|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
cześć
ale to dziecko jest bombowe hehe normalnie można się tych ruchów od niego uczyć ja osobiście kamizelek jakoś nie lubię... a nawet powiem, że nigdy jeszcze mojego TZ w takiej nie wiedziałam ale jak będzie bardzo chciał założyć na ślub to się nie będę upierała ![]() can`t odpoczywaj i nabieraj siły do pisania pracy udanego wyjazdu a ja mam dziś wyjątkowo dużego lenia... że aż chyba muszę się zdrzemnąć
|
#2162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Jak juz mam suknię to wiem jak musi wyglądac tż po prostu![]() Cytat:
Cytat:
to zapodaj swoją ![]() No musimy oszczędzac na podróż poślubną, bo na obrączki flote mamy
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny poszłam dziś rano z tata i mama na wystawę rolnicza. No i już wychodzimy a tam wielka piękna girlanda zrobiona z balonów czerwonych na dole z dużych i coraz wyżej z takich malutkich i oplecione białą tasiemką z jakimś kwiatkiem ale to pięknie wyglądało. Mama wzięła ulotkę a ze jej wyciągnąć nie mogla to ta dekoratorka mamie pomogła. I zobaczyła u mnie pierścionek i gadka szmatka gdzie wesele i w ogóle. I pokazała Nam zdjęcia jak dekoruje zakochałam się bo jest na taki pomarańczowo łososiowy kolor tak ja chciałam. I mamy 5 września przyjechać do Korczewa bo ona będzie tam ubierała sale i mamy sobie zobaczyć. Ale nie wiem ile bo powiedziała ze to zależy co gdzie i ile chcemy udekorować. Zobaczymy...
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W grudniu sie tym zajmiemy.A ten Egipt to sami nie wiemy, bo juz pomijając kwestie urlopowe, w kórych nic sie nie zmieniło, chcemy zmienic auto to by pochłonęło troche kasiory i trzeba by to przeliczyć. Nie wiem, będziemy mysleć bliżej września, a do Egiptu w razie czego możemy tez w październiku i listopadzie wyskoczyć
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ planuje zmiane auta ale w przyszlym roku, wiec na razie skupiamy sie finansowo na podrozach
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chcemy autko teraz, żeby później nie było na raz wydatków, bo jak kupimy mieszkanko to kasę bedziemy ładowac w remont to juz lepiej zeby z autem wtedy był spokój A na podróze to zawsze kasa sie znajdzie, tylko nie wiem czy akurat będziemy mieć 5 koła we wrzesniu, bo na wrzesień planujemy auto. A i auto i wyjazd w jednym miesiącu to dużo![]() Z reszta w tym roku plan na podróze mamy zrealizowany
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze mam dwa wyjazdy do zaliczenia w tym roku i to oba w Tatry jeden letni i jeden zimowy na deseczke ![]() na razie chcemy sobie pojezdzic poki nie mamy powazniejszych zobowiazan finansowych ) zeby TZ sam nie bral... z reszta nam sie nie spieszy... mlodzi jestesmy trzeba sie wyszalec, bo kiedy jak nie teraz
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle tak samo jak Ty, tylko ze względu na to, ze nie chcemy mieszkac z rodzicami to wolimy wziąć kredyt niż płacić za wynajem
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec chyba naciagne TZa zebysmy jechali raczej w pierwszej polowie niz w drugiej ![]() oby dupskiem, a nie kolanami mniej bolesnie a moze nie bedzie z Toba tak zle jazda na desce to prawie jak jazda na rowerze - tego sie nie zapomina a jesli juz to 5 minut przypomnienia i powinno byc ok oby byl w grudniu snieg... duuuuuuzo sniegu
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam strategie upadania i jak poczuję, że zbliża sie niebezpieczeństwo to się kłade na plecki i nawet nie mam obitej dupki, bo jakis taki wślizg robię ![]() My na Sylwka jak się zbierze ekipa wybierzemy się w góry, chociaz tż jeszcze się czai na Egipt wtedy
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie na Sylwka tradycyjnie nie wybieram nigdzie nie znosze Sylwestra tzn.pewno sie wybiore... rowniez tradycyjnie na jakas luzna domowke![]() na deseczka dla mnie idealny bylby okres przedswiateczny 2 lata temu mielismy w tym okresie super pogode i duuuzo sniegu... oby historia sie powtorzyla a w Sylwestra sa niestety dzikie i pijane tlumy na stokach i mega kolejki do wyciagow...w Egipcie wtedy zimno... lepiej jechac na wiosne albo jesienia
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ajk my bylismy ostatnio w Sylwka w górach to było spoko, bez nadzwyczajnych tłumów A Egip no wlasnie chłodno, ale jakby tak na południe pojechać to powinno byc spoko. Kolezanka była na Boze Narodzenie na Kanarach i było ciepło i się opalala, wiec jakbyśmy pojechali bardziej na południe do Egiptu to może byłoby znośnie, ale tez nie chcodzi o to żeby było znośnie, tylko ma byc idealnie
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w zeszlym sezonie jeden przymierzalam, ale wygladalam jak 'lord Chelmofon' moja kolezanka byla w tego Sylwka w gorach i mowila, ze tragedia.... a juz na pewno na tych wiekszych stokach typu Bialka, Jaworzyna itp... ja mialam okazje odczuc cos takiego na wlasnej skorze w ferie (gdzie przeciez tylko czesc wojewodztw ma wolne)... i powiem jedno: never! co do Kanarow to w grudniu srednia temperatura to 21 stopni (czyli nawet troche mniej niz w Egipcie)... pewno opalac sie mozna, ale z kapiela moze byc kiepsko... w Egipcie w zimie odpalaja podgrzewanie w basenach zawsze mozecie posiedziec w basenie aczkolwiek mi by bylo szkoda tych raf
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-23 o 16:53 |
|
|
|
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też A w ogóle to taki zamulający dzień dzisiaj że szok.
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia to dziecko jest suuuuiper---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ale pustki tu dzisiaj
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Pl pijani ludzie jeżdżą po stokach i w ogóle nie ma kultury i czasem to aż strach. Ja raz zaliczyłam taki uapdek, że rąbnęłam tylem głowy o lód brrr starszne.No właśnie tez nie chcemy sie wybrac do Egiptu, żeby sie pluskac w basenie, bo po to to na Słowacje do aquaparku na weekend mozna wyskoczyć. Marsa el alam jest najbardziej wysuniete na południe, więc ta lokalizację można może wziąć pod uwagę, ale tez trzeba sie przyjrzec temepreaturkom, ale rafy tam sa super, oglądalismy raz z tz na google maps, to co jest w Sharm to bieda w porównaniu z tym co w Marsa
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziesz zakladac czapke na kask? ![]() ja jak juz bede kupowac to sobie kupie jakis ladny kobiecy kask ![]() tez tak kiedys rabnelam tylem glowy o lod... masssakra ![]() Cytat:
brrrwiem jakie rafy sa w Marsa, bo juz wklejalam tu kiedys kilka filmikow z you tube tam wlasnie mamy zamiar jechac w podroz poslubna i zrobic kurs nurkowy zeby sobie ponurkowac z zolwiami, krowami morskimi i delfinami ![]() moj TZ ma swiatowy dylemat... zazyczyc sobie na Mikolaja Playstation 3 Slim czy Nintendo Wii
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-23 o 21:06 |
||
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wzięła Nintendo, bo PS mam a Wii to taka nowość ![]() W ogole tz sie ze mnie caly dzien śmieje, że jestem piratem drogowym, bo zdrowo popieprzałam, wyprzedzałam przepisowo jadące auta a on za mna jechał i sie nadziwić nie mógł co mnie naszło Bo jeszcze nigdy sie nie zdarzyło, żeby za mna tż jechał swoim autkiem a teraz jechał i nie czuł potrzeby, żeby mnie wyprzedzić, więc to potwierdziło moje przypuszczenia, że złym kierowca i ofiarą losu nie jestem Ale zielony listek zostaje na zawsze a prawko już 4 lata mamJa się żegnam, bo jutro musze wstac do pracy, dobranoc
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
no to 12.09 idziemy na weselicho
|
#2182 |
|
Adwokat diabła
|
Oj cisza tu cisza, byliśmy u tża rodziców..
![]() Aż 4h nam zajęło, wow.
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
to to to co to takie mialas dylematy ??
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z racji z tego, że chudnę wracam do mojej starej miłości
![]() http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=37.427
|
#2185 |
|
Wtajemniczenie
|
o to się będziemy "razem" bawiły, bo też w tym dniu idę na wesele
a my w ramach naszego piątkowego niewypału kinowego, poszliśmy dzis znowu na "metro strachu" i był fajny ![]() aaaa i oczywiście MCFlurry z Lionem i polewą karmelowa zaliczony wiec od jutra dieta ![]() uciekam pcia... miłej nocki
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz jak kupie kask to sobie daruje czapki ![]() fajny jest taki http://www.carpatus.com.pl/galeria/f....prima_129.jpg albo taki http://www.buckmans.com/store/images...eWhiteGems.jpg ten tez ciekawy http://www.hike.pl/det_images/d_3046.jpg pokryty materialem moze sobie zazycze w ramach prezentu na jakas okazje ![]() no wlasnie TZ stwierdzil, ze PS to wszyscy maja i jak bedzie chcial sobie pograc to moze skoczyc do ktoregos kumpla albo chocby na grilla do kolegi (juz wam chyba pisalam, ze pzyniesli do ogrodu tv, PS i grali
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Adwokat diabła
|
lusmarija zrobiłaś mi smaka na lody
![]() no ale cii, teściowa dała nam sporo jedzenia więc będzie zapas..
|
|
#2188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wałówka |
|
|
|
|
#2189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no i prawidłowo Cytat:
![]() ja też uwielbiam Denzela, razem z Morganem Freemanem to mój no one, ale słyszałam że metro strachu to jedna z jego gorszych ról, jak oceniasz? ![]() Cytat:
a mi TŻcik wczoraj przywiózł Mc Flurry, te lody biją nawet lubelskie sopelki spod placu zamkowego, są delicious Idę jeszcze czytać bo jestem w tyle, a już i tak spać mi się zaczyna chcieć. KAsia ta suknia podobna do sukni Samoy? albo już źle widzę od tych kodeksów
|
||
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia jeszcze pytanie do Ciebie czy wiesz może co to za suknie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

hehe normalnie można się tych ruchów od niego uczyć
ale jak będzie bardzo chciał założyć na ślub to się nie będę upierała
udanego wyjazdu 

)A pochwalisz mi się sukienką??

i mega kolejki do wyciagow...