwolić na następnego zwierzaka. A moja kicia ma już ponad 15 lat![]() Paula ja bym się przejechała na Łysą ![]()
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
50 osób to jeszcze w miarę, ja się boję, że jak tż zaprosi całą swoją rodzinę, a nie najbliższą tylko to wyjdzie ze 200 osób.... na szczęście nie będzie nas stać na takie przedsięwzięcie
a kasy od rodziców brać nie będziemy
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz jutro na wakaaaacje jade z TZtem! ciekawe swoja droga, czy TZ cos na dzisiaj wymyslil w ramach "rekompensaty". jestem straszna, wiem :P
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to z mojej strony 50 A ze strony TŻta minimum 100
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maciuś obieca, że będzie uważał, powoli jeździł i odpuszczą. Ostatnio też tak było chociaż wtedy nie miał żadnych obrażeń. Teraz czekać, aż się w końcu na tym skuterze zabije.Cytat:
edit: i tak się martwi, że zwierzaki nie mają co jeść itp., ze mackowi nie chce się napisać na forum nk o używane podręczniki do szkoły, więc tyle wystarczy... Pony a gdzie wyruszacie? Zazdraszczam My dokładnie za tydzień będziemy się szykować na weekend do Kołobrzegu i przywieziemy mamę
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-08-20 o 11:04 |
||
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że dobrze robicie, że nie mówicie, w końcu nic mu się nie stało, a może będzie miał nauczkę. A Twoja mama sobie w spokoju odpocznie nie martwiąc się nie potrzebnie. Wyobraźnia ludzka jest wielka, jak usłyszy wypadek to sobie wyobrazi Bóg wie co, a jak zobaczy syna całego i zdrowego i usłyszy o wypadku to mniej się zdenerwuje. Sama też bym wolała nie wiedzieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

dobrze wiedziec teraz

( nie wiem skąd siłe wziął) i myślę że będzie już tylko lepiej... tylko najgorsze że on mówi że już nie da rady z tą pracą a to dopiero początek i nie mają zrobionej nawet 1/3 części.........
ehhh romantycznie było...
elizka - przyznam, że czuję niepokój czytając o jego problemach z alkoholem. Naprawdę postaw mu ultimatum. Nie pamiętam, jak to u Ciebie (bo wiem, że któraś z dziewczyn ma taki problem, nie wiem, czy nie Biska), ale ja się wychowałam w domu z alkoholikiem i nigdy więcej! Ja wiem, że ma strasznie ciężko i na jego miejscu po cichu szukałabym innej pracy, ale nie może się doprowadzać do takiego stanu.
Brat dmuchał w alkomat i pojechał do szpitala. Ciekawe jak skuter zabiorą, bo chyba nie jest zdatny do jechania. Wkurzona jestem, bo to już drugi jego wypadek na tym durnym skuterze, gówniarzowi wszystko kupują co tylko chce i mają teraz
Świetni koledzy nie ma co, przynajmniej byliby jacyś świadkowie, a takto jest tylko jeden, który widział już jak Maciek leżał. Wściekła jestem
)

ale przebrnelam
gratuluje
ja chcę nad morze! ale nie to nasze...

dobrze ze nic powazniejszego mu sie nie stalo ale niezla nauczke napewno ma