Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 19:22   #3061
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

liliputek a halki nie mialas na przymiarce?
Ogolnie jest slicznie
ale do duzych biustow dekolty w serek tak srednio pasuja

A ja bylam na probnej fryzurze. W zasadzie zrobiono mi dwie fruzyry.
Pierwsza byla lekko na bok - niestety nie mam zdjecia z takim niewielkim loczkiem przy karku z boku
Na tym siatkowym wypelnieniu kokowym

Druga bez wypelnienia, tez lekko na bok, ale wogole inny układ włosów, jak wpiela mi moje spinki kokowki to wyglądalo cuuudnie
No ale doszlam do domu 15 minut pieszo, i mi sie polowa rozleciala tej fruzury. a miedzy czesaniem w dniu slubu a slubem bedzie jakies 5 godzin - i sie obawiam jak to będzie
Zdjecia na razie nie mam bo mi sie telefon wyladowal i nie mam czym zorbic. ALe za gopdzne juz beda

edit, dodanie fotek.
No wiec tak teraz po 2 godzinach wbijaja mi sie w kark wsowki mam wrazenie ze fryruza zjeżdza w dol pod wplywem grawitacji
No i nie ma zdjecia z tymi ozdobnymi szpileczkami
Osttanie zdjeica juz z rozpadajacym się dołem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (77,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (41,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (49,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (41,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (31,7 KB, 74 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-20 o 20:24
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 20:26   #3062
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Czuje sie olana.
Wiem, że wiekszośc z Was ma to za sobą, ale mogłybyście chociaż przypomnieć sobie jak bardzo pierwsza przymiarka była dla Was stresująca i troche mnie wesprzeć.

Smutno mi i tyle.

ale my poprosty grzecznie czekamy na fotki

liliputek jest dobrze a czemu u ciebie brak entuzjazmu?

kliwia czekamy na fotki... co wymyslilas z ta dekoracja?
juz widze... tak dostojnie... a moze zeby sie nierozwalala to dasz wiecej spinek? mi moj fryzjer pach je tak dluygo jka niepowiedzialam o juz teraz czuje ze sie trzyma aczkolwiek jeden kwiatek i tak odpadl
a ty jak sie w niej czujesz? tak powaznie i dostojnie? bo ona jednoczesnie tak romantycznie wyglada szkoda ze nie masz tej drugiej... podoba mi sie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-08-20 o 20:28
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 20:27   #3063
kliwia
Zakorzenienie

martusia juz sa :d

a z dekoracja nic, bo tamte laski musza sie wypowiedziec a na razie cisza od jednej... :|
zabcia z nami sa 4 pary, i tez nie mozemy dojsc do porozumienia
Stary 2009-08-20, 20:34   #3064
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martusia juz sa :d

a z dekoracja nic, bo tamte laski musza sie wypowiedziec a na razie cisza od jednej... :|
rozumiem.. to czekamy az sie ksiezniczka obudzi;D

a ta fryzurka swietnie ebdzie wygladac do 3 m welonu
czy mi sie wydaje czy masz ciezke grube wlosy? pewnie dlatego ci oklapywaly.. ale w dniu slubu wszytko bedzie lepiej zrobione wiec powinny wytrzymac
Stary 2009-08-20, 20:38   #3065
kliwia
Zakorzenienie

martus zbyt grubych nie mam, miekkie, puszyste ale wlasnie z tendencja to opadania Ciesze sie ze moze byc
Stary 2009-08-20, 20:41   #3066
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mężatki, ile czekacie na swoje filmy ślubne?
my dziś wszystko odebraliśmy, dokładnie po 12 dniach od ślubu. W międzyczasie nanieśli jeszcze kosmetyczne poprawki, bo coś tam chcieliśmy w filmie zmienić. Ale mieliśmy to szczęście, że nasz kamerzysta jest tez i montazystą, więc szybciutko wszystko nam wykonał. jakbyśmy trafili na innego kamerzyste z tej samej firmy to czekalibyśmy 3 tygodnie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane fotki z przymiarki. Pragne zaznaczyc ze elementy z koronki nie byly jeszcze przyszyte ajedynie przypiete szpilakmi, jesli bym cos zmieniac chciala, ale zakaceptowala to tak jak jest. Teraz juz mam jakis mniejszy entuzjazm do tej sukienki. No nie wiem, cos mi w niej nie tak..
piękna szelka będziesz super wyglądać, mąż padnie

Kochane tak mi żal, że nie mam czasu tu z Wami siedzieć, ale nasz mały remon okazał się być duużżymm generalnym remontem i nie mam kiedy zjeść a co dopiero czytać wizaż. Do tego załatwianie spraw urzędowych, przygotowywanie się do nowego roku szkolnego, pochłania mnie to całkowicie. Byle do końca remontu... wtedy postaram się tu być regularnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 21:53   #3067
kliwia
Zakorzenienie

martus noo jak zobaczylam fryzurke w listrze to prawie padlam :d ak sobie wyobrazilam jeszcze suknie i Tż
Wiec jest fajnie

baja ale pomysl sobie ze po remoncie bedziesz miala wecej czasu i super mieszkanko
Stary 2009-08-20, 22:02   #3068
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ladna fryzurka

a jesli chodzi o dekoracje to u nas taki przeboj z tym byl ze para przed nami nie zgodzila sie na to zeby obca babka dekorowala bo okazalo sie ze zakonnica ktora sie tym zajmuje jest przyjacielem rodziny wiec nie musze nic wiecej mowic ... natomiast para ktora miala slub po nas powiedziala ze robi miale przyjecie i wogole nie chce dekoracji .. a przeciez wiadomo ze 5min przed ich slubem dekoracji nie sciagniemy po ciezki i trudnych ja stwierdzilam ze jak mam sama placic za dekoracje Kosciola to wole miec sale lepiej udekorowana ... na koncu ta 3 para sie dolozyla takze wyszlo nas wsumie po 100zl takze nie bylo az tak zle .... a dekoracji Kosciola zabardzo nie pamietalam ze slubu wiedzialam tylko ze byly biale roze i kremowe gozdziki bo sami bylismy je kupic z pierwsza para w piatek o 3 rano ... bardziej teraz po zdjeciach widze jak wszystko bylo zrobione

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 22:44   #3069
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Ogolnie jest slicznie

Pierwsza byla lekko na bok - niestety nie mam zdjecia z takim niewielkim loczkiem przy karku z boku

Druga bez wypelnienia, tez lekko na bok, ale wogole inny układ włosów, jak wpiela mi moje spinki kokowki to wyglądalo cuuudnie
No ale doszlam do domu 15 minut pieszo, i mi sie polowa rozleciala tej fruzury. a miedzy czesaniem w dniu slubu a slubem bedzie jakies 5 godzin - i sie obawiam jak to będzie
Zdjecia na razie nie mam bo mi sie telefon wyladowal i nie mam czym zorbic. ALe za gopdzne juz beda

edit, dodanie fotek.
No wiec tak teraz po 2 godzinach wbijaja mi sie w kark wsowki mam wrazenie ze fryruza zjeżdza w dol pod wplywem grawitacji
A propo halki mialam wlasnie. Tylko nie wiem czemu jak jest zrobione zdjecie ztylu to wyglada jakbym nie miala Moze tak dziwnie jakos stanelam. Eh teraz juz musi byc ten serek nic nie zmienie..Dzieki za opinie.
Widze, ze Twoja fryzurka probna poszla lepiej niz moja. Ładnie, mnie sie podoba.

EDIT:
Przyjrzalam sie zdjeciom, i nawet z przodu wyglada jakby nie bylo tego koła..Teraz to zalapalam dola..a to byla ostania przymiarka, mam teraz miec jeszcze tlko jedna ostateczna przed samym slubem, zeby zobaczyc, czy nie terzba zwezac..Tragedia jednym slowem
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale my poprosty grzecznie czekamy na fotki

liliputek jest dobrze a czemu u ciebie brak entuzjazmu?

kliwia czekamy na fotki... co wymyslilas z ta dekoracja?
juz widze... tak dostojnie... a moze zeby sie nierozwalala to dasz wiecej spinek? mi moj fryzjer pach je tak dluygo jka niepowiedzialam o juz teraz czuje ze sie trzyma aczkolwiek jeden kwiatek i tak odpadl
a ty jak sie w niej czujesz? tak powaznie i dostojnie? bo ona jednoczesnie tak romantycznie wyglada szkoda ze nie masz tej drugiej... podoba mi sie
Brak mi entuzjazmu, bo:
1) Obawiam sie czy nie jest za waska
2) wylewa mi sie troche tluszczu pod pachami, kazalm po prostu szelke zrobic bardziej naboki zeby to zakryc ale nie wiem na ile zda to egzamin
3) wydaje mi sie ze laczenie gorsetu z suknia jest takie jakies ...no nie wiem zbyt widoczne, ale tam sa w tym miejscu zakladki, wiec moze to moje zwidy.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
piękna szelka będziesz super wyglądać, mąż padnie

Kochane tak mi żal, że nie mam czasu tu z Wami siedzieć, ale nasz mały remon okazał się być duużżymm generalnym remontem i nie mam kiedy zjeść a co dopiero czytać wizaż. Do tego załatwianie spraw urzędowych, przygotowywanie się do nowego roku szkolnego, pochłania mnie to całkowicie. Byle do końca remontu... wtedy postaram się tu być regularnie
Dzieki baja
A co do remontu, to ja Ci np zazdroszcze, fajnie jest cos robic ze swiadomoscia, ze robi sie to juz we wlasnym domu i dla siebie. Ja sie nie moge doczekac budowy

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-20 o 22:48
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 07:34   #3070
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
EDIT:
Przyjrzalam sie zdjeciom, i nawet z przodu wyglada jakby nie bylo tego koła..Teraz to zalapalam dola..a to byla ostania przymiarka, mam teraz miec jeszcze tlko jedna ostateczna przed samym slubem, zeby zobaczyc, czy nie terzba zwezac..Tragedia jednym slowem

Brak mi entuzjazmu, bo:
1) Obawiam sie czy nie jest za waska
2) wylewa mi sie troche tluszczu pod pachami, kazalm po prostu szelke zrobic bardziej naboki zeby to zakryc ale nie wiem na ile zda to egzamin
3) wydaje mi sie ze laczenie gorsetu z suknia jest takie jakies ...no nie wiem zbyt widoczne, ale tam sa w tym miejscu zakladki, wiec moze to moje zwidy.
Słońce, po pierwsze, mnie się wlaśnie podoba to, ze nie widać tego koła, suknia układa się bardzo ladnie, a nie sztucznie, nie jest napięta ta spódnica i nie wyglądasz jak abażur to akurat jest na plus!!!!
odp. do 1) - nie jest!
odp. do 3) zwidy! bardzo ciekawe masz to połączenie, mnie sie podoba
jak zauważylaś, odpowiedzi na 2) nie ma, bo ja tam nie nie widzę

a ja dziś o 10.00 jadę odebrać suknię! coś się tym denerwuję.... ale ogólnie stresu ślubnego na razie nie ma

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 07:35   #3071
kliwia
Zakorzenienie

liliputek to Twojej sukni to ja bym dala halkę z duszą iloscią tiulu No nie wiem bo przeciez mogloby byc bardzeij podniesione Ale mimo wszytsko i tak jest pieknie mojha droga, nie dołuj się

Rozpięłam swoja fruzyrę, chciałam w niej spac zobaczyc jak bedzie wyglądac rano, ale zrezygnowalam przez te wbijające się wsówki, rozmontowałam miałam 30 wsówek i nic wiecej, A dzisiaj wyglądam jak amerykanska gwiazda z taka fala yeah
Stary 2009-08-21, 07:47   #3072
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
A dzisiaj wyglądam jak amerykanska gwiazda z taka fala yeah
pokaaaaa (jak to mówi mój 6letni chrześniak )

Stary 2009-08-21, 07:54   #3073
kliwia
Zakorzenienie

Strobli buu nie pokaze, bo jestem w p[racy nie mam klabla do telefonu no i w pracy mam spięte
Stary 2009-08-21, 08:03   #3074
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny dzieki za słowa pocieszenia ale jest dzisiaj jeszcze gorzej. porownalam original ze zdjecia jednej z Wizazanek i moj suknie, i niestety original wyglada duzo lepiej. Zaluje ze sie nie wpakowalam w samochod i nie pojechalam do tego Krakowa czy okolic po original. Teraz moja suknia mi sie w ogole nie podoba, jest zrobiona...no nie wiem wydaje mi sie, ze niedbale. A co najgorsze wplacilam juz za nia cala kwote, bo gdyby to byla tylko zaliczka, to bym zrezygnowala i pojechala do Krakowa. Beznadziejnie
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 08:25   #3075
kliwia
Zakorzenienie

lilus nie doluj sie
Stary 2009-08-21, 08:51   #3076
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny dzieki za słowa pocieszenia ale jest dzisiaj jeszcze gorzej. porownalam original ze zdjecia jednej z Wizazanek i moj suknie, i niestety original wyglada duzo lepiej. Zaluje ze sie nie wpakowalam w samochod i nie pojechalam do tego Krakowa czy okolic po original. Teraz moja suknia mi sie w ogole nie podoba, jest zrobiona...no nie wiem wydaje mi sie, ze niedbale. A co najgorsze wplacilam juz za nia cala kwote, bo gdyby to byla tylko zaliczka, to bym zrezygnowala i pojechala do Krakowa. Beznadziejnie
pokaż oryginał a tak w ogóle to nie jest powiedziane, że oryginał lepszy... każda z nas jest i będzie w tym dniu niepowtarzalna!

Stary 2009-08-21, 08:51   #3077
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co to zalezy jaka masz fryzure i ile fryzjerce zajmie uczesanie jej. Ja np mam slub na 16, czyuli TZ bedzie u mnie ok 15 moze troszke pozniej. Fryzjera mam na 9 (czesac mnie bedzie ok 2,5 godziny), makijazystke na 12.30 bo nie miala wczesniej wolnego. Czyli o 13 jestem wolna i mam jakies 1,5 godz zeby sie stresowac

Wklejam obiecane fotki z przymiarki. Pragne zaznaczyc ze elementy z koronki nie byly jeszcze przyszyte ajedynie przypiete szpilakmi, jesli bym cos zmieniac chciala, ale zakaceptowala to tak jak jest. Teraz juz mam jakis mniejszy entuzjazm do tej sukienki. No nie wiem, cos mi w niej nie tak..
sukienka cudna ja też byłam na przymiarce wczoraj i też miałam koronkę na szpilkach za tydzień może już będzie do odbioru sukienka ach i jak tu teraz ukrywać ją 2 tyg. przed TŻ

Cytat:
Ogolnie jest slicznie

edit, dodanie fotek.

zdaje mi się że już ślubną lepiej by utrwaliła fryzjerka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 09:39   #3078
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martus zbyt grubych nie mam, miekkie, puszyste ale wlasnie z tendencja to opadania Ciesze sie ze moze byc
nie moze byc tylko jest super do tego welonu sukni bedzie idealnie a zobaczysz pani ja mocniej zepinie.. utrwali i bedzie sie trzymac probna jest tylko po to zeby zobaczyc czy takie cos moze byc wiec jest git!

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

a ja dziś o 10.00 jadę odebrać suknię! coś się tym denerwuję.... ale ogólnie stresu ślubnego na razie nie ma
nie denerwuj sie bedzie dobrze

liliputek to byla tylko przymiarka spokojnie mysle ze jak ci cos nieodpowiada to mozesz poprosic np dzwoniac teraz o jeszcze jedna bo masz watpliwosci - sporobj z inna halka (moze tak jak kliwa radzi z kolem z tiulem) posprawdzaj... bo bedziesz tylko myslec i sie grysc nie ma sytuacji bez wyjscia..
aaa wogole to moim zdaniem gorset z sukienka jest pieknie polaczony... fajnie ci na pasie opina i potem sie rozszerza bardzo mi sie to podoba...
Stary 2009-08-21, 09:42   #3079
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mężatki, ile czekacie na swoje filmy ślubne?
Do nas kamerzysta się nawet jeszcze nie odezwał... Jak tego nie zrobi dziś ani jutro, od poniedziałku go szturmujemy

Cytat:
Czuje sie olana.
Wiem, że wiekszośc z Was ma to za sobą, ale mogłybyście chociaż przypomnieć sobie jak bardzo pierwsza przymiarka była dla Was stresująca i troche mnie wesprzeć.

Smutno mi i tyle.

No bo czym tu się stresować? Ja się nie stresowałam, a cieszyłam

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
(...)
nawet nie mów już tylko tyle dni ja tez muszę jeszcze zapisać się na próbny makijaż , ślub mam na 13 sądzicie że fryzjer na 8.00 to za późno??
(...)
Ja miałam ślub na 12.00, a fryzjera na 7.30, także myślę, że to nie za późno

liliputku, suknia naprawdę ładnie sie prezentuje i przestań się dołowac już

kliwia, fryzura bardzo ładna W dniu ślubu na pewno Ci ją bardziej utrwalą

Basiu, powodzenia w remoncie czekamy tu na Ciebie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 09:52   #3080
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
motley próbowaliśmy i tak, ale to nic nie daje. Już parę razy mówiłam tż żeby zostawił drzwi otwarte, a ta franciszka skakała wtedy po mnie, z okna mi na brzuch, podgryzala ręce, nogi i wszystko co wystaje z pod kołdry. Mało tego zawsze znajdzie sobie jakąś zabawkę hałasującą Po dwógodzinnych harcach, czyli koło godziny 7, kładzie się i spi. A mi już wtedy nie sen w głowie tylko kociobicie
hehe ale Ty masz chyba jeszcze młodego tego kociaka? Spokojnie, przejdzie mu. Moja pierwsza kotka też cuda wyprawiała o poranku a teraz trzeba ją wołami z łóżka na śniadanie wyciągać Twojego kotostwora po prostu rozpiera kocięca energia ale z czasem będzie lepiej

Cytat:

edit, dodanie fotek.
wow musisz mieć dużo włosów, że taki świetny kok dało się zrobić. Ślubną fryzurę na pewno fryzjerka zabetonuje Ci tak, że nic nie drgnie. Kok super, bardzo mi się podoba

liliputek suknia jest bardzo ładna, jak będzie skończona to też efekt na pewno będzie lepszy. Zresztą skoro szyjesz u krawcowej to zawsze jeszcze możesz coś w niej zmienić/poprawić. I jak masz możliwość to popatrz jak układa się na różnych halkach, może z jakąś inną bardziej Ci się spodoba. Ogólnie nie przejmuj się, bo suknia prezentuje się bardzo dobrze i na pewno skończona będzie piękna

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:02   #3081
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczynki z 29 sierpnia, prognoza, przynajmniej dla mojego miasta fatalna, leje a cisnienie ponizej 800 hektopaskali
Licze na to ze teren mojego miasta - bagienny - mimo wszytsko odeprze i zlagodzi opady
tu sprawdzalam :
http://www.meteoprog.pl/

Dziękuję dziewczynki mam nadzieje ze zabetonuje :d ale poprzoszję ja tez o związanie częsci wlosow mocno gumką, bo wtedy będzie bardziej stabilnie i nie bedzie zjezdzac

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:04
Stary 2009-08-21, 10:11   #3082
AgatkaL
Wtajemniczenie

kliwia...fryzurka super, taka elegancka...jak fryzjerka ja mocno nalakieruje jakimś super usztywniaczem (polecam lakier Hegron Żel Spray - wytrzyma chyba wszystko ), to będzie się trzymać

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:11   #3083
moniqac
Zadomowienie

UWAGA UWAGA zdjęcia z przymiarki myśle ze mniej więcej wszystko widać, tylko suknia na zdobieniach ma kryształki które się błyszczą a tu się jakoś zgubiły. no ale jestem ogólnie bardzo zadowolona - nawet łzy mi staneły w oczach jak sie zobaczyłam . troszke jest niekształtna, no bo jak to ze szpilkami. Welon będę mioała szyty - dłuższy niż ten na zdjęciu bo 1 warstwa będzie za pośladki (80cm) a druga 60 i będzie obszyty gipiurą. no.... czekam na słowa zachwytu a tak szczerze, to czekam na szczere opinie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0007.jpg (134,8 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0025.jpg (133,6 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0027.jpg (133,8 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0050.jpg (137,3 KB, 95 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:15
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:16   #3084
kliwia
Zakorzenienie

moniaq suuper! A to z tylu poprawia o sie tak marszczy ?
Mierzylam podobna LFdo tej sukni ale w kolorze gold i byla z miesistej satyny faaajna!
No i nie dalas z welonem :P
Stary 2009-08-21, 10:23   #3085
moniqac
Zadomowienie

Liliputek .... nie potrzebnie sie tak stresujesz tą suknią - jest naprawde piękna.... przekonaj sie!

Kliwia - booooooska fryzurka!!!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Taaaaaaaaaaaaak.... poprawi sie miałam złą bielizne , a potem Pani mi ją złapała przy guzikach w pasie i sie wyprostowało.... będzie proooosto

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:26   #3086
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA zdjęcia z przymiarki myśle ze mniej więcej wszystko widać, tylko suknia na zdobieniach ma kryształki które się błyszczą a tu się jakoś zgubiły. no ale jestem ogólnie bardzo zadowolona - nawet łzy mi staneły w oczach jak sie zobaczyłam . troszke jest niekształtna, no bo jak to ze szpilkami. Welon będę mioała szyty - dłuższy niż ten na zdjęciu bo 1 warstwa będzie za pośladki (80cm) a druga 60 i będzie obszyty gipiurą. no.... czekam na słowa zachwytu a tak szczerze, to czekam na szczere opinie.
super;D a z welonem nie ma fajnie wyglada na piersiach

kliwia nie martw sie bedzie dobrze.. rozpedzimy chmury
Stary 2009-08-21, 10:41   #3087
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Przyszlam sie pozalic

Mamy juz z tztem coraz bardziej dosc tego calego wesela i zalujemy ze nie zrobilismy tylko obiadu dla najblizszej rodziny i w podroz na karaiby...

Nie dosc ze mamy male rodziny i w sumie zapraszalismy okolo 75 osob lacznie ze wszystkimi lepszymi znajomymi (moja rodzina to 15 osob az ) to jeszcze sporo osob nam poodmawialo, bo np wiedzac o weselu ponad rok wczesniej musieli sobie zaplanowac wyjazd na ten dzien, albo jeszcze cos innego...

Ci ktorzy ida od strony tzta tez marudza bo ten to ten tamto... A wczoraj to juz przebilo wszystko... godzina 17 Sms!!! od swiadka Tżta, ze niestety nie bedzie ich na naszym weselu, bo za pozno sie o nim dowiedzieli i nie dadza rady.... normalnie nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac bo wiedza o nim od 3 miesiecy (tzn o weselu wczesniej ale 3 miechy temu ich zaprosilismy) i jak ich zapraszalismy to wszystko spoko bylo, ten kumpel tzta wydawal sie zadowolony ze swojej roli i nie zglaszal zadnych ale... a tu na 2 tygodnie przed slubem takie newsy... i oczywiscie nasza wina bo za pozno ich poinformowalismy normalnie szczyt chamstwa...

Tż probowal jeszcze wczoraj do niego sie dodzwonic, ale bezskutecznie... bo tak se pomyslelismy ze moze chodzi o kase... no ale nie wiem... moj Tż mu tyle razy w zyciu pomogl a ten mu teraz swinstwo takie robi... i zal mi tzta bo prawie nikt z jego znajomych nie przyjdzie bo ten ma zone w ciazy a tamten cos innego... ode mnie nikt na razie nie odmowil... ani z rodziny ani z przyjaciol... a od tzta tyle osob...

No i jeszcze jest 1 problem... bo ja jutro robie panienski, zaprosilam kumpele i teraz kumpele cos tam knuja i kombinuja i robia mi jakas niespodzianke No a tztowi mial niby swiadek zorganizowac kawalerski (ja od razu wiedzialam ze jak chce panienski to musze sama cos zarzadzic bo moja swiadkowa nie jest zbyt imprezowa)... a teraz dupa bo swiadek odmowil swiadkowania i moj Tż powiedzial ze ma w dupie caly kawalerski i sam nic nie bedzie organizowal bo i tak polowa odmowi i dupa.... no tylko mi tak glupio teraz isc sie jutro bawic, jak on bedzie siedzial w domu
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:42   #3088
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
No i super!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
kliwia nie martw sie bedzie dobrze.. rozpedzimy chmury
Prawie jak "Pokonamy fale" Tak mi się skojarzyło Można by zaśpiewać na tą melodię
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:56   #3089
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
hej a ja? a ja?
Przepraszam...

Cytat:
Dziewczynki z 29 sierpnia, prognoza, przynajmniej dla mojego miasta fatalna, leje a cisnienie ponizej 800 hektopaskali
Licze na to ze teren mojego miasta - bagienny - mimo wszytsko odeprze i zlagodzi opady
tu sprawdzalam :
http://www.meteoprog.pl/
Ja też sprawdzam na tej stronce pogodę i u mnie też pada. Wczoraj jeszcze opady były w nocy z 29 na 30, a dziś są już popołudniu!!!!! Nie zgadzam się na taką pogodę!!!!

A fryzurka bardzo mi się podoba, ale masz geste włosy!!

Cytat:
SUPER!!!!

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:01   #3090
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ta stronka jest jakas do dupci... o wiele lepsza pogoda jest na stronce
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

tutaj pokazuje mi sloneczko na 5 wrzesnia a na tej drugiej deszcz... na pewno bedzie sloneczko... musi!!!
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości