|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Cześć można się do was przyłączyć?
![]() Jestem w trakcie robienia kursu dzisiaj przejechałam 5 i 6 godzinę idzie mi coraz lepiej ale jestem mega zdenerwowana przed egzaminem...
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale za punkt honoru postanowiłam sobie pokazać mu tym egzaminem, że jednak coś potrafię a gdyby (odpukać!!!!!) nie poszło, to faktycznie dobiorę już jazdy u kogoś innego wtedy..---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
- niezauważenie ograniczenia prędkości :P - myślenie, że zdążę wjechać przed jakimś samochodem i wymuszam pierwszeństwo ![]() ogólnieee to moje błędy głównie wynikają jeszcze z braku podzielności uwagi i nieogarniania wzrokiem wszystkiego, co powinnam. ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- 46 min? czyli to minimum 25 minut, tak naprawdę i tak niewiele znaczy? skoro wszyscy ponad 40 min jeżdżą i tak? |
||
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie: czy mam tylko takie wrażenie czy zmienily sie testy? robilam dzis na www.prawko.com i wydaje mi się, ze są jakies inne?
|
|
#2974 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie z tamtej str się uczyłam i na egz takie miałam, więc są aktualne, a z tego co wiem, są plany by zmienić teorię [ale pewnie nie za szybko:p], bo póki co, zmian nie było ostatnio
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
agape menorka i calinosia- brawo
![]() sylabud, lukrecja plywok i Gwizdeczko -uszka do óry kolejnyt raz bedzie na + jesli kogos ominelam to sorki.. a dzis wilczyca N4TI ![]() ![]() mysza88 ![]()
|
#2976 |
|
Raczkowanie
|
smv ,BeaS dziękuję dziewczyny, kochane jesteście
Ja wiem że tu panikuje i w ogóle , ale kto mnie lepiej zrozumie niż wy ![]() wilczyca N4TI >>>>>>>trzymam dziś za was ![]() mysza88
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
U nas po zrobieniu placu podpisuje sie dokumenty,ze sie zaliczyło. Juz by mogli mi zaliczyc na przyszły raz- juz 2 razy plac zdałam w koncu
a tak znowu stres od nowa. Zauwazyłam,ze na placu mam najwiekszy stres, bo to poczatek.Cytat:
Z tamtym była stresówa, darł sie, stresował, obrazał sie jak chciałam robic manewry(których mnie wogole nie nauczył, ale kazał robic na wyczucie). Przez niego straciłam pewnosc siebie jak kierowca i sporo kasy. Z tym jezdze na luzie, nie hamuje za mnie, nie przypomina o kierunkowskazach, jesli juz czegos zapomne, to mówi" a co sie robie w takiej a takiej sytuacji" i sama przez to sie ucze, bo mysle samodzielnie wtedy. Cytat:
Cytat:
- przyłacze sie do gratulacji![]() No 4 raz, wiec nie byle co, ale na swoje pocieszenie stwierdzam,ze u nowego instruktora zrobiłam ogromne postepy i juz jezdzic umiem. Na 1 egzamin jak podchodziłam liczyłam na szczescie, bo jezdzic nie umiałam, umiałam jechac. Nie pozwalał mi na zadną samodzielnosc, a jak mu powiedziałam,ze chce jezdzic samodzielnie, to sie obrazał
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-08-21 o 07:56 |
|||
|
|
|
#2978 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!!!Trzymamy kciuki za zdające dzisiaji życzymy powodzenia,głowa do góry
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
okih wiem coi musisz czuc, na mnie krytyka tez zle działa, jka mi instr mowil ze cos zle robilam to mialam taka nerwe ze tragedia;/ uszka do gory!
|
#2980 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny nie łamać mi sie tylko
|
|
#2981 | |||||
|
Konto usunięte
|
GRATULUJĘ Cytat:
GRATULUJĘ Cytat:
Po pierwsze: często bywa tak, że jazdy przed samym egzaminem z powodu stresu nie wychodzą ... Ja na ostatniej jeździe (1h) z jednym z instruktorów popełniłam więcej błędów niż na wszystkich pozostałych jazdach z nim (razem wziętych). A jeżdżenie po zmroku - łatwe nie jest - wszystko wygląda zupełnie inaczej. Ja robiłam kurs w sezonie jesień/zima i bardzo wiele jazd miałam po zmroku. Mimo to obecnie nadal wolę jeździć jak jest jasno Cytat:
Jasne że możesz ![]() Witamy i zapraszamy do pisania Cytat:
Ja też miałam największy stres na placu Cytat:
Moi instruktorzy na szczęście stawiali bardzo szybko na moją samodzielność w podejmowaniu decyzji
|
|||||
|
|
|
#2982 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULUJE ja tez czekam juz tyle zeby napisac wkoncu ze zdalam ![]() tez gratuluje az tak fajnie sie robi jak sie czyta takie kolorowe pozytywne napisy ![]() Cytat:
na prawde fajnego mialas egzaminatora, pozwolil ci sie przejechac dla rozluźnienia GRATULACJE i nasza wczorajsza ekipa jakos sobie poradzila, dziewczyny ktore oblaly na prawde bedzie dobrze przyjdzie i czas na nas i w koncu napiszemy ze zdalysmy
|
|
#2983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do czasu jezdzenia to zalezy od egzaminatora. Jak już wcześniej pisałam jezdziłam niecałe 30 minut, czyli nie pic na wode Pilnowałam się własnie by nie wymusić pierwszeństwa także czasem nawet sporo sobie postałam ... wiec moj egzamin mogłbyć jeszcze krótszy .
|
|
#2984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje zobaczymy jak to bedzie 02 września chcialabym juz zdac bo normalnie liczylam sobie ile juz wydalam na to prawko to juz 2100zł ... a do dzisiaj nie moge sobie darowac ze oblalam na takiej rzeczy jaka jest strzalka warunkowa....![]() [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823695]wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie ![]() ![]() [/QUOTE]3 mam kciuki
|
|
#2985 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Grartuluje! ![]() [QUOTE=Gwiazdeczka1978;138 22185] No cóz auto sobie musi jeszcze na mnie poczekac. Oblałam. Wymusiłam pierwszenstwo. Jakbym chciała napisac co teraz czuje, to musialabym dostac bana.Szło mi swietnie mimo gigantycznego stresu. Plac zaliczyłam, tak sie trzesłam,ze ledwo mu papier podpisałam, wyjechałam, zrobiłam rownoległe, uliczki jednokierunkowe, krzyzowanie wielopoziomowe, obkechałam prawie całe miasto i czułam,ze zdanie jest blisko, bo szlo mi nad wyraz swietnie. Na głownej ulicy wjezdzałam z podporzadkowanej, ok, patrze wolne, to to jazda, a tu jakas menda wyskoczyła z bocznej i hamulec(nie moj niestety, choc zahamowałabym, po prostu instruktor miał lepszy refleks) i game over. Az sie poryczałam z nerwów. Egzaminator miły, zreszta znam go z widzenia. Było tak blisko. Co jest najsmieszniejsze, ze za kazdym razem oblewam na czym innym. ![]() To skup sie na nastepnym razem na wszystkim i wyjdzie! iedy nastepny ![]() Mega pozytyw Gratttulllujjjjjeeee ! ![]() Cytat:
Oblałąs 5 razy na placu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za gratulations
Co do czasu egzaminu to te 25 minut będzie dopiero wtedy jak wykonasz w tym czasie wszystkie manewry. Łuk zależy od Ciebie a trasa na mieście od egzaminatora ... Mi wybrał wyjątkowo dziwną, szczerze mówiąc Cieszę się, że zdałam wczoraj, bo gdyby mi się nie powiodło to trzeba by było znowu wykupić pakiet, bo zaświadczenie i koniec ważności teorii. Nie byłoby za wesoło. Trzymam kciuki za dzisiejsze zdające.
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Trochę się uspokoiłam czytając to forum
no i wczoraj byłam w domu sama, dziś z TŻ więc przynajmniej będę miała się komu wypłakać ale wizja egzaminu jutro.. wszyscy są super zadowoleni z tego 'mojego' instruktora i polecają go innym - ja też poszłam z polecenia i to mnie trochę zastanawia, czy on MNIE nauczyć nie potrafi, czy ja taka niereformowalna w tej kwestii. ale faktycznie robię teraz takie błędy, których wcześniej nie robiłam.. nigdy nie przewróciłam pachołka na placu, a wczoraj 2 ale faktem jest też, że nigdy nie przejechałam jazdy bezbłędnie..no ok, już nie złowróżę ![]() trzymam kciuki za Was i za siebie
|
|
|
|
#2988 |
|
Rozeznanie
|
kurcze mam wielka nadzieje ze i mi sie powiedzie bo jak nie zdam za 5 razem to bede mosiala zdawac teorie jak bede podchodzila za 6 razem ...
tak juz chcem te prawko ze o niczym innym nie marze
|
#2989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie dobrze, ja będę trzymać za Ciebie kciuki |
|
|
|
|
#2990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Staraj się o tym nie myśleć bo to nie działa "zdrowo". Wyluzuj, zrelaksuj. Obejzyj jakąś komedie. Wewnętrzy spokój to podstwa. Egzaminator od razu wyczuje czy ktoś jest zdenerwowany a wtedy wystarczy krok do popełnienia głupiego błędu. Ciszzzzzza i spokój.Potrafisz jeździć udowodnij to. Ty władasz samochodem a nie on Tobą.
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
mam egzamin o 14. Wiem, piątek i 14, to będzie masakra w dodatku na jazdach wczoraj szło mi tragicznie, wszystko pozapominałam przez 2 miesiące ![]() jesteście kochane, Wasze wsparcie jest mi bardzo potrzebne
|
#2992 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie
![]() ![]() ![]() KCUKI ![]() Cytat:
gratki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
46 min? czyli to minimum 25 minut, tak naprawdę i tak niewiele znaczy? skoro wszyscy ponad 40 min jeżdżą i tak?[/QUOTE]
Ja jezdzilam tylko 20 minut, byla 6:54 jak wsiadalam do samochodu, o 7:21 juz zaparkowalam przed wordem, wiec na miescie jezdzilam ok 20 minut
|
#2994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13828692] Samodzielność w czasie jazd procentuje pewnością siebie na egzaminie Moi instruktorzy na szczęście stawiali bardzo szybko na moją samodzielność w podejmowaniu decyzji [/QUOTE]No dokładnie, to podstawa. Jak ja mojemu bylemu instruktorowi mowiłam,zeby nic mi nie podpowiadał, to sie obrazał ![]() Cytat:
Wziełam specjalnie egzamin na 18, ruch mały na miescie, ale jezdziłam juz z 30 minut, widac chciał dokładnie mnie przetrzepac, bo do Wordu trzebaby z 15 minut wracac z tego miejsca w ktorym oblałam. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-08-21 o 11:44 |
|||
|
|
|
#2995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje wam
|
|
|
#2996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu stres troszkę się zmniejszał, a ja chyba po prostu przyciągnęłam dobrą energie Jak taki mój znajomy usłyszał, że zdałam za 1 razem to powiedział, że mam cholerne szczęście, a ja na to 'nie, to są po prostu umiejętności' ![]() ![]() ![]() Dzięki za gratulacje
|
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje dla wczorajszych egzaminowanych które zdały BRAWA
![]() GRATULACJE a reszta łączę się z wami w bólu, dziewczyny następnym razem pójdzie lepiej, uszy do góry i zapisywać się na kolejny egzamin
|
#2998 |
|
Rozeznanie
|
A i jeszcze mam do Was pytanie dziewczyny, na tej stronie, co mozna spr kiedy prawko do obioru, to po jakim czasie można sprawdzić czy jest prawko, znaczy kiedy status 'Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany' powinien zmienić się na 'Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne'? Orientuje się któraś z Was?
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
Następny termin mamy razem z BeaS
Oby był szczęśliwy dla nas, bo ja już nie mam siły Edytowane przez sylabud Czas edycji: 2009-08-21 o 12:28 |
|
|
|
#3000 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje dziewczyny <ja mam wlasne pieniazki odlozone na samochod> tak mi wczoraj powiedzial ze liczyl na to ze do 3 razy zdam a tu juz 5 raz glupio mi jest bo zawiodlam wszystkich znajomych i rodzinę a TŻ to juz w ogole byl pewny ze za pierwszym razem zdam.. postaram sie zjesc tego snikersa i nie myslec o tym egzaminie zobaczymy jak pójdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

a gdyby (odpukać!!!!!) nie poszło, to faktycznie dobiorę już jazdy u kogoś innego wtedy..
dzięki za trzymanie kciuków i powodzenia dla reszty zdających !! 

Ja niczego nie podpisywałam 
a tak znowu stres od nowa. Zauwazyłam,ze na placu mam najwiekszy stres, bo to poczatek.

A poza tym tak mi dzisiaj się dobrze jeździło...
). Potem łuk... Do przodu nie było źle, ale jadę sobie do tyłu i słyszę słowa 'najechała'... Ja już cała roztrzęsiona, noga zaczęła mi latać, a okazało się, że to dziewczyna obok mnie najechała... Ufff...