|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
dziewczynki coś żanety nie widac...... za długo
strobi z tymi moimi rożkami to jest cała masa roboty te wstazeczki sie nei chca klei krzywo sie to składa bo kalka sliska.... eh zachciało mi sie
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
wiele osób juz sie nie udziela. złotko tez gdzies zniknęło
|
|
|
|
|
#3003 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, wczoraj odebraliśmy od fotografa zdjęcia na płytce
![]() Bardzo nam sie podobaja ![]() Załączyła nam też projekt fotoksiążki ![]() Teraz mamy wybrać zdjęcia do prezentacji takiej na płytce i przejrzeć ten projekt, w razie czego cos pozmieniać. Ale tak nam się podoba, że nie wiem czy coś zmienimy Najważniejsze! Martuś, fotograf zrobił Wam zdjęcia jak nam życzenia składacie Normalnie łut szczęścia, bo wszystkich "składaczy" nie fotografował, a Was akurat tak ![]() Oczywiście, wszystko Ci prześlę ![]() Cytat:
Potem oczywiście na błogosławieństwie, w Kościele za każdym razem, jak zwracał się do nas ksiądz- co najmniej ze 3, 4 razy, przy składaniu życzeń, na weselu, jak przyszedł schorowany dziadek TŻa, przy podziękowaniu do rodziców, w czasie tańca z nimi, po podziękowaniach dla rodziców, przy pożegnaniach z gośćmi... ![]() W ogóle, to beksa ze mnie ![]() Albo sie uśmiechałam, albo płakałam ![]() Podobno w ogóle nie było widać zdenerwowania po mnie- bo też się nie denerwowałam Dużo ludzi mi mówiło, że wiecznie się uśmiechałam, łez nie komentowali ![]() Cytat:
Stresu praktycznie w ogóle nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Co do kłótni, to tak ![]() Cytat:
![]() Riana, historia z welonem mnie powaliła Pięknie wyglądaliście ![]() Cytat:
O kurczę, trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze potoczyło
|
||||||
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi sie wydaje ze zaneta teraz miała 18 lub 19 wesele bo jak jej robiłam winietki to wspomiała ze do 18 musi wydrukowac....
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam Ci na tamtym watku, ale w skrocie: lepiej teraz wszamac i zrobic nowe |
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro jade do \Pragi. bede tam do poniedzialku a wracając chemy skoczyc na 2 dni do karpacza. i tu moje pytanie: macie jakies godne polecenia pensjonaty czy kwatery??
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja nigdy w Pradze nie byłam, ale moja przyjaciółka jest przewodnikiem od niedawna i była tam w ramach kursu. Podobno nie warto szukać kwatery w samej Pradze, gdyż mają dużo wyższe ceny niż w jej okolicach. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie tak jest. Jeżeli macie samochód to może faktycznie poszukajcie czegoś pod Pragą
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka ale madzialenka pytała o kwatery w karpaczu chyba....
koleżanka z pracy była w tym pensjonacie http://www.gorskikrysztal.eu/ chwaliła sobie ale ręki nei dam uciąć jak tam dokładnie jest bo nie bylam
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:20 |
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka a TY pokazywalas zdjecia ze slubu ?
bo szukam szukam i nie moge znalesc ![]() anika strona nie działa. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-20 o 11:18 |
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki za namiar zaraz sobie popatrze. zaraz lece do lekarza po wyniki mojej krwi boje sie co z tą tarczycą.
|
||
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
juz zmieniłam na nowy link bo tamten nie dziala
spisywałam ze starej wizytówki
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki |
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A zapomniałam wam powiedziec, ze wczoraj dostalismy pierwszą kartę z gratulacjami od dalszej rodziny z Torunia, której wysłalismy zawiadomienie No i gratulacje ustne od znajomej, z ktora się wczoraj widzialam i przez jakis czas jej juz nie zobacze
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie moge kupic internecie taka spinke we wlosy jak na zdjeciu?
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
liliputek juz kiedys szukalysmy podobnej i niestety trudno cos takiego dostac. Mozna poszukac tez fajnych broszek w takiej formie i zmontowac broszke na spinkę
![]() Poszukaj tez w sklepach ze sztuczna bizuteria. |
|
|
|
|
#3017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki za info... powiem Ci naprawde była w szoku jak szybko to sie robi Cytat:
Pałac Margot: http://www.palacmargot.pl/index.php Perła Karkonoszy http://www.perlakarkonoszy.pl/ Nawet już zadzwoniłam po tą drugą nazwę i pani mi powiedziała że ta opcja spania w pałacu a korzystanie z udogodnień Perły obowiązuje do końca września. Tylko pamiętam że jak wracaliśmy z centrum ze SPA i kolacji to szliśmy szybko do naszego pałacyku, bo z górki, a spowrotem to troche dłużej bo pod górke .
|
||
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Riana gratulacje;D pieknie!
kliwia tego biegania to bedziesz teraz miala... ja pamietam ostatnie 2 tygodnie to urwanie glowy bylo.. a ostatni tydzien to dopiero... ale ci zazdroszcze ![]() ![]() a z tymi kwiatami to naprawde rewelacja... a powiedz mi co z dekorowaniem tego kosciola? co z tymi parami innymi? Cytat:
i stwrdzilismy ze od was bo bedzie pretekst zeby sie do Was wprosic ![]() ![]() wiec tu juz moj wojtas dzialal![]() ![]()
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
liliputek znalazlam taka broszke
![]() http://allegro.pl/item710758021_e_im..._cyrkonie.html ale to hcyba jakas mala jest ![]() martucha kosciele kwiaty olalam, stwierdzialm ze co mam sie denerwowac, niech te piczki ktore nic nie kiwnely palcem sie tym zajmą I jak na razie nie dzownily najwyzej nie bedzie wcale, chociaz wiem ze zazwyczaj zostaja wkqity z soboty ze juz w sobote sa slubne wience na mszach
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-20 o 11:53 |
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ani słowa nam nie powiedzieliście!
|
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item715730619_...nie_kwiat.html http://www.allegro.pl/item718073609_...losy_biel.html http://www.allegro.pl/item718592015_...y_kremowy.html oo to już bardziej podobne do tego na zdjęciu http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-08-20 o 11:58 |
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
ups jaka ja zakręcona...karpacz, praga co za różnica
Kliwia chyba nie dawałam tutaj ale na nk mam może 3 zdjęcia
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Jessssssssssuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! !!!!!!!!!!!!!1
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Siedze tu od rana a zapomniałam Wam napisać, że jade na przymarkę dzisiaj po pracy!!!!!!!!!!! ![]() jestem zestresowana, żeby tylko sie zapiąc w pasie Ale mam aparat ze sobą (jade prosto po pracy) i jak mi sie uda wejść w kiecke to porobie fotki to Wam pokażeeeeeeeeeee! Rany ... rany. |
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
kliwia dobrze robisz... niestresuj sie niech one teraz mysla... a jakby cos sie nieudalo to i tak koscil jest piekny sm w sobie
a z doswiadczenia wiem ze nikt na dekoracje w kosciele bynajmniej u nas nie zwroccil uwagi... ja tez nie dopiero na fotkach cos tam gdzies spojrzalam..![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niezly jest no nie![]() pamietacie moje przeboje z bratem wojtka i jego dziewczyna jak na poprawinach gadali ze nas organizator oszukal ze jakimi on autamoi jezdzi jak podburzali ludzi ze jest beznadzienie.. chyba wam cos wspominalam.. no i stwierdzilismy z wojtkiem ze z nimi pogadamy jak wrocimy z gor stoolowych bo juz przegieli.. no i bylismy u jego rodzicow i pytamy mamy czy cos mowili a ona wszoku ze nie.. no i wojtek jej opowiedzial i mowi ze niechodzi mu o to zeby byly ona sie martwila czy cos tylko o to ze my sobie z nimi to zalatwimy ale jniech sie neizdziwi jak niebedziemy ze soba rozmawiac i zeby potem niebylo ze nam sie cos uroilo... no i po 2 dniach odzew jest taki - mama jest zla na brata najmlodszego_ nikt nie wiemc zemu - bo podobno tez tam byl... nic mi o tym niewiadomo.. ojciec jest wsciekly i ma to wsytko w 4 literach bo my przezywamy i wogole ze onibyli pijan a my bog wie co wymagamy.. a brat i przyszla bratowa mowia ze my mamy niepokoleji bo oni nic nie mowiili i ze to nam sie cos uroilo! hahahaha no i teraz rodzice wojtka sa w szoku ale sklaniaja sie ku bratowej bo przeciez kasia przychodzi do nich zwierza sie z problemow sawoich jakie ma z ich synem ze o wsyztkim im mowi a nie jak my zalatwiamy sami a potem nam sie cos wydaje.. poprostu miodzio a najsmieszniejsze jest to ze nasi wsyzcy znajomi takze wspolni byli przy tym i wiedza ze tak jest... a oni nawet przy nich mowia ze nam sie uroilo i wiecie znajomi mowia ze my mamy sie niemartwic bo oni sa chorzy a rodzice slepo... ale wojtas stwierdzil ze od tej chwili cokolwiek zrobia owszytkim mowi glsno odrazu.. zeby potem niebylo ze nam sie cos uroilo..
|
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, przyznam się, bez bicia, że nie przeczytałam dokładnie co tutaj naskrobałyście. Któraś z Was pisała, że ostatnie tygodnie przed weselem to bieganina - i to prawda!!!! A do tego wyobraźcie sobie, jakie mieliśmy przeboje z kamerzystą. Okazało się, ze on zamiast zapisać sobie w terminarzu, że mamy wesele 2 dni, zapisał 1 dzień... i zonk!!!! Umowa była spisana na 2 dni. Mówię Wam jakie nerwy. Na szczęście sprawa bardzo pomyslnie i szybko się wyjaśniła. Powiem tylko żeod wczoraj mamy innego kamerzysta a raczej kamerzystkę (ten "stary" kamerzysta nam załatwił) i jesteśmy baaardzo zadowoleni!!!!!.
A tak poza tym, to strasznie się przejmuję pogodą, na którą wiem, że nie mam wpływu, no ale.... tak chciałabym żeby było ładnie... No i mamcia mnie denerwuje, ciągle się o wszystko dopytuje i ma pretensje, że wszystko załatwiam i jej nic nie mówię. Chyba nawet nie będę przez to brała urlopu przed ślubem. Nie chce mi się z nią siedzieć, bo mnie STRESUJE!!!! a ja mam wszystko tak fajnie poukładane ![]() Poza tym zero nerwów, wszystko już prawie jest. W poniedziałek przyszły mi winietki, podziękowania dla scholi i reszta zawieszek - jakie piękne!!!!! wychwaliłam Panią, która je robiła prawie pod niebiosy tak mi się podobają ![]() Kliwia, moja Ty "ślubna koleżanko" jak się czujesz?? Jakieś nerwy??
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-20 o 12:33 |
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
monia no troche sie denerwuje, bo troche latania mam, a po 16 w dzien powszedni nieiwle mozna zalatwic nie majac wlasnego samochodu
![]() Ostatnio mialam schize i niepokoj, jak sobie wyobrazilam jak ksiadz będzie nam obwiazywal dlonie stuła, ze jak to w oczach wyobrazni zobaczylam to myslalam ze padne na twarz ![]() Mam jednak nadzieje, ze obecnosc tż wujka-ksiedza, ktory bedzie pomocnikiem na mszy slubnej nam pomoze i nie bedziemy widziec ani slyszec nic poza naszym oddechem i biciem serca ![]() Ja bym za to chetnie poszla na wolne, bo by mi sie bardzo przydalo no ale nie musze siedziec z mama w domu
|
|
|
|
|
#3027 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
Kliwia, O raaany, ja nie myślę o ślubie w ogóle, taki luzik czuje, że aż to jest niebezpieczne
![]() Ale dobrze że przypomniałaś o księdzu. Musimy dziś podskoczyć do niego. Wyobraź sobie, że kamerzystka wczoraj podpowiedziała nam żeby upewnić się czy możemy umieścić na filmie ze ślubu jego kazanie. Ponoć kuria i niektórzy księża sobie tego nie życzą wręcz!!!! <szok>. Mamy nadzieję, że nasz nie będzie miał nic przeciwko. Mnie najbardziej drażni "przyjezdna" rodzina Tż, wyobraź sobie, że oni nie potrafią się zdecydować, czy przyjadą czy nie, a ja do jutro muszę wiedzieć ile konkretnie osób będzie żeby podać na salę no i chciałabym w końcu rozplanować sobie stoły.... ludzie są niepoważni!!!!!! A powiem Wam dziewczyny, bo teraz mi się przypomniało. Jak rozwoziliśmy kołacze weselne to byliśmy u sąsiadów Tż i wiecie, co jeden facet wyszedł do nas w majtkach!!!! ![]() ![]() JAk mi się chciało śmiać, jak on nam skłąda życzenia i recytuje wierszyk i stoi w tych majtach - myślałam, że padnę!!!! <hahahaha>
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-20 o 12:48 |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
martucha mysllami przywoalas te laski od dekoracji kosciola
![]() Dostalam maila, z bardzo ladna dekoracja, choc i tak klecznik i krzesla bym zostawila bez dekoracji ![]() Dekoracja bardzo ladna, ale koszt 1000zł !! drogasno za tak niewiele kwiatow!z tymze zywych |
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezły ![]() O matko, przeboje rzeczywiście macie niezłe z bratem i jego dziewczyną... Ośmieszają się normalnie przed Wami i Waszymi znajomymi... monia, dobrze, że sprawa z kamerzystą dobrze się skończyła ![]() I tak trzymaj- nie stresuj się ![]() Ja miałam jeden dzień urlopu przed ślubem i to jest wystarczające
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

o kurde.... musze to sprawdzić... wybacz!!!!!!!!