|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
chodzi o zdjęcie jakies 14latki z kiełbasą w ustach i jakims głupim podpisem
Astra fajnie ze na Ciebie tak dziala kokos, ja spróbuje w weekend. Zmieniłaś av
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh... co za dzien. Ja jestem po walkach telefonicznych z dostawcami pradu,gazu,bankiem itd... Sobie chyba zaraz w leb strzele :P Same debile chyba tam pracuja...
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To jak ciocia znajdzie olejek sesa to ja prosze odrazu o namiary, bo szukam juz go tutaj od kwietnia i nie moge znalezc, za Vatika tez sie nabiegalam . Tylko niech ciocia nie chowa tego w bagaz podreczny, zeby celnicy sie nie czepiali przypadkiem .---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Debile? Malo powiedziane. Czasami slow brakuje. |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
madzienka79 to Ty w avie?
|
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
madzienka79 ja juz nie mam sil dzwonic i ciagle to samo... bleee....
Co do Sesy to mozna dostac na ebay ale kosztuje 6 funtow z przesylka.
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślalam ze tylko w Pl tak....
Astra tej fotki nie ma w tym wątku przynajmniej
|
#398 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale dziewczyna ma taki drazniacy, meski typ urody, sylwetke meska, ze moje dziecko jak zobaczylo ja na zdjeciu to zapytalo sie: mamo a co tu robi ten facet obok twojego chlopaka . To nic bo charakter ma gorszy niz wyglad, poprostu tluklabym mlotkiem jak schabowego. Na dodatek co jakis czas psuje mi dziewucha krew i musze jej litanie slow posylac. Jest tak bezczelna w gadce i glupia, ze historia a najbardziej wkurza mnie, ze klamie i lze, ze ona nic nie robi tylko to ja sie jej czepiam. I tez sie zastanawiam dlaczego moj TZ ma jej zdjecia w ukrytych folderach i wystawia gdzies tam na "Flikerze" bo mimo obrobki na Fotoshopie to panna wyglada tak jakby dostala patelnia w twarz jeszcze w kolysce. weegirl domyslam sie co czujesz w takich momentach. U mnie czasy romantyzmu juz dawno minely i znowu nadeszlo sredniowiecze.---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
. Kurcze drogo bo bym z 4 wziela. Dlatego szukam sklepiku i raczej go chyba nie znajde to wtedy zostanie mi ebay. jakis czas temu moj TZ pytal pana hindusa w sklepie o olejek Sesa a on :Co Sesam? moj mowi, ze nie, ze Sesa? A on Sesam? olejek sezamowy mamy. Nie dogadasz sie czasami.
Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-08-20 o 15:16 |
||
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta przecież wrzesień już za 10 dni będzie
|
|
#400 | |
|
BAN stały
|
Podobna co? Tylko zebami sie roznimy
, nie to nie ja, poza tym odkad zaszlam w ciaze stalam sie wrogiem palenia.---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
moja Vatika kazala mi sie powstrzymac na jakis czas z obcieciem wlosow, zobaczymy jak bedzie.
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś sukces
chyba po raz pierwszy wchodzę na wizaż i nie muszę za dużo nadrabiać wiem wiem - wieczorem będzie co innego ![]() skoro już mowa o Tż-ach to mnie mój zdenerwował. miał skończyć pracę o 16. ja gnam do domu na złamanie karku żeby być o 15 i zdążyć wszystko zrobić, dzwonie do niego, że po 16 będę u niego (mamy odprowadzić auto do mechanika), a on mi oświadcza obrażony że nie wie czy się wyrobi... bo ma dużo pracy szkoda tylko, że gdybym nie zadzwoniła to prawdopodobnie bym się o tym nie dowiedziała
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że rodzice powinni lepiej wziąć się za taką pannicę, bo chyba jednak ma trochę za dużo luzu. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój były, z którym teraz jestem w dość zawiłych stosunkach (nie będę wchodzić w szczegóły bo długo by tłumaczyć) spotyka się teraz też z takim maszkaronem Oczywiście twierdzi, że to nic takiego, ale głupia nie jestem, do kina się z kumplem nie chodzi Dziewczyna jest chyba głowę od niego wyższa, dwa razy szersza, taki behemot Do tego krótkie, brzydkie włosy![]() Wasi przynajmniej przeszli na dobrą stronę mocy
|
||
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() posłucham jednak Bogini, ona wie lepiej ![]() Cytat:
|
|
#404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() podobno o gustach sie nie dyskutuje ale czasami sie nie da. Jezeli chodzi o sfere intymna to jak mozna w ogole cos takiego pocalowac juz pomine, ze ona ma lekkiego zeza, ale isc z czyms takim do lozka to trzeba byc pijanym albo nafaszerowanym prochami, mowa o Ex mojego TZ. A ten twoj to tez ma amore-mio dziewczyne, ze hej-ho.
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe to samo pomyślałam, ale wiesz jak będzie marudził jak mu nie przywiozę?
faceci to duuuuże dzieci
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki, ja uciekam do domu na obiad. Mam dzis makaron
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dziś gulasz z kaszą gryczaną i do tego ogóras kiszony
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj ale wy macie jakieś pocieszenie że ex waszych TŻ były maszkaronami. Mój wcześniej spotykał się tylko z jedną dziewczyną (dorwałam go jak był niedługo po 18stce
) ale ona jest taka śliczna... Niewiele o niej opowiadał, bo i krótko ze sobą byli, ale tyle co mówił to że w ogóle z nią nie było gadki, że w ciągu kilku godzin jak u niego była to powiedziała 5 słów - "cześć" i "muszę iść do domu" on mówi, że oglądali filmy... No cóż ![]() I jest jeszcze jedna, to już chyba pisałam - jak miał z 15 lat to był w niej zakochany a ona go nie chciała i złamała mu serce, a dziewczyna też taaaka śliczna teraz... I to mnie denerwuje, bo wiecie jak to jest z sentymentem do pierwszej miłości, a tym bardziej odrzuconej! Ja do tej pory pamiętam jak w wieku 12 lat poprosiłam chłopaka żeby ze mną chodził a on po miesiącu zastanawiania, przez wspólną koleżankę przekazał że "sorry ale mam dziewczynę"
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-08-20 o 15:35 |
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam już dziś obiad, ale taki sobie, mam wrażenie, że moja mama specjalnie robi codziennie coś, czego nie lubię
|
|
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z grupką kolegów i koleżanek tworzyliśmy jedną paczkę z czasem porobiły się parki i ja też "kręciłam" (jeśli można to tak w ogóle nazwać) z jednym kolegą pochwaliłam się koleżance,że ze sobą chodzimyCytat:
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mówiła, że w Londynie jest dzielnica indyjska i ona tam kupuje wszystkie olejkiteż tak pomyślałam. A pro po exdziewczyn Tżów, to czytając was mam wrażenie, że jesteście po prostu zazdrosne i stąd te zgryźliwe uwagi na temat ich wyglądu . One się wam nie podobają, ale kiedyś podobały się/podobają waszym TŻom, a o gustach się nie dyskutuję. Ja nie oczerniam byłych męża a on nie komentuje moich byłych, bo to każdego z nas osobista sprawa kto co w kim widział i dla czego.
|
|
#412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja przed moim Tz mialam jeden powazny zwiazek, ktory trwal 4 lata i pare mniej powaznych chlopakow, wiec tez nie poznalam jego jako "swieta" No, ale do niego to mi troche brakuje
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
ja z byłą mojego Tż-a mam troszkę inną jazdę
tzn chodziłam z nią 4 lata do klasy, ale byłyśmy zwykłymi koleżankami. po LO nasze drogi się całkowicie rozeszły, więc nie wiedziałam kto z kim jest jak poznałam Tż-a to po jakimś czasie wyszło, że byli razem. laska w jednej sekundzie mnie znienawidziła i cały czas wyzywa, ale nie odpieram jej ataków w żaden sposób. po prostu uważam, że jest głupia i tyle.. i niedojrzała, ale niektórzy dojrzewają wolniej Tż wie co o niej myślę, ale nie rozmawiamy na tematy swoich byłych, bo nie ma to sensu.. najważniejsze jest tu i teraz, w końcu planujemy wspólne życie razem, a nie z eksami
|
#414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napewno bedzie to jeden z najpopularniejszych kultów ![]() Cytat:
|
|
#415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To wiem co to za dzielnica . Tylko, ze tam Sesy i Vatiki nie widzialam i kupuje na innej dzielnicy, wiec bede wdzieczna za namiary .
Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-08-20 o 15:56 |
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#417 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
to się śpiesz, bo za 10 min wychodzę
|
#419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Co do stwierdzania faktu to prawda. Poza tym jezeli chodzi o wczesniejszych moich partnerow, co do ich dziewczyn nie mialam zastrzezen, z jedna nawet sie przyjaznilam---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Poczekaj tylko buty zaloze i leceee, bede z synkiem wiec prosze o dwa nakrycia .
Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-08-20 o 17:14 |
|
|
|
|
#420 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

. Tylko niech ciocia nie chowa tego w bagaz podreczny, zeby celnicy sie nie czepiali przypadkiem

, ale FUTRO u młodej dziewczyny??
ale dziewczyna ma taki drazniacy, meski typ urody, sylwetke meska, ze moje dziecko jak zobaczylo ja na zdjeciu to zapytalo sie: mamo a co tu robi ten facet obok twojego chlopaka
21.06.2014r.
że nie wie czy się wyrobi... bo ma dużo pracy
szkoda tylko, że gdybym nie zadzwoniła to prawdopodobnie bym się o tym nie dowiedziała 

Oczywiście twierdzi, że to nic takiego, ale głupia nie jestem, do kina się z kumplem nie chodzi