Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 21:10   #1951
madzinek87
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A czym się kierujesz przy wyborze świadka???
tym, żeby świadek zabawiał gości i potrafił "trzymać fason" = nie zchlać na weselu
więc jeśli chodzi o starsza to no problema a mój Tż ostatnio coś wspominał o swoim koledze coby go na świadka wziąść i ja go znam... ale od mocno imprezowej strony więc nie wiem jaka decyzja zapadnie

a jak wcześnie świadków prosicie o "świadkowanie"

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No to jesteśmy w identycznej sytuacji. Do końca sierpnia planuję skończyć pracę mgr, ale warunki nie są sprzyjające niestety. Ja ogólnie bardzo lubię się uczyć w lecie, ale dzisiaj było tak gorąco, że ani w domu się nie dało siedzieć ani na dworze, więc położyłam się spać i dopiero wieczorem wyszłam na taras z ksiażkami. We wrześniu chcę jechać na wakacje, więc się muszę z tą pracą trochę spiąć. A Tobie dużo jeszcze zostało do napisania?
no ja to muszę licencjacką napisać... a nie wiem ile.. ale raczej sporo... najgorsza to teoria bo straaasznie nie chce mi się jej kończyć.. a muszę bo nie wiem jak badania analizować
ale tydzień mam i musze skończyć bo na weekend następny do Tż chciałąm pojechać i jeszcze we wrzesniu egzaminek mnie czeka

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
fajne te Twoje kolczyki
dziękuję bardzo
na nie też nie mam teraz czasu.... jak pech to pech

Edytowane przez madzinek87
Czas edycji: 2009-08-21 o 21:13
madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:44   #1952
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
a jak wcześnie świadków prosicie o "świadkowanie"
Nasi już wiedzą, że będą pełnić tę funkcję
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 22:23   #1953
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Stęskniłam się za Wami!Wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć, od 8 do 15 byłam na stażu, wróciłam do domu i pojechałam do TŻta bo naprawiał mi samochód. Dzisiaj jestem po 2 dniu stażu i muszę Wam powiedzieć, że pracuję na pełnych obrotach, trafiłam do najgorszego referatu, bo na ogólny czyli właściwie sekretariat. Wczoraj mi troche pokazali, a dzisiaj praktycznie już wszystko musiałam robić sama Stresujące wszystko jest bardzo. Atmosfera fajna, większość osób miła i serdeczna, zwłaszcza Ci starsi, bo zauważyłam że młodym piórka urosły
Wybaczcie, że nie nadrobiłam, ale nie mam kiedy Może ktoś mi streści po krótce co tutaj słychać?
Stary 2009-08-21, 23:02   #1954
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a tak w ogóle to mamy dziś z TZ pierwszą rocznice zaręczyn ... w tamtym roku chodziliśmy sobie po plaży w Chorwacji, mój TZ wyciągnął pudełeczko i tadam
jakie romantiko super gratuluję Wam

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Moja mama kupiła taką ceramicznie wykonywaną ramkę ze stokrotkami.. i mówi do mnie będzie na wasze zdjęcie ślubne lekko się zdziwiłam ale kto by pogardził taką słodką ramką
Heh odnośnie tego co mame kupują, to moja dzisiaj dzwoni i mówi że ma już dla mnie album na wedding day, karnet z życzeniami na ślub no i wielką szkocką, którą postawi na stoliku wiejskim i 2 jakieś super wina kilku letnie No nie mam pytań

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hej!
Miałam odezwać się po przyjeździe, ale rodzinka się za mną stęskniła strasznie
Dziś też dopiero teraz usiadłam przed laptopa, bo tż porwał mnie nad jeziorko

tęskniłam, witam nowe dziewczynki
no właśnie się zastanawiałam co się z TObą działo, myślałam że Kasia Cię odwiedziła, przyleciała swoim odrzutowcem

A w ogóle to pisała do Was jak tam się udało?

Cytat:
Moja mama ma takie same argumenty i najgorsze jest to że moje kontrargumenty nie skutkują. Bo co z tego, że ja mam swoje uzasadnienie na to co chcę albo nie chcę (np.błogosławieństwa w domu) jak jej jedynym i zawsze tym samym argumentem jest "Ale jak to będzie wyglądało?" albo "Tak się nie robi"
heh jakbym słyszała swoją mamę

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No tak weekend sie zaczoł a tu pustki.... Ja tu zaglądam i pusto. Anie mam co robić. Książki nie mam do poczytania filmy mi sie juz znudzily co mam. CHce ściągnąć Lektora ale oczywiście nie moge tego filmu znaleźć do ściągnięcia. Tż śpi przedd nocką. Jestem stęskniona mało co romawiamy ze soba tera z. A buu.........
The reader- must see- po prostu wiedziałam kto dostanie oskara za najlepszą rolę kobiecą po obejrzeniu tego filmu

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć Stęskniłam się za Wami!Wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć, od 8 do 15 byłam na stażu, wróciłam do domu i pojechałam do TŻta bo naprawiał mi samochód. Dzisiaj jestem po 2 dniu stażu i muszę Wam powiedzieć, że pracuję na pełnych obrotach, trafiłam do najgorszego referatu, bo na ogólny czyli właściwie sekretariat. Wczoraj mi troche pokazali, a dzisiaj praktycznie już wszystko musiałam robić sama Stresujące wszystko jest bardzo. Atmosfera fajna, większość osób miła i serdeczna, zwłaszcza Ci starsi, bo zauważyłam że młodym piórka urosły
Wybaczcie, że nie nadrobiłam, ale nie mam kiedy Może ktoś mi streści po krótce co tutaj słychać?
Cześć no właśnie nie pisałaś co i jak po pierwszym dniu, pewnie Cie wykończyliMoże dlatego tak pracujesz na pełnych obrotach bo chcą Cię sprawdzić, ale nie daj się

ja na chwilkę wpadłam, przeczytać co tam od popołudnia naskrobałyście, Tż właśnie poszedł i nadal nie ustaliliśmy godziny ślubu, mama się trochę uspokoiła, ale nadal mówi że wolałaby żeby był wcześniej, ale zrobimy jak chcemy. No i TŻ już nie wie, a ja kiedy karzę mu podjąć męską decyzję mówi że 15.30, a jak mówię że ja bym wolała później, to odpowiada "no to 17"

Jeśli chodzi o świadków to gdzieś w jakimś kalendarzu PM wyczytałam że powinno się prosić pół roku wcześniej, ale u nas pewnie powiemy jakieś 2-3 m-ce wcześniej

madziulka a wiesz ile ja mam lat?

Madzinek87
ja też kiedyś się bawiłam w robienie biżu, od kolczyków po korale, ale straciłam zajawkę, przyszły czasy nauki i brakło czasu na robienie cudeniek, ale kilka koleżanek do dzisiaj nosi moją biżu tylko ja skończyłam się tym zajmować jakieś 3 lata temu. Twoja biżu też oryginalna a zajmujesz się sprzedażą? JA coś tam sprzedawałam przez chwilę na all, ale na dłuższą metę to nie miało dla mnie sensu.

doradźcie na co iść jutro do kina bo mam dylemat i nawet jeszcze repertuaru nie widzialam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 23:04   #1955
BlackAngel
Adwokat diabła

Certina, pisałam że jadę do rodziców
Obiecałam sobię, ze odwiedzę jutro teściów..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 23:05   #1956
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A ja Ci jednak radzę looknąć na ten wątek, zwłaszcza na pierwszy post i poklikać sobie w te linki. Możesz się bardzo zdziwić
Wiesz znam się na dobieraniu staników bo siostra mi opowiadała bo ona ma 70FF czyli dużo co oznacza, że na bazarkach nie dostanie takiej rozmiarówki bo oni to robią takie staniki że jak jest większa miseczka to obwód też,a to tak nie powinno być.A mi z kolei nie odpowiadają firmowe staniki i wole bazarkowe,a te z kolei nie mają dużego wyboru w rozmiarówce to biore taki jaki mi jest dobry czyli najcześciej 70A no czasem B ale to zależy od stanika...a na tabelki nie ma co patrzeć że np wyjdzie mi rozmiar miseczki A,a stanik może być nie dobry bo akuret dany model ma mniejszą czy też większą rozmiarówkę.No jeszcze dopisać muszę,że głównie staniki to się dobiera osobom z większym biustem,ponieważ powinien on być dobrze dopasowany.

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"

Edytowane przez Monisia_1331
Czas edycji: 2009-08-21 o 23:07
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 23:09   #1957
asiulek1705
Wtajemniczenie

Certina dziękuję Nie jest aż tak źle, ja chyba za mało w siebi9e wierzę...Tam po prostu cały czas coś się dzieje. Wszystkie pisma przeze mnie przechodzą, w jednym czasie np. muszę odebrać tel., drukować maile, wpisywać pisma do teczek i odbierać faks. Mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i się bardziej wciągnę. Dobranoc kocice
Stary 2009-08-21, 23:22   #1958
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Certina, pisałam że jadę do rodziców
Obiecałam sobię, ze odwiedzę jutro teściów..

a to wiem wiem tylko miałaś się odezwać po przyjeździe i zastanawiałam co się stało, ale spoko wytłumaczyłaś się

Cytat:
Certina dziękuję Nie jest aż tak źle, ja chyba za mało w siebi9e wierzę...Tam po prostu cały czas coś się dzieje. Wszystkie pisma przeze mnie przechodzą, w jednym czasie np. muszę odebrać tel., drukować maile, wpisywać pisma do teczek i odbierać faks. Mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i się bardziej wciągnę. Dobranoc kocice

no na pewno, pierwsze dni w nowej pracy są z pewnością stresujące, dla mojego TŻ to pomimo tego że pracuje już rok to rano jak wstaje to się stresuje co go dzisiaj czeka, ja też tak mam, ja się ogólnie stresuję wszystkim, a przy większym stresie wychodzi moja nerwica żołądka i straszny ból ale przynajmniej wrzodów nie mam, choć z badań wynika że mam dwunastnicę zmienioną zapalnie eh no i po co ludziom takie stresiska?

Asiulek nie martw się, na pewno się wczujesz w rytm pracy i zaraz będziesz śmigać szybciej niż reszta, a skoro ludzie mili to przecież zawsze Ci pomogą jak będziesz miała jakieś problemy czy wątpliwości.

Dobranoc Dziewczynki, ja też spadam, napiszcie tylko proszę czy warto na coś iść do kina jutro? Bardziej zainteresowały mnie dwie pozycje:

Bez mojej zgody- My Sister`s Keeper i Metro strachu-Taking of Pelham 1 2 3

jest jakaś nowa pl komedia, ale jakoś straszne dno ostatnio te pl komedie.

Macie jakiś pomysł? Bo jak nie to skończę na " prawdziwej historii kota w butach"

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-21, 23:30   #1959
obca7
Wtajemniczenie

Hello Właśnie wróciłam z grila Spotkaliśmy się ze znajomymi i było super Jutro jedziemy (znowu) do kuzynostwa na ognisko

Ale jestem zła dziewczyny. bo dzisiaj znajomi postanowili wyjechać spontanicznie nad morze na weekend a ja kurde mam poprawkę w tym terminie i Potem się okazało, że kumpela leci do naszego kumpla na tydzień do Irlandii. Za 250 zł lot w tą i z powrotem. normalnie okazja. Ale oczywiście tż urlopu nie dostanie.. A w październiku cała nasza paczka jedzie na 3 dni do Pragi. Tylko my nie ...a czemu?? Bo tż nie dostanie urlopu i znowu Ale jestem wkurzona. Tyle okazji i zonk nigdzie nie jedziemy. A tz nie dostanie urlopu bo musi"zostawić" dni na święta.

Jazz moja swiadkowa i swiadek juz dawno sa po slubie a mimo to będą naszymi świadkami. No ale niektórzy wierzza w zabobony. Tak samo, że chrzestna jak niesie dziecko do chrztu nie może być w ciąży. Pamiętam, że mojej mamie tak mówili i ją obgadywali, bo akurat została chrzestna sama będąc w ciąży. Głupie ludzie gadanie. Więc nie ma co sie przejmować i robić po swojemu

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-08-21 o 23:36
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 23:33   #1960
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Nie daj się! Walcz! Zawsze na początku jest ciężo ogarnąć tyle nowych rzeczy na raz, ale to bardzo dobrze, że masz dużo obowiązków. Im więcej się nauczysz na stażu, tym większe masz szanse na to że dostaniesz tam pracę.

U mnie w pracy jak przychodzi nowa osoba i zadaje pytania, to bardzo dobrze o niej świadczy, że interesuje się tematem i chce się czegoś nauczyć. No i jako nowej osobie na pewno będą pomagać, bo po miesiącu czy dwóch to już będą oczekiwać, że już pewne rzeczy wiesz.
Stary 2009-08-21, 23:38   #1961
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Madzinek87
ja też kiedyś się bawiłam w robienie biżu, od kolczyków po korale, ale straciłam zajawkę, przyszły czasy nauki i brakło czasu na robienie cudeniek, ale kilka koleżanek do dzisiaj nosi moją biżu tylko ja skończyłam się tym zajmować jakieś 3 lata temu. Twoja biżu też oryginalna a zajmujesz się sprzedażą? JA coś tam sprzedawałam przez chwilę na all, ale na dłuższą metę to nie miało dla mnie sensu.
No ja zaczęłam tak eksperymentalnie (jakieś 4 lata) dla siebie tylko później moja mama mi biznes nakręcała w pracy
a na ALL wystawiałam ale to się nie opłaca bo duży rynek jest i więcej za wystawianie mi wyjdzie niż ze sprzedaży.
Raczej rozprowadzam po swoich znajomych i znajomych mojej mamy i Tż i jego siostry ale za tydzień się okaże czy te moje wypociny to są warte bez reklam bo zostawiłam kilka u ciotki Tż bo ona taki mały sklepik ma tam w jego okolicy i sprzedaje co się nawinie więc i może ja coś z tego będę miała

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 23:41   #1962
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Jazz moja swiadkowa i swiadek juz dawno sa po slubie a mimo to będą naszymi świadkami. No ale niektórzy wierzza w zabobony. Tak samo, że chrzestna jak niesie dziecko do chrztu nie może być w ciąży. Pamiętam, że mojej mamie tak mówili i ją obgadywali, bo akurat została chrzestna sama będąc w ciąży. Głupie ludzie gadanie. Więc nie ma co sie przejmować i robić po swojemu
Wypowiedź chyba miała być do kogoś innego, bo Ja nie miałabym problemu ze świadkową nie-panną. A co do chrzestnej z brzuszkiem, to o tym usłyszałam jak sama zostałam chrzestną. Podobno to zabiera szczęście nienarodzonemu dziecku. Albo może temu chrzczonemu? Nie pamiętam.

A jeszcze Wam powiem, że jak tydzień temu byłam na ślubie koleżanki z pracy i inne koleżanki z pracy rzucały w nią grosikami, to Ja im powiedziałam, że na moim ślubie nie życzę sobie grosików i mają we mnie nie rzucać, bo i tak nie będę tego zbierać. Na to mąż jednej z nich "A chcesz zbierać ryż?"
Stary 2009-08-21, 23:59   #1963
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

A jeszcze Wam powiem, że jak tydzień temu byłam na ślubie koleżanki z pracy i inne koleżanki z pracy rzucały w nią grosikami, to Ja im powiedziałam, że na moim ślubie nie życzę sobie grosików i mają we mnie nie rzucać, bo i tak nie będę tego zbierać. Na to mąż jednej z nich "A chcesz zbierać ryż?"

mi TŻ też dzisiaj oświadczył że on nie chce żeby w niego czymkolwiek rzucali a już na pewno nie ryżem czy grosikami i że mają być cukierki i będą rzucane dla gości, a mówi że jak ktoś na niego nasypie ryż to sam tą osobę później obsypietaki jestno to ja pytam czy ewentualnie płatki róż mogą być? zgodził się ale kręcił nosem. A czym jeszcze można rzucać? już słyszalam o opcji baniek mydlanych, wypuszczania gołębi

Dobra idę spać bo padam. No i co z tym kinem? Żadna mi nie doradzi? Buuu ... idę.. pa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-22, 00:06   #1964
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Dobra idę spać bo padam. No i co z tym kinem? Żadna mi nie doradzi? Buuu ... idę.. pa
W kinach jest sezon ogórkowy i sama kiszka Takie jest moje zdanie

350 dni left
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 00:13   #1965
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
mi TŻ też dzisiaj oświadczył że on nie chce żeby w niego czymkolwiek rzucali a już na pewno nie ryżem czy grosikami i że mają być cukierki i będą rzucane dla gości, a mówi że jak ktoś na niego nasypie ryż to sam tą osobę później obsypietaki jestno to ja pytam czy ewentualnie płatki róż mogą być? zgodził się ale kręcił nosem. A czym jeszcze można rzucać? już słyszalam o opcji baniek mydlanych, wypuszczania gołębi

a co z kinem bo ja nie w temacie a niechce mi się cofać??może ja Ci doradzę

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Sorki już przeczytałam

My Sister`s Keeper - koleżanka oglądała i mówiła że bardzo fajny film)

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 02:59   #1966
Jazzmanka
Zadomowienie

Jak nie ma fajnych filmów, to nikt nic nie mówi, bo nie ma o czym. Ostatni jaki Ja widziałam to Narzeczony mimo woli i mi się podobał, ale pewnie już tak często tego nie grają. Ale film odpreżająco-lightowy, dla mnie fajny i nawet zabawny. Dziewczynom podobał się też Kac Vegas, ale mnie trailer wcale nie zachęcił do obejrzenia tego filmu.
Stary 2009-08-22, 04:41   #1967
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej dziewczyny ja dziś cały dzień biegam ale nie chwaliłam się tu jeszcze - zdałam dzisiaj prawo jazdy ale się cieszę
Stary 2009-08-22, 07:29   #1968
gosica502
Wtajemniczenie

Hej ale ze mnie debil
Wzięłam wczoraj przyjechałam do domku po imprezie (mieliśmy rock party) I wypita byłam dośc mocno a zorientowałam się że nie mam pierścionka zaręczynowego bo gdzieś zgubiłam Cały dom postawiłam swoim rykiem na nogi i rodzice moi biedni szukali ze mną o 3 w nocy pierścionka hahaha I jak już mnie namówili żebym się położyła spac to jutro poszukamy to go znalazłam w pościeli Ale ze mnie matoł jest
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 07:35   #1969
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Hejka Kocice

A ile masz lat jeśli mozna spytać?

Nie znam też wieku AgaMili, Caprica, Madmuzelle-zdradźcie Nam ile macie lat jesli przekręciłam nick, wybaczta
Mam 25 lat Kurcze wczoraj bylam na imprezce i juz nie chce mi sie spac jakos, chyba powoli dopada mnie kac
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 07:36   #1970
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a jak dlugo będziesz na tym stażu?Ja nie wiem co słychać, bo sama nie nadrabiałam

Cytat:

doradźcie na co iść jutro do kina bo mam dylemat i nawet jeszcze repertuaru nie widzialam
jeśli jeszcze nie byłaś to polecam Wrogów publicznych. HAngover też jest jest ponoć strasznie śmieszny a ja dziś ide z tż na Moja wielką grecką wycieczkę - ale nie dla fabuły tylko żeby powspominaćAle może akurat fabuła będzie spokoMetro strachu też myślę, że będzie dobre. Ja czekam na nowego Tarantino, będzie miazga
W ogóle w niedalekiej przyszłosci będzie sporo dobrych filmów.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello Właśnie wróciłam z grila Spotkaliśmy się ze znajomymi i było super Jutro jedziemy (znowu) do kuzynostwa na ognisko

Ale jestem zła dziewczyny. bo dzisiaj znajomi postanowili wyjechać spontanicznie nad morze na weekend a ja kurde mam poprawkę w tym terminie i Potem się okazało, że kumpela leci do naszego kumpla na tydzień do Irlandii. Za 250 zł lot w tą i z powrotem. normalnie okazja. Ale oczywiście tż urlopu nie dostanie.. A w październiku cała nasza paczka jedzie na 3 dni do Pragi. Tylko my nie ...a czemu?? Bo tż nie dostanie urlopu i znowu Ale jestem wkurzona. Tyle okazji i zonk nigdzie nie jedziemy. A tz nie dostanie urlopu bo musi"zostawić" dni na święta.
to jedź samapoza tym urlop może wziąć nawet jeśli nie ma go jeszcze wypracowanego, ale jk jeden dzień przy weekendzie weźmie to już 3 dni.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja dziś cały dzień biegam ale nie chwaliłam się tu jeszcze - zdałam dzisiaj prawo jazdy ale się cieszę
gratulacje witaj w gronie kierowców

ja już nie śpię, bo się przez te praktyki przyzwyczaiłam wcześnie wstawać.Idę zaraz zjeść śniadanko, myć włosy i jedziemy
Stary 2009-08-22, 07:36   #1971
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje! Ja zdałam za 5 razem
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 07:37   #1972
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hej ale ze mnie debil
Wzięłam wczoraj przyjechałam do domku po imprezie (mieliśmy rock party) I wypita byłam dośc mocno a zorientowałam się że nie mam pierścionka zaręczynowego bo gdzieś zgubiłam Cały dom postawiłam swoim rykiem na nogi i rodzice moi biedni szukali ze mną o 3 w nocy pierścionka hahaha I jak już mnie namówili żebym się położyła spac to jutro poszukamy to go znalazłam w pościeli Ale ze mnie matoł jest
Stary 2009-08-22, 07:45   #1973
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Heh widziałam wczoraj na gg:P Gratuluje. Moi znajomi jak weszły nowe przepisy to jakoś zdać nier mogą:P A ja zdałam za drugim bo za pierwszym przejechałam linie na pachołkach:/
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 08:28   #1974
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello!
Wilczyca gratuluję!
Samoa na stażu będę pół roku, mam wrażenie że szybko mi zleci
Jazz faktycznie większość osób jest pomocna, nawet sami z siebie podpowiadają co i jak. Nie mam zamiaru się poddać zresztą nawet jakbym chciała to nie mogę
Chyba się przeziębiłam, od 3 dni gardło mnie piecze a wczoraj od rana czułam, że mam podwyższoną temp. Muszę się czymś wspom óc, bo nie czas na chorowanie.
Cieszę się, bo TŻcik zostaje u mnie na weekend Naprawiał nam samochód, a wczoraj jego coś zaszwankował i do poniedziałku musi czekać żeby go odstawić do kolegi, bo sam nie da rady naprawić. Więc stwierdziłam, że wygodniej będzie jak zostanie u mnie na weekend skoro nie ma swojego auta. Musimy tylko wymyśleć jakieś atrakcje
Stary 2009-08-22, 09:42   #1975
certina4
Wtajemniczenie

witajcie, piękny dzień dzisiaj znowu, ja już po umyciu włosków, ale miałam sen- głupia najadłam się na noc i śnił mi się mój wrześniowy egzamin że nie wiedziałam jakie są odpowiedzi do większości pytań i czas mi sie skończył a ja nadal połowy nie miałam zrobionej, no i że były jakieś pytania z matematyki , której nie umiem i nie rozumiem ( zawsze miałam korki) i z religi ( z tym też u mnie nienajlepiej ) no i że tak się stresowałam że tyle nauki a nie trafiło się żadne pytanie z tego co się uczyłam i byłam załamana, póżniej przyszła koleżanka i powiedziała mi kilka odpowiedzi a baba już stała nade mną bo już czas mijał, więc oddałam w połowie pusty arkusz, a na następny dzień od 6.30 rano miały być wyniki i się okazało że mialam 102punkty, a od 100 się zdaje, więc nie wiem jak to zrobiłam. Ale podobno sny interpretuje się odwrotnie, więc co nie zdam oby wszystko było w porządku

Cytat:
Jak nie ma fajnych filmów, to nikt nic nie mówi, bo nie ma o czym. Ostatni jaki Ja widziałam to Narzeczony mimo woli i mi się podobał, ale pewnie już tak często tego nie grają. Ale film odpreżająco-lightowy, dla mnie fajny i nawet zabawny. Dziewczynom podobał się też Kac Vegas, ale mnie trailer wcale nie zachęcił do obejrzenia tego filmu.
kac vegas super, oglądałam, a na tą komedię narzeczony mimo woli mieliśmy iść i nie poszliśmy i już nie grają

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
a co z kinem bo ja nie w temacie a niechce mi się cofać??może ja Ci doradzę

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Sorki już przeczytałam

My Sister`s Keeper - koleżanka oglądała i mówiła że bardzo fajny film)
no ale dramat, mój TŻ nie lubi, ja bym z chęcią obejrzała

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
W kinach jest sezon ogórkowy i sama kiszka Takie jest moje zdanie

350 dni left
chyba masz rację, bo jakoś nic nie specjalnie nie zachęca

Cytat:
wow, super gratujeszyn

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Ja zdałam za 5 razem

ja za drugim zdałam, bo za pierwszym już dojerzdzałam do ośrodka i w trakcie przejazdu przez światła zapaliło mi się pomarańczowe i kazał mi wysiąść i koniec, ale widać było że facet chciał mnie udupić bo jeździłam 30min i już dojeżdzałam a nie miałam żadnych błędów, ale za drugim razem fajnie było, mniej stresująco, choć na placu powtarzałam łuk, który zawsze mi wychodził perfect, także byłam mocno zestresowana, powtarzałam prostopadłe przodem, ale jakoś się udało, a po mieście już luzik był, facet cały czas gadał o jakiś masażach- i mowił że specjalnie gada, żeby mnie rozuluźnić

Samoa nie grają u mnie wrogów publicznych tylko jakieś same bzdety. Chyba skończy się na tym że zostaniemy u mnie i coś obejrzymy

Dzieki wszystkim za odpowiedzi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-22, 09:59   #1976
obca7
Wtajemniczenie

Cześć A ja dopiero wstałam Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam w sobotę
Kurcze dzisiaj jedziemy na ognisko a tu pogoda się pogorszyła. Ciepło jest ale pochmurnie. Ale to nic przy ognisku będzie goraco byle nie padało tylko

Cytat:
Wypowiedź chyba miała być do kogoś innego, bo Ja nie miałabym problemu ze świadkową nie-panną. A co do chrzestnej z brzuszkiem, to o tym usłyszałam jak sama zostałam chrzestną. Podobno to zabiera szczęście nienarodzonemu dziecku. Albo może temu chrzczonemu? Nie pamiętam.
Jazz bardzo Cię przepraszam. Ja o takiej późnej dla mnie godziny:P nie funkcjonuje. Problem miałą Lusmarija i to do niej byłą skierowana moja odpowiedź
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to jedź samapoza tym urlop może wziąć nawet jeśli nie ma go jeszcze wypracowanego, ale jk jeden dzień przy weekendzie weźmie to już 3 dni.
I się na mnie obrazi Irlandie to juź sobie odpuszczam, ale Praga... 3/4 naszej paczki tam jedzie. I wyjeżdżają w czwartek i w sobotę chcą wracać. Tż na tyle na pewno urlopu nie dostanie. I . Smutno mi. no ale co zrobić.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:11   #1977
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Samoa nara jedź po suknie
ja wczoraj przejeżdżałam 2 razy przy salonie Annais ale nie było Carrery na wstawie

Wliczyca gratulacje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:11   #1978
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Gratulacje Wszystkiego najlepszego na nowej DRODZE życia
Tylko teraz często jeździj, żebyś nabrała wprawy. Ja zdałam za pierwszym razem, potem mało jeździłam i teraz już ponad 5 lat nie byłam za kółkiem
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hej ale ze mnie debil
Najważniejsze, że się znalazł

Obca, a dlaczego miałby się obrazić? Porozmawiaj z nim na spokojnie i zapytaj czy miałby coś przeciwko Twojemu wyjazdowi
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:14   #1979
certina4
Wtajemniczenie

Kasia udało się?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-22, 10:23   #1980
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cześć wszystkim
Cytat:
Strasznie fajnie... tylko teraz tak jak dziewczyny mówiły: dużo jeździć.. żeby nabrać wprawy.... Po moim szwagrze widzę, że to nieodzowne jest

Gośka ja też nie jeden raz tak miałam, ale no masz przyznam Ci przodownictwo ja jeszcze nigdy całego domu o 3 nocy nie postawiłam

Kaśka bo mi ręce ścierpły Jak poszło ??

Samoa życzę Ci dziś zakupów

Potrzebuję kaaaaawy

Certina Twój avek przypomniał mi że śnił mi się mój umarły królik: żył i przez dużą część snu był bardziej kotem maaaaaaaaatko jak mi go brakuje

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-22 o 10:34
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości