|
|
#4681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Nie mów nikomu że Cię kocham pokryjomu !
a tak wgl to może któraś wie z jakiej to piosenki ? (;
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
czasem mam zły humor i tęsknie do poprzedniego życia. fajnie było, a tymczasem jest mi przykro.
rozkoszuję się swoim szczęściem, rozleniwiam się, roztapiam w Twoich dłoniach. wizualność reakcji na myśl o braku, czasami maleje tylko podczas pociesznej myśli o końcu świata, zakładasz sukienkę, snujesz marzenia o wolności. gdzieś za aksamitną kurtyną rozpościera się rząd zmęczonych twarzy z nabrzmiałymi rozporkami, a ekshibicjonistyczne skłonności wreszcie wypychają mnie na główną scenę, bym odegrała pierwszą rolę w sztuce kochania. to ja i mój pies. nasze życie na farmie z kurami i szumiącym zbożem o piątej trzydzieści cztery. już nie pamiętam, czy ja Ciebie, czy to Ty mnie. usiądę w najbardziej zakurzonym kącie mojej pamięci z rozchylonymi, przygotowanymi do wypowiedzenia słów, ustami. nie, nie będę wydobywać dźwięku z siebie. żadnego prócz ledwo słyszalnego szlochu, który nie potrafi już zdziałać cudów.
|
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
Jakiś taki weny brak :|
________________ A mówiłeś, że mnie nie zostawisz.. Piękne słowa. Szkoda, że okazały się kłamstwem. Udupienie totalne … Po co były wielkie słowa ? Zanim zrozumiesz … Ale proszę Cię, wróć do mnie trzydziesty raz. |
|
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
Wymyśliłam opis, ale TurboDymoMan mnie zawstydził... Wymyślił lepszy
![]() Wyluzuj żelka...
|
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
"Tak często Cię widzę
Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka " "Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? " "Zabierz mnie na drugą stronę... Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens... Gdzie wszystko ułożone... jak policyjny pies. " |
|
|
|
#4686 |
|
Przyczajenie
|
`
Teraz jak gdyby nigdy nic nie rozmawiamy... Nie powiesz mi już nic... Może i lepiej zapomnij o mnie... W końcu ja zapomnę o Tobie... Ale to nie będzie takie proste... I choć jesteśmy tak blisko siebie... I choć często patrzysz mi prosto w oczy.. To już nic nie znaczy... Ani dla mnie... Ani dla ciebie... Każdy ma swoje życie... Chociaż ja nie mogę żyć bez Ciebie... `Wyzwalam się z obowiązku jakim jest życie... bo ludzie tacy jak ja odchodza przed czasem... odchodza zanim zdarzysz pokochac kogos z nich... lecz dopiero pokochasz gdy poczujesz ze ich juz nie ma. A gdy zakopiesz wspomnienia to zatesknisz i zaczniesz doceniac... |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Znów stoję tu i czekam
widzę cię z daleka tak zwyczajnie mijasz mnie. Jestem taka obca, kiedyś mnie nie poznasz wiem już, że skończyło się |
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
I brakowało by mi Ciebie, nawet gdybym Cię nie poznała
![]() gra pozorów wciąż trwa... Szczęście to juz tylko Ty... Czemu mnie opuściłeś? Wiedziałeś, ze nie dam sobie rady... -Musicalem... to była próba dla ciebie... -Wymówka, próby nie istnieją, to tylko wymówka dla osób które zadały ból, a niewiedza same czemu... -Ale ja jestem Aniołem... -Właśnie... ale juz Upadłym... Niestety, śmierć duszy jest sto razy bardziej gorsza niż śmierć ciała
|
|
#4689 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
nagle motylków jakby więcej gęstsze powietrze między nami. that somebody ;* prezentujesz się konkretnie^^ podobasz mi się, ej. nie spie^dol tego ![]() ____________ na codzień nie przekliam, ale kocham cie kurva mać. właściwie nie wiem po co w ogóle pojawiłeś się w moim życiu. ten epizod trwał za długo. nie mów mi o tęsknocie bo to nie Ty nie spałeś dzisiaj w nocy, pijąc kakao, słuchając 'please don't leave me'. i chociaż nienawiść między nami to kurva gramy w jednej drużynie. naucz się ponosić konsekwencje swoich idiotycznych czynów.
|
|
#4690 |
|
Przyczajenie
|
Nawet nie potrafię Cię czuć, nagle nie pragnę Twoich ust
Nie czarujmy się nie ma tu już nic... już nic... Czy to nadal my? Spójrz - ja miłości dawno nie widzę tu. Nie ma szans, nie ma nas, oddalamy się co dnia, ja i ty, ty i ja. U boku Twego dobrze gra tą którą widzieć chcesz A gdybyś tak zobaczyć mógł to co myśli I jaka tak naprawdę jest Tak niewiele o niej wiesz Ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez, Utonęłam w żalu by znów narodzić się. A dziś już nie pamiętam nic, czas uspokoił sny, Uwolniłam się by żyć, by nie otruć świata smutkiem łez. |
|
|
|
#4691 |
|
Raczkowanie
|
to ja wszystko psuję, kiedy wymyka mi się głupie zdanie : 'kocham cię' .
gwiazdy się czerwienią, a noc jest taka niebieska. rytm reggae to rytm serca. a ty czujesz jak ono bije i bije. (:
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu ale uwielbiam ten wers z pewnej piosenki...
Widziałam orła cień Do góry wzbił się niczym wiatr Niebo to jego świat Z obłokiem tańczył w świetle dnia Słyszał ludzki szept Krzyczał, że wolność domem jest Nie ma końca drogi tej I że nie wie co to gniew.... |
|
|
|
#4693 |
|
Przyczajenie
|
`
Trwaj moja chwilo Bo jesteś tak krótka Że głupieję ze szczęścia ` A nocą się zasłania snem, ` Napisz od serca do mnie list Lecz - proszę - nie wysyłaj go nigdy W szufladzie zamknij go na klucz Niech czeka wciąż lepszych dni ` Please, don't leave me... ` Biegnę tam, gdzie miłość życiem jest. ` Ty Nie Jesteś Moją Połówką! Ty Jesteś Moją CAŁOŚCIĄ! ;* ` Pan w każdym moim śnie, główną rolę gra! B A R T E K
((( |
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Jejkuu super macie te opisy ;**
dodaje coś od siebie ;] ^Czy jestem? Już nie.. Nie ma.. bo uciekam.. od czego? Od wszystkiego! ^Wymagasz szacunku? a ile masz go w sobie? ^Chciałam się zabić... ale Anioł mnie powstrzymał. ^Pościel jeszcze pachnie ogniem naszych ciał. ^Przyjdź do mnie więc, jak ciepły dzień.. obejmij mnie. Tylko tego jest mi brak przytul mnie mocno tak! ^Bądź moim Aniołem kiedy innych zabraknie bądź moim skarbem, nawet wtedy kiedy na zawsze zasnę. |
|
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudeńko !# Odchodził ode mnie zostawiając mnie bardziej samotną, niż wtedy kiedy nie było go jeszcze. # Spała niespokojnie. Rano wstała ze świadomością, że w nocy obudziła się krzycząc Jego imię. # Bo wiesz, ,,lubić" to jest za mało na określenie tego co do Ciebie czuję. # A od płaczu zanosiła sie jak małe dziecko, któremu zabrano ulubionego misia. # Starać się o kogoś kto Cię nie chce? # Szkoła - Twoj drugi dom... wariatów
|
|
#4696 |
|
Przyczajenie
|
Bo przecież wiesz, że nie umiem żyć bez ciebie.
Moja szafa? pełna twych ubrań, na dodatek prasowanych dzień w dzień w nadziei że gdy wrócisz docenisz... Każda chmura przyciąga deszcz... Mówiłeś "Na zawsze będę twój!" kłamałeś? Tracę przy tobie głowę.. ![]() ''Na pewno nie powiem że kocham go..." Nawet słodycze bez ciebie gorzej smakują... Bo ona z miłości wybacza mu wszystko. "Ty wszystko chcesz na własność, nawet głaz" Jesteś jak najlepszy anioł stróż ![]() _______________________ 15.01.07 )
|
|
|
|
#4697 |
|
Konto usunięte
|
'latarnie majaczą już tylko dla Ciebie,
jako jedyny sprawiasz, że gwiazdy matowieją'- twórczość własna. |
|
|
|
#4698 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cudeńko!!!-podkradam ![]() Świetne, świetne, świetne!!! ************************* ************************* ************ A może szczęście czeka na nas tuż za rogiem? Życie jest krótkie, zbyt krótkie, aby spędzać je samotnie, jeśli się kogoś kocha. Bardzo wcześnie w moim życiu zrobiło się bardzo późno. Never waste an opportunity to tell someone you love them. / Nigdy nie przegap okazji, żeby powiedzieć komuś, że go kochasz. Słyszę łzy, które płyną w nocy z oczu ZAMKNIĘTYCH... i nie usnę. "Myślę o kimś, kto wcale nie myśli o mnie (...) Marzę o kimś, kto o mnie nie marzy. Boli! Boli! Boli! Błędem było to spotkanie (...)" popilnuj mego snu
bo znowu Ty w nim byłeś nie pozwól uciec mu zatrzymaj go na siłę pozlewaj moje łzy bo znów przez Ciebie płaczę wiesz, bardzo chciałabym by było tak inaczej pocałuj czule mnie bym w końcu zrozumiała czy wymyśliłam sobie, czy już... się zakochałam.
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
' Na pewno
pełna satysfakcja to jedno korzyść jest rzeczą tylko pokrewną...' ' A te diamenty, błyskotki ponętne czarują nas tak...' ' Dbaliśmy o to latami, nie zerwiesz więzów, Kierunek obieramy ten sam...' 'dzień taki jak ten jest po to, aby przerwać sen, obudzić się...!' Edytowane przez As1aVinyl Czas edycji: 2009-08-21 o 21:06 |
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę jadła - Kocham Cię
Nie będę piła - Kocham Cię Już nie zapomnę - Kocham Cię I gdy odejdę, nie przestanę. Banalny słońca wschód, przewidywalny zachód. Poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce. She Wolf in disguise - wilczyca w przebraniu na 4 i pół godziny do nieba wzięci. I`ll kill her. She stole my future, She broke my dreams.
Edytowane przez NoFood Czas edycji: 2009-08-21 o 21:04 |
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
A codzienność stawia pod ścianą i krzyczy : ZRÓB TAK !
a ja cię wsadzę w klatkę byś nie odleciał przypadkiem. < 3 Chce skraść twój oddech. Pamiętasz co mówiłaś ? Przypomnij sobie i przemyśl ... bo z takich jak ty, czerpię energię . < 3 |
|
|
|
#4702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a te dwa ![]() _______________ Bo ja proszę pana jestem artystka!
Człowiek musi rozwijać się na wszystkich płaszczyznach. Inaczej staje się głupi. Zwariowałam dla Ciebie i przez Ciebie Przecież nie można popsuć czegoś co i tak już jest zepsute Chciałam się tylko dowiedzieć co u Ciebie, a Ty potraktowałeś mnie jak ostatnie 0 Nie zasługujesz nawet na to, żeby pisać "Cię" z wielkiej litery!
|
|
#4703 |
|
Przyczajenie
|
`
Szczęściem jednego człowieka, -jest drugi człowiek. ` Szare miasto, a w nim miłość w krwi kolorze... ` Dopóki śmierć nas nie rozłączy! <33333 ` Miłość to takie nic, które może być wszystkim <3 ` Wciąż czekam na ten dzień, kiedy Ty pokochasz mnie ; < ` Pray 4 Love... B.;<<<<
|
|
|
|
#4704 |
|
Przyczajenie
|
abuch - nie ma za co
)JednaNaMilion - to nie będę się powstrzymywać w okradaniu ;pp Klara100115 - miło mi )_________________________ __________ a nie można kochać ot tak,poprostu?
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny macie moze jakies opisy o odejsciu kogos , o tym ze będziemy tęsknić i ze był wazną osobą . Ale na tamtym swiecie bedzie mu dobrze ??
Prosze was o pomoc *
|
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
niepatrztak - Ty też wróciłaś! Tęskniłam za Twoimi opisami
.ToOnaBoginiSeksu - nie odchodź... .____________________
zaczarowane szczęście. tak pragnę kochaną być. przeterminowany papier toaletowy? chcę śpiewać tylko dla Ciebie. - nie chcę. nie chcę oszukiwać. - oszukiwać? jak to? - oszukiwać, że do niego już nic nie czuję, a to Ciebie kocham.
|
|
#4707 |
|
Konto usunięte
|
'Ty widzisz niebo, ja przerwę między chmurami'
'wydrap siebie na tapecie, a pokaż pulpit będzie moją ulubioną czynnością' - wł. twórczość 'Szanowny Panie, Pan pożarł mój dobry nastrój' - wł. twórczość |
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
i wódź mnie na pokuszenie. . .
|
|
#4709 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() <3Cytat:
Cytat:
i kradnę te 2 Czułym słowem rozpętać burze uczuć.
mam w sobie tyle szczęścia że Tobie odrobinę mogę podarować. Chcę być twoim osobistym słońcem. Uwielbiam gdy patrzysz jak się śmieje. Porażona piorunem nagłego uczucia. Niby nic a jednak coś, niby nikt a jednak ktoś ~♥~ Za dużo uczuć i wrażeń jak na ten jeden dzień. noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas. Utopiona w rozkoszy twojego uśmiechu. Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś.. Ja wcale nie usiłuję zapomnieć ja tylko chcę nie myśleć. Widzę cię jeszcze w moim życiu. To my świecimy jak miliony monet Zapukała do mojego mieszkania i co udawałam że nie słyszę wyważyła drzwi bezczelna miłość i czuję się kur*wa całkiem żałosna, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę. jeśli kochasz.. Daj temu odejść, jeśli wróci.. jest Twoje.. jeśli nie wróci.. nigdy Twoim nie było.. i już nie będzie.. Tak jest dobrze więc czemu chcesz to zmienić. ? Może za miesiąc znów znajdę się w miejscu, gdzie będę oddychać normalnie. Mówią o niej, że była kiedyś z kimś, kto obiecał raj i nagle znikł. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. Chyba przegraliśmy nasze szczęście -Tęsknisz ? - Tylko gdy oddycham. - Co robisz ? - Maluję. - A co malujesz ? - Twój strach,że kiedyś odejdę. - Ale przecież ta kartka jest pusta... - Widocznie wcale tego się nie boisz. - Coś sie tu psuje - To chyba My - Cholera. Masz rację. -Co ty robisz na mojej ścianie -Nie widzisz maluję -To widzę ale co -Słońce teraz przez cały rok będzie nam świeciło. _____________ Dziewczyny przystopujcie z tymi prośbami . Gwiazdy odpowiedziały na prośby parę stron wcześniej to teraz zrobił się "koncert życzeń". A jeszcze do tego opisy do sytuacji można znaleźć parę stron wcześniej wystarczy przeczytać, przejrzeć. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-08-21 o 22:18 |
|||
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli dziś mówisz, że zrobisz dla mnie wszystko, jutro nie wystawiaj mnie do wiatru. ____ Ubogo, bo zmęczona jestem.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

(((
Cudeńko !
A jeszcze do tego opisy do sytuacji można znaleźć parę stron wcześniej wystarczy przeczytać, przejrzeć.