TŻ chce, abym usunela dziecko... :(:(:( - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 14:30   #151
_Emi_
Zakorzenienie

Dot.: TŻ chce, abym usunela dziecko... :(:(:(

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Emi ,tak to chyba ten pan od walenia butelką po głowie.
Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak. Ten sam facet co ją zdradzał a niby związek bez zobowiązań, a ona mu piwko woziła.

Fresa i ja juz wpominałysmy o tym wczesniej, ale Autorka pozostawiła to bez komentarza.
Nie wiem jak mam się ustosunkowac do tej sytuacji...
Współczuję dziecku tak nieodpowiedzialnych rodziców i matki szajbuski.
Cóz... skończył się brak zobowiązań w każdym razie.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 15:48   #152
201803290936
Konto usunięte

To są chyba jakieś jaja w takim razie (w świetle opowieści z innych wątków autorki). Albo prowokacja, albo... nie nazwę, bo jest Regulamin.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:03   #153
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katiusha Pokaż wiadomość
Drogie panie, wynik fałszywie dodatni zdarza się bardzo żadko, ciąży można co najwyżej nie donosic. Nie wiem po co usiłujecie wmówic autorce ze jest panikarą Już nie będę cytowac innych wypowiedzi w stylu "to jeszcze nie bylas u lekarza?!". Kichy skręca jak się to czyta- dziewczyna zrobiła test, wyszedł pozytywny (nie założyła wątku"okres mi się spóźnia 1 dzień i widzę różowe myszki, czy jestem w ciąży?"), zapewne umówiła się do lekarza (na co się czeka 2 tyg. albo i więcej, wiem cos o tym), jej reakcja jest w 100% prawidłowa..
Przecież to samo napisałam, że fałszywie pozytywny wychodzi rzadko, ale zdarza się. Na podstawe lektury pozostałych wpisów uważam, że żadnego testu nie robila i w ciąży nie jest.

Inna sprawa, że na rynku jest jeden test, który oszukuje i pokazuje ciażę zawsze

Cytat:

Tak? Ciekawe, dostępne są leki 72h po, a nie wczesnoporonne. .
Skoro juz w takim tonie zaczęłas - mało wiesz, niestety. Nigdy nie słyszałaś o aborcji farmakologicznej?

Cytat:

Nie czytałam jej poprzednich wątków
I w tym cały problem
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:12   #154
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LoveIsTheAnswer Pokaż wiadomość
Boze widzisz i nie grzmisz! Dziewczyno, gdyby wiekszosc ludzi myslala jak Ty, to pewnie polowa z Nas bylaby wyskrobana! Ogladalas moze film "Niemy krzyk"? Jesli nie, to polecam. Piszesz bzdury! To, ze masz znajomych, ktorzy nie decyduja sie na dzieci przed 30 to juz Twoja sprawa, ale prosze Cie bardzo zebys nie uogolniala. Moj tata mial 19 lat jak sie urodzilam i co? Mama jest starsza o 2 lata od taty, zaczela studiowac. I co? Jakos pogodzila moje wychowanie ze studiami, ktorych nie skonczyla z "przyslowiowymi trojami". Oczywiscie w wychowaniu mnie pomagali dziadkowie, prababcia. Ale poradzili sobie, a przeciez rownie dobrze mogli sie "pozbyc problemu"! Do autorki watku: nie usuwaj dziecka, kiedys byc moze to malenstwo bedzie sprawiac Ci najwieksza radosc z zycia, bedzie takim motorkiem napedowym. I na pewno je pokochasz calym sercem. Wiem, ze moze nie bedzie trudno, ale poradzisz sobie, wystarczy chciec! Moja kolezanka w wieku 16 lat urodzila dziecko, synka. I powiedziala mi, ze za zadne skarby swiata nie pozbylaby sie swojego synka, ze jest on dla niej najwazniejsza osoba na swiecie.. Wiesz ile par nie moze miec dzieci? I jak te osoby bardzo cierpia? Ty masz ta mozliwosc zostania mama, chcesz to stracic? Nie chcesz uslyszec, jak Twoje dziecko po raz pierwszy powie "mama"? Jak bedzie stawialo pierwsze kroki itp itd. A Twoj TZ byc moze, tak jak pisaly wczesniej wizazanki, po ochlonieciu bedzie miec inne podejscie do sprawy. A jesli nie, to po prostu poslij go do diabla ale czemu to malenstwo jest winne? Czy ono czemus zawinilo? I dlaczego ma byc one pozbawione zycia? Tak po prostu mialo byc, moze Ten tam na gorze ma w tym jakis cel?
Nie piszę bzdur, wyrażam swoje zdanie, które tak się składa, że jest odmienne niż Twoje. Prawda jest taka, że w kwestii dopuszczalności aborcji ani ja nie przekonam Ciebie, ani Ty nie przekonasz mnie, tak więc trochę więcej kultury i tolerancji nie zaszkodzi. Z zaproszenia do obejrzenia filmu, dziękuję, ale nie skorzystam. Propaganda zupełnie mnie nie interesuje, za to mogę Ci polecić kilka innych bardzo fajnych filmów. No i rzeczywiście: w moim otoczeniu normą jest planowana ciąża po 30tce, zapewne dlatego że nie mieszkam już Polsce. Nie ogólniam jednak, piszę z własnego doświadczenia łączenia nauki z pracą i rozmów z mężczyznami, z których żaden nie marzył o ojcowstwie w 20 wiośnie życia, choć wcale nie wykluczam, że tacy istnieją. Zakładam jednak się o wszystko co mam, że stanowią mniejszość, dlatego reakcja faceta autorki wątku nie dziwi mnie ani trochę.
Stary 2009-08-19, 16:36   #155
Hultaj
BAN stały

Jak ja lubie takie rozkminki co się da, a czego nie, i jak nie, to najwyraźniej bierna ciemnota i z lenistwa, a prawda jest taka, że na tzw, sukces składają się różniasciejsze czynniki, na pewno, skoro tu padla deklaracja, że studia sobie autorka wybrala cięzkie, do tego dopiero je zaczyna, i w tym wszystkim ciąza, której finał wypadlby gdzieś na okolice wiosny, to i tak pierwsza trudna sesja w 7 czy 8 miesiącu, to nic z zalożenia milego, jak dojdzie opuchlizna, bole stawów, no rozkosz po prostu.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:40   #156
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość

Jak ktos jest leniwy i nie widzi innych opcji to sie nie da... tłumacz tak sobie, ze tyle pracy bla bla... ale powiem ci malutki sekret : nic co jest coś w zyciu warte nie przychodzi latwo ale na pewno te dziewczyny ktorym sie to udalo ( podwazasz ich istnienie ??!?!) maja lepszy start w zyciu niz zabiegane lalunie ktore po studiach nie widza opcji do niczego bo "sie nie da"
Ależ ja wcale nie twierdzę, że się nie da! Powiedziałam przecież wyraźnie, że się da, tyle tylko, że dla mnie jest jeszcze kwestia JAK się to zrobi. Można studiować, pracować i wychowywać dziecko, ale coś się wtedy zrobi na pół gwizdka, bo tak to się zwykle kończy, gdy człowiek za dużo na siebie weźmie. I dzieje się to wszystko zazwyczaj kosztem własnych potrzeb i własnego zdrowia, które schodzi już w ogóle w takich sytuacjach na ostatni plan. Szanuję Twoje poglądy, ale nie musisz mi zdradzać "malutkiego sekretu", bo znam go aż za dobrze: studiowałam i pracowałam, więc nic mi z nieba samo nie spadło. Wiem jednak aż za dobrze jakim to się odbywa kosztem, bo to znam z autopsji. Nie wyobrażam sobie łączenia macieżyństwa z pracą i studiami i pamiętając o tym, że wątek czytają młode dziewczyny, które nie mają jeszcze takich dylematów, to zdecydowanie polecałabym rozwagę i zabranie się za sprawy we właściwej kolejności (studia, praca, dziecko). Nie wydaje mi się, że kobiety, które tak robią to "leniwe lalunie"
Stary 2009-08-19, 16:53   #157
katiusha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marilyn Pokaż wiadomość
Skoro juz w takim tonie zaczęłas - mało wiesz, niestety. Nigdy nie słyszałaś o aborcji farmakologicznej?
Skąd pomysł że nie słyszałam? Chyba mnie nie zrozumiałaś. Z tego co mi wiadomo aborcja farmakologiczna nie jest w Polsce dostępna legalnie. Jeśli mówisz o środkach 72h po, to nie są to środki wczesnoporonne.
katiusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 17:04   #158
aaa000
Rozeznanie

A ja nie rozumiem jak ta autorka watku mogla sie z kims takim wiazac. Wydaje mi sie ze on z kazda ladowal w lozku. Bo z tego co wynika z innych watkow to nie byliscie ze soba, bynajmniej ty tak myslalas ze jestescie. On latal za innymi dziewczynami, ty za innymi chlopakami. Nie rozumiem tez jak mozna byc z kims dla seksu a potem pretensje ze on nie chce dziecka. Nie chcial zwiazku to wiadomo bylo ze nie zechce tym bardziej dziecka. I to ze piszesz ze sie zapomnialas. Widac wiele razy sie zapominalas. Wybacz ze to pisze ale niezle ziółko z ciebie. Takie moje zdanie. Wiedzialas jaki jest ten facet. Ale mimo to pchalas sie do lozka z nim. Po co? Kurcze az mna nosi...

zreszta po co piszecie tu o aborcji jak ona sama napisala ze nie chce usunac
aaa000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 17:19   #159
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dokładnie tak. Ten sam facet co ją zdradzał a niby związek bez zobowiązań, a ona mu piwko woziła.

Fresa i ja juz wpominałysmy o tym wczesniej, ale Autorka pozostawiła to bez komentarza.
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Emi ,tak to chyba ten pan od walenia butelką po głowie.
Cytat:
Napisane przez _Emi_ Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał.... Akurat teraz nie mam czasu by przeczytac cały wątek ale czy to nie Ty jesteś ta dziewczyną, która waliła tego biednego( tak, właśnie tak) faceta butelką po głowie? To był ten związek bez zobowiązan?
Cytat:
Napisane przez _Emi_ Pokaż wiadomość
Nie wiem jak mam się ustosunkowac do tej sytuacji...
Współczuję dziecku tak nieodpowiedzialnych rodziców i matki szajbuski.
Cóz... skończył się brak zobowiązań w każdym razie.
OMG!!! Napisze tylko,biedne dziecko.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:15   #160
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
OMG!!! Napisze tylko,biedne dziecko.
a ja powtórzę

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:36   #161
***luna
Zakorzenienie

Telenowela się kręci.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:15   #162
Wyrak
Zakorzenienie

Smiech na sali. Koles, z ktorym nie byla w zwiazku, a ubzdurala sobie, ze ja zdradzil, pozniej sie zachowywala jak rozwydrzona i niedojrzala dziewczynka, teraz nagle jest jej "TZ" Nie wiem jak inni, ale ja za grosz tej pannie nie wierze.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:20   #163
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Przecież to samo napisałam, że fałszywie pozytywny wychodzi rzadko, ale zdarza się. Na podstawe lektury pozostałych wpisów uważam, że żadnego testu nie robila i w ciąży nie jest.

Inna sprawa, że na rynku jest jeden test, który oszukuje i pokazuje ciażę zawsze
Jaki?
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:20   #164
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:

yy jak to?? wybaczie off-top ale mnie to wybitnie zaintrygowało
Edit: xxSHINeexx widze ze nas to zainteresowalo w tym samym momencie

Edytowane przez irie18*
Czas edycji: 2009-08-19 o 19:21
irie18* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:31   #165
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd pomysł że nie słyszałam? Chyba mnie nie zrozumiałaś. Z tego co mi wiadomo aborcja farmakologiczna nie jest w Polsce dostępna legalnie. Jeśli mówisz o środkach 72h po, to nie są to środki wczesnoporonne.
Oczywiście, że jest dostępna.

W apteczce swojej babci/ dziadka większość kobiet znajdzie lek, którym dokonuje się aborcji farmakologicznej. Ale nie jest na nim napisane "służy przerywaniu ciąży".

Niektórzy ginekolodzy w taki sposób przeprowadzają aborcję...

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Jaki?
Jakis czas temu spędziłam trochę czasu na forum, dla kobiet, które starają się o dziecko. Wymieniały się opiniami o testach zgodnie twierdząc, że quickView jetst najlepszy i wiarygodny, a z kolei wiele psioczyło na jeden test, który prawie każdej ciążę pokazał a jej nie było. Nawet próbowałam go kupić, ale nigdzie nie było. Jak znajde nazwę to dopiszę.

Edytowane przez Marilyn
Czas edycji: 2009-08-19 o 19:26
Stary 2009-08-19, 19:39   #166
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakis czas temu spędziłam trochę czasu na forum, dla kobiet, które starają się o dziecko. Wymieniały się opiniami o testach zgodnie twierdząc, że quickView jetst najlepszy i wiarygodny, a z kolei wiele psioczyło na jeden test, który prawie każdej ciążę pokazał a jej nie było. Nawet próbowałam go kupić, ale nigdzie nie było. Jak znajde nazwę to dopiszę.
Wiec bede czekac na odpowiedz
Stary 2009-08-19, 19:44   #167
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Też jestem ciekawa nazwy tego dziwnego testu, wolałabym na niego nie trafić

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Trafiłam w googlu na informację, że bobo test pokazuje często dwie kreski, kiedy nie powinien.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:48   #168
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Trafiłam w googlu na informację, że bobo test pokazuje często dwie kreski, kiedy nie powinien.
To nie był chyba bobo-test tylko jakis mało znany (przynajmniej mi), chyba polski

A tak w temacie - straszenie ciażą to pewnie ta zemsta na chłopaku za "zdradę", którą rimbii planowała

Edytowane przez Marilyn
Czas edycji: 2009-08-19 o 19:52
Stary 2009-08-19, 19:53   #169
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:

Bobo test akurat lezy u mnie w szufladzie i czeka az sie za niego zabiore
Dobrze wiedziec, ze moze pokazac 2 kreski bez powodu...

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
To nie był chyba bobo-test tylko jakis mało znany (przynajmniej mi), chyba polski

A tak w temacie - straszenie ciażą to pewnie ta zemsta na chłopaku za "zdradę", którą rimbii planowała
To chyba jakas moda straszenie chlopaka ciaza lub lapanie go na dziecko
Stary 2009-08-19, 21:05   #170
aaa000
Rozeznanie

Autorka ucichla bo jak wczoraj pisala miala dzis zrobic kolejny test i pewnie wyszlo ze nie jest w ciazy wiec dlatego sie nie udziela

Kurcze a po tym "rozstaniu z wielkim hukiem" powiedziala ze nie chce go znac pewnie okaze sie ze nie jest w ciazy i bedzie latac dalej za tym biednym chlopakiem az wkoncu zlapie go na dziecko i zmusi by z nia byl.
dziewczyno ubzduralas sobie ze jest twoja wlasnoscia!

Edytowane przez aaa000
Czas edycji: 2009-08-19 o 21:41
aaa000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:03   #171
Marcia_E
Raczkowanie

Cytat:
A dlaczego nie bedzie mogła miec dzieci? Jakies komplikacje?
Tak, choć lekarz zapewniał, że nie będzie żadnych komplikacji.
Marcia_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:10   #172
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:

ja tez nie ale bylby stres
ale swoja droga to dziwne bosłyszałam ze testy prawie nigdy sie nie myla w ta strone. Tzn zdarza sie ze nie wykryja ciazy bo jest np za wczesnie ale jesli test pokazuje 2 kreski to nie ma zmiłuj

Edytowane przez irie18*
Czas edycji: 2009-08-19 o 22:12
irie18* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:10   #173
rapifen
Zakorzenienie

równie dobrze mogło nie być związku z aborcją _-_

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:43   #174
hera89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
To są chyba jakieś jaja w takim razie (w świetle opowieści z innych wątków autorki). Albo prowokacja, albo... nie nazwę, bo jest Regulamin.
Też tak sądze.. wszystko jakieś takie lekkomyslne i niedojrzałe. Ubolewamy nad niedojrzałymi uprawiającymi sex 15-16 latkami a mamy przed sobą równie nieodpowiedzialną 19 latkę. Prawie moją rówieśniczkę która wogole rozumu nie ma.

Jak sie zaczyna współżyć z chłopakiem, partnerem, kolegą kimkolwiek to:
po 1 myśli sie o zabezpieczeniu (a jak ktoś wierzący myśli o sexie po ślubie)
po 2 rozmawia się na temat "co by było gdyby" (ja z chłopakiem ustaliłam każdy etap życia gdybym była w ciąży na studiach po studiach itp. przynajmniej czysto hipotetycznie)

"Nie chciałam, by był ojcem mojego dziecka, ale trudno stało się i nic tego nie zmieni." - jeśli uprawiasz z kimś sex to powinnaś być gotowa mieć z nim dziecko.. ewentualnie tego chcieć.

Pozatym ja będąc trzeźwą nigdy bym nie chciała pijanego chłopaka w swoim łóżku..

Miałam sytuacje z testem i był negatywny... ale na wynik czekała i mama która sie o tym dowiedziała i chłopak.. Gdyby był pozytywny przetarłabym oczy i poleciała po nastepny innej firmy.. potem zrobiła badania krwi i na końcu do ginekologa i potem zaczełabym panikować.

Edytowane przez hera89
Czas edycji: 2009-08-19 o 22:51
hera89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 00:17   #175
majka242007
Zakorzenienie

Nie przeczytałam wszystkich 6 stron ale pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie na ten temat.

Kochana po pierwsze nie denerwuj się Bo teraz dzidzia jest najważniejsza.

Proponuję zrobić jeszcze raz test ciążowy- za tydzień np. Ja też kiedyś miałam pozytywny wynik testu a wcale w ciąży nie byłam co wykazało badanie usg

Więc gdy kolejny test wyjdzie pozytywnie to po 5-6 tygodniach możesz udać się do lekarza ginekologa. Zazwyczaj na pierwszej wizycie nie robią usg , dopiero na drugiej. Dzidziusia będzie widać prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży. (Moja dzidzia wyszła dopiero w 7 tygodniu na usg)
Nie wiem czy to zależy od USG jakie mają w ośrodku czy od czego.

Co do Twojego partnera to sądzę , że się troszkę wystraszył. Na pewno oboje mieliście sporo innych planów i marzeń, które dzidziuś rozwieje. Studiów wcale rzucać nie musisz. Ja po urodzeniu swojej córusi dopiero poszłam na studia bo znalazłam czas właśnie po porodzie dopiero. Zaocznie- ale zawsze studia. Ty również możesz przejść na zaoczne albo wziąć wolne na czas aż się wszystkiego nauczysz i przyzwyczaisz do nowej sytuacji.

Jeśli chłopak ma "gdzieś" to niech spada gdzie pieprz rośnie. "Tego kwiatu to pół światu" - jak mówi moja babcia
A Ty jesteś młoda i na pewno dasz radę. Proponuję jednak rozmowę kiedy emocje opadną. Spokojną rozmowę. Jakieś wyjście trzeba znaleźć. Jeśli nie jest gotowy na dziecko, nie chce dziecka czy też nie chce być z Tobą- trudno. Ty o ile pamiętam też napisałaś ze nie chciałaś mieć dziecka z nim. Więc być z kimś na siłę mija się z celem. A życie mamy tylko jedno (chyba) i nie warto go marnować. Być z kimś dla dziecka..... różnie można też o tym myśleć.... Bo pisałaś ze nie układało się wam.... Więc zakładając ze mielibyście się kłucić przy maluchu i wiecznie "burczeć" to też nie to czego dzidzia oczekuje.
Teraz patrz na siebie. Ty i dzidziuś musicie być szczęśliwi.

Wiadomo pierwsze miesiące są ciężkie, wstawanie co 2-3 godziny karmienie, przewijanie, kąpanie, pranie itd.... ale mozna się przyzwyczaić. A dzidzia to zmęczenie wynagradza z naddatkiem. Pierwszy uśmiech, pierwszy dotyk.... tego się nie zapomina do końca życia.

Brak mi słów do dziewczyn piszących o usunięciu ciąży..... Nie chcę żadnej z Was urazić bo macie prawo do wyrażenia swojego zdania ale..... Może nie macie swoich dzieci i nie wiecie co to znaczy trzymać maleństwo na rączkach, tulić, patrzyć jak rośnie i z dnia na dzień was zadziwia nowymi "wyczynami". A jeśli macie dzieci to .... nie wiem sama.... Nikomu nigdy nie powinno się odradzać urodzenia dziecka. Już nie mówię o tym , że jest to przestępstwem.

Co powie mama? Przeżyje zapewne szok ale uwierz ze jak maleństwo pojawi się na świecie to zakocha się w nim od pierwszego wejrzenia.
Sąsiedzi? Niech sobie gadają. Tyle ich.... Nie oni będą cię utrzymywać ani wstawać do malucha. Niech patrzą na siebie.

Trzymam za Ciebie kciuki. Nie poddawaj się. Na pewno jesteś mądrą dziewczyną i sobie poradzisz. Czy z chłopakiem czy bez. A miłość dziecka do Ciebie i jego bezgraniczne zaufanie wynagrodzi Ci wszystko.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

och.... chyba się wygłupiłam z postem;/ wizaż mi się zawisił na wczorajszym dniu wątku i myślałam że to koniec postów a tu widzę dopiero teraz jak wysłałam odpowiedź ze się "rzeczy" dzieją

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Cytat:

jeszcze co do testu- ja miałam właśnie bobo test na 100% . Pokazał ciążę a nie bylo jej. Za drugim razem też go kupiłam (po kilku miesiacach) Pokazał ciaze- i faktycznie byłam w ciaży.
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 00:27   #176
MdM
in love with life

Z tego watku nauczylam sie przynajmniej jednego: jakiego testu lepiej nie kupowac
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:01   #177
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Z tego watku nauczylam sie przynajmniej jednego: jakiego testu lepiej nie kupowac
Ja kiedys robiłam 2 bobo testy i obydwa wyszły negatywne i faktycznie nie byłam w ciazy. Poleciła mi je pani w aptece. Chyba z kazdej firmy moga sie trafic jaies felerne wyjatki.
Stary 2009-08-20, 10:19   #178
rimbi
Raczkowanie

Używałam właśnie bobo testu. Dziś powtorzyłam- ciąży nie ma.
rimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:24   #179
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez rimbi Pokaż wiadomość
Używałam właśnie bobo testu. Dziś powtorzyłam- ciąży nie ma.
O rany
Stary 2009-08-20, 10:29   #180
Margo19
Przyczajenie

OMG
Margo19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości