|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
samba na tej stronie w nasz termin i tak leje
buu
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie caly czas bo oprocz kropelek jest tez sloneczko i chmurki :P tak trza na to spojrzec
|
|
|
|
|
#3093 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Postaram sie. Dzieki za pocieszenie. Lilus podoba mi sie
(swoja droga jakbymnie ktos spytal skad wzielam ten nick to za Chiny Ludowe bym nie potarfila powiedziec )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wow. Powiem Ci, ze juz na przymiarce suknia jest pieknaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny normalnie mój zespół wykrakał mi pogodę. Powiedzieli jakiś czas temu, że woleliby żeby popadało, bo goście nie uciekną im na ogród, z racji tego, ze przy sali jest piękne obejście, tylko będą na sali się bawić...... ahhhh, czemu to powiedzieli??!!
![]() Z drugiej strony wiem, że na pogodę nie mam wpływu, muszę przyjąć ją taką jaka będzie. Chyba to jest najlepsze wyjście, po co niepotrzebnie się stresować... Edit: http://weather.weatherbug.com/Poland...&lang_id=pl-PL i jeszcze link do fotki z satelity - jakieś chmurzysko faktycznie się zbliża
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-21 o 11:19 |
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
samba a wiesz ze ja tego slonka nie zauwazylam?
lilus widzisz, sumienie masz spokojne, a krawcowa na pewno sie nie obrazi,w m koncu ma taka prace
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
SAMBAdiJANEIRO wspolczuje... nie wiem komu bardziej tz czy tobie.. do dupy z takimi znajomymi... a swiadek to dal ciala zupelnie.. co do panienskiego to tz napewno by chcial zebys choc ty sie pobawila..
(pamietaj ze zawsze moglo byc gorzej u mnie z ponad 140 zaproszonych osob bylo 76 z nami ale zabawa byla przednia u was tez tak bedzie )Cytat:
![]() liliputek dobrze ze tam poszlas zobaczysz teraz to juz bedzie tak jak ty chcialas... glowa do gory aaa pogoda sie niestresujcie... niestety niezalezy od was.. ale zespol moni mial racje bynajmniej beda na sali sie bawic (u mnie znajomi np przesiedzieli polowe poprawin na dworze bo tak im sie dobrze piwkowalo.. dopiero jak sie poprawili to poszli sie bawic.. a tak niebylo by klopotu )
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przejumj się tym tak bardzo, naprawde nic na to nie poradzisz a szkoda Twoich nerwów. Mnie również szkoda TZta Twojego, no i mojego jak jego koledzy też odmawiali - ale poradzisz coś? nic. wspieraj tylko swojego TZta i pamiętaj gra nie jest warta świeczki. liliputek... naprawde fajnie wygladasz!!!! dziękuję za miłe słówka
|
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak jak przewidywałam z tymi gosmi co byli pod znakiem zapytania. Wczoraj wieczorem zabrało poogotiwe zone kuzyna Tż
Nie przyjada na ślub.Do slubu zostal tydzien, czy wypada ew kogos doprosic? bo szkoda zeby stalo puste miejsce a zaplacic za nich juz trzeba
|
|
|
|
|
#3099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie martw sie slonko na pewno dla Was wyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
moj tz udaje ze go to nie obchodzi... no ale wiem ze tak nie jest... bo chcial zaprosic tego czy tamtego i zawsze sie staral zeby kazdemu pomoc jak czegos potrzebowali... no a teraz to tak jest jak jest... dla jednego kolegi przelozylismy slub na wrzesien bo tak sie zlozylo ze jego siostra miala miec w ten sam dzien i by ich nie bylo... no ale teraz zaszli w ciaze i podobno zle sie czuje zona wiec i tak nie przyjada... no ok... zachowania swiadka nie rozumiem bo jak go zapraszalismy to byl zadowolony i w ogole juz zaczal ustalac ze przyjedzie po tzta w dzien slubu, pytal sie czy bedzie to, a czy tamto... i w ogole nic nie wskazywalo na to, ze tak postapi... a teraz nie wiem co mu odbilo... i jeszcze tak sformulowal tego smsa ze wychodzi na to ze to nasza wina bo go za pozno poinformowalismy... to nie wiem kiedy mielismy go poinformowac jak 3 miechy nie wystarcza (o slubie wiedzial rzecz jasna wczesniej). No i nie wiem czy teraz jeszcze namawiac tzta zeby do niego dzwonil wyjasnic sytuacje czy miec to w dupie i olac cieplym moczem... jedno jest pewne, ze ma u mnie minusa jak stad do nie wiem i moze sie nie pokazywac ![]() A jeszcze glupio to wyszlo bo ja jutro z rana jade do bielska na weekend i panienski... i mialam jechac sama, bo tz mial niby isc do pracy, ale jednak nie idzie i powiedzial ze chetnie by pojechal ze mna bo co bedzie sam w domu robil... i lipa, bo co ja pojde na panienski a on zostanie w domu... kurde glupio mi tak, ale z drugiej strony to nie chce juz mieszac i kombinowac bo na to za pozno... dziewczyny juz cos przygotowaly i lipa... jakbym wiedziala wczesniej to zaprosilabym moich znajomych z polowkami i by bylo party wspolne... A z drugiej strony to mam sie w niedziele spotkac z 1 parka co ma slub przed nami w sprawie dekoracji kosciola (w ogole zadzwonil do mnie koles!!! taki podjarany dekoracja ze myslalam ze padne mi tam w sumie wszystko obojetne byle zbyt drogo nie bylo )wiec fajnie by bylo zeby tz tez byl---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
My juz chyba nikogo nie bedziemy dopraszac bo mamy dosc... ale my na razie nie podalismy liczby osob |
||||
|
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zas to przeżywałam, że super, że byliście, że taka niespodzianka itd. Ja już nucę od godziny ![]() Cytat:
![]() Samba, normalnie w szoku jestem jak Was świadek załatwił... ![]() Bierz TŻa do Bielska, idź na panieński, a w niedzielę spotkajcie się z tamtą parką w sprawie dekoracji
|
||
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
oki lece do pracy... mam dzis ciezki dzien w pracy... do tego od rana jestem poddenerwowana... nie wiem czy praca czy tym weselem i calym zamieszaniem, ale czuje ucisk w brzuszku hehe
Bede nadrabiac pewnie dopiero w poniedzialek bo jutro szaleje, a w niedziele musze sie zajac tztem buziaki i do poniedzialku
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego weekendu, Sambuś
|
|
|
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
![]() Cytat:
Sambuś nie przejmuj się, moj TZ poprosił kolegę na świadka niecały rok temu, miał w czerwcu dać ostateczną odpowiedz, bo jest muzykiem i nie wiedział jak będzie z terminami. W każdym bądz razie do tej pory nie dał odpowiedzi. ![]() W ogóle TZ ojciec wymyślił, ze trzeba zaprosić jeszcze jakąś ciotkę, na dwa tygodnie przed ślubem, wyszła lipa, ale mam to już gdzieś najchetniej to bym odwołała to wesele |
||
|
|
|
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
czytam was na bieżąco, ale nie piszę. Widzę, że nie tylko ja mam takie dziwne humory, wogóle ja to wieczorami to mam zrypany humor nie wiem czy po zmęczeniu praca + stresem czy samym stresem... też trzymam kciuki za pogodę na weekend ten i przyszły
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ DZIEWCZYNY
![]() DLA WSZYSTKICH JUTRZEJSZYCH PANIEN MŁODYCH : anuulaa, karothka, Madzia_madzia, keira24, iwi_83, Daysy85, Millu, Candy80 TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !! |
|
|
|
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
No tak.. zapomniałam o fotce z welonem
i dorzuce też fotke mojego trenuuuuuuuuuuu .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-08-21 o 13:58 |
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
motley tak, kicia ma 4 miesiące dopiero. Dzisiaj np. wygrzebała mi śmieci z kosza ehh... i ukradła mi mój kocyk taki cieplutki i milusi
śpi tylko na nim i teraz też z podłogi przyszła na kocyk. wie co dobre ![]() Dziewczyny nie martwcie się pogodą. Na nasz dzień też zapowiadali deszcze i burze a fakt popadało trochę rano ale w południe już słonce świeciło na co potwierdzeniem są zdjęcia z sesji, jak do kościoła wchodziliśmy to już w ogóle pięknie było. Dopiero jak z kościoła wyszliśmy to trochę popadało ale wtedy to mi już wsio rybka była
|
|
|
#3108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla jutrzejszych Panien Mlodych wszytskiego naj naj, duzo slonca, usmiechu, szczescia, milosci i zgodnosci w malzenstwie, oraz zeby Wam sie wszytsko udalo tak jak sobie wymarzylyscie. |
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
dziewczynki nadrobiłam pokrótce te które wystąpiły w sukniach jak mnie pamięć nie myli Liliputek i Moniaq, wyglądcie boskooooo !!!! każda na swój sposób eleganko Kliwia urocza fryzurka, gdybym ja miała większą ilośc włosów do dyspozycji fryzjera to też bym się na taką zdecydowała Martuś pomysłowego masz męża fajnie wymyślił z tym zdjątkiem na weselu Rybulki - dobrana z Was para, Twój pomysł z wycieczką na ślub naszej Rybki też był oryginalny ![]() co do pogody to u mnie póki co na 5-ego pogodnie i 18 stopni - jest gites ![]() wczoraj dzwoniłam do Pani z salonu w którym będę kupować suknię, dziewczyna przywozi ją jutro do Jędrzejowa i jutro mogę dzwonić odnośnie ceny - pierwotne założenie 890 zł, zobaczymy czy skoczy w górę. Kupiam wczoraj buty w deichmanie - zgadnijcie za ile - ...całe 19 zł doradźciekupiłam również bieliznę U Tż-ta zaostała do kupienia koszula na poprawiny, krawat, skarpetki, bokserki i pasek Muszę jeszcze zamówić organzę do strojenia domu u babci, Madziu dzięki za namiary na Pana od kwiatów i sztuczne kwiaty właśnie Ja już od 29.08 będę w Kielcach i w związku z tym zero dostępu do netu, chyba że w przerwie między załatwianiem ostatnich rzeczy zajrzymy do Tż-ta to napiszę jak mi idzie. W sumie to będzie mi brakować Was przez ten tydzień przed weselem, mimo że codziennie się nie udzielam to czytam i jestem spokojniejsza jak do Was zajrzę ![]() a właśnie powiedzcie mi dziewczyny te które mają jedną spowiedź, bo my mamy w planach się wyspowiadać w tym tygodniu przed ślubem, żeby aniołami być czy Wy idziecie wcześniej?? chyba nie ma n to reguły...ściskam i pozdrawiam wszystkie
|
|
|
#3110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
ania jak masz jedna spowiedz, to musisz isc w poatek przed slubem, a w tym tygodniu mozesz isc o tak
![]() Chyba ze powiesz ksiedzu ze di slubu nie bedziesz mieszkac z narzeczonym i w ogole nie bedziecie sie widziec. Nam ksiadz kazal isc w piatek przed slubem i ja sie wybieram w ten weekend, zbey sobie przypomniec jak to jest bo bardzo dawno nie bylam u spowiexzi.No i tez mowie ze ponczochy samonosne, ale nie smaruj ud balsamem w dniu slubu to ci nie zjadą.
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my też idziemy dopiero w piątek przed ślubem, bo wcześniejnie dostaniemy rozgrzeszenia, a w piątek TZ jedzie do swoich rodziców i spędzamy noc osobno więc spokojnie możemy sie wyspowiadać .
|
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co dajecie na wodke weselną??
bo sie wacham czy robic zawieszki + banderola czy etykiety + wstążeczka
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie daje na butelki wodki
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
my też nic nie mieliśmy.
![]() jak ja za Wami tęsknię!!!!!!!! już tak rozważamy założenie internetu, ale ciągle się wahamy - czy na na wszystko wystarczy...
|
|
|
|
|
#3116 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się ta opcja podoba
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia jesli masz kogos takiego kto sie nieobrazi to zapros (my 3 dni przed slubem zaprosilismy brata od mojej przyjacioli.. tzn on i tak by z poznania przyjechal bo przywozil przyjaciolke i jej faceta ale zapytalismy cy weznie garnitur i pobawi sie znami) bo tez mielismy zaplacone a 1 osobna nam odmowila 3 dni wczensiej
SAMBAdiJANEIRO po pierwsze jedz z tz typojdziesz sie bawic a nastepnego dnia pojdziecie razem rozmoaiwac o dekoracje.. po druhie nie martw sie tak bardzo niestety na takie rzeczy zbytnio wplywu nie mamy.. przynajmniej wiecie kto jest wam naprawde zyczliwy i bliski.. Rybulka :D powiedzialam wojtkowi i sie smial teraz razem przegladamy i sie cieszymy jak durni![]() Scio skad ja znam tych odpowiedajacych na czas ludzi ehsss zabic to malo![]() MagdaZb uszy do gory! to napewno stres przedslubny moniqac super ten tren welonu niekomentuje bo nielubie i sama nie mialam wiec niejestem obiektywna aniaaa84 ja jestem zdecydowanie za ponczoszkami ![]() ![]() tylko niebalsamuj nog i razem z tz dziekujemy za warciacki komplement![]() anika222 my dawalismy zawieszki wg naszego projektu (pasowaly do zaproszen i karteczek na stoly) choc moj tata byl przeciwnikiem bo on chcial naklejki ale na szczescie wybilam mu to z glowy![]() zlozylam wniosek o dowod odebralam akty malzenstwa... szkoda tylko ze na nowy dowod mam czekac miesiac.. czyli za miesiac odbieram dowod a za 2-3 skladam wniosek o nowy z nowym adresem hahaha
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc jestem teraz zabiegana urzedowo ogladam fotki musze do fotoksiegi wybrac okolo 150 a jest ich wiecej wiekszosc mi sie podoba i mam problem
![]()
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-08-21 o 17:40 |
|
|
|
|
#3119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam samonośne pończochy i nie balsamuj nóg, to będą się trzymał ![]() Do spowiedzi idźcie w piątek ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi co z trenem? bedziesz go miala podpinany/odpinany? Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

buu

)
Wow. Powiem Ci, ze juz na przymiarce suknia jest piekna

No a tztowi mial niby swiadek zorganizowac kawalerski (ja od razu wiedzialam ze jak chce panienski to musze sama cos zarzadzic bo moja swiadkowa nie jest zbyt imprezowa)... a teraz dupa bo swiadek odmowil swiadkowania i moj Tż powiedzial ze ma w dupie caly kawalerski i sam nic nie bedzie organizowal bo i tak polowa odmowi i dupa.... no tylko mi tak glupio teraz isc sie jutro bawic, jak on bedzie siedzial w domu 

i dorzuce też fotke mojego trenuuuuuuuuuuu