Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 20:57   #781
evullka
Rozeznanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
madzienka79 mi sie zawsze smiac chce jak ludki sie dziwia,ze ja sie w primarku potrafie ubrac :P Albo w sklepach z uzywanymi ciuchami A ja dumna jestem z tego,ze za cos moge dac 4 funty a nie 40 :P
A co do pomocy to tez tak mam, moj M mowi,ze mam miekkie serce. I zawsze powtarzam,ze sie wybacza i pomaga a on do mnie,ze szkoda,ze dupy nie mam twardej :P Bo zawsze sie przejade

Ja uwielbiam Primarka... W koncu tam pracuje
A tak na powaznie .. Dziwne to jest, ale taka jest prawda. Brytyjczycy, ktorzy zarabiaja o wiele wiecej niz Polacy, ubieraja sie w tanich sklepach, a Polacy jak dorwali troche kasy to juz szpan i najdrozsze sklepy odwiedzaja.. Oczywiscie nie generalizuje, ale jest bardzo duzo tutaj Polakow, ktorzy tak sie zachowuja..
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:57   #782
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

A ja też się pochwalę że dostałam okres kamień normalnie spadł mi z serca
Stary 2009-08-21, 21:01   #783
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nie wszystkie Koty nadają się do trzymania w domu. Moja Szarlotka za nic nie dałaby się zamknąć w 4 ścianach. Aczkolwiek fakt, że ze mną jest od czasu kiedy ma 1,5 roku, do tego czasu żyła tylko na dworze.

Koty są niesamowite <3
Mnie kiedyś moja Kicia przyniosła żywą mysz do mieszkania
Moje kotki też są bardzo wychodzące, czasem się czuję jakbym odźwierną była albo szwędają się cały dzień a w nocy grzeją mi nogi, albo na noc wychodzą a w dzień odsypiają. Wiosną przynoszą ptaki, czasem jeszcze żywe a ostatnio mają fazę na nornice. Przynoszą nam do domu i prosto na kremowy dywan ale jakoś nie potrafię się na nie gniewać

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Hi, hi ty masz jeszcze przyjaciolki a ja w ogole. Tyle razy probowalam szczerze sie zaprzyjaznic z dziewczynami, z ktorymi dzielilam mieszkanie i wszystkie obrabialy mi tylek albo byly opryskliwe i mieszaly w moim zwiazku.
Ja od 6 klasy podstawówki przyjaźnię się prawie tylko z facetami, jakoś łatwiej mi się z nimi dogadać, podobnie patrzymy na świat. Taka męska widocznie jestem

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Przeprosił, jest mu głupio, zrozumiał powód mojej złości, ale ja pewnie uspokoję się dopiero jak się spotkamy, ze mną już tak jest.

Ja płacze baaardzo często, tydzień bez płakania to norma. Ale nie tylko z powodu mężczyzn. Ostatnio często płacze przez koleżankę, strasznie się zawiodłam na niej, ciągle powtarzam sobie, że mam się nie przejmować,ale mi to ani trochę nie wychodzi.

18 skończę za miesiąc
Też kiedyś byłam jak fontanna, ale życie hartuje i...nie pamiętam kiedy ostatni raz płakałam. No chyba, że na filmach - ryczę jak bóbr

Ja własnie z działki wróciłam - babcia w sanatorium to ktoś musi podlewać. Ale kumpel ze mną pojechał, kukri odkręcał, piwko wypił, pogadaliśmy - fajnie było

Mogę zdać relację z Lorysa czekoladowego. Po oleju i waxie umyłam włoski tym szamponem i nałożyłam krem bez spłukiwania. Jak schły miałam mieszane uczucia i nawet zastanawiałam się czy nie spłukać, bo jakieś dziwne w dotyku były. Ale wyschły, są lśniące i puszyste, ale nie napuszone. A zapach bajaderki ulotnił się całkowicie, więc chyba będę częściej stosować taką kombinację.

A w ogóle od kumpla dostałam dzisiaj śliczne zielsko doniczkowe takie ciut kaktusowate (zna moje zdolności w zasuszaniu kwiatów). Takie miłe to było
Stary 2009-08-21, 21:12   #784
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Guma to najlepiej wygląda
Narek nie wybuchnie za Zbycha, bo większość moich znajomych go nie lubi, w tym też rodzina Ale co tam, dla mnie to po prostu mniejsza konkurencja

Hej, Ty tam się nie śmiej, ja Ci tu komplementy walę, a Ty mi się ze Zbycha śmiejesz!

Musisz się wciągnąć Ja od małego oglądam siatkówkę i teraz nie wyobrażam sobie meczu opuścić
Za komplementy dziekuje a ze Zbychem to tekst walnelas rowny, usmialam sie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Primarka... W koncu tam pracuje
A tak na powaznie .. Dziwne to jest, ale taka jest prawda. Brytyjczycy, ktorzy zarabiaja o wiele wiecej niz Polacy, ubieraja sie w tanich sklepach, a Polacy jak dorwali troche kasy to juz szpan i najdrozsze sklepy odwiedzaja.. Oczywiscie nie generalizuje, ale jest bardzo duzo tutaj Polakow, ktorzy tak sie zachowuja..
Zaczynam odnosic wrazenie, ze Polacy w UK sa w wiekszosci jacys dziwni. Moj TZ jest tutaj od ponad pieciu lat ale jakos na szczescie nie szpanuje, to kochany sprzedal swoj drogi motor, zebysmy mogli zamieszkac osobno. Juz sie chwalilam.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
A ja też się pochwalę że dostałam okres kamień normalnie spadł mi z serca
Aniaaa widzisz a ciotka ci tez mowila, ze brak okresu to jeszcze nie znaczy, ze ciaza a zdrugiej strony wizazowa ciotka nie zostane buuuuuuu
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:14   #785
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Za komplementy dziekuje a ze Zbychem to tekst walnelas rowny, usmialam sie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Zaczynam odnosic wrazenie, ze Polacy w UK sa w wiekszosci jacys dziwni. Moj TZ jest tutaj od ponad pieciu lat ale jakos na szczescie nie szpanuje, to kochany sprzedal swoj drogi motor, zebysmy mogli zamieszkac osobno. Juz sie chwalilam.
Ooo.. to kochany jest Ja tez na poczatku (jak wszyscy tutaj chyba) mieszkalam ze znajomymi, a teraz juz od 2,5 roku mieszkam tylko z TZ i tak jest najlepiej. TZ tez juz nie chce zadnych "znajomych" w domu
Stary 2009-08-21, 21:24   #786
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Anariel, u mnie to samo. Np z ta koleżanką, ona juz kilka razy mi takie numery wywijała, a później ja i tak ją przyjęłam, no bo jak tu nie pomóc jej. Teraz chcę, zeby było inaczej, koniec z robieniem z siebie idiotki.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

W ogóle, to muszę się pochwalić: WIESIOŁEK DZIAŁA! Dostałam dziś okres i pierwszy raz od daaawnych czasów nie zwijam się z bólu, nie miałam ani jednego objawu PMS! Jestem w szoku.

Ojj Agusia! A nie pomyślałaś że ta cała sytuacja była objawem PMS? :P to, że tak się przejęłaś, że tak Ci smutno było i w ogóle?

Ja w ogóle nie pamiętam co to PMS od 3 lat na tabletkach a wcześniej też nie pamiętam żebym miała, tyle tylko że brzuch mnie straszliwie bolał

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:31   #787
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz się wciągnąć Ja od małego oglądam siatkówkę i teraz nie wyobrażam sobie meczu opuścić
Ja po prostu nie lubię siatkówki
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie pamiętam co to PMS od 3 lat na tabletkach a wcześniej też nie pamiętam żebym miała, tyle tylko że brzuch mnie straszliwie bolał
A ja przez ostatnie 3 dni chodziłam albo wkurzona, albo zdołowana, dzisiaj mam już dobry humor, ale brzuch mnie chwilami pobolewa, więc właśnie podejrzewam pms
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:34   #788
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ojj Agusia! A nie pomyślałaś że ta cała sytuacja była objawem PMS? :P to, że tak się przejęłaś, że tak Ci smutno było i w ogóle?

Nieee, czy z PMS,czy bez reakcja byłaby taka sama ;D

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Ja nie chce hormonów brac tak długo jak to tylko będzie możliwe.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:35   #789
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Łoboże nie odwodniłaś sie za bardzo? mam nadzieje ze uzupełniłaś potem poziom płynów
Ja tam rzadko kiedy płaćze, i generalnie uważam ze żaden facet nie wart jest łez mych
Ja też tak uważam, ale mimo to jest jeden, przez którego płaczę regularnie

Cytat:
To prawda bo wchodzac na niemieckie strony netowe o pielegnacji wlosow nic nowego nie mozna znalezc, nie dziwie sie pozniej, ze Niemki maja niezbyt zadbane wlosy chociaz wyjatki sie zdarzaja ale najczesciej sa to Turczynki czy innej narodowosci dziewczyny.
Powiem Ci, że to też zależy od regionu, ja bywam w sumie na południowym zachodzie, ale tam też się różnią kobitki. Jak byłam w Aachen (to jest na granicy z Francją i Holandią) to czasem nie wiedziałam w którą stronę patrzeć, tyle ładnych dziewczyn z pięknymi włosami. A jeszcze więcej pięknych blondasów Za to np. w Leverkusen więcej widziałam dziewczyn idealnie wpisujący się w archaiczny kanon piękna obowiązujący dalej w Polsce, czyli solara + spalone włosy rozjaśniaczem i prostownicą.
Ale i tak czułam się tam niesamowicie ładna, bo faceci gwizdali na mój widok i zagadywali Ale na pierwszy rzut oka było widać po mnie, że nie byłam tubylcem, więc to może dlatego

Co do przyjaciółek to się nie dziwię, że piszecie, że nie macie i że w większości okazują się wrednymi flądrami. Mnie przez całe życie większość perfidnie zdradziło, jedna nawet posunęła się tak daleko, że obrabiała mi tyłek dosłownie za moimi plecami, tak, że wszystko słyszałam
Za to teraz mam dwie cudowne dziołchy Wszystkim mówimy, że nasza trójka jest najpiękniejsza i najinteligentniejsza na świecie No i jest pełna solidarność jajników - zawsze stajemy nawzajem w swojej obronie, a jak musimy prowadzić wojnę (nie wywołujemy takowych, bo wbrew pozorom jesteśmy łagodne jak baranki, ale są osoby, którym przeszkadzamy) to też razem. Mam tylko nadzieję, że nie okażą się podłymi małpami, jak to bywało w przeszłości.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:39   #790
19agusia91
Zakorzenienie

Do mnie jedna się teraz nie odzywa, nie chce się spotkać. Pytałam się, czy zrobiłam coś źle, czy jest na mnie zła, to nic się nie dowiedziałam, wychodzi na to, żę tylko mi zależało.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 21:40   #791
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Co do przyjaciółek to się nie dziwię, że piszecie, że nie macie i że w większości okazują się wrednymi flądrami. Mnie przez całe życie większość perfidnie zdradziło, jedna nawet posunęła się tak daleko, że obrabiała mi tyłek dosłownie za moimi plecami, tak, że wszystko słyszałam
Za to teraz mam dwie cudowne dziołchy Wszystkim mówimy, że nasza trójka jest najpiękniejsza i najinteligentniejsza na świecie No i jest pełna solidarność jajników - zawsze stajemy nawzajem w swojej obronie, a jak musimy prowadzić wojnę (nie wywołujemy takowych, bo wbrew pozorom jesteśmy łagodne jak baranki, ale są osoby, którym przeszkadzamy) to też razem. Mam tylko nadzieję, że nie okażą się podłymi małpami, jak to bywało w przeszłości.
No wlasnie.. tego nigdy nie wiesz..
Dlatego powinnysmy trzymac sie tej mysli: "Czego nie chcesz, zeby wiedzial Twoj wrog, nie mow przyjacielowi.."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 21:44   #792
mOna01
Zakorzenienie

A ja zazdroszczę tym, co mają takie prawdziwe przyjaciółki... Ja nie mam, nawet jednej. Kilka quasi-przyjaźni rozpadło się z takiego powodu, że jestem... szczera że nie uznaję obgadywania innych koleżanek za plecami, że jak wiedziałam że którąś facet zdradza (a nawet się z tym nie krył, wręcz chwalił) to mówiłam jej o tym. Mam wrażenie, że żadna z tych dziewczyn nie chce prawdziwej przyjaźni, tylko mieć z kim pogadać i wyjść na piwo w weekend. Miałam dwie świetne przyjaciółki w gimnazjum. Sytuacja była taka, że byłyśmy tak blisko we trzy, a jednej się wkręciło że lecę na jej chłopaka (swoją drogą, miałam wtedy kogoś a ten jej to był nasz dobry kolega z klasy, miły ale niezbyt piękny ). No i obie przestały się do mnie odzywać - zawarły chyba pakt, z tej racji, że one znały się od przedszkola, a mnie dopiero od gimnazjum. Do tej pory z żadną nie rozmawiam, nie mamy się w znajomych na NK, nie mówimy sobie cześć. Aż przykro.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:45   #793
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Nieee, czy z PMS,czy bez reakcja byłaby taka sama ;D

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Ja nie chce hormonów brac tak długo jak to tylko będzie możliwe.
Jak nie musisz to nie bierz.
Tak sobie myślę, że tabletki chyba naprawdę są dobre na PMS. Wcześniej o tym nie pomyślałam, ale zawsze byłam dość płaczliwa, a odkąd używam plastrów to jestem jak Brus Łylis Tylko, tak jak wspomniałam, jeden taki mnie bardzo łatwo do łez doprowadza

Z tą przyjaciółką to paskudna sprawa. Wygląda na to, że jej w ogóle nie zależy. Albo może jest o coś na śmierć obrażona Może być jeszcze tak, że ma jakieś problemy i ma dosyć świata i ludzi. Różnie to może bywać, chociaż pierwsza opcja jest najbardziej prawdopodobna, a jeśli tak, to się nie przejmuj, bo widocznie nie była warta.
No i zawsze masz nas

Ja to się śmieję, bo jak mój brat na mnie krzyczy że mam wyjść z domu i znaleźć przyjaciół, to mówię mu, że ja już mam przyjaciół. Na Wizażu

Stary 2009-08-21, 21:49   #794
19agusia91
Zakorzenienie

evvulka, ale ja dziś tępa jestem! Przeczytałam ten napis na avku "erotic" patrzę i patrzę i sobie myślę, co jest erotycznego w jakiejś różowej plamie dopiero po kilku dłuższych chwilach zauważyłam , ze pod spodem ejst ciało kobeity

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Jak nie musisz to nie bierz.
Tak sobie myślę, że tabletki chyba naprawdę są dobre na PMS.

Z tą przyjaciółką to paskudna sprawa. Wygląda na to, że jej w ogóle nie zależy. Albo może jest o coś na śmierć obrażona Może być jeszcze tak, że ma jakieś problemy i ma dosyć świata i ludzi. Różnie to może bywać, chociaż pierwsza opcja jest najbardziej prawdopodobna, a jeśli tak, to się nie przejmuj, bo widocznie nie była warta.
No i zawsze masz nas

Ja to się śmieję, bo jak mój brat na mnie krzyczy że mam wyjść z domu i znaleźć przyjaciół, to mówię mu, że ja już mam przyjaciół. Na Wizażu
Moze i musiałabym,ale wolę na razie ziółka.

Taaa, a brat na to "jestem Wojtek i tez mam 12 lat"?

Nie wiem, ale wolałabym wiedzieć. Zawsze mówiłam, ze najlepszą receptą na problemy ludzkości jest rozmowa, staram się tak rozwiązywać konflikty, ale jak ktoś nie chce rozmawiać, nie zmuszę.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 22:00   #795
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Taaa, a brat na to "jestem Wojtek i tez mam 12 lat"?

Nie wiem, ale wolałabym wiedzieć. Zawsze mówiłam, ze najlepszą receptą na problemy ludzkości jest rozmowa, staram się tak rozwiązywać konflikty, ale jak ktoś nie chce rozmawiać, nie zmuszę.

To prawda, rozmowa jest najlepsza, ale jeszcze lepsza jest kłótnia Wiem, brzmi drastycznie, ale u mnie w domu ciągle odchodzą jakieś wrzaski, awantury, a tak na dobrą sprawę, to jestem z rodziną bardzo zżyta, dobrze się dogadujemy i przynajmniej zawsze wiadomo, o co nam chodzi

Stary 2009-08-21, 22:03   #796
Anariel
Wtajemniczenie

madzienka79 babo jedna, jak to ciocia nie bedziesz!!! Ja Ci tu dam zaraz...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 22:45   #797
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
madzienka79 babo jedna, jak to ciocia nie bedziesz!!! Ja Ci tu dam zaraz...
Bede wizazowa ciotka twojej coreczki.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Buziaczki dziewczynki i dobrej nocy , wiekszosc pewnie na potancowkach.

Anariel milej i spokojnej nocy dla ciebie i dzieciaczkow.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 22:49   #798
19agusia91
Zakorzenienie

jylli, bo upust emocji też się przydaje.

Ech, głupie robale!!! reszcie temperatura pozwala na otwarcie okna i przewietrzenie pokoju, to mimo że mam siatki na oknie powlatywały mi jakieś mikroskopijne małe muszki i łażą po mnie i mnie gilgoczą

Mój 12 letni brat ma pokój obok mnie. Przed chwilą wydobyło sie z niego takie "o jeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyy y, o jeeeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyy yyyyy,o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny". Ja nie wiem co on tam robi
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 22:57   #799
Anariel
Wtajemniczenie

Hahhahaa jak to nie wiesz co on tam robi :P Hhahaha

madzienka79 nie dziekuje Tobie tez spokojnej nocki zycze
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 22:59   #800
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jylli, bo upust emocji też się przydaje.

Ech, głupie robale!!! reszcie temperatura pozwala na otwarcie okna i przewietrzenie pokoju, to mimo że mam siatki na oknie powlatywały mi jakieś mikroskopijne małe muszki i łażą po mnie i mnie gilgoczą

Mój 12 letni brat ma pokój obok mnie. Przed chwilą wydobyło sie z niego takie "o jeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyy y, o jeeeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyy yyyyy,o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny". Ja nie wiem co on tam robi
Nie martw się, pewnie gra w Tibię albo WoW i go zabili i to był jęk rozpaczy

Stary 2009-08-22, 01:04   #801
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Heh.. albo jak idziesz co zjesc, gdziekolwiek, do Subway-a np, i widzisz, ze Polka obsluguje i ona tez wie, ze Ty Polka, ale twardo do Ciebie angielszczyzna jedzie.. Jaki one maja w tym cel, ze sie nie przyznaja, ze sa Polkami.. Tragedia, po prostu plakac sie czasami chce..Zawsze sie z TZ do siebie smiejemy z takich laseczek
Ja się akurat nie dziwię, że mówi po angielsku. Raz, że wielu pracodawców ma takie wymagania, dwa, że to jednak Anglia.
Chociaż możliwe, że jednocześnie robią to ze złośliwości czy z chęci poczucia się chociaż odrobinę lepszymi. Nie byłam nigdy w Anglii więc nie wiem :P

Cytat:
Ja mam dupe twarda ale rzadko. Anariel mnie tez smieszy jak ktos mowi a bo ja to sie ubieram tu i tu tam jest drogo. Jak mnie nie stac to nie szpanuje i nie kupuje drogich rzeczy a synek pozniej niech wapno ze scian zlizuje a TZ za kieszen sie lapie. Sama uwielbiam ciucholandy chociaz z angielskiego nie korzystalam jeszcze, i nie wstydze sie, ze kupuje tam gdzie taniej. Jak bylo mnie stac na drogie rzeczy to takie mialam, teraz mnie nie stac to na sile miec nie bede, dzieci wazniejsze. I ciesze sie, ze sa sklepy z tanszymi ciuszkami i wcale nie gorszymi od tych drozszych, roznia sie w wiekszosci metka.
Ludzie za bardzo patrzą na metkę. Ale cóż, znałam gorsze priorytety. Ten jest przynajmniej ogólnie mało czy nawet w ogóle nieszkodliwy dla otoczenia.
Aczkolwiek znam gościa, który jak nosił bluzki z Lakosty to aż szelki sobie wiecznie poprawiał żeby znaczka nie zasłaniały. Padałam ze śmiechu. Pocieszny był w takich chwilach
Stary 2009-08-22, 07:31   #802
Gosia19011983
Rozeznanie

Wieki mnie tu nie było, a to z powodu braku czasu. Pisałam wcześniej, że zamierzam założyć aparat na ząbki, wreszcie mi się to udało tydzień temu. Zakładanie nic nie bolało, ale przez kilka dni nie mogłam jeść, piłam tylko soki wielowitaminowe. Drogi ten aparat, bo 4500 zł mnie kosztował, ale mam poważną wadę zgryzu i stąd taka cena.
- ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok.
- obecna długość to włosy do ramion.
CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 08:19   #803
astra85
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny,witaj Gosia,dawno Cie nie bylu ,ale fajnie ,ze juz jestes i ze masz juz ten aparat
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 08:21   #804
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się, pewnie gra w Tibię albo WoW i go zabili i to był jęk rozpaczy
komary go podobno zjadały
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ludzie za bardzo patrzą na metkę. Ale cóż, znałam gorsze priorytety. Ten jest przynajmniej ogólnie mało czy nawet w ogóle nieszkodliwy dla otoczenia.
Aczkolwiek znam gościa, który jak nosił bluzki z Lakosty to aż szelki sobie wiecznie poprawiał żeby znaczka nie zasłaniały. Padałam ze śmiechu. Pocieszny był w takich chwilach

Dziewczyna, katoliczka, pielgrzymki, Msze Św i tekst z jej ust :"super ten chłopak, fajnie z nim się spędza czas, ale nie nosi firmowych ubrań to z nim nie będę"

Cytat:
Napisane przez Gosia19011983 Pokaż wiadomość
Wieki mnie tu nie było, a to z powodu braku czasu. Pisałam wcześniej, że zamierzam założyć aparat na ząbki, wreszcie mi się to udało tydzień temu. Zakładanie nic nie bolało, ale przez kilka dni nie mogłam jeść, piłam tylko soki wielowitaminowe. Drogi ten aparat, bo 4500 zł mnie kosztował, ale mam poważną wadę zgryzu i stąd taka cena.
Teraz bedzie juz tylko lepiej!

Mi aparat zaczął ranić podniebienie, z bólu się w nocy obudziłam.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-22, 08:26   #805
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Gosia19011983 Pokaż wiadomość
Fajnie, że już masz ten aparacik
Ile go będziesz nosiła?
Stary 2009-08-22, 09:05   #806
Klaudiczka997
Rozeznanie

oj dziewczyny dziewczyny ale sie wczoraj ubawiłam na weselu
a fryzjerka mi takiego tapira na glowie zrobila ze nie mam pojecia jak ja go teraz rozczesze... macie jakies sprawdzone rady???

Wszyscy pytali sie mnie czy mam doczepiane włosy bo sa takie lśniące gładkie i długie jak te doczepki...byłam zachwycona nie ukrywam....Jedna panna ktora tam poznałam musiała je dotykać i dopatrywac sie bo nie wierzyła ze to moje (dodam że ona miała swoje doczepiane).
A nogi to mnie tak bolą że hoho...
tyle nabazgrałyście przez ostatni czas że nie mam dziś sily nadrabiać...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 09:26   #807
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Guma to najlepiej wygląda
Narek nie wybuchnie za Zbycha, bo większość moich znajomych go nie lubi, w tym też rodzina Ale co tam, dla mnie to po prostu mniejsza konkurencja

Hej, Ty tam się nie śmiej, ja Ci tu komplementy walę, a Ty mi się ze Zbycha śmiejesz!

TAkk Guma króluje Ale powiem Ci ze Zbych to jak sie ureguluje to będzie bardzo dobrym siatkarzem bo ma mecz co wszytsko psuje , a ma tez mecz co gra jak najlepiej. Czemu Kadziewicza do fryzjera nie zaciągneli tak juz zarósł ze mu brzydko, chyba ze czeka na moje wizazowe rady To sie zgodze
U mnie siatkówka to rodzinny sport.

A wracając do włosów maka Joanna naturia z lnem jest nawet okej, mocno nie nawilza ale miękkie włoskimam po niej. Mój brat teraz bedzie pracowała co weekend koło tesco i i i wyśle go po maske Bingo, jak juz tak blisko ma Haa !

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 09:32   #808
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny dziewczyny ale sie wczoraj ubawiłam na weselu
a fryzjerka mi takiego tapira na glowie zrobila ze nie mam pojecia jak ja go teraz rozczesze... macie jakies sprawdzone rady???
.
wesele w piatek??
jak mialam kiedys tapira na wesele to niemoglam go rozczesac,niecierpie lakieru ,nigdy nieuzywam i zmylam to wszysko bo niemoglam
Stary 2009-08-22, 09:43   #809
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
wesele w piatek??
jak mialam kiedys tapira na wesele to niemoglam go rozczesac,niecierpie lakieru ,nigdy nieuzywam i zmylam to wszysko bo niemoglam
no wlaśnie w piatek bo sala nie miala innego terminu...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 09:46   #810
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
no wlaśnie w piatek bo sala nie miala innego terminu...
tylko pewnie nie wszyscy goscie mogli przyjsc ?bo praca itp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości