Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 14:41   #1681
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Eh a ja jeszcze nie mam fotografa ani kamerzysty boję się ze już nic nie załatwię. Muszę czekać na mojego TŻ aż wróci zza granicy i razem wybierzemy, żeby to była nasza wspólna decyzja. Niech już będzie wrzesień !!!!

Mój 100 post

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:50   #1682
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Eh a ja jeszcze nie mam fotografa ani kamerzysty boję się ze już nic nie załatwię.
ja też nie mam jeszcze ani fotografa ani kamerzysty

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:53   #1683
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też nie mam jeszcze ani fotografa ani kamerzysty
mi sam fotograf styka

jadę baby moje jadę

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:54   #1684
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
jadę baby moje jadę
gdzieeeee? do mnie na herbatę?

Stary 2009-08-20, 14:54   #1685
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
mi sam fotograf styka

jadę baby moje jadę
to jeszcze zanim pojedizesz to oswiec mnie bo chyba jestem jedyna ktora nie wie co i jak z black ??
Stary 2009-08-20, 14:56   #1686
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
gdzieeeee? do mnie na herbatę?
tak

do domu, bo ostatnio nam nie wyszło..

Kubusewa, że co. kobietko mów do mnie po chłopskiemu bo ja nie kontaktuje dziś

Stary 2009-08-20, 14:58   #1687
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
tak

do domu, bo ostatnio nam nie wyszło..

Kubusewa, że co. kobietko mów do mnie po chłopskiemu bo ja nie kontaktuje dziś
Pytałam dokąd jedziesz??
Stary 2009-08-20, 15:02   #1688
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Pytałam dokąd jedziesz??
napisałam moja droga że do domku

Stary 2009-08-20, 15:21   #1689
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
NO wiem, ale skoro Ty mnie nie zrozumiałaś to CI powtórzyłam...
Stary 2009-08-20, 15:23   #1690
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
NO wiem, ale skoro Ty mnie nie zrozumiałaś to CI powtórzyłam...
pogadały
jeszcze 5 godzin brzuch mnie boli z nerwów

Stary 2009-08-20, 15:24   #1691
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
pogadały
NIech ktoś jej znajdzie zajecie bo ewidentnie się nudzi!!!!!!!!
Stary 2009-08-20, 15:25   #1692
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
NIech ktoś jej znajdzie zajecie bo ewidentnie się nudzi!!!!!!!!
ja nawet jak mam zajęcie to o tym myślę po prostu mi na tym zależy i tyle

Stary 2009-08-20, 15:28   #1693
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nawet jak mam zajęcie to o tym myślę po prostu mi na tym zależy i tyle

Kaśka weź Ty się nie stresuj, ja zaraz do dentysty idę więc to dopiero stres

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 15:34   #1694
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kaśka weź Ty się nie stresuj, ja zaraz do dentysty idę więc to dopiero stres
ja sie nie boję chodzic do dentysty, bo moja ma sprzęcicho, że bez znieczulenia robi tzn jest znieczulenie, ale tylko takie cos przykłada i bez igły

Stary 2009-08-20, 15:51   #1695
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
pogadały
tak pogadałyśmy

uciekam, będę tęsknić! odezwę się do Was jak dojadę na miejsce

Stary 2009-08-20, 15:52   #1696
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sie nie boję chodzic do dentysty, bo moja ma sprzęcicho, że bez znieczulenia robi tzn jest znieczulenie, ale tylko takie cos przykłada i bez igły

a ja trochę boję, bo pomimo znieczulenia mam na tyle wrażliwe zęby że mnie nadal bolą, a poza tym jak dmucha powietrzem to już wszystkie mnie wtedy bolą. A to znieczulenie na wacik jest fajne, ale dla mnie zdecydowanie za słabe a byłam kiedys u dentystki która na wacik znieczulenie a potem jeszcze jak już się nie czuło mi zastrzyk zrobiła, super było ale teraz usługi dentystyczne strasznie poszły w górę. Ja bez znieczulenia to się nawet dotknąć nie dam, chociaż muszę przyznać że jakiś strasznych przeżyć oprócz wyrwania ósemek to nie mam bo nigdy nie miałam kanałowo leczonych zębów. Jak mnie coś boli to od razu idę i nie czekam, a teraz to mi się ząb ukruszył i mam szczelinkę i mi przeszkadza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 16:00   #1697
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
uciekam, będę tęsknić! odezwę się do Was jak dojadę na miejsce
nieeee kiedy wracacie?

Stary 2009-08-20, 16:08   #1698
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżby pierwsze objawy schizofrenii ?? a może rozdwojenie jaźni??
Stary 2009-08-20, 17:38   #1699
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a ja myślałam że mam 85C, a się okazało że 80G ( polskie ) 34F brytyjskieszok, ale ja też wczoraj zaczęłam oglądać fragmenty programu jak wyglądać dobrze nago i bra fitterka dobierała staniki i mówiła jak je prawidłowo nosić i stwierdziłam że ja też mam biust pod pachą i na plecach. Wczoraj już oglądałam biustonosze w moim prawidłowym rozmiarze na all i nie jest tak źle z wyborem A tak swoją drogą to zajrzyjcie dziewczyny na tą stronę co Aniołek podała bo 95% kobiet nosi źle dobrane staniki, bo od dziecka nam tłumaczą że rozmiar kończy się na D, a panie w skelpie robią dziwne miny jak się mówi np, 80G co znaczy tylko o ich niekompetencji i niewiedzy
Raczej ludzie wiedzą, że istnieją też inne rozmiary, ale jak w sklepie takich nie ma, bo są tylko te najbardziej chodliwe i ekspedientka wie, że innych u nich nie będzie, to co na to poradzi? Może tylko rozłożyć zdjęcie. Ja kiedyś sprzedawałam damską bieliznę na targu. Nawet DD nie było. Raz mi facet pokazał zdjęcie żony

Cytat:
prawidłowo, tyle powinni brać za takie usługi nie więcej
A Ty będąc już notariuszem zamierzasz brać co łaska?

Ja wiem, że niektórym się w poprzewracało, ale są tacy, którzy naprawdę warci są takich pieniędzy. Sprzęt kosztuje (dobry, profesjonalny sprzęt), czas spędzony na obrabianiu zdjęć i wybieraniu najlepszych też. Jak ktoś jest dobry i o tym wie, to mu się nie dziwię, że chce zarobić. Ja najprawdopodobniej będę szukać foto za jakieś 1,5 tys., ale szczerze mówiąc nie spodziewam się po takiej cenie zdjęć zapierających dech.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-20 o 17:44
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 17:50   #1700
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A Ty będąc już notariuszem zamierzasz brać co łaska?

Ja wiem, że niektórym się w poprzewracało, ale są tacy, którzy naprawdę warci są takich pieniędzy. Sprzęt kosztuje (dobry, profesjonalny sprzęt), czas spędzony na obrabianiu zdjęć i wybieraniu najlepszych też. Jak ktoś jest dobry i o tym wie, to mu się nie dziwię, że chce zarobić. Ja najprawdopodobniej będę szukać foto za jakieś 1,5 tys., ale szczerze mówiąc nie spodziewam się po takiej cenie zdjęć zapierających dech.
Mnie nasz fotograf powiedział, że on do czasu naszego wesela zamierza nabyć aparat (sam aparat za 12 tyś zł) a od nas bierze 700 zł
więc bez przesady. Policzmy, że nawet jeśli by miał te 2 wesela w miesiącu to mamy 1400 zł razy 10 miesięcy to masz juz 14000 a do tego facet robi też komunie, modeling i imprezy okolicznościowe. Także kasa w stylu 3000 za wesele to jednak jest coś przegięte... No chyba, że facet musi opłacić sztab ludzi którzy biegają z ekranami słonecznymi (widziałam ostatnio w parku do jednej pary młodej 3-osobowa obsługa + fotograf) Właśnie dlatego ja doszłam do wniosku, ze w sumie tak tfu tfu odpukując jeśli moja suknia z welonem zamknie sięw kwocie max 1000 - 1500 zł zamierzamy zapytać pana czy za dodatkowąopłątą byłby skłonny dorobić nam dodatkowy plenerek w środku tygodnia np.. zobaczymy.
U moich znajomych niby zrobił dużo zdjęc a im do ręki fizycznie dał z retuszem chyba coś koło 200 (80 w albumie reszta na płycie) ale jakoś tak mi się wydawało mało.. więc jak mi będzie mało to go wypytam czy istaniała by taka mozliwość. TZ nie wyrażał sprzeciwu więc jest ok

I mam pytanie do Was to samo co na regionalnym zadałam. Czy drobiazgi w stylu szminka/błyszczyk, chustki matujące, tusz do rzęs, chusteczki, agrawka, igła z nitką oddajecie świadkowej niech sobie robi co chce, czy zaopatrujecie sięw torebkę typu kopertówka biała i opcjonalnie: wieszacie sobie na ramieniu/ powierzacie świadkowej ???
Stary 2009-08-20, 17:55   #1701
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
super relacja czyli w rybce Ci najlepiej super że masz już coś upatrzone i wiesz co dobrze na Tobie leży, zadroszczę
w typowej rybce mi xle, bo one sie zwężają do samych kolan. Dobrze mi jest jak w polowie uda suknia robi sie prosta.

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

Samoa bardzo mi sie podobala sukienka, o ktorej mowilas, ze jest za szeroka
http://www.madonna.pl/pl/maggiesottero.php?s=9.brandy

w ogóle ona jest strasznie elegancka, jak dla mnie to dla babki po 30Dla mnie ten dół jest ewidentnie za szeroki, tak z dupy nagle łup i szeroka suknia

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No właśnie wczoraj, Samoa, pisałam, że nie mogę się doczekać Twojej relacji z mierzenia, bo się spodziewałam tekstu w stylu "jestem za***sta" i nie wiedziałam tylko czy też popadniesz w zachwyt jak koleżanki, które mierzenie mają już za sobą czy pojedziesz cały ten biznes, że nie ma czym się jarać.
uważam, że absolutnie nie ma sie czym jarać, żadne łzy w oczach mi nie stanęły, czułam sie jak na normalnych zakupach - przymierzam, ladnei mi w czymś to ok, nieladnie to też ok idziemy dalej. Jakos nie mam przeżyc typu omajgad w tym pójde do ślubu. Nie wiem czy ja jakos mało uczuciowa jestem czy co A że jestem za***ista, no cóż Odwlekałam to mierzenie, bo myślalam, że jestem za gruba i że będe beznadziejnie wygladać a tu suprise

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Madonna ma Maggie?? O ja, czemu nie wiedziałam?
jak dla mnie to najfajniejsza ta 3 ( http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=138.heraldo )
Fajnie że Ci się podobało. W której Madonnie byłaś?

I te z Sottero.

Ehh... po Twojej relacji mam ochotę na mierzenie, ale nie ma nikogo w Krk z kim mogłabym iść - Świadkowa za granicą, koleżanka też. Bu.
na Grodzkiej jest Maggie. Ja mogę z Tobą iśćByłam we wszystkich a mierzyłam na Floriańskiej i na Grodzkiej, bo w pasażu był zapieprz.
Jak Ci sie podobaja suknie w takim stylu to w pasazu na manekinach były. W sobote Ci powiem dokładnie bo będę je mierzyć

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Wczoraj 2 godziny suknie przeglądałam i najbardziej podobają mi sie księżniczkowate. Mam mnóstwo na dysku, załączam moje najulubieńsze. Podoba wam się któraś?
tylko ostania z drugiego rzutu mi sie podobaKSiężniczkowate do mnie nie przemawiają. O ta ładna http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1250752268

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
Samoa mi najbardziej chyba podoba sie ta ktora twoim zdaniem ma kiszkowaty materiał
http://www.madonna.pl/pl/treschic.php?s=sn2891
krój ma sliczny, ale ten materiał skutecznie mnie zniechęcił i suwak jak w kurtce. Wykonanie beznadziejne, ale krój spoko. Jak komus nie zalezy na jakosci to może smiało kupić.

Co do fotografów - jesli fotograf inwestuje w sprzęt to warto mu zapłacić kilka tysięcy. Nasz foto ma sprzęcior za kilkanaście tysiaków, do tego ma przejśc na jeszcze lepszy. Dlatego ja pytałam o sprzęt, bo jak koles ma mieć taki aparat jak ja to dziękuje bardzo za takiego fotografa.
Stary 2009-08-20, 17:59   #1702
kubusewa
Zakorzenienie

Ja póki co nie specjalnie się zajmowałam tym jaki kto ma sprzęt, ale mój TZ się wypytywał.. jakąmatrycęma no i lekko mu szczęka opadła, ale jakądokąłdnie to nie pamiętam.. ale podobno jak na cyfrówkę i na ten moment podobno facet był pól kroku do przedu przed moim osobistym wyobrażeniem fotografii. więc jak dla mnie jest ok.. Duża matryca facet racjonalny w kosztach więc ja jestem happy
Samoa co z tą torebką
Stary 2009-08-20, 18:00   #1703
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nasz fotograf powiedział, że on do czasu naszego wesela zamierza nabyć aparat (sam aparat za 12 tyś zł) a od nas bierze 700 zł
więc bez przesady. Policzmy, że nawet jeśli by miał te 2 wesela w miesiącu to mamy 1400 zł razy 10 miesięcy to masz juz 14000 a do tego facet robi też komunie, modeling i imprezy okolicznościowe. Także kasa w stylu 3000 za wesele to jednak jest coś przegięte... No chyba, że facet musi opłacić sztab ludzi którzy biegają z ekranami słonecznymi (widziałam ostatnio w parku do jednej pary młodej 3-osobowa obsługa + fotograf) Właśnie dlatego ja doszłam do wniosku, ze w sumie tak tfu tfu odpukując jeśli moja suknia z welonem zamknie sięw kwocie max 1000 - 1500 zł zamierzamy zapytać pana czy za dodatkowąopłątą byłby skłonny dorobić nam dodatkowy plenerek w środku tygodnia np.. zobaczymy.
U moich znajomych niby zrobił dużo zdjęc a im do ręki fizycznie dał z retuszem chyba coś koło 200 (80 w albumie reszta na płycie) ale jakoś tak mi się wydawało mało.. więc jak mi będzie mało to go wypytam czy istaniała by taka mozliwość. TZ nie wyrażał sprzeciwu więc jest ok

I mam pytanie do Was to samo co na regionalnym zadałam. Czy drobiazgi w stylu szminka/błyszczyk, chustki matujące, tusz do rzęs, chusteczki, agrawka, igła z nitką oddajecie świadkowej niech sobie robi co chce, czy zaopatrujecie sięw torebkę typu kopertówka biała i opcjonalnie: wieszacie sobie na ramieniu/ powierzacie świadkowej ???

a Ty bys sie utrzymała za 14 tys. rocznie? przeciez fotograf nie robi zdjęć tylko po to, żeby zarobic na nowy sprzęt, z resztą jego sprawa na co przeznacza kasę. Wg mnie 3 tys. to jest górna granica i w tych pieniądzach mozna miec przesuperowe zdjęcia. Taka dobra cena to wg mnie 2-3 tys. nie widziałam tańszego fotografa, który robił takie zdjęcia jak Ci z przedziału 2-3. Poniżej dwójki to juz jest pozowanko przy krzaku.

Co do torebki to ja na pewno będę jakąś miała, nie mam zamiaru dawac nic swiadkowej.
Stary 2009-08-20, 18:01   #1704
chilanes
Zakorzenienie

szczerze? dobry fotograf w 2-3meisiące zarobi na lepszy sprzet, a starego przecież nie wywala tylkos przedaje lub zostawia. Poza tym to nie Pary Młdoe sa od sponsorowania sprzetu, bo sorry chcesz zarabiać- inwestuj, rozwijaj się, działaj... a nie na siłę naciąganie "bo kupiłem nowy aparat, statyw, potrzebuję na obiektyw..."

Samoa - szczerze to chciałabym za 24 godziny pracy (2 wesela w miesiącu) zarobić te 1400 ;/ do tego doliczmys esje dodatkowe-plener, przedślubne, itp, chrzty, komunie...
I oczywiście dziękuję za oświecenie, że za swoje biedne 1500 będę miała "pozowano przy krzaku"

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:04
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:04   #1705
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a Ty bys sie utrzymała za 14 tys. rocznie? przeciez fotograf nie robi zdjęć tylko po to, żeby zarobic na nowy sprzęt, z resztą jego sprawa na co przeznacza kasę. Wg mnie 3 tys. to jest górna granica i w tych pieniądzach mozna miec przesuperowe zdjęcia. Taka dobra cena to wg mnie 2-3 tys. nie widziałam tańszego fotografa, który robił takie zdjęcia jak Ci z przedziału 2-3. Poniżej dwójki to juz jest pozowanko przy krzaku.

Co do torebki to ja na pewno będę jakąś miała, nie mam zamiaru dawac nic swiadkowej.
Czy ja muszę w tym momencie dodawać, że po pierwsze facet ma firmę zajmującą się roletami i tymi bzdurami około okiennymi i po drugie chawirę odstawioną jak sam pan prezydent ze świeżutką elewacją.. w domu sprzęt jak ta lala...
JA tylko mówiłam o zarabianiu na sprzęt a nie o utrzymywaniu się przez rok za 14 tyś .. samoa nie wmawiaj w zdrowego choroby

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szczerze? dobry fotograf w 2-3meisiące zarobi na lepszy sprzet, a starego przecież nie wywala tylkos przedaje lub zostawia. Poza tym to nie Pary Młdoe sa od sponsorowania sprzetu, bo sorry chcesz zarabiać- inwestuj, rozwijaj się, działaj... a nie na siłę naciąganie "bo kupiłem nowy aparat, statyw, potrzebuję na obiektyw..."
o dzień dobry jakbym mojego fotografa słyszała

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a ja już byłam pewna że mnie zbesztasz że wymyślam torebki...
Stary 2009-08-20, 18:09   #1706
chilanes
Zakorzenienie

kubusewo no ale czyż niemam racji? i Twój fotograf też :P

A co do torebki, to bedziecie ją przez całą uroczystoścnosić? W sumie po co ona Wam?
Stary 2009-08-20, 18:11   #1707
madziulka_
Zakorzenienie

Wpadłam się z Wami przywitać
Co słychać?Bo nie jestem na fali

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:13   #1708
natj
Rozeznanie

Cytat:

ja będę mieć pokój w hotelu więc tam sobie przygotuje taki kuferek. A gdyby go nie było i tak włożyłabym do jakiejś kosmetyczki drobiazgi i wsio na zaplecze.

Ad foto. Ja za swojego płacę 3700. Na sprzęt nie patrzyłam, ale na efekt. Jak dla mnie to fotograf sprzedaje mi przede wszystkim swój talent.

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:18
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:14   #1709
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Samoa - szczerze to chciałabym za 24 godziny pracy (2 wesela w miesiącu) zarobić te 1400 ;/ do tego doliczmys esje dodatkowe-plener, przedślubne, itp, chrzty, komunie...
I oczywiście dziękuję za oświecenie, że za swoje biedne 1500 będę miała "pozowano przy krzaku"
wy myslicie, że to jest takie proste zrobic dobre zdjęcia, chciałoby sie miec a żal komus zapłacić za jego pracę i sie będzie mu zagladać do kieszeni, bo za dużo zarobiZeby zrobic dobre zdjęcia fotograf musi sie dużo uczyć, inwestowac w sprzęt, uczyć sie operowac tym sprzętem. To nie jest tak, że sobie wyskakuje w weekend pyka fotki i nara, później je obrabia, usuwa wam syfy w photoshopie ale nie, bo powinien wziąć 200 zł. Jak sie cżłowiek na czyms zna to nie musi sie narobić, żeby zarobic gruba kasę, bo płaci się mu za know how. Wg mnie taki za tysiaka poleci wszystkie zdjęcia na auto i taki z niego fotograf ślubny jak ze mnie.

Cytat:
Czy ja muszę w tym momencie dodawać, że po pierwsze facet ma firmę zajmującą się roletami i tymi bzdurami około okiennymi i po drugie chawirę odstawioną jak sam pan prezydent ze świeżutką elewacją.. w domu sprzęt jak ta lala...
JA tylko mówiłam o zarabianiu na sprzęt a nie o utrzymywaniu się przez rok za 14 tyś .. samoa nie wmawiaj w zdrowego choroby

a ja już byłam pewna że mnie zbesztasz że wymyślam torebki...
czyli to nie jest profesjonlany fotograf tylko hobbysta
Ta, przecież nie będziesz paradowac w torebce w kosciele to luz. Ja raczej nie będe kupowała białej, jakąś tam będę miała, bo po co mi biała, co ja z nia później zrobię, zwykłą kopertówkę, szarpnę sie n ajakąś skórzaną i mi na dobrych pare lat wystarczy
Stary 2009-08-20, 18:15   #1710
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wpadłam się z Wami przywitać
Co słychać?Bo nie jestem na fali
Telewizor w pokoju obok

Co do niezbędnika Panny Młodej, to myślę, ze będzie to jakaś kosmetyczka z kosmetykami w pokoju noworzeńców nad salą, i tak tam będę z toalety korzystać, bo wiadomo, ze nie w tej z której pozostałe panie, no i w razie szycia czegokolwiek, to też tego na sali robić nie będziemy przecież

Samoa uświadomię Cię, że mój fotograf nie "leci automatem" i nie oceniaj czyjejś pracy, jak nie widziałaś ;/ Ludzie święci! Trzęsie mną aż...
A to, że coś jest tańsze, to neioznacza, że gorsze, niz Twoje za 3000 Weź też pod uwagę, ze nie to jest ładne co się świeci, ale to co się komu podoba. Tobie się podobają hiperartystyczne foty w zwisie na linie 100m nad ziemią, a mi zwykły spacer parkiem, czy nad jeziorem z mężem

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:23
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości