|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
lipka, oglądaliśmy 4 mieszkania
1-super, sliczne 2600 ze wszystkim daleko nawet tramwaj tam nie jedzie ![]() 2-ruina po robotnikach z budowy 3-baba nas wyciulała bo przez tel. mówiła, że 2600 a po przyjeździe się okazało, że 2600+600 czynsz+opłaty=3300:hahaha : 4-klatka schodowa koszmar mieszkanie bez łóżek z zarzyganymi materacami blechh
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
to we Wrocku czy na Pradze w Wawie te mieszkania??![]() Swoją drogą strasznie drogie... Nie wiem jak u nas w Kielcach się ceny kształtują ale wiecie co przypomniało mi się jedno ogłoszenie w Wawie: Mała kawalerka (nie pamietam ale coś koło 20 m 2) 1400 miesięcznie lekko spadłam z fotela ja kto usłyszałam Oj rany jaka beznadzieje... Wczoraj nad Kielcami czyściśkie prawie lazurowe niebo ( ani chmurewki.. jak we Francji) a dziś taaaaki kożuch z chmur.. beznadzieja Niby świeci słońce ale dajcie spokój takie to niebo białe ![]() Temperatury nie współczuje ale tego nieba tak.. naszym PMkom kieleckim (chyba ich 5 dziś jest) |
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia znajdziecie coś w końcu fajnego ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minimumCertina ale Twój brat zapewne pracuje a nie jest biednym studentem i nie będziemy łożyć kasy na obce mieszkanie co innego meble, które zabioręWrocław się uważa z tymi cenami Kraków jest nawet tańszy pójdziemy na AGH do Krk i luz
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-22 o 10:49 |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę zaraz po buty
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1400+ opłaty to moim zdaniem dużo. W LBN moja ciocia wynajmuje ładne, czyste mieszkani, jeden duży pokój + kuchnia, toaleta, łazienka, balkon i bierze 800zł + opłaty, i moim zdaniem to sporo, ale i tak chętnych było mnóstwo bo problem z mieszkaniami ciągle jest. Tak mój brat pracuje i moim zdaniem bardzo dobrze zarabia, ale za mieszkanie płaci mało moim zdaniem przy warszawskich cenach, to była najtańsza opcja bo wszędzie chcieli za wynajem dużo więcej. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- nie chorujcie Asiulek, Kubusewa do leków marsz |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
aha! miałam Wam pisać do TZ wczoraj jak jechaliśmy do wro dzwonił kolega, który ma ślub 05.09.09
i wiem, że chce nas zaprosić, ale....nie mamy kasy wiem, że może dla Was to smieszne, ale na takie wesele trzeba dać coś w kopertę (min. 300zł bo płacą 150 za os) i się ubrać, chciałabym iść
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle kasy? Jakby kredyty hipoteczne były bardziej dostępne, to tyle to już mogłaby rata wynosić
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego sie nie dziwcie, że chcemy w 6 osób mieszkać
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
To u mnie w Zduni jak patzryłam ogłoszenia to mieszkania wcele nie tańsze niz u Ciebie. A za rok tzreba wynająć coś porzadnego
![]() Poszłam dziś do sklepu z nawoami dla kwiatów. Kupiłam do paproci ziemie to mi padają paprotki i chciałam kupić nawóz do drzewka bonzai ale narazie sie wstrzymam bo 12 zł malutka buteleczka. Jutro jest wystawa rolnicza to moze kupimy do storczyków torfu i doniczki. Bo storczyki nam sie powiększyły i nie mieszcza nam sie w doniczkach korzenie...:P |
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idźcie czemu nie.. zamiast koperty możecie kupić kwiatki za 50 zł nigdzie nei jest napisane że musicie dawać jakieś pieniądze.. zawsze możecie dać 200 zł a nie 300 Wg mnie nie ma co się ciśnieniować Poza tym na pewno ta Wasza niedowaga pieniężno - prezentowa wyrówna im się od cioć i wujków Wy tam nie idziecie jako jakieś sponsory tylko jako goście
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienkę w najgorszym wypadku można od kogoś pożyczyć, ale z prezentem jest gorzej
|
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie Asiu masz ten staż? Cytat:
A jakie chcesz kupić? Proszę się Nam tutaj w nich pokazać koniecznie! ![]() Współczuję tych poszukiwań, skądś to znam. Szukałam już swego czasu w czasie studiów, potem dla Nas z TŻ tylko i płaciliśmy dla pośrednika, kaucję i pierwszy miesiąc--kupę kasy naprawdę ![]() Samcia idzie dzisiaj kupować suknię? Certina nie wiem ile masz lat ![]() Ja przed chwilką wstałam i muszę jechać zrobić jakieś zakupy bo zamierzam dzisiaj robić 'Kopiec kreta' robiła go któraś???
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam!!
wczoraj juz nie mielismy sily siedziec dluzej w Krka (bylo 36 stopni ), wiec wyjechalismy troche wczesniej i przyjechalismy nad ranem rzucilam torby i poszlam spac... i juz wstalam mam nadzieje, ze mnie nie zetnie z nog popoludniu, bo wieczorem idziemy na imprezke i szkoda by bylo zebym zasypiala na stojaco ![]() wiecie co.... mam nowy number one miast europejskich Dubrownik!!! zadne Paryze, Pragi itp. sie do niego nie umywaja wiec baaardzo polecam jak dla mnie przepiekne miasto w ktorym mozna sie zgubic (w sensie pozytywnym )heh jeszcze nas dzis drogowka zhaltowala praktycznie zaraz po przekroczeniu polskiej granicy ![]() a teraz siedze z moimi kociastymi i sie nacieszyc nie moge. ale sie stesknilam a jak mi maluszki urosly jest juz z nich kawal kocura TZ stwierdzil, ze wyladnialy (a przeciez zawsze byly najpiekniejsze )a Benio dalej ich nie lubi ![]() no dobra, ide polezec w wannie, a potem wypadaoby zaczac sie rozpakowywac ![]() a potem moze cos Was ponadrabiam bo prawde mowiac necik elegancko mielismy (i to szybciutki jak burza ), ale czasu na tak prozaiczne rzeczy nie bylo... TZ tylko codziennie gielde sledzil edit: omg ale przywalilam emotikonkami |
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- lain wariacie wreszcie jesteś ![]() co do dubrownika to ja uważam, żę masz rację bo całą chorwacja jest piękna ![]() co do haltowników.. jak jechaliśmy do staroźrebów (nie pytajcie - za płockiem patrząc od kielc) zatrzymaliśmy się na postoju za łodzia.. miało byćpięknie czysto extra, ale był totalny syf.. przydrozne wysypisko... kilka metrów wcześniej po drugiejs stronie ulicy widzieliśmy jak się gagadki rozstawiali. Samochód schowany za krzaczorami a tej suszary na stojaku to juz w ogoel nie bylo widać.. dobrze że mytśmy zdażyli przejechac ![]() a tak w ogóle to jak jechaliśmy z chorwacji zatrzyamli nas na granicy chorwacko węgierskiej i pytali papierosy a my troszke mnei to zdziwilo ale no ok maja takie wymogi - dowiedzialam sie tego z przewodnika
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-22 o 11:23 |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Lain witaj
Dziewczyny można na wizażu wklejać linki z allegro?
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Lain
kubusewa głupio tak 200zł dawać skoro wiem, że w tej restauracji biorą 300 od osoby-nawet im się nie zwróci ![]() aha schudłam 1,5kg nie robiąc nic jedząc pierogi EUREKA!!!! chciałybyście dostac na ślub zestaw do kawy z rosenthala? http://www.sklep.rosenthal.pl/
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-22 o 11:26 |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz tyle wkleilam, ze gdyby nie wolno bylo juz by mnie wyrzucili z wizazu
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Kasia od Ciebie dostana 200 a od cioci dostana 1000 zł wiec im sie zwroci :P |
|
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
madziulka_ mam jeszcze 23
w grudniu już będzie 24lain Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
dobra idę po buty
dostałam sms od Samoy
|
#2002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
I co i co napisała
![]() Podziel się
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziulka staż mam w Urzędzie Celnym
Lain cześć Super że wyjazd się udał Faszeruję się gripexem, mam nadzieję, że po takiej dwudniowej kuracji nie będzie już śladu przeziębienia. A wieczorem chcemy zagrillować, już kupiłam białą kaszankę, więc jak znowu będę miała temperaturę to się zdenerwuję
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Gripex kojarzy mi sie z grudniem a nie z sierpniem thats why
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi po powrocie z Grecji przypałętało się takie choróbsko blee Na dodatek na zewnątrz była wysoka temperatura i nie było mowy abym się wygrzewała pod kołdrą ale przeszło![]() O fajne miejsce na staż, chcesz tam później próbować pracować na stałe?
|
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kubusewa mnie się gripex kojarzy z lekiem na przeziębienie a nie z grudniem. Ponieważ infekcje można złapać nie tylko w zimie
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te konkursy są teraz very popular
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

to we Wrocku czy na Pradze w Wawie te mieszkania??

minimum
co innego meble, które zabiorę
Kraków jest nawet tańszy
pójdziemy na AGH do Krk i luz

)