|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
A myślałam, że mowisz jaka jest polska rozmiarówka
Ale i tak buty świetne i też chce takie ! ![]() ![]() Cudowne jeśli są za wysokie do tańczenia to rzeczywiście ubierz chociaż do kościola Pozdrawiam
|
|
|
|
#2552 |
|
exmod na urlopie:)
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka i tunika. Skromnie ale jutro chce jeszcze polumpić.
Torebka się przyda do szkoły bo jest duża
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
nika89 - śliczna koszula z żabotem
synesthesia - fajna ta torebka a to moje łupy z wczorajszego lumpkowania: 1. sukienko-tunika z kokardą Miss Selfridge - 8,50zł - moja big love 2. kurteczka jeansowa Moto - 9,50zł - szukałam takiej i w końcu mam 3. pasek skórzany z napami Next - 4,50zł
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi mi o to z jakiej jest firmy ![]() leginsy, bikini i sweterk- bardzo ładne! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurteczka też bardzo ładna ![]() a to moje dzisiejsze takie skromniutkie ![]() 1. prześwitująca tuniczka atmo. - 4zł 2. biała koszulka ze srebrną nitką- 5zł. 3. bluzeczka Asos z wiązaną kokardą pod szyją - 8,50zł |
||||
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
nika89 - boskie zakupy!
To moje łowy z poniedziałku. 1,2 i 3) Rurki z przetarciami, ze ściągaczami na dole, Only, 17 zł 4 i 5) Zwykłe rurki, H&M, 18 zł 6 i 7) Rurki ze ściągaczami na dole, (bardzo wygodne- bo z lycrą), Only, 13 zł Wszystkie 3 pary kupiłam z myślą o chodzeniu w nich po domu. Ale może nadają się na wyjście na ulice ? Powiedźcie, co sądzicie ! ![]() Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, ale aparat pojechał z bratem na wakacje. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
live your passion
|
![]() ![]() Jakie cudeńka wyłapujecie. Ja zazwyczaj z moich łowów wracam pusto, albo max jedną rzeczą..., bo po pierwsze nic normalnego nie ma, po drugie dość drogo (bluzka 20-30zł)... Wasze łowy lepsze niż z jakiegoś firmowego sklepu |
|
|
|
#2559 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
super torba !
|
|
#2561 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2563 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tylko mnie ściągacze skracają, ale w tych zwykłych bym wyszła na pewno ![]() ze ściągaczami też jakbym miała z 14cm więcej
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, w Gdańsku da się kupić takie ładne rzeczy? Może jakaś gdańszczanka się podzieli ze mną lokalizacją?
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Zielona bezmetkowa sukienka... taka o...plażowa...
![]() 2.Bluzka OASIS i to nowa z metką... i mówcie co chcecie ale to moja miłość ![]() 3. Poduszka w kształcie serca - RADIO też nowa z metkami ale nie działała bo miała w srodku wlozone baterie ktore sie wylaly chyba i w ogóle jakas rdza tam była... (zobaczylam jak przyszlam do domu po otworzeniu no ale szczerze to nie spodziewalam sie ze bedize działac ale kupiłam z małą nadzieją bo była z metką) Ale ku mojemu szczęściu zdolny TŻ naprawił i już gra, można tańczyć ![]() ![]() 4. Krótki sweterek Atmosphere z koralikami... taki leżący na ziemi nie ma wyglądu , ale bardzo go lubie ![]() 5. Top CRAFTED 6. Dzisiejsza zdobycz - spódniczka RED HERRING jest czarna , nie wiem czemu zdjęcie wyszło takie jasne ale przynajmniej widać falbanki. Troszkę duża bo rozmiar 42 (a noszę 36) ale nie widać tego wcale bo ma gumkę ![]() 7. Fuksjowa spódniczka NEW LOOK... taka o...
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świętokrzyska jest o tyle dobra, że obok jest jeszcze Odzieżowy Raj, więc można od razu do dwóch sklepów zajrzeć Ja lubię jeszcze Ogrodową, trochę na uboczu i często widzę tam naprawdę super rzeczy. Chociaż ja teraz, po kilku latach kupowania w lumpeksach (głównie właśnie tej sieci), długo się zastanawiam zanim coś kupię, bo mam już prawie wszystko co potrzebuję (z wyjątkiem pieniędzy ), także coraz rzadziej coś kupuję. W tym tygodniu tylko 4 rzeczy i to i tak dużo ![]() Rzeczywiście, w Alejach Jerozolimskich najrzadziej udało mi się wyłowić coś super. Ogólnie najlepiej chodzić w pierwszych dniach po dostawie, a potem to już trzeba mieć szczęście ![]() Najbliżej mam Targową (też nie ma przymierzalni), ale coś ostatnio kiepsko tam z towarem, w ciągu kilku miesięcy mój jedyny zakup tam to rewelacyjne skórzane oxfordy, ale właśnie dla takich zakupów warto i tam zaglądać
Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2009-08-21 o 19:49 |
|
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
synesthesia - świetna, świeeetna ta torebka!
izkaaa__ - ojej, rzeczywiscie ta tunika jest przesliczna, i te paski, mniam ![]() karolinka_87 - wszystkie bluzki w moim stylu, stylowe i kobiece, mmm ![]() shine91 - mysle, ze bez problemu mozesz chodzic w tych zwyklych rurkach po ulicy co do tych sciagaczy, to zalezy juz jak na Tobie leza.Anka - urocze zakupy![]() a teraz moje, dzisiejsze łowy, był nowy towar ![]() 1.czarna tuniko-sukienka raczej na zimniejsze dni, firmy graffic 4zł 2.czerwona spódnica z wysokim stanem new look 12,5zł 3.funky friends, coś uroczego 1zł4.kurtka h&m 25zł - powiedzcie mi co z tym głupim ciuchem Mi osobiście się podoba, inaczej przecież bym jej nie kupiła . Jednakże kiedy przyniosłam ją do domu, tata skrytykował, że jakbym wyłowiła ją ze śmieci, a mama dodała ze jest męska i ogolnie fee xD jakie sa wasze opinie, czy rzeczywiscie jest przeznaczona tylko dla plci meskiej? zreszta... i tak w niej będę chodzić
|
#2570 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuje dziewczyny za komentarze;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() swoją drogą- fajna sprawa, nie?jak bede coś wklejała to wkleję i to
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
SCHOKO ! Mam taką samą spódnicę tylko czarną!
przynajmniej tak mi się wydaje ze to ta sama ale z tego co widze to fason i szwy identyczne! Moja miala jeszcze pasek taki cienki... może twoja tez ale nie było jak kupowalas Jesli to ta sama to na pewno... Ma tam u góry miejsce na cienki pasek?![]() A 'kurtka' wg mnie nie jest męska ale totalnie nie podoba mi się ta naszywka, która tam widnieje Bez niej by nawet mogło być Wg mnie
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2009-08-21 o 20:25 |
|
|
|
#2572 |
|
live your passion
|
SCHOKO również uważam, że bez naszywki byłaby ładniejsza (może da się odpruć?). Jak dla mnie możesz śmiało nosić
|
|
|
|
#2573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetny sweterek ![]() od dawna szukam takiego, bo w bluzach nie chodze... preferuje właśnie takie sweterki kiedyś kupiłam sobie (oczywiście na ciuchu xD) taki czarny z H&M ale kilka miesiecy temu zostawiłam w autobusie... i od tego czasu nie mam w czym chodzic ![]() wczoraj w prawdzie byłam na łowach i znalazłam piękny czerwony sweterek ale był za duży ![]() ale jutro znowu ide... moze coś znajde, jak tak to dam zdjęcia
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Nie wymieniam Waszych poszczególnych zdobyczy, bo WSZYSTKIE SĄ PIĘKNE!
![]() A to mój dzisiejszy zakup z widniejącą ceną, bardzo skromny, bo nie odwiedziłam mojego ulubionego sh ![]() Kamizelka w różową krateczkę, planuję ją nosić na bluzkę - 7 zł.
Edytowane przez kika14 Czas edycji: 2009-08-21 o 21:20 Powód: literówka |
|
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
Schoko, ta naszywka kojarzy mi się z Harrym Potterem
Ale ogólnie kurtka jest okej
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny super macie łowy ,ja dzisiarj równiez bylam i trochę nakupiłam , jak wypiorą ciuchy się to wrzuce fotki
|
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam za zdjecia,ale to tak na szybko, bo sie chce pochwalic;D mamusia mi kupila sweterek;D
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2009-08-21 o 22:48 |
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwsze i trzecie ze sciagaczami- booooskie, zupelnie w moim stylu- zazdroszcze ja by m na pewno wy hodzila w nich z domciu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Ale i tak buty świetne i też chce takie ! 
jeśli są za wysokie do tańczenia to rzeczywiście ubierz chociaż do kościola 

)