Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 18:15   #1711
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wpadłam się z Wami przywitać
Co słychać?Bo nie jestem na fali
gdzei TWoje zdjęcia? Byłam mierzyc suknię i weekend ide z rodzicami i byc może kupię

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
ja będę mieć pokój w hotelu więc tam sobie przygotuje taki kuferek. A gdyby go nie było i tak włożyłabym do jakiejś kosmetyczki drobiazgi i wsio na zaplecze.
a racja, ja tez mam pokój to tam wszystko dam
Stary 2009-08-20, 18:17   #1712
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
kubusewo no ale czyż niemam racji? i Twój fotograf też :P

A co do torebki, to bedziecie ją przez całą uroczystoścnosić? W sumie po co ona Wam?
Jak Wam?? mnie mi PM
NIe wiem.. właśnie o to chodzi.. jeśli będę o tym myślała to wiadomo, że musi być jakaś taka dyskretna a nie torbicha na pół stołka. Na pewno będę miaął osobnątorbę do schowania w apartamencie, aby się przebrać na nastepny dzien. A ze soba tudzieżzeświadkowąmuszę miećdodatkowe pończochy.. bo mimo, że nie widać.. ja nie znosze dziurawych nosic.. co do samej kopertówki: szminka/błyszczyk, tusz do rzęs ew. puder, agrafka, igła i nicie.. nigdy nie wiadomo co gdzie komu puści.. czy guzik, czy zapięcie...trzeba byćna wszystko gotowym
No i gdzieś komórkę muszę mieć pod ręką aby namierzać mojego TZ... a potem reszte bandy
Na szxczęście taki luxus jak aparat fotograficzny (obuch jeden) mnie jako pannie młodej odpadnie
I tak bedziesz biegala po chustki do pokoju hotelowego.. wiecej sie spocisz biegajac po schodach do tego pokoju :PDobra pogadamy za rok jak my z samooą będziemy po weselu i bedziemy wam radzic co wziac a co zostawic

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:22
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:23   #1713
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Jak Wam?? mnie mi PM
NIe wiem.. właśnie o to chodzi.. jeśli będę o tym myślała to wiadomo, że musi być jakaś taka dyskretna a nie torbicha na pół stołka. Na pewno będę miaął osobnątorbę do schowania w apartamencie, aby się przebrać na nastepny dzien. A ze soba tudzieżzeświadkowąmuszę miećdodatkowe pończochy.. bo mimo, że nie widać.. ja nie znosze dziurawych nosic.. co do samej kopertówki: szminka/błyszczyk, tusz do rzęs ew. puder, agrafka, igła i nicie.. nigdy nie wiadomo co gdzie komu puści.. czy guzik, czy zapięcie...trzeba byćna wszystko gotowym
No i gdzieś komórkę muszę mieć pod ręką aby namierzać mojego TZ... a potem reszte bandy
Na szxczęście taki luxus jak aparat fotograficzny (obuch jeden) mnie jako pannie młodej odpadnie
a ja nie będę miała pończoch, bo po co mi. Nitka i igla zawsze sa w hoteluKomórki nie wezmę bo tez po co W sumie to ja będę miała pewnie tylko mój ukochany korektor YSL Touch eclat i wsioNo i chusteczki

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Od dzis mamy juz tylko 9 miesięcy i 30 dniA po weekendzie będzie 299Bo dziś jest 303 dniAle super
Stary 2009-08-20, 18:25   #1714
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Od dzis mamy juz tylko 9 miesięcy i 30 dniA po weekendzie będzie 299Bo dziś jest 303 dniAle super
wypas

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:27   #1715
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wypas
ej napisz mi za pare minut cos na gg, bo instaluje na tym kompie
Stary 2009-08-20, 18:27   #1716
chilanes
Zakorzenienie

Kubusewa babo Wam w sensie PMkom tzn Tobie i Somii, bo ona też pisała, że chce mieć torebkę
Chusteczki mogą leżeć na stole lub na parapecie za nami szminka też, chociaż ja szminek nielubię

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:30
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:27   #1717
natj
Rozeznanie

A, Samoa, czemu jeszcze raz idziesz na mierzenie? Nie zdążyłaś wszystkiego czy coś więcej chcesz?
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:28   #1718
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Telewizor w pokoju obok

Co do niezbędnika Panny Młodej, to myślę, ze będzie to jakaś kosmetyczka z kosmetykami w pokoju noworzeńców nad salą, i tak tam będę z toalety korzystać, bo wiadomo, ze nie w tej z której pozostałe panie, no i w razie szycia czegokolwiek, to też tego na sali robić nie będziemy przecież

Samoa uświadomię Cię, że mój fotograf nie "leci automatem" i nie oceniaj czyjejś pracy, jak nie widziałaś ;/ Ludzie święci! Trzęsie mną aż...
A to, że coś jest tańsze, to neioznacza, że gorsze, niz Twoje za 3000 Weź też pod uwagę, ze nie to jest ładne co się świeci, ale to co się komu podoba. Tobie się podobają hiperartystyczne foty w zwisie na linie 100m nad ziemią, a mi zwykły spacer parkiem, czy nad jeziorem z mężem
Chil chill out
Samoa ma nieco inne pojęcie o wartości pieniądza i poprzestańmy na tym może co ??
GDZIE SIE LUŚKA.. LUSMAIJKA rozjemczy ton trzeba nadać!!!!!
Stary 2009-08-20, 18:28   #1719
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ok

Stary 2009-08-20, 18:32   #1720
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wypas
Kasia weź powiedz coś spokojnego bo jak ja sie odezwe to mi zaraz samoa wyskoczy ze ją atakuje
JA ze swojego punktu widzenia mogę dodać tylko tyle. samoa Ty do biedoty polskiej nie należysz i wybierając sobie usługi nie musisz ciułać każdziutkiego grosza..
Niektórzy maja jednak tak, że wolą obejrzeć każdego grosza z 4 stron zanim go wydadząi takie różne szmery bajery im nie imponują... dlateog cena w stylu 3000 zł jest dla nich wysoka.
Ja nie uważam, że jakoś specjalnie bogata nie jestem, ale odmawiać sobie też specjalnei nie muszę, ale sądzę, że jednak 3000 zł za 1 dzień pracy to stanowczo za dużo dla jednej osoby.. zwłaszcza, że wiem, że sąd ludzie.. bynajmniej nie hobbyści - jak byłaś łaskawa sugerować- którzy robią za duzo mniej równie ciekawe zdjęcia.

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:33
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:32   #1721
chilanes
Zakorzenienie

Kubusewa jestem chill ale nierozumiem i nie pojmę takiego pogardzania kimś, bo ma takiej=gorzej, badziewniej, itd ;/
Stary 2009-08-20, 18:33   #1722
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
gdzei TWoje zdjęcia? Byłam mierzyc suknię i weekend ide z rodzicami i byc może kupię

a racja, ja tez mam pokój to tam wszystko dam
Jakie zdjęcia?
Qrde zazdraszczam Ci przymiarek w tej Madonnie
Ja do Krk mam kawałek

Cytat:
a dlaczego to Ja nie mam Twojego gg he?

Dziewczyny poszukuje wzoru CV, takiego dobrego aby dobrze ująć tam znajomość języków obcych-poratujecie?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:34   #1723
chilanes
Zakorzenienie

nie wiem co jest, ale jak piszę, itd.. to dopiero po długiej chwili pojawia się mój post is ię okazuje, ze już 15 innych zostało napsiane, a ja jestem gdzieś za murzynami, jakoś mis ię wolno wizaż aktualizuje ;/ Wam też?
Stary 2009-08-20, 18:36   #1724
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Kubusewa jestem chill ale nierozumiem i nie pojmę takiego pogardzania kimś, bo ma takiej=gorzej, badziewniej, itd ;/
chil tak się składa, ze jestem po Twojej stronie jeśli chodzi o taki spór.. bo mam takie samo zdanie. tulam
samoa weź czasem zastanów się co piszesz.. rozumiem wolność wyrażania opinii ale jazda po kimś za darmo to lekkie przegięcie...
Stary 2009-08-20, 18:36   #1725
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A, Samoa, czemu jeszcze raz idziesz na mierzenie? Nie zdążyłaś wszystkiego czy coś więcej chcesz?
chcę żeby rodzice mi doradzili i chce z nimi kupic a nie sama. tata sie mnie wczoraj zapytal ile ma mi przelaćJakbym adidasy kupowalaA ja licze na opinie rodziców i chce żeby im tez sie podobałoTata mowi, ze skoro mi sie podoba to brac i po krzyku i powiedział, że nawet dziś mogłam iść. A ja chce z mama i tatą bo ja dziecko jestem jeszcze a to taki powazny wybor

Cytat:
Ad foto. Ja za swojego płacę 3700. Na sprzęt nie patrzyłam, ale na efekt. Jak dla mnie to fotograf sprzedaje mi przede wszystkim swój talent.
dokladnie

Cytat:
Samoa uświadomię Cię, że mój fotograf nie "leci automatem" i nie oceniaj czyjejś pracy, jak nie widziałaś ;/ Ludzie święci! Trzęsie mną aż...
A to, że coś jest tańsze, to neioznacza, że gorsze, niz Twoje za 3000 Weź też pod uwagę, ze nie to jest ładne co się świeci, ale to co się komu podoba. Tobie się podobają hiperartystyczne foty w zwisie na linie 100m nad ziemią, a mi zwykły spacer parkiem, czy nad jeziorem z mężem
ja akurat nie płace 3 tys za fotografa

Cytat:
Chil chill out
Samoa ma nieco inne pojęcie o wartości pieniądza i poprzestańmy na tym może co ??
GDZIE SIE LUŚKA.. LUSMAIJKA rozjemczy ton trzeba nadać!!!!!
mozliwe ze o to się rozchodzi, bo ja mam taki pdejście, że jak ktoś zapracuje to zasługuje na godziwą zapłate szczególnie jesli efekt tej pracy jest dobry. Poza tym pieniądze służą do wydawania, martwic to sie trzeba o zdrowie a nie o to co ile kosztuje i kto ile na czym zarabia i jaką ma przebitkę na usłudze i to tyle mojej filozofii.
Stary 2009-08-20, 18:41   #1726
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co jest, ale jak piszę, itd.. to dopiero po długiej chwili pojawia się mój post is ię okazuje, ze już 15 innych zostało napsiane, a ja jestem gdzieś za murzynami, jakoś mis ię wolno wizaż aktualizuje ;/ Wam też?

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
chcę żeby rodzice mi doradzili i chce z nimi kupic a nie sama. tata sie mnie wczoraj zapytal ile ma mi przelaćJakbym adidasy kupowalaA ja licze na opinie rodziców i chce żeby im tez sie podobałoTata mowi, ze skoro mi sie podoba to brac i po krzyku i powiedział, że nawet dziś mogłam iść. A ja chce z mama i tatą bo ja dziecko jestem jeszcze a to taki powazny wybor

dokladnie

ja akurat nie płace 3 tys za fotografa

mozliwe ze o to się rozchodzi, bo ja mam taki pdejście, że jak ktoś zapracuje to zasługuje na godziwą zapłate szczególnie jesli efekt tej pracy jest dobry. Poza tym pieniądze służą do wydawania, martwic to sie trzeba o zdrowie a nie o to co ile kosztuje i kto ile na czym zarabia i jaką ma przebitkę na usłudze i to tyle mojej filozofii.
Zdrowie jak zdrowie ale jaka extra pokusa zeby sie nachlaćnażrećzrobićpare fotek i jeszcze dostaćza to pieniądze :P
Samoa
ja nie twierdzę, zę nie należy pana wynagradzać za jego ciężką pracę wśród pijanej gawiedzi ale nie łudźmy się wesele i fotograf to sądwa wręcz nierozłączne produkty. Oni na tym trzepią sporąkasę i wykorzystują ludzi
Takżę wybierając fotografa trzeba mieć rozsądne podejśćie a nie na podstawie jednej artystycznej fotki zsikać sięw majty : Tadziu biore tego fotografa (KAsia sorry za Tadzia ale takie imie mi przyszło do głowy pomijając imiona pewnych TZ z naszego wątku)
Stary 2009-08-20, 18:41   #1727
chilanes
Zakorzenienie

cholera to nie wiem co jest ;/ coś mi zamula, ciągle pokazuje, ze mój post ostatni,a potem nagle wysyp Waszych odp jest

madziulka hmm ja chyba nie mam odpowiedniego cv ;/

Ostanie 3 grosze apropo fotografa - ostatni tydzień ogłoszenia o pracę:
" Poszukuję osób do pracy dorywczej na weekend . Wymagana znajomość podstawowych zagadnień fotografi. Praca na weselach w roli fotografa, zapewniamy sprzęt. Zarobki 2000-4000tyś." Jeśli więc cena świadczy o jakości usługi, to hmm... W sumie mogę się zatrudnić, każdy posiada podstawy zagadnień fotografii

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:46
Stary 2009-08-20, 18:50   #1728
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia weź powiedz coś spokojnego bo jak ja sie odezwe to mi zaraz samoa wyskoczy ze ją atakuje
JA ze swojego punktu widzenia mogę dodać tylko tyle. samoa Ty do biedoty polskiej nie należysz i wybierając sobie usługi nie musisz ciułać każdziutkiego grosza..
Niektórzy maja jednak tak, że wolą obejrzeć każdego grosza z 4 stron zanim go wydadząi takie różne szmery bajery im nie imponują... dlateog cena w stylu 3000 zł jest dla nich wysoka.
Ja nie uważam, że jakoś specjalnie bogata nie jestem, ale odmawiać sobie też specjalnei nie muszę, ale sądzę, że jednak 3000 zł za 1 dzień pracy to stanowczo za dużo dla jednej osoby.. zwłaszcza, że wiem, że sąd ludzie.. bynajmniej nie hobbyści - jak byłaś łaskawa sugerować- którzy robią za duzo mniej równie ciekawe zdjęcia.
ja uwazam, że każdy kupuje to na co go stać i moge wyrazic opinie na temat jakości zdjęć fotografa za tysiaka, bo takie jest moje zdanie i mam do niego swięte prawo.

Cytat:
jestrś przerważliwiona, napisalam, że fotograf za tysiaka to badziew a Ty juz jakies historie snujesz o pogardzie dla ludzie, którzy mają gorzej

Cytat:
Jakie zdjęcia?
Qrde zazdraszczam Ci przymiarek w tej Madonnie
Ja do Krk mam kawałek

a dlaczego to Ja nie mam Twojego gg he?

Dziewczyny poszukuje wzoru CV, takiego dobrego aby dobrze ująć tam znajomość języków obcych-poratujecie?
bo ja dopiero założyłam Na gmailu podałam to moze sie dokpieszZdjęcia z Grecji chciałam
Ja mam tylko moje cv gdzie mam nazwę stanowiska a pod spodem opis obowiązkow i to tyle.

Cytat:
chil tak się składa, ze jestem po Twojej stronie jeśli chodzi o taki spór.. bo mam takie samo zdanie. tulam
samoa weź czasem zastanów się co piszesz.. rozumiem wolność wyrażania opinii ale jazda po kimś za darmo to lekkie przegięcie...
jaka jazda? Po kim ja jadę? Jezu

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Zdrowie jak zdrowie ale jaka extra pokusa zeby sie nachlaćnażrećzrobićpare fotek i jeszcze dostaćza to pieniądze :P
Samoa
ja nie twierdzę, zę nie należy pana wynagradzać za jego ciężką pracę wśród pijanej gawiedzi ale nie łudźmy się wesele i fotograf to sądwa wręcz nierozłączne produkty. Oni na tym trzepią sporąkasę i wykorzystują ludzi
Takżę wybierając fotografa trzeba mieć rozsądne podejśćie a nie na podstawie jednej artystycznej fotki zsikać sięw majty : Tadziu biore tego fotografa (KAsia sorry za Tadzia ale takie imie mi przyszło do głowy pomijając imiona pewnych TZ z naszego wątku)
a ja uwazam, ze dobre zdjęcia sa warte tyle i krzycza za nie dobrzy fotografowie. I absolutnie nie mój tok rozumowania nie idzie w tym kierunku, że ktos kogos wykorzystujeAle ok. Peace.

Kasia napisz

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Kubusewa Ty tez napisz, bo ja nie mam tu kontaktów
a jak macie gg Madziulki to się podzielcie z nia moim numerem
Stary 2009-08-20, 18:50   #1729
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwazam, że każdy kupuje to na co go stać i moge wyrazic opinie na temat jakości zdjęć fotografa za tysiaka, bo takie jest moje zdanie i mam do niego swięte prawo.

jestrś przerważliwiona, napisalam, że fotograf za tysiaka to badziew a Ty juz jakies historie snujesz o pogardzie dla ludzie, którzy mają gorzej

bo ja dopiero założyłam Na gmailu podałam to moze sie dokpieszZdjęcia z Grecji chciałam
Ja mam tylko moje cv gdzie mam nazwę stanowiska a pod spodem opis obowiązkow i to tyle.

jaka jazda? Po kim ja jadę? Jezu
Samoa nie bede sie jak lain bawic w rozdrabnianie twojej wypowiedzi na czesci pierwsze ale po pierwsze wydajesz sie czytac piąte przez dziesiąte te nasze posty albo specjalnie ni dostrzegasz postow niektorych.. i to nei pierwszy raz.. widze juz od pol godziny ze chill poczula sie poruszona twoim postem do tego stopnia ze ja trzepie wiec chyba jedna po kims jezdzisz po wtore z kolei. Fotograf za tysia moze zrobic duzo lepsze zdjecia niz fotograf za 3 tysie wiesz.. Talentu fotografa nie mierzy sie wysokoscia rachunku jaki wystawia tylko jakoscia jego pracy..Wg tego co Ty piszesz to wychodzi na to ze taki co robi full zestaw za 1000 zł to jakis pasjonat bez profesjonalnego podejsci ktory nie zna sie na rzeczy
podczas gdy (interpretujac twoje slowa) taki co zyczy sobie 3 tys za full zestaw jest z calap ewnosci super utalentowanym profesjonalnym fotograem z super sprzetem i super studiem footograficznym.
Takie jest moje zdanie na tema twojego podejscia do sprawy.
JA wole obejrzec prace pana i jesli uwazam ze jego prace sa duzo mniej warte niz wolane przez niego 3000 to ide do innego ktory za duzo lepsze zdjecia wola duzo mniej. i tyle ode mnie na ten temat
Stary 2009-08-20, 18:51   #1730
madziulka_
Zakorzenienie

Wczoraj wkleiłam parę fotencji z Grecji
Chcąc abym więcej ich wysłała mailem muszę je pozmniejszaćczizes nie chce mnie sięEdzia odgoń ode mnie tego lenia

Stary 2009-08-20, 18:53   #1731
chilanes
Zakorzenienie

samoa nie jestem przewrażliwiona, pisałam o fotografie, sama przyznałaś, że dla Ciebie fotograf za mniejszą cenę to badziew. Oczywiscie prawo do wyrażania opinii masz, ale niech te opinie bedą obiektywne, a nie "każdy za tysiaka to badziew". I skąd przeświadczenie Twoje, że ktoś bierze mniej zdzierajacego fotografa, bo na to tylko go stać? Po co np mi płacić 3000 za zdjęcia gorsze od fotografa za 1500 ;/ O ludziska...

Kubusewa dziękuję za podsumowanie, wyjełaś mi je z ust

PS: oglądałam pogodę i pytam się : gdzie jest sprawiedliwość! Jak ja w robice cały tydzień to słońce grzeje, że wysiedzień nie idzie, a jak weekend sie zbliza, to ma padać i 21st.

madziulka_ jak to jest z tymi kodami rabatowymiw stawianymi przez tyle dziewczyn w podpisy? mogę z tego skorzystać? powinnam wcześniej do Ciebie napisać, że chcę skorzystać?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:00
Stary 2009-08-20, 18:59   #1732
kaska87
Zakorzenienie

ale Wy to się nie macie o co kłocić

Stary 2009-08-20, 19:04   #1733
natj
Rozeznanie

Cytat:
.
Y... ale... ee.. i chcesz już kupić?

Ad Foto,

Dziewczyny, dla jednego Picasso to sztuka dla innego badziew. Ale i tak idą w mln. bo wg tych co płacą ma talent. Stare dobre, o gustach się nie dyskutuje

Nie cena ważna a to co się za nią otrzymuje. A czy jakaś głupia baba/facet dadzą się nabrać na "artistic" foto od gościa co ma ceny 3/4/5 tyś. a znajdą fotografa co robi to samo za 1500 to ich bajka.

Jak pisałam ja za foto placę dużo bo uważam że WARTO za to co dostaję. I po sprawie
Stary 2009-08-20, 19:04   #1734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa nie bede sie jak lain bawic w rozdrabnianie twojej wypowiedzi na czesci pierwsze ale po pierwsze wydajesz sie czytac piąte przez dziesiąte te nasze posty albo specjalnie ni dostrzegasz postow niektorych.. i to nei pierwszy raz.. widze juz od pol godziny ze chill poczula sie poruszona twoim postem do tego stopnia ze ja trzepie wiec chyba jedna po kims jezdzisz po wtore z kolei. Fotograf za tysia moze zrobic duzo lepsze zdjecia niz fotograf za 3 tysie wiesz.. Talentu fotografa nie mierzy sie wysokoscia rachunku jaki wystawia tylko jakoscia jego pracy..Wg tego co Ty piszesz to wychodzi na to ze taki co robi full zestaw za 1000 zł to jakis pasjonat bez profesjonalnego podejsci ktory nie zna sie na rzeczy
podczas gdy (interpretujac twoje slowa) taki co zyczy sobie 3 tys za full zestaw jest z calap ewnosci super utalentowanym profesjonalnym fotograem z super sprzetem i super studiem footograficznym.
Takie jest moje zdanie na tema twojego podejscia do sprawy.
JA wole obejrzec prace pana i jesli uwazam ze jego prace sa duzo mniej warte niz wolane przez niego 3000 to ide do innego ktory za duzo lepsze zdjecia wola duzo mniej. i tyle ode mnie na ten temat
nie chce mi sie rozwodzic na ten temat. Sluchaj, nie rób interpetacji mojego podejścia. ja uważam, że jak ktos mało bierze to nie jest dobry. jak ktos jest dobry to sie ceni.I to na prawde tyle.

Cytat:
Wczoraj wkleiłam parę fotencji z Grecji
Chcąc abym więcej ich wysłała mailem muszę je pozmniejszaćczizes nie chce mnie sięEdzia odgoń ode mnie tego lenia
malo w picture manager zmniejszI opowiedz gdzie byliscie chociaż i co widzieliście i gdzie Ci sie najbardziej podbalo

Cytat:
samoa nie jestem przewrażliwiona, pisałam o fotografie, sama przyznałaś, że dla Ciebie fotograf za mniejszą cenę to badziew. Oczywiscie prawo do wyrażania opinii masz, ale niech te opinie bedą obiektywne, a nie "każdy za tysiaka to badziew". I skąd przeświadczenie Twoje, że ktoś bierze mniej zdzierajacego fotografa, bo na to tylko go stać? Po co np mi płacić 3000 za zdjęcia gorsze od fotografa za 1500 ;/ O ludziska...
a gdzie ja napisałam, że ktos bierze tańszego bo go nie stac na drozszego? Sama mam tańszego niz pozwoliłyby mi mozlwiosci finansowe, bo wzięłam takiego jaki mi pasił a nie takiego żeby był drogi dla zasady. Ok, nie pwoinnam generalizowac i tu mój błąd.
Stary 2009-08-20, 19:06   #1735
chilanes
Zakorzenienie

kaska a co to takiego ważnego o tej 20:30 ma być/ zaćmienie księżyca? :P

Samoa przepraszam ujełaś to "mają gorzej" Chodziło mi po prostu o to co własnie napsiałaś: nie powinnaś generalizować, bo to jak z obiadem: dla jednego smaczny będzie schabowy, dla innego kawior

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:09
Stary 2009-08-20, 19:08   #1736
madmuazelle
BAN stały

No cóż,zgadzam się z Tobą Chillanes. To,że ktoś będzie miał fotografa poniżej 3000 nie oznacza,że będzie miał badziewne zdjęcia i że klepie biede i go niestać na droższego fotografa. Nas stać,ale wtrafił nam się tanio,sprawdzony fotograf,jeśli chciałby z 2-3 tysiące też bym zapłacila.Tak się składa,że można przepłacić i dać np 3500 za fotografa a zdjecia dupne. Nie ma reguly.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:08   #1737
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

madziulka_ jak to jest z tymi kodami rabatowymiw stawianymi przez tyle dziewczyn w podpisy? mogę z tego skorzystać? powinnam wcześniej do Ciebie napisać, że chcę skorzystać?
Słonko, jak wejdziesz na stronkę www.e-torebka.pl
wybierzesz torebkę wtedy poproszą o podanie kdou rabatowego i wtedy go wpisujesz(możesz skorzystać z Mojego jak najbardziej, ale tez każdej innej osoby bez pytania o to)
Ja zamówiłam dwie torebeczki tam, kiedyś Wam tu wklejałam i jestem bardzo zadowolona
Jedna to była ze mną już w Paryżu, Grecji i spisuje się na medal chociaz jest w kolorze biało-ecru

Stary 2009-08-20, 19:09   #1738
kaska87
Zakorzenienie

wiecie co? nie łapcie się za słówka bo będzie dym ja tam będę mieć foto za 1000zł i wydaje mi się, że super bo Wam pokazywałam nie zawsze cena jest odzwierciedleniem jakości

Stary 2009-08-20, 19:09   #1739
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Y... ale... ee.. i chcesz już kupić?

Ad Foto,

Dziewczyny, dla jednego Picasso to sztuka dla innego badziew. Ale i tak idą w mln. bo wg tych co płacą ma talent. Stare dobre, o gustach się nie dyskutuje

Nie cena ważna a to co się za nią otrzymuje. A czy jakaś głupia baba/facet dadzą się nabrać na "artistic" foto od gościa co ma ceny 3/4/5 tyś. a znajdą fotografa co robi to samo za 1500 to ich bajka.

Jak pisałam ja za foto placę dużo bo uważam że WARTO za to co dostaję. I po sprawie
no kupię jak uznamy, że znaleźlismy suknię, bo po co bede dziesięc razy chodzić jak mozna raz a porządnie
Stary 2009-08-20, 19:11   #1740
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madamuazelle Pokaż wiadomość
No cóż,zgadzam się z Tobą Chillanes. To,że ktoś będzie miał fotografa poniżej 3000 nie oznacza,że będzie miał badziewne zdjęcia i że klepie biede i go niestać na droższego fotografa. Nas stać,ale wtrafił nam się tanio,sprawdzony fotograf,jeśli chciałby z 2-3 tysiące też bym zapłacila.Tak się składa,że można przepłacić i dać np 3500 za fotografa a zdjecia dupne. Nie ma reguly.
No i ba.

Dziewczyny, była któraś z Was w Bułgarii?
Myślałam żeby tam pojechać na last'a we wrześniu ale wyczytałam na forum że syf to mało powiedziane. I nuda.
Zna się kto
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości