Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 09:39   #4621
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Dobrrrrry

Blokerko-
baw się dobrze i wracaj do nas szybko Też będziemy tęsknić

Tysiu
- skoro słodkości są taką Twoją słabością, że nie jesteś w stanie się ich wyrzec może na początku staraj się je zwyczajnie ograniczać? Załóż sobie na przykład, że 2-3 razy w tygodniu zjesz kawałek ciasta czy batona, a przy pozostałych posiłkach staraj się trzymać diety. Od tych kilku odstępstw nie przytyjesz, a może łatwiej Ci będzie wytrwać na cnotliwej drodze diety? Wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem.

Ja od rana w pracy. Na szczęście póki co cisza i spokój, były tylko 2 osóbki z papierami. Mam nadzieję, że dziś będzie tu do bólu pusto, bo po wczorajszym wieczorze jakoś nie jestem w formie

Trzymajcie się, laski
Stary 2009-08-22, 10:25   #4622
fiolusiek
Zakorzenienie

wiecie co czuje sie jak blondynka z dowcipow bo dzis ugotowalam sobie niby 2 parowki zjadlam a po paru godzinach dowiedzialam sie ze to byly kabanosy a wczoraj wyczyscilam dywan plynem do wczyszczenia wanny, umywalki i wc ladnie pachnial wiec nie wzbudzilo to mojego podejrzenia dopiero mama zapytala po co mi to bylo i dzis drugi raz musze czyscic szok normalnie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:45   #4623
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
wiecie co czuje sie jak blondynka z dowcipow bo dzis ugotowalam sobie niby 2 parowki zjadlam a po paru godzinach dowiedzialam sie ze to byly kabanosy a wczoraj wyczyscilam dywan plynem do wczyszczenia wanny, umywalki i wc ladnie pachnial wiec nie wzbudzilo to mojego podejrzenia dopiero mama zapytala po co mi to bylo i dzis drugi raz musze czyscic szok normalnie
Stary 2009-08-22, 12:13   #4624
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Inesko, ja w dalszym ciągu będę Cię namawiać do porzucenia rozmyślania o tym, jak wyglądasz w bikini na rzecz dobrej zabawy!!!
Szafa, jak już pisałam, już stoi, trzeba jeszcze tylko podłączyć halogeny.
A Ty kochana pokaż bluzeczkę!
wiem, że jesli ciągle się mówi o tym że się wygląda zle to wszyscy w koło zaczynają tak właśnie postrzegac ta osobę.... powiem szczerze że im jestem starasza to mam w nosie co kto o mnie mysli i mam większe poczucie własnej wartości niz kiedyś....i wydaje mi się że nawet gdybym była chuda to i tak bym miała kompleksy ale to taka nasza kobieca natura
bluzeczki nie pokaże bo mam zepsuty aparat

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
właśnie

dzień dobry
a ja sobie dziś zrobiłam wolne i nie poszłam do pracy i czuję się z tym baaardzo dobrze zrobiłam sobie dłuuugi spacer po mieśice z siostrą
a wieczorem chyba wybieram się na dyskoteke
a nad morze chyba jedziemy we wtorek rano tylko że jeszcze to do mnie nie dociera sprawdzałam pogode i niby ma byc całkiem przyzwoita a z tego co wiem to niby do weekendu tam będziemy
Stary 2009-08-22, 12:17   #4625
fiolusiek
Zakorzenienie

ale smieszne
Stary 2009-08-22, 13:01   #4626
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Cytat:

a powiedz jak smakowaly te kabanosy?

musze isc posprzatac bo mam taki syf ze masakra ale mi sie nie chce ktoras chetna do pomocy ?
Stary 2009-08-22, 13:15   #4627
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość

musze isc posprzatac bo mam taki syf ze masakra ale mi sie nie chce ktoras chetna do pomocy ?
u mnie to samo
Stary 2009-08-22, 14:55   #4628
fiolusiek
Zakorzenienie

dziwnie smakowaly ugotowane byly wiec smaku juz nie bylo czuc i mialy duuzo kminku
Stary 2009-08-22, 15:00   #4629
mamrotka
Wtajemniczenie

przyszlam sie pochwalic ze juz posprzatalam w kuchni teraz bede walczyc z pokojem ale to po przerwie na herbatke

a jak tobie idzie ines ?
Stary 2009-08-22, 15:16   #4630
ines85
Zadomowienie

Cytat:
przyszlam sie pochwalic ze juz posprzatalam w kuchni teraz bede walczyc z pokojem ale to po przerwie na herbatke

a jak tobie idzie ines ?
pościerałam tylko kurze ...ale jeszcze troszke zostało
mam lenia
Stary 2009-08-22, 15:37   #4631
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
cisza tu dzisiaj wszystkie balują u mnie dieta leży i kwiczy byla pizza, piwo, i hot dog wlasnej roboty na koniec czekam na baty...
No niunia, obiecane baciki
Mam nadzieję, że przetrwasz w pracy te 12 h

Cytat:
pisalam juz na inym watku ale Wam tez napisze - ludzka glupota nie zna granic wlasnie jakis samochod ( chyba mercedes terenowy z okolo 2000r) wyladowal w jeziorze nie daleko mojej wiochy po cos te ograniczenia przedkosci sa prawda ale juz ich wyciagneli i zyja rajdowcy a tak w ogole to strasznie duzo ostatnio wypadkow
Masakra! W wakacje to zawsze więcej wypadków... ehh głupota ludzka i brak wyobraźni się kłania :/ Dlatego ja nie znoszę jeździć gdzieś w trasy... taki stres przeżywam, że sziok!

Limonko, co tam ćwiczenia na siłce, lepiej obadaj jakie tam są towary? Jest na czym oko (i siebie) zawiesić?

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Oj, będę tęsknić za Wami okropnie... Tak się jakoś przyzwyczaiłam do Was, że mogę pisać, co mi ślina na język przyniesie i się trochę rozweselić czytając Was albo posmucić się nawet z Wami jest dobrze... Ojej... ale nostalgicznie się zrobiło No normalnie polubiłam Was strasznie i pewnie żadna z Was nie będzie tak za mną tęsknić jak ja za Wami będę
Udanego wyjazdu kochana! Czekamy na Twój powrót i relację Baw się dobrze

Cytat:
Padłam:ha haha: no w sumie kabanos wygląda jak zeschnięta parówka, mogłaś się pomylić

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
dzień dobry
a ja sobie dziś zrobiłam wolne i nie poszłam do pracy i czuję się z tym baaardzo dobrze zrobiłam sobie dłuuugi spacer po mieśice z siostrą
a wieczorem chyba wybieram się na dyskoteke
a nad morze chyba jedziemy we wtorek rano tylko że jeszcze to do mnie nie dociera sprawdzałam pogode i niby ma byc całkiem przyzwoita a z tego co wiem to niby do weekendu tam będziemy
I bardzo dobrze, że zrobiłaś sobie dzisiaj wolne i tak pracujesz jak ten króliczek z reklamy baterii (na pełnych obrotach). Należy Ci się rilaksss Super, że zdecydowałaś się na ten wyjazd nad morze, wypoczniesz i może coś się rozkręci z tym kolegą Ehh, jak ja Ci zazdroszczę droga ines

Cytat:
Ja już po, ale dla Ciebie wszystko zrobię.

Aliczko, nie wiem czy do nas zaglądasz... ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń, przepięknego ślubu, udanego weselicha i stosunkowo udanej nocy poślubnej... Żyj sto lat!

Hej krejzolki

Właśnie skończyłam pucować chatę i wstawiłam zapiekankę do piekarnika. Zaraz będzie żarełko a potem zmykam do babci podać leki i jedzenie. Wieczorkiem pewnie pooglądamy z Tżtem jakieś filmy... i tak mi minie sobotka.
Eh, 28 sierpnia mamy 5 rocznicę, a ja zastanawiam się co kupić Tż-towi... tzn. chciałam sama coś zrobić fajnego, ale nic mi nie przychodzi do głowy ;P Macie jakieś zakręcone pomysły? Gdzieś na wizażu wyczytałam, że laski kupowały kilo cukierków i w każdy cukierek zawijały karteczkę z powodami, dla których tak bardzo kochają swoich Tż-tów... ale... wydaje mi się, że za stara/zimna jestem na takie słodzenie i bawienie się w zawijanie sreberek ...ble Nie przemawia to do mnie za grosz. A Tż chyba by zawału dostał, gdybym wyskoczyła z takim czymś po 5 latach

Zmykam szamać. Buziole

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-22 o 15:38
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 15:39   #4632
mrofka
wizażowy robalek

Bry

Limonko... ludzie gadali, gadają i jeszcze długo będą gadać... dzięki właśnie takim dwulicowcom zerwałam kontakty z ludźmi z gimnazjum i poszłam do zupełnie innego liceum - chyba najlepszego podwarszawskiego, jak najdalej od mojego gimnazjum... dopiero w liceum poznałam prawdziwych przyjaciół i znajomych, w których towarzystwie czuję się dobrze, nie muszę niczego udawać, ukrywać... I w życiu bym ich nie zamieniła na innych

Tysiu, może weź coś, co hamuje łaknienie? Wejdź tutaj: http://mmo.pl - do wyboru, do koloru. Są produkty i przyrządy do ćwiczeń, wszystko w przyzwoitych cenach i są opinie

Fiolusiek - parówkowymi kabanosami i dywanem mnie rozwaliłaś

A ja już u siebie w domciu posprzątałam jeszcze mi zostało pranie Ale mi się nie chce

A ja jakoś nie lubię owsianki - dla mnie to niesmaczna, nieapetyczna paćka Wolę Musli Nestle - jest tam mnóstwo różnego rodzaju płatków (owsiane, kukurydziane i jeszcze dużo jakichś takich drobnych ), orzechy i rodzynki z jogurtem naturalnym - mniam!

Od czasu mojej rewolucji żołądkowej, czyli od jakichś 4 dni, jakoś w ogóle nie mam ochoty na jedzenie. Mam ochotę wszystko zwrócić, jak patrzę na cokolwiek ze spożywki... Zresztą, nawet, kiedy mam ochotę coś zjeść, to nie mogę za dużo, bo brzuch znowu boli i czuję się, jakbym zjadła kamień

Może to i trochę dobrze, że nie mogę jeść, bo za dobrze jadłam przez całe 10 dni na wyjeździe i trzeba znów się trochę podjetować

Właśnie zdałam sobie sprawę, że wakacje się kończą... znów będę szła do szkoły - i będę w trzeciej klasie i będę zdawała maturę Zaczynam trząść portkami...

Zajrzę później do Was - idę zjeść gorący rosołek z pieprzem, może pozytywnie poruszy mój żołądek

papa
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 18:28   #4633
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Limonko
, jak w pracy? Mam nadzieję, że dalej cisza i spokój .
Wiem, że takie lekcje bolą, ja niestety też musiałam przełknąć kilka gorzkich pigułek, zresztą sama jeszcze nie do końca doszłam do ładu z 'prezentami' od losu, więc nie będę się wymądrzać...Najbardziej boli, gdy są to naprawdę bliskie osoby...Ale taka już chyba natura ludzka. Nie wszędzie są takie anioły jak tu .
Wszelkie złe emocje staraj się rozładowywać w siłowni, a jest na czym . Tylko do trenerów podchodź z uśmiechem .

Blokerko
życzę Ci udanego wypoczynku, i zapewniam, że ja też będę tęsknić! Też Was tu wszystkie bardzo polubiłam .
A co do ciuchów, też tak czasem mam, to chyba zależy od naszego nastawienia do samych siebie w danym dniu, ja też czasem potrafię przejrzeć/przymierzyć niemal całą moją garderobę i dojść do wniosku, że w niczym nie wyglądam dobrze... Na szczęście takie dni są w mniejszości. My to baby mamy zmartwienia .

Fiolusiu, jest takie ang. powiedzonko 'to have a blond moment' i Ty chyba wczoraj takich momentów zaliczyłaś kilka . Ale nie przejmuj się, tak ma chyba od czasu do czasu każdy, ja to czasami normalnie się nadziwić nie mogę nad swoją inteligencją .

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
wiem, że jesli ciągle się mówi o tym że się wygląda zle to wszyscy w koło zaczynają tak właśnie postrzegac ta osobę.... powiem szczerze że im jestem starasza to mam w nosie co kto o mnie mysli i mam większe poczucie własnej wartości niz kiedyś....i wydaje mi się że nawet gdybym była chuda to i tak bym miała kompleksy ale to taka nasza kobieca natura
O! I to jest właściwe podejście!!! Mądra dziewczynka!!
A wolne należało Ci się, bo pracujesz jak ta mróweczka. Tym bardziej się cieszę, że zdecydowałaś się jednak na wyjazd nad morze. I już Ci życzę dobrej zabawy!!

Niuniusiu
Ty nie pytaj, co Ty możesz zrobić dla TŻeta, tylko co TŻet może zrobić dla Ciebie . Gdyby chłopak miał jakieś wątpliwości, to wie, gdzie się zgłosić . Już ja bym mu podyktowała listę, jak uszczęśliwić Niuniusię !

Kosteczko
, wróciłaś już z pracy? Zrób sobie jakiegoś porządnego relaksa teraz!!

U mnie dziś też nieco pracowicie, umyliśmy z TŻetem okna, zmieniliśmy firanki w salonie i kuchni, zapakowaliśmy z grubsza szafę. Zdecydowaliśmy, że ta będzię TŻetowska (jest mniejsza niż ta w sypialni ). Chociaż jak znam siebie, to niedługo i w tej z sypialni zabraknie mi miejsca, i wtedy, jak zwykle zacznę przejmować kolejną szafę, a TŻet znowu będzie musiał się zadowolić jakimś najmniejszym w niej kątem . No więc dziś zapakowaliśmy rzeczy TŻetowskie. Moje narazie ułożyłam z grubsza, zrobię to już kiedy indziej, zwłaszcza, że i tak niedługo przydadzą się porządki w szafie w zw. ze zmianą sezonu.
Byłam też na basenie. No i jaką miałam pobudkę :di abelek:.
Zmykam, bo mnie zaraz zlinczujecie .

I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-08-22 o 18:31
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 20:01   #4634
mamrotka
Wtajemniczenie

a ja czekam kiedy Niuniuska w koncu te obiecane zdjecia pokaze
Stary 2009-08-22, 21:40   #4635
Kostka09
Zakorzenienie

wrocilam godzine temu, padam jak dluga 12 godzin w biegu i na nogach i na koniach.., zjadlam cos dopiero pije herbatke i lece czytac co u was

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

blokerko - wypoczywaj baw sie dobrze i wracaj do nas zapewniam ze tez bede tesknic

ines - ty to samo masz jecha i odpoczac, zobaczysz bedzie swietnie

fiolusku - tez tak mam ale ja blondynka jestem
niuniusko - zdjecia mialy byc
limonko - mam nadzieje ze dzien w pracy uplynal ci tak leniwie jak sie to zapowiadalo

dziewczyny padam nawet normalnie nie mam sily zrobic dla siebie niczego milego poza kapiela, jutro wypoczywam i bede zagladala czesciej

pa slodkie chudzinki
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 22:47   #4636
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

Tysiu
- skoro słodkości są taką Twoją słabością, że nie jesteś w stanie się ich wyrzec może na początku staraj się je zwyczajnie ograniczać? Załóż sobie na przykład, że 2-3 razy w tygodniu zjesz kawałek ciasta czy batona, a przy pozostałych posiłkach staraj się trzymać diety. Od tych kilku odstępstw nie przytyjesz, a może łatwiej Ci będzie wytrwać na cnotliwej drodze diety? Wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem.
no jakos treba bedzi pomyśleć bo szoczek ;/ straszna baba ze mnie;p

Cytat:
a hahahaha, się uśmiałam;p

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość

Tysiu, może weź coś, co hamuje łaknienie? Wejdź tutaj: http://mmo.pl - do wyboru, do koloru. Są produkty i przyrządy do ćwiczeń, wszystko w przyzwoitych cenach i są opinie

Właśnie zdałam sobie sprawę, że wakacje się kończą... znów będę szła do szkoły - i będę w trzeciej klasie i będę zdawała maturę Zaczynam trząść portkami...
nie chce mi smigac ta strona;/;/;/
(wys;lałam ci zaproszenie na NK)

a co do maturt....przereklamowana sprawa;D jak ja zdalam t okażdy może hahaah:P

Słońca co tam jak tam??
bo ja dzis sie leniłam;D tak m isie ne ichcialo sprzatac ze nie postrzatalam haah;p
caly dzien spedzialm na niczym;/
bylam na miecie goladac jakeis rzeczy bo m itrzeba na prezenty rozengo rodzaju...chcilam kupic bratu cos na ur i nic kompletnie nie mgoe znlesc;/ co mozna kupic facetowi na urodziny---litosci jacy oni trudni w tych sprawach;/ (26 urodziny)

dziewczynki....przegladal am nk i nie mam niektorych z was!!! brakuje mi NIUNIUSKI, BLOKERKI, KOSTECZKI prosze sie do mnei odezwac która to kóra bo che was mieć ;D
Stary 2009-08-23, 06:57   #4637
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie
oczywiscie jak już moge sie wyspać to sie obudziłam o 6 u mnie leje cała noc ale ciesze się, bo jak by grzało słonce to musiałabym sie opalać bo byloby mi szkoda słońca a tak moge lezec i czytac sobie cały dzien i to zamierzam uczynićmoze po poludniu jakieś zakupy uskutecznię ale to tylko jak mi sie bedzie chciało robie sobie dzisiaj luz

wczoraj mialam deficyt posilkow bo nie mialam sily ani czasu zjesc nic poza owsianka rano i dwoma kanapkami o 13, a wieczorem dwa gołąbki, wiec dzisiaj moze bedzie lepiej

tysia - śliczna dziewczyna jesteś, ale na zdjeciach widac ze harda babka i lepiej ci w droge nie wchodzic

virginio - miłych porzadkow w szafie, ja tez musze sie za to zabrac bo jakos tez nie umiem sie zmiescic i wiecznie mam wszystko poprzewracane do gory nogami jak szukam czegos jak twoje decu??

mamrotka - sliczne zdjecie dodalas na NK

milego dnia lece robic owsianke ze sliwkami
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 07:03   #4638
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ines-
bardzo się cieszę, że jednak zdecydowałaś się na wyjazd! Mam nadzieję, że będzie miło i że będziesz nam miała co opowiadać po powrocie
Cieszę się też, że wczoraj troszeczkę poleniuchowałaś, bo należała Ci się taka chwila przerwy. Jak było na dyskotece? Ilu przystojniaków poderwałaś?

Niuniuska-
zdecydowanie jest na czym oko (że o sobie nie wspominając ) zawiesić... Jest szansa, że moje opowieści z siłowni nie będę dotyczyły tylko tego jak długo udało mi się wytrzymać na bieżni
Jeśli chodzi o prezent dla TŻ do mnie jakoś te cukierki nie przemawiają... Nie wiem jak u Ciebie ze zdolnościami kulinarnymi (chociaż ostatnio zauważyłam, że wciąż piszesz o jakichś pracach domowych, więc może w kuchni też ćwiczysz ), ale kiedyś upiekłam ówczesnemu TŻ-towi ciacho w kształcie laski w bikini. Podobało mu się bardzo Jeśli chcesz mogę Ci podesłać linka do przepisu.
Zawsze też możesz założyć sekssssowną bieliznę, zawiązać na sobie wielką kokardę, wziąć do ręki bitą śmietanę, a później czekać na TŻ-ta w sypialni i... jazda jazda To jest jeden z tych prezentów, które nigdy się facetom nie nudzą

Mrofko-
Tysia ma rację, nie masz się co przejmować maturą. Wcale nie jest tak trudno jak wszyscy w szkole będą Was teraz straszyć Założę się, że zdasz z przysłowiowym palcem w uchu

Virginio-
widzę kolejne podobieństwo między nami! Moje ciuchy też dziwnym trafem znajdują się w większości szaf w domu W mojej, którą mam w pokoju nie zmieściłaby się nawet połowa z nich

Kostko
- mam nadzieję, że wypoczęłaś po wczorajszym ciężkim dniu i wrócisz do nas jak nowo narodzona

U mnie wczoraj w pracy rzeczywiście było względnie spokojnie, chociaż oczywiście trafiło się kilku agregatów Był też chłopaczek z tak sekssssownym głosem,że miałam ochotę poprosić go, żeby coś długiego przeczytał na głos Na przykład umowę Tak, żeby się upewnić, że wszyscy ją rozumiemy

Na fat burning jednak się nie wybrałam, bo doszłam do wniosku, że się nie wyrobię czasowo. Musiałam się przecież zrobić na bóstwo przed imprezę u kumpla

Imreza bardzo udana, a ja dziś czuję się o niebo lepiej niż wczoraj, bo przez cały wieczór grzecznie sączyłam jeden gin z tonikiem

Zmykam do pracy. Jeśli będzie tak malutko ludzi jak wczoraj postaram się zaglądać w ciągu dnia.

Miłego dnia
Stary 2009-08-23, 07:21   #4639
fiolusiek
Zakorzenienie

hello dzis mam dziwny i podly nastroj, pewnie po tym co wczoraj uslyszalam od Pana M juz nie robie sobie nadzieji na cokolwiek bo jakie ma wymagania co do dziewczyny to szokale jakos przezyje ta strate choc szkoda bo gra bylaby warta swieczki ale bywa

a co do mnie to u mnie waga na minusie ale coraz mniej mnie to cieszy jakos
Stary 2009-08-23, 09:25   #4640
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Tżet jeszcze pochrapuje w sypialni a ja przyszłam się przywitać .

Kostko
z deku robię teraz tylko skrzynię drewnianą na gazety. Trochę wcześniej zrobiłam jeszcze drewniane puzderko dla brata na rocznicę. Wkleję może jak już i skrzynia będzie gotowa (narazie się lakieruje), ok? A nad czym Ty pracujesz? Wspominałaś o jakichś 3 rzeczachch?

Limonka podrywa studentów!!! Życzę Ci spokojnego dnia w pracy .

Dostałam wczoraj @ i średnio mi z tym dobrze. W dodatku jestem już dziś umówiona z bratem na basen. Wiem oczywiście o istnieniu tamponów, ale i tak zawsze czuję dyskomfort. W @ najchętniej nie ruszałabym się w ogóle z domu. A dziś pogoda do tego nie zachęca - pada od rana, a może nawet padało i w nocy. Jest ponuro .

Jakie macie plany na dziś?
Cmokam
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 12:09   #4641
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Ines- bardzo się cieszę, że jednak zdecydowałaś się na wyjazd! Mam nadzieję, że będzie miło i że będziesz nam miała co opowiadać po powrocie
Cieszę się też, że wczoraj troszeczkę poleniuchowałaś, bo należała Ci się taka chwila przerwy. Jak było na dyskotece? Ilu przystojniaków poderwałaś?
ja równiez mam nadzieję że chociaż nie będę miała czego załowac
A na dyskotece hmmmm powiem Wam, że podobało mi się jak nigdy a to dlatego że jak to dziewczyny okresliły miałam największe "wzięcie" W sumie to miałam 2 takich amantów którym usilnie o cos chodziło...jeden to w ogóle nie chciał sie odczepic, chciał się umowic i w ogóle i walnoł mi komplement że mam "za***isty usmiech" na szczeście potem sobie polazł bo nie bardzo miałam ochotę się z nim bawic....potem doczepił sie jakis młodszy i dziwnie zaczoł mnie ściskac i patrzył takim przenikliwym wzrokiem że myslałam że zapadne się pod ziemie ..nie wiem co mu tam po głowie chodziło nawet nie chce tego wiedziec
nie dałam mu numeru tel chociaż obiecywał że zadzwoni ....hehehe potem ogolnie tez się jeszcze z kimś potańczyło
a na koniec reszta znajomych pojechała na hamburgery ...a ja jestem z siebie dumna bo się tym razem nie skusiłam

Niuniuska- zdecydowanie jest na czym oko (że o sobie nie wspominając ) zawiesić... Jest szansa, że moje opowieści z siłowni nie będę dotyczyły tylko tego jak długo udało mi się wytrzymać na bieżni

a mam pytanie to kobiety z facetami cwiczą razem ????

Zawsze też możesz założyć sekssssowną bieliznę, zawiązać na sobie wielką kokardę, wziąć do ręki bitą śmietanę, a później czekać na TŻ-ta w sypialni i... jazda jazda To jest jeden z tych prezentów, które nigdy się facetom nie nudzą

oj prawda prawda
Imreza bardzo udana, a ja dziś czuję się o niebo lepiej niż wczoraj, bo przez cały wieczór grzecznie sączyłam jeden gin z tonikiem

Grzeczna Limonka, grzeczna
Cytat:
hello dzis mam dziwny i podly nastroj, pewnie po tym co wczoraj uslyszalam od Pana M juz nie robie sobie nadzieji na cokolwiek bo jakie ma wymagania co do dziewczyny to szokale jakos przezyje ta strate choc szkoda bo gra bylaby warta swieczki ale bywa

Nie przejmuj się faceci często wyolbrzymiają z resztą tak jak i kobiety Też bym chciała żeby moj facet był przystojny, wysoki, wysportowany, miał super charakter, do tego świetnie tańczył oj i mogłabym tak wymieniac w nieskończonośc...ale zejdzmy na ziemię.....
a co do mnie to u mnie waga na minusie ale coraz mniej mnie to cieszy jakos
a to dlaczego ????

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj @ i średnio mi z tym dobrze. W dodatku jestem już dziś umówiona z bratem na basen. Wiem oczywiście o istnieniu tamponów, ale i tak zawsze czuję dyskomfort. W @ najchętniej nie ruszałabym się w ogóle z domu. A dziś pogoda do tego nie zachęca - pada od rana, a może nawet padało i w nocy. Jest ponuro .

jak przyszedł to i pójdzie głowa do gory
Jakie macie plany na dziś?
a ja dziś chyba będę jechała do babci w odziwedzinki ...a tak to w zasadzie żadnych planów nie mam .... u mnie cuuudowna pogoda ....ehhhh KOCHAM WAKACJE...szkoda że juz się powoli kończą .....
dzień dobry wszystkim
zycze miłego dnia
Stary 2009-08-23, 12:18   #4642
Niuniuska
Wtajemniczenie

Hello piękności

Nie uwierzycie... dopiero co wstałam Przebudziłam się po 9, ale pogoda była ponura i deszczowa i znów wskoczyłam pod kołderkę

Wstawiam obiecane fotki

1 - zachód słońca w Rowach
2 - a tu fala do portu wyrzuciła jakąś fokę
3 - a tu Tż robił mi mini sesję zdjęciową
4 - najładniejsza plaża w Rowach (ma tylko ok. 10 m. szerokości tak ją morze zjada)
5 - a tu część kamienistej plaży

Zaraz będzie c.d.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0 057ab.jpg (162,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 093a.jpg (60,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 479ab.jpg (89,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 689ab.jpg (77,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 713c.jpg (161,5 KB, 9 załadowań)

Stary 2009-08-23, 12:29   #4643
fiolusiek
Zakorzenienie

dzis ubieralam sie do kosciola i stalam przed lusterkiem przyszla moja siostra zaczela sie przegladac i nie zgadniecie co stwierdzila ma 165 wzrostu i 54 kg ze wyglada jak gruba swiniapopatrzylam i nic nie powiedzialam bo mnie zamurowalo a potem w kosciele siedziala przedemna taka dziewczyna ktora jak ja byla zawsze gruba i swego czasu ja bylam od niej grubsza i zrobilo mi sie jej szkoda nie wiem czemu bo domyslam sie jak sie czuje ubrala sobie obcisla bardzo bluzke i wiecie wszystkie faldki wtedy wychodza i przypomnialo mi sie jak ja tez tak mialam mam nadal ale mniejsze i jak tak patrzylam to od tego tluszczu zrobilo mi sie niedobrze chcialabym jej pomoc schudnac ale wiem ze to nie moja sprawa
Stary 2009-08-23, 12:33   #4644
Niuniuska
Wtajemniczenie

c.d.

6 - Allegro Cup na plaży w Łebie (szkoda, że tylko laski tańczyły taniec brzucha;P)
7 - najpiękniejsza plaża w Łebie, te cienie to ja i Tż
8 - najpiękniejsza plaża w Ustce
9 - widok na promenadę z latarni morskiej w Ustce
10 - ----//-------
11 - plaża w Ustce
12 - ja na promenadzie
13 - a tu gdzieś w okolicy mazurskich jezior, w drodze powrotnej zajechaliśmy sobie pomoczyć stópki

Ufff, inne fotki wstawię jeszcze na nk, tylko muszę w końcu się zmobilizować ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0 189ab.jpg (120,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 202a.jpg (158,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 769ab.jpg (111,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 811ab.jpg (157,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 814ab.jpg (119,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 861ab.jpg (146,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 871aa.jpg (86,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0 976a.jpg (139,1 KB, 15 załadowań)

Stary 2009-08-23, 12:52   #4645
ines85
Zadomowienie

Niuniuska cudne zdjęcia Ty rózniez ślicznie wyglądasz
odrobinkę zazdroszcze Ci tych spacerów po plaży z ukochanym mężczyzną ... widac że wyjazd się udał
Stary 2009-08-23, 13:36   #4646
mamrotka
Wtajemniczenie

Niuniuska - slicznie wygladasz!!! Az zaluje ze TZ nie moze teraz pozwolic sobie na wolne, tez chce nad morze, ale to chyba juz za rok

Hej piekne
Co porabiacie ciekawego?
Siedze sobie i pisze liste co mam w rossmanie kupic moze cos polecacie?
Stary 2009-08-23, 15:46   #4647
Tysia1907
Zadomowienie

niuniuśka ale genialne fociaki!!!!!!!!!!!
kurcze, takie sapcerek brzegiem morza musi być fajowy
nigdy nei byłam nad morzem i sie nei zanosi bym miała byc;(
to milion kilometrów ode mnie i do tego nie mam z kim pojechać buuu;(
ale Ci zazdroszcze

dziewczynki taka pogoda to wskoczyłam pod kolderke i załączyłam sobie film...z racji iż kocham kino boollywood czy ja kt osie tam pisze...to załączyłam sobie GDYBY JUTRA NIE BYLO-------boze cudowny film!!!
trwal 3h ale jaki fajny, ostatnio godzine caly czas płakałam a w koncowce to sie zachodziłam wrecz, teraz mam cala bluzke mokra i poduszke, tak sie zwyłam;(
ale on ja tak strasznei kochał;( maial chore serduszko i wiedzial ze umrze a ne ichcial zeby ona zostala sama i zesfatal ja z ich znajomym i ona jak sie dowiedziala ze daltego to zrobil to tak straszne ipłakała i on i ja ;( o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej; ( nadal mi sie beczeć chce;(
czemu mnie nikt tak nei kocha;(
ide se
Stary 2009-08-23, 15:49   #4648
Limonka1987
Zakorzenienie

Virginio- sęk w tym, że Limonka NIE podrywa studentów Wczoraj kac mi refleks spowolnił i mnóstwo tekstów, które mogłam powiedzieć przyszło mi do głowy, gdy po chłopaczku zostało już tylko wspomnienie Może zadzwonię do niego, że musi donieść jeszcze jakieś dokumenty?
Też wkrótce dostanę @ więc łączę się z Tobą w bólu. My kobietki mamy się za swoje

Ines
- proszę jak nam się rozszalałaś Przynajmniej już wiemy, że nie warto iść z Tobą na imprezę, bo wszyscy najfajniejsi panowie zwracają uwagę na Ciebie
Odnośnie Twojego pytania: zazwyczaj na siłowni jest jedna sala na której ćwiczą i babeczki i mężczyźni. Czasem można też znaleźć siłownię tylko dla kobiet. Jednak na tej, na którą się zapisałam jest ciekawe rozwiązanie. Jest duża, świetnie wyposażona sala koedukacyjna i mniejsza, z mniejszym wyborem sprzętu, ale za to tylko dla pań. Tak więc można wybrać co jest dla Ciebie bardziej komfortowe.

Niuniuska
- jakie fajne, klimatyczne zdjęcia! A Ty ślicznie na nich wyglądasz

Mamrotko
- nic ciekawego nie porabiam. Właśnie z pracy wróciłam i relaksuję się przy wizażu

Dziewczyny, nie wiecie gdzie Malinn nam zaginęła?

Przy okazji, dzielę się z Wami fajnym i prostym przepisem na obiad (właśnie się zajadam ). Wymieszałam po łyżeczce miodu i musztardy, posmarowałam tym filet z ryby, zwinęłam go w roladkę i spięłam wykałaczkami. Później zawinęłam go w folię i piekłam w piekarniku ok. 25 minut. Z surówką i kaszą gryczaną- pychotka.
Stary 2009-08-23, 16:07   #4649
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

tez dzis o tym myslalam
Stary 2009-08-23, 16:11   #4650
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Hej piekne
Co porabiacie ciekawego?
Siedze sobie i pisze liste co mam w rossmanie kupic moze cos polecacie?
a nic ciekawego nudze się w domu..... u mnie dziś w mieście jest impreza może się wybiore......

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
sie beczeć chce;(
czemu mnie nikt tak nei kocha;(
ide se
hey mała nie becz !!!!! zjawi się w odpowiednim czasie trzeba tylko w to wierzyc .....
Cytat:
Ines- proszę jak nam się rozszalałaś Przynajmniej już wiemy, że nie warto iść z Tobą na imprezę, bo wszyscy najfajniejsi panowie zwracają uwagę na Ciebie

bez przesady Wcale nie byli najfajniejsi ale wybawiłam się przynajmniej troszkę i stwierdziłam że kocham tańczyc i chciałabym aby mój prztszły TŻ umiał świetnie to robic
jak byłam mała to nawet chodziłam do takiego jednego zespołu tanecznego

Odnośnie Twojego pytania: zazwyczaj na siłowni jest jedna sala na której ćwiczą i babeczki i mężczyźni. Czasem można też znaleźć siłownię tylko dla kobiet. Jednak na tej, na którą się zapisałam jest ciekawe rozwiązanie. Jest duża, świetnie wyposażona sala koedukacyjna i mniejsza, z mniejszym wyborem sprzętu, ale za to tylko dla pań. Tak więc można wybrać co jest dla Ciebie bardziej komfortowe.

faktycznie dobre rozwiązanie

z tego co pamiętam to gdzieś wyjechała .... czy nie tak ????

Przy okazji, dzielę się z Wami fajnym i prostym przepisem na obiad (właśnie się zajadam ). Wymieszałam po łyżeczce miodu i musztardy, posmarowałam tym filet z ryby, zwinęłam go w roladkę i spięłam wykałaczkami. Później zawinęłam go w folię i piekłam w piekarniku ok. 25 minut. Z surówką i kaszą gryczaną- pychotka.
aaaaaaaa to musi byc pyszne

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości