Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 13:48   #391
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

chodzi o zdjęcie jakies 14latki z kiełbasą w ustach i jakims głupim podpisem

Astra fajnie ze na Ciebie tak dziala kokos, ja spróbuje w weekend.

Zmieniłaś av

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:48   #392
Anariel
Wtajemniczenie

Eh... co za dzien. Ja jestem po walkach telefonicznych z dostawcami pradu,gazu,bankiem itd... Sobie chyba zaraz w leb strzele :P Same debile chyba tam pracuja...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:49   #393
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
chodzi o zdjęcie jakies 14latki z kiełbasą w ustach i jakims głupim podpisem
aha ,dzieki za oswiecenie.ale tego zdjecia niema tu na forum?
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:50   #394
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Ciocia mieszka w Londynie. Zamówiłam maskę Vatika i olejek sesa, ale na pewno przywiezie mi jeszcze inne

postaram się podzielić

dla czego link do bloga podajecie na priv? skoro ktoś ma bloga w sieci to znaczy, że chce by go oglądano http://www.photoblog.pl/arlena/42692684 Włosy ma fajne bo długie i gęste, a i na zniszczone nie wyglądają

To jak ciocia znajdzie olejek sesa to ja prosze odrazu o namiary, bo szukam juz go tutaj od kwietnia i nie moge znalezc, za Vatika tez sie nabiegalam. Tylko niech ciocia nie chowa tego w bagaz podreczny, zeby celnicy sie nie czepiali przypadkiem.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Eh... co za dzien. Ja jestem po walkach telefonicznych z dostawcami pradu,gazu,bankiem itd... Sobie chyba zaraz w leb strzele :P Same debile chyba tam pracuja...
Debile? Malo powiedziane. Czasami slow brakuje.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:51   #395
astra85
Zakorzenienie

madzienka79 to Ty w avie?
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:52   #396
Anariel
Wtajemniczenie

madzienka79 ja juz nie mam sil dzwonic i ciagle to samo... bleee....
Co do Sesy to mozna dostac na ebay ale kosztuje 6 funtow z przesylka.
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:52   #397
motylek1007
Zakorzenienie

a ja myślalam ze tylko w Pl tak....

Astra tej fotki nie ma w tym wątku przynajmniej

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 14:10   #398
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
madzienka, agusia jeszcze nie zdążyłam przejrzeć tego bloga

Wczoraj po prostu padłam, pośrednio za sprawą eks obecnego Tż. Jest u nas kolega, w zasadzie to bardziej kolega Tż, jako, że znają się dłużej. I było oglądanie zdjęć i wspominanie. Tż do dzisiaj ma dziesiątki folderów ze zdjęciami ze swoją eks. I oglądamy sobie zdjęcia z różnych ich wypraw, później z muzeum motoryzacji i nagle muszę powstrzymać gwałtowny wybuch śmiechu. Nie chcę się nad nikim pastwić, ale jak zobaczyłam tego wychudzonego potworka o kilku włoskach na krzyż w wielkim futrze rodem z "Dynastii" to po prostu aż mi mowę odebrało. Co prawda Tż szybko przełączył na następne zdjęcie, ale widok jego eks w tym futrze miałam przed oczami przez całą noc! Musiałam się tym z kimś podzielić, bo nie chcę mówić Tż, że nie mogę uwierzyć, że był kiedyś z takim totalnym bezguściem. I do tego zupełnie nieatrakcyjnym. Wiecie, może jakby ona miała kiedykolwiek jakiś miły wyraz twarzy, ale nie- wiecznie, jakby miała zaparcie.
Wiecie, ja też jakieś 8-9 lat temu zupełnie nie potrafiłam się ubrać , ale FUTRO u młodej dziewczyny??

I przyznaję, że ciężko mi być o nią zazdrosną, ale jestem zazdrosna o to, że kiedyś Tż się chciało, kiedyś był zakochany, i w ogóle... Może ona i wyglądała strasznie, ale widocznie miała coś, czego ja nie mam i nie mam pojęcia, co to mogło być. Może pewność siebie...
A moze to bylo futro a moze Maybelline. podaje ci reke, moj pan co jakis czas czyta moje posty na Wizaz, ale co mi tam powiedziec prawde. Jak patrze na zdjecia jego bylej dziewczyny czy co to tam bylo, to najpierw smiac mi sie chce z tego a pozniej zastanawiam sie w jakim akcie desperacji musial juz byc, ze zyl z taka paskuda przez trzy lata. Tu sie nie obgaduje ale dziewczyna ma taki drazniacy, meski typ urody, sylwetke meska, ze moje dziecko jak zobaczylo ja na zdjeciu to zapytalo sie: mamo a co tu robi ten facet obok twojego chlopaka. To nic bo charakter ma gorszy niz wyglad, poprostu tluklabym mlotkiem jak schabowego. Na dodatek co jakis czas psuje mi dziewucha krew i musze jej litanie slow posylac. Jest tak bezczelna w gadce i glupia, ze historia a najbardziej wkurza mnie, ze klamie i lze, ze ona nic nie robi tylko to ja sie jej czepiam. I tez sie zastanawiam dlaczego moj TZ ma jej zdjecia w ukrytych folderach i wystawia gdzies tam na "Flikerze" bo mimo obrobki na Fotoshopie to panna wyglada tak jakby dostala patelnia w twarz jeszcze w kolysce. weegirl domyslam sie co czujesz w takich momentach. U mnie czasy romantyzmu juz dawno minely i znowu nadeszlo sredniowiecze.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
madzienka79 ja juz nie mam sil dzwonic i ciagle to samo... bleee....
Co do Sesy to mozna dostac na ebay ale kosztuje 6 funtow z przesylka.
Wiem, tyle, ze ja jestem jak "niewierny Tomasz" i musze najpierw dotknac, by uwierzyc. Kurcze drogo bo bym z 4 wziela. Dlatego szukam sklepiku i raczej go chyba nie znajde to wtedy zostanie mi ebay. jakis czas temu moj TZ pytal pana hindusa w sklepie o olejek Sesa a on :Co Sesam? moj mowi, ze nie, ze Sesa? A on Sesam? olejek sezamowy mamy. Nie dogadasz sie czasami.

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-08-20 o 14:16
Stary 2009-08-20, 14:10   #399
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
tak, pociągi są okropne

dziewczyny dzwonilam do mojej fryzjerki zeby umówic sie na podcięcie koncówek, ale nie ma jej, bedzie we wrzesniu dopiero. Nie wiem teraz czy to znak ze mam ich nie podcinać i czy mam ryzykowac w innym miejscu

ja to nie widzialam zdjecia z kiełbasą i nawet nie chce.....
Myślę ze to włosowa Bogini Vatika chce Ci rzekazać ze masz się wstrzymać do września z reszta przecież wrzesień już za 10 dni będzie
Stary 2009-08-20, 14:14   #400
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Podobna co? Tylko zebami sie roznimy, nie to nie ja, poza tym odkad zaszlam w ciaze stalam sie wrogiem palenia.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Myślę ze to włosowa Bogini Vatika chce Ci rzekazać ze masz się wstrzymać do września z reszta przecież wrzesień już za 10 dni będzie
Ty wiki tez slyszysz te glosy? moja Vatika kazala mi sie powstrzymac na jakis czas z obcieciem wlosow, zobaczymy jak bedzie.
Stary 2009-08-20, 14:14   #401
blondyna789
Zakorzenienie

jakiś sukces chyba po raz pierwszy wchodzę na wizaż i nie muszę za dużo nadrabiać wiem wiem - wieczorem będzie co innego

skoro już mowa o Tż-ach to mnie mój zdenerwował. miał skończyć pracę o 16. ja gnam do domu na złamanie karku żeby być o 15 i zdążyć wszystko zrobić, dzwonie do niego, że po 16 będę u niego (mamy odprowadzić auto do mechanika), a on mi oświadcza obrażony że nie wie czy się wyrobi... bo ma dużo pracy szkoda tylko, że gdybym nie zadzwoniła to prawdopodobnie bym się o tym nie dowiedziała w końcu mówię mu, że skoro tak się sprawy mają to niech mi da znać jak już będzie kończył, to jeszcze bardziej obrażony wybełkotał, że nie słyszy co mówię (a ja cicho nie mówię)... eh ręce opadają.. i pomyśleć, że chciałam być miła i zawieść mu obiad
Stary 2009-08-20, 14:17   #402
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
To juz Pedofilia. Co za barany maja takie pomysly a pozniej pretensje i rozpacz.
To jest straszne, że takie młode i głupie dziewuchy robią takie rzeczy, ale to można jeszcze wytłumaczyć głupotą wynikającą z młodości, gorzej, że starzy faceci, niby tacy dojrzali, to wykorzystują, a potem jest, że dziewczyna sama kusiła.
Co nie zmienia faktu, że rodzice powinni lepiej wziąć się za taką pannicę, bo chyba jednak ma trochę za dużo luzu.

Cytat:
A moze to bylo futro a moze Maybelline. podaje ci reke, moj pan co jakis czas czyta moje posty na Wizaz, ale co mi tam powiedziec prawde. Jak patrze na zdjecia jego bylej dziewczyny czy co to tam bylo, to najpierw smiac mi sie chce z tego a pozniej zastanawiam sie w jakim akcie desperacji musial juz byc, ze zyl z taka paskuda przez trzy lata. Tu sie nie obgaduje ale dziewczyna ma taki drazniacy, meski typ urody, sylwetke meska, ze moje dziecko jak zobaczylo ja na zdjeciu to zapytalo sie: mamo a co tu robi ten facet obok twojego chlopaka. To nic bo charakter ma gorszy niz wyglad, poprostu tluklabym mlotkiem jak schabowego. Na dodatek co jakis czas psuje mi dziewucha krew i musze jej litanie slow posylac. Jest tak bezczelna w gadce i glupia, ze historia a najbardziej wkurza mnie, ze klamie i lze, ze ona nic nie robi tylko to ja sie jej czepiam. I tez sie zastanawiam dlaczego moj TZ ma jej zdjecia w ukrytych folderach i wystawia gdzies tam na "Flikerze" bo mimo obrobki na Fotoshopie to panna wyglada tak jakby dostala patelnia jeszcze w kolysce. weegirl domyslam sie co czujesz w takich momentach. U mnie czasy romantyzmu juz dawno minely i znowu nadeszlo sredniowiecze.
Ale to w sumie oznacza, że dla takiego faceta nie liczy się uroda
Mój były, z którym teraz jestem w dość zawiłych stosunkach (nie będę wchodzić w szczegóły bo długo by tłumaczyć) spotyka się teraz też z takim maszkaronem Oczywiście twierdzi, że to nic takiego, ale głupia nie jestem, do kina się z kumplem nie chodzi Dziewczyna jest chyba głowę od niego wyższa, dwa razy szersza, taki behemot Do tego krótkie, brzydkie włosy
Wasi przynajmniej przeszli na dobrą stronę mocy

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:18   #403
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jak przez 10 dni mozna wlosy skatować
posłucham jednak Bogini, ona wie lepiej

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
j

skoro już mowa o Tż-ach to mnie mój zdenerwował. miał skończyć pracę o 16. ja gnam do domu na złamanie karku żeby być o 15 i zdążyć wszystko zrobić, dzwonie do niego, że po 16 będę u niego (mamy odprowadzić auto do mechanika), a on mi oświadcza obrażony że nie wie czy się wyrobi... bo ma dużo pracy szkoda tylko, że gdybym nie zadzwoniła to prawdopodobnie bym się o tym nie dowiedziała w końcu mówię mu, że skoro tak się sprawy mają to niech mi da znać jak już będzie kończył, to jeszcze bardziej obrażony wybełkotał, że nie słyszy co mówię (a ja cicho nie mówię)... eh ręce opadają.. i pomyśleć, że chciałam być miła i zawieść mu obiad
widocznie nie ma ochoty na obiad

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 14:22   #404
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
To jest straszne, że takie młode i głupie dziewuchy robią takie rzeczy, ale to można jeszcze wytłumaczyć głupotą wynikającą z młodości, gorzej, że starzy faceci, niby tacy dojrzali, to wykorzystują, a potem jest, że dziewczyna sama kusiła.
Co nie zmienia faktu, że rodzice powinni lepiej wziąć się za taką pannicę, bo chyba jednak ma trochę za dużo luzu.

Ale to w sumie oznacza, że dla takiego faceta nie liczy się uroda
Mój były, z którym teraz jestem w dość zawiłych stosunkach (nie będę wchodzić w szczegóły bo długo by tłumaczyć) spotyka się teraz też z takim maszkaronem Oczywiście twierdzi, że to nic takiego, ale głupia nie jestem, do kina się z kumplem nie chodzi Dziewczyna jest chyba głowę od niego wyższa, dwa razy szersza, taki behemot Do tego krótkie, brzydkie włosy
Wasi przynajmniej przeszli na dobrą stronę mocy
podobno o gustach sie nie dyskutuje ale czasami sie nie da. Jezeli chodzi o sfere intymna to jak mozna w ogole cos takiego pocalowac juz pomine, ze ona ma lekkiego zeza, ale isc z czyms takim do lozka to trzeba byc pijanym albo nafaszerowanym prochami, mowa o Ex mojego TZ. A ten twoj to tez ma amore-mio dziewczyne, ze hej-ho.
Stary 2009-08-20, 14:25   #405
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie nie ma ochoty na obiad
hehehe to samo pomyślałam, ale wiesz jak będzie marudził jak mu nie przywiozę? faceci to duuuuże dzieci
Stary 2009-08-20, 14:26   #406
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe to samo pomyślałam, ale wiesz jak będzie marudził jak mu nie przywiozę? faceci to duuuuże dzieci
miał wybór, nie skorzystał

oki, ja uciekam do domu na obiad. Mam dzis makaron

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 14:29   #407
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
miał wybór, nie skorzystał

oki, ja uciekam do domu na obiad. Mam dzis makaron
smacznego
ja mam dziś gulasz z kaszą gryczaną i do tego ogóras kiszony
Stary 2009-08-20, 14:34   #408
mOna01
Zakorzenienie

Ejj ale wy macie jakieś pocieszenie że ex waszych TŻ były maszkaronami. Mój wcześniej spotykał się tylko z jedną dziewczyną (dorwałam go jak był niedługo po 18stce ) ale ona jest taka śliczna... Niewiele o niej opowiadał, bo i krótko ze sobą byli, ale tyle co mówił to że w ogóle z nią nie było gadki, że w ciągu kilku godzin jak u niego była to powiedziała 5 słów - "cześć" i "muszę iść do domu" . Rzecz w tym, że ja się zastanawiam co oni robili skoro nie rozmawiali on mówi, że oglądali filmy... No cóż
I jest jeszcze jedna, to już chyba pisałam - jak miał z 15 lat to był w niej zakochany a ona go nie chciała i złamała mu serce, a dziewczyna też taaaka śliczna teraz... I to mnie denerwuje, bo wiecie jak to jest z sentymentem do pierwszej miłości, a tym bardziej odrzuconej! Ja do tej pory pamiętam jak w wieku 12 lat poprosiłam chłopaka żeby ze mną chodził a on po miesiącu zastanawiania, przez wspólną koleżankę przekazał że "sorry ale mam dziewczynę"

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2009-08-20 o 14:35
mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:34   #409
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
podobno o gustach sie nie dyskutuje ale czasami sie nie da. Jezeli chodzi o sfere intymna to jak mozna w ogole cos takiego pocalowac juz pomine, ze ona ma lekkiego zeza, ale isc z czyms takim do lozka to trzeba byc pijanym albo nafaszerowanym prochami, mowa o Ex mojego TZ. A ten twoj to tez ma amore-mio dziewczyne, ze hej-ho.
Ale jak to się mówi "każda potwora znajdzie swego amatora"

Ja miałam już dziś obiad, ale taki sobie, mam wrażenie, że moja mama specjalnie robi codziennie coś, czego nie lubię

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:42   #410
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja do tej pory pamiętam jak w wieku 12 lat poprosiłam chłopaka żeby ze mną chodził a on po miesiącu zastanawiania, przez wspólną koleżankę przekazał że "sorry ale mam dziewczynę"
miałam podobnie i też w wieku 12 lat z grupką kolegów i koleżanek tworzyliśmy jedną paczkę z czasem porobiły się parki i ja też "kręciłam" (jeśli można to tak w ogóle nazwać) z jednym kolegą pochwaliłam się koleżance,że ze sobą chodzimy koleżanka zapytała się zainteresowanego czy to prawda, a on odparł "co za krowi placek tak powiedział?" od razu się odkochałam

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ale jak to się mówi "każda potwora znajdzie swego amatora"

Ja miałam już dziś obiad, ale taki sobie, mam wrażenie, że moja mama specjalnie robi codziennie coś, czego nie lubię
mnie raz na jakiś czas katują krupnikiem, oznacza to dla mnie dzień bez obiadu, albo jedzenie w mieście
Stary 2009-08-20, 14:45   #411
doruś
Zadomowienie

Cytat:
To jak ciocia znajdzie olejek sesa to ja prosze odrazu o namiary, bo szukam juz go tutaj od kwietnia i nie moge znalezc, za Vatika tez sie nabiegalam. Tylko niech ciocia nie chowa tego w bagaz podreczny, zeby celnicy sie nie czepiali przypadkiem..
ciotka lata po całym świecie i przewoziła nie takie fanty jak olejek, więc ona już wie gdzie i jak go schować . Mówiła, że w Londynie jest dzielnica indyjska i ona tam kupuje wszystkie olejki

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
też tak pomyślałam.
A pro po exdziewczyn Tżów, to czytając was mam wrażenie, że jesteście po prostu zazdrosne i stąd te zgryźliwe uwagi na temat ich wyglądu . One się wam nie podobają, ale kiedyś podobały się/podobają waszym TŻom, a o gustach się nie dyskutuję. Ja nie oczerniam byłych męża a on nie komentuje moich byłych, bo to każdego z nas osobista sprawa kto co w kim widział i dla czego.
Stary 2009-08-20, 14:52   #412
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ejj ale wy macie jakieś pocieszenie że ex waszych TŻ były maszkaronami. Mój wcześniej spotykał się tylko z jedną dziewczyną (dorwałam go jak był niedługo po 18stce ) ale ona jest taka śliczna... Niewiele o niej opowiadał, bo i krótko ze sobą byli, ale tyle co mówił to że w ogóle z nią nie było gadki, że w ciągu kilku godzin jak u niego była to powiedziała 5 słów - "cześć" i "muszę iść do domu" . Rzecz w tym, że ja się zastanawiam co oni robili skoro nie rozmawiali on mówi, że oglądali filmy... No cóż
I jest jeszcze jedna, to już chyba pisałam - jak miał z 15 lat to był w niej zakochany a ona go nie chciała i złamała mu serce, a dziewczyna też taaaka śliczna teraz... I to mnie denerwuje, bo wiecie jak to jest z sentymentem do pierwszej miłości, a tym bardziej odrzuconej! Ja do tej pory pamiętam jak w wieku 12 lat poprosiłam chłopaka żeby ze mną chodził a on po miesiącu zastanawiania, przez wspólną koleżankę przekazał że "sorry ale mam dziewczynę"
Ja mojego Tz poznalam jak on mial 30 lat.. Wiec chcac nie chcac troche tych jego 'eks' jest.. Ale nie mysle o tym w ogole, na poczatku troche sie katowalam i myslalam, myslalam, myslalam.. A stwierdzilam, ze nie ma sensu, bo przeciez moje myslenie nic nie zmieni, wiec po co mam sie sama dreczyc Ja przed moim Tz mialam jeden powazny zwiazek, ktory trwal 4 lata i pare mniej powaznych chlopakow, wiec tez nie poznalam jego jako "swieta" No, ale do niego to mi troche brakuje
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:53   #413
blondyna789
Zakorzenienie

ja z byłą mojego Tż-a mam troszkę inną jazdę tzn chodziłam z nią 4 lata do klasy, ale byłyśmy zwykłymi koleżankami. po LO nasze drogi się całkowicie rozeszły, więc nie wiedziałam kto z kim jest jak poznałam Tż-a to po jakimś czasie wyszło, że byli razem. laska w jednej sekundzie mnie znienawidziła i cały czas wyzywa, ale nie odpieram jej ataków w żaden sposób. po prostu uważam, że jest głupia i tyle.. i niedojrzała, ale niektórzy dojrzewają wolniej Tż wie co o niej myślę, ale nie rozmawiamy na tematy swoich byłych, bo nie ma to sensu..
najważniejsze jest tu i teraz, w końcu planujemy wspólne życie razem, a nie z eksami
Stary 2009-08-20, 14:55   #414
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jak przez 10 dni mozna wlosy skatować
posłucham jednak Bogini, ona wie lepiej
Bogini Ci dopomoże swoją mocą aby tak się nie stało
Cytat:
Ty wiki tez slyszysz te glosy? moja Vatika kazala mi sie powstrzymac na jakis czas z obcieciem wlosow, zobaczymy jak bedzie.
No ba ! Myślę ze zostałyśmy wybrane i musimy stworzyć jakiś Zakon Najjaśniejszej Pani Vatiki Napewno bedzie to jeden z najpopularniejszych kultów
Cytat:
A pro po exdziewczyn Tżów, to czytając was mam wrażenie, że jesteście po prostu zazdrosne i stąd te zgryźliwe uwagi na temat ich wyglądu . One się wam nie podobają, ale kiedyś podobały się/podobają waszym TŻom, a o gustach się nie dyskutuję. Ja nie oczerniam byłych męża a on nie komentuje moich byłych, bo to każdego z nas osobista sprawa kto co w kim widział i dla czego.
A mi się wydaje ze dziewczyny poprostu stwierdzają fakt....
Stary 2009-08-20, 14:55   #415
madzienka79
BAN stały

Cytat:
ciotka lata po całym świecie i przewoziła nie takie fanty jak olejek, więc ona już wie gdzie i jak go schować . Mówiła, że w Londynie jest dzielnica indyjska i ona tam kupuje wszystkie olejki

też tak pomyślałam.
Wybacz kochana ale trudno byc zazdrosna o byla mojego ex, gdybys sama zobaczyla przyznalabys mi racje i powiem ci jedno, nie tylko ja jestem takiego zdania ale wiekszosci jego otoczenie, ba, ja na poczatku jeszcze jej bronilam ale to nie mialo sensu bo i mnie zaczeto podejrzewac o bezguscie. wiesz jak ktos ma buzie wredna i charakter to nigdy nie bedzie "piekny" nawet od srodka, poza tym panna uwaza siebie za niewiadomo co a ja nie lubie takich ludzi. Ty bylabys zdolna do tego, zeby powiedziec mi, ze ja jestem brzydka a ty piekna? I, ze ty masz sie czym pochwalic a ja to nie? A tamta byla i to tylko namiastka jak dziewuszka potrafi krew popsuc, poza tym malo osob ja lubi.

To wiem co to za dzielnica. Tylko, ze tam Sesy i Vatiki nie widzialam i kupuje na innej dzielnicy, wiec bede wdzieczna za namiary.

Czas edycji: 2009-08-20 o 14:56
Stary 2009-08-20, 15:01   #416
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz kochana ale trudno byc zazdrosna o byla mojego ex, gdybys sama zobaczyla przyznalabys mi racje i powiem ci jedno, nie tylko ja jestem takiego zdania ale wiekszosci jego otoczenie, ba, ja na poczatku jeszcze jej bronilam ale to nie mialo sensu bo i mnie zaczeto podejrzewac o bezguscie. wiesz jak ktos ma buzie wredna i charakter to nigdy nie bedzie "piekny" nawet od srodka, poza tym panna uwaza siebie za niewiadomo co a ja nie lubie takich ludzi. Ty bylabys zdolna do tego, zeby powiedziec mi, ze ja jestem brzydka a ty piekna? I, ze ty masz sie czym pochwalic a ja to nie? A tamta byla i to tylko namiastka jak dziewuszka potrafi krew popsuc, poza tym malo osob ja lubi.

To wiem co to za dzielnica. Tylko, ze tam Sesy i Vatiki nie widzialam i kupuje na innej dzielnicy, wiec bede wdzieczna za namiary.
eks mojego Tż nie jest brzydką dziewczyną, wydaje mi się czasami nawet ładniejsza ode mnie ale w końcu to ze mną jest, a z nią już nie i to jest najważniejsze
Stary 2009-08-20, 15:06   #417
madzienka79
BAN stały

Cytat:
smacznego
ja mam dziś gulasz z kaszą gryczaną i do tego ogóras kiszony
Mniam, przyjezdzam dzisiaj do ciebie na obiad.
Stary 2009-08-20, 15:08   #418
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam, przyjezdzam dzisiaj do ciebie na obiad.
to się śpiesz, bo za 10 min wychodzę
Stary 2009-08-20, 15:12   #419
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Bogini Ci dopomoże swoją mocą aby tak się nie stało

No ba ! Myślę ze zostałyśmy wybrane i musimy stworzyć jakiś Zakon Najjaśniejszej Pani Vatiki Napewno bedzie to jeden z najpopularniejszych kultów

A mi się wydaje ze dziewczyny poprostu stwierdzają fakt....
No nie wiem viki, zeby nie bylo, ze jakas sekte o nazwie Vatika tworzymy na Wizaz-u. Co do stwierdzania faktu to prawda. Poza tym jezeli chodzi o wczesniejszych moich partnerow, co do ich dziewczyn nie mialam zastrzezen, z jedna nawet sie przyjaznilam. I powiem szczerze, ze w wiekszosci byly to dziewczyny ladne i majace poukladane w glowkach.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
to się śpiesz, bo za 10 min wychodzę
Poczekaj tylko buty zaloze i leceee, bede z synkiem wiec prosze o dwa nakrycia.

Czas edycji: 2009-08-20 o 16:14
Stary 2009-08-20, 15:43   #420
doruś
Zadomowienie

Cytat:

może masz rację, ale przecież Twój Tż nie był z nią z litości...W moich oczach dyskredytuje ją futro

Cytat:
eks mojego Tż nie jest brzydką dziewczyną, wydaje mi się czasami nawet ładniejsza ode mnie ale w końcu to ze mną jest, a z nią już nie i to jest najważniejsze

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości