|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
![]() śnić o pierścionkach-męża czekają wydatki ![]() zgodnie ze sloganem- Lidl jest tani ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#392 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale chyba mój mózg walczył z nadmiarem wrazen i układal w przegródki, bo jak sie obudziłam to juz wiedzialam co chcę tadam: http://ladne.pl/sklep/Koralowe-oczko...niej,p-49.html najbardziej mnie kuszą wielkie i skomplikowane pierścienie, ale potem ich nie noszę, a taki bym nosiła
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trzeba szaleć... życie krótkie...właśnie maluje paznokcie u stóp.. na 12 mam fryzjera.. Iv witaj współczuje sytuacji z ex... ale pozbierasz się, bedzie wszystko dobrze czas leczy rany, a tym bardziej doświadczenia dodają nam siły.. ja za 2 tyg mam sprawę rozwodową i te prawie 9 miesięcy zmienilo mnie bardzo. |
|
|
|
|
#395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie może dobrze ze teraz się przekonałaś jaki on jest naprawdę, a nie po jeszcze kilku latach .... Cytat:
ja sobie zazwyczaj wmawiam ze to zbędne, no ale na taką okazję jak wesele to już się zmuszam i coś tam próbuję nabazgrać na tych paznokciach Cytat:
Cytat:
![]() ja się sama czeszę, zobaczymy co z tego wyjdzie śniło mi się że liczyłam swoje perfumy i ze nie umiałam się się doliczyć chyba ich było znacznie więcej niż w rzeczywistości posiadam... ciekawe co ten sen może oznaczać idę kręcić włosy na wałki (znając moje szczęście zanim wyjdę zacznie padać i się wszystko rozprostuje |
||||
|
|
|
#396 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nawet sama nie mam zamiaru robić włosów, mam antytalent do tego
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się z kolei bardzo spodobał ten : http://ladne.pl/sklep/Obr%C4%85czka-...8_29,p-39.html i jeszcze jeden, ozdobiony czerwoną emalią, ale nie mogę coś go znaleźć
|
|
|
|
|
#398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie z Twoich wyborów zauroczył ten z drewnem i perłą Cytat:
Ivanko! Oczywiście że pamiętamy Mogę się odezwać na gg jutro?Ale i dobre wieści są Cytat:
Cytat:
Bo pewno małe ![]() Jakiś rozlazły dziś dzień mam... Mamy zaproszenie do rodziców na grilla, ale nie chce mi się z domu ruszać. Nabrałam sobie roboty do domu (bo inaczej nie zdążyłabym na poniedziałek ) i wczoraj poszłam spać koło pierwszej. Oczywiście robota czeka mnie i jutro
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Małe jest piękne
![]() Ja dziś mam wolną sobotę i szaleję ze szczęścia. Po południu idzimy na urodziny do wujka i prawdę powiedziawszy, cieszę się bardzo Z racji mojej pracy, do tej pory omijały mnie wszystkie imprezy rodzinno-sobotnie. Mam niedosyt Poza tym od pewnego czasu rodzinka mnie "nie tyka" na tematy osobiste, więc się nie musze spinać, że z czymś wyskoczą nagle
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko na wierzchu, nic nie ukryte Też mam rozlazły dzień. Niedługo wpadnie koleżanka, a ja się nie mogę zebrać,żeby ogarnąć mieszkanie. Popełniłam za to blachę maślankowego ciasta z gruszkami i malinami. Właśnie wyjęłam z piekarnika. Matkozojcem, jak to pachnie ![]() Cytat:
Na ich stronie jest komórka do menagementu. Jeśli pan ustawił koncert, to chyba wie gdzie. A jeśli koncert jest odwołany to powinno się to chyba znaleźć na stronie?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-22 o 13:13 |
||
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, koleżanko, nie poznaję. Jakoś nadzwyczaj pokojowo nastawiona dziś jesteś i nawet mały fistaszek Cię zadowala
|
#403 |
|
BAN stały
|
Wróciłam od fryzjera, mam burzę loków..
![]() dobra lecę pic kawę i się szkowac |
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#405 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja dziś jestem ledwo żywa
Czymś się strułam,poprzednią noc i wczorajszy dzień spędziłam na trasie łóżko-kibelek.Miałam takie bóle brzucha i żołądka,że już chciałam pogotowie wzywać.W efekcie schudłam 3 kg i z wielką obawą zjadłam dzisiaj 2 sucharki ![]() Ivanno
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#406 |
|
Konto usunięte
|
Dobrze że zadzwoniłam do zastępcy menadżera. Koncert został odwołany a konkretnie przesunięty na inny termin. Tylko po jakiego grzyba nadal jest informacja o występie na oficjalnej stronie Maleo
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę dwudniowa przerwa i czytania na godzinę
Cytat:
Cytat:
A tak wogóle Ewusia i Zuziunia miłej zabawy!!!! Ja byłam tydzień temu na weselu, u koleżanki z którą założyłam się w podstawówce - która z nas pierwsza wyjdzie za mąż. Zakład wygrałam a ona ma męża ![]() Może termin przydatności minął ![]() ![]() ![]() ![]() OO a wczoraj mieliśmy we Wrocławiu alarm bombowy. Ktoś zadzwonił i powiedział, że w Ratuszu jest bomba... cały Rynek ewakuowali. Ale to fałszywy alarm - dowcipnisie jacyś. A ja sobie niczego nie świadoma byłam z kinie z TŻ- wpadamy na Rynek do pizzerii a tu taka niespodzianka, Pan kelner poinformował nas, że dopiero co z powrotem Rynek otworzyli i trzeba będzie czekać . |
||
|
|
|
#408 |
|
To ja :)
|
No to mam za swoje. Udalo mi zie malza namowic na te silownie. Juz wrocilismy. Nawet mi wystarczylo energii na kapiel. Ale juz ledwo lykam nawet picie...
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie macie przypadkiem jakiegoś sposobu na ból gardła przy ropnej anginie?
Umieram z bólu i gorączki... Tabletki przeciwbólowe ani do ssania nie pomagają
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbiątko Ivanno Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-22 o 16:48 |
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak u Vesenki, ale ja stosowałam przy mega zapaleniu migdałów i działało
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka tu dziś cisza. Chyba myknę spać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-22 o 22:28 |
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() Cytat:
![]() rzeczywiście wyjątkowa cisza była wczoraj
|
|
#417 |
|
To ja :)
|
Moniu, spac nie mozesz??
![]() A ja sie dopiero zwloklam i jem dietetyczne sniadanko -orzechy. Z tym, ze zjadlam 1/3 porcji i wiecej chyba nie dam rady...
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Ja już po śniadanku. Spaliłam grzanki i musiałam spożywać takie, bo zrobiłam je z ostatniego ostatka pieczywa, jakie było w domu. Jadłam już gorsze rzeczy ![]() A wczoraj marudziłam, że mi się nie chce jechać na grilla do rodziców, a okazało się, że spotkanie było całkiem miłe. Byli nasi rodzice i my, do tego kociołek, mięso z grilla sałatki ![]() Moi rodzice tak się skumali z moimi teściami, że co chwila zapraszają się, a to na urodziny, a to na grille... W zeszłym roku byli nawet razem na wakacjach Mam robotę na jutro, skończyć nie umiem. Mam już dość przeglądania ciągle tych samych dokumentów. Im bardziej się wczytuję, tym więcej błędów znajduję. Mam nadzieję, że nikt tak skrupulatnie czytać tego nie będzie. Ostatecznie pocieszam się, że nie ja za te błędy odpowiadam, tylko dyrekcja. To zawsze jakoś uspokaja moje skołatane nerwy W ogóle stwierdzam, że chyba za bardzo denerwuję się pracą. A wiele rzeczy jest niezależnych ode mnie, błędy zawsze można naprawić. A mnie paraliżuje strach przed popełnieniem błędu i zawsze grzęznę w przepisach i dociekaniach, jak coś ma być zrobione, zamiast to robić. Jednym okiem oglądam dokument o Paryżu. Kurczę, jak tam pięknie
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Chyba znalazłam swoje powołanie - leżeć sobie w pokoju o 23:00 przy blasku świec słuchać audycji radiowej nt. Elli Fitzgerald i pachnieć Teint de Neige, to jest cudowne...
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po prostu nie umiem długo spać
Agnysko, tylko nie siedź cały dzień w papierach bo ładny się dzisiaj dzień zapowiada Też bym poszła na jakiegoś grilla
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

myślę że Madzik z takich fistaszków nie będzie zadowolona 

ale w sumie może dobrze ze teraz się przekonałaś jaki on jest naprawdę, a nie po jeszcze kilku latach .... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mogę się odezwać na gg jutro?