Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 21:30   #2881
MeredithGrey
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Dołączam do kciuków! I czekam jutro na osiem postów o treści 'yeaaah, zdałaaaaaam!'
dziewczyny czaduuuu!
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 21:52   #2882
menorka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maluuusssiiaa Pokaż wiadomość
ooobllllaaanee
Szkoda, ale nie załamuj sięNastępnym razem będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez MeredithGrey Pokaż wiadomość

Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez lolitaj Pokaż wiadomość
ZDAAAAAŁAM!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJE WAM DZIEWCZYNY!:winko :

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13804014]Jutro mamy chyba rekordowy dzień na wątku .

Powodzenia dziewczyny na egzaminie - nie dajcie się i wracajcie z dobrymi wiadomościami .

Trzymamy kciuki za:

Red_Dream

plywok

menorka

calinosia

agape9999

Gwiazdeczka1978

kreska 90

sylabud
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Aż 8 Wizażanek jutro walczy ?
Tego jeszcze nie było
Cytat:
Napisane przez Agnes140489 Pokaż wiadomość
i ja dołaczam się do trzymania kciuków TRZYMAM MOCNO ZA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY BĘDZIE DOBRZE

lolitaj GRATULEJSZYN
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dolanczam sie do kciukersów
Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Również trzymam kciuki za każdą z osobna
Cytat:
Dołączam do kciuków! I czekam jutro na osiem postów o treści 'yeaaah, zdałaaaaaam!'
dziewczyny czaduuuu!
Jesteście kochane dziewczyny, miejmy nadzieje, że mi i reszcie się powiedzie. Ja też się biorę za trzymanie kciuków:
Red_Dream

plywok

calinosia

agape9999

Gwiazdeczka1978

kreska 90

sylabud

Powodzenia baby Nie dajmy się.
Najgorzej się boje, że łuk ze mną wygra, ale... może go pokonam...
PS. musiałam pousuwać niektóre buźki, za modyfikacje Waszych postów przepraszam

menorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 21:56   #2883
Vaderka
Raczkowanie

jutro wszystkie czadu dadzą, mówie Wam POWODZENIA PEREŁKI
Vaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:05   #2884
Sag etwas
Zadomowienie

Red_Dream

plywok

menorka

calinosia

agape9999

Gwiazdeczka1978

kreska 90

sylabud

POWODZENIA DZIEWCZYNY TAKIEJ EKIPY JESZCZE NIE BYŁO
TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WAS I KAŻDĄ Z OSOBNA ^^
Stary 2009-08-19, 22:10   #2885
calinosia
Przyczajenie

Hejka dziewczyny!!!!Wszystkim zdającym życzę zdania tegdo egzamin i oby nas ten stres opuścił.Proszę o poprawkę wpisie bo to już 6 moje podejście do egzaminu praktycznego.Strasznie się boję tego rękawa( jak to mówi mój znajomy,na ten cholerny łuk).Dzisiaj mój mąż zabrał mnie na plac manewrowy i już się stresowałam. Ręce chodziły jak oszalałe bo przecież jutro egzamin .Chciałabym już mieć to za sobą i krzyczeć na cały głos" zzzzdddddaaaałłłłłłaaaaaa ammmmm".
Stary 2009-08-19, 22:31   #2886
karolinkal1
Raczkowanie

Będę trzymać kciuki za wszystkie jutro zdające nie dajcie się!

karolinkal1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 22:35   #2887
syyluusiiaa
Rozeznanie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13804014]Jutro mamy chyba rekordowy dzień na wątku .

Powodzenia dziewczyny na egzaminie - nie dajcie się i wracajcie z dobrymi wiadomościami .

Trzymamy kciuki za:

Red_Dream

plywok

menorka

calinosia

agape9999

Gwiazdeczka1978

kreska 90

sylabud
[/QUOTE]

ale fajowo tyle wizazanek zdaje jutro bedzie dobrze to bedzie szczesliwy dzien dajcie czadu i powalcie egzaminatorów nie dajcie im satysfakcji oblania MOOCNOOOOOO 3MAM KCIUKI

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez calinosia Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny!!!!wszystkim zdającym życzę zdania tegdo egzamin i oby nas ten stres opuścił.proszę o poprawkę wpisie bo to już 6 moje podejście do egzaminu praktycznego.strasznie się boję tego rękawa( jak to mówi mój znajomy,na ten cholerny łuk).dzisiaj mój mąż zabrał mnie na plac manewrowy i już się stresowałam. Ręce chodziły jak oszalałe bo przecież jutro egzamin .chciałabym już mieć to za sobą i krzyczeć na cały głos" zzzzdddddaaaałłłłłłaaaaaa ammmmm".

z kad jestes???????????

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 06:57   #2888
smv
Zakorzenienie

wstawac kobity! czekoaldka, kawka....stres ma odejsc i zdawac mi tu:P!
Stary 2009-08-20, 07:41   #2889
lolitaj
Raczkowanie

Babeczki Spokój i opanowanie!!!!!!!

Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.
Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.

19.08.09 prawko
01.10.09 studentka
lolitaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 08:16   #2890
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Zycze powodzenia innym i sobie tez
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 08:21   #2891
agape9999
Raczkowanie

Miło, że tyle wizażanek trzyma kciuki moje 6 podejście będzie ostatnie. Pokonam łuk, a potem 100 % uwagi i płacz ze szczęścia - taki scenariusz wręcz idealny może się sprawdzi ... Snickers'a kupiłam sobie już wczoraj Wszystkie musimy zdać obowiązkowo! Pomimo, że sama zdaję, to póki co trzymam kciuki za pozostałe dziś zdające Powodzenia!
agape9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 08:22   #2892
calinosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
ale fajowo tyle wizazanek zdaje jutro bedzie dobrze to bedzie szczesliwy dzien dajcie czadu i powalcie egzaminatorów nie dajcie im satysfakcji oblania MOOCNOOOOOO 3MAM KCIUKI

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

z kad jestes???????????
Witam!Życzę powodzenia zdającym!Jestem z Mrągowo a zdaję w Ostrołęce.
Stary 2009-08-20, 08:25   #2893
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Ja muszę Wam opowiedziec mój zryty sen. jechałam Clio (to był egzamin) egzaminował mnie taki dziwny gosc co kazał jeździc mi w różne dziwne miejsca gdzie się wjechac nie dało, była to góra wysiedliśmy z samochodu i wychodzimy po tej górze a ja mu mówie czy to dobrze że wyszlismy z samochodu. zeszliśmy z powrotem do tego samochodu po stwierdzeniu że tędy nie przejedziemy, kazał mi usiąśc z tyłu i wtedy się odwrócił spojrzał na moje nogi i powiedział 'pokaż mi co tam masz', mnie zamurowało ale ok. do samochodu wsiadła jakaś dziewczyna, pojechaliśmy do mojej wioski ja poszłam do domu i mówie że mam egzamin i że zaraz po mnie znowu przyjadą. gdy przyjechali niewiem gdzie pojechaliśmy dalej tylko pamietam że facet mi powiedział że nie może mnie przepuścic bo przyjechałam do domu a tak nie wolno robic (a sam mnie tu pokierował)
chore no nie??? heheheheh
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 08:44   #2894
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ja juz po jezdzie powtorkowej jeszcze dzis wykupilam sobie godzinke na placu a jutro egzamin nr II o 9-30 ))
Stary 2009-08-20, 08:51   #2895
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;13795704]Dziewczyny, przepraszam, że nie odpisałam Wam od razu na pytania, czemu oblałam, ale miałam problemy z netem. Zawaliłam niestety na placu - znowu. Chyba teraz wykupię sobie godzinki na placu właśnie i będę ćwiczyła łuk aż do znudzenia... Chociaż pewnie na jeździe będzie mi wychodzić jak zwykle, a na egzaminie... wiadomo, nerwy i

Cieszę się chociaż, że teorię zaliczyłam, więc przez pół roku mam spokój.[/QUOTE]
ja to samo bede tepiła ten łuk ! Bedziemy razem go tepic i nie ma co się zrażać zrobimy go nastepnym razem

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
dobrze wiedzieć.

to był dopiero Twój pierwszy raz. Naprawdę niewielki procent przystępujących do egzaminu zdaje za pierwszym razem. głowa do góry, poćwiczysz łuk i będzie dobrze. A nuż Ci tam w wordzie przesuną termin.

.
Tylko z tył łukiem to jest bardzo kijowa sprawa Przez pierwszy miesiac robiłam go na pamic (nawet juz nie pamietam jak to jest ) najpierw na pierwsza ? potem chyba sie dokreca cały obrót a potem w liniii rónoległej do pachołka odkrecamy? Tydzien przed egzaminem instruktor uzył mnina wyczucie. Robiłam 9/10 i 9 było idealnie jak od linli a to jedno spartolone jak cholerka. A na dodatek co najgorsze? Wczoraj pojechałam z mama i TŻ na luk wjechałam i za pierwszym razem d razu zrobiłam go idealnie! DLaczegonie dało sie tego przedwczoraj? Nie wiem.. Moze ten u góry spisal mi to inaczej. Trudno.

Cytat:

Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(hihi, ale Wam rozciągnie strone na boki przez te wielkie litery:P)

Jestem z siebie taka dumna!!!!Zdałam!!! Za druigm podejściem czyli całkiem szybko ;-)
Dziękuję za kciuki dziewczynki, Iza, syyluusiiaa, beas, madzioonia, l i l y, dusia2704, kenyaa, the_kasias i całej reszcie też dziękuję, bo już nie paięam kto tam mi kibicował na poprzedniej stronie, ale przecież wszystkkie1!dziękuje wiec wszystkim i WSZYSTKLIM ŻYCZĘ POWODZENIA!

Trzymam kciuki za zdające dzisiaj!!O ile macie taką pogode jak u mnie w mieście dzisiaj to są to super warunki na zdawanie egzaminu - słońce za chmurami, wiec nie razi w oczy, a i deszczu nie ma, więc żadnych większych utrudnień wpstaci kropel kapiących na szybe ani kałuż nie ma! Na pewno zdacie!

maluusiiaa - też na pewno zdasz! Nie zrażaj się tym łukiem, mi na pierwszym egzaminie też nie wyszedł właśnie łukA teraz pięknie pojechałam i plac i miasto.

No, szczerze mówią cot na mieśie popełniłam kilka błędów, raz mi zgasł silnik co zostało odnotopwane na tej karteczce,, którą dostałam w postaci jednego "ptaszka" negatywnego przy pozycji obśługa mehcnizmów sterowania autem :P
poza tym raz źle sie zatrzymałam przed skrzyżowaniem. raz nie zauważyłam, że jestem na pasie z którego można jedynie skecić w prawo i jechałam nim aż skręciłam w prawo, a powinnam była jechać prosto bo egzaminator nic nie mówił(jak nic nie mówi znaczy ze jedziemy prosto). w dodatku ten skret zrobiłam bez kierunkowskazu.
no ale każda z tych rzeczy została odnotowana negatywnym "ptaszkiem" a za drugim razem zrobiłam ją dobrze i obok negatywnego pojawiał się pozytywny
miałam ze 3 przejazdy przez przejazd kolejowy na tym egzaminie
Bosko!!!!!!!!! Ciesze sie strasznie :-* Też łuk? to jakies sierotki Marysie Mam pytanie? Teraz po oblanym pierwszym egzaminie własnie na łuku. Robiłs go teraz na examie na wyczucie? Czy na pamiec? Ile jazd dokupiłas ;> Aa i Kurcze boje sie własnie tego ze w listopadzie moge miec snieg, albo pluche a ja nigdy w takiej pogodznie nie jeździłąm
Cytat:
Napisane przez lolitaj Pokaż wiadomość
ZDAAAAAŁAM!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Matko kochana zdałam. A egzaminator był nie miły, około 30
lat, ale od początku...

Jak wychodziłam z domu [nie dziwcie się, ja tak mam]poprosiłam Boga o jasność umysłu,a nie o zdanie egzaminu. Szłam z przekonaniem, ze nie zdam, wiec się nie stresowałam.

Najpierw teoria zdana 0 błędów. Poszłam na dwór, siedze... Czekałam jakieś niecałe 30 minut. Uslyszam swoje nazwisko... "No to zaczynam baja bongo"pomysłałam sobie. Szukam "swoje bmw". Widze pełźnie moj kat. Wsiadłam, dalam mu dowód. Do pokazania mialam zb. z płynem do spryskiwaczy i światała drogowe. Oki. Przygotowałam się do jazdy ... Luk ok, wziesienie ok. Kazał się zatrzymać i powiedział, ze jedziemy na miachoooo. Włączyłam sobie światła. Widziałam wcześniej, że chlopak nie zdał własnie za nie włączenie świateł. Myslałam, ze nie zdalam bo w momencie kiedy parkowałam prostopadle, uderzyłam w krawężnik[dosyć moco], ale powiedzial jedziemy dalej. Miałam zawracanie z wykorzystaniem uliczki przodem.No to jadymyyyyy. Miałam 3 sytuacje gdzie dosłownie ludzie wychodzili mi przed maske w ostatniej chwili ufffrrr miałam ochote wysiąć i ukartupić. A i raz zapomniałąm wyłączyć kierunkowskazu zjazdowego z ronda, ale się obczaiłam . Właśnie wtedy jechałam już do Wordu... czekałam aż powie "Nie zdała pani". Jechałam jednak dalej. Pilnowałam się rownież by nie wymusić pierwszeństwa... także trochę postałałam jak miłam wjezdzac na rondo.
Jak już wjezdzałam na plac kazał mi skrecić w lewo aaa ja co zrobiłam? Pojechałam prosto! A od do mnie z gębą, ze miałam jechać w lewo matko święta wielkie mi halo! hehhe Za to mu zaparkowłam tyłem i niech spada na drzewo. Zakończyłam jazde i czekałam na wyrok. Pozytywny za 2 tyg. proszę odebrać pr. jazdy. Na odchodne powiedziałam dziękuje, do widzenia a no ni huhu nawet gęby nie otworzył. Co za kulturalni ludzie tam pracują ? Robokopy jedne... Nauczyli się mowić tylko prawo, lewo, zawracamy ! GPS normalnie! Nie było u mnie stresu, ale po takim doświadczeniu z eg. [myslałam, ze są jacyś "normalni"] zrozumiałam co czują osoby, które boją się itp. maskara. Czy to dużo powiedzieć do widzenia czy tez uśmiechnąć się.. no cóz.

A co do tego hamowania też miałam [kazał się rozpedzić i zatrzymać tak też uczyniłam].

ahh i mam pytanie do Lublinianek czy płaciłyście za prawko dopiero przy odbiorze czy wcześniej?

Babeczki kochane dziękuje z całego serca za słowa otuchy i trzymanie kciuków. Do zdających, pamiętajcie, żeby zachować spokój! za kierwonicą. To jest naważniejsze.

PS: Muszę iść do kościoła
Suuuuuuupeeerrr!!!!!!!!!! !!

Cytat:
O ile dobrze pamiętam to uderzyłaś w pachołek? W takim wypadku nie przysługuje wyjazd na miasto. Wyjechać można jeśli 2 razy źle wykonasz zadanie, ale gdy najedziesz na linię lub przwrócisz pachołek takiej szansy niestety nie ma

Edit: I jeszcze chciałam dodać - dobrze, że się nie poddajesz Ja po pierwszym niezdanym egzaminie byłam załamana. (bo było już bardzo blisko pozytywnego wyniku i jakiś facet mi numer odwalił i popełniłam błąd w 22 minucie egzaminu podczas powrotu do ośrodka). Ale pamiętaj - co nas nie zabije, to nas wzmocni. Ja też sobie tłumaczę, że widocznie jeszcze nie jestem gotowa do samodzielnej jazdy. Być może miałoby się zdarzyć coś złego, ale skoro nie mam prawka to się nie zdarzy

Uszy do góry
TEraz tez podchodze tak do tego.. zwłaszcza ze wczoraj na placu łuk mi super wychodził.. Wiec dlaczego ? Ty jeszcze wyjechałaś na miasto.. mogłas to odczuc jak to jest na egzaminie tak naprawde.. Ale nie poddajemy sie ! Walczymy kochane razem!

Matura 2010
maluuusssiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 08:54   #2896
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa

Red_Dream

plywok

menorka

calinosia

agape9999

Gwiazdeczka1978

kreska 90

sylabud

Dziewczyny dacie czadu!!! Siła w kupie wkońcu !!!!

Matura 2010
Stary 2009-08-20, 09:01   #2897
plywok
Zakorzenienie

no i jestem pierwsza.
pierwsza ze złymi wieściami.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
i nie ustąpienie pierszeństwa przy zmienie pasa ruchu <ściana>
i narazie mam dosyć. nie chce mi się już robić tego głupiego prawka. do szkoły tramwajem też dojadę.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:06   #2898
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
i narazie mam dosyć. nie chce mi się już robić tego głupiego prawka. do szkoły tramwajem też dojadę.
Kurcze Kochana.. Moze nie poddawaj sie do końca, a zrób sobie przerwe?Nie dlugą..
Główka do óry.. to nic strasznego

Matura 2010
Stary 2009-08-20, 09:19   #2899
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

maluuusssiiaa ale masz odległy termin na egzamin to ja wrócę z zagranicy i zapewne wcześniej bede zdawac. współczuje czekania
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:28   #2900
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluuusssiiaa Pokaż wiadomość
Kurcze Kochana.. Moze nie poddawaj sie do końca, a zrób sobie przerwe?Nie dlugą..
Główka do óry.. to nic strasznego
nie no. aż tak do końca nie zrezygnuje bo za dużo już dałam zarobić wordowi. ale narazie przerwa.
i wiem, że to nic nie starsznego bo jednak trochę ludzi te prawko ma. nawet ten facet w samochodzie,który mocniej hamował za mną dzisiajale jak kolejny raz na jakimś głupstwie muszę zakończyć egzamin i znowu przy końcu to się odechciewa.

(;
Stary 2009-08-20, 09:38   #2901
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
Bardzo mi przykro Może przerwa dobrze Ci zrobi, tylko nie za długa
A skąd jesteś i ile masz lat?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:45   #2902
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.

ojej tak mi przykro, wiem co czujesz

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:47   #2903
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
Qrcze, naprawde przykre.
To własnie jest tak, ze własnie na głupotach sie polega...
Ja dzis na 16 2 godz i na egzamin na 18. Czuje,ze znowu jakąs pierdołę machne:/
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:49   #2904
motylek1007
Zakorzenienie

Gwiazdeczko oby nie, oby

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:49   #2905
rita99
Raczkowanie

Witam Dziewczynki;* za 3 godz mam egzamin, pierwsze podejście... najbardziej boje sie łuku nie wiem dlaczego... powodzenia dla wszystkich zdających
rita99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 09:54   #2906
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
Bardzo mi przykro, że Ci się nie powiodło

Cytat:
Napisane przez rita99 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki;* za 3 godz mam egzamin, pierwsze podejście... najbardziej boje sie łuku nie wiem dlaczego... powodzenia dla wszystkich zdających
Powodzenia na egzaminie
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:02   #2907
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

------------

Chyba dziś ustanowimy rekord nie do pobicia
9 Wizażanek

Edit: menorka, już po egzaminie jesteś czy jeszcze przed?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:02   #2908
Vaderka
Raczkowanie

Cytat:
no i jestem pierwsza.
znowu mi nie wyszło.
a już wracałam do wordu.
( jakie to jest podłe.. i to jeszcze przy koncówce. tramwajem też fajnie, zero stresu czy w kogos walniesz samochodem . ale co prawko to prawko... dużo uśmiechu teraz życze
Vaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:23   #2909
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro Może przerwa dobrze Ci zrobi, tylko nie za długa
A skąd jesteś i ile masz lat?
no przerwa będzie. choć między jednym egzaminem a drugi jest kwestia czekania miesiąca. ale narazie czekam i się nie zapisuje. może podjadę w przyszłym tygodniu
i kobiet o wiek się nie pyta :P
tegoroczna maturzystka w wrocławia

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Qrcze, naprawde przykre.
To własnie jest tak, ze własnie na głupotach sie polega...
Ja dzis na 16 2 godz i na egzamin na 18. Czuje,ze znowu jakąs pierdołę machne:/
ale mnie nie słuchaj. i nastaw się pozytywnie na dzisiaj. Ty zdasz
Cytat:
dasz radę. łuk nie jest trudny. powodzenia
Cytat:
Napisane przez Vaderka Pokaż wiadomość
( jakie to jest podłe.. i to jeszcze przy koncówce. tramwajem też fajnie, zero stresu czy w kogos walniesz samochodem . ale co prawko to prawko... dużo uśmiechu teraz życze
będę się wozić tramwajami. a co!
nie no. wiem, że jest potrzebne i zrobię jej. nie wiem kiedy, ale zrobię

(;
Stary 2009-08-20, 10:34   #2910
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura

Witam
Ja mam dziś meeeega doła buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , zeżre mnie ten stres do 3 jeszcze tyle czasu a mi się już śnią ci egzaminatorzy po nocach, koszmary mam normalnie, łapki mi się trzęsą i wszystko jakoś nie tak, nawet włosy zareagowały wypadaniem. chyba na jakieś prochy muszę przejść bo się wykończę.

plywok kochana łącze się z tobą w bólu ale Damy radę!!!!

Magiczna 9 dajcie dziś czadu

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości