|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
szkoda
|
#2942 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jeżdzić umieć juz nawet instktor to mówi. choć na samym początku, początku mi tego nie mówił ![]() musi być dobrze. wkońcu ja kobieta z wizażu to dam radę :P Cytat:
[QUOTE=iza_wiosenna;138166 70] Plywok tak mi przykro już nie wiem, co "lepsze" - nie zdać na łuku, czy już pod WORDem![]() QUOTE] tez juz nie wiem. ale na mieście chyba jednak gorsze. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mi też. rozumiem Cię i Twój ból ![]() Cytat:
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Przyczajenie
|
to ja się też pochwalę. oblałam! liczę tu na zrozumienie wizażanek-Krakowianek - jeździłam po Kazimierzu i poleciałam przez zaparkowane przy ulicy samochody
czekamy na drugie podejście. a dzisiejszym nowym kierowczyniom - gratuluję i zazdroszczę!
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Nie zdałam
![]() Napisze później co sie stało bo teraz nie jestem w stanie. Egzaminator straszny dziad
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
Tak długo czekałam, żeby napisać w końcu na tym forum, że zdałam egzamin. Nareszcie! Oto moja relacja. Egzamin miałam na godzinę 13. Weszłam na plac o 13.05
Do sprawdzenia światła cofania i klakson. Łuk ok, z tym że jak cofałam to chyba lekko dotknęłam tyczki, ale nie przewróciła się. Myślałam, że już po mnie, ale widocznie nic się nie stało, a to było moje przewrażliwienie, bo egzaminator mówi do mnie: proszę na wzniesienie. To też poszło ok. I na miasto. Zawracanie, parkowanie skośne, duuuże rondo słynne zielonogórskie koło McDonalds'a, dwie uliczki na których nigdy nie byłam itd itp, ale poszło ok. Jak już wcześniej wspomniałam jeździłam 46 minut. Teraz czekać na plasticzek i na autko. Dziewczyny, które nie zdały: nie załamywać się, tylko walczyć dalej.
|
|
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a egzaminator jaki?? o co dokładnie się przyczepił? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2948 | |||
|
Konto usunięte
|
Przykro mi, że Ci się nie powiodło Cytat:
Jeśli chodzi o jazdę, to moim zdaniem najbardziej dotkliwe jest oblanie na placu (za pierwszym razem tam zakończyłam egzamin). Na mieście - z bardziej dotkliwych przyczyn oblania mogę wymienić zgaśnięcie samochodu klikukrotne - niektóre osoby za to oblewają, innym egzaminator zalicza, mało dynamiczna (zdaniem egzaminatora) jazda, 2-krotne zapomnienie o kierunkowskazach, wyjazd na miasto bez zapalonych świateł ... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2949 | |||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jeździłam niecałe 30 minut.Babeczki najważniejsze to teraz nie załamywać się przez nie zdanie i robokopy! Trzeba zakończyć to co się zaczęło!
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
No cóz auto sobie musi jeszcze na mnie poczekac. Oblałam. Wymusiłam pierwszenstwo. Jakbym chciała napisac co teraz czuje, to musialabym dostac bana.Szło mi swietnie mimo gigantycznego stresu. Plac zaliczyłam, tak sie trzesłam,ze ledwo mu papier podpisałam, wyjechałam, zrobiłam rownoległe, uliczki jednokierunkowe, krzyzowanie wielopoziomowe, obkechałam prawie całe miasto i czułam,ze zdanie jest blisko, bo szlo mi nad wyraz swietnie. Na głownej ulicy wjezdzałam z podporzadkowanej, ok, patrze wolne, to to jazda, a tu jakas menda wyskoczyła z bocznej i hamulec(nie moj niestety, choc zahamowałabym, po prostu instruktor miał lepszy refleks) i game over. Az sie poryczałam z nerwów. Egzaminator miły, zreszta znam go z widzenia. Było tak blisko. Co jest najsmieszniejsze, ze za kazdym razem oblewam na czym innym. ![]() Aga gratulacje szczesciaro
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:59 |
|
|
|
#2951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykro mi dziewczyny
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, dołączam do grona oczekujących na egzamin: bardzo proszę o dopisanie mnie do listy. Termin: 09.09.09. Podejście pierwsze.
|
|
#2953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo mi przykro, że Ci się nie powiodło Idź do instruktora po zaświadczenie o wykupieniu 5h i zapisuj się na kolejny termin ![]() Tym bardziej, że auto już czeka na Ciebie .
Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad Czas edycji: 2009-08-20 o 20:34 |
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak mocno trzymałam kciuki Cytat:
ja pierwszego, więc podzielę się z Tobą wrażeniami Kazimierza nie cierpię (tzn - do jeżdżenia, bo dzielnicę uwielbiam:P), modlę się o Hutę. choć generalnie, i tak się boję, rond, skrzyżowań, aaa, wszytskiego! Egzaminatora!!!!!![]() ![]() A łuk robisz pamięciowo?
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki! Wróciłam! Gratuluje zdanym, bo widze ze grono sie powiekszylo, i przesylam usciski tym, ktore nie zdaly, szczegolnie sylusi! Bedzie dobrze
Od jutra nadrabiam czytanie postow z prawie 2 tygodni :P Pozdrowionka laski! smv jak tam, jest juz prawko?
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko, jak mi przykro
![]() ![]()
|
#2957 |
|
Konto usunięte
|
wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie
![]() ![]()
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łuk ostatnio zaczęłam robić pamięciowo, bo za cholerę nie chciał mi wychodzić A o której masz egzamin ? Ja 17.30 teoretyczny. I zastanawiam się, czy będzie duży ruch na ulicach
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823695]wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie
![]() ![]() [/QUOTE]o tak, też trzymam za Was, Dziewczyny!
|
|
#2960 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale dzisiaj chyba w ogóle był dzień kazimierzowo-podgórski, bo mnóstwo elek z egzaminem widziałam w tych okolicach (zwłaszcza na tych dziewięćdziesięciostopnio wych zakrętach za Galerią Kazimierz). a egzaminator starszy i postawny, co jest charakterystyką przynajmniej kilku, ale nie odnioslam wrażenia jakby chciał mnie zjeść albo urwać głowę, co się słyszy o tych egzaminatorach. a ja miałam po prostu miałam pecha.
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823695]wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie
![]() ![]() [/QUOTE]Powodzenia dziewczyny
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823058]Bardzo mi przykro, że Ci się nie powiodło
Idź do instruktora po zaświadczenie o wykupieniu 5h i zapisuj się na kolejny termin ![]() Tym bardziej, że auto już czeka na Ciebie .[/QUOTE]Juz dzwoniłam do instruktora, bede miec na pon. to zaswiadczenie... Cytat:
. Jest w tym wszytskim jeden plus, schudne przez ten co tygodniowy stres...![]() Oj dziewczyny, myslałam,ze mam dryg i bede dobrym kierowcą, a tu sie okazuje,ze bede w czołówce tych, co nie mogą zdac. W pon pewnie sie zapisze na kolejny termin. Juz mnie serce boli,ze znowu kase trzeba wywalic i dodatkowe godziny wykupic. Droga impreza.Powodzenia dziewczynki jutro Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Rozeznanie
|
zdaaaaałam
*** ![]() Edytowane przez menorka Czas edycji: 2009-08-20 o 22:41 |
|
|
|
#2964 |
|
Przyczajenie
|
Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziew czyny,dzięki za kciuki i miłe słowa.Dla tych co nie zdały wyrazy szacunku,bo wiem co czują .Ja po 5 próbach niezdanych czułam się jak zbity pies,ale 6 podejście okazało się pozytywne.Na egzaminie już na samym początku stres dał za wygraną i w połowie łuku zatrzymałam się bo nie widziałam wyjścia z sytuacji.Linii nie przejechałam więc mój egzaminator kazał przejechać mi dookoła wordu dla rozlużnienia mojego stresu i to pomogło.Druga próba okazała się szczęśliwa.Potem górka ,kazał mi na gaz cisnąć go oporu,aby nie zgasł na wzniesieniu.No i potem miasto,jeżdziłam 55min.Mój mąż nie wierzył w to,że na mieście sobię poradze,a jednak.Bo wiecie po tylu próbach na placu(5) to już człowiek ma nikłe nadzieje ,że to może być ten dzień gdzie wszystko wyjdzie.Dziewczyny głowa do góry nie za tym to za następnym razem wyjdzie.Pozdrawiam Wszystkie wizażanki
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
Musiałam to wyżej najpierw napisać
). Potem łuk... Do przodu nie było źle, ale jadę sobie do tyłu i słyszę słowa 'najechała'... Ja już cała roztrzęsiona, noga zaczęła mi latać, a okazało się, że to dziewczyna obok mnie najechała... Ufff... Potem górka, no i na miasto. Po mieście miałam błędy małe, sam mi to powiedział, ale nie takie za które się nie zdaje. Chociaż nie, powiedział, że te błędy po prostu popełniłam najwyżej raz, a raz jest dopuszczlany. I powiedział, że łatwe rzeczy to ja robię tak sobie, że wszytsko chce za szybko zrobić, a te trudne to idą mi pokazowo Powiem Wam, że do końca nie wiedziałam czy zdałam, bo to jego kazanie to raczej już dawało mi do zrozumienia, że nie... Ja patrzę a on wypisyje 'POZYTYWNY' Ulga jakich mało i banan na twarzy przez następną godzinę![]() ![]() A i jeszcze coś: dziękuje Wam! ![]() Gratuluje tym które zdały I życzę powodzenia następnym razem tym które nie zdały
*** ![]() Edytowane przez menorka Czas edycji: 2009-08-20 o 22:44 |
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje wszystkim dziewczyną, którym się dzisiaj udało
. i współczuje tym co niezdały. walczcie do końca Dzióbaski
|
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
A i oczywiście jutro trzymam kciuki za
wilczyca
![]() N4TI ![]() mysza88 ![]()
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Następny termin mamy razem Jaki papier podpisywałaś? Ja niczego nie podpisywałam ![]() [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823695]wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie ![]() ![]() [/QUOTE]Powodzenia Gratulacje Gratulacje
|
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
Witam
całe szczęście, że na Wizażu, można znaleźć wsparcie niemal 'na każdy temat' ![]() ja mam swój egzamin praktyczny (podejście I i chciałabym - ostatnie..) w sobotę. dzisiaj miałam jeszcze jazdy przed egz, i jestem załamana ![]() chyba nigdy tak źle mi się nie jeździło ogólnie na początku było dobrze, ale później (bo jazdy miałam od 19), gdy zrobiło się ciemno, dla osoby UCZĄCEJ SIĘ DOPIERO, było mi ciężko, rozpoznać znak czy patrzeć dalej przewidując rozwój zdarzeń miałam ochotę się popłakać w samochodzie, gdy instruktor powiedział mi, że boi się ze mną jeździć i on by mi nigdy nie dał prawa jazdy [jestem pewna, że to przesadnie mocne słowa, ale moją samoocenę zabiły] ogólnie był strasznie chamski dziś ![]() na koniec, światła i sprawdzanie ich na zewnątrz, wszystko spod maski.. WYMAGAŁ, a ani razu mi tego nie pokazał. wcześniej wierzyłam w siebie i mój egzamin, a teraz jestem załamana
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz w siebie- moj mnie tez tylko doluje i tez mowi, ze po tylu jazdach jezdze beznadziejnie jak na pierwszej, ze bedę musiala 100 wyjezdzic zanim zdam i nigdy mnie nie pochwalil. Nie raz mialam dola, a teraz staram sie nie przejmowac jego słowami i jak nic nie mówi i nie warczy odbierac jako fakt, ze jednak cos umiem. Bo uczy dobrze. Najwyzej dobierz dodatkowe u kogos innego.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

A ja kobietą jestem 
skoro wracałaś już do wordu to znaczy że umiesz jeździć i następnym razem dojedziesz do końca i nam wszystkim napiszesz wielkimi literami zdałam zobaczysz
a jeżdzić umieć 

No cóz auto sobie musi jeszcze na mnie poczekac. Oblałam. Wymusiłam pierwszenstwo. Jakbym chciała napisac co teraz czuje, to musialabym dostac bana.