Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 23:26   #2971
KeroppixD
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cześć można się do was przyłączyć?
Jestem w trakcie robienia kursu dzisiaj przejechałam 5 i 6 godzinę idzie mi coraz lepiej ale jestem mega zdenerwowana przed egzaminem...
KeroppixD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:41   #2972
okihh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
nie łam się uwierz w siebie- moj mnie tez tylko doluje i tez mowi, ze po tylu jazdach jezdze beznadziejnie jak na pierwszej, ze bedę musiala 100 wyjezdzic zanim zdam i nigdy mnie nie pochwalil. Nie raz mialam dola, a teraz staram sie nie przejmowac jego słowami i jak nic nie mówi i nie warczy odbierac jako fakt, ze jednak cos umiem. Bo uczy dobrze. Najwyzej dobierz dodatkowe u kogos innego. Głowa do góry
dziękuję Ci bardzo ogólnie wcześniej właśnie się nie przejmowałam, ale dziś, gdy egzamin tuż tuż, coś we mnie pękło
ale za punkt honoru postanowiłam sobie pokazać mu tym egzaminem, że jednak coś potrafię a gdyby (odpukać!!!!!) nie poszło, to faktycznie dobiorę już jazdy u kogoś innego wtedy..

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
szkoda ja na 4 egzaminie nie zatrzymalam sie na strzalce warunkowej to jest chyba najgorsze na czym mozna nie zdac
ja na takich rzeczach już się pilnuję.. ale moje najczęstsze błędy:
- niezauważenie ograniczenia prędkości :P
- myślenie, że zdążę wjechać przed jakimś samochodem i wymuszam pierwszeństwo
ogólnieee to moje błędy głównie wynikają jeszcze z braku podzielności uwagi i nieogarniania wzrokiem wszystkiego, co powinnam.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agape9999 Pokaż wiadomość
ZDAŁAM

Nareszcie się udało. Jeździłam 46 minut i byłam dosłownie wszędzie Chyba to jeszcze do mnie nie dotarło, ale mega się cieszę dzięki za trzymanie kciuków i powodzenia dla reszty zdających !!
46 min? czyli to minimum 25 minut, tak naprawdę i tak niewiele znaczy? skoro wszyscy ponad 40 min jeżdżą i tak?
okihh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:52   #2973
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

a ja mam pytanie: czy mam tylko takie wrażenie czy zmienily sie testy? robilam dzis na www.prawko.com i wydaje mi się, ze są jakies inne?

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:57   #2974
okihh
Raczkowanie

ja właśnie z tamtej str się uczyłam i na egz takie miałam, więc są aktualne, a z tego co wiem, są plany by zmienić teorię [ale pewnie nie za szybko:p], bo póki co, zmian nie było ostatnio
Stary 2009-08-21, 06:44   #2975
smv
Zakorzenienie

agape menorka i calinosia- brawo

sylabud, lukrecja plywok i Gwizdeczko -uszka do óry kolejnyt raz bedzie na +

jesli kogos ominelam to sorki..

a dzis wilczyca
N4TI
mysza88
Stary 2009-08-21, 07:25   #2976
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura

smv ,BeaS dziękuję dziewczyny, kochane jesteście
Ja wiem że tu panikuje i w ogóle , ale kto mnie lepiej zrozumie niż wy

wilczyca
N4TI >>>>>>>trzymam dziś za was
mysza88

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 07:53   #2977
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Jaki papier podpisywałaś? Ja niczego nie podpisywałam

Gratulacje
U nas po zrobieniu placu podpisuje sie dokumenty,ze sie zaliczyło. Juz by mogli mi zaliczyc na przyszły raz- juz 2 razy plac zdałam w koncu a tak znowu stres od nowa. Zauwazyłam,ze na placu mam najwiekszy stres, bo to poczatek.
Cytat:
Napisane przez okihh Pokaż wiadomość
Witam całe szczęście, że na Wizażu, można znaleźć wsparcie niemal 'na każdy temat'
ja mam swój egzamin praktyczny (podejście I i chciałabym - ostatnie..) w sobotę. dzisiaj miałam jeszcze jazdy przed egz, i jestem załamana
chyba nigdy tak źle mi się nie jeździło ogólnie na początku było dobrze, ale później (bo jazdy miałam od 19), gdy zrobiło się ciemno, dla osoby UCZĄCEJ SIĘ DOPIERO, było mi ciężko, rozpoznać znak czy patrzeć dalej przewidując rozwój zdarzeń miałam ochotę się popłakać w samochodzie, gdy instruktor powiedział mi, że boi się ze mną jeździć i on by mi nigdy nie dał prawa jazdy [jestem pewna, że to przesadnie mocne słowa, ale moją samoocenę zabiły] ogólnie był strasznie chamski dziś
na koniec, światła i sprawdzanie ich na zewnątrz, wszystko spod maski.. WYMAGAŁ, a ani razu mi tego nie pokazał.
wcześniej wierzyłam w siebie i mój egzamin, a teraz jestem załamana
Słuchaj, na pierwszej stronie tego wątku sa pomocne linki dla kursantów- jest stronka,gdzie sa opisane samochody i to,co pod maską, swiatła. Ja sie z tego uczyłam. Powinnas zmienic instruktora. Ja załuje,ze swojego krzykacza- nerwusa nie zmieniłam i ze wogole u niego robiłam. Teraz mam takiego swietnego instruktora, spokojny, nauczył mnie w 6 godz wiecej niz tamten w 30. Do tego przystojny i miło sie jezdzi Z tamtym była stresówa, darł sie, stresował, obrazał sie jak chciałam robic manewry(których mnie wogole nie nauczył, ale kazał robic na wyczucie). Przez niego straciłam pewnosc siebie jak kierowca i sporo kasy. Z tym jezdze na luzie, nie hamuje za mnie, nie przypomina o kierunkowskazach, jesli juz czegos zapomne, to mówi" a co sie robie w takiej a takiej sytuacji" i sama przez to sie ucze, bo mysle samodzielnie wtedy.
Cytat:
dziękuję Ci bardzo ogólnie wcześniej właśnie się nie przejmowałam, ale dziś, gdy egzamin tuż tuż, coś we mnie pękło
ale za punkt honoru postanowiłam sobie pokazać mu tym egzaminem, że jednak coś potrafię a gdyby (odpukać!!!!!) nie poszło, to faktycznie dobiorę już jazdy u kogoś innego wtedy..

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

ogólnieee to moje błędy głównie wynikają jeszcze z braku podzielności uwagi i nieogarniania wzrokiem wszystkiego, co powinnam.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

46 min? czyli to minimum 25 minut, tak naprawdę i tak niewiele znaczy? skoro wszyscy ponad 40 min jeżdżą i tak?
Ja wczoraj wlasnie wymusiłam, a jezdziłam juz z pół godz i był znak ustap pierwszenstwa, zatrzymałam sie, nikogo nie było, no to ruszyłam i dosłownie jak ja ruszyłam, wtedy pojawił sie inny samochód z bocznej ulicy. Sama widze, ze trzeba strasznie na to uwazac, bo choc uwazałam, to i tak doopa.
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
agape menorka i calinosia- brawo

sylabud, lukrecja plywok i Gwizdeczko -uszka do óry kolejnyt raz bedzie na +

jesli kogos ominelam to sorki..

a dzis wilczyca

N4TI

mysza88
agape menorka i calinosia- brawo- przyłacze sie do gratulacji

No 4 raz, wiec nie byle co, ale na swoje pocieszenie stwierdzam,ze u nowego instruktora zrobiłam ogromne postepy i juz jezdzic umiem. Na 1 egzamin jak podchodziłam liczyłam na szczescie, bo jezdzic nie umiałam, umiałam jechac. Nie pozwalał mi na zadną samodzielnosc, a jak mu powiedziałam,ze chce jezdzic samodzielnie, to sie obrazał

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2009-08-21 o 07:56
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:14   #2978
calinosia
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!!!Trzymamy kciuki za zdające dzisiaji życzymy powodzenia,głowa do góry .Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
Stary 2009-08-21, 08:19   #2979
smv
Zakorzenienie

okih wiem coi musisz czuc, na mnie krytyka tez zle działa, jka mi instr mowil ze cos zle robilam to mialam taka nerwe ze tragedia;/ uszka do gory!
Stary 2009-08-21, 08:42   #2980
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lukrecjowa Pokaż wiadomość
to ja się też pochwalę. oblałam! liczę tu na zrozumienie wizażanek-Krakowianek - jeździłam po Kazimierzu i poleciałam przez zaparkowane przy ulicy samochody czekamy na drugie podejście. a dzisiejszym nowym kierowczyniom - gratuluję i zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez sylabud Pokaż wiadomość
Nie zdałam Napisze później co sie stało bo teraz nie jestem w stanie. Egzaminator straszny dziadMuszę na poprawkę czekać aż do 17 września

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
No cóz auto sobie musi jeszcze na mnie poczekac. Oblałam. Wymusiłam pierwszenstwo. Jakbym chciała napisac co teraz czuje, to musialabym dostac bana.
Szło mi swietnie mimo gigantycznego stresu. Plac zaliczyłam, tak sie trzesłam,ze ledwo mu papier podpisałam, wyjechałam, zrobiłam rownoległe, uliczki jednokierunkowe, krzyzowanie wielopoziomowe, obkechałam prawie całe miasto i czułam,ze zdanie jest blisko, bo szlo mi nad wyraz swietnie. Na głownej ulicy wjezdzałam z podporzadkowanej, ok, patrze wolne, to to jazda, a tu jakas menda wyskoczyła z bocznej i hamulec(nie moj niestety, choc zahamowałabym, po prostu instruktor miał lepszy refleks) i game over. Az sie poryczałam z nerwów. Egzaminator miły, zreszta znam go z widzenia. Było tak blisko. Co jest najsmieszniejsze, ze za kazdym razem oblewam na czym innym.

Aga gratulacje szczesciaro

Dziewczyny nie łamać mi sie tylko bedzie dobrze musi być, Gwiazdeczka1978 ja tez za kazdym razem oblewam na czym innym

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:45   #2981
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez menorka Pokaż wiadomość
zdaaaaałam

GRATULUJĘ

Cytat:
Napisane przez calinosia Pokaż wiadomość
Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJĘ

Cytat:
Witam całe szczęście, że na Wizażu, można znaleźć wsparcie niemal 'na każdy temat'
ja mam swój egzamin praktyczny (podejście I i chciałabym - ostatnie..) w sobotę. dzisiaj miałam jeszcze jazdy przed egz, i jestem załamana
chyba nigdy tak źle mi się nie jeździło ogólnie na początku było dobrze, ale później (bo jazdy miałam od 19), gdy zrobiło się ciemno, dla osoby UCZĄCEJ SIĘ DOPIERO, było mi ciężko, rozpoznać znak czy patrzeć dalej przewidując rozwój zdarzeń miałam ochotę się popłakać w samochodzie, gdy instruktor powiedział mi, że boi się ze mną jeździć i on by mi nigdy nie dał prawa jazdy [jestem pewna, że to przesadnie mocne słowa, ale moją samoocenę zabiły] ogólnie był strasznie chamski dziś
na koniec, światła i sprawdzanie ich na zewnątrz, wszystko spod maski.. WYMAGAŁ, a ani razu mi tego nie pokazał.

Po pierwsze: często bywa tak, że jazdy przed samym egzaminem z powodu stresu nie wychodzą ...
Ja na ostatniej jeździe (1h) z jednym z instruktorów popełniłam więcej błędów niż na wszystkich pozostałych jazdach z nim (razem wziętych).

A jeżdżenie po zmroku - łatwe nie jest - wszystko wygląda zupełnie inaczej.
Ja robiłam kurs w sezonie jesień/zima i bardzo wiele jazd miałam po zmroku.
Mimo to obecnie nadal wolę jeździć jak jest jasno .

Cytat:
Napisane przez KeroppixD Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie robienia kursu dzisiaj przejechałam 5 i 6 godzinę idzie mi coraz lepiej ale jestem mega zdenerwowana przed egzaminem...

Jasne że możesz
Witamy i zapraszamy do pisania

Cytat:
U nas po zrobieniu placu podpisuje sie dokumenty,ze sie zaliczyło. Juz by mogli mi zaliczyc na przyszły raz- juz 2 razy plac zdałam w koncu a tak znowu stres od nowa. Zauwazyłam,ze na placu mam najwiekszy stres, bo to poczatek.

Ja też miałam największy stres na placu

Cytat:
No 4 raz, wiec nie byle co, ale na swoje pocieszenie stwierdzam,ze u nowego instruktora zrobiłam ogromne postepy i juz jezdzic umiem. Na 1 egzamin jak podchodziłam liczyłam na szczescie, bo jezdzic nie umiałam, umiałam jechac. Nie pozwalał mi na zadną samodzielnosc, a jak mu powiedziałam,ze chce jezdzic samodzielnie, to sie obrazał
Samodzielność w czasie jazd procentuje pewnością siebie na egzaminie .
Moi instruktorzy na szczęście stawiali bardzo szybko na moją samodzielność w podejmowaniu decyzji
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:49   #2982
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Tak długo czekałam, żeby napisać w końcu na tym forum, że zdałam egzamin. Nareszcie! Oto moja relacja. Egzamin miałam na godzinę 13. Weszłam na plac o 13.05 Do sprawdzenia światła cofania i klakson. Łuk ok, z tym że jak cofałam to chyba lekko dotknęłam tyczki, ale nie przewróciła się. Myślałam, że już po mnie, ale widocznie nic się nie stało, a to było moje przewrażliwienie, bo egzaminator mówi do mnie: proszę na wzniesienie. To też poszło ok. I na miasto. Zawracanie, parkowanie skośne, duuuże rondo słynne zielonogórskie koło McDonalds'a, dwie uliczki na których nigdy nie byłam itd itp, ale poszło ok. Jak już wcześniej wspomniałam jeździłam 46 minut. Teraz czekać na plasticzek i na autko.

Dziewczyny, które nie zdały: nie załamywać się, tylko walczyć dalej. Ja miałam szczęście, że mogłam pozwolić sobie na dokupywanie jazd, bo bez tego człowiek nie jest pewny swoich możliwości na drodze i krótko mówiąc: boi się. Uf! To żem się rozpisała jak nigdy na tym forum. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia wszystkim zdającym wizażankom

GRATULUJE ja tez czekam juz tyle zeby napisac wkoncu ze zdalam

Cytat:
zdaaaaałam

tez gratuluje az tak fajnie sie robi jak sie czyta takie kolorowe pozytywne napisy

Cytat:
Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziew czyny,dzięki za kciuki i miłe słowa.Dla tych co nie zdały wyrazy szacunku,bo wiem co czują .Ja po 5 próbach niezdanych czułam się jak zbity pies,ale 6 podejście okazało się pozytywne.Na egzaminie już na samym początku stres dał za wygraną i w połowie łuku zatrzymałam się bo nie widziałam wyjścia z sytuacji.Linii nie przejechałam więc mój egzaminator kazał przejechać mi dookoła wordu dla rozlużnienia mojego stresu i to pomogło.Druga próba okazała się szczęśliwa.Potem górka ,kazał mi na gaz cisnąć go oporu,aby nie zgasł na wzniesieniu.No i potem miasto,jeżdziłam 55min.Mój mąż nie wierzył w to,że na mieście sobię poradze,a jednak.Bo wiecie po tylu próbach na placu(5) to już człowiek ma nikłe nadzieje ,że to może być ten dzień gdzie wszystko wyjdzie.Dziewczyny głowa do góry nie za tym to za następnym razem wyjdzie.Pozdrawiam Wszystkie wizażanki

na prawde fajnego mialas egzaminatora, pozwolil ci sie przejechac dla rozluźnienia GRATULACJE

i nasza wczorajsza ekipa jakos sobie poradzila, dziewczyny ktore oblaly na prawde bedzie dobrze przyjdzie i czas na nas i w koncu napiszemy ze zdalysmy tak jak jedna z nas napisala "jestem z wizazu" <chyba bo nie pamietam czy to tak> także damy sobie rade wszystkie

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-08-21, 08:53   #2983
lolitaj
Raczkowanie

Cytat:

Ja jak widzę znak ustąp pierwszeństwa z daleka to już mniej wiecej oriętuje się czy jest tam spory ruch [czestość przejezdzania samochodów] wtedy już się zatrzymuję. Ale jak wiem, że jest bardzo mały [ale pewna tez być nie moge ze mi nic tam nie wyjedzie] zwalniam do 2 i juz przy dojezdzaniu wciskam sprzegło i hamulec mam w "pogotowiu", wtedy przy hamowaniu np. będe pierwsza od egzaminatora i mi nie zarzuci, ze nie widzialam czy coś. A jak widze, ze nic nie jedzie to gazu i jadyyymy ;]

Co do czasu jezdzenia to zalezy od egzaminatora. Jak już wcześniej pisałam jezdziłam niecałe 30 minut, czyli nie pic na wode. Po wykonaniu wszystkich manewrów jedzie się do Wordu [przynajmniej ja tak mialam].

Pilnowałam się własnie by nie wymusić pierwszeństwa także czasem nawet sporo sobie postałam ... wiec moj egzamin mogłbyć jeszcze krótszy.

Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.
Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.

19.08.09 prawko
01.10.09 studentka
lolitaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:53   #2984
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość
Dziewczynki! Wróciłam! Gratuluje zdanym, bo widze ze grono sie powiekszylo, i przesylam usciski tym, ktore nie zdaly, szczegolnie sylusi! Bedzie dobrze Od jutra nadrabiam czytanie postow z prawie 2 tygodni :P

Pozdrowionka laski!

smv jak tam, jest juz prawko?

Dziekuje ale mój sen "proroczy" ze nie zdam egzaminu sie sprawdzil... zobaczymy jak to bedzie 02 września chcialabym juz zdac bo normalnie liczylam sobie ile juz wydalam na to prawko to juz 2100zł ... a do dzisiaj nie moge sobie darowac ze oblalam na takiej rzeczy jaka jest strzalka warunkowa....

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13823695]wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie [/QUOTE]

3 mam kciuki

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-08-21, 09:50   #2985
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa
Wink Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez kreska90 Pokaż wiadomość
Wymusiłam pierwszeństwo Najgorsze jest jednak to, że na poprzednim egzaminie również wymusiłam i za to nie zdalam w zasadzie drugi raz popełniłam ten sam błąd A poza tym tak mi dzisiaj się dobrze jeździło...
Wiec na trzecim bedziesz kochana sie pilnowała, powodzenia
Cytat:
Napisane przez lukrecjowa Pokaż wiadomość
to ja się też pochwalę. oblałam! liczę tu na zrozumienie wizażanek-Krakowianek - jeździłam po Kazimierzu i poleciałam przez zaparkowane przy ulicy samochody czekamy na drugie podejście. a dzisiejszym nowym kierowczyniom - gratuluję i zazdroszczę!
Powodzenia na nastepnym!

Cytat:
Napisane przez sylabud Pokaż wiadomość
Nie zdałamNapisze później co sie stało bo teraz nie jestem w stanie. Egzaminator straszny dziadMuszę na poprawkę czekać aż do 17 września
Aż? Kochanie ja mam 23 listopada.. ZaZDROSZCZE CI!
Cytat:
Tak długo czekałam, żeby napisać w końcu na tym forum, że zdałam egzamin. Nareszcie! Oto moja relacja. Egzamin miałam na godzinę 13. Weszłam na plac o 13.05 Do sprawdzenia światła cofania i klakson. Łuk ok, z tym że jak cofałam to chyba lekko dotknęłam tyczki, ale nie przewróciła się. Myślałam, że już po mnie, ale widocznie nic się nie stało, a to było moje przewrażliwienie, bo egzaminator mówi do mnie: proszę na wzniesienie. To też poszło ok. I na miasto. Zawracanie, parkowanie skośne, duuuże rondo słynne zielonogórskie koło McDonalds'a, dwie uliczki na których nigdy nie byłam itd itp, ale poszło ok. Jak już wcześniej wspomniałam jeździłam 46 minut. Teraz czekać na plasticzek i na autko.

Dziewczyny, które nie zdały: nie załamywać się, tylko walczyć dalej. Ja miałam szczęście, że mogłam pozwolić sobie na dokupywanie jazd, bo bez tego człowiek nie jest pewny swoich możliwości na drodze i krótko mówiąc: boi się. Uf! To żem się rozpisała jak nigdy na tym forum. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia wszystkim zdającym wizażankom
Nie załamujemy sie i wlaczymy dalej, aby na tym forum napisac "Zddddaaałłłammmm" Grartuluje!
[QUOTE=Gwiazdeczka1978;138 22185]No cóz auto sobie musi jeszcze na mnie poczekac. Oblałam. Wymusiłam pierwszenstwo. Jakbym chciała napisac co teraz czuje, to musialabym dostac bana.
Szło mi swietnie mimo gigantycznego stresu. Plac zaliczyłam, tak sie trzesłam,ze ledwo mu papier podpisałam, wyjechałam, zrobiłam rownoległe, uliczki jednokierunkowe, krzyzowanie wielopoziomowe, obkechałam prawie całe miasto i czułam,ze zdanie jest blisko, bo szlo mi nad wyraz swietnie. Na głownej ulicy wjezdzałam z podporzadkowanej, ok, patrze wolne, to to jazda, a tu jakas menda wyskoczyła z bocznej i hamulec(nie moj niestety, choc zahamowałabym, po prostu instruktor miał lepszy refleks) i game over. Az sie poryczałam z nerwów. Egzaminator miły, zreszta znam go z widzenia. Było tak blisko. Co jest najsmieszniejsze, ze za kazdym razem oblewam na czym innym.
To skup sie na nastepnym razem na wszystkim i wyjdzie! iedy nastepny

Cytat:
zdaaaaałam

Mega pozytyw Gratttulllujjjjjeeee !

Cytat:
Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziew czyny,dzięki za kciuki i miłe słowa.Dla tych co nie zdały wyrazy szacunku,bo wiem co czują .Ja po 5 próbach niezdanych czułam się jak zbity pies,ale 6 podejście okazało się pozytywne.Na egzaminie już na samym początku stres dał za wygraną i w połowie łuku zatrzymałam się bo nie widziałam wyjścia z sytuacji.Linii nie przejechałam więc mój egzaminator kazał przejechać mi dookoła wordu dla rozlużnienia mojego stresu i to pomogło.Druga próba okazała się szczęśliwa.Potem górka ,kazał mi na gaz cisnąć go oporu,aby nie zgasł na wzniesieniu.No i potem miasto,jeżdziłam 55min.Mój mąż nie wierzył w to,że na mieście sobię poradze,a jednak.Bo wiecie po tylu próbach na placu(5) to już człowiek ma nikłe nadzieje ,że to może być ten dzień gdzie wszystko wyjdzie.Dziewczyny głowa do góry nie za tym to za następnym razem wyjdzie.Pozdrawiam Wszystkie wizażanki
Dzielna, mega dzielna ! Gratuluje Oblałąs 5 razy na placu
Cytat:
Musiałam to wyżej najpierw napisać Do tej chwili nie mogę uwierzyć, że udało mi się już za pierwszym razem. Egzaminator niby miły, ale jakiś taki uszczypliwy. Egzamin miałam dopiero o 14, ale w WORDdzie byłam już koło 12(później nie miałabym jak dojechać). Nerwy miałam ogromne, ale przy obsłudze trochę zeszły bo wylosował mi komputer sprawdzenie klaksonu i kierunkowskazów(banał). Potem łuk... Do przodu nie było źle, ale jadę sobie do tyłu i słyszę słowa 'najechała'... Ja już cała roztrzęsiona, noga zaczęła mi latać, a okazało się, że to dziewczyna obok mnie najechała... Ufff... Potem górka, no i na miasto. Po mieście miałam błędy małe, sam mi to powiedział, ale nie takie za które się nie zdaje. Chociaż nie, powiedział, że te błędy po prostu popełniłam najwyżej raz, a raz jest dopuszczlany. I powiedział, że łatwe rzeczy to ja robię tak sobie, że wszytsko chce za szybko zrobić, a te trudne to idą mi pokazowo Powiem Wam, że do końca nie wiedziałam czy zdałam, bo to jego kazanie to raczej już dawało mi do zrozumienia, że nie... Ja patrzę a on wypisyje 'POZYTYWNY' Ulga jakich mało i banan na twarzy przez następną godzinę

A i jeszcze coś: dziękuje Wam!za te kciuki, naprawdę wierzę że moc z całej Polski była ze mną
Gratuluje tym które zdały
I życzę powodzenia następnym razem tym które nie zdały Teraz już wiem co to za stres
Wyżej pogratulowałąm ! I była siła w "kupie" :P duużo was zdało, pieknie!

Cytat:
Witamy! Oj nie stresuj sie , młodziutka godzinka: ) na jazdach sie zrelaksuj i wierz w siebie i w instruktora! potem zobaczysz i poczujesz tą przyjemność z jazdy

Cytat:
Cześć dziewczyny!!!Trzymamy kciuki za zdające dzisiaji życzymy powodzenia,głowa do góry .Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
DOKŁADNIE!!Kciuki w pogotowiu

Matura 2010
maluuusssiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:14   #2986
agape9999
Raczkowanie

Dzięki za gratulations Co do czasu egzaminu to te 25 minut będzie dopiero wtedy jak wykonasz w tym czasie wszystkie manewry. Łuk zależy od Ciebie a trasa na mieście od egzaminatora ... Mi wybrał wyjątkowo dziwną, szczerze mówiąc Cieszę się, że zdałam wczoraj, bo gdyby mi się nie powiodło to trzeba by było znowu wykupić pakiet, bo zaświadczenie i koniec ważności teorii. Nie byłoby za wesoło. Trzymam kciuki za dzisiejsze zdające. Uda się, tylko musicie wierzyć, bo przekonałam się, że wiara naprawdę czyni cuda. Pozytywne nastawienie i spokój ( choć zdaję sobie sprawę, że to trudne ). Pokażcie tym egzaminatorom na co was stać!!
agape9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:26   #2987
okihh
Raczkowanie

Trochę się uspokoiłam czytając to forum dzisiaj mam kolejne jazdy, znów o 19:00, oby było lepiej no i wczoraj byłam w domu sama, dziś z TŻ więc przynajmniej będę miała się komu wypłakać
ale wizja egzaminu jutro..
wszyscy są super zadowoleni z tego 'mojego' instruktora i polecają go innym - ja też poszłam z polecenia i to mnie trochę zastanawia, czy on MNIE nauczyć nie potrafi, czy ja taka niereformowalna w tej kwestii.
ale faktycznie robię teraz takie błędy, których wcześniej nie robiłam.. nigdy nie przewróciłam pachołka na placu, a wczoraj 2 ale faktem jest też, że nigdy nie przejechałam jazdy bezbłędnie..
no ok, już nie złowróżę
trzymam kciuki za Was i za siebie
Stary 2009-08-21, 10:54   #2988
syyluusiiaa
Rozeznanie

kurcze mam wielka nadzieje ze i mi sie powiedzie bo jak nie zdam za 5 razem to bede mosiala zdawac teorie jak bede podchodzila za 6 razem ... tak juz chcem te prawko ze o niczym innym nie marze

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-08-21, 11:05   #2989
agape9999
Raczkowanie

Cytat:
kurcze mam wielka nadzieje ze i mi sie powiedzie bo jak nie zdam za 5 razem to bede mosiala zdawac teorie jak bede podchodzila za 6 razem ... tak juz chcem te prawko ze o niczym innym nie marze
Nie będziesz musiała zdawać teorii, bo zdasz. Musisz w to uwierzyć! Na bank umiesz jeździć i pokażesz to egzaminatorowi 2 września, bo widzę, że wtedy masz egzamin. Zjedz Snickersa, mi pomogło Będzie dobrze, ja będę trzymać za Ciebie kciuki
agape9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:08   #2990
lolitaj
Raczkowanie

Cytat:

Staraj się o tym nie myśleć bo to nie działa "zdrowo". Wyluzuj, zrelaksuj. Obejzyj jakąś komedie. Wewnętrzy spokój to podstwa. Egzaminator od razu wyczuje czy ktoś jest zdenerwowany a wtedy wystarczy krok do popełnienia głupiego błędu. Ciszzzzzza i spokój.
Potrafisz jeździć udowodnij to. Ty władasz samochodem a nie on Tobą.

Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.
Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.

19.08.09 prawko
01.10.09 studentka
lolitaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:08   #2991
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej dziewczyny
mam egzamin o 14. Wiem, piątek i 14, to będzie masakra w dodatku na jazdach wczoraj szło mi tragicznie, wszystko pozapominałam przez 2 miesiące
jesteście kochane, Wasze wsparcie jest mi bardzo potrzebne
Stary 2009-08-21, 11:25   #2992
plywok
Zakorzenienie

wilczyca, N4TI, mysza88 powodzenia jutro na egzaminie
KCUKI

Cytat:
Az sie poryczałam z nerwów. Egzaminator miły, zreszta znam go z widzenia. Było tak blisko. Co jest najsmieszniejsze, ze za kazdym razem oblewam na czym innym.

Aga gratulacje szczesciaro
podobnie do mnie. za każdym razem coś innego. i też się poryczałam. czekałam aż da mi tę kartkę, że nie zdałam i chciałam jak najszybciej wyjśc z auta. a ten mi jeszcze truł że to powinnam tak zrobić, a czemu tego auta nie zobaczyłam.

Cytat:
zdaaaaałam

gratki
Cytat:
Zdałam, zdałam, zdałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratki

Cytat:
mój instrktów przy moich pierwszych trzech egzaminach też tak mówił. tzn bardziej łagodniej, ale powiedział, że prawka to on by mi nie dał. raz nawet powiedział, że by musiał mi przyjechać marcinkiewicz i stał się cud aby on mi je dał. wtedy mnie to zabaloło teraz wydaje mi się smieszne co on wygadywał. a teraz już gada, że jedzę bardzo dobrze i że pownnam zdać. będzie dobrze. zoabczysz
Cytat:
witamy.
Cytat:

mi na egzaminie właśnie powiedzieli, że trzeba wszystko najpierw wykonać to wtedy skończy się po 25 minutach. a że korki i ruch duży to jędzę po 40 minut.

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie: czy mam tylko takie wrażenie czy zmienily sie testy? robilam dzis na www.prawko.com i wydaje mi się, ze są jakies inne?
podobno się zmnienił. kolega już miał nowy egzamin. a robił z miesiąc temu?

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
mam egzamin o 14. Wiem, piątek i 14, to będzie masakra w dodatku na jazdach wczoraj szło mi tragicznie, wszystko pozapominałam przez 2 miesiące
jesteście kochane, Wasze wsparcie jest mi bardzo potrzebne
spokojnie. dasz radę

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:33   #2993
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

46 min? czyli to minimum 25 minut, tak naprawdę i tak niewiele znaczy? skoro wszyscy ponad 40 min jeżdżą i tak?[/QUOTE]

Ja jezdzilam tylko 20 minut, byla 6:54 jak wsiadalam do samochodu, o 7:21 juz zaparkowalam przed wordem, wiec na miescie jezdzilam ok 20 minut
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:42   #2994
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
okih wiem coi musisz czuc, na mnie krytyka tez zle działa, jka mi instr mowil ze cos zle robilam to mialam taka nerwe ze tragedia;/ uszka do gory!
Ja tez, po krytyce jezdze duzo gorzej...
Cytat:
Dziewczyny nie łamać mi sie tylko bedzie dobrze musi być, Gwiazdeczka1978 ja tez za kazdym razem oblewam na czym innym
No az jestem ciekawa, co bedzie za kolejnym razem
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13828692]

Samodzielność w czasie jazd procentuje pewnością siebie na egzaminie .
Moi instruktorzy na szczęście stawiali bardzo szybko na moją samodzielność w podejmowaniu decyzji [/QUOTE]
No dokładnie, to podstawa. Jak ja mojemu bylemu instruktorowi mowiłam,zeby nic mi nie podpowiadał, to sie obrazał
Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
podobnie do mnie. za każdym razem coś innego. i też się poryczałam. czekałam aż da mi tę kartkę, że nie zdałam i chciałam jak najszybciej wyjśc z auta. a ten mi jeszcze truł że to powinnam tak zrobić, a czemu tego auta nie zobaczyłam.
witamy.

mi na egzaminie właśnie powiedzieli, że trzeba wszystko najpierw wykonać to wtedy skończy się po 25 minutach. a że korki i ruch duży to jędzę po 40 minut.

Ja wzielam przewidujaco okulary przeciwsłoneczne, to sobie załozyłam. Mnie sie pytał czy mam jakies pytania, ale mowie,ze wiem,co zle zrobiłam..

Wziełam specjalnie egzamin na 18, ruch mały na miescie, ale jezdziłam juz z 30 minut, widac chciał dokładnie mnie przetrzepac, bo do Wordu trzebaby z 15 minut wracac z tego miejsca w ktorym oblałam.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2009-08-21 o 11:44
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:53   #2995
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
zdaaaaałam

Cytat:

Gratulacje wam
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:14   #2996
menorka
Rozeznanie

Cytat:
Nie będziesz musiała zdawać teorii, bo zdasz. Musisz w to uwierzyć! Na bank umiesz jeździć i pokażesz to egzaminatorowi 2 września, bo widzę, że wtedy masz egzamin. Zjedz Snickersa, mi pomogło Będzie dobrze, ja będę trzymać za Ciebie kciuki
Dokładnie, trzeba w to uwierzyć Jak ja jeździłam to myślałam ciągle 'zdam,zdam,zdam,zdam' i tak w kółko Po prostu stres troszkę się zmniejszał, a ja chyba po prostu przyciągnęłam dobrą energie
Jak taki mój znajomy usłyszał, że zdałam za 1 razem to powiedział, że mam cholerne szczęście, a ja na to 'nie, to są po prostu umiejętności'
Dzięki za gratulacje

menorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:17   #2997
Agnes140489
Zadomowienie

gratulacje dla wczorajszych egzaminowanych które zdały BRAWA
GRATULACJE
a reszta łączę się z wami w bólu, dziewczyny następnym razem pójdzie lepiej, uszy do góry i zapisywać się na kolejny egzamin

It is the first step that is troublesome
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:19   #2998
menorka
Rozeznanie

A i jeszcze mam do Was pytanie dziewczyny, na tej stronie, co mozna spr kiedy prawko do obioru, to po jakim czasie można sprawdzić czy jest prawko, znaczy kiedy status 'Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany' powinien zmienić się na 'Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne'? Orientuje się któraś z Was?

menorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:23   #2999
sylabud
Raczkowanie

Następny termin mamy razem z BeaS
Oby był szczęśliwy dla nas, bo ja już nie mam siły

Edytowane przez sylabud
Czas edycji: 2009-08-21 o 12:28
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:34   #3000
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lolitaj Pokaż wiadomość
Staraj się o tym nie myśleć bo to nie działa "zdrowo". Wyluzuj, zrelaksuj. Obejzyj jakąś komedie. Wewnętrzy spokój to podstwa. Egzaminator od razu wyczuje czy ktoś jest zdenerwowany a wtedy wystarczy krok do popełnienia głupiego błędu. Ciszzzzzza i spokój.
Potrafisz jeździć udowodnij to. Ty władasz samochodem a nie on Tobą.

dziekuje dziewczyny boje sie ze popelnie blad znowu na jakims głupstwie, tata powiedzial ze to jest moje ostatnie podejscie ktore finansuje <ja mam wlasne pieniazki odlozone na samochod> tak mi wczoraj powiedzial ze liczyl na to ze do 3 razy zdam a tu juz 5 raz glupio mi jest bo zawiodlam wszystkich znajomych i rodzinę a TŻ to juz w ogole byl pewny ze za pierwszym razem zdam.. postaram sie zjesc tego snikersa i nie myslec o tym egzaminie zobaczymy jak pójdzie

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości